Sahar
Algemeen
Vrienden (19)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 31 maart 2007
  • Sahar
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 730
  • 31 jaar (16-1-1991)
  • 19
Persoonlijke berichten
4 augustus 2011 om 22:37
#2

K ben ook Mccabi fan

2 september 2011 om 17:48
#3

0-1 Voor DE Grieken Lang Leven DE Grieken

17 oktober 2011 om 13:52
#4

Maccabi Tel Aviv en Ajax friends forever, vriendschapsband met de fans van Ajax en dan in het bijzonder met Vak410 .. Afca Can't Be Stopped ..

12 februari 2012 om 18:19
#5

ajax en maccabi zijn inderdaad top fans samen joden (ik ben der ook een echt) en israeliers gaan samen en ajacieden

22 september 2013 om 00:23
#6

Vriendelijke vriend.

De Palestijnen en de voorouders van de Palestijnen hebben altijd al in dat gebied gewoond. Ongeacht of er een staat Palestina was of niet. Dat kunnen we nou niet zeggen van de mensen die zich vandaag de dag joden noemen en die eigenlijk afstammen van de Khazaren uit het Oostblok.

Ken je feiten. Palestina is voor Palestijnen, de oorspronkelijke bewoners. 97 procent van de hedendaagse 'joden' komen daar helemaal niet vandaan noch hebben hun voorouders daar ooit gewoond. Die komen namelijk allemaal uit het Oostblok en andere delen van de wereld. Nazaten van bekeerlingen. Hebben geen enkele band genetisch gezien met Israel of het midden oosten.

Sterker nog;) de hedendaagse Palestijnen zijn genetisch meer verbonden met de oude Israëlieten dan de hedendaagse 'joden'. Dit zijn feiten ondersteund door DNA en wetenschappelijke studies.

Dus als er iets is wat nooit heeft bestaan is het de eenheid en de historisch genetisch verbondenheid van het 'joodse' volk en de genetisch verband met het stuk land wat ze nu 'israel' noemen. Lees het boek van nota bene een 'joodse' schrijver Schlomo Sand. 'the invention of the Jewish People'.

Val mij niet aan maar val de wetenschap aan.

Aangepast op 23 september 2013 om 23:17 door JimmyJameson.

23 september 2013 om 20:23
#7

Ach vlieg toch een eind op met je ' je neemt alles over van tv' TV is juist zo pro Israel als het maar kan.

Ik praat over feiten, waargebeurde historie en wetenschappelijke DNA bewijzen. Daar heb jij niks tegenop te brengen. Als de wetenschap en DNA onderzoek 70 jaar geleden zo ver was als nu had Israel nooit bestaan dat garandeer ik je.

En jij zegt het gaat over jaloezie? Hahaha laat me niet lachen. Het gaat puur om het feit dat Israel is gebouwd op andermans grond en onrecht die de originele bevolking wordt aangedaan elke dag maar weer. Jodenhaat zou vandaag de dag niet bestaan als ze Israel ( lees Palestine) niet hadden bezet.

Ik ben geen Arabier en geen moslim, maar ik weet wel dat de 'joden' die voor 1948 in het midden oosten woonden en in noord Afrika heel vredig tussen de Moslimbevolking leefde. Anti semitisme was een west europese probleem remember? Sinds de duivelse coup is begonnen vanuit Oostblok joden die zich totaal onterecht rekenden tot de oude Israëlieten van 4000 jaar geleden, is het fout gegaan tussen deze 2 groepen.

De claim van de hedendaagse 'joden' op Israel (lees Palestine) is net zo absurd als een groep zwarte Afrikanen die Zweden of Noorwegen gaan claimen als hun homeland. En het ergste van alles is juist dat de mensen die zich nu 'jood' noemen niks hebben geleerd van hun eigen geschiedenis met Hitler. Ze doen nu gewoon precies hetzelfde met andere bevolkingen.

Aangepast op 23 september 2013 om 23:16 door JimmyJameson.

24 september 2013 om 01:18
#8

Er klopt geen jota van? Waar klopt geen jota van?

- dat de hedendaagse 'joden' voor 98 procent nakomelingen zijn van bekeerlingen uit vooral Oost Europa en andere delen van de wereld en genetisch helemaal niet aan Israel (lees Palestine) zijn verbonden?
- dat Palestijnen de originele bewoners zijn waar hun voorouders altijd hebben gewoond?
- dat Palestijnen genetisch meer verbonden zijn met de oude Israëlieten dan de hedendaagse 'jood'?
- dat Israel dag op dag wandaden pleegt tegen Palestijnen en ze uitmoord en verdrijft uit hun land?

Tja weet je ontken maar gewoon alles wat ik zeg dat kan me weinig schelen. Iedereen weet hoe dit conflict in elkaar steekt en als jij als Zionist je kop in het zand wil steken dan moet je dat vooral doen. Ik heb wetenschap en DNA onderzoeken die mn feiten bevestigen.

En ik vind het erg voor je om te zeggen, maar het 'joodse' volk bestaat niet. Haal de oude Israelietenvolk en de huidige 'joden' aub niet door elkaar want die hebben niets met elkaar te maken. Daarom noemde ik je ook een zelfbenoemde 'jood'. Ik vind je pas een jood als je de Joodse religie aanhangt. Anders ben je gewoon een Zionist. Enige wat hedendaagse 'joden' gemeen hebben is religie. Ik weet dat ik zo je hele vervalste geschiedenis en alles waar je in geloofde blootleg wat betreft je DNA en afstamming, maar het wordt tijd dat je je ogen opendoet, het spijt me.

Lees desnoods het boek van je eigen 'joodse' schrijver Schlomo Sand 'the invention of the jewish people.' Wereldbekend. En er zijn steeds meer 'joden' die hun ogen opendoen. Alleen de dombo`,s zoals jij blijven vasthouden aan je vervalste waarheid. Maar ik zie dat je pas 22 bent. Wijsheid komt met de jaren neem ik aan.

Heb je ooit Christenen horen spreken over 1 Christelijk volk? Haha dat is toch absurd? Dus al die christelijke zwarten, indianen, Europeanen, Aziaten als 1 volk met dezelfde Dna... Belachelijk. Of alle moslims (indonesiers, arabieren, Aziaten, perzen, blanken, zwarten etc tot 1 moslimvolk zien met dezelfde Dna... Bestaat niet.

Jij hebt het over je moslimvrienden die weten hoe het in elkaar zit? Nou ik ben geen moslim en weet dondersgoed hoe het in elkaar zit. En geloof mij, de echte Joden ( dus de religieuze) weten ook hoe het in elkaar zit en willen helemaal niets met Zionisme te maken hebben, omdat het een grote leugen en wandaad is.

Daarnaast haal je oppeens uit t niets een foto naar voren en zeg je dat dat een Syrische soldaat is die op t kindje richt? Die kende ik niet eens eerlijk gezegd..haha nou ik heb duizenden andere foto`,s en filmpjes voor je waarin je heeel duidelijk de Israelische wandaden op de Palestijnse bevolking kan zien. Internet staat er al vol van. Dus hou jezelf niet voor de gek zo onnozel kan je toch niet zijn anno 2013?

Je steekt alleen je kop in het zand.

Aangepast op 24 september 2013 om 01:52 door JimmyJameson.

24 september 2013 om 02:50
#9

En je moet vooral niet denken dat ik iets heb tegen joden want dat is niet zo. Niet tegen de echte religieuze joden althans.

Mannen zoals Rabbi Weis uit New York. Rabbijn Joel Teitelbaum en meerdere charedeise Joden. Dat zijn namelijk de echte joden. Dit zijn mannen die zich bewust zijn van hun Oost Europese afkomst en leven voor hun geloof. Ze willen daarom ook niks met Zionisme te maken hebben omdat ze leven voor de Thora en de Thora zegt duidelijk dat de joden geen eigen staat mogen stichten. Dus jij zelfbenoemde 'jood' gaat tegen je eigen geloof in met je ideeen voor zover je gelovig bent.

Jodendom is een geloof. Is dit jouw religie en leef je ernaar, dan ben je een Jood. Jodendom is geen volk. Dat seculiere 'jood' gedoe is gewoon 1 grote grap. Dus Zionisme is ook gewoon een grote grap en leugen. Jammergenoeg wel een grap en leugen die veel mensenlevens heeft gekost en geruineerd.

24 september 2013 om 16:32
#10

Ten eerste is Hamas geen terorristische organisatie maar een democratisch gekozen partij. Ten tweede is het meer dan logisch dat Hamas raketten afvuurt op Israel. Ik vind dat zwaar terecht. Dat doet namelijk iedereen waarvan zn land is afgepakt en ze vervolgens worden onderdrukt en verdreven en vermoord. Dus ik steun Hamas zwaar terecht in hun strijd tegen het land wat ze is ontnomen en de onderdrukkingen die ze dagelijks meemaken.

Hoe noem jij het verzet in 40-45 in Nederland die Duitse doelen en Duitsers opblaasden dan voor de vrijheid van hun land Nederland en van de joden? Waren dat ook terorristen volgens jou? Nee natuurlijk niet. Dus Hamas ook niet, want in feite is hun land gewoon gepikt van ze. Alleen duurde de bezetting van 40-45 maar 5 jaar en de Israelische bezetting duurt al 60 jaar.

En dan zeg je dat je een hekel hebt aan de ortodoxe joden? Haha sorry maar het zijn mensen zoals jij die in feite niks religieus met het jodendom te maken hebben die HUN religie kapen en in naam van HUN religie allemaal wandaden plegen. Die ortodoxe joden zijn juist de meest vredeliefende joden die vrede willen en tegen bezetting en onderdrukking zijn van de Palestijnen. Die willen gewoon in vrede hun religie kunnen uitoefenen. Willen niks met Israel te maken hebben, aangezien de Thora dat verbied!

Sorry maar aangezien jij met je ideologie rechtstreeks tegen de Thora ingaat, kan ik je niet serieus nemen als 'jood' want dan ben je gewoon een Zionist in mijn ogen.

Dus de enige die in een sprookjesbos leeft ben jij mijn vriend. En jou wil ik ook 1 ding meegeven. Zolang de bezetting, onderdrukking en landjepik van de Zionisten doorgaat zal er nooit vrede komen en zullen er dagelijks raketten worden afgevuurd op Israel van mensen die strijden voor hun vrijheid.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren