Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groot moment voor Eden Hazard in thuiswedstrijd van Real Madrid

Laatste update:

Eden Hazard heeft zaterdagmiddag voor het eerst dit seizoen een basisplaats in LaLiga. De aanvaller worstelt al het hele kalenderjaar met blessureleed, maar is fit genoeg bevonden om vanaf 14.00 uur aan de aftrap te verschijnen in de thuiswedstrijd tegen Huesca. Real Madrid kan bij een overwinning in eigen huis in ieder geval kortstondig de koppositie in LaLiga overnemen.

Hazard kwam in 2020 tot dusver slechts negen keer in actie in officiële wedstrijden. Dinsdagavond viel hij twintig minuten voor tijd in tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach en dat was zijn eerste optreden sinds 7 augustus, toen hij 82 minuten meespeelde in de verloren Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (2-1) in de achtste finale. Na die wedstrijd zat hij nog tweemaal op de bank bij de nationale ploeg van België en behoorde hij lange tijd niet meer tot de selectie van Real Madrid.

In maart van dit jaar werd Hazard geopereerd aan zijn enkel. Hij maakte eind juni zijn rentree, maar zijn fitheid bleef een probleem. De Spaanse media vroegen zich de afgelopen weken massaal af wat er 'aan de hand' was met Hazard. Eind september leek er licht aan het einde van de tunnel, toen hij werd geselecteerd voor de match tegen Real Valladolid, maar uiteindelijk ontbrak hij vanwege een spierblessure toch. Zinédine Zidane verwachtte zijn pupil slechts enkele wedstrijden te hoeven missen, maar Hazard kon dus pas deze week zijn rentree maken.

Het herstel van Hazard verloopt inmiddels zo voorspoedig, dat Zidane heeft besloten hem op te stellen tegen Huesca. Hij staat opgesteld op de linkerflank van een voorhoede die verder bestaat uit Karim Benzema en Marco Asensio, zoals ook tegen Mönchengladbach het geval was. Ten opzichte van dat duel zijn er twee wijzigingen: Luka Modric speelt in plaats van Toni Kroos en centraal achterin valt de keuze op Éder Militão in plaats van Raphaël Varane. De deze week veelbesproken Vinícius Júnior, die in de rust van het duel met Mönchengladbach werd bekritiseerd door Benema en Ferland Mendy, begint op de bank.

Opstelling Real Madrid: Courtois; Lucas Vázquez, Militão, Ramos, Marcelo; Casemiro, Valverde, Modric; Asensio, Hazard, Benzema

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Veel slechter als vinicius kan die het niet doen. Hopelijk laat die het zien vandaag

31 oktober 2020 om 13:25

Dat is inderdaad bijna onmogelijk. Kijk ik wil die knul niet gaan afzeiken, maar eerlijk is eerlijk, zijn statistieken zijn zo schokkend slecht dat hij letterlijk nog op de bank zou zitten bij een Villareal etc. Bizar dat hij meer dan 2 seizoenen dissasterclass na disasterclass heeft mogen geven. Niet alle schuld bij Vinicius, nee, Papa Perez is hoofdverdachte in deze zaak. Real Madrid onwaardig dit hele gebeuren. Bizar.

31 oktober 2020 om 13:49

Sommige mensen hebben zo een kort geheugen het is echt ongelofelijk. Ben je zijn eerste seizoen vergeten toen hij samen met Benzema de beste speler van het team was? Ja soms is het slecht maar jij doet alsof het een wonder is dat ie voetballer is geworden en dat slaat nergens op

31 oktober 2020 om 13:58

Het grote probleem is gewoon dat hij niet scoort en aangezien Real uberhaupt niet voor scoort krijg je dan hele moeilijke wedstrijden.

31 oktober 2020 om 18:24

Dat is wel het punt,scoren passen etc! De achterlijn met de bal halen,koop je niets voor.Hetzelfde geldt voor Isco,kan ook oneindig dribbelen zonder effect.Leuk voor straatvoetbal !

31 oktober 2020 om 13:27

Nou ik zie hier regelmatig Real fans Vinicius neerzetten als een groter talent dan Fati, dus die vinden hem blijkbaar wel heel erg goed. Al moet ik zeggen dat hij in de wedstrijden die ik heb gezien ook niet zo bijzonder was.

31 oktober 2020 om 13:29

Wie heeft dat gezegd dan? Vindt Fati beter dan zowel Vinicius en Rodrygo. Maar Fati heeft nog niet die dip gehad die iedere talent krijgt. Het is maar hoe je er om mee gaat. Maar dat Fati een groter talent is dan Vinicius vind ik zeker wel waar.

31 oktober 2020 om 13:35

Dat zijn letterlijke slechts enkele Instagram/FIFAkids die bij voorbaat geobsedeerd zijn door jonge spelers. Bijna elke player ratings op Marca, ingevuld door miljoenen fans, bungelt vinicius onderaan. Dit is letterlijk al meer dan 2 jaar het geval. Rodrygo daarin tegen heeft meer potentie maar is simpelweg nog niet van wereldklasse niveau op dit moment, eerst verhuren en laten rijpen, en dan eventueel terughalen. Vinicius strik eromheen en hopen dat een middenmoter ergens hem wilt overnemen.

31 oktober 2020 om 13:41

Niu dat waren er niet een of twee hoor, dat is door veel Madrid fans beweerd hier. Jij bent de enige die nog objectief kijkt en eerlijk is. Vinicius is sinds zijn komst wel beter geworden maar dan wel een klein beetje beter. Vind het een redelijk beperkte voetballer die alles op snelheid doet. Zijn overzicht en afwerking is al helemaal om te huilen. Hoop dat Hazard laat zien dat hij in de basis hoort en zijn Chelsea vorm te pakken krijgt

31 oktober 2020 om 13:46

Inderdaad, wel razendsnel maar daar houdt het feest dan ook echt bij op. Kan die jongen ook niets aan doen. Maar 4e Champions League topscorer aller tijden Benzema die gedwongen is om letterlijk met 2 Braziliaanse tieners te spelen naast zich, lijkt me nou ook niet helemaal de bedoeling. Wel knap dat Big Benz er alsnog 85 goals/assists heeft uitgeperst de laatste 2 seizoenen ondanks prutsers als Vinicius, Vasquez, Isco etc om zich heen.

Rare situatie voor Hazard.
Vroeger vrijwel nooit geconfronteerd met blessures nu wel veel pech gehad bij Real tot nu toe.

Anderzijds stel ik mij ook de vraag als je destijds je droomtransfer naar Real kan maken en je vat de trainingen aan met licht overgewicht..

Man in zijn plaats zou ik al scherp aan een mes begonnen zijn aan het seizoen.

Hoop dat hij zijn niveau van zijn beste dagen snel weer kan halen.

31 oktober 2020 om 13:45

Het is inderdaad onbegreijpelijk dat je zo zwaar aan komt. Anderzijds had daar geen haan naar gekraaid als hij fit was gebleven en goed had gespeeld. Want hij begon wel redelijk goed en was ook in die fatale match tegen psg echt uitstekend maar viel dan uit na die tackle en blijft maar last hebben aan die enkel. Dat was brute pech en had niets met dat overgewicht van weken/maanden eerder te maken. Misschien dat het na de stroeve start nog een gelukig huwelijk wordt zoals bij Modric en Courtois, maar bij Hazard is het probleem meer dat hij van de ene blessure in de andere sukkelt en niet zozeer dat hij slecht speelt. Die enkel blijft een probleem en misschien raakt hij wel nooit meer topfit. Ik vind ook dat Zidane hem telkens wel snel brengt. Vorige dinsdag 1ste keer in de selectie en direct een invalbeurt van een halfuur, 4 dagen direct in de basis. De vorige keren bracht hij hem ook bijzonder snel omdat er belangrijke wedstrijden aan kwamen (een eerste x omdat de clasico er aan kwam, een 2de x omdat city er aan kwam) en dan herviel Hazard telkens. Je zou toch denken dat Zidane daar uit heeft geleerd.

Haha die Zidane laat z’n beste vrienden weer spelen zeg. Benzema hoort gewoon op de bank vooral na die belachelijke actie in die tunnel. Je zou maar achter de rug om praten terwijl je medeaanvoerder bent. Maarja blijkbaar is vriendjespolitiek normaal daar.

31 oktober 2020 om 13:56

nu stond het dan toevallig een keer op camera wat onhandig was van Benzema maar mensen willen het groter maken dan dat het is want dit gebeurd bij elk team ter wereld

31 oktober 2020 om 14:22

Haha drink jij lekker een fles azijn joh. Benzema hoort op de bank na die actie? Dat filmpje was leuk voor social media. Dat is zoals Zidane zei allang bijgepraat. En het gebeurt in alle teams zowel bij de amateurs als bij de profs. Mendy,varane 2 Fransmannen zitten gwn op de bank. Welke vrienden heb je het over?

Gelukkig Vinicius eruit. Ben benieuwd of Hazard eindelijk eens een keer iets kan laten zien.

Even eerlijk allemaal maar die Hazard heeft toch helemaal niks laten zien? Wat leuke dribbels, maar voor zijn kaliber verwacht je minstens 12 goals 12assists, voor 5 miljoen kan je ook Amin Younes halen die kan ook leuk dribbelen. Ik hoop dat hij het dit seizoen laat zien want dit is denk ik zijn laatste kans, slechter dan Vini moet het toch niet zijn??

31 oktober 2020 om 13:29

Heeft de kans nog niet gehad door blessures.

31 oktober 2020 om 13:42

Maar ook in de wedstrijden die hij wel speelde liet hij gewoon niets tot weinig zien..

31 oktober 2020 om 13:47

Opzich ook logisch dat je minder bent na een lange blessure. Dit jaar moet hij wel gaan presteren.

31 oktober 2020 om 13:50

Dat is dan weer onzin. Hij speelde lang niet op zijn chelsea niveau (lijkt me ook logisch als je na lange blessures telkens matchritme moet opdoen) maar hij was zeker niet zo slecht. Niets laten zien, jezus. Was toch bepalend voor enkele zeges met dribbels, assists en uitgelokte strafschoppen. Alleen qua goals was het veel te weinig, maar een doelpuntenmaker is dat nu eenmaal niet (daar reken je iniesta ook niet op af) maar als je gaat kijken naar assists en uitgelokte strafschoppen in vergelijking met de beperkte speeltijd dan is ook dat zeker niet slecht. En dan is Hazard net zoals een Iniesta of Drogba geen statistiekenman.

31 oktober 2020 om 18:06

Als het om dribbels gaat,kun jij net zo goed voor Beerens of Younes gaan! Laatsgenoemde zou niet geheel misstaan t.o.p. van die Vini !

31 oktober 2020 om 18:14

Een vergelijking met Iniesta gaat bij niet op!Iniesta cl ek en wk met statistieken waar je u tegen zegt! Bij real is het op dit moment,met hazard, streven naar een doorkomst van de poolefase!Daar betaal jij in een crisisperiode 120 miljoen,good thinking

31 oktober 2020 om 18:01

Als ik zoveel geld besteed, dan wil ik er ook plezier aan beleven!I.v.p. eraan te lopen sluitelen.Jij koopt ook niet een Mercedes met een defecte motor! Wij zijn een jaar verder en het loopt nog niet!

31 oktober 2020 om 23:49

Alleerst het feit dat hij met overgewicht aankomt!Analytici klagen voordurend over Mo Lhattarn en zijn overgewicht.Terwijl iemand van 27 met een prijskaartje van 120 en een riante salaris!! Dood leuk met overgewicht komt aanzetten!Het komt wel met Hazard.Daarentegen is Ronaldo tegen de 36 Topfit,belangrijk,geliefd en tv inkomsten!!

31 oktober 2020 om 23:50

Bij Juventus,ter verduidelijking!

Ik ben niet bepaald een econoom,maar heeft het verkopen van Ronaldo winst opgeleverd!! Integedeel.Hazard 120 miljoen, Vini 35 miljoen(geloof ik)Jovic 65 miljoen etc+ salarishuis(Bale incluis)Ronaldo is nuttiger dan de 3 gezamelijk.

31 oktober 2020 om 17:52

Wij zijn nu inmiddels 3 voetbaljaren verder!!Het vooruitzicht op dit moment is,dat real "hopelijk" de poulefase doorkomt! Van 4 cl naar 2x 8ste finale en 1x"poulefase "

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren