Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giroud was niet bang: ‘Het was goed als Karim was gekomen, toch?’

Laatste update:

Olivier Giroud zou er geen bezwaar tegen hebben gehad wanneer Karim Benzema er deze zomer bij was gekomen. De Franse spits van Arsenal weet dat zijn landgenoot al jaren in verband wordt gebracht met the Gunners en dat het deze zomer weer gonsde van de geruchten. Giroud had best de concurrentie aan willen gaan met Benzema.

/

“Er zijn seizoenen geweest waarin we Alexis Sánchez en Danny Welbeck haalden. Er is ook een tijd geweest dat er werd gesproken over Luis Suárez. Het spreekt voor zich dat goede aanvallers hard nodig zijn bij een club waarvan veel wordt verwacht. Ik kan wel begrijpen dat de fans willen dat Arsenal meer geld uitgeeft. Maar dit soort vragen, over de komst van andere aanvallers, moet je eigenlijk niet aan mij stellen”, aldus Giroud in gesprek met beIN Sports.

“De trainer weet heel goed wat hij doet. Soms moet je niet kopen om het kopen en soms zijn de spelers die je wilt hebben niet beschikbaar. We hebben al een heel goede groep die overloopt van kwaliteit, ik weet zeker dat we hiermee ver kunnen komen”, zegt Giroud, die 101 competitieduels voor Arsenal speelde en daarin goed was voor 42 doelpunten. “Dat gezegd hebbende: het was goed geweest voor Arsenal als Karim was gekomen, toch?”

Had jij graag gezien dat Karim Benzema naar Arsenal was gegaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet bang misschien maar dat zal wel banken worden voor giroud die nu al regelmatig op de bank zit

31 augustus 2015 om 11:53

Hadden ze in ieder geval meer kans op de titel!

31 augustus 2015 om 11:54

Cavani misschien toch?

31 augustus 2015 om 11:53

Hij heeft al vaker aangeven dat Arsenal een andere spits nodig heeft. dus denk dat hij genoeg neemt met invallen.

31 augustus 2015 om 11:56

Ach ik zou ook niet bang zijn voor een speler waarvan je zeker weet dat hij niet komt

Er wordt vandaag iets bekend gemaakt bij Arsenal. Het kan een aankoop zijn, maar net zo goed iets met sponsors te maken hebben. Tot nu toe een teleurstellende transferperiode.

31 augustus 2015 om 12:00

Ik hoor dat er vandaag een aankoop gepresenteerd, maar erg enthousiast klonk het niet. Het zal wel een jonge speler zijn ofzo.

31 augustus 2015 om 12:02

We worden laatste tijd redelijk gelinked aan Yarmolenko, kan best zijn dat het om hem gaat, al zou dat teleurstellend zijn.

31 augustus 2015 om 12:14

Er is altijd ruimte voor een Kallstorm...

31 augustus 2015 om 13:27

Leuk gevonden, of toch zelf verzonnen?

31 augustus 2015 om 14:20

Zelf verzonnen. Shoutout naar mijzelf!

31 augustus 2015 om 12:12

Ik ben benieuwd!
Na Cech heeft Arsenal niets gedaan. Ik was toch wel tevreden met Ospina hoor.
Arsenal moet zich versterken waar het nodig is en deze jaar was het zeker niet keepers positie want Opsina deed het geweldig goed.

Maar ik vrees ervoor dat het weer een jong talentje zal zijn. Wel leuk, maar niet nodig.. Arsenal heeft genoeg talenten rondlopen die nog moeten doorbreken.

Men moet nu top spelers kopen en volledig voor titel + cl finale gaan, want nu heb je nog Ozil, Alexis en Cazorla enz rondlopen.

31 augustus 2015 om 12:17

Met alle respect voor Ospina, maar ik zie hem die twee saves tegen Liverpool niet zomaar uit z'n mouw schudden. Vergeet niet dat Cech bakken ervaring heeft en weet hoe hij een verdediging kan ondersteunen. Ze zijn gewoon beide wat zwak op hoge ballen, maar Cech heeft gewoon een voordeel dat hij 13cm groter is.

Maar desondanks heb je geen ongelijk, topprioriteit was Cech niet, maar het is zeker en vast mooi meegenomen van Wenger om zo iemand aan de kern toe te voegen.

31 augustus 2015 om 12:25

Als je de kans krijgt om een speler als Cech goedkoop kan krijgen, dan moet je gewoon voor gaan!

Maar deze aankoop zal het verschil niet maken vrees ik. We zijn een maand verder en iedereen ziet dat Arsenal moeilijk heeft om te scoren.
Wij zien het allesinds, maar Wenger & co blijkbaar niet :D

31 augustus 2015 om 12:32

Neen hoor hij ziet het ook, heeft het zelf aangegeven. Heeft ook gezegd dat onze start niet goed is, iets dat hij echt amper doet. Normaal zoekt hij altijd één of ander excuus, maar deze keer was hij gewoon vlakaf eerlijk. Hopelijk verrast hij met een toptransfer net als met Özil 2 jaar terug.

31 augustus 2015 om 15:33

Hoe weet je dat er iets bekend gemaakt wordt bij Arsenal vandaag, als ik vragen mag? Heb er namelijk nog niets over gevonden.

Tuurlijk was je niet bang, omdat je net zoals vele Arsenal supporters wist dat Benzema nooit ging komen. Niemand zal waarschijnlijk komen en het wordt alweer een teleurstellend seizoen waarbij de pijnpunten niet opgelost worden. Jammer, zo maken we nooit kans om nog eens te titel te pakken.

31 augustus 2015 om 12:21

Idd jammer. Kijk naar andere ploegen, ze kopen spelers voor tientallen miljoenen waardoor ze een ziek selectie hebben.
Voorbeeld Mancity... EPL organisatie kan evengoed nu al titel aan hen overhandigen haha

Arsenal moet gewoon een record bedrag neerleggen voor Benzema.. Dan heb je deze of volgend jaar zeker de titel binnen. Ze moeten stoppen met koppig te doen. Er is geld aanwezig! Liever een extra top speler bij om je kans op titel te vergroten dan geld bespraken en weer lachrtje van seizoen worden.
Helaas zijn ze geprogrammeerd om enkel top 4 te spelen en genoegen nemen met een FA cupje.

31 augustus 2015 om 12:31

Inderdaad, zij versterken zich echt op de plaatsen waar het nodig is en nog eens dubbel ook. Op elke plaats hebben zij waardige vervangers, Bony voor Aguero, Otamendi voor Mangala, Nasri voor Silva etc.. Onze bank is ook niet slecht in tegendeel, maar we hebben nog altijd geen echte spits en geen vervanger voor Kos.

Benzema zal nooit komen hoor.. Krijgt het volle vertrouwen in een top 3 wereldploeg die elk jaar om prijzen speelt. We moeten wat lager kijken, ik had echt ook graag een Cavani zien komen, Lacazette etc. Het geld is er, ambitie, kern, alles gewoon. Maar zoals je al zegt, we besparen liever geld dan 1 keer echt uit te geven. Al ben ik blij dat we tenminste soms goed betalen zoals voor Ozil of Sanchez ipv 10 aankopen te doen waarvan er 9 falen.

Ik zou echt 10 FA Cups geven voor gewoon nog eens de titel te pakken, zo wanhopig dat ik erom ben

Mahrez zal wel gepresenteerd worden ipv Cavani..... Sterke berichtgeving hierover. Mocht dit het geval zijn, dan zijn wij als fans teleurgesteld, Giroud blij en weer worden we waarschijnlijk geen kampioen

31 augustus 2015 om 12:34

Serieus over mahrez ja? Niet lullig bedoeld natuurlijk, maar wel weer typisch een last day transfer voor Wenger en Arsenal.

31 augustus 2015 om 13:27

Zoals met Ozil bedoel je? Of Sanchez? Hoezo typisch?

31 augustus 2015 om 14:06

Mahrez is een aanvallende middenvelder, niet waar?

Voor arsenal was het zeer goed geweest ja, voor jou niet Giroud!

Giroud is een prima 2e spits voor Arsenal die zijn waarde heeft bewezen. Hij kan nog heus wel wedstrijden meepakken( tegen de kleinere teams en als bv een Benzema geblesseerd is) Daarnaast kan je hem ook altijd in laten vallen in de topwedstrijden. Geen enkele speler gaat 50-60 wedstrijden kunnen spelen.

Giroud is een prima 2e spits voor Arsenal die zijn waarde heeft bewezen. Hij kan nog heus wel wedstrijden meepakken( tegen de kleinere teams en als bv een Benzema geblesseerd is) Daarnaast kan je hem ook altijd in laten vallen in de topwedstrijden. Geen enkele speler gaat 50-60 wedstrijden kunnen spelen.

Tuurlijk had ik dat gezien mja jammer nu voor cavani gaan en als t niet lukt higuain

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren