Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griekse bond deelt levenslange schorsing uit na uitbrengen Hitler-groet

Laatste update:

Giorgios Katidis is een Grieks jeugdinternational en wordt in eigen land gezien als een groot talent. De middenvelder van AEK Athene kan een interlandloopbaan echter vergeten: de Griekse bond heeft besloten dat Katidis nooit meer voor zijn land mag spelen, nadat hij een doelpunt vierde met een Hitler-groet. De hoofdrolspeler is zich echter van geen kwaad bewust.

Katidis maakte zes minuten voor tijd het winnende doelpunt tegen Veria (2-1) en was door de dolle heen. De twintigjarige middenvelder trok uit vreugde zijn shirt uit en bracht vervolgens de alom bekende Hitler-groet, door een hand de lucht in te steken. Op Twitter verschenen er direct veel woedende reacties en de Griekse bond was ook boos. Zondagmiddag werd besloten dat Katidis nooit meer mag worden opgeroepen voor het nationale elftal.

De Griekse bond beschreef het gejuich van Katidis als 'een duidelijke provocatie' die 'alle slachtoffers van het Nazi-regime' beledigde. De middenvelder zelf was zich echter van geen kwaad bewust: "Ik ben geen fascist. Ik had dit nooit in mijn hoofd gehaald als ik had geweten wat dit zou betekenen." Katidis kreeg steun van zijn coach, Ewald Lienen: "Hij is nog jong en heeft helemaal geen politieke ideeën. Ik denk dat hij de groet op het internet heeft gezien zonder daadwerkelijk te weten wat het betekent. Na afloop zat hij in de kleedkamer te huilen na het zien van de reacties."

Bekijk hier de beelden:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Is die jongen echt zo dom dan dat hij dat niet kent? Doen ze dan in Griekenland ganse dagen niets? Is ongeloofwaardig dat die jongen dat zogenaamd niet wist.

17 maart 2013 om 17:05

Dat was ook het eerste waaar ik aan dacht. Kan iemand nou echt ZO dom zijn? vind de schorsing wel terecht overigens.

17 maart 2013 om 19:16

Iemand kan zeker zo dom zijn, het bewijs is net geleverd, tuurlijk doet hij dit niet met opzet, ik geloof echt dat deze jongeman niet beseft wat hij gedaan heeft.

17 maart 2013 om 20:00

@ delpiero

de speler in kwestie schorsen en ff geschiedenis les geven.

bah, sick bastard.

17 maart 2013 om 17:14

ik ben zelf joods. als ik dit zie en lees krijg ik kippenvel en gaat er een rilling door me heen!!! en dan maar ontkennen dat hij het niet kent überhaupt :S onder welke steen hebben zij geleefd al die tijd !!

17 maart 2013 om 17:28

Als je er genoegen aan beleeft antisemitische kreten te spuien ga dan lekker op een of ander socialistisch forum de verdrietzak uithangen a.u.b.

17 maart 2013 om 17:37

@realzidane22

Goed gezegd, écht een zwakke reactie van caylarbendan..

17 maart 2013 om 17:54

Ik moet zeggen dat ik het wel mee vind vallen wat hij doet. Als hij expres de hitler groet doet is het natuurlijk niet goed te praten. Maar ik heb meer het idee dat hij gewoon uit blijdschap zijn arm de lucht insteekt en dat het een beetje verkeerd uitpakt.

Ik kan me herinneren dat v Persie ook een keer zo'n actie heeft gehad. Je kan gewoon zien dat hij het niet echt deze bedoeling had.

17 maart 2013 om 22:06

Precies madridking. Ik heb echt enorm veel respect voor jou want maar weinig joden denken zo. Door het zionisme worden veel joden ten onrechte gehaat. Jammer dat er nog zoveel onwetendheid is in deze wereld, dan kwamen dit soort praktijken ook niet voor.

18 maart 2013 om 02:20

@ Madridking

Ga ergens anders heen met je valse verdrietigheid. Je krijgt een rilling door je lichaam als een onwetend kind een Hitler-groet maakt? Ongeloofwaardig calimero gedrag.

18 maart 2013 om 08:58

@matthaus
Hoezo is dat calimero-gedrag dan? Heb je weer een woordje gehoord jongen?

Hij geeft zelf aan Jood te zijn, waarschijnlijk, zover was jouw gedachte nog niet gegaan gok ik, zal hij van familie (opa's, oma's enz) verhalen genoeg gehoord hebben over de vreselijke dingen die de Nazi's destijds flikte.

Hoezo 'onwetend kind'. Dat jong is verdomme 21 jaar, dan mag je toch wel weten wat er voor vreselijke dingen in het verleden zijn gebeurd?

Jouw reactie vind ik echt typerend voor de samenleving hedendaags, jou boeit het niet, dus waarom zou een ander er gevoelens bij hebben?

Terecht dat hij voor het leven geschorst is, als een Nederlandse voetballer zoiets zou doen, hoef ik hem ook nooit meer in het Oranje te zien.

het gaat er niet eens om of je het zelf meegemaakt hebt of niet, maar simpelweg om normen, waarden en Respect. iets wat jij overduidelijk ook te kort schiet.

Anders raad ik je aan even en film als Schindler's List te kijken, was voor de opvoeding van deze Katidis ook niet slecht geweest.

18 maart 2013 om 11:08

@ Rubinjo

Joden plaatsen zich maar al te graag in de slachtoffer rol. Hij vindt het respectloos ok prima. Maar het gaat te ver om te praten over "rillingen in me lichaam."

Bovendien zijn jouw argumenten invalide. Jij gebruikt immers een Hollywood film om je stelling te verdedigen. Ik hoor van je.

18 maart 2013 om 14:21

Vond de beelden wel meevallen: de hand kwam niet vanaf de borst zoals bij de hitlergroet. Inderdaad had de arm beweging van Van Persie er zeker net zoveel weg van

18 maart 2013 om 14:37

Ben jij wel helemaal goed bij je hoofd of wat...?

''joden plaatsen zich graag in de slachtoffer rol''
Gek he als er ruim 6miljoen joden zijn vergast en je dan één of andere Griek dezelfde beweging maakt die Adolf bedacht om aan te geven om hem te groeten. Het lijkt alsof je het goed praat of zoiets, ik zou je zo naar een gesticht sturen alleen al uit deze reactie.

17 maart 2013 om 20:49

Ik wou zeggen. Wát een onzin. Als hij dit zogenaamd al niet weet, weet hij waarschijnlijk ook niet wie Adolf Hitler was.

'levenslange schorsingen' zien we wel vaker in voetbal. Een paar maanden of een jaar later wordt het weer ingetrokken, maar het publiek is in ieder geval tevreden gesteld.

mooi dat ze hier tegen optreden.

ik verwacht ook niet dat die jongen een hoog iq heeft... alleen al die tatoo op zijn buik zegt genoeg lijkt me.

17 maart 2013 om 17:08

Logisch dat ze dat doen, Griekenland heeft een slechte relatie met Duitsland hè!

Natuurlijk wel hartstikke terecht!

17 maart 2013 om 21:12

Hoezo? Omdat de duitsers graag zien dat de Grieken geen geld meer krijgen?

18 maart 2013 om 19:37

Daar doelde ik onder andere op! Ook het EK lijkt mij wel een rol te spelen!

17 maart 2013 om 17:16

Weet niet echt wat de link is tussen iemands IQ en tatoeages..

Maar verder wel een domme actie. Niemand accepteert dit soort acties meer en dat is goed ook.

Ben ik de enige die foto's van cavani en Mario op deze pagina zie?
+ de Poll hoort ook niet hier.

@vz

17 maart 2013 om 17:04

Nee ik heb het ook

17 maart 2013 om 17:05

haha ja begreep het ook niet

17 maart 2013 om 17:41

Nee haha. Ik zie dat ook. Maar ben ik de enige die gisteren zag dat de speler van Mallorca ook de Hitler groet deed bij de 1-2? Niemand heeft het over hem.

Beetje vreemd als er in de straten van Griekenland hordes gouden dageraad members over de straten schuimen.

Wat een belachelijke actie overigens

Even serieus. Wie denkt er nou dat deze jongen dit met opzet doet? Natuurlijk de griekse bond ook niet. Echt een laffe actie van de griekse bond om hem te schorsen. Ze zijn gewoon bang voor de slechte pers die ze ervan krijgen als ze het niet doen. triest voor zo een jongen dat hij daar de dupe van is.

17 maart 2013 om 17:08

Euhm je hebt toch wel enig fatsoen als je in het veld staat en er camera´s bij staan. Dan kun je toch wel op normale manier juichen. Blijkbaar vind jij het hartstikke goed als voetballers deze ´hitler-groet' nadoen.

17 maart 2013 om 23:20

Zeg ik dat? of zeg ik dat die jongen niet weet wat die groet betekent? denk even na voordat je zegt dat iemand een hitler groet goedkeurt

Terecht! Opgerot met de racisten! Laat dit een waarschuwing zijn voor alle spelers in Griekenland, en een voorbeeld voor de Uefa van hoe het echt moet.

18 maart 2013 om 02:28

@A Iniesta8

Hoe weet jij dat hij een racist is? Nazi groet is van origine een militaire groet uit Mesopotamië (het huidige Irak). Ook de Romeinse militairen groetten elkaar zo. Jij weet simpelweg niet wat zijn politieke ideeën zijn.

Als je naar zijn ogen en zijn blik kijkt, en die ferme armstand, kan je duidelijk zien dat ie dondersgoed weet waar hij mee bezig is.

Waarom staat bij dit bericht een foto van Balotelli en Cavani erbij? en waarom die Poll dit gaat toch niet om hun?

Ontopic: ik geloof niet dat die jongen dit niet wist het is wel zonde dat als hij echt een groot talent was dat hij nooit meer voor zijn vaderland mag spelen, en heeft deze vol getatoeerde bink nou echt gehuild in de kleedkamer?

17 maart 2013 om 18:21

nieuwsflash: spelers liegen om zichzelf te redden...

17 maart 2013 om 22:14

Kijk even naar hoe die jongen daar staat aub.. dan hoef je zo geen vragen meer te stellen

17 maart 2013 om 22:42

Ik schiet iemand dood met een pistool.

Sorry.

Ik weet niet wat een pistool is.

Zo dom kan je toch niet zijn? Dit is echt een achterlijke actie van die jongen, hoe jong hij ook is. Straf is misschien wat overdreven, maar de bond geeft hier wel een mooi en duidelijk signaal af.

On is vz in de war? Ik zie foto's van Balotelli en Cavani, en de poll over wie van deze 2 de betere is...

Waarom staan er foto's van balotelli en cavani??

als dit daadwerkelijk zo een groot talent is dan doet de Griekse bond dit ook niet zo slim. Al zal, zoals hierboven ook al gezegd word, de levenslange schorsing wel weer ingetrokken worden.

zou eigenlijk best komisch zijn als hij bijvoorbeeld de Europese top haalt en geen interlands mag spelen om een 'jeugdzonde' om het maar even zo mild mogelijk uit te drukken.

Dat die speler na z'n walgelijke daad nog dom doet is al erg genoeg, maar dat een Duitse trainer dit met de mantel der liefde wil bedekken vind ik net zo schandalig. Griekenland heeft tijdens de WO2 ook lekker meegewerkt met de Nazi's om duizenden Joden te deporteren naar de gaskamers. De spelers uitleg is dus niet te accepteren.

17 maart 2013 om 17:46

Ik weet niet onder welke steen jij gekropen bent, maar als ik zou weten wie jij was zou ik je wel ff alle hoeken van een kamer later zien. Zielepoot. Griekenland heeft keihard gevochten in ww2 tegen de Duitsers en qat jij beweert is door Duitsland en hun collaborateurvriendje Bulgarije uitgevoerd.

17 maart 2013 om 21:15

Grieken hebben geen moer gedaan tegen de Duitsers.. Ja de laffe italianen hebben zij eruit gerost. De Duitsers kregen de grieken snel onder duim. Ze hadden de hulp van de Partizanen uit Servie nodig om enig verzet te plegen.

17 maart 2013 om 21:38

Kerel, weet jij wel dat de Duitse Wehrmacht gedurende de Tweede Wereldoorlog de beste krijgsmacht is geweest? Zeker in 1941 absolute topsoldaten met een superieure tactiek.

Dat de Grieken relatief snel zijn verslagen door de Duitsers is geen schande, dat zijn de Belgen, Nederlanders, Noren, Denen, Fransen (in Frankrijk dan), Joegoslaven immers ook.

17 maart 2013 om 21:52

De Grieken hebben heldhaftig gevochten tegen de Duitsers en Hitler's reactie ontlokt dat hij pas nu voor het eerst serieuze tegenstand heeft ontmoet. Sla er elk naslagwerk maar op na. In tegenstelling tot het heldhaftig verzet van Nederland dat maar liefst 120 hele uren duurde voordat ze zich over even. Oh ja en de vele colaborateurs die NL had om nog maar over de NSB te zwijgen.

17 maart 2013 om 22:00

Nou, de Duitsers hebben de Grieken relatief eenvoudig verslagen hoor.
Absoluut geen schande.
Statistisch zijn de Duitsers ook gewoon de meest effectieve soldaten uit de Woii geweest. De Grieken hebben ze het dan ook niet bijzonder lastig gemaakt.
Hitler's eerste serieuze tegenstand was in de Battle of Britain trouwens.
Daarna zou ik gaan voor Kreta misschien, maar dat waren de Britten wederom.

Dit kan toch ook de Romeinse groet zijn, hoe weten ze zo zeker dat hij de Hitler groet nabootste?

17 maart 2013 om 17:13

Die Romeinse groet heeft in Wwii in Italia ook een andere betekenis gekregen, en het is gewoon hetzelfde als de Nazigroet, enkel de bewoording Ave in plaats van de bekende Duitse tekst. Maar in Italia is de Romeinse groet ook een andere betekenis gekregen door Mussolini.

17 maart 2013 om 17:15

Griekenland is uiteindelijk ook verovert door de Romeinen, dus daar zijn ze ook niet heel erg blij mee hoor. En alsnog is het belachelijk wat hij doet, als je de Romeinse groet kent hoor je in ieder geval te weten dat Hitler dat ook deed. Deze jongen heeft gewoon het iq van een garnaal en moet daardoor op de blaren zitten.

17 maart 2013 om 17:20

Dat eerste is natuurlijk een onzinargument, dan zou Belgie ook nog steeds boos zijn op Italie omdat dat ook veroverd werd? En die romeinse groet is gewoon dom, de meeste mensen zien het als nazigroet aan en word daarom ook zo geïnterpreteerd. Omdat dit zo geïnterpreteerd wordt is de schorsing dus terecht.

17 maart 2013 om 17:41

Dat zeg ik niet, maar als je zegt dat het een Romeinse groet is ipv de Hitlergroet dan zou dat alleen gerechtvaardigd zijn als je dat doet in een land die de Romeinen als bondgenoot hadden lijkt mij. Griekenland valt daar niet onder, die werden gewoon geannexeerd.

Verder ben ik het gewoon met je eens, nooit zo dom je doelpunt vieren.

17 maart 2013 om 17:15

Omdat het gewoon ten eerste oer dom is om dit te doen.je weet nu toch zelf dat mensen eerder aan de Hitler groet gaan denken dan de romeinse groet.of hij nu romeinse groet wou doen of niet.het is zeer stom en hij word hier terecht voor gestraft

17 maart 2013 om 21:40

Inderdaad, je kunt de swatiska toch ook niet tekenen zonder aan de nazi's te denken.
Is oorspronkelijk ook geen teken dat de nazi's hebben verzonnen.
Toch staat het er wel symbool voor.

Volgens mij heeft deze sukkel nooit op school gezeten!! Hij weet in ieder geval niks van de geschiedenis. Wat een zielige vent. Schorsen voor de rest van zijn leven, niet alleen voor het Grieks elftal, maar ook voor zijn club.

Ik kan me het incident van Gulo Velasco (ofzoiets) (speler van Helmond sport) herinneren van een aantal jaar geleden. Hij deed ook zoiets, weet zijn straf niet meer, maar niet zo overdreven als dit. Jammer voor deze jongen dat hij na 1 incident naar zijn interland carrière kan fluiten.

17 maart 2013 om 20:14

Ik geloof dat hij 7 wedstrijden schorsing had gekregen. Hij zei echter wel dat hij dat bewust deed omdat hij vond dat een andere speler hem verlinkte. Voor de duidelijkheid! Ik keur het absoluut niet goed maar ik geloof dat het zo was gegaan!

Dit doet me denken aan toen met Di Canio, ik weet niet hoe dat is afgelopen. Dit hoort niet op een voetbalveld, sowieso dat zijn club "overwoog om hem te schorsen", zoiets overweeg je niet, zo'n speler schors je gewoon meteen. En het lijkt me vreemd dat ze in Griekenland de Nazigroet niet kennen, Griekenland is ook veroverd door Duitsland in Wwii. Dit is gewoon een idioot die niet op het veld thuishoort.
Di Canio werd 1 wedstrijd geschorst en kreeg 10.000 Euro boete, en werd voor 1 seizoen geschorst voor het nationale elftal, maar dat was een ietwat andere situatie dan nu. En er zullen nu ook wel mensen komen die RVP aanhalen na zijn goal tegen Chelsea vorig jaar, maar ach.

Hoe stom kan je dan ook zijn om zoiets te doen. Dan ben je gewoon echt heel lomp bezig. Terecht dat hij geschorst word. Ook heel dom wat de trainer zegt. Dat hij nog geen politieke ideeen heeft. Idereen weet wel wat dat betekend, dit is geen excuus. Het zal nog wel een staartje krijgen.

Dat die gozer dan nog afkomt met "ik ben geen fascist.ik wist niet wat het betekende" maakt mij nog kwader om deze beelden te zien.schandalig dat iemand dit durft te doen op nationale televisie.dat je dit doet in je eigen huis waar niemand het kan zien.mij niet gelaten.dat je fascist of aan de racistische kant bent,mij niet gelaten.zolang je het maar in je eigen hoofd houd.maar dat je het dan even tijdens s'werelds mooiste sport komt tonen daar krijg ik echt kippenvel van.schoenen afpakken en nooit meer op het veld zetten.dat de Griekse voetbalbond zijn interland carrière meteen afneemt betekend dat ze het zeer zeer serieus opnemen.wat ik heel goed vind.er zijn nu bepaalde dingen die op nationale tv tijdens de meest beoefende sport niet moet doen.en de Hitler is er één van.bah! Doet me denken aan die andere fascist Di Canio

Die Grieken zijn hun reputatie niet op een mooie weg aan het bewandelen zou ik zeggen

Terechte beslissing, zoiets is gewoon onaanvaardbaar. Komt daarbij dat die man een voorbeeldfunctie heeft.

Als die ooit bij mijn ploeg tekent, kom ik niet meer kijken, dat ben ik zeker

het is al crisis in Griekenland en dan raakt hij zijn baan kwijt, geen slimme actie van hem.
die schorsing is zwaar terecht, hij had wel ff mogen nadenken.

Dus deze jongeman vertegenwoordigd jouw mening over het gehele Griekse volk? Zullen we Wilders dan model laten staan voor elke Nederlander?

Iedereen zegt nu wel dat die jongen het onmogelijk niet kon weten, maar mensen zijn niet overal zo goed opgeleid en bewust als in Nederland.
Als het blijkt dat hij wel degelijk die gedachte erachter had, begrijp ik wel dat hij hard gestraft moet worden.

17 maart 2013 om 18:17

@ Ultrasaray

Nou ik ga ervan uit dat iedereen in Griekenland toch wel behoorlijk geschoold is, maar ook al zou dat niet zo zijn heeft de tweede wereld oorlog ook daar nog diepe wonden achtergelaten. Want na de tweede wereld oorlog zette extreem linkse en extreem rechtse partizanen nog een bloedig strijd voort. Nee, je kan mij echt niet wijsmaken dat hij niet wist wat het inhield, als hij het niet op school heeft geleerd dan heeft hij wel het een en ander er over mee gekregen van zijn opa en oma of zijn familie.

18 maart 2013 om 17:22

Dat kan heel goed, ik bedoelde alleen dat iemand altijd ontschuldig is tot het tegendeel is bewezen.

eigen schuld dikke bult. dit moet je gewoon niet doen. je weet dat het gewoon erg is wat er 60 jaar geleden gebeurde en dan moet je er niet voor zorgen dat mensen hieraan terugdenken.

Je kan dit ook zien als de Saluto Romano (romeinse groet), en dat staat gewoon voor 'gegroet'.

Vind dat hij nooit meer mag voetballen

ik vind niet dat de schorsing terecht is, ik zie er ook niet een hitler groet in, ik vind het meer een romeinse groet, ik ben de naam ff kwijt. maar ik vind de schorsing dus nergens op slaan!

17 maart 2013 om 21:55

En wat is volgens jou het verschil tussen de Romeinse groet en de Hitler groet?
Het is hetzelfde!
Ik hoor hem ook niks zeggen over een Romeinse groet.

Maar je kunt deze beweging niet doen zonder met Nazisme geassocieerd te worden.
Net als de swastika. Ook niet bedacht door de nazi's maar staat er wel symbool voor.
Niet zo naïef doen.

Hij moet zoiezo geschorst worden, maar toen ik de een paar reacties zag over Romeinse groet, heeft me aan het twijfelen gezet.

Het is zoiezo dom om zoiets te flikken, want iedereens eerste gedachte is dan ook het beroemde hitlers groet.

Maar ik snap niet waarom hij dat deed, ik bedoel, is die een nazi ofzo of was dit begroeting het eerste wat in hem opkwam.

En het is zoiezo wel een leugen over dat men niet zou weten over deze groet. Zelfs een basisscholier weet het.

Maar zeker dom om toch zo'n doelpunt te vieren. Deed die maar een salto ofzo, veel interessanter

17 maart 2013 om 21:56

Romeinse groet en Hitler groet zijn praktisch hetzelfde.

Net als de swastika is de geheven rechterarm met de vlakke hand iets dat symbool staat voor het Nazisme. En dat je er op je 21ste nog nooit van hebt gehoord? Kom op zeg.

Ach bah wat walgelijk zeg.hij liegt gewoon en wist wat hij deed.echt een fascist.goed gedaan van de bond door die onnozel voor het leven te schorsen.hopelijk is dit een waarschuwing voor iedereen die zoiets flikt.ik vindt dat politiek en voetbal een beetje gescheiden horen te zijn.

Wat een idioot, zijn rechterarm gaat echt niet per ongeluk omhoog laat die gast maar lekker boeten.

Hij wist volgens mij wel degelijk waar hij mee bezig was gezien zijn duidelijke beweging. Ik vind het een heel goed signaal van Griekenland om iemand te schorsen. Zo weet je zeker dat het bij één keer blijft. Je kan veel zeggen over die Grieken, maar dit lossen ze toch even beter op dan Nederland dat zou doen.

Deed Claudemir dit trouwens niet ook een keer in zijn tijd bij Vitesse?

In Griekenland is er een partij genaamd Chrysi Avgi. Hij wou het publiek opzwepen en laten staan omdat hij ooit eens zag dat de groep Chrysi Avgi de groet met succes gebruikte om het publiek op te zwepen en te laten staan. Hij zegt niet te weten dat het een racistische groet was. Het is een jong broekie met bruine ogen en bruine huidskleur dus het zou me niets verbazen als hij de waarheid spreekt.

18 maart 2013 om 01:42

Ik weet niet wat je bronnen zijn maar ook zonder dit idee kan ik best geloven dat dit per ongeluk was. Is dit dom ja maar er lopen echt een hoop mensen rond tegenwoordig die gewoon niet zo snugger zijn.

Ik vind het best meevallen. Je ziet duidelijk dat het niet zijn bedoeling was. En soms zit je vol emotie na een goal, het heeft gwn verkeerd uitgepakt. Sws is levenslang te zwaar!

Allemaal leuk en aardig deze geschiedenis lessen maar wat deze jongen doet is gewoon te ziek voor woorden.... Terechte schorsing

Wat een jankerds weer ja.
Heeft Giorgios Katidis siegheil geroepen????
Heeft Giorgios Katidis de joden dood gewenst????

Alle reacties hierboven....sensatiezoekers!!!!!
Jullie moeten je allemaal diep schamen.
Deze jongen viert gewoon zijn doelpunt, niet meer, niet minder!

19 maart 2013 om 13:00

Oke, ik zal het proberen uit te leggen.

Deze jongen steekt zijn rechterhand schuin naar boven. Een teken dat staat voor de Hitlergroet. Niet exact dezelfde maar als de gemiddelde persoon de Hitlergroet nadoet, dan doet die hem zo.
Deze Hitlergroet staat symbool voor een regime dat miljoenen en miljoenen onschuldige mensen heeft vermoord. Daarom is dit fout.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad.

19 maart 2013 om 15:09

De gemiddelde persoon doet helemaal geen Hitler groet.
Mensen willen hier graag een Hitler groet in zien, dus zien ze het ook zo.

Laten we deze jongen dan ook meteen levenslang geven voor het uitroeien van miljoenen joden...... Dat is toch de sensatie waar jullie allemaal naar op zoek zijn????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren