Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giroud wijst Arsenal de weg: ‘Hij is gewoon een topspeler geworden’

Laatste update:

Arsenal plaatste zich zondag door een 2-0 overwinning op Middlesbrough voor de kwartfinale van de FA Cup en mocht daar Olivier Giroud voor bedanken. De aanvaller nam beide doelpunten voor zijn rekening en kon na afloop dan ook op de complimenten van manager Arsène Wenger rekenen.

/

“Giroud was erg scherp. Sinds zijn komst naar Arsenal is hij al een veel betere speler geworden. Hij is beweeglijk, technisch goed en werkt hard op de trainingen. Hij is gewoon een topspeler geworden”, zei de coach in gesprek met BT Sport. Giroud werd na 83 minuten naar de kant gehaald, maar was niet blij met die wissel. De Fransman had namelijk graag een hattrick willen maken.

“Hij heeft daar ruim tachtig minuten de tijd voor gehad”, glimlachte Wenger. “Voetballers willen altijd blijven staan en zeker wanneer ze een hattrick kunnen maken, maar in dit soort wedstrijden wil ik ook jonge spelers de kans kunnen geven.” “Yes I wanted the hattrick, zei Giroud. “Ik heb al tweeënhalf jaar geen hattrick meer gescoord. Maar de boss beslist.”

'Arsenal moet in de zomer een extra spits halen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch heb ik het idee dat Arsenal een echte top spits mist. Vind een giroud/welbeck prima spitsen, maar zou ze niet in het rijtje topspitsen willen plaatsen.

15 februari 2015 om 22:19

Als ik arsenal was zou ik vol voor Cavani gaan 70mil moet genoeg zijn denk ik.

15 februari 2015 om 22:21

Cavani is geen 70 miljoen waard, bied dat op Sturridge en je hebt je wereldspits binnen. Zelfs Rooney is op te halen met 70 miljoen denk ik, dan heb je ook echt alles wat je nodig hebt.

Zijn maar voorbeelden inplaats van Cavani, die vind ik echt niks.

15 februari 2015 om 22:22

Cavani zal best een optie zijn voor Arsenal, maar 70 miljoen is hij niet waard en het lijkt me niet dat Arsenal er ook maar aan denkt zo'n bedrag op tafel te leggen.

15 februari 2015 om 22:42

Voor de helft heb je Jackson Martinez, ook een topspits.
Past ook beter in het engelse voetbal dan Cavani denk ik.

15 februari 2015 om 23:02

70 miljoen voor Cavani? Belachelijk veel geld wat hij absoluut niet waard is.

15 februari 2015 om 23:15

@ coco sturridge heeft nog veel te bewijzen om het etiket wereld spits te mogen krijgen.
Kan bahalve Cavani niet snel een spits bedenken die mogelijk naar Arsenal zou kunnen gaan.
Misschien een aankomende topper als lacazette ?

15 februari 2015 om 23:57

@renaldinho, ik denk dat Jackson Martinez ideaal is voor Arsenal. Past perfect ook in de fysieke bpl

16 februari 2015 om 00:25

Jackson martinez is een goeie inderdaad! Ze hadden voor wilfried bony moeten gaan blijf ik bij spreekt dezelfde taal als wenger ook en is over een jaar de nieuwe drogba denk ik

16 februari 2015 om 10:26

Taal is niet echt een issue bij Wenger, aangezien hij meerdere talen vloeiend spreekt.

Bony had een goeie geweest, maar die vroeg teveel salaris, dan kom je al snel bij City uit.

16 februari 2015 om 00:22

Ollie is niet goed genoeg.. Aardige speler meer niet

7 goals tot nu toe in z'n 3de PL seizoen en Wenger noemt hem een topspeler? Hij mag dan op technisch vlak vooruit zijn gegaan maar wat mij betreft komt hij nergens in de buurt van de topcategorie. Niet meer dan een net-niet speler en een relatieve laatbloeier.

15 februari 2015 om 22:21

Je moet het wel even in een ander perspectief zien. Giroud heeft veel wedstrijden gemist door een blessure. Hij heeft 9 keer in de basis gestaan en heeft vijf keer mogen invallen. Bij elkaar 14 wedstrijden, waarvan er 5 invalbeurten zijn. Hij scoorde er 7, waardoor zijn gemiddelde best hoog ligt.

15 februari 2015 om 23:16

Dan nog is giroud geen topper, eerder een "subtop" spits.

Hij heeft inderdaad weer progressie geboekt en dit seizoen is het vaker raak dan mis. Hopelijk blijft hij dit vasthouden en rekent hij af met alle criticasters.

Alsnog ben ik van mening dat een koppel Ozil-Giroud veel minder goed werkt dan een het koppel Giroud-Cazorla. In het begin van het seizoen zag je dat Ozil duidelijk opleefde met Welbeck en echte flankspelers voor zich. Cazorla heeft de laatste tijd een vorm laten zien dat echt van wereldklasse is en niet geheel toevallig had hij Giroud voor zich en stond hij vast op 10.

Wenger moet kiezen voor Ozil/welbeck of Giroud Cazorla en met echte flankspelers zoals Sanchez/chamberlain/walcott/gnabry gaan spelen. Ozil gaat deze vorm niet vast kunnen houden op de flanken en ook Cazorla begint zijn vorm te verliezen, keuzes Wenger alsjeblieft.

15 februari 2015 om 22:35

Wenger moet zoveel keuzes maken maar het lijkt alsof hij het niet durft.
En hij moet spelers gewoon 1 positie geven..!! dat is ook de reden van de topvorm van carzola omdat hij lang op 10 mocht spelen.

danny, ozil, jack, the ox allemaal spelers die nooit voor lange tijd in topvorm kunnen blijven omdat ze op verschillende posities worden gezet.

Hij is vooral effectiever in de afronding geworden, maar ik zou hem nooit een topspits willen noemen.

15 februari 2015 om 22:32

Meer goals dan Welbeck, volgens mij ook in elk seizoen nog meer goals dan Welbeck. En die vind je op onverklaarbare wijze wel goed.

15 februari 2015 om 23:36

Goals zeggen alles inderdaad.

15 februari 2015 om 23:42

Het is nou niet dat Welbeck bekend zijn om zijn techniek en fantastische veldspel. Of vind jij weer wel?

Topspits gaat te ver. Maar wel zeer bruikbaar, hij laat andere spelers beter spelen en hij maakt zijn kansen ook steeds beter af.

Het is een degelijke speler, ik wil hem zeker wel bij Arsenal halen, maar bij Arsenal verwacht ik een spits met de "wow-factor", we zijn nogal wat achteruit gegaan, we hadden eerst Smith, Wright, Bergkamp, Henry, Van Persie en dan Giroud, nogal een verschil.

15 februari 2015 om 23:17

Lacazette!

16 februari 2015 om 01:12

Iedereen roept hier maar blind na over Lacazette, die heeft allang aangegeven nog bij Lyron te blijven en Lyon weer top van Frankrijk te willen maken.

16 februari 2015 om 02:54

Ja, maar nu ziet het er ook nog rooskleurig uit. Ik denk dat hij weg is als het weer een half jaartje tegenvalt. En als er echt een mooi bod komt, denk ik dat OL hem ook verkoopt.

16 februari 2015 om 08:40

En spelers die zeggen dat ze graag willen blijven bij een club die boven verwachtingen presteert, die zijn altijd zo lekker geloofwaardig of niet soms?

15 februari 2015 om 23:36

In de zomer voor Suárez gaan. Kijken of het mogelijk is!

Giroud als eerste spits is een belediging voor een club als Arsenal. Als back-up is hij prima.

Arsenal speel in op de spitsendiscussie van man city, jovetic wilt sowieso weg. Ik snap dat ook een bony halen wat totaal onnodig is

Gewoon een top spits, maar wel als hij zijn dag heeft.
Is soms te inconstant en dat kan je niet hebben in de absolute top.
Blijft wel dat hij alleen maar beter is geworden, een killer in de lucht is, en dat hij ook laat zien techniek te hebben want hij combineert heel makkelijk in het spel mee en de goal die hij vandaag maakte was wereld klasse.

Giroud doet het in de wedstrijden dat hij speelt naar behoren, maar ik vind hem nog steeds geen topspeler. Laat hem eerst maar eens over een heel seizoen 20 scoren. Hij doet het voorlopig goed. Vind hem qua type speler wel perfect voor ons systeem. Als je vleugelspelers hebt en een 'tien' als Cazorla of Ozil die de snelle en behendige spelers om Giroud zo makkelijk kunnen lanceren is een eindstation en aanspeelpunt als hij erg handig, vooral als hij beter in de kaats wordt (wat overigens al erg is verbeterd).

16 februari 2015 om 09:08

Ik vind dat de kaats juist een van Girouds sterkste punten is. Beste voorbeeld daarvan is de goal van Wilshire tegen Norwich.

16 februari 2015 om 13:07

De kaats puur op intuitie wel. Als hij de kaats van tevoren kan verwachten vind ik dat het te vaak mis gaat. Juist de makkelijke balletjes gaan vaak mis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren