Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leonardo Bonucci voert gesprekken met nieuwe club na afketsen AS Roma-deal

Laatste update:

Leonardo Bonucci staat in de concrete belangstelling van Fenerbahçe, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano zondag te melden. De eerste gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden. Bonucci ligt nog tot medio 2024 vast bij FC Union Berlin.

Bonucci maakte afgelopen zomer de transfervrije overstap van Juventus naar Union. De 121-voudig international kwam tot op heden tienmaal uit voor de club uit de hoofdstad van Duitsland. Wanneer hij fit is, schommelt Bonucci tussen bank en basis.

Zaterdag kwam de 36-jarige centrumverdediger nog een helft in actie in het vriendschappelijke duel met Arminia Bielefeld (2-0 winst). De kans op veel speeltijd in de tweede seizoenshelft lijkt echter klein, daar trainer Nenad Bjelica in het hart van de verdediging doorgaans de voorkeur geeft aan Robin Knoche en Diogo Leite.

Journalist Dominik Schneider van Football Transfers claimt zelfs al dat de overstap van Bonucci naar Istanbul in kannen en kruiken is. Bonucci zou al afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten en Berlijn maandag verlaten. De medische keuring zou bovendien al op de planning staan.

Fenerbahçe-trainer Ismail Kartal kan de komende periode geen beroep doen op Alexander Djiku, die normaliter verzekerd is van een basisplaats bij de Gele Kanaries. De Ghanees neemt deel aan de Afrika Cup en zou, afhankelijk van de prestaties van Ghana, zomaar een dikke maand afwezig kunnen zijn.

Bonucci zou Kartal extra mogelijkheden kunnen bieden. De Italiaan leek eind vorig jaar nog hard op weg naar AS Roma, dat met Evan Ndicka eveneens een vaste kracht ziet deelnemen aan de Afrika Cup. Roma trok uiteindelijk de stekker uit de deal met Bonucci.

Het totale kostenplaatje van ongeveer twee miljoen euro was Roma te gortig voor een verdediger op leeftijd, terwijl de harde kern van de club zijn komst ook niet zag zitten vanwege zijn uitgebreide verleden bij rivaal Juventus. Roma deed uiteindelijk zaken met i Bianconeri. Dean Huijsen moet José Mourinho tot het einde van het seizoen extra ademruimte bieden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet wat ik hiervan moet vinden. Ik weet niet hoe hij speelde bij Union maar met Bonucci erbij heb je straks 3 spelers van 35 jaar of ouder in je basis-11.

7 januari 2024 om 21:55

Is een redelijk goedkope optie tot Djiku terug is. Wat ervaring kan geen kwaad de komende periode.

7 januari 2024 om 22:25

Zou er niet aan beginnen als GS zijnde. Hij heeft een aantal jaar het niveau niet meer. En dat is niet erg gezien zijn leeftijd. Bonucci kan beter naar Sampdoria gaan in de serie B waar zij hem wilden hebben.

8 januari 2024 om 14:32

Gelukkig wilt GS hem dan ook niet maar Fener wel haha.

Prima back up tot dat Becao en Djiku helemaal terug zijn. Je haalt natuurlijk iemand met ervaring en leiderschap binnen.

8 januari 2024 om 09:45

Ik denk dat dit idd een pleister is. Blijkbaar is het Fener niet gelukt om Caglar te huren van Atl Madrid. Ze zijn nog wel druk in gesprek met Savic. Die zie ik veel liever dan Bonucci. Savic is gewoon basis materiaal. Is goed voor de concurrentie. Houd Becao en Djiku scherp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren