Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gewilde Álvaro Morata krijgt er tweede optie in top van LaLiga bij’

Laatste update:

Álvaro Morata stond al in de belangstelling van clubs als Bayern München, Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, AS Roma, Sevilla en AC Milan en woensdag heeft zich een zevende gegadigde bij dit rijtje aangesloten. Verschillende media in Spanje, waaronder AS, melden namelijk dat Atlético Madrid eveneens wel wat ziet in de komst van de spits van Chelsea.

Morata werd anderhalf jaar geleden voor 66 miljoen euro overgenomen van Real Madrid, maar slaagt er op Stamford Bridge niet in om een onbetwiste basisplaats te veroveren. De 26-jarige aanvaller zou daarom wel oren hebben naar een vertrek en Atlético lijkt goede papieren in handen te hebben. Morata speelde in het verleden namelijk al even in de jeugd van los Colchoneros en de geboren Madrileen zou hoe dan ook graag terug willen keren naar de Spaanse hoofdstad, waar een groot deel van zijn familie nog woonachtig is.

Atlético, dat momenteel de tweede plaats in LaLiga bezet, zal echter wel een aantal obstakels uit de weg moeten ruimen voordat het van een deal met the Blues kan komen. Chelsea wil ten eerste niet meewerken aan een vertrek van Morata zolang er geen vervanger in huis is, waardoor de Spanjaarden alleen maar kunnen afwachten of de Londenaren erin slagen Gonzalo Higuaín op te pikken bij Juventus, dat hem op dit moment nog aan AC Milan verhuurd. Als de Argentijn niet haalbaar is zou Callum Wilson van AFC Bournemouth overigens als een alternatief gelden.

Het tweede obstakel is het salaris van Morata: als het van een vertrek op huurbasis komt, peinst Chelsea er niet over om een deel van zijn jaarloon, dat op negen miljoen euro staat, door te betalen. Elke geïnteresseerde club zou er dus een behoorlijke salarispost bij krijgen als het erin slaagt om Morata los te weken in Londen. Atlético zal daarom minstens twee spelers moeten uitzwaaien om aan de Financial Fair Play-reglementen te blijven voldoen, maar dat vormt geen onoverkomelijk obstakel voor Diego Simeone. De Argentijn, die het voorlopig moet stellen zonder Diego Costa, ziet Morata in zijn zoektocht naar doelpunten namelijk graag komen.

Zou jij Álvaro Morata een goede aanwinst vinden voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AS, dat is toch de krant die altijd in de wandelgangen staat? Diego Costa is helemaal niet meer lang uit de roulatie en dan hebben ze met Diego Costa en Griezmann twee spitsen van wereldkwaliteit. Bovendien is er ook nog voldoende talent als back-up (moreno en Correa) en kan Kalinic ook nog als spits gebruikt worden.

Ook heeft hij een Real achtergrond wat bij de fans niet lekker zal vallen.

Conclusie: Dit gerucht is echt helemaal nergens op gebasseerd, lijkt sterk op een staaltje uit de duim zuigen van een roddelblaadje.

Alsjeblieft zeg. Deze jongen vind ik zo matig en dat heb ik eerlijk gezegd altijd gevonden. Toen hij naar Chelsea ginf wist ik gewoon dat hij ging floppen. Jk dacht dat hij mij het tegendeel had bewezen met zijn geweldige start maar daar hield het ook bij op. Een van de meest overrated spelers op aarde.

Had gehoopt dat het om Barca zou gaan. We hebben echt een goede pinchhitter nodig, die ook moeiteloos Suarez kan vervangen. Met vertrouwen en in een vertrouwde omgeving als Spanje kan Morata echt wel weer in vorm komen.

9 januari 2019 om 18:54

Messi??? En dan Coutinho links en Dembélé rechts of malcom

9 januari 2019 om 19:31

Ook in vorm scoort hij niet veel dus ik zou niet weten wat Barça er mee moet

Blijft opvallend hoe snel de gemiddelde voetbalsupporter een uitstekende spits als Álvaro Morata degradeert tot een huis-tuin-en-keukenaanvaller. In zijn periode bij Juventus en Real Madrid heeft hij toch wel bewezen over het nodige talent te beschikken en denk dat men hem in Madrid er nog graag bij had gehad dit seizoen. Als de fans van Atletico Madrid zijn stap naar de rivaal vergeven kan hij voor hen een uitstekende versterking zijn, net als dat hij dat voor Sevilla zou zijn.

9 januari 2019 om 19:22

Bij juventus er niet meer dan 10 in een seizoen maken is uitstekend? Morata is altijd een zeer beperkte afmaker geweest en zal dit ook niet worden. Kan wel van nut zijn in een 2 spitsen systeem overigens.

9 januari 2019 om 19:35

Op zich wel grappig dan dat hij in zijn periode bij Real Madrid op een gegeven moment tot de spelers behoorde met de hoogste doelpunten versus schoten ratio's in Europa.

9 januari 2019 om 19:48

CL gezien? Was vaak erg goed wanneer het moest in de CL, Bayern bv kapotgemaakt, in de Serie A ook vaak belangrijke goals, verder liep hij overal 1op3, niet super, maar zeker ook niet slecht, en dat zowel in Spanje, Italie, als Engeland, als Morata zijn draai vind bij een club die hem volledig past gaat ie nog beter worden. Daar ben ik zeker van, bovendien is dat afmaken iets mentaals, Morata stond bij Real net bekend om zijn klinische afwerking, had toen erg weinig schoten nodig per goal.

9 januari 2019 om 19:32

Hij heeft nog nooit veel gescoord dus zou niet weten op basis van wat jij hem zo goed vindt

9 januari 2019 om 19:37

Volgens mij zijn 15 doelpunten en 5 assists in 26 competitiewedstrijden voor Real Madrid in het seizoen 16/17 toch wel aardige statistieken voor een spits. Denk je niet?

9 januari 2019 om 19:49

95 goals in 270 wedstrijden, en dan nog eens 42 assists, toch niet al te slecht lijkt me. Zeker als je ziet dat bv bij Real veel van die wedstrijden invalbeurten waren.

9 januari 2019 om 22:03

@Guaporta. Het is inderdaad overdreven omtrent Morata. We moeten echter niet doen alsof zijn matige prestaties volledig te wijden zijn aan een gebrek aan vertrouwen en ze daarom niet mee tellen. Morata is niet zo slecht als men doet voorkomen, maar ook weer niet zo goed als jij nu doet overkomen in mijn ogen. Bij Real was hij supersub, bij Juventus niet onomstreden en bij Chelsea na een goed begin toch ingekakt. Zijn statistieken zijn zeker niet dramatisch, maar het is dan ook niet heel gek om te concluderen dat dit (dus niet de huidige slechte prestaties, maar zijn 1 op 3 prestaties a la Juventus en Real) gewoon zijn niveau is. Daar is niets mis mee vind ik. Je bent dan alleen geen onomstreden spits voor een topploeg. Dat betekent alleen wel dat hij uiteindelijk "minder goed" is dan wat velen hem aan potentie hadden toegedicht. Dat maakt van hem geen slechte speler, maar gewoon geen absolute topspits.

Ik zou het toch een goede optie vinden hoor. Costa is vaak geblesseerd en Kalinic komt tekort als back-up. Correa vind ik niet goed naast Griezmann omdat ze dan beiden gaan zwerven en er dan niemand in de spits staat. Mora was bij Real en Juventus gewoon een goede spits dus als hij dat niveau haalt is hij een hele mooie optie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren