Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giroud slaat terug: 'Hij zei te veel saaie dingen als hij op tv was'

Laatste update:

Thierry Henry is niet alleen bij Arsenal, maar ook in Frankrijk een levende legende. Dat houdt echter niet in dat alles wat hij zegt voor zoete koek wordt geslikt. Henry verklaarde onlangs dat zijn Arsenal-spits Olivier Giroud niet goed genoeg is voor een club die mee wil doen om de landstitel. Hij pleitte voor een goede vervanger.

/

Henry deed dat in zijn hoedanigheid als analyticus bij Sky Sports, waardoor de uitlatingen ook bij de hoofdpersoon in kwestie terecht kwamen. "Ik heb gehoord dat hij te veel saaie dingen zei als hij op tv verscheen. Daarom probeerde hij misschien een bommetje te leggen. Dat is gelukt", reageert Giroud laconiek.

De 28-jarige spits van the Gunners maakt een seizoen door van pieken en dalen. Rond de thuiswedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen AS Monaco was hij vanwege het missen van veel kansen het mikpunt van spot. Niet veel later ontbrandde de spits en reeg hij kortstondig de goals aaneen. De voorbije zes duels wist Giroud het net echter niet één keer meer te vinden.

Olivier Giroud is ... geschikt voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Giroud is een redelijke spits niet meer dan dat! Voor Arsenal begrippen vindt ik het een hele middelmatige spits als je toppers als Henry, Adebayor en Van Persie gewend was. Neemt niet weg dat hij met zijn inzet en kopkracht ook zo zijn kwaliteiten heeft. Ik kan me wel vinden in de mening van Henry over Giroud!

21 mei 2015 om 13:54

Precies, het is geen slechte spits maar ook geen spits die met een actie in de wedstrijd zorgt dat je van een gelijkspel naar een winstpositie gaat.

Hij past in de speelwijze van Arsenal, want t is wel een spits die mee kan voetballen en om zich heen kijkt of er spelers in betere posities staan.

Giroud is een topspits, maar voor op de bank als breekijzer. Arsenal moet n topspits halen en een extra middenvelder.

21 mei 2015 om 13:20

Die middenvelder hadden jullie vorig jaar op een prikkie kunnen krijgen, waar toen was t niet nodig ...

21 mei 2015 om 13:42

Daar bedoeld hij denk ik een cdm mee en niet Fabregas... Die was inderdaad niet nodig, maar dat hoeft niet perse om een topper binnen te halen. Het was een gemiste kans.

21 mei 2015 om 14:33

Topspits zit je niet op de bank!

21 mei 2015 om 16:53

Als breekijzer heb je niks aan Giroud. Gister stond het 0-0 met Giroud in de punt. Hij heeft heel de tweede helft bijna geen bal geraakt terwijl Arsenal constant rond de zestien van Sunderland speelde. Giroud is gewoon allround, hij kan alles een beetje, maar niet goed genoeg voor het niveau van Arsenal. Arsenal moet naar mijn mening een topspits halen, gewoon grof betalen. En dan eventueel Dost halen als backup. Dat is echt een goed breekijzer met zijn lengte.

21 mei 2015 om 18:21

Haha. Giroud is naar mijn mening net zo goed zo niet beter als/dan Bas Dost. Daarnaast zijn ze beide 192cm dus zijn lengte maakt em niet beter als backup.

21 mei 2015 om 19:31

Giroud is allround ook een betere spits vind ik. Maar Dost is echt wel sterker, ook zeker in de lucht. Daarom kan hij beter als breekijzer fungeren dan Giroud. En dan moet er wel een topper bijkomen als eerste spits. Ik zeg trouwens niet perse dat Arsenal Dost moet halen, maar wel een type Dost als breekijzer. Giroud lekker lozen.

Henry moet nu niet geforceerd voetballers lopen afzijken voor meer sympathie, Giroud heeft hier groot gelijk

21 mei 2015 om 13:11

Elke analist zegt dit, alleen omdat het Henry is wordt het uitvergroot.

21 mei 2015 om 13:36

@ Messilay

Een club die mee wilt strijden om het kampioenschap heeft een spits nodig die er meer dan 16 per seizoen in schiet. En aangezien Giroud dat al 3 jaar op rij niet lukt....

21 mei 2015 om 23:28

Hij heeft 15 doelpunten in 22 pl wedstrijden. Pure onzin wordt hier verkondigd door de zogenaamde "Arsenal fans".... Toen hij 10 doelpunten maakte in 10 wedstrijden hoorde je opeens niets meer. Ian Wright gaf op twitter net ook al Giroud gelijk. Ongelofelijk dat je als fan zo hypocriet kan zijn en jammer genoeg lopen er heel veel van dit soort figuren bij arsenal die zichzelf fan durven te noemen.

22 mei 2015 om 11:11

@ Arsenalcesc

En dat is gewoon weg niet goed genoeg. Arsenal speelt 70 wedstrijden per seizoen en dan heb je gewoon een spit snodig die er minimaal 30 in schiet. Giroud is groeiende maar niet hard genoeg groeiende. Wil je volgend jaar serieus een gooi doen naar het kampioenschap en hogere ogen gooien in de CL. Dan zul je moeten investeren.

22 mei 2015 om 14:12

Hij brak zijn voet en was de eerste 6 maanden geblesseerd. Hij had er makkelijk 20 kunnen maken.

Hij is een goede back up

Ze moete cavani of higuan halen

Henry heeft gelijk over Giroud, met Giroud als eerste spits ga je geen kampioen worden.

21 mei 2015 om 13:00

Welke beschikbare en betaalbare spits zie je graag komen? Een spits als Jackson Martinez heeft zich in een kleinere competitie bewezen maar heeft een enorm prijskaartje. Cavani heeft me de wedstrijden die ik gezien heb van PSG dit jaar niet echt kunnen overtuigen. Lacazette is een talent maar heeft ook een enorm prijskaartje.

Droomversterking zou zijn Lewandowski, Benzema of Rooney maar deze zijn onrealistisch.

21 mei 2015 om 13:06

Elke naam die je opnoemt, zou ik wel willen zien komen, het hangt ervan af welke daadwerkelijk haalbaar zijn. Giroud moet gewoon weg uit de basis.

21 mei 2015 om 13:08

Is Jackson Martinez nou serieus beter dan Giroud? Hoor die naam steeds maar valt volgens mij ook allemaal wel mee.

21 mei 2015 om 13:39

@ Hellflames

Ik zal 1 naam noemen, die is haalbaar: Edin Dzeko
Qua leeftijd 28 jaar oud,
120 duels ervaring bundesliga, topscoorder bundesliga, kampioen bundesliga
120 duels ervaring Premier league
50 duels ervaring Champions league.
Bij Wolfsburg ruim 1 op 2 gelopen en bij City heeft hij ook een gemiddelde van bijna 1 op 2. ALs je dat in minute berekent scoort hij veel meer dan 1 op 2.

Fysiek sterk, kopsterk, jong genoeg, ervarne genoeg, bewijst te scoren, kan goed kaatsen en ballen vasthouden.

21 mei 2015 om 13:48

Hele goede inderdaad maar laat City hem vertrekken voor een conforme prijs naar een concurrent? En heeft hij niet onlangs zijn contract nog verlengd?

21 mei 2015 om 13:56

Jong genoeg? Dzeko is al 29 man.

21 mei 2015 om 15:39

Vind ook Dzeko. Wat is er anders te halen? Misschien Higuain.

21 mei 2015 om 16:26

jqckson martinez is echt wel goed maar vraag me af of hij bij Arsenal past. Denk dat ze beter kunnen gaan voor een type ala Benzema (die is denk ik niet te koop) maar een voetballende spits. Wellicht lacazette?

21 mei 2015 om 17:52

Higuain kan he-le-maal niet voetballen, dat zou nog erger worden dan met deze Giroud. Jackson doet het top in Porto maar wat zegt dat? Mangala deed het daar ook Super en valt door de mand... Dure gok.

Dan is Dzeko idd de beste optie, maar zal City meewerken? En zal Wenger uitkijken naar een spits? Hmm.

21 mei 2015 om 23:30

City heeft aguero, bony, jovetic ook nog voor de spitspositie. Daarnaast was negredo toch verhuurd en komt hij gewoon terug deze zomer. Dan lijkt me er best wel een kans aanwezig aangezien City werst moet verkopen voorbehouden zelf de markt op kan gaan.

22 mei 2015 om 11:05

@ Gooner4eva

Dat is jong genoeg ja, dan is hij namelijk op het top punt in zijn carriere. Dan kan je nog 3 jaar van hem genieten om naar de volgende te gaan. Op het moment is hij naar mijn idee de beste optie die je hebt.

22 mei 2015 om 11:07

@ Hellflames

City heeft dringend home grown spelers nodig, ze zullen er met een stuk of 6 op de proppen moeten gaan komen. Als je bedenkt dat ze al het 3e grootste salarishuis ter wereld hebben, ze onder toezicht staan van de FFP en met de terugkomst van de verhuurde Negredo 5 spitsen hebben.

En voor een conforme prijs? Dzeko heeft nooit de waardering gehad als topspits. Zoals mensen als Cavani, Martinez, Lewandowski dat wel hebben. Statistisch gezien veegt Dzeko de vloer aan met al die namen. Dus wat is markt conform? Als ze 40 miljoen vragen moet je dat per direct over maken.

22 mei 2015 om 11:09

@ Belgunner

Of City mee werkt. Met de terug kerende Negredo hebben ze 5 spitsen (aguero, Bony, Jovetic, Negredo en Dzeko). Ze moeten ongeveer 6 spelers gaan halen om aan de home grown regel te gaan voldoen komend seizoen. Ze zitten qua salarishuis al op plek 3 ter wereld en ze liggen onder het vergrootglas van de Ffp.

Ondanks dat City genoeg geld heeft, kunnen ze een bod van 30-40 miljoen gewoon weg niet weigeren eigenlijk. Simpelweg omdat ze het geld, de salarisruimte en ruimte in de selectie benodigd hebben.

En als je Dzeko voor 40 miljoen (bij wijze van spreken) op kan halen had je gisteren al geld over moeten maken als je het mij vraagt.

22 mei 2015 om 13:01

Dacht dat Higuain wel kon voetballen haha. Jackson is ook een gok, maar risico's moet je nemen.

Maar we kunnen lekker discussieren. Een spits zie ik niet komen, tenzij Higuain wil vertrekken. Daar had Wenger toen al interesse in en als het kan zal hij hem halen.

21 mei 2015 om 13:37

Benteke lijkt mij ook een goede spits voor Arsenal. Kan goed mee voetballen en scoort gemakkelijk. Hij is duidelijk toe aan u stap hoger op en heeft ervaring in de bpl. 40m lijkt me wel wat veel maar hij is wel nog redelijk jong. Hij is nog niet de topspits waar vele arsenalfans van dromen maar volgens mij kan Wenger dit wel van hem maken.

21 mei 2015 om 13:37

Benteke lijkt mij ook een goede spits voor Arsenal. Kan goed mee voetballen en scoort gemakkelijk. Hij is duidelijk toe aan u stap hoger op en heeft ervaring in de bpl. 40m lijkt me wel wat veel maar hij is wel nog redelijk jong. Hij is nog niet de topspits waar vele arsenalfans van dromen maar volgens mij kan Wenger dit wel van hem maken.

21 mei 2015 om 16:27

Benteke is te beperkt voor Arsenal

Arsenal moet j. Martinez halen. Dienheeft al een keer aangegeven dat eie niets liever wil dan voor arsenal spelen omdat die van kinds af aan al fan is van die club. Joe bedoel je open deur!!!

Wat een arrogantie van deze theatrale dramaqueen zeg, hoe erg kun je jezelf overschatten.

Giroud is een zeer bruikbare speler in het spel van Arsenal en heeft zich in de voorgaande jaren echt enorm verbeterd. Qua meevoetballen is hij stukken beter geworden en hij houdt constant twee verdedigers bezig. Het ook geen type die zelf 2 man voorbij speelt en scoort dus dat gaan verwachten van hem is ook onlogisch. Hij staat er als kapstok om het spel aan op te hangen.

Hij moet alleen nog het rendement omhoog zien te krijgen en nadrukkelijker aanwezig zijn tegen de top ploegen.

is niet goed genoeg die giroud!

Henry heeft gelijk

Hij heeft toch gewoon gelijk? Als je een echte topspits had staan had je in ieder geval een veel grotere kans gehad op het kampioenschap. Giroud is een goeie spits, zeker, maar geen topniveau dat is wel duidelijk ondertussen.

Haha beetje jammer dat Henry zoveel prijzen heeft gepakt dat Giroud zijn veters niet eens mag strikken. Ik denk dat ze zelfs nog gelijkwaardig zijn op dit moment als je Henry weer zou opstellen..nee, Arsenal moet hem echt wegdoen in de zomer, komt echt kwaliteit tekort en denk dat Arsenal met een goede spits wel eens een gooi naar de titel kunnen doen mits iedereen blijft

Giroud heeft niet de kwaliteiten die een club als Arsenal moet nastreven. Wenger moet op die positie zeker doorselecteren.

Beiden mannen hebben gelijk.

Giroud is goed maar niet goed genoeg voor een titel kandidaat en Henry is echt een vreselijke analyticus gebleken..

Als ik Arsenal was had ik geprobeerd die Lacazette van OL over te nemen.

Prima spits voor Montpellier maar kom veel te kort voor een club als Arsenal. Dus ik ben het volkomen met Thierry eens. Ze hebben geld genoeg dus haal eens een echte kwaliteitsspits. Eentje van het kaliber Higuain, Benzema, Lacazette of Morata die je wel kunnen helpen in de CL. En om het kampioenschap te behalen. Na Van Persie, Bergkamp en Henry heeft Arsenal eigenlijk weinig kwaliteitsspelers gehad voorin. Dus het word wel weer tijd...

21 mei 2015 om 15:36

En dan noem jij het kaliber Lacazette en Morata.. Wat hebben die meer laten zien dan? Lacazette heeft net zoveel presteert als Giroud in de Ligue 1 en Morata heeft net een seizoen erop zitten bij Juve.

22 mei 2015 om 13:20

Ik zat te wachten op dit antwoord. Maar Giroud heeft het laten zien bij Montpellier en Lacazette laat het wekelijks zien bij Olympique Lyon en dat is toch wel een wereld van verschil of niet? Lyon is een Franse topclub en van Montpellier kun je dat nou niet bepaald zeggen. Dit verhaal is eigenlijk het zelfde als dat Sigthórsson naar Ajax kwam. hij was bij AZ veel belovend maar zodra de echte Nederlandse top kwam was het niks meer dan een miskoop. Nou zijn Sigi en Giroud wel twee verschillende spelers met een heel ander kaliber maar het is wel een beetje met elkaar te vergelijken. En Morata staat niet voor niks weer in belangstelling van Real Madrid en de rest van de Europese top!!!

23 mei 2015 om 18:09

Je spreekt jezelf al helemaal tegen. Lyon is een Franse topclub, Montpellier niet. Dat klopt. Giroud speelde dus bij een veel minder elftal, maar presteerde bijna hetzelfde als Lacazette. Daarom is die prestatie van Giroud juist knapper.

Als ik 20 doelpunten zou maken bij een team dan normaal middenmoot staat en jij maakt er 25 voor de vice-kampioen. Van wie is het dan knapper? Ik denk van mij. Maar ja, zo zie ik het haha.

Ben echt een fan van Morata, maar hij speelt pas één jaar bij Juve. Doet het zeker goed, maar om na één goed jaartje direct te zeggen dat het een topper is die beduidend beter is dan Giroud? Nee.

Krijgt enorm veel kritiek, wat lang niet altijd terecht is. Dat is ook de reden waarom ik hem vaker wil verdedigen. Hij krijgt zoveel gezeik over zich heen, terwijl dat lang niet altijd terecht is .desondanks is hij ook niet goed genoeg. Af en toe is het genieten in de combinatie en hij is fysiek sterk (en goed schot), maar dan houdt het op. Als hij de kansen nog af zou maken, was hij goed genoeg maar hier schort het hem dus aan.. Dat is eigenlijk gewoon zijn grote mankement wat hem onderscheidt, kansen afmaken.
Een goede spits om erbij te hebben, maar in vergelijking met Aguero, Costa en Rooney is hij gewoon 3 klassen minder.

Er moet een spits bij. Of er toppers haalbaar zijn dat is nog afwachten. Misschien Higuain? Anders Martinez of Lacazette en hopen dat dat goed uit pakt.

21 mei 2015 om 23:30

Hij krijgt overal de schuld van terwijl hij 2 maanden geleden nog 10 doelpunten in 10 wedstrijden maakte.

Giroud is een redelijke spits, maar past niet bij arsenal vind ik. Arsenal speelt snel voetbal en dan hoort er eigenlijk een spits die dus soepel is enzo. Giroud is meer een houterige spits, hij kan wel als 2e spits staan maar voor de basis bij arsrnal vind ik hem nirt passen. Bij andere clubs net als liverpool bijvoorbeeld kan hij wel passen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren