Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Groeiend besef’ bij Ten Hag over Frenkie; GOAL meldt akkoord over alternatief

Laatste update:

Erik ten Hag en Manchester United realiseren zich steeds meer dat de komst van Frenkie de Jong onhaalbaar is. Volgens The Athletic heeft de Engelse grootmacht de aandacht daarom verlegd naar Adrien Rabiot (Juventus) en Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), van wie laatstgenoemde al enkele jaren op de radar staat in Manchester. GOAL meldt echter dat de onderhandelingen over Rabiot het voorspoedigst verlopen; er zou zelfs al een akkoord zijn met Juventus over de transfersom.

Ten Hag is naarstig op zoek naar een controlerende middenvelder en de trainer zou het liefst De Jong naar Old Trafford zien komen. Ondanks een akkoord tussen United en Barcelona over de te betalen transfersom ziet de 25-jarige spelverdeler een overstap echter absoluut niet zitten. Rabiot lijkt op zijn beurt welwillender. De Fransman kwam afgelopen seizoen in 45 wedstrijden binnen de lijnen bij Juventus, maar mikt desalniettemin op een vertrek. Vanwege zijn nog slechts één jaar doorlopende contract heeft United een akkoord met la Vecchia Signora kunnen bereiken over een gelimiteerde transfersom van iets minder dan 18 miljoen euro. Dat is beduidend minder dan die van De Jong, die in totaal 85 miljoen moest kosten.

De vraagprijs van Milinkovic-Savic zweeft daar iets tussenin. Lazio wil de 27-jarige Serviër liever niet verkopen, maar volgens The Athletic 'geloven ingewijden dat de deal daadwerkelijk gesloten kan worden'. Milinkovic-Savic, afgelopen seizoen goed voor 11 goals en evenveel assists in 37 Serie A-wedstrijden, zou voor rond de zestig miljoen euro mogen vertrekken uit Rome. Dat is beduidend minder dan de vraagprijs die United in de jaren hiervoor te horen kreeg The Red Devils hengelen namelijk al jaren naar de diensten van Milinkovic-Savic; de middenvelder bleek voorheen echter altijd te duur.

Ten Hag en United verwelkomden deze transferwindow vooralsnog drie aanwinsten: Tyrell Malacia, Lisandro Martínez en Christian Eriksen werden bij respectievelijk Feyenoord, Ajax en Brentford opgehaald. Naast een controlerende middenvelder verlangt Ten Hag met name nog versterkingen op aanvallend vlak. In dat kader doen de namen van Marko Arnautovic (Bologna) en Benjamin Sesko (Red Bull Salzburg) onder meer de ronde. The Athletic meldt dat een eerste bod van 8,5 miljoen euro inmiddels van de hand is gewezen door de Italianen.

Wie zou het beste alternatief zijn voor Frenkie de Jong?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

SMS zou een uitstekende versterking zijn, alsjeblieft geen Rabiot zeg.. Ik denk alleen wel dat zowel SMS als Rabiot beter past in de rol van Mctominay, dus wat verder naar voren geschoven. Dat betekent dat je nog steeds een echte spelverdeler voor op 6 nodig hebt.

Misschien toch gewoon een enorme zak geld bij elkaar schrapen en vol voor Rice gaan?

9 augustus 2022 om 08:22

Kunnen ze beter een grillitsch gratis aan zich binden. Is meer een type frenkie dan die anderen.

9 augustus 2022 om 09:04

Als ze het niveau Brentford willen benaderen is Grillitsch een uitstekende keuze inderdaad.

9 augustus 2022 om 09:09

Is het geen idee om Ziyech te halen en die in een 8 rol te laten spelen? Ik denk echt dat ie daar de capaciteiten voor heeft en Ten Hag weet hem wel te raken leek t.

9 augustus 2022 om 09:22

Ziyech kan niet op het middenveld spelen, veel te veel balverlies

9 augustus 2022 om 09:22

Ja lekker fifa blijven spelen kerel. Ziyech op 8. Hij kon al niet op 10 door z’n balverlies..

United en ten Hag zijn echt he-le-maal gek geworden als ze Rabiot gaan zitten kopen. Die man kan precies niets en voegt al jaren niets toe bij Juventus, terwijl hij feitelijk ook nooit bij PSG zo veel heeft toegevoegd. Als Milinkovic-Savic haalbaar is voor zestig miljoen dan is dat een prima deal. Frenkie de Jong wil gewoon niet naar United.

9 augustus 2022 om 08:38

Toch heeft Rabiot veel wedstrijden bij Juventus gespeeld. Dan ben je toch geen koekenbakker. Vraag is alleen of het type voetballer bij United past, is toch wat flegmatiek. Ik vind Milinkovic-Savic vind ik wel de betere voetballer, creatief en hoeft niet perse enkel als aanvallende middenvelder geposteerd te worden. Ik geloof nooit dat hij 60 miljoen moet gaan kosten. Ik las op een andere website dat er minstens 80 miljoen geëist wordt. Dat is wel een serieus bedrag voor een speler van Lazio.

9 augustus 2022 om 09:14

Man United heeft geen type voetballer. Man U doet niet meer aan profielen maar koopt maar wat raak namelijk.

9 augustus 2022 om 09:54

Nee, sorry. In de Pirlo-tijd was Juve een ploeg zonder middenveld omdat ze zich gewoon niet hadden gerealiseerd dat je ook voetballers moet hebben die kunnen voetballen. Rabiot, Ramsey, McKennie, Arthur.. Gewoon nee.

9 augustus 2022 om 11:02

Juist niet. Er wordt nauwelijks iets gekocht momenteel.

9 augustus 2022 om 11:13

Hoe meer Rabiot bij Juventus speelde hoe minder het met Juventus ging.

9 augustus 2022 om 14:16

Wedstrijden spelen in het Juve van de laatste jaren sluit voor mij echt niet uit dat je een koekenbakker bent. Vooral op dat middenveld niet. Wie hebben ze daar dan nou echt rondlopen waarvan je zegt, wauw, wat een speler? Na Locatelli houdt het voor mij eigenlijk al op. Dan kom ik al uit bij spelers die ik alleen nog maar redelijk vind, zoals McKennie.

9 augustus 2022 om 08:39

Ik geef Frenkie geen ongelijk. Ten Hag kan zomaar met de kerst weer in Nederland zitten en dan is het afwachten wie er dan komt. Hij zal ook wel even met vriendje van der Beek hebben geappt hoe het hem bevalt bij Manu...

9 augustus 2022 om 09:29

Weet niet wie de zaakwaarnemer is van Rabiot, want die kan er werkelijk helemaal niks van en speelt bij de ene na de andere topclub en in het Franse elftal. Manchester doet slechtere aankopen dan Arsenal, zie het somber in voor Ten Hag.

9 augustus 2022 om 10:05

Dan is die zaakwaarnemer toch juist wel goed?

9 augustus 2022 om 10:10

Zal ik je eens wat vertellen? Die zaakwaarnemer van Rabiot....dat is zijn bloedeigen moeder

9 augustus 2022 om 10:10

Bij Voetbal International vinden ze Rabiot toch wel een soort Frenkie de Jong qua spel.
Als de g.o.a.t Süleyman dat zegt dan is het natuurlijk gewoon waar he

9 augustus 2022 om 10:11

Misschien staan ze hem wel te kopen 😉

Een basisspeler van Juve met nog een één-jarig contract voor 18M. Laat toch ook wel zien dat Gravenberch voor een marktconforme prijs is verkocht.

Zal wel schrikken zijn voor het scoutingsapparaat Ten Hag. 2 namen die zijn (thuis)kantoortje in Amsterdam / Tukkerland nooit bereikt hebben. Maar in mijn ogen zijn dit prima spelers voor United. De echte top wil niet komen of is te duur. Ik denk ook dat die saaie / grijze stad niet meehelpt. Frenkie gaat het mooie Barcelona echt niet verlaten voor het grijze Manchester.

9 augustus 2022 om 08:29

Hij is basisspeler omdat juve niks beters had. Want hij is niet goed genoeg voor juve. En ook niet goed genoeg voor manU.

9 augustus 2022 om 09:39

Juve

Zooo wat worden jullie gematst zeg! Als hij nog 18 miljoen oplevert, dan gaan er veel flessen open in Turijn

Ongelooflijk!

Nog bizarder is dat bod van 8.5 op Arnautovic is afgeslagen. Die gasten sporen niet (hopen natuurlijk dat Man U wanhopig is en nog met verbeterd bod komt).

9 augustus 2022 om 17:47

Hahaha inderdaad dat zou hilarisch wezen. Volgens mij is juve ook nog bezig geweest met arnautovic als tweede spits. Maar als 8.5 miljoen wordt geweigerd dan ben ik blij dat hij niet komt. Veels te veel geld.

Als Rabiot gekocht wordt dan is het zeker dat Erik weer lekker thuis op de bank zit voor de winter. Wat heeft United toch een super matig aankoopbeleid.

9 augustus 2022 om 09:42

Voordeel van Rabiot tov FdJ is natuurlijk wel dat Man U veel geld overhoudt. Nog een keer puntverlies en paniek zal hoog zijn. Dan komt Man U gewoon met 80 miljoen bij ons voor Antony

Hoe graag ik ook Antony wil houden, iets van 20/30 miljoen boven marktwaarde is natuurlijk nicer. Als Erik ontslagen wordt, krijgen wij dat nooit meer.

Volgend seizoen kunnen wij dan ook voor Timber 50/60 miljoen verwachten.

9 augustus 2022 om 18:06

Toch kun je nog beter Carvalho, Paredes of Weigl halen als CVM. Die zijn ook goedkoop en nog altijd beter dan Rabiot.

Het lijkt er op dat ze langzaamaan in paniek raken bij United. Als namen als Arnautovic en Rabiot serieus worden genoemd, dan weet je dat het een heel zwaar seizoen gaat worden. Ik hoop voor United dat beide niet komen en dat eventueel Milinkovic-Savic aangetrokken wordt. United kan niet vissen in de vijver van toppers, daarom hebben ze ook eigenlijk nog geen enkele topper kunnen aantrekken.

Ik kreeg in de eerste zomermaanden hoop op een mooi seizoen voor mn cluppie, maar steeds als je denkt dat het niet erger kan, wordt het nog een stuk erger.

Geen Frenkie is al een domper, Martinez vind ik zeker voor dat bedrag een enorme gok, maar Rabiot en Arnautovic zouden helemaal de kers op de bedorven taart zijn. Maguire ook nog aanvoerder en een clubicoon die meer met zichzelf dan met de club bezig is.

Je zou bijna verlangen naar Ole.

9 augustus 2022 om 08:46

Puntje bij paaltje is er ook gewoon niks veranderd bij United t.o.v. het dramatische seizoenseinde.

9 augustus 2022 om 09:28

Nouja hoop ging snel verloren toen ik zag dat andere clubs zoveel aan het kopen waren en ManU die zoveelste keer een goed voorbereiding spelen en denken dat ze niemand nodig hadden.

Deze transferperiode konden ze echt spelers halen en wat doen ze? Dembele was transfervrij, bied hem een heerlijk salaris aan en die komt wel. Dybala was op zoek. Zelfs Arsenal heeft het slimmer gedaan om Jesus te halen.

Ik snap werkelijk niks ervan dat ze helemaal geen goede aankoop hebben gedaan tot nu toe. Malacia is prima (was niet nodig, maar goed prima), Martinez moet nog blijken of hij dat waard is. Eriksen is wel een redelijke goede speler and thats it. Zelfs Schreuder heeft meer keuzes voorin dan Erik ten Hag.

9 augustus 2022 om 09:53

Mr_knowledge

Precies, een transfervrije Eriksen en een talentvolle backup voor linksachter lijken voor nu prima. En met Frenkie erbij denk ik dat een hoop verbloemd zou worden, beetje het effect van Bruno ook teweeg bracht in zijn eerste 1,5 jaar.

Het probleem in het huidige middenveld mc fred is dat het beide geen spelverdelers zijn die de aanval kunnen opbouwen. Hoe je dan in hemelsnaam bij deze twee namen uitkomt als alternatief is vrij ongelofelijk. Dit lost het probleem dus niet op en zo blijft United tandloos. Los dat je in een al problematische dressingroom weer twee mogelijke problemen toevoegt. Primair natuurlijk incompetentie vd club maar ten Hag gaat hier natuurlijk ook niet vrijuit. Wat een gepruts.

9 augustus 2022 om 18:11

Paredes, Weigl of Carvalho waren betere alternatieven dan Rabiot. Waarom niet voor hen gaan..?

10 augustus 2022 om 19:33

Mee eens ik weet t niet eerlijk gezegd. Enige logische verklaring is dat ten Hag zn zaakjes niet op orde heeft en geen goede afspraken heeft gemaakt toen die binnen kwam. Waarschijnlijk is overigens eea voor groot deel te wijten aan de organisatie.

Het was in juni al vrij duidelijk dat Frenkie de Jong koste wat het kost niet naar Manchester United wil. Dat Ten Hag daar zit zegt niets die zou volgend jaar ook weer in Nederland kunnen zitten.

Wat me wel verbaast is dat ze drie maanden lang een speler achterna hebben gezeten die de stap naar Manchester totaal niet ziet zitten. Alternatieven zet ik me vraagtekens ook bij aangezien Rabiot en SMS totaal andere spelers zijn dan de Frenkie die ze zo graag wouden. Spelen toch meer naar voren. Als Ten Hag slim zou zijn had hij Sangare gehaald maar die heeft verlengd of Bissouma die nu net bij Spurs speelt.

Grootste probleem wat hij heeft is het befaamde “McFred” duo Fred & McTominay. Als je die bij PEC Zwolle neer zou zetten zoude ze als nog niet opvallen.

9 augustus 2022 om 08:48

Dat is ook wat ik in The Guardian las. United heeft het hele transferwindow de tijd gehad om De Jong binnen te halen. Ze hebben oogkleppen opgehad door te denken dat hij wel zou komen en nu zit je in tijdsnood.

9 augustus 2022 om 08:50

Voordat je een lange onderhandeling start met een club pols je de speler toch al of die misschien zou willen komen? Echt raar dat ze zolang daar mee bezig waren. Gewoon snel doorschakelen dan zat je nu niet in tijdsnood. Ik had juist Neves gehaald.

9 augustus 2022 om 09:46

El_guaje7

Hij kan starten met Erikssen op een van de zessen. Die voegt dan voetballend nog wat toe.

Denk Fred, Erikssen en Bruno dat het best kan werken. Of het top 4 niveau is, mogelijk niet, maar je moet hiermee wel kunnen winnen van de rest.
Proberen een lijntje uit te gooien bij Kante. Hij heeft nog 1 jaar contract en wil misschien een andere club na jaren Chelsea. Die zal neem ik aan tussen de 30-40 miljoen moeten kosten.

Gewoon een noodoplossing voor komende 2 seizoenen.

9 augustus 2022 om 18:14

Kante naar Man Utd en Frenkie naar Chelsea. Zou dikke prima zijn denk ik. Dan kan Frenkie ook beter worden door juist gebruikt te worden onder Tuchel. Het liefst zie ik Frenkie echter bij Arsenal. Dat zou top upgrade zijn t.o.v. Xhaka.

Rabiot, Arnautovic? Mijn god, wat is dat voor een niveau zeg.
Savic kan ik nog begrijpen, maar die andere 2 hebben toch nooit bewezen ook maar iets te kunnen op topniveau? Zeker niet als je moet herbouwen.

Savic, hupsakee halen die vent. Rabiot erbij nemen, minder dan fred en mctominay kan het niet

Snap dat Ten Hag lang voor Frenkie wilde gaan, maar het was gewoon al tijd om door te schakelen. Al weken blijft dat Frenkie gewoon bij Barca wil blijven, of die nu salaris moet inleveren of niet. Nu speelt je minimaal 2 competitiewedstrijden met een middenveld Fred en Mctominay omdat je eigenlijk niets anders hebt. Misschien v/d Beek, maar daar schiet je ook niets mee op. Je verspeelt al punten thuis tegen Brighton en zaterdag krijg je het waarschijnlijk heel lastig op bezoek bij Brentford.

Rabiot is waardeloos. 18 mln is niet veel, maar hij heeft me echt nooit overtuigd. Savic zou wel een geweldige aankoop zijn denk ik. Zie hem nog altijd enorm graag bij Arsenal.

Waarom proberen ze verratti niet te halen.

9 augustus 2022 om 09:10

Waarom zou PSG Verrati willen verkopen?

9 augustus 2022 om 09:17

Je kan het toch proberen als mu. Want de namen die ik nu hoor zullen ze niet beter op worden. Veratti zou een goed alternatief zijn mocht frenky niet lukken.

9 augustus 2022 om 09:33

PSG gaat Verratti moet verkopen en waarom zou Verratti naar United willen gaan?

9 augustus 2022 om 09:44

Waarom zou je het niet proberen? Je wilt er toch op vooruit gaan? Of moet je alleen een poging wagen bij spelers die in de etalage staan? Ajax wilde martinez toch ook niet verkopen. Die speelt nu gewoon bij united

9 augustus 2022 om 09:56

Veratti is basisspeler bij PSG. Hij behoort bij de top middenvelders van deze wereld. Ik kan me echt niet voorstellen dat PSG hem laat gaan.

9 augustus 2022 om 10:18

Waarom zou Verratti naar United willen?

9 augustus 2022 om 12:49

Kijk dit is een ander verhaal. Frenky wisten ze ook niet te overtuigen maar ze hebben het wel geprobeerd. Maar als je wat wil doen met united zou je toch spelers van dat kaliber moeten aantrekken.

9 augustus 2022 om 14:33

@mistermb

Verratti is een zeer gewaardeerde kracht en basis speler van PSG, van PSG naar Man u is gewoon een paar stappen terug.
vind de stap van Ajax naar Man u dan toch anders als die van PSG naar Man u, hoewel dat momenteel ook niet eens een super stap vooruit is qua club, qua competitie uiteraard wel

9 augustus 2022 om 17:55

Welke middenvelder zou Manu wel moeten halen dan. En ik begrijp dat het voor verratti idd qua team een stap achteruit is. Qua competitie en club grote is het zeker een stap vooruit. Alleen de namen die nu langs komen zie ik united niet beter maken.

Als Frenkie nog twijfelde weet hij na die wedstrijd van zaterdag genoeg. Er staan spelers bij Manchester United in de basis die ik nog niet eens bij Heerenveen zou willen zien.

Pff van Rabiot worden ze niet veel sterker, dit is zo'n middelmatige speler waar ze er al een paar van hebben lopen. Milinkovic-Savic heeft opzich prima cijfers te overleggen (elke 208 minuten bij een goal betrokken) Ik verwacht dan ook dat hij wel wat kan toevoegen

Aub verlos ons van Rabiot! 18mil en dan ook nog eens van zijn loon (7mil/jaar) afgeraken zou echt top zijn. Kan echt hard rennen maar daar stopt het ook, inzicht, balgevoel echt allemaal onder Juventus en United standaard. Ik acht hem wel beter dan Fred en Mctominay, die zijn echt waardeloos.

Tja, het enige positieve hieraan is dat het een vooruitgang is ten opzichte van Mctominay, maar ik denk dat Grad Damen van Top Oss dat ook is.

Hoe is het mogelijk dat in de jeugdafdeling van United geen spelers rondlopen die de stap omhoog kunnen maken en die nu er geen echte toppers naar United willen komen, dan een kans zouden moeten krijgen. Het kan toch eigenlijk niet dat zo een jeugdspeler niet beter zou zijn dan een Rabiot. Waar blijven de Beckham's, de Neville's, de Schole's de Butt's en dergelijke. Er breekt maar weinig door en misschien moet Ten Hag dan in zijn eerste seizoen die jeugd maar gaan inzetten met alle risico's van dien. Dat is beter dan al die net niet aankopen.

9 augustus 2022 om 10:00

Dat ben ik helemaal met je eens. Liever een gassie van 17,18 als back up spits dan Arnautovic. Hou je sowieso het publiek happy mee, want er wordt gebouwd aan een nieuw team. Dat was sowieso al het plan, dus doe dat dan ook gewoon.

Groeiend besef bij Ronaldo dat hij nog beter CL kan gaan spelen voor 1/3 salaris bij Marseille dan nog een jaar bij Man U kan spelen dat 0,0 ambitie toont en enkel tweederangs aankopen aan het doen is.

Wat een matig beleid met zoveel geld te besteden.
Ten Hag out voor de kerst, totaal geen visie los van het binnenhalen van namen waar hij al mee gewerkt heeft of die populair waren 4-5 jaar geleden.

9 augustus 2022 om 09:58

Ik ben bang dat het nog altijd niet helemaal ingedaald is bij Man United. Spelers gaan daar niet graag naar toe. Dan kan je je wel richten op Frenkie maar die wil helemaal niet.

Van Frenkie de Jong en Antony naar Rabiot en Arnautovic is een beetje alsof je van een Lamborghini Urus naar een Ford Ka gaat, en daar doe ik een Ford Ka eigenlijk tekort in deze situatie. Mijn hemel, Man United, wat is er gebeurd? Ten Hag moet eigenlijk gewoon vol voor de jeugd gaan dit jaar, zie dit als een weggegooid jaar.

9 augustus 2022 om 09:59

Het is toch duidelijk wat daar gebeurt is, Man United is afgezakt en nu willen de betere voetballers daar niet meer naar toe.
Denk dat Man United eerst maar eens puin moet gaan ruimen en al die overbodige spelers slijten. Nu blijft men maar aanmodderen me dezelfde spelers groep, alleen elk jaar een andere coach.

9 augustus 2022 om 10:30

Het slijten van spelers als Mctominay, Fred, Maguire, Wan-Bissaka, Shaw, Fred en Lindelof is opgave op zich. Ik ben het wel met je eens dat de aantrekkingskracht van Man U volledig weg is. Frenkie de Jong lacht ze temet uit... Ook nog eens géen Champions League...

Dit werd gister begin avond al verwacht dat dit gister avond nog of vandaag bekend gemaakt zou worden.
Dat er interesse zou zijn in SMS om het negatieve nieuws weg te moffelen, zoals het niet halen van Sesko en mogelijk FdJ. En met dit nieuws een positieve vibe weer te creëren. Zo gaat het altijd bij United.
Er is geen interesse in hem namelijk

9 augustus 2022 om 18:23

Terecht ook. SMS is geen 6. Rabiot ook niet overigens. Utd moet voor Paredes, Weigl of Carvalho gaan als voetballende 6.

Als ik ten Hag was zou ik altijd voor Mitrovic gaan in plaats van Arnautovic. Ja duurder maar ook veel beter. Milinkovic-Savic is een goede voor op het middenveld, je moet als ten Hag wel keuzes gaan maken nu, je kan niet de hele zomer wachten en je competitie al de vernieling inhelpen.

Aub laat dit waar zijn! Ik hoop al zo lang dat we Rabiot kunnen lozen, Laat het nou uitgerekend Man Utd zijn die zo gek zijn om hem te willen hebben. Hopen dat dit zsm rond komt!

Het is toch schrijnend hoe fantasieloos Ten Hag is in zijn aankopen. Een paar spelers van Ajax, en dan een zeer matige mafkikker uit zijn Twente tijd gaan benaderen. Zulke gasten als Arnoutovich sporen gewoon niet. Ver vanaf blijven. Er moeten toch wel betere Europese of Zuid-Amerikaanse spitsen en verdedigers te vinden zijn, dan de namen waar hij allemaal mee komt😞

Je hebt toch een plan, een idee waar je naartoe wilt? Tenminste, dat zou je denken. Maar als je Frenkie niet kan krijgen en dan Rabiot als alternatief ziet... Dat in toch onbegrijpelijk. Ik ben niet naïef hoor en zie dit elke transferperiode enkele tientallen keren gebeuren. Maar het doet pijn aan je ogen...

Haal nou gewoon Tielemans en Neves.

Haal dan Brozovic en Neves!!
Brozovic is echt top en voetbalt goed. evt nog Ruiz van Napoli

Hudson Odoi wil weg bij Chelsea, haal hem ook voor de buiten posities.

9 augustus 2022 om 14:25

Goede opties alexander, hoe denk jij over bijvoorbeeld Julian Weigl en Bryan Cristante? Beiden nog wel een 2-jarig contract bij respectievelijk Benfica en AS Roma, maar dat geldt ook voor Neves.

Sergej is de enige boeiende en goede alternatief voor Frenkie. De rest is echt lachwekkend hoe ga je van Frenkie naar Rabiot?

9 augustus 2022 om 18:26

Sergej is echter geen voetballende 6 dat Utd nodig heeft. Kunnen beter voor Weigl, Paredes of Carvalho gaan.

City was vlot met Philips dat is wel een Beuker maar wat vinden jullie
van Declan Rice? … bal snel inleveren bij Eriksen, Donny

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren