Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Promes geeft opnieuw visitekaartje af in Rusland

Laatste update:

Quincy Promes heeft Spartak Moskou naar een overwinning geleid. De Moskouse club versloeg zaterdag middenmoter Amkar Perm met 1-3 en de aanvaller nam na rust het tweede en derde doelpunt in de uitwedstrijd voor zijn rekening.

De overwinning kwam op een goed moment voor Spartak, dat vorige week in eigen huis van stadsgenoot CSKA Moskou verloor: 1-2. De werkgever van Promes staat na zes speeldagen op dertien punten; goed voor een tweede stek in de Premjer Liga.

Met in totaal vier doelpunten voert Promes de topscorerslijst aan in Rusland. De aanvaller was in het uitduel met Krylia Sovetov (0-2) ook al goed geweest voor twee treffers. Promes, die deze week in verband werd gebracht met VfL Wolfsburg, kwam in de voorbije voetbaljaargang tot dertien competitietreffers.

Denk jij dat Quincy Promes deze zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volg hem niet meer sinds hij daar zit, maar wat ik over hem hoor is positief. Misschien subtop van engeland?

22 augustus 2015 om 18:25

Je zult alleen maar positieve berichten horen want bijvoorbeeld vorige week was de absolute kraker tussen Spartak en Cska. Spartak verloor thuis en er werd niet van gemeld op vz. Promes had dan ook geen goal of assist etc.
Kortom alleen postieve berichten zullen over Promes op vz verschijnen.

22 augustus 2015 om 19:06

Maar er zijn tal van spelers die nooit uitblinken en daar hoor je al helemaal niets van.

Fantastisch dat deze jongen in een fysiek land zoals Rusland laat zien dat het met een goede techniek ook kan!

Hij vertrekt voor 31 augustus nog wel. Bundesliga zou goed voor hem zijn, kan die al zijn energie kwijt.

22 augustus 2015 om 18:38

Bundesliga is helemaal niks, 1 topploeg en elk jaar weer 3 clubs die proberen aan te haken, maar in 2-5 jaar weer opnieuw kunnen beginnen. Qua algemeen niveau zijn zede italiaanse competitie voorbij gegaan, maar dat begint toch ook weer te kenteren, zeker gezien het feit dat italie veel meer clubs/steden met allure zijn.

22 augustus 2015 om 18:44

Duitsland heeft veel meer steden/clubs met geld en ik denk toch echt dat dat tegenwoordig belangrijker is dan de allure van een stad. Ik zie Italië eigenlijk alleen nog maat verder afglijden als ik de toekomst zo in zie. Overigens hetzelfde liedje in Italië. Een club die de beste is en de anderen zoeken het onderling maar uit..

22 augustus 2015 om 19:07

Ik heb het hier over dat de Bundesliga een goeie competitie is voor Promes.. als jij de Bundesliga niks aan vindt kan dat zo zijn. Ieder zijn mening.

22 augustus 2015 om 19:22

Serieus je ziet italie meer afglijden, et gaat juist nu weer omhoog dus weet egt nie waar jij et over hebt meeste clubs geven gwoon genoeg geld uit deel van de clubs is bezig met een eigen stadion. Nee serie a gaat nu weer omhoog ipv omlaag

22 augustus 2015 om 19:32

Op zich ben ik t wel eens met het feit dat de Duitse clubs structureel gezien al een tijd goed bezig zijn, maar toch nooit die naam gaan krijgen zoals de clubs in italia (milan/inter/juve/roma/lazio/napoli/fiorentine) en het geld om te investeren is ook wel in italie, waar ze nu ook hebben ingezien dat er flink geinvesteerd moet worden in de zaken rondom het 1e elftal. Tevens kan ik me voorstellen dat als je als speler hetzelfde kan verdienen bij werder/moenchengladbach of roma/fiorentina de keuze snel gemaakt is, alleen al voor de ervaring en cv. En tsja afglijden in de toekomst, als ik betje transfernieuws erbij haal, vind ik de italianen toch wel sterker worden en onderschat het glamoreuze niet in de voetbalwereld

En ja ja umad, het is in mijn optiek, maar top rusland tegenover middenmoter aanhikken tegen bayern is niet zoveel grotere opstap en moskou is heerlijk wonen als je wat geld hebt itt tot een industriestad waar 50%voor volkswagen werkt. promes kanbeter naar italie of spanje gaan vind ik, hij heeft lekkere techniek, af en toe straatvoetbal-actie en ook goed overzicht en oog voor zn medespelers, fysiek is ie wel minder en dat zien ze toch wel graag in dl.

Die is klaar voor een grote club, Promes zou gewoon in de basis staan bij Wolfsburg.

Wolfsburg zou fantastisch zijn voor z'n carriere, zien we hem tenminste ook weer spelen.

Goede speler, hopelijk komt ie gauw weer terug uit het Oosten naar een wat interessantere competitie Hopelijk ook bij zijn doelsaldo alles hoog!

Laat Promes er nou maar voor zorgen dat Spartak weer eens Champions League haalt voordat hij zich zorgen om een stap hogerop.

22 augustus 2015 om 18:30

Promes doet het daar prima. Dat ze daar geen CL spelen heeft meer met de kwaliteit van de rest te maken. Deze jongen hoort in Oranje. Als hij niet bij Twente was vertrokken, had hij dezelfde statistieken als Depay gehaalt denk ik.

22 augustus 2015 om 18:37

Spelers zoals Shirokov, Glushakov, Movsisyan zijn anders goed genoeg om ook hoge ogen te gooien. Promes doet er verstandig aan om nog even een Europese wedstrijd mee te pakken met Spartak voordat hij naar een andere club vertrekt.

22 augustus 2015 om 18:50

Zodat hij niet meer ergens anders Europees kan voetballen ? Of is dat tegenwoordig weer anders?

22 augustus 2015 om 20:40

Laat ik het zo zeggen, gezien het spel van Promes afgelopen seizoen, zal het niet aan hem liggen dat ze niet europees voetballen. Bijna topscorer van Rusland, en dat in zijn eerste jaar daar. Dit seizoen ook alweer 4 uit 6, dus hij doet zijn taken...

23 augustus 2015 om 09:08

4 uit zes wedstrijden, Ja vrij makkelijk - je bedoelt 2 uit 6 aangezien hij in 2 wedstrijden heeft gescoort. Ik denk dat Promes er goed aan doet om bij Spartak te blijven. Hij doet het goed, maakt minuten en als hij zo blijft spelen als nu zal hij niet uit de ogen van Oranje verdwijnen.

Ik heb de wedstrijd gezien, zijn 0-2 was erg mooi, (ik woon in Finland, hier hebben we Russische P.l., net als ijshockey league etc)

anyway hij heeft het vertrouwen in het team, is geliefd bij de fans, speelt bij een mooie club, grote stad met veel leven - ik zal niet zeggen dat Moskou de beste stad ter wereld is, maar voor iemand met zijn salaris kun je daar erg goed leven.

Hij zal er goed aan doen om zoiezo zijn contract uit te dienen en wellicht zelfs, mocht het lukken - Europees te spelen met Spartak.

22 augustus 2015 om 18:35

Ik zie hem liever voor jouw team spelen, dan Spartak. Mede omdat hij nu ook geen CL speelt. Hij kan al een stap hogerop, met het oog op het EK zou dat alleen maar goed zijn.

22 augustus 2015 om 21:01

Ik denk niet dat Spartak nodig hoeft te verkopen want sportief gezien gaan ze er zeker op achteruit. Bovendien hebben ze nog steeds geld zat.

Lekker dit seisoen bij spartak blijven. Hij ontwikkelt zich prima daar. Ik denk dat het gezond is voor een mens om een tijd ergens te blijven waar het goed gaat. En dan volgend seisoen een stap hogerop. Niet te snel, nergens voor nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren