Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann troeft grote namen af en wordt Speler van het Jaar benoemd

Laatste update:
/

Antoine Griezmann is maandagavond op het LaLiga-gala tot beste voetballer van afgelopen seizoen uitgeroepen. De aanvaller van Atlético Madrid bleef zodoende grote namen als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez voor: spelers die en/of meer doelpunten maakten óf kampioen werden. De stemmende fans kozen de Fransman eerder op de avond ook al tot Speler van het Seizoen.

Marco Asensio werd tot Revelatie van het Seizoen uitgeroepen. De middenvelder werd afgelopen seizoen door Real Madrid uitgeleend aan Espanyol, waar hij een formidabel seizoen speelde. Asensio, inmiddels Spaans A-international, bleef Saúl van Atlético Madrid en Mikel Oyarzabal van Real Sociedad in de verkiezing voor.

/

Jan Oblak kreeg uit handen van Jorge Valdano de prijs voor Keeper van het Jaar. De doelman van Atlético Madrid kreeg afgelopen seizoen slechts achttien tegengoals om de oren. Oblak bleef Keylor Navas van Real Madrid en de inmiddels bij Barcelona vertrokken Claudio Bravo voor. Collega Diego Godín werd tot Verdediger van het Jaar uitgeroepen, vóór Marcelo en Sergio Ramos van stadsgenoot Real Madrid.

/

De avond werd voor Atlético nog mooier met de prijs van Trainer van het Jaar, voor Diego Simeone. De oefenmeester van los Colchoneros is de opvolger van Luis Enrique en troefde dit jaar de inmiddels bij Villarreal ontslagen Marcelino Garcia Toral en Eduardo Berizzo van Celta de Vigo af. De prijs voor Middenvelder van het Jaar ging naar Luka Modric van Real Madrid, die Sergio Busquets van Barcelona en Bruno Soriano van Villarreal voorbleef.

Luis Suárez werd uitgeroepen tot de beste buitenlandse voetballer van afgelopen seizoen. Technisch directeur Robert Fernández van Barcelona nam de prijs in ontvangst, daar de aanvaller niet aanwezig was. Ook Lionel Messi viel in de prijzen; de sterspeler van Barcelona werd tot de beste aanvaller van afgelopen seizoen benoemd.

Antoine Griezmann was de beste speler van afgelopen seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar dat er een prijs is voor beste buitenlander. Griezmann is toch ook een buitenlander? Dan moet hij die prijs ook krijgen.

24 oktober 2016 om 23:23

Ja idd! Wtf!?

24 oktober 2016 om 23:24

Blijkbaar werken daarop andere regels...

Ik vind het ook raar, hoor. Maar ik denk dat men niet twee prijzen aan éã©n speler wou geven, omdat ze dat dan te veel van het goede vonden.

24 oktober 2016 om 23:24

Ja dat niet alleen hij is ook nog eens een aanvaller. Dan zou hij die prijs ook moeten krijgen.

24 oktober 2016 om 23:28

In die optiek zou Messi alle prijzen moeten winnen... beste aanvaller (boven Suarez - beste buitenlander en griezmann - beste speler)

24 oktober 2016 om 23:32

Nee dan zou Griezmann meerdere prijzen hebben. Als beste overall speler en aanvaller is hij toch ook automatisch de beste aanvaller.

24 oktober 2016 om 23:31

Heeft Griezmann niet ook de Spaanse nationaliteit inmiddels? Anders geld het misschien voor spelers van buiten de EU. En waarschijnlijk kun je per speler maar 1 prijs winnen.

25 oktober 2016 om 00:42

VZ is niet heel volledig, het moet gaan om de beste speler van buiten Europa.

Niet dat het nog steeds sense maakt want Messi is de beste aanvaller maar Griezman de beste speler? Frappant...

En persoonlijk vind ik het ook niet terecht maar ik denk dat ze graag de prijzen eerlijk wilden verdelen.

25 oktober 2016 om 20:35

voor de discussie hierboven maakt het weinig uit want ronaldo suarez messi griezmann zijn allemaal geen spanjaarden.

25 oktober 2016 om 01:56

Ja en dat ronaldo straks de beste vd wereld wordt verkozen maar niet de beste van spanje zou zijn.... apart

Of Messi en Griezmann omruilen? Rare prijzen..

24 oktober 2016 om 23:28

Suarez had een topseizoen met veel goals en assists en won daarnaast de gouden schoen. Ronaldo en Messi waren ook zeer beslissend, daarnaast werd Barca kampioen. Het lijkt wel of het competitiebestuur geen kant tussen Real en Barca wil kiezen en daarom voor Atletico gaat...

24 oktober 2016 om 23:34

Competitiebestuur? Het is een publieksprijs. Mensen mochten stemmen op wie ze de beste vonden.

Beste coach: Diego Simeone
Beste keeper: Jan Oblak
Beste verdediger: Diego Godin
Beste speler van het seizoen: Griezmann

Je zou bijna denken dat Atletico de competitie won, oh wacht... Trieste bedoeling dit.

Sowieso Pique voor Godin en Suarez voor Griezmann!

24 oktober 2016 om 23:28

Ja inderdaad, belachelijk. Vond Suarez sowieso al veel beter dan Griezzman in Laliga EN Cl... Maarja blijkbaar werkt het media-ophypen en PR.

25 oktober 2016 om 07:52

Niks ja inderdaad. Griezman was absoluut de beste en meest waardevolle speler van La Liga.

25 oktober 2016 om 08:17

Beargumenteer waarom griezmann afgelopen seizoen beter was dan suarez.

25 oktober 2016 om 10:49

Meerdere beslissende doelpunten gemaakt en voetbalt beter mee dan Suarez.

25 oktober 2016 om 12:02

Lijkt mij meer op een prijs uit medenlijden al 2 seizoenen overal naast gegrepen. Weet je wat wij geven ze iets om blij mee te zijn pfffffffffffffffffff. Ik ben totaal geen Real Fan maar Zidane heeft toch wel een knappe prestatie neergezet. En Suarez speelde vorig seizoen ffantastisch vooral tegen het einde aan scoorde hij Hattricks bij het leven. ach ja doe je niks tegen

24 oktober 2016 om 23:31

Haha echt he. Atletico is zelfs geen 2de geworden en deed al op de laatste speeldag niet meer mee. Dat suarez niet verkozen is tot beste speler is een pure schande.

24 oktober 2016 om 23:35

Ik ben het met je eens dat het gek is dat Griezmann heeft gewonnen, maar niet omdat Ateltico geen kampioen is. Dit is een individuele prijs, geen teamprijs. Griezmann speelt gewoon in een team met minde kwaliteit, maar dat moet zijn kans op een individuele prijs toch niet beïnvloeden.

24 oktober 2016 om 23:40

Ben ik met je eens, maar als atletico kampioen geworden was had je er nog een argument van kunnen maken. In dit geval is suarez letterlijk in alle opzichten beter geweest. Meer goals en meer assists en ook beslissender op de momenten dat het er om draait.

25 oktober 2016 om 07:53

Griezman heeft zoveel beslissende goals gemaakt in tegenstelling tot Messi daarom deed Atleti ook zolang mee. Gewoon terecht dit

25 oktober 2016 om 08:11

Griezmann heeft vooral beslissende goals gemaakt in europa. In la liga minder, we hebben het hier over suarez niet over messi. Suarez verdient deze prijs boven zowel griezmann als messi. Ik weet niet waar jij messi ineens vandaan tovert.

25 oktober 2016 om 10:21

Omdat laligathomas altijd iets compleet anders erbij haalt om zijn gelijk te proberen te halen.

25 oktober 2016 om 10:50

Kijk maar ff goed na dan. Zovaak de enige treffer gemaakt of de 2-1 van Griezman.

25 oktober 2016 om 10:50

Nee jij wilt altijd je gelijk halen met je Barca.

26 oktober 2016 om 08:33

Je trolling begint de laatste tijd wel erg doorzichtig te worden
Gebruik wat tips van Ken M. ,misschien dat er de volgende keer dan meer mensen in je trol berichten gaan trappen.
https://www.youtube.com/watch?v=us4eti0umdi

25 oktober 2016 om 00:02

Godin boven Pique vind ik nog logisch, maar Griezmann boven Suarez?? Hoeveel haat die speler wel niet krijgt daar is ongelofelijk zeg pfft. Met de rest van de keuzes ben ik wel eens. Simeone vond ik geweldig en presteert als coach al jaren op hoogste niveau en Oblak speelt ook al lang geweldig als keeper.

25 oktober 2016 om 00:11

Eerste 3 is niks mis mee. Over griezmann kan je wel twijfelen.

25 oktober 2016 om 00:33

Hoe kan je nou over Griezmann vs Suarez twijfelen? Suarez was letterlijk overal beter in, goals, assist, veldspel en werd kampioen. Zeer onterecht deze verkiezing

25 oktober 2016 om 07:51

Gewoon terecht hoor. Atleti heeft naar hun kunnen veel beter gepresteerd dan Barcelona. Verschil tussen Godin en de hele verdediging van Barca hoef ik je niet uit te leggen. Griezman speelde ook een geweldig seizoen en heeft meer belangrijke goals gemaakt dan Messi.

25 oktober 2016 om 08:48

suarez voor griezmann okã© maar echt geen pigue boven godin hoor

Griezmann speler van het jaar, Messi aanvaller van het jaar en Suarez buitenlander van het jaar... Komen ze niet alledrie voor alledrie die prijzen in aanmerking? Waarom wint Griezmann ze dan niet alledrie?

25 oktober 2016 om 01:08

Tja houd mensen bezig he haha

Wat is dit voor wazige verkiezing haha. Hoe kunnen Messi en Suarez de prijs van beste buitenlander en aanvaller winnen als Griezman beste speler wordt, buitenlander is én ook nog eens aanvaller.

25 oktober 2016 om 07:31

Buitenlander dus buiten Europa volgens mij

Suarez stak er met kop en schouders boven uit afgelopen seizoen 35 wedstrijden 40 goals en 16 assists, ongekend. Maar goed dat is mijn mening

Hoe kan suarez deze prijs niet winnen haha? hij heeft 40 goals gemaakt en in alle belangrijke wedstrijden gescoord. ohja barcelona is ook kampioen geworden.

25 oktober 2016 om 10:51

Griezman is toch wel belangrijker geweest voor Atleti hoor.

26 oktober 2016 om 10:00

Je vergeet de naam Messi weer eens te noemen...

26 oktober 2016 om 12:38

Waarom was griezmann belangrijker?

Het is weer eens raak; de logica van een Spaanse voetbalbond die een ploeg die de dubbel pakte beloond met twee troostprijzen. Luis Suarez was topscorer, leidde zijn ploeg in moeilijke tijden naar prijzen en was op belangrijke momenten cruciaal voor zijn club. Nee, we kiezen de topscorer van het team dat derde (!) eindigde. Moet wel zeggen dat Antoine Griezmann voor mij de beste speler in Europa was, maar dat kwam voornamelijk door zijn prestaties in de Champions League tegen de grootste ploegen. Luis Suarez had deze prijs moeten winnen, nog voor Griezmann en Messi. Helaas zijn dit soort individuele prijzen het resultaat van een populariteitsstrijd en daar is Luis Suarez dan net weer wat minder in.

Wat mij betreft waren de prijzen als volgt verdeeld; Diego Simeone als beste oefenmeester, Saul als beste jonge speler, Oblak als beste doelman, Pique als beste verdediger, Busquets als beste middenvelder, Antoine Griezmann of Ronaldo als beste aanvaller (als troostprijs) en Luis Suã£â¡rez als dik verdiende beste speler.

24 oktober 2016 om 23:38

helemaal mee eens guaporta. en messi dan als beste buitenlander(ook als troostprijs). Dat suarez met zijn 40(!) goals en 16(!) assists niet tot beste speler is benoemd is ronduit schandalig.

25 oktober 2016 om 07:03

Ronaldo heeft eerder zulke statistieken weerlegd, in dat seizoen had hij dus meer goals en ongeveer evenveel of iets minder asissts dan Messi. Wilde jij toen ook zo graag dat Ronaldo hem won? Of vond je andere factoren toen beter, omdat je Ronaldo niet graag ziet winnen?

25 oktober 2016 om 08:12

Was ronaldo toen kampioen geworden? Nee

25 oktober 2016 om 09:21

Inderdaad, maar zoals Suarez zelf al zei bij ontvangst van de Gouden Schoen: hij is helemaal niet bezig met campagne voeren of het lieverdje van de klas te zijn, hij doet gewoon z'n werk. Die Gouden Schoen kan niemand hem afpakken, en ik ben blij voor hem. Maar hij had zeker wel meer verdiend.

Niets meer dan respect voor Luis Suarez. Op 19 jarig leeftijd naar FC Groningen gekomen en vanaf dat moment bij iedere ploeg waarin hij gespeeld heeft, de onbetwiste spits geworden.

Suarez, je bent een B A A S!

24 oktober 2016 om 23:50

Idd!!
Tjah tis percies dat atletico kampioen is geworden lachwekkend dit...!!

25 oktober 2016 om 00:40

Typische barcafan niemand van real opnoemen. Pique beste verdediger laat me niet lachen

25 oktober 2016 om 00:59

Lol! "Typische Barca fan" wat Guaporta hier zegt is niks mis mee, gewoon logisch. Barcelona heeft de double gepakt en is dus de beste van Spanje, logisch dat dan Barcelona spelers bij zo'n verkiezing ruim in de prijzen horen te vallen. Eerlijk wie van Real Madrid zou jij dan neerzetten in dat rijtje? Keeper: Oblak is beter dan Navas. Verdediger: Pique was de steunpilaar van Barca vorig seizoen in de verdediging, Ramos was minder Pepe was gewoon Pepe goede verdediger maar geen wereldklasse. Godin/Pique zou juist zijn. Middenveld: Modric natuurlijk wereldmiddenvelder erg belangrijk voor Real maar dat is Busquets en Iniesta ook voor Barca, hadden alledrie kunnen winnen. Aanval: Suarez, Grizi, Messi (invorm) waren beter dan Ronaldo vorig seizoen Neymar doet niet veel onder net zoals Bale (die dichterbei is dan NJR) La Liga heeft zo veel talenten rondlopen Saul, Asensio etc. Moeilijk om daar echt er een uit te plukken die boven de rest uitstijgd.

25 oktober 2016 om 12:15

@max Hoek. Ik ben Barca fan en vond Pique Pepe en Ramos ijzersterk spelen en waarom ? Omdat zij met 25 meter ruimte achter hun rug spelen kan ik van die slome Godin niet zeggen. Atletico speelt zo compact dat ik het een collectieve prestatie vind. Ik zou altijd Pepe Ramos en Pique boven Godin kiezen.

25 oktober 2016 om 00:52

@Guaporta

Modric is al een aantal jaar de beste middenvelder ter wereld en was dit het laatste jaar ook. Natuurlijk was hij het beste. Pique was zeer goed maar Godin of Pepe beter. De rest klinkt oke. Acensio verdient het wel maar Saul kan ook bes.

25 oktober 2016 om 02:28

Modric is teleurstellend het laatste anderhalf jaar. 2014 was zijn hoogtepunt, waar hij nu al een tijd onder zit.

Kroos daarentegen is blijven groeien, heeft in die periode beter gespeeld, en is ook belangrijker voor het team.

25 oktober 2016 om 07:59

Wat zeg jij modric niet goed de laatste anderhalf jaar? Was gewoon in 2015 de belangrijkste pion bij die hele reeks overwinningen en was ook de belangrijkste schakel bij de cl winst. Modric is op dit moment echt wel belangrijker dan Kroos.

25 oktober 2016 om 08:37

Gutihazz zegt wel vaker belachelijke dingen over Modric. Waar het vandaan komt geen idee. Het is natuurlijk de beste middenvelder in de wereld op dit moment.

25 oktober 2016 om 14:34

Dit is wellicht de tweede keer dat ik iets over Modric zeg in twee jaar tijd of zoiets.

25 oktober 2016 om 02:27

Ach, toen Atletico kampioen werd ging er geen enkele prijs naar hun spelers. Het zal wel een goedmakertje zijn.

Barcelona kreeg toen wel een groot aantal trofeeã«n. Was je toen ook zo verongelijkt?

25 oktober 2016 om 07:00

Lees dan eerst het artikel voordat je iets zegt vriend. De spaanse fans die kozen, niet de voetbalbond.. Jeetje

Grappig allemaal van atleti terwijl ze niets hebben gewonnen. Elke prijs moest nr barca gaan ELKE prijs letterlijk. Visca barca

25 oktober 2016 om 00:13

Is ter stegen beter dan oblak? Dacht het niet. En godin word al jaren ondergewaardeerd werd is tijd dat hij wat erkenning kreeg in de vorm van een prijs.

25 oktober 2016 om 01:33

Als er 1 ongewardeerd word is het wel busquets

Vind het wel erg voor Suarez krijgt veel minder respect! Hij moet deze prijs winnen !
wss door het verleden...

Hoe kun je De Griezman als beste speler verkiezen, als je Messi als beste aanvaller verkiest.
Het zijn toch beiden aanvallers.
Barca is kampioen van Spanje, en ook de beker van Spanje gewonnen, Barca zou hier toch de meeste prijzen moeten hebben.
Griezman heeft als aanvaller minder goals dan Suarez, Ronaldo, en Messi, en is voetballend ook zeker niet beter, dus snap niet waarom hij als beste speler wordt verkozen

Had verwacht dat Suarez hem zou krijgen...

Trainer van het jaar is toch wel Zidane, die binnen een half jaar zijn ploeg weet te loodsen naar de CL winst en tot de laatste dag meedeed om het kampioenschap. Pepe speelde dit seizoen fenomenaal. Wat Griezman betreft: ik ben erg gecharmeerd van hem maar het had of Suarez of Messi moeten worden. Rakitic had ook wel in aanmerking mogen komen voor de beste middenvelder maar Modric was natuurlijk ook geweldig.

25 oktober 2016 om 02:23

Als ik me niet vergis kijken ze naar Spaanse competities alleen, want in 't tekst staat letterlijk "het LaLiga-gala.", waarmee ik dus verwacht dat ze alleen Spaanse titels zoals La Liga, Copa en Super Cup mee bedoelen, maar ik kan er ook naast zitten.

Raar dat messi boven ronaldo eindigt als beste aanvaller.

25 oktober 2016 om 02:33

Hoezo, hij is toch gewoon een veel betere aanvaller? Niks vreemds aan?

25 oktober 2016 om 07:42

Een veel betere aanvaller, hahahaha je zegt het alsof de groenteboer voetbalt tegen Messi. Ronaldo was vorig jaar qua stats beter dan Messi en het was niet het beste seizoen voor Messi

25 oktober 2016 om 08:14

Zelfs als ronaldo qua stats beter is zal hij nog niet op het niveau van messi zitten, maargoed dat is een hele andere discussie.

25 oktober 2016 om 08:17

Je bent echt zo'n typische voetbalvolger.... Voetbal is meer dan intikkertjes en doelpunten scoren. Ronaldo was ongelooflijk zwak voor zijn doen kalenderjaar 2016. Gelukkig wint zijn team hem 2 bekers. De Uefa zal wel achterlijk genoeg zijn hem de Gouden bal cadeau te doen.

25 oktober 2016 om 08:23

DinDybala21 en dan alsnog is Messi voetballend nog steeds veel en veel beter zelfs in een minder jaar die die overigens niet heeft gehad dit seizoen en vorig seizoen.

Suarez had deze prijs verdiend. Ik weet niet wat een speler dan nog meer moet doen voor deze prijs.

Alle prijzen zijn overbodig, Ronaldo is de beste allertijden en daarmee basta!!

25 oktober 2016 om 12:49

Er kijken veel mensen naar het voetbal, die er niks van begrijpen en alleen maar naar doelpunten en assitsts kijken. Maar daar draait het niet alleen om.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren