Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Griekse bond geeft Hitlergroet brengende Katidis ook stadionverbod

Laatste update:

Giorgios Katidis is onderwerp van gesprek in Griekenland. De middenvelder van AEK Athene maakte afgelopen weekend het winnende doelpunt tegen Veria en trok uit blijdschap zijn shirt uit, waarna hij een Hitlergroet bracht. De Griekse bond was woedend en besloot dat Katidis nooit meer voor zijn land mag uitkomen. De jeugdinternational ontkende dat hij wist dat zijn handgebaar stond voor de Hitlergroet: "Ik ben geen fascist", stamelde Katidis na afloop.

AEK heeft een Duitse trainer, Ewald Lienen, die het na afloop nog opnam voor zijn pupil. Volgens Lienen had Katidis 'helemaal geen idee wat het gebaar betekende', maar daar komt hij nu toch op terug: "Hij is een onbereikbare jongen, die in zijn eigen wereld leeft", zegt Lienen in BILD. "Hij heeft last van totale zelfoverschatting en voelt zich het middelpunt van het Universum. Hij is bijna dagelijks respectloos tegenover tegenstanders en medespelers."

"In het stadion zag ik niet goed wat er nou precies gebeurde", vervolgt Lienen, die helemaal klaar is met de twintigjarige Katidis. "Maar nu ik de beelden heb gezien, heb ik de indruk dat hij voor duizend procent bewust was van wat hij deed." Desondanks vindt Lienen een levenslange schorsing voor de nationale ploeg te ver gaan: "Iedereen verdient een tweede kans. Belangrijk is dat Giorgios van deze domme actie leert en er iets mee doet", aldus de oefenmeester.

Update 20 maart 08.40 uur - AEK schorst Hitler-groet brengende Katidis tot einde seizoen
Giorgios Katidis komt dit seizoen niet meer in actie. AEK Athene heeft de middenvelder tot het einde van dit voetbaljaar geschorst, nadat Katidis een doelpunt vierde met een Hitlergroet. "Als de speler hier na de zomer nog zal zijn, dan zullen we de situatie opnieuw bekijken", meldt AEK in een statement. De Griekse bond besloot al dat de twintigjarige Katidis nooit meer de kleuren van zijn land mag verdedigen.

Update 5 april 14.50 uur - Griekse bond geeft Hitler-groet brengende Katidis ook stadionverbod
Zal Giorgios Katidis zijn lesje geleerd hebben? Waarschijnlijk wel. De middenvelder vierde een doelpunt met het uitbrengen van de Hitlergroet en werd door zijn werkgever AEK Athene tot het einde van dit seizoen geschorst, terwijl de Griekse bond liet weten dat hij nooit meer voor een nationaal elftal zou mogen uitkomen. Katidis heeft van de Griekse bond nu ook nog een boete van 1000 euro, een schorsing voor vijf wedstrijden en een stadionverbod voor drie maanden gekregen.

Bekijk hier de beelden:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren