Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grim reageert op woede-aanval: ‘Ik beslis wanneer ik Sneijder breng’

Laatste update:

Tijdens de tweede helft van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Nederland en Italië (1-2) liep Wesley Sneijder lange tijd warm, maar bondscoach Fred Grim was ogenschijnlijk niet van plan om de middenvelder in te laten vallen. Na tussenkomst van Arjen Robben besloot Grim de 128-voudig international toch wat speeltijd te gunnen, zo leek het.

Op gezag van Robben vertelde assistent-bondscoach Frans Hoek aan Grim dat hij niet moest vergeten Sneijder dichterbij recordinternational Edwin van der Sar, goed voor 130 interlands, te laten brengen. "Ik kende de afspraken", zo laat Grim desgevraagd aan De Telegraaf weten. "Maar ik beslis wanneer ik Sneijder zou brengen."

Volgens de donderdageditie van het Algemeen Dagblad voelde Sneijder zich 'ernstig gekleineerd' door Hoek en Grim, zeker toen laatstgenoemde naar verluidt zijn schouders ophaalde toen hij met de keeperstrainer over de invalbeurt sprak. "Nee, ik was het niet vergeten. Op het moment dat ik wilde heb ik Wesley laten invallen", doelt de tijdelijke opvolger van Danny Blind op de invalbeurt in de 82e minuut.

"Het is echt niet zo dat Robben mij tot de orde heeft geroepen. Davy Klaassen speelde goed en omdat we op jacht waren naar de 2-2 moest er ook omgeschakeld worden bij balverlies, omdat anders de 3-1 dreigde. Daarom wachtte ik zo lang met de invalbeurt voor Wesley." Na het laatste fluitsignaal verdween Sneijder echter woedend in de catacomben van de Amsterdam ArenA en achtte hij een gesprek met de media niet verstandig.

Wesley Sneijder maakt het Nederlands elftal sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat beloofd veel goeds. Ik snap best dat Sneijder wil spelen, maar hij maakt natuurlijk niet de beslissing. Daarnaast had hij van mij er wel eerder in gemogen. Kon Klaassen zijn energie sparen voor de klassieker.

30 maart 2017 om 07:55

Het was niet Sneijder, het was Robben die Grim hieraan herinnerde...

30 maart 2017 om 08:56

Het is de Telegraaf die beweert, dat het zo gegaan is. Dat Grim zich door Robben onder druk liet zetten om Sneijder in te brengen om tot de 130 interlands te komen en Sneijder woedend het veld afliep, omdat hij pas laat mocht invallen.

De kop boven het artikel klopt sowieso niet. Grim reageert niet op een vermeende woede-aanval van Sneijder, omdat hij volgens de krant daarover gepikeerd was. Grim reageert op de analyse, die de Telegraaf er op los liet.

Daarnaast is zijn redenering om Klaassen omwille van het evenwicht te laten staan niet onlogisch. De 3-1 lag op de loer en Klaassen wist vaak met een pass de vrije ruimte elders op het veld te vinden en besloot daarom Sneijder nog niet te brengen. Dat lijkt me een keuze die een bondscoach mag maken.

30 maart 2017 om 09:46

Aan zoiets merk je ook dat de spelersgroep de assistenten ook niet pruimt.
Tis vaag dat 2 beperkte keepers "jou" gaan vertellen hoe het spelletje in elkaar steekt.
Exit hoek en grim aub.

30 maart 2017 om 10:02

Met alle respect maar wie stelt zulke koekerds ook aan? Ik bedoel wat heeft meneer Grim ooit bereikt op voetbalgebied? Is hij iemand waar spelers naar opkijken? Wat een zooitje zeg bij Oranje.

30 maart 2017 om 10:26

Na het vertrek van Van Nistelrooy, Hiddink en Van Basten stonden de gegadigden voor het assistentschap niet in de rij om in het wespennest dat de Knvb en Oranje heet te stappen. Er waren meer afzeggingen dan sollicitanten. Fred Grim doorschuiven van Jong Oranje naar het vlaggenschip, en nu samen met Frans Hoek als interim-bondscoaches, is ook een beetje uit nood geboren.

Daarnaast is het geen regel dat een assistent-bondscoach een ervaren rot in het vak behoeft te zijn. De functie is door de decennia heen meestal een plek geweest, die door beginnende coaches werd ingevuld. Grim is daarvoor geen unicum.

Verder was Frans Hoek in principe aamgesteld als keeperstrainer en is in die hoedanigheid natuurlijk geen koekebakker met clubs als Ajax, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United, Galatasaray en een eerdere twee periodes dienstverband bij Oranje achter zijn naam.

Er wordt zo makkelijk nu verondersteld, dat de Oranje-spelers geen respect hebben omwille van Grims staat van dienst, maar waar dat zogenaamde feit op gebasseerd is is totaal onduidelijk. De media, vooral de sensatiegeile, stort zich massaal na Blind op de volgende object in de persoon van Grim. Onrust creeren verkoopt schijnbaar meer dan geen of positief nieuws.

30 maart 2017 om 13:06

Snap jou verhaal. Maar Grim mag mi toch wel ff nadenken als hij besluit Sneijder te laten warmlopen. Dan moet je mi hem ook in willen brengen.
Een klein beetje respect voor de voetballer met zo'n staat van dienst mag wel. Zeker als je weet dat jij als voetballer onder doet en als trainer ook pas net zoveel gepresteerd hebt als de trainer Sneijder.

30 maart 2017 om 13:34

Grim liet Sneijder toch ook invallen, wel relatief laat maar toch liep hij niets voor niets warm. Naar ik me kan herinneren zat Sneijder in eerste instantie ook niet bij de voorselectie, omdat hij niet helemaal fit was, dus een uitgebreide warming-up is zo slecht niet. Ik snap dr tactische overweging om hem laat te brengen, Italie was beter en een uitslag met dikke cijfers in deze wedstrijd was ook niet echt wenselijk met het oog op het toch al broze zelfvertrouwen.

Of het blijk geeft van een gebrek aan respect voor Sneijder met zijn staat van dienst weet ik niet zozeer. Elk selectielid, en juist de ervaren, zouden zich ondergeschikt moeten maken aan het team, al was het maar om het goede voorbeeld te geven aan de jonkies. Het gaat niet om het individu Sneijer. Dat hoort ook los te staan van de status van een bondscoach.

Maar goed, het blijft een waarneming en conclusie van de Telegraaf en eigenlijk nog slechts gissen hoe de vork werkelijk in de steel zit.

30 maart 2017 om 13:50

@castromann wat een onzin je trainer is je trainer daar heb je naar te luisterren.

30 maart 2017 om 09:01

Fred gaat gewoon door op Danny zijn manier..en klaassen goeie speler maar hij heeft nog lang niet de kwaliteit van sneijder

30 maart 2017 om 09:05

Klaassen is een compleet ander soort speler dan Sneijer. Sneijder is bijna een ouderwetse klassieke spelverdeler. Klaassen is een moderne allrounder, een box-to-box speler, die zowel controlerend als aanvallend kan spelen. Als controlerende speler heb je asn Sneijder weinig tot niets.

30 maart 2017 om 10:19

Maar met Sneijder kwamen er tenminste wel een paar schoten op goal. Hij had veel eerder gebracht moeten worden. Grim moet zich dat ook eens bedenken.,.

30 maart 2017 om 10:54

Die vernijnige schoten op doel kwamen er bij zijn invalbeurt tegen Bulgarije ook niet, dus hem om die reden brengen is geen abc-tje. Achteraf zeggen, dat hij tegen Italie wel had moeten invallen met de wetenschap dat hij twee goede doelpogingen creerde, is eenvoudig. Dat kan iedereen achteraf als 'voorspelbaar weetje' bedenken, maar het was vooraf geen zekerheidje en is slechts mosterd na de maaltijd om als schuldige Grim aan te wijzen voor het verlies.

Het winnen van een wedstrijd staat natuurlijk voorop, meer dan het breken van een record.

30 maart 2017 om 07:50

Ja dus? Met sneijder zijn we veel sterker en dus ook dichter bij het winnen van de wedstrijd. Ik zie hier op vz van de week allemaal mensen die het hebben over hoe klaassen sneijder voorbij is gestreefd maar we hebben nu toch wel kunnen zien dat een middenveld van strootman-wijnaldum-klaassen niet werkt

30 maart 2017 om 08:06

Klopt dat middenveld is vrij statisch, echter vond ik Klaassen wel 2x de beste van de 3. En ook net Vilhena op 6 vond ik het beter dan met de in NL elftal altijd slordige Strootman. Mss maar een keer Vilhena-Sneijder-Klaassen proberen met Wijnaldum als eerste back-up.

30 maart 2017 om 08:27

Nee zeg, Klaassen was tegen Bulgarije ook niet in goede doen. Hij is technisch niet best. Qua diepgang is hij weliswaar erg goed, maar zijn balbehandeling is belabberd. Ook als je ziet wat voor kansen hij mist is dat ongekend. Hij scoort in de eredivisie veel, maar had misschien wel 2x zovaak moeten scoren. Als Klaassen die killersmentaliteit voor de goal ontwikkeld wordt het een grote speler. Blijft hij zulke grote kansen missen, dan blijft hij Europese middelmaat.

De keuze van Blind om Wijnaldum eraf te halen tegen de Bulgaren was voor mij ook een hele vreemde. Wijnaldum speelde gewoon een degelijke pot, was sterker in de duels en beter aan de bal. Daarbij, basisspeler bij de nummer 4 van Engeland of basisspeler bij de nummer 2 van Nederland is een groot verschil. Ik ben geen fan van Klaassen op het Nederlandse middenveld. Daar mogen wat mij betreft veel meer balvastere spelers staan.

30 maart 2017 om 09:08

Ik keek gister naar een stukje van Seedorf op RTL Late Night. Daarin gaf hij aan dat persoonlijkheid doorslaggevend is in het succes als voetballer. Van Persie, Van der Vaart, Huntelaar, Kuijt, Robben en Sneijder hebben allemaal dat eigenwijze karakter en iets wat niet gemaakt is. Dat hadden ze ver gebracht in het voetbal. Nu heb je voetballers die allemaal alleen ja kunnen knikken en totaal geen kleur meer hebben. Meer in de zin dat ze niet meer strijden totdat de benen eraf liggen. Een Wijnaldum, Strootman hebben totaal geen gif. Klaassen heeft wel gif maar totaal geen moteriek of leiderschap waardoor je die extra stap wilt gaan zetten. Lens en Promes zijn leuke voetballers, maar daar spat ook weinig wat vanaf. Waar ik vooral warm word zijn spelers zoals Nouri, Van de Beek, De Ligt, Kluivert en Eiting. Ik hoop dat zij vooral zo door blijven gaan en deze lijn blijven aanhouden. Nederland heeft meer aan zulk soort spelers die technisch, positioneel verder zijn. Zij moeten minimaal vier jaar in Nederland blijven. Hetzelfde geldt voor Feyenoord en PSV. Ze moeten niet alleen kampioen worden en dan iedereen verkopen. Nee ze moeten kampioen worden en dan verder bouwen aan een team. Want vaak zie ik dat het dan afbrokkelt na het behalen van de kampioenschap. Pak eens door en probeer talenten in te passen die meteen hetzelfde niveau hebben en zelfs beter gaan worden. Durf eens jongens van 17 erin te zetten en hem een contract aan te bieden van 3 jaar. Daarmee los je ook een deel van het huidig probleem op, namelijk dat jonge talenten gekaapt worden door buitenlandse clubs. Dan laat je hem een of twee jaar rijpen, verhuur hem aan een Nederlandse club en dan over een of twee jaar heb je weer een volwaardige vervanger.

30 maart 2017 om 10:21

Wijnaldum speelde helemaal geen degelijke pot. De eerste helft was van alle drie de middenvelders dramatisch, voornamelijk van Strootman maar ook Wijnaldum en Klaassen waren beide matig. Dat ie wijnaldum er afhaalde snap ik wel, klaassen heeft meer diepgang en strootman heb je nodig in de verdediging. Wijnaldum er af was een aanvallende wissel, wat logisch is bij 2-0 achter.

30 maart 2017 om 10:03

Ja en met Sneijder maak je daar meer kans op.

Ook op zoek naar nieuwe assistenten dus.. Voor zover dat al niet het plan was.

30 maart 2017 om 08:13

Ja ik ben voor wim jonk als assistent. Cocu is mijn favoriete bondscoach. Cocu heeft bewezen op internationaal niveau te kunnen presenteren. En jonk komt op mij altijd heel goed over.

30 maart 2017 om 08:52

Het Nederlands elftal moet een nieuwe jonge lichting de kans gaan geven en opbouwen richting vast elftal en dan kom je aan met Cocu haha? Bovendien vind ik 1 keer overwinteren in de CL (wat een knappe prestatie was hoor, begrijp me niet verkeerd) niet direct bewijzen dat je internationaal kan presteren.

30 maart 2017 om 09:19

Jonk zou een goede zijn. Ook ben ik benieuwd naar bijvoorbeeld een Menzo of een Hasselbaink. Maar geen idee of éã©n van die drie interesse zou hebben.

30 maart 2017 om 08:13

Ja ik ben voor wim jonk als assistent. Cocu is mijn favoriete bondscoach. Cocu heeft bewezen op internationaal niveau te kunnen presenteren. En jonk komt op mij altijd heel goed over.

Iets meer respect had wel gemogen voor sneijder iemand met 128 interlands maak het team nooit slechter hij kwam erin en had meer dreiging dan klaassen in 82 min

Ik denk dat vooral belangrijk is dat er straks een coach met overwicht komt. Of je het eens bent met Sneijder en Robben of niet, je hebt als bondscoach een probleem wanneer je deze 2 spelers niet tevreden houdt.

Als dit waar is hoeft Sneijder wat mij betreft niet meer te komen. Rot gauw een eind op zeg, wat denkt hij wel niet.

30 maart 2017 om 07:52

Sneijder is nog steeds min 3 klasses beter dan wijnaldum en klaassen. Wijnaldum speelt heel erg goed bij Liverpool maar heeft het bij het Nederlands elftal vaker heel slecht dan goed gedaan en klaassen doet het wel leuk bij Ajax maar is gewoon nog lang niet op het niveau van sneijder

30 maart 2017 om 08:17

Sneijder was in 2010 een van de betere voetballers ter wereld, maar daarna is het elk jaar steeds minder geworden. Onbegrijpelijk dat er zo veel zijn die hem nog steeds zo aanbidden. Wijnaldum is hem al lang voorbij en imo de enige die zeker is van een basisplaats bij Oranje. Wees nou eens eerlijk; wanneer was de laatste goede wedstrijd van Wesley? Waar hij voorheen meerdere keren per wedstrijden een geweldige steekpass gaf, is hij nou zo voorzichtig en voorspelbaar geworden met bijna alleen maar balletjes breed. Dat doet niets af aan de klasse speler die hij vroeger was. De enige reden dat hij nog bij Nederland zit is omdat we bijna geen topspelers hebben.

30 maart 2017 om 09:42

Sneijder heeft zeker niet meer het niveau van een aantal jaar terug. Toch speelt Oranje elke keer dat Sneijder erin komt een stuk beter. Tegen Bulgarije mislukte zijn eerste 3 passes, maar daarna was hij de enige die constant gevaarlijke ballen erin slingerde. Wijnaldum vind ik ook meer aanspraak maken op een basisplaats, vanwege zijn niveau bij Liverpool, maar Klaassen zeker niet. Die doet het in Nederland heel goed, maar bij Oranje vind ik het een stoorzender, omdat hij het niveau qua positiespel en handelingssnelheid nog mist. Sneijder hoort dus wat mij betreft gewoon te spelen. Daarnaast heeft Oranje ook wat meer persoonlijkheid nodig, want het is nu wel heel erg kleurloos allemaal.

30 maart 2017 om 13:51

@keespastoor je kan Lionel Messi heten , als je geen respect hebt voor het shirt, het team en je baas dan moet je gewoon gaan.

30 maart 2017 om 14:17

Respect voor een shirt hebben xd wauw. Dat is wel next level onzin...

Sneijder, Robben, v. Persie, Stekelenburg en N. de Jong moet je er heel snel weer bijhalen!

Daarmee zeg ik niet dat ze ook daadwerkelijk moeten spelen, maar er staan nou niet meteen geweldige vervangers klaar voor ze, dus hou er dan gewoon bij en ga de discussie met ze aan waar nodig.

Waarom durft niemand Robben meer op links te zetten? Dan Promes rechts, Dost in de punt en een middenveld met Sneijder niet meer op tien, maar meer tussen Strootman en Wijnaldum in als een echte spelverdeler.

Achterin bij een viermans verdediging Pieters en Tete op de flanken, Blind naast v. Dijk en klaar, zeg mij maar waar dan je zwaktes liggen? Het is nu een mentale kwestie geworden, want kwaliteit is er nog zat.

Een v. Persie kan je pas uitzwaaien als Janssen wekelijks speelt en dan zou ook v. Persie zelf dit begrijpen. Als er iemand komt die het spel kan verdelen als Sneijder idem dito, N. de Jong is altijd van waarde geweest, Clasie leek er aan te komen, maar die haalt het niet in Engeland, dan is Propper uit vorm, v. Ginkel speelt net iets dieper en Toornstra speelt iets meer als tien, maar met drie op een lijn spelend zou je dan nog andere keuzes kunnen maken waarbij N. de Jong zich echt wel neerlegt.

Ik denk echt dat je terug moet naar de Hollandse school, echte vleugelspitsen die een man passeren zijn er niet en goede verdedigende backs nog minder, daarom denk ik dat de kracht juist kan gaan liggen daar waar wij er ooit mee zijn begonnen.

30 maart 2017 om 08:02

Ja lekker de oudjes erbij halen. Die zullen wel schitteren over 3 jaar als ze dan al nog niet met pensioen gaan. Het is klaar met die spelers die hebben geen toekomst meer bij Nederland. En we moeten het accepteren dat de nieuwe generatie gewoon minder is. Je moet denken aan de toekomst en niet aan nu. Je moet bouwen aan een team dat er in 2020 staat. En ik kan je 1 ding vertellen, Sneijder, Robben, v Persie, Stekelenburg en de Jong die zullen er dan niet staan omdat die dan niet meer voetballen

30 maart 2017 om 08:12

In Oranje behoren toch de beste voetballers te spelen? Het is geen clubteam wat aan een team moet bouwen, de beste staan er in, punt. Hoezo Janssen er in zetten als Rvp op dit moment nog beter is bijvoorbeeld? Over 1 a 2 jaar zijn de rollen misschien omgedraaid en kan Janssen zijn kwaliteiten laten zien, iets wat hij nu nog niet overtuigend kan/doet. Je speelt zo weinig wedstrijden met oranje dat je toch nooit echt op elkaar ingespeeld raakt, bouwen kan gewoon niet.

30 maart 2017 om 09:46

Nee maar als je leest wat in schrijf, daarin geef ik aan dat de vervangers simpelweg (nog) niet goed genoeg zijn!

Een Janssen moet gaan spelen, dan vloeit op een natuurlijke manier v. Persie weg. Nu zet je de topscorer aller tijde aan de kant voor een bankzitter van de Spurs?

We missen gif, roep dan de Jong maar op, maar wat denk je van Pieters en de Roon! Worden geprezen, maar door de coaches niet gezien.

Een Sneijder en Robben houdt je erbij met een reden, die liggen goed in de groep en kennen de klappen van de zweep internationaal.

Stekelenburg is een ervaren goalie, o.a. een W.K. finale gekeept, maar men ziet het liefst Vorm als derde keeper?

Beem dan Zoet, Cillissen en als derde Maarten mee.

Zoals het nu gaat is geforceerd vernieuwen en dat werkt niet, zoiets is een natuurlijk proces!

30 maart 2017 om 11:32

Als je dan echt denkt aan de toekomst sla dan deze mindere generatie over en stel jong oranje op.... onzin natuurlijk. Nationaal elftal is een momentopname en daar moeten gewoon de op dit moment beste spelers in staan ongeacht leeftijd of club.
Als een tegenstander Janssen op papier ziet staan zal die niet nadenken over dubbele dekking, als er van Persie staat is dat toch al gauw een optie.

Het record betekent ook niks meer als je invalbeurten van een paar minuten gaat meetellen (wat helaas wel het geval is).

30 maart 2017 om 08:32

Ach ja. Aron Winter was van 2000 tot 2002 recordinternational, terwijl 34 van zijn 84 interlands invalbeurten waren...

Feitelijk heeft Grim natuurlijk gelijk als hij zegt dat hij zelf beslist wanneer hij Sneijder brengt en dat hij eindverantwoordelijk is. Maar een geweldige speler als Sneijder laat je niet de hele tweede helft warmlopen om hem dan pas in de 82ste minuut in te brengen. Sneijder hoort sowieso altijd te starten als hij fit is en dat heeft hij tegen Italië ook weer laten zien in die 8 minuten. Ik ben blij dat Grim niet langer dan één wedstrijd bondscoach is...

30 maart 2017 om 08:12

Als een Sneijder door blessures de afgelopen periode weinig minuten heeft gemaakt, dan kun je hem bij Oranje niet plotseling veel speeltijd geven. Dan ga je weer gezeur krijgen met blessures. Of de 82e minuut dan niet wat laat is om hem te brengen is natuurlijk een andere discussie. Sneijder moet in deze niet te veel zeuren. Hij mocht invallen en heeft dat goed gedaan. De volgende keer krijgt ie vast meer speeltijd.

Wat hebben we nou aan zo'n record? We hebben iemand nodig die get team sterker maakt! Niet iemand die gaat huilen als hij maar 8 minuten mag spelen.

Nou ik vond Klaassen anders niet sterk spelen. Sneijder had je veel eerder moeten laten beginnen. Zou goed kunnen combineren met Depay en lens. Denk dat weinig spelers die grim echt serieus nemen. Weet daarom ook niet wat hij überhaupt toevoegd als assistent.

Even buiten beschouwing gelaten of Sneijder Nederland sterker maakte of niet. Ik vind het wel heel apart dat er bij het Nederlands elftal blijkbaar afspraken zijn gemaakt om iemand naar een record te brengen.

30 maart 2017 om 08:10

Nouja, in een oefenwedstrijd kan het toch wel. Zal heus niet zo zijn in een kwalificatiewedstrijd.

30 maart 2017 om 11:36

Eens,

vd Sar heeft dat record ook niet cadeau gekregen natuurlijk.

Het record van 130 caps moet je verbreken op een eerlijke manier en niet door nu de laatste keren nog even een paar minuten te worden ingebracht. Niet dat ik het Sneijder niet gun, hij is een uithangbord geweest voor het Nederlands voetbal en was in 2010 imo zelfs de beste voetballer van de wereld, maar op deze manier is het niet echt eervol.

30 maart 2017 om 11:08

Hoezo zou dit geen eerlijke manier zijn. Sneijder had allang in de wedstrijd gebracht moeten worden. Wie denkt Fred Grim wel niet wie hij is, toen Sneijder erin kwam gebeurde er Eindelijk is iets in het veld. Maar goed de meeste mensen hier vinden het middenveld wat er stond blijkbaar prima, nou dan kan ik jullie vast verklappen dat we niet naar het WK gaan.

Lachwekkend die hele staf. Straks met een schone lei begonnen mag ik hopen.

1 wedstrijd is ie trainer en gelijk zo reageren.
Nou Fred jij bent net zo schuldig als Danny en daarom moet jij ook maar iets anders gaan zoeken.

Al die commotie om de bondscoach, knvb, record willen pakken etc etc. Hoop dat dit allemaal snel voorbij is al die negatieve energie om oranje. Word tijd om weer naar de toekomst te kijken.

Je zag toen sneijder er in kwam dat hij best gevaarlijk was met een paar aardige kansen, maar zoals grim aan gaf liep sneijder amper terug om te verdedigen. Ik zou sneijder sowieso wel eerder laten invallen om zijn voetballende kwaliteiten, maar ik kan de uitleg van grim enigszins begrijpen mbt het meeverdedigen.

Snap dat Sneijder woedend was, beetje achterlijk om iemand zo lang warm te laten lopen.
En als ik eerlijk ben vond ik Wesley nou juist een van de kleine lichtpuntjes in de duisternis.
Toen hij er tegen Italiã« in kwam zag je meteen dat het beter ging lopen. Totaal verkeerde keuze van Grim, maar ja is nog steeds de staf van Blind...
Leuk dat ze naar de toekomst kijken, maar ervaring is ook vereist! Jongens als Robben en Sneijder heb je gewoon nog nodig. Alles op alles zetten om het WK 2018 nog proberen te halen.
Na 2018 zijn ze weer een jaartje ouder, dan kan je ze langzaamaan uit de ploeg gaan halen, maar nu zijn ze keihard nodig.

Dit is eigenlijk het enige smetje op Grim's eerste interland als bondscoach. Ik was positief verrast door de opstelling. Eindelijk niet de standaard 4-3-3 met een echte spits maar een voorhoede die onvoorspelbaar is. Het ging al vrij goed, ik zou hiermee verder gaan. Grim wisselde de slechtste spelers en keek volgens mij niet naar status of iets dergelijks. Dat beviel me ook.

Ik vind dat sommige mensen hier weinig respect hebben voor de oude generatie, Snijder is 32 en kan nog makkelijk mee, hij is erin gekomen en je zag gelijk meer kleur en persoonlijkheid aan het elftal Als ik zie hoe veel de Spanjaarden respect hebben voor Iniesta bijvoorbeeld baal ik hier best van.

Ja, en hopelijk ook voor de laatste keer. Volgende keer gelieve een nieuwe bondscoach met een nieuwe staf.

Als de reden om Sneijder in te laten vallen het aantal interlands is dan moet je hem niet laten invallen. Heeft t team hem nodig dan speel je en anders niet.

Het heeft natuurlijk niet alleen met z'n record te maken. Zowel Robben als Sneijder zijn (terecht) geã¯rriteerd over de gang van zaken bij Oranje en de Knvb. Zij behoren tot de lichting Oranje die tweede was van de wereld, wanneer je dan 7 jaar later in een zinkend schip zit (als nummer 32 van de wereld) met (met alle respect) Fredje Fucking Grim die de lakens uitdeelt, dan kan ik me de frustratie best voorstellen. Niet dat het goed te praten is, maar begrijpelijk is het wel.

wat een slap gelul klaasen was helemaal niet goed .
raakte amper een bal en liet zijn man vaak lopen.
sneijder is nog steeds nl beste middenvelder vooral de meest doel gerichte
.
dus als je goal nodig had moet je hem juist brengen
hele stadion ging los toen die erin kwam.
en was meteen de speler die meeste op goal schoot binnen 5 min 2x
dus echt slap gelul van weer een slappe niets wetende coach

Sneijder is op zn 40e nog beter dan dat Klaassen nu is, geloof me nou maar.
Leuke speler die Klaassen maar wel een 13 in een dozijn speler, weinig fouten
grote werklust. Maar niet ene speler die op dit niveau snel iets forceren zal.
Dat kan je beter aan Sneijder overlaten.

Kom op man mensen die Fred grim neemt niemand serieus . Ze keuze is nog slechter dan Blind

Het is toch ook gewoon lachwekkend dat je op een Fred Grim moet bouwen als de bondscoach ontslagen word. De man is gefaald bij Almere City en heeft verder alleen jeugdelftallen getraind. Zelfs in zijn carriere als speler vond ik hem niet meer dan een redelijke doelman. Het was ook schrijnend om het interview en de nabeschouwing van de man te bekijken. Dan kan je er eigenlijk net zo goed een amateurcoach zonder papieren neerzetten. Die zegt waarschijnlijk nog iets zinnigs.

Verder ziet hij schijnbaar niet goed of heeft een verkeerde bril. Klaassen speelde onopvallend en zwak. Het leek nog enigszins ergens op vanwege zijn loopvermogen, maar dat is ook het enigste wat hij de hele wedstrijd gedaan heeft. Je mag toch verwachten dat een coach meer respect heeft voor zijn vedettes, vooral als zij ook de beste spelers van de selectie zijn en het team eigenlijk altijd moeten sturen. Nee, Grim is net als Blind hopeloos en ik mag toch aannemen dat de nieuwe bondscoach zijn eigen mensen meeneemt.

Het enige dat hier mee duidelijk is gemaakt is de laffe arrogantie van de twee vedettes.

Linea recta het elftal uit net als met Van Persie is gebeurd, daar kun je geen team mee bouwen.

30 maart 2017 om 17:07

Klaassen op de plek van Sneijder is toch een grote schande man. Die jonge is helemaal niet goed genoeg op op hoog niveau te voetballen, het is dat hij bij Ajax nog belangrijk is met zijn goals wat hij vooral te danken heeft aan zijn loopvermogen, maar je ziet altijd als er weinig ruimte ligt dat hij de snelle oplossing niet kan vinden. Ik durf er ook de donder op te zeggen dat hij een miskoop gaat zijn bij zijn volgende club die nog 20M+ gaan betalen voor deze matige voetballer.

30 maart 2017 om 17:59

Klaassen hoeft daar van mijn part echt niet te staan, maar dan snap je niet waar mijn opmerking over gaat.

Dat is aan de coach en de critici mogen er over lullen, maar een speler behoort dat gewoon te respecteren en niet direct zijn eigen trainer aan te vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren