Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geweldige assist Bonucci: 'Ik probeer dit soort passes altijd te versturen'

Laatste update:

Andrea Pirlo werd niet geselecteerd voor het EK, maar maandagavond leek het toch heel even of de middenvelder met de fijne trap op het veld stond. Leonardo Bonucci bracht een schitterend eerbetoon aan zijn landgenoot, met een geweldige assist bij de openingstreffer van Emanuele Giaccherini. Die controleerde de bal ook uitstekend en liet Thibaut Courtois kansloos.

/

Bonucci was blij dat hij een aandeel had in de 0-2 overwinning op België: “Ik probeer dit soort passes altijd te versturen”, zei de verdediger na afloop. “Door het regelmatig te doen, wordt de pass steeds beter. Ik heb nu al een paar van deze passes verstuurd bij Juventus en nu dus ook in de Italiaanse ploeg. Gelukkig controleerde Emanuele de bal perfect en maakte hij een prachtig doelpunt.”

“Verdedigend stonden we erg goed en als we aanvallend iets scherper waren geweest, hadden we nog meer kunnen bereiken”, vervolgde Bonucci. “Het kwam vaak voor dat we een pass van een open kans verwijderd waren, maar we wisten precies wat we moesten doen in het veld. We hopen dat dit slechts het begin is, want wij zijn hier op het EK om het publiek te verbazen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel vaker zulke ballen bij Juve gezien, ook tegen Nederland gaf hij zo'n pass op Immobile. Ben benieuwd hoe ver Conte met dit elftal komt, ik blijf erbij dat Giacherinni geen echte aanwinst is op het middenveld. Dan zie ik toch liever Parolo-Motta-De Rossi.

14 juni 2016 om 00:09

Mag ik vragen waarom Insinge daar niet speelt? Die heeft volgens mij een heel sterk seizoen achter de rug en is een beetje hetzelfde type speler als giacherinni. Met Motta en De Rossi op het middenveld heb je twee stofzuigers. Ik denk dat dit tegen de toplanden goed kan werken maar tegen Ierland en Zweden kan je de creativiteit van Insigne goed gebruiken denk ik

14 juni 2016 om 00:17

Conte heeft aangegeven dat insigne of el sharaawy tegen zweden of ierland gaat spelen.

14 juni 2016 om 00:19

Conte´s geheim ligt in de discipline en mentaliteit die hij in zijn team weet door te voeren. Vooral nu hij bij het nationale elftal nauwelijks de tijd krijgt om automatismen of systemen te trainen. Vandaar dat hij spelers gebruikt die al vaker zijn blootgesteld aan zijn spelsystemen. Als er bovendien al een speler bij is die niet zijn instructies opvolgt, dan kan dat grote gevolgen hebben. Tegen een grote ploeg als België kun je dat niet hebben. Insigne is een speler die natuurlijk ietsjes meer vrijheid neemt, dat zal Conte´s keuze wel beïnvloeden. Daarnaast houdt hij gewoon van harde werkers. Tegen Zweden of Ierland zal die vrijheid die hij neemt wel van pas komen.

14 juni 2016 om 00:11

Dan moet je de wedstrijd echt even terug kijken. Giaccherini speelde goed en slim. Temporiseerde de wedstrijd en trok gaten voor de back. Hij is balvast en is aanvallend beter dan motta. Parolo heeft me verrast. Ik hoopte op florenzi maar hij mag blijven staan. Conte wil tegen zweden en ierland met een linksbuiten spelen.

14 juni 2016 om 00:22

Giach werkt hard, rent zich rot maar verliest vaak de bal of laat hem van zijn voet springen of geeft een verkeerde pas. Het is een kwestie van smaak zullen we maar zeggen.

14 juni 2016 om 00:21

Giacherinni vond ik gewoon prima spelen hoor. En je hebt gewoon een dynamische loper nodig op het middenveld. Motta en de Rossi hebben een beetje dezelfde rol.

14 juni 2016 om 00:23

Jij volgt Roma, heb je liever Giach dan Florenzi op het middenveld?

14 juni 2016 om 01:14

Denk dat Italië heel ver kan komen. Bij een landen toernooi is een goeie coach van groot belang en met Conte heb je een hele goeie. Giacherinni is misschien niet de beste bij talie maar haalt onder Conte wel altijd een voldoende.

14 juni 2016 om 01:45

Vond Parolo vandaag de minste aan de kant van Italië. Veel passes van hem kwamen niet aan.

Ik dacht aan Frank de Boer en Bergkamp. Bonucci was even Frank vandaag

14 juni 2016 om 00:19

Haha, helemaal gelijk. Al wil ik het doelpunt van giacherini echt niet met het oogstrelende pareltje van bergkamp vergelijken.

Chiellini - Bonucci - Barzagli is misschien wel de beste verdediging van de wereld op dit moment.

14 juni 2016 om 00:51

En het is op een landentoernooi natuurlijk een enorm voordeel als je achterste linie al jaren samen speelt. Echt geweldige mandekkers, zoals we van Italië gewend zijn.

14 juni 2016 om 00:52

Samen met de defensie van atleti.

14 juni 2016 om 01:17

De defensie van Juve is sowieso beter dan die van Atletico. Kijk maar eens naar Godin en Gimenez bij Uruguay. Dan krijgen ze gelijk veel meer tegengoals, want daar heb je geen muur van 10 man voor je keeper. De verdediging van Juve moet veel meer werk opknappen dan die van Atletico. Net zoals mensen die zeggen dat Pique overrated is. Ga jij maar is staan verdedigen als je backs veelal voorin staan. Hij doet dat uitstekend en ik denk dat niet veel spelers dat kunnen. Atletico is qua verdediging gewoom best wel overrated eigenlijk.

14 juni 2016 om 06:54

Atletico is als team de beste in verdedigen. Individueel zijn de atletico verdedigers wel minder dan die van Juve. Ik denk dat deze statement rechtvaardiger is.

14 juni 2016 om 07:27

Nee, de verdediging van atletico is een muur. De cijfers spreken voor zich. In de meeste wedstrijden spelen ze niet eens zo verdedigend dus is de achterhoede compleet verantwoordelijk voor hun lage aantal tegendoelpunten

14 juni 2016 om 07:27

Nee, de verdediging van atletico is een muur. De cijfers spreken voor zich. In de meeste wedstrijden spelen ze niet eens zo verdedigend dus is de achterhoede compleet verantwoordelijk voor hun lage aantal tegendoelpunten

14 juni 2016 om 00:53

Misschien? De 4 man achterin (+buffon) zijn bijna onpasseerbaar! Zo goed op elkaar ingespeeld, individueel zoveel kwaliteit, zelden een fout; dit is de beste verdediging van de wereld.

14 juni 2016 om 06:34

Als die origi die twee ballen er in kopt zou je zeggen dat ze er niks van konden

14 juni 2016 om 12:09

Op een gegeven moment hield het middenveld van Italië het ook niet meer, dan kan je Maldini zijn, je kunt nooit iedereen dekken dan.

14 juni 2016 om 06:56

Wat dacht je van Alaba Hummels Boateng Lahm en daarachter Neuer

Bonucci was geweldig

Dat blok achterin plus buffon is de kwaliteit van italie. Allemaal even dankjewel zeggen tegen juventus!

Bonucci was geweldig maar Barzagli... 34 jaar oud en dan zo goed zijn. Ongelofelijk wat een wereldverdediger

Zeer positief verrast door zijn lange ballen, waar die er wel een stuk of vijf van gaf. Prachtig om te zien. Top achterhoede ook in zijn totaliteit.

Verdedigers uit italie... dat zijn echte verdedigers! Zo sterk, zo fel, zo goed! De verdedigers van italie zijn met uitstek de beste vd wereld. Samen met godin. Daarna komt pas de rest

14 juni 2016 om 00:54

Verdedigers uit italia, dat zijn echte mannen.

14 juni 2016 om 02:41

Boateng en Pique horen ook in dat rijtje in mijn ogen, verder heb je totaal gelijk

Was echt een geweldige bal

Wat heeft Italie ook een geweldige verdediging met Barzagli,bonucci en Chiellin! helaas is het italiaanse voetbal voor de rest niet om aan te zien en spelen echt puur op resultaat

14 juni 2016 om 00:53

Heb toch prima genoten van ze vandaag. Hebben meer kansen gecreeerd dan het oh zo geweldige belgie.

Italie oogde ook volwassener de Belgen speelden als jongetjes terwijl de Italianen mannen waren deze partij. Gunde het ook Italie meer eerlijk gezegd die belgen dachten we worden wel effe kampioen nou niet dus. Belgie heeft leuke spelers maar het is geen team doet me een beetje aan Marokko denken hetzelfde verhaal. Dan nog te bedenken dat ze Marchisio en Veratti missen Italie heeft een goede ploeg en als ze zo spelen zie ik ze ver komen dit toernooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren