Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grap van De Boer verschijnt online, Boilesen kan er niet om lachen

Laatste update:

In een interview dat Frank de Boer aan AT5 gaf kreeg de trainer van Ajax de vraag of er bij zijn club spelers zijn van wie hij zo onder de indruk is, dat hij ze mee zou willen nemen naar een volgende club. De Boer antwoordde ‘Ik denk dat ik Boilesen meeneem’, gevolgd door een knipoog en hardop gelach. De beelden verschenen, waarschijnlijk per abuis, op internet en Boilesen heeft het ook gezien.

/

De Deense back plaatste maandagmiddag een deel van het fragment op zijn Instagram-account en zette erbij: Sounds great, I can’t wait, gevolgd door de hashtags #funnyguy, #trueclass en #decency. De Deense linksback lijkt het nogal onprofessioneel te vinden dat zijn trainer hem bij wijze van grap noemt als kandidaat-versterking wanneer De Boer aan de slag gaat bij een andere club.

De Boer gebruikte Boilesen in voorgaande seizoenen meermaals als zijn vaste man aan de linkerkant van de verdediging en de Deen was op enig moment zelfs aanvoerder. Toen hij een nieuwe aanbieding afsloeg, overspeelde hij echter zijn hand en kon hij bij zijn coach nergens meer op rekenen. Boilesen is na dit seizoen transfervrij en heeft zelf aangegeven dat hij niet goed begrijpt wat hij heeft misdaan en waardoor hij zijn plek verloren heeft.

Sounds great, I can't wait ????????! #funnyguy #trueclass #decency

Een video die is geplaatst door Nicolai Boilesen (@boilesen) op


Frank de Boer had dit niet moeten doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shots fired, hahah. Had ik niet van De Boer verwacht.

25 januari 2016 om 18:03

Ik denk dat hij dan gestraft wordt hoor... Al weet ik niet in hoeverre dat nog kan aangezien hij al niet eens meer bij de wedstrijdselectie kan.
Als je kijkt naar situaties met El Hamdaoui en Kishna, dan kan De Boer gewoon niet omgaan met spelers die een sterke eigen mening hebben. Dat hij dan nu op deze manier een reactie van Boilesen uitlokt is gewoon dom. Erg onprofessioneel en voor Boilesen alleen maar meer een reden om te blijven waar hij zit en zijn contract tot op de laatste cent uit te laten betalen, zonder tegenprestatie!

25 januari 2016 om 18:25

Dat hij niet met bepaalde spelers om kan gaan, ben ik met je eens. Echter om die spelers te typeren als spelers "met een sterke eigen mening" vind ik niet juist.

Ik zou het eerder types noemen die stronteigenwijs zijn en totaal niet openstaan voor feedback van een ander. Zij hebben ook totaal geen zelfreflectie en vonden zelf dat ze goed speelden.

Dat hij nu blijft zitten en uit laat betalen zonder tegenprestatie zorgt er alleen maar voor dat niemand hem straks wil hebben. Althans niet de stap die hij wenst te maken na een club als Ajax.

Desalniettemin niet echt handig van Fdb. Had ie beter niet kunnen doen.

25 januari 2016 om 18:29

Draai de rollen eens om ? Hoe zou Frank doen als Boilesen of een andere speler hem te kakken zou zetten ?

25 januari 2016 om 18:35

Lekker makkelijk hoe jij die spelers dan weg zet....
Elke speler heeft zijn eigen behandeling nog, zijn eigen manier van prikkelen om tot inzichten te komen. De een heeft een schouder klopje nodig, de andere een schop onder zijn hol en een ander meer uitleg.
Je team bestaat uit individuen en daaruit smeed je je team. Hiddink vertelde dat laatst in een interview ook nog heel mooi.
En naar mijn mening heeft FdB wel aangetoond dat hij dat nog niet erg beheerst. Hij heeft het liefst zoals vele dat mooi noemen eenheidsworsten. Jongens die keurig in de pas lopen, zoals Boilesen dat deed voordat hij niet wou bijtekenen.
En ben je dat dan kan je alles met FdB. Dat zag je ook wel dat hij Boilesen met vreselijk spel maar bleef opstellen en hem zelfs aanvoerder maakte. Dit terwijl Kihsna er regelmatig naast stond terwijl hij op zijn positie het al 10x beter deed als Boilesen....

25 januari 2016 om 18:36

Indd mensen hebben geen empathie, maar het is ook niet erg, empathie is iets schaars tegenwoordig..

Ik hoop echt van harte dat die boilessen bij zijn volgende club zo goed ga slagen en vervolgens het nog hogerop kan zoeken, lijkt me een prachtige boek/verhaal. Hopelijk gaat karma zijn werk werk doen.

25 januari 2016 om 19:08

Ik ben het niet met je eens. Spelers moet je niet pamperen. Elk individu is anders, maar om nu te zeggen dat iedereen een andere gebruiksaanwijzing heeft vind ik veel te ver gaan. Dan vergeet je dat een speler ook zichzelf moet motiveren. Je doet dan net alsof je het juiste knopje moet vinden. Daar is de speler ook zelf voor het overgrote deel verantwoordelijk voor.

25 januari 2016 om 19:09

De Boer is gewoon de baas. En van de baas moet je meer slikken dan van je vriendjes. Als er spelers zijn die dat niet kunnen accepteren dan ga je maar weg. Als coach moet je vriendjes worden met types el hamdaoui anders worden ze dwars. Nou ga dan aub weg.

25 januari 2016 om 19:26

je kan het ook anders zien dat die jongen zich niet laat dwingen om bij te tekenen en dat recht heeft hij aangezien hij zich netjes aan zijn contract houd.
als de boer dan dit soort opmerkingen gaat maken zet hij alleen zichzelf voorschut want professioneel is het natuurlijk niet zeker al helemaal niet als je zelf als speler liep te dreigen met een abritage zaak als ajax hem niet naar barcelona liet gaan.

25 januari 2016 om 19:31

Uhm, sorry, maar wat heeft Kishna laten zien in Amsterdam dan? Op een paar momenten na, kwam hij nog geen lantaarnpaal voorbij (hoeveel scharen hij ook maakte). Daarbij gedroeg hij zich als een enorm verwend nest en nam hij niets aan van de technische staf. Boilesen heeft ook zijn eigen glazen ingegooid toen hij dacht de nieuwe linksback van Barcelona te kunnen worden. Hij was toen aan een grote club in de Spaanse, Italiaanse of Engelse competitie (lees het grote geld). Toen dat een luchtbel bleek te zijn en er alleen clubs zich meldde waar Boilesen zich te goed voor voelt, wilde hij ineens weer spelen bij Ajax. Toen brandde het vuur ineens in hem en snapte hij niet waarom hij niet meer in de plannen van De Boer voorkwam. Niemand had met hem gesproken.... Sorry dat ik dan even moet glimlachen om De Boer met dit slippertje. Het is niet erg chique, ook niet professioneel maar wel een eerlijke reactie van een trainer die het gezemel van Boilesen in de media zat is. Als hij het over "classy" heeft, laat hem dan eens even bij zichzelf na gaan of dat gezeur in de media over zijn huidige situatie zo "classy" is ten opzichte van de club en de trainer die hem heel lang de hand boven het hoofd heeft gehouden. Hij had al lang weg kunnen zijn als hij zich niet zo schromelijk overschat qua kwaliteit.

25 januari 2016 om 19:35

Klinkt cliché maar iedereen is anders en heeft dus andere aanpak nodig om te kunnen excelleren. En helemaal als het kapitaal van je bedrijf mensen zijn. En dat heeft helemaal niks te maken met pamperen! Dat heeft te maken met de ideale situatie creëren voor een individu om zich optimaal te kunnen ontwikkelen danwel te presteren...

25 januari 2016 om 19:36

Kerel lees even dan zeg ik nergens dat Kishna het geweldig heeft gedaan. Alleen ten opzichte van Boilesen deed hij het vele malen beter.
Maar even lezen is schijnbaar te moeilijk voor jou...!

25 januari 2016 om 19:56

Dat heeft van bronckhorst ook met Kazim. Een eigenwijze speler, die herrie schopt, als hij er niet in staat. Gewoon belachelijk, dat hij uit de selectie is verwijderd.

25 januari 2016 om 19:57

Begrijpend lezen is kennelijk ook te moeilijk voor je HenkyR. Sowieso klopt je vergelijking met Kishna niet. Kishna speelt linksvoor, Boilesen is linksback. Dus je kunt niet zeggen dat Kishna het beter heeft gedaan dan Boilesen. Dus dan vraag ik naar aanleiding van je eerdere verhaal: waarop baseer jij dan dat Kishna beter gepresteerd heeft dan Boilesen? Daarbij vond en vind ik dat beide heren zich niet netjes opgesteld hebben richting hun club en trainer. Vandaar mijn reactie.

25 januari 2016 om 20:04

Wederom ga lezen! Ik zeg toch op zijn positie... En dan mij begrijpend lezen verwijten... Word nu wel lachwekkend hoor!
Geef er alleen mee aan als je bij de Boer de ideale schoonzoon bent je een streep voor hebt. Ongeacht of je als een drama speelt....

25 januari 2016 om 22:23

Hij is de trainer en een volwassen persoon! Boilesen is de enige met klasse

26 januari 2016 om 14:18

El Hamdaoui was natuurlijk pijnlijk maar Kishna lijkt me terecht. Kerel was zo wisselvallig en wilde maar meer speeltijd. Deze situatie met Boilesen is ook pijnlijk maar die vent vindt zichzelf ook te goed om naar Wolverhampton te gaan. nou ja, mag ie nog een half jaar thuis op de bank zitten. Dit grapje van De Boer is wel een beetje flauw en inderdaad respectloos.

25 januari 2016 om 19:33

Het zijn net mensen he, die trainers. Waarschijnlijk bedoelde hij het niet zo, maar ik kan er wel om lachen. Is ook wel een beetje de eigen schuld van Boilesen!

25 januari 2016 om 19:39

Gewoon een trieste actie van de Boer. Getuigd niet echt van mensenkennis.

De boer moet dit niet doen, maar die boilesen heeft totaal geen zelfreflectie

25 januari 2016 om 18:38

Vindt je het gek? Compleet opgehemeld en zelfs aanvoerder gemaakt door FdB. Denk dat elke speler dan wel denkt dat ie het goed doet.
En dan verwijt vervolgens de halve wereld hem een gebrek aan zelfreflectie...

25 januari 2016 om 18:52

Gegroeid, aanvoerder gemaakt en daarna in elkaar gestort als een kaartenpakhuis. Hij heeft daarna geen bal meer goed geraakt dus boilesen mag vooral in de spiegel kijken en de schuld bij zichzelf leggen.

25 januari 2016 om 18:55

Ik denk dat tackle doelt op het feit dat Boilessen niet wil verlengen en niet wil vertrekken. Dat is namelijk de reden dat hij niet meer in het eerste speelt maar hij schijnt het zelf niet te willen begrijpen.

25 januari 2016 om 18:59

Juist....En dan kreeg hij zelfs nog de kans om bij te tekenen!

25 januari 2016 om 19:31

en dat wil hij dus niet en daar kan ajax wel boos over zijn maar het is zijn goed recht dat hij niet wil bijtekenen hij wil van zijn transfervrije status gebruik maken en dient verder netjes zijn contract uit.
dan is het gewoon zielig van de boer om dit te zeggen zeker gezien zijn eigen verleden

25 januari 2016 om 19:39

Dat is ook zijn goed recht en tevens geen probleem! Dat hij in interviews aangeeft het niet te snappen is natuurlijk raar, dit is zelfs voor ons duidelijk en was voor boilesen ook al duidelijk voordat ie het contract weigerde. Dan speel je niet, klaar. Lijkt mij een uitgemaakte zaak, boilesen heeft hier zelf voor gekozen, dan moet je ook niet piepen.
ajax gaat liever verder met spelers die wel voor ajax willen spelen, en dat lijkt mij iig meer dan logisch!

25 januari 2016 om 19:48

Hij wilde niet verlengen inderdaad, maar hij wil uiteraard wel vertrekken. Maar Ajax komt er maar niet uit met de clubs waar Boilesen in geïnteresseerd is, terwijl Boilesen niet wil naar de clubs/competitie waar Ajax wel mee akkoord gaat. Oftewel, Ajax wil hem niet zomaar laten gaan en Boilesen wil ook niet zomaar naar elke club.

En zoals zo vaak gezegd toont hij juist veel zelfreflectie door naar de competitie en ploeg te kijken. Die Engelse clubs passen totaal niet bij hem en de competitie ook niet. Allemaal heel fysiek en dat is nou niet zijn sterkste punt. Bij een ploeg die met aanvallende backs speelt of met 3 man in t centrum en 2 vleugelverdedigers kan ie eventueel nog wel wat, maar die komen nu niet voor hem. Italië is veel te defensief voor hem, die jongen moet langs de lijn kunnen draven en dat kan daar bij de meeste clubs (die interesse in hem hebben) niet.

Dan blijven Spanje en Duitsland over van de landen waar hij graag wil gaan voetballen. Ik heb het al vaker gezegd, maar Boilesen moet naar Spanje gaan. Daar wordt zijn type speler meer gewaardeerd en kan ie dus ook zijn eigen spel spelen. En hij was zelf eerder al akkoord met Celta, maar Ajax niet.

Maar een gebrek aan zelfreflectie kan hem echt niet verweten worden, want hij mikt lager dan Ajax.

25 januari 2016 om 20:50

Daarna ingestort? Hij was er voor al ingestort en had nooit aanvoerder moeten zijn geweest.

25 januari 2016 om 19:10

Je begint goed met 'de Boer had dit niet moeten doen.'
Had het daarbij gelaten. Het maakt niks uit of Boilesen goed of slecht bezig is, dit is gewoon asociaal. Frank de Boer, zou wat meer klasse moeten hebben. Helaas gedraagt hij zich zoals zijn achternaam.

25 januari 2016 om 20:54

Niet met je eens! Vind dit gewoon een goede grap. Boilesen had ook sportief kunnen zijn en reageren in de trant van: nee sorry Frank, ik ga alleen mee met een trainer die me ook opstelt. Nu gaat hij mekkeren, terwijl het gewoon een leuke grap is van de Boer.

25 januari 2016 om 23:34

Als je een geschiedenis met elkaar hebt en nu een langer lopend serieus conflict, dan vind je het geen leuk grapje om uit de media te vernemen. Als buitenstaander is wel erg makkelijk om je schouders op te halen omdat het maar een leuk grapje is.

Het is geen schande ofzo, dat vind ik te ver gaan. Maar het is wel bot, onbehouwen en getuigt niet van klasse. Een beetje wat Koeman ook wel eens heeft. Toch effe steken. Daar moet je boven staan als coach.

26 januari 2016 om 08:37

Jij hebt ook duidelijk geen klasse want wat heeft een boer hier mee te maken???

26 januari 2016 om 09:28

Dat is een goede opmerking en dat wil ik wel toelichten. Een boer heeft hier niks mee te maken, maar in het Nederlands is het door de eeuwen heen, zeer gebruikelijk, om bot en afwijkend gedrag te omschrijven als boers.

Hoewel het gewoon Nederlands is, bied ik wel mijn verontschuldiging aan, aan hen die daar aanstoot aan nemen.

Een geintje moet kunnen maar wel pijnlijk voor Boilesen natuurlijk en niet zo netjes van de de Boer.
Hij moet zo snel mogelijk zijn carrière ergens anders op pakken.

Recht voor zijn raap, lekker Frank!

25 januari 2016 om 20:33

Kinderachtige grap van FdB, blijkt nul professionaliteit uit.

Denk dat Frank het niet zo bedoelde. Meer van "Dan is hij weg bij Ajax om ergens anders meer te gaan spelen."

25 januari 2016 om 17:52

Haha nee hij bedoelde het absoluut wel zo. Het is zeker de moeite om het filmpje op te zoeken. AT5 had het in ieder geval op Facebook geplaatst

Humor toch? Mooie grap!

Netjes is het niet, maar ik denk dat het niet online mocht komen eigenlijk... En aan de andere kant, niks nieuws toch? Dat FdB helemaal klaar was met Biolesen wisten we al...

25 januari 2016 om 18:32

Een grapje maar ook een mes in de rug van iemand wiens carrière niet goed loopt. Als je eigen trainer er al grapjes over gaat maken wordt het niet makkelijker om nieuw werk te krijgen. Echt helemaal zonder klasse van de boer. Wat een lage opmerking

25 januari 2016 om 18:34

Lijkt me een grapje buiten het interview om. Niet zo netjes van AT5 om dat als nieuws te brengen.

25 januari 2016 om 18:41

Interviewer stelde de vraag welke speler FdB zou meenemen bij zijn vertrek, FdB reageerde met een typisch Amsterdams grapje. FdB weet dondersgoed dat de camera draait. het is natuurlijk online gezet, AT5 snapt dat ze er veel reacties op gaan krijgen

25 januari 2016 om 18:45

Nou het wordt tijdens het interview gevraagd dus hoort er gewoon bij. Hoezo niet netjes dan? Het is juist niet netjes van FdB om zijn speler zo neer te halen.

Als een speler zoiets zou roepen dan zou het niet kunnen.
Frank de Boer doet het en dan is het grappig.

25 januari 2016 om 18:17

Oke noem een voorbeeld dan van een voetballer dit riep en waar iedereen over viel?

Ok misschien niet helemaal netjes maar ach.. Kan je ook met een knipoog terug reageren. 0 zelfkritisch vermogen die boilesen!

25 januari 2016 om 19:20

Slaat gewoon nergens op zo'n reactie! Dit stelt me toch wel teleur van de Boer als je een ruzie met een speler hebt hou dit dan gewoon binnenskamers. Ik vind dat het aangeven waarom de speler zijn contract niet wil verlengen al genoeg. Ook erg hypocriet van hem vorig jaar was hij zijn aanvoerder en dit jaar zet die hem gewoon keihard voor lul. De Boer moet deze dingen gewoon niet doen jongens uit Ajaxs selectie zullen ook denken moet die jongen nou zo hard door het slijk gehaald worden. Sowieso faalt Frank de Boer in deze hele kwestie eerst dijks verkopen omdat Boilessen beter is en daarna weer helemaal van mening veranderen.

25 januari 2016 om 19:59

Dat Dijks verkocht werd dat was ook wel terecht (en dat heeft Dijks zelf ook al meermalen aangegeven). Liet het bij Heerenveen niet helemaal zien, terwijl Boilesen het bij Ajax toen wel liet zien en even oud was. Dan moeten er keuzes gemaakt worden en was de keuze voor Boilesen niet heel moeilijk. Dat Dijks zichzelf dan zo ontwikkeld, dat had niemand kunnen bedenken, want iedereen vond het logisch dat men hem liet gaan en er was vrijwel niemand die riep dat hij had moeten blijven.

25 januari 2016 om 21:35

Ik vind dat het juist aan de mensen bij Ajax is dat zij dingen zien die andere mensen niet zien. Dijks speelde natuurlijk niet goed, maar Boilesen was ook gewoon de zwakste schakel met van Rhijn. Ik vind het nog het meest raar dat je weet dat een speler die moeilijk doet om bij te tekenen dan een aanvoerdersband te geven om vervolgens een speler te halen die naar mijn mening nou ook niet zo heel erg veel beter is. Daarnaast is het niet nodig om Boilesen in de media af te maken wat de Boer doet want hij geeft aan dat Boilesen na een slecht seizoen blij moet zijn dat Ajax zijn contract nog wil verlengen, het ergste is nog dat de Boer hem wel een aanvoerdersband om laat doen. Iedere keer dat hij Boilesen afkraakt in de media staat hij eigenlijk zelf gewoon voor lul omdat het vorig jaar nog zijn aanvoerder was en volgens vele ajax supporters zijn lievelingetje.

Ik vind dat Boilesen hier wel gelijk heeft, dit is gewoon niet netjes naar je eigen speler toe. Ook als de situatie zo is als die nu is kun je altijd zelf nog de gentleman blijven.

25 januari 2016 om 17:53

Het is wel zo het slaat nergens op wat Frank doet. Het moet wel op een andere manier kunnen maar dit is wel heel plat.

25 januari 2016 om 18:21

Ah joh vind dit juist een toffe actie van Frank. Boilesen is een verwend arrogant mannetje die deze keer toevallig niet alles krijgt wat hij maar wil. Dikke prima!

25 januari 2016 om 20:07

Dat je de actie van de Boer kan waarderen, dat kan, dat is je eigen mening. Maar dat je Boilesen dan zo noemt, zonder enkele duiding, dat vind ik zeer triest. Die jongen heeft helemaal niets verkeerd gedaan en geeft gewoon aan dat zoiets niet door de beugel kan gaan. En daar ben ik het totaal mee eens, want ik vind deze actie van de Boer getuigen van weinig klasse.

Grapje moet kunnen toch? Vind dat deze Boilesen vooral naar zichzelf moet kijken..

Hoewel een grapje normaal moet kunnen, is dit niet echt netjes van Frank. Ik heb ook wel het idee dat hij enorm slecht wordt behandeld en dat hij idd weinig fout heeft gedaan.

Ik vind het wel mooi, die Boilesen is gewoon een Pannekoek eerste klas daar mag je als trainer best grapjes over maken vind ik! In de zomer is die weg en horen we nooit meer wat van de Deen die zijn baard eens goed moet bijhouden!

had zelf het idee dat het een knip en plak kunstwerkje is, aangezien de camera toch wel vrij vaak veranderd.

gewoon humor dit, niet groter maken dan dat het is..

25 januari 2016 om 20:58

Precies. Voetbalopportunisme ten top. De opinie verschuift van het voordeel voor De Boer naar Boilesen door een grapje, en ineens heeft Boilesen niks fout gedaan.

25 januari 2016 om 21:29

Dit is niet gewoon humor. In deze kwestie moest de Boer zijn mond gewoon houden! Dit is gewoon natrappen en hartstikke kwetsend voor zo'n jongen. Dit verdient hij niet want hij speelt er al sinds zijn jeugd en heeft vele kampioenschappen met Ajax en gevierd en is zelfs aanvoerder geweest.

Wie stelde Boilessen altijd op? Juist ja.

Dit is echt een schande. Als professional hoor je je niet zo uit te wijten. De critici die kritisch zijn om het kritisch zijn zullen het wel weer helemaal geweldig vinden.

Ik kan er wel om lachen. En Boilesen moet leren incasseren. De Boer heeft hem altijd het vertrouwen gegeven ondanks dat hij als een natte krant speelde. Hij wil zelf niet zijn contract verlengen dus moet nu op de blaren zitten. Dan moet die niet zo emo doen als er een keer een grapje over wordt gemaakt.

Erg onprofessioneel en laag.
Hoort een trainer of speler niet te doen.

Zou hij vergeten zijn dat hij vorig seizoen Boilesen aanvoerder had gemaakt?

Ach, wel transfervrij, haha. Niet zo netjes, maar het is wel een leuke grap. Voor Boilesen zuur, maar hij had ook met 'n knipoog kunnen reageren.

ben ik de enige die denkt dat dit misschien in elkaar geplakt is? je hoort namelijk dat de vraag van de interviewer niet helemaal natuurlijk klinkt. Tussen 'waar je zo van onder de indruk bent dat je' en 'hoe dan ook' lijkt het alsof er wat aangepast is. Daarnaast verandert het beeld net wanneer hij Boilesen zegt, zodat het niet duidelijk te zien is of het geluid bij het beeld past.

25 januari 2016 om 18:18

Had ook het idee dat het geknipt was. Anders natuurlijk een prachtige grap!

25 januari 2016 om 18:39

"welke speler zou je meenemen?"
"ik zou Boilesen meenemen" met een knipoog erbij
Niet geplakt...

Zo, die relatie is serieus verstoord. Dat Boilesen dit ook zo ontzettend serieus opvat, zegt veel over hoezeer de verhouding tussen speler en trainer bekoeld is. Het is te hopen voor beide partijen dat er gauw een oplossing komt voor zijn vrij uitzichtsloze situatie in Amsterdam.

25 januari 2016 om 18:57

De partijen zijn er allang uit, boilessen wil niet bijteken en mag inmiddels bijna gratis weg. Hij weigert echter alle aanbiedingen tot nu toe omdat zijn droomclub er kennelijk niet bij zit. Voor Ajax is het boek allang gesloten, het is nu aan Boilessen om een club te vinden waar hij wel naar toe wil.

25 januari 2016 om 19:44

Haha, ja hij kon naar Wolverhampton Wanderers. Ik snap op zich wel dat hij daar geen oren naar heeft.

25 januari 2016 om 19:59

die gaat nergens heen en dient zijn contract uit om vervolgens een mooie zak met tekengeld op te strijken en hij heeft groot gelijk zeker als je zo behandeld word

25 januari 2016 om 20:12

Het zijn tot nu toe allemaal ploegen geweest uit competities waar Boilesen niet echt gewaardeerd zal worden. Daar (engeland en Italië) zoeken ze fysiek sterke verdedigers op de backpositie en geen technische, aanvallend ingestelde vleugelverdedigers. Die spelen daar alleen bij de topclubs en Boilesen weet zelf heel goed dat ie daar niet past.

Als Ajax echt met Boilesen mee had willen denken, dan had men in de zomer het bod van Celta gewoon moeten accepteren. Boilesen gaf zelf aan dat ie dat wel zag zitten en er wel uit zou komen, maar Ajax ging niet akkoord, want de Engelse clubs wilden meer betalen. Spanje is echter wel een competitie die Boilesen zou moeten liggen.

Wat een schandalige reactie.. Zo zie je maar dat de boer totaal niet capabel is . Dit zijn toch echt geen dingen om grapjes over te maken nadat je hem zo geschoffeerd hebt. Echt heel erg triest

25 januari 2016 om 18:51

Wat kan jij overdrijven.
Het is eerder een kinderachtige dan schandalige reactie.
Je doet net of De Boer heel zijn familie uitscheld.

25 januari 2016 om 18:54

Om op basis van de reactie nu te zeggen dat FdB niet capabel is vind ik wel erg ver gaan. Nee, de reactie is niet professioneel. Maar we maken allemaal toch wel eens een foutje?

25 januari 2016 om 20:09

Waar is de Boer niet capabel voor? Voor hoofdtrainer? 4 titels in 3,5 jaar en dan niet capabel?

De Boer komt gewoon uit een andere tijd, waar dit soort dingen gewoon konden, je kon meer zeggen dan nu. Nu zijn dit soort middelmatige voetballer gelijk in hun eer aangetast. Natuurlijk is het niet helemaal netjes van Frank, aan de andere kant moeten we dit ook niet groter maken dan het is.

Verder snap ik ook wel dat de Boer zeer teleurgesteld in Boilesen is. Als ik me niet vergis heeft de Boer hem laten debuteren, heeft ondanks al die eindeloze blessure's van die slappe linksback altijd vertrouwen in hem gehouden. Vorig jaar presteerde Boilesen als een drol en heeft de Boer hem ook altijd de hand boven het hoofd gehouden. Als klap op de vuurpijl vond meneer Boilesen 700.000 per jaar te weinig om nog bij te tekenen. Dat moet een klap in het gezicht voor Frank zijn geweest.

25 januari 2016 om 21:45

Jij bent wel een heel naar persoon! Wat een ongelooflijke onzin hij kiest er zelf toch niet voor om geblesseerd te raken, dat overkomt hem en dat is een ramp voor een speler! Waarom denk je dat de Boer vertrouwen in hem had, omdat hij veel potentie had en hij wist dat hij goed kon worden, ook alle Ajax supporters vonden hem helemaal geweldig. Boilesen en van Rhijn waren gewoon de zwakste schakels vorig seizoen maar om dan te zeggen dat de Boer hem het hand boven het hoofd hield gaat te ver, want er was ook gewoon geen betere speler. Dat hij dan niet verlengt is natuurlijk niet leuk maar hij krijgt zelfs meer shit over zich heen dan spelers als Bakkali, Kishna en Labyad terwijl hij naar mijn mening niet in dat rijtje voorkomt.

26 januari 2016 om 14:28

memphis wat een rare reactie op wat hij zegt. Boilesen kiest er inderdaad niet voor om geblesseerd te raken maar in topsport waarin veel geld omgaat kan zo'n speler zo aan de kant geschoven worden. Desondanks heeft hij altijd alle kansen gekregen bij Ajax en hielden ze vertrouwen in hem. Dan bieden ze hem nog een goed contract aan en weigert hij dat. De Boer was terecht teleurgesteld. Na alles wat ze voor die gast gedaan hebben is er 0 clubliefde.

Kishna was een hele andere situatie en is uiteindelijk prima opgelost. Labyad en Bakkali kregen echt wel meer shit over hun heen.

Overigens vind ik de grap van De Boer iets te ver gaan, maar jou opmerking dat Rugu een 'naar' persoon is om wat hij zegt is mogelijk nog lachwekkender.

25 januari 2016 om 18:54

Kijk dat is de ware fan, 3 punten voor op de naaste concurrentie terwijl je al over de helft ben en dan geen geloof hebben in de titel. Met zulke fans heb je geen eens tegenstanders meer nodig.

On:

Ik kan me de humor voorstellen en Boilesen zou ipv overal in de media op te reageren eens zichzelf moeten afvragen waarom hij uit de selectie is gezet en als hij te dom is om zelf dat inzicht te krijgen gewoon eens met de directeur spelerszaken gaan praten en om uitleg vragen.

25 januari 2016 om 20:02

je ben zelf ook niet de slimste blijkbaar want hij is uit de selectie gezet omdat hij zich niet laat dwingen om bij te tekenen,
het is niet boilessen die in de media dingen roept maar de boer die al helemaal zijn mond moet houden in dit geval.

25 januari 2016 om 21:06

Dan zou ik in het nieuwsoverzicht even omlaag scrollen naar de items over Boilesen. Afgelopen week waren er al twee items waar Boilesen Ajax en FdB te kakken zet door in de media te beweren dat niemand met hem gepraat heeft en hij niet snapt waarom hij niet met de selectie mag meetrainen en eten. Terwijl hij donders goed weet waarom hij er niet bij zit. Dat is ook niet professioneel van Boilesen. Als hij het echt niet begrijpt, moet hij met Overmars en De Boer gaan praten ipv met de eerste de beste journalist die hij tegen komt. Daarentegen had De Boer ook zijn mond moeten houden, hoe gefrustreerd hij ook over de houding en handelswijze van Boilesen is....

25 januari 2016 om 23:38

Toen werd het stil he?
Beetje jammer Ramonfcu of denk je dat het slimmer is om je fout niet toe te geven? Zou je sieren als je dat wel doet.
Bedankt Denajax01 scheelt me een hoop typewerk op de reactie van deze hoog intelligente reageerder.

25 januari 2016 om 19:01

Tete wordt vervangen door van Rhijn, die is inmiddels toegevoegd aan de selectie. Boilessen is aal vervangen door van Dijk. De reserve linksback is nog steeds Viergever. Hij is dus overbodig en mag vertrekken tegen een minimale vergoeding.

Dit is wel over het randje hoor van Frank. Boilesen wordt gewoon belachelijk gemaakt door zijn eigen trainer.

25 januari 2016 om 20:10

Boilesen maakt al sinds het begin van het seizoen geen deel meer uit van de A-selectie, technisch gezien is de Boer zijn trainer niet meer.

Je vond het al opmerkelijk, maar was dus niet helemaal bewust dat dat naar buiten kwam maar meer "off the record". Dan is er niks mis mee om dit te zeggen, als een grapje tussen het interview door. Nu komt het naar buiten en dan is het minder handig.

Mensen huilen snel tegenwoordig.

Weet iemand of boilesen nog gewoon bij kan tekenen zodat de situatie verandert?

Valt me tegen van Frank. Is wel de zoveelste steek richting Boilesen. Ajax blijft verbolgen over het feit dat Boilesen een mooie aanbieding heeft afgeslagen. Maar dat is 'm toch gewoon goed recht. Om 'm dan meteen niet meer mee te laten trainen bij het eerste en ook bij andere elftallen vind ik bijzonder kinderachtig. Net zoals deze reactie. Boilesen zou bij verlenging een van de groot verdieners worden. En klaar voor een stap hogerop is ie ook niet bepaald. Boilesen leek alleen bij Ajax het pispaaltje van het publiek te gaan worden zoals zelfs Daley Blind even is geweest. Ik denk dat dit zelf bescherming is geweest van Boilesen. Ik kan er niet rouwig om zij omdat ik erg blij ben met Dijks, maar stijlvol vond ik dit allerminst. Net als het feit dat De Boer iedere gelegenheid aangrijpt om Sanogo af te vallen. Ik snap dat hij blijkbaar de RvC onder druk wil zetten om een nieuwe spits aan te trekken, maar om zo'n jongen dan zo af te vallen valt me ook tegen. Dat Sanogo blessure gevoelig is, was al langer bekend. Begrijp me niet verkeerd, ik als Ajacied ben erg tevreden met De Boer. Niet altijd qua spel, maar de resultaten binnen Nederland en financieel zijn in zijn periode erg goed. Hij is een beginnend trainer, hij zal nog genoeg fouten gaan maken. Maar dit soort uitlatingen mag ie achterwege laten wat mij betreft. Siert 'm niet.

25 januari 2016 om 21:03

Zijn goed recht? Er lag een contract klaar maar meneer vond het salaris niet goed genoeg, ondanks het feit dat hij er al een half jaar uit lag. Als je het zijn goed recht vindt dat hij dat mag eisen, prima, maar dan moet ie ook niet zeiken als ie dan buiten de boot valt. Deze hele relatie is gewoon zo verstoord en het bijkomend feit dat voetballers zichzelf zo ongelofelijk serieus nemen werkt ook niet in z'n voordeel. Ik had ook liever dat Frank dit niet zo had gezegd, ook al kan ik er wel om grinniken, maar als je ziet wat voor ophef er door ontstaat.. Man man. Laten we hier gewoon niet over vallen alsof de wereld vergaat.

Niet netjes van FdB. Een excuses is op zijn plaats naar Boilesen.

Haha !

Als er geen nieuwe clubs voor Boilesen komen, dan plaatsen we 'm zo maar in de spotlights. Wie weet, wordt zodoende toch de interesse in hem opgewekt...

Haha Frank is echt in mijn aanzien gestegen hiermee. Geweldig.

25 januari 2016 om 20:19

Ik heb De Boer juist heel hoog zitten en hoopt dat ie nog lang blijft bij Ajax. Echter ben ik het met de rest wel eens. Dit kan totaal niet door de beugel.

In eerste instantie vond ik het ook niet netjes, maar eigenlijk is het antwoord logisch van de Boer. Boilesen is dan transfervrij, dus ik snap dat dat antwoord dan op de tong ligt. Maar hij neemt er voldoende tijd voor en had het niet moeten doen. Boilesen moest maar eens gaan focussen op voetbal verder.

Haha dit is natuurlijk niet erg professioneel, maar ik kan de humor van Frank wel waarderen.

Dat is dan de hoofdtrainer. De baas die voor de rust moet zorgen.wat een zielige reactie. Als ik Boilesen was laaide ik hem fc op in een partijtje.

Aahhh arme Boilesen...rot op man met die lapzwans..

Haha dit is gewoon humor, net op het randje vind ik wel, maar zeker in Amsterdam moet je dit soort grapjes wel gewend zijn.

De grap komt zo spontaan, kan er alleen maar om lachen haha

Gewoon niet zo'n heel verstandige uitspraak van de Boer, die er vast van baalt dat het nu zo breed uitgemeten wordt.
Even excuses aanbieden (al is het alleen maar voor de vorm) en Boilesen gauw wegbonjouren.

Hhahhahahaha keihard! Niet echt professioneel maar kan er smakelijk om lachen. Het zit frank blijkbaar nog diep dat boilesen na jarenlang geblesseerd te zijn geweest zo'n keuze maakt en achteraf moeilijk gaat doen terwijl al duidelijk was voor boilesen dat ie niet meer zou spelen wanneer ie niet bij zou tekenen..
Het is natuurlijk ook vreemd van boilesen, deze grap is dan zo gek nog niet al is het niet professioneel.

Denk ook niet dat hij het wou zeggen, maar het floepte er gewoon uit

Onwijs veel knip en plak werk maar maakt het niet minder grappig!

Niet echt professioneel, maar ik kan er in dit geval wel om lachen. Dat Boilesen niet wil bijtekenen is zijn goed recht en daar zal het cynisme ook niet zozeer inzitten. Boilesen heeft echter een verknipt zelfbeeld, die had allang blij mogen zijn met een contractverleninging (en opwaardering?) van zijn contract. Hij dacht echt bij een mooie topper of subtopper aan de slag te kunnen.

Als Boilesen ooit opgesteld wordt.
Moet hij de winnende goal van de tegenpartij,erin schieten.;
Grapjefrank,met geen knipoog maar een lange neus trekken naar Frank.

Gelukkig is het verhaal Boilesen komende zomer voorbij.

Heeft genoeg kansen gehad, heeft er voor gekozen om niet bij te tekenen en wil nu niet bij een andere club tekenen omdat hij ook graag het tekengeld in zijn zak wil steken.

Is allemaal zijn goed recht, maar de huidige backs bij Ajax kunnen wel verdedigen en dat kan Boilesen helaas voor hem niet.

Ben er niet rouwig om dat hij er niet meer bij is en hoop voor hem dat hij een mooie club mag vinden waar hij het naar zijn zin heeft.

Zal wel onzin zijn dit verhaal. Zoiets zou de Boer nooit doen lijkt me. Maar als het waar is, natuurlijk heel onrespectvol.

Pfff wordt echt misselijk van die gast. Hij legt elke aanbieding langs zich af, wil perse op het hoogste niveau spelen terwijl die het niveau van de eredivisie niet eens bij kon houden... Hij roept het over zichzelf af dat er zulke grappen over hem gemaakt worden, hij is toch 1 grote grap! Hij had ook gewoon bij kunnen tekenen en dan de club die 6 jaar lang tijd, geld en energie in hem heeft gestoken wat terug kunnen laten verdienen. Nee nee dit misselijk ventje wil gratis de deur uit lopen, dan de schuld op fdb afschuiven terwijl het gewoon een duidelijke afspraak is als je niet wilt bijtekenen voetbal je niet.

Inderdaad niet professioneel van De Boer.

En terecht dat Boilesen er niet om kan lachen! Kan je als coach zijnde niet maken, ja die jongen was dramatisch, maar je hoeft niet met de media of supportersopinie mee te gaan en zo'n jongen finaal af te maken. Vind het ook helemaal niks voor Frank de Boer dit. En De Boer moet ook in de spiegel kijken rond de situatie Boilesen; paar jaar geleden werd hij beschouwd als een groot talent, onder Frank's leiding is dat er niet uit gekomen.
Een coach hoort iemand te coachen, dit is exact het tegenovergestelde.

Wat dat betreft een hele keurige reactie van Boilesen.

Een misselijke reactie van De Boer natuurlijk. Dat hij Boilesen buiten de selectie laat is nog wel logisch. Dat hij Stam verbiedt om Boilesen met Jong Ajax mee te laten spelen is vreemd.
Maar dat hij het nodig vindt om zo Boilesen nog verder de grond in te boren is ronduit triest. Een jaar geleden was het nog zijn aanvoerder en was hij lovend over de jongen. Pure rancune van De Boer jegens Boilesen wegens het niet bijtekenen. Jammer dat een trainer van een Nederlandse topclub zich zo laat kennen.

Een bewijs dat Frank echt geen toptrainer is. Sterker ik vind het een grote sukkel. Superloser. Schandalig, hoop echt dat hij snel wat nederlagen om z'n oren krijgt. Vreselijke vent. Ben overigens geen Ajax hater, integendeel.

Zo ga je niet met een speler om, ook niet in deze situatie. Boilesen gaat strakjes gratis weg en dan hoeven al die onzin rondom hem niet meer aan te horen gelukkig.

Boilesen zelf verdient deze opmerking of "grap" ook nergens aan. Hij heeft ondanks dat hij geen enkele wedstrijd mocht spelen zich wel ingezet voor het team.

Super onprofessioneel, maar Frank mag natuurlijk alles, En de media durven er geen schade van te spreken want het is natuurlijk Frank

Is gewoon een domme opmerking van een coach, wat begrijpelijknis, want hij propageert erg dom voetbal. Boilessen zwaar over de pis op instagram. Wat weer uitgemeten wordt. Slim Frank. De focus vh team halen. Daarom weer geen kampioen aan het eind vd rit.

Heel heel amateuristisch van de Boer. Lekker scoren over de rug van je eigen speler.

Beetje domme actie van de Boer.

Hij vergeet zelf wellicht dat hij 2 jaar geleden Boilesen nog als aanvoerder had gemaakt en vervolgens hem volledig (terecht) afserveert.

Ik vind dat de club hier wel mag ingrijpen, Boilesen verlengt niet, prima toch zijn keuze.
Hij mag niet eens meespelen en trainen, dus respect mag ook wel.

Grap of geen grap. Gewoon niet professioneel van De Boer. Dat Boilesen er in zijn situatie niet om kan lachen, kan ik me ook wel voorstellen.

Is Boilesen niets voor Feyenoord?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren