Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gelijkmaker Osimhen komt te laat: AC Milan voegt zich bij laatste vier CL

Laatste update:

AC Milan is halve finalist in de Champions League. De ploeg van trainer Stefano Pioli speelde met 1-1 gelijk bij Napoli en dat was na de 1-0 zege in het San Siro genoeg om zich voor het eerst sinds 2007 te voegen bij de laatste vier van het miljardenbal. Milan kwam vlak voor rust op voorsprong, nadat een sublieme dribbel van Rafael Leão werd binnengetikt door Olivier Giroud. De Fransman miste even daarvoor een strafschop, maar dat bleek verre van fataal te zijn. Napoli creëerde mogelijkheden en had tien minuten voor tijd de spanning helemaal terug moeten brengen uit een strafschop, die echter door Kvicha Kvaratskhelia werd gemist. Milan wacht hoogstwaarschijnlijk een tweeluik met aartsrivaal Internazionale in de halve finale.

Aan de kant van Napoli ontbraken Kim Min-jae en André Frank Zambo-Anguissa wegens schorsingen. Napoli-trainer Luciano Spalletti koos ervoor om Juan Jesus en Tanguy Ndombele als hun respectievelijke vervangers aan te wijzen. Giovanni Simeone ontbrak, maar Victor Osimhen was er wel weer bij. De Nigeriaan raakte op tijd fit na zijn spierblessure. Hij werd geflankeerd door Matteo Politano (rechts) en Kvaratskhelia (links). Aan de kant van Milan had Pioli geen verrassingen in huis. De oefenmeester stuurde precies dezelfde elf namen het veld op die vorige week zorgden voor een 1-0 zege in de heenwedstrijd.

Napoli trok direct ten aanval en kwam regelmatig dreigend bij de zestien van de bezoekers. Kvaratskhelia probeerde het met een schot dat gekeerd werd door Maignan, terwijl de Fransman enkele minuten later een schot van Politano ternauwernood naast zag gaan. Milan moest tegenhouden, maar kreeg na twintig minuten plots een strafschop. Leão versnelde in de zestien en werd lomp onderuitgehaald door Mário Rui. Arbiter Szymon Marciniak wees naar de stip en zag Alex Meret uitstekend redden op de inzet van Giroud.

De gemiste strafschop leek Milan echter niet al te veel te deren en vijf minuten later kreeg Giroud zijn tweede grote kans van de wedstrijd, maar ook dit keer stuitte hij van dichtbij op Meret. Enkele minuten na de niet gegeven strafschop voor Lozano, die werd onderuitgehaald door Leão, kwam Milan op voorsprong. Leão zette een dribbel in vanaf eigen helft, passeerde de verdedigers van Napoli met speels gemak en gaf uiteindelijk voor op Giroud, die de bal alleen nog voor het intikken had: 0-1.

Vlak na rust kwam Napoli dicht bij de gelijkmaker. Kvaratskhelia sneed naar binnen, haalde uit en zag zijn inzet net over het doel van Maignan gaan. Kvaratskhelia zette tien minuten later opnieuw een dribbel in en kwam met enig fortuin langs de verdediging, maar ook dit keer ging zijn inzet over. Het leek maar niet te lukken voor Napoli. Mathías Olivera, in het veld gekomen voor Rui, leek te schrikken van zijn vrijheid en kopte naast. Naarmate de tweede helft verstreek werd de berg die Napoli moest beklimmen steeds hoger, wat het vertrouwen van de spelers en supporters geen goed leek te doen. Milan zat in een luxepositie en zakte succesvol in.

In het laatste kwartier van de reguliere speeltijd leek het geloof langzaam maar zeker weg te ebben, tot de 80ste minuut. Een voorzet van Giovanni Di Lorenzo werd tegengehouden door de arm van Fikayo Tomori, waarna Marciniak voor de tweede keer van de avond naar de stip wees. Kvaratskhelia pakte zijn verantwoordelijkheid, maar moest zijn meerdere erkennen in Maignan. Napoli was het daarna kwijt, maar Olivera kreeg wel zijn tweede grote kopkans van de wedstrijd. Ook dit keer ging de inzet van de Uruguayaan naast. In minuut 93 maakte Osimhen er alsnog 1-1 van via een kopbal, maar dat doelpunt bleek te laat te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel leuk voor Milan, heel knap wat ze de laatste jaren bereiken. Echter, met alle respect voor de giganten Inter en AC, de finale wordt eigenlijk gewoon de halve finale aan de andere kant van het schema. Zowel Inter als AC Milan zijn bij lange na niet het niveau van een Real Madrid of City.

18 april 2023 om 23:08

Klopt, dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk door de loting, maar ben er niet rouwig om! De weg naar de finale is reëel en dat is maar 90min waarin alles kan gebeuren. Maar eerst de Derby Della Madonnina!

18 april 2023 om 23:17

AC Milan heeft vorig jaar gewoon een erg ongelukkig CL campagne gehad met rode kaarten, ballen die net niet goed vallen etc. Als je de wedstrijd hebt bekeken zaten ze gewoon in een erg goede poule waarbij eigenlijk alleen liverpool echt een maatje te groot was.

Kijk je alleen op livescore dan was het inderdaad dramatisch.

18 april 2023 om 23:22

Inter maakt in de finale inderdaad het meeste kans van de twee… daar ben ik het absoluut mee eens, echter denk ik dat wij Inter pakken.

18 april 2023 om 23:27

Een beetje uitleg is handig: ik vind Inter net wat betere spelers hebben (Leao en Theo niet meegerekend), maar de Milan coach een stuk sterker. En afgelopen paar seizoenen merk ik dat Inter ons goed aanpakt wanneer het minder belangrijk is, maar dat op de cruciale momenten Milan telkens wint.

18 april 2023 om 23:45

Je geeft het eigenlijk zelf al aan. Voor Inter kun je nog zeggen dat ze wel een zware poule hadden, dus dat is knap. Echter heeft Milan ronduit een mazzel-loting en in het tweeluik met Napoli zat het ook absoluut niet tegen. Wel heeft Milan duidelijk een coach die snapt hoe het spel gespeeld moet worden en ze hebben een ploeg die dat wel uit kan voeren. Zolang je de grootheden dan ontloopt, kun je presteren. Echter gaat deze ploeg natuurlijk keihard zitten tegen ploegen als City, Real Madrid of noem ze maar op. Ongelooflijk dat alle eliteclubs aan de andere kant van het schema zitten.

19 april 2023 om 11:01

Toch moet je de wedstrijden zien te winnen en de finale is één wedstrijd waarin gewoonweg alles kan!

Het strijdplan was simpel, de Napolitaanse storm doorstaan en naar onze kwaliteiten spelen. Super gedisciplineerd gespeeld, echt heel volwassen tegen een Napoli wat de Serie A domineert. Napoli mocht komen, maar kwamen simpelweg tekort qua kansen en afronding. Kvara in Calabrias rechter broekzak, Leao die bewijst waarom hij op het verlanglijstje van de gehele Europese top staat en Maignan die weer laat zien waarom hij (in mijn ogen) de beste GK van de wereld is. Was het goed voetbal? Nee. Maar wat lekker is dit jongens! Trots op hoe kalm ons team het grotendeel vd wedstrijd was. Erg volwassen tegen een relatief beter team.

DAI DAI DAI MILAN

PS: Heerlijk voor al die Napoli fans die de UEFA gingen aanklagen, Theo's nieuwe baby op social media doodwensen stuurde en de fans die Leao racistisch toezongen toen de spelersbus aankwam.

18 april 2023 om 23:04

Gerechtigheid voor het gedrag van de supporters inderdaad ook toen Leão gewisseld werd en langs de lange zijde liep waren er apengeluiden te horen op camera. Gisternacht milan wakker proberen te houden, maar gelukkig wordt het niet beloond

18 april 2023 om 23:07

Dat vuurwerk bij het hotel heb ik opzich minder problemen mee, maar racistische opmerkingen en een kind dood wensen dan heb je toch geen eens 3 werkende breincellen.

18 april 2023 om 23:45

Maignan is echt absolute wereldklasse elke wedstrijd die ik van hem zie. Weet nog dat de wereld klein leek voor jullie toen Donnaruma wegging. Als ik daar nu op terugkijk is het wel lachen. Denk ook dat het kampioenschap van Lille grotendeels aan hem te danken was. Als je ziet waar die nu staan en hoeveel beter Milan is met hem op goal.

Blijft toch apart dat een scheidsrechter meteen affluit terwijl het spel minimaal een minuut stil lag bij het doelpunt.

18 april 2023 om 23:10

En ook al geen penalty gegeven in de 1e helft, ook al was dat een VAR beslissing. Napoli heeft het aan zichzelf te danken, maar alles inclusief de scheids zaten tegen vanavond

18 april 2023 om 23:10

Had je als Napoli maar eerder vol moeten gaan jagen op de gelijkmaker. Vind het altijd wel makkelijk, pas in de 93ste minuut scoren. En dan verwachten dat er nog ruim tijd bij getrokken gaat worden. Had je de eerste 92 minuten maar meer haast moeten maken..

18 april 2023 om 23:13

Je kan napoli van veel beschuldigen, maar die zijn echt vanaf minuut 1 vol op de gelijkmaker gaan jagen hoor.

18 april 2023 om 23:21

Het maakte me verder niet uit wie er doorging, maar vind het geen argument om maar lekker af te fluiten omdat een team “eerder haast had moeten maken”.

18 april 2023 om 23:36

@martijn r, vind het juist altijd heel makkelijk om het daarop te gooien. Erger me ook altijd aan dat te weinig tijd bijtellen, ook als ik neutraal ben. Hoop echt dat er een goede variant van zuivere speeltijd komt.

18 april 2023 om 23:15

Viel mij ook al op, al helemaal omdat de bal op 93:30 over de achterlijn ging, en de doeltrap op 94:00 nog niet was genomen, maar de scheids er toch voor koos om dan af te fluiten. Fluit dan af als de bal uit het spel gaat.

18 april 2023 om 23:31

Is dit niet dezelfde scheidsrechter als de WK finale? Ook daar een paar dubieuze beslissingen zoals die eerste penalty

Hij wilde er gewoon niet in, jammer van die gemiste pingel,

18 april 2023 om 23:14

Van Giroud ook.. inderdaad de bal wilde er niet in bij beide kanten. Maar Milan dik verdiend door. Afgelopen maand 3x tegen Napoli gespeeld en nul keer verloren, 1 tegen goal, 6 goals voor! Leao was een nachtmerrie voor de Napolitanen!

18 april 2023 om 23:23

‘Milan dik verdiend door’ dat valt wel mee hoor. Al was napoli doorgegaan over 2 wedstrijden had je er niks van kunnen zeggen. Milan heeft het prima gedaan en is de gelukkigste.

18 april 2023 om 23:50

Napolitaanse ster speler 2x in de zak van Calabria, 3, als je competitie wedstrijd ook meetelt, over 2 wedstrijden heeft Napoli maar paar gevaarlijke schoten op doel, milan maakt alle kansen af. Napoli speelt geweldig voetbal maar kon eigenlijk geen vuist maken over 2 wedstrijden, dan ga je gewoon dik verdiend door.

18 april 2023 om 23:53

Je moet het niet gaan overdrijven. Sowieso zijn CL-potten wedstrijden op zich. Milan speelde vooral slim op het resultaat en het pakte dit keer goed uit, maar zeker in de eerste 30 minuten leek het wel alsof Napoli tegen de lokale semiprof-ploeg speelde. Het geluk is eigenlijk dat je tegen een nog relatief onervaren (voor dat niveau) Napoli speelt in plaats van een City of iets dergelijks.

Onderaan de streep zit het Milan allesbehalve tegen, want het niveau dat die ploeg haalt, is op z'n zachtst gezegd pover te noemen voor de fase van het toernooi. Die hebben wel alles te danken aan de loting en de omstandigheden. Leao is overigens wel een hele goede speler. Op het moment dat hij een bal aanneemt, is er ook gelijk dreiging. Daarnaast vind ik Theo Hernandez ook erg sterk. Die was misschien wel de belangrijkste man vandaag.

18 april 2023 om 23:58

Oké oké, was emotie, dik verdiend is overdreven inderdaad, maar wel gewoon verdiend. wat ik niet overdrijf is dat ik heilig overtuigd was dat Milan ging winnen over 2 wedstrijden van Napoli, iets wat ik NIET ben tegen inter. Die wel ervaring hebben met druk. Dusja, ben beetje bang voor exit in halve finale. Tegen de aartsvijand. Dat moet ik dan aanhoren komende jaren. Verder is Milan wisselvallig maar het team kwaliteit is verre van Pover niet alleen Leao en Theo is top, ook gewoon Tonali wat het middenveld (kan) domineren( had wat opstartproblemen maar is eindelijk weer zichzelf, Bennacer is underrated, Giroud vaak beslissend, Maignan top 3 vd wereld, Diaz is mooi weer voetballer hoge pieken en dalen, maar bij piek wereldklasse, zo slecht is het niet Want dan dan sta je geen halve finale CL en win je 2x en 1x gelijk(!) in een maand tegen een vd betere ploegen in Europa.

19 april 2023 om 00:15

Maak je niet druk, ook Inter pakken we!!

19 april 2023 om 09:03

Lokale semiprof? Zelfs de eerste helft waren de grootste kansen voor Milan.

Gefeliciteerd Milan fans. Verdiend door en zeer goed voor het Italiaans voetbal. Veel succes in de halve finale!

18 april 2023 om 23:08

Bedankt Paolo! Vandaag waren jullie heel goed alleen jammer voor jullie dat er weinig echte kansen waren, had het jullie ook wel gegund, maar kansen spreiden voor Italië is ook niet slecht jullie kampioen. Inter en AC Champions League, Fio de conference en Juve EL

18 april 2023 om 23:26

Hahaha als je me in september had voor gesteld dat Napoli kampioen wordt en de clubs uit Milan de halve finale van CL halen zou ik er voor hebben getekend!

19 april 2023 om 07:34

Grande Paolo, ik teken er nog steeds voor hoor😅. Jullie zijn de terecht kampioen

Wat een strijders!!! Halve Finale it is, ookal is het met Anti-voetbal de tweede helft. Je kunt het niet onverdiend noemen want ze hebben voor elke meter gestreden, elk duel met overtuiging ingegaan, elke nodig overtreding gemaakt en bovendien dodelijk effectief geweest. We mogen calabria nog wel bedanken voor het voor de derde keer in toom houden van Kvara. Voor de rest Leão met een geweldig tweeluik en het Centrale duo geweldig, ondanks weggegeven penalty. Kvaratskhelia heeft gehaald over twee wedstrijden gezien en ook in April voor de competitie hield het niet over, maar goed ook voor Milan dat hij in een dip zat anders had ik het nog wel willen zien. Gefeliciteerd aan de Milanisti die met mij gebleven zijn ook in de slechte tijden. Forza diavolo❤️🖤

Niet verwacht, maar wel blij dat Milan door gaat. Ik zal de herhaling kijken straks. Gefeliciteerd Milan fans!

Wat een paardenl*l die scheids joh, doe er doen een minuut bij. Voetbal verliest vandaag helaas. Verder wil ik Labotka nog even aanhalen; wat een geweldige speler is dat (al zal dat niks nieuws zijn voor de wekelijkse Napoli kijkers). Doet mij denken aan prime Veratti!

18 april 2023 om 23:08

Dat komt omdat een scheidsrechter neutraal is en wij als voetballiefhebbers het nog even door zouden willen laten gaan. Daarnaast heeft Napoli het toch echt zelf 3x weg gegeven de afgelopen wedstrijden tegen Milan dus om die ene minuut de scheidsrechter uit te gaan schelden en schuld te geven is zeer laag, gewoon een prima scheids die ook foutloos de WK finale floot...

19 april 2023 om 06:36

Als de scheidsrechter echt neutraal had gehandeld, dan was er een minuutje bij gekomen. Even los van de gemiste penalty van zijn kant. Zwak gefloten vandaag. Dat is zelfs een understatement

19 april 2023 om 10:45

Lobotka valt me ook al een aantal keer op als ik Napoli op heb staan. Die zie ik nog wel een transfer maken. Korte draaicirkel en een goede, snelle balbehandeling en ook goed in de passing en het drukzetten. Toch hoor/lees ik geen geruchten over hem en een eventuele transfer!

20 april 2023 om 14:02

Ik denk dat hij wel goed zit bij Napoli, en mocht hij weg willen, lijkt het mij überhaupt sterk dat Napoli hem laat gaan - hij staat compleet centraal in dit team en is dé reden dat Napoli zo dominant balbezit heeft.

Verder zie ik hem gezien zijn fysiek/spel niet naar de PL gaan, hij is denk ik toch wel gebaat is bij een iets minder dynamische/fysieke competitie als de PL. Dan valt Duitsland eigenlijk ook wel af. Binnen Italië kan hij niet meer echt een stap omhoog maken die het echt waard is. Dan houd je eigenlijk Spanje en PSG over. Bij Barcelona zou hij wel passen en denk ik ook beter maken. PSG zou er denk ik ook goed aan doen, als opvolger of wie weet náást Veratti (die kan dan iets hoger spelen waar hij denk ik wat beter tot zijn recht komt).

Verder interessant dat deze jongen niet verder dan Jong Ajax is gekomen in NL. Je zou toch zeggen dat hij de ideale 6 voor een Ajax is. Maarja, wie weet hoe goed hij zich ontwikkelt heeft onder de regen bij Celta Vigo.

Prachtig, AC Milan dat weer eens ver komt in de CL. Maken zelfs een goede kans op de finale.

19 april 2023 om 08:15

Komt natuurlijk door de loting. Ofwel Benfica, Napoli, Milan of Inter haalde de finale. Dan is het opeens niet zo verrassend als 1 van die 4 tot daar reikt. Had Bayern, City of Real er tussen gezet en je had gewoon een “saaie” Real-City finale gehad

AC Milan in de halve finale, wat gruwelijk!!!!!!!

Seizoen van Napoli is voorbij. Superseizoen!! Gefeliciteerd met de titel, volgend jaar meer succes in de champions league.

Ongelofelijk zonde voor het voetbal dit. Milan over 180 minuten tijd werkelijk 0 minuten de betere geweest, maar ook dat is heel erg knap. Gun het Milan verder ook wel hoor, Napoli was gewoon een stuk leuker geweest voor de neutrale supporter.

Hopen op een milan derby dan maar!

18 april 2023 om 23:08

Wel heel kort door de bocht. Napoli heeft in 180 minuten geen enkele keer op voorsprong gestaan.

18 april 2023 om 23:10

Zegt dat iets over het voetbal en wie er de overhand had?

18 april 2023 om 23:20

Maar wat zegt dat dan over het spelbeeld? Toch helemaal niks?

18 april 2023 om 23:23

Hmm, ik vond Milan over twee wedstrijden niet beter voetballen, maar wel veel gevaarlijker. Napoli heeft eigenlijk geen een echte uitgespeelde kans gecreëerd, waar Milan toch via de counter en dan met name met Leao regelmatig gevaarlijk werd. Wel zuur dat het eindigt voor ze, maar er gaat alsnog een prachtig kampioensfeest losbarsten in Napels. En daar moeten ze ook echt van gaan genieten.

19 april 2023 om 09:06

Heb jij andere wedstrijden gezien als de rest?

19 april 2023 om 19:13

Dan de rest. En nee, wilde je zeggen dat Milan beter was?

Dat word een hele makkelijke finale voor manchester city of real madrid. Geen idee hoe milan en inter in de halve finale zijn gekomen. Beide clubs bakken er weinig van.

18 april 2023 om 23:08

Onzin, Inter was uitstekend tegen Benfica en liet Barca achter zich in de groep en AC Milan schakelt over 2 wedstrijden even misschien wel de best voetballende ploeg dit seizoen uit.

18 april 2023 om 23:24

De best voetballende ploeg tot ongeveer een maand geleden indd. Ze zijn het momenteel aardig kwijt.

18 april 2023 om 23:29

Waarom dat ineens? Alleen tegen Milan lijken ze veel moeite te hebben.

18 april 2023 om 23:32

Best voetballende ploeg tegen zwakke teams en in een zwakke competitie ja. Napoli is nauwelijks getest zowel de serie a als in de champions league. Napoli is een overhypte ploeg

18 april 2023 om 23:41

In een zwakke competitie? Ah daarom staan er 2 italiaanse teams in de halve finale en doen in de EL en ECl ook nog 3 teams mee om de winst.

19 april 2023 om 00:23

1 zwaluw maakt nog geen zomer.

19 april 2023 om 01:06

De Engelse competitie kan op het moment best als de sterkste gezien worden, maar die presteren toch vrij zwak voor hun ‘dominantie’.

19 april 2023 om 06:39

@fc ramires: Snap je wel hoe die uitdrukking werkt? Verder is Napoli natuurlijk gewoon top. Even los van jou nu, maar mensen die "overhypt" gebruiken, doen dat sowieso al omdat ze geen argumenten hebben. Zo'n loos woord.

19 april 2023 om 09:07

Napoli is nauwelijks getest? Volgens mij hebben ze Liverpool helemaal kapot gespeel in de groepsfase.

19 april 2023 om 10:37

Liverpool is dan ook matig en wisselvallig dit seizoen en spelen met middelmatige spelers als gakpo en nunez. Overigens heeft liverpool met de matige selectie de 2de wedstrijd wel weten te winnen. Napoli heeft tegen rangers, ajax, liverpool en frankfurt gespeeld dat zijn nou niet echt de topploegen dit seizoen of vind jij van wel?

19 april 2023 om 10:44

Napoli is zeker goed maar niet zo goed als dat iedereen beweerd. De 'top teams' in de serie a maken er een potje van dit seizoen. Napoli is zowel in de serie a en champions league nauwelijks getest. Rangers, ajax, frankfurt dat zijn geen topploegen. Denk jij dat napoli hun eigen spel had kunnen spelen tegen real madrid of een bayern munchen? Napoli is geen manchester city jongens. Mark my words de finale gaat eenzijdig worden en het word 3 of 4-0

19 april 2023 om 00:31

En gelijk weet ik weer waarom ik de meeste Arsenal fans niks gun.

19 april 2023 om 01:04

Makkelijke finales bestaan helemaal niet. Zeker niet wanneer Inter of Milan in de finale staan. Zoveel hebben we wel uit het verleden kunnen leren. Vooral in Barcelona weten ze dat goed.

United zoekt toch nog een keeper? Maignan keepte geweldig! Kan hij ook voetballend ala Allison of Ederson mee als keeper?

18 april 2023 om 23:05

Die Maignan is in top vorm. Laat die maar lekker bij Milan blijven.

18 april 2023 om 23:09

Geweldige keeper ja, maar dat was bij Lille al goed te zien. Alleen toen waren er nog wat twijfels, die zijn inmiddels bij ac Milaan en Frankrijk wel verdwenen

Ik heb geen verstand van voetbal, had dit echt niet verwacht. Toch wel mooi voor Milan, de halve finale CL na 16 jaar. Gefeliciteerd AC fans! Ik denk dat Napoli maar lekker van de titel moet gaan genieten dan.

WAAUUW!!! Wat een top prestatie van Milan. Na al die jaren ellende en pech eindelijk weer terug waar Milan hoort te zijn! Heel volwassen uitgespeeld tegen een Napoli die toch altijd gevaarlijk kan zijn.

Leao beest, gaat een gemis zijn als hij deze zomer vertrekt. Milan mag trouwens wel ff een top spits halen, misschien Jona David?

Kom op Napoli, je hebben heel mooi voetbal gespeeld en kampioen geworden, we moeten de kansen spreidden; Inter Milan in CL stunten, juve in EL Fiorentina of Roma in Coference.

Milan in halve finale! Wie had dat 3 jaar geleden gedacht!!! Vorig jaar kampioen dit jaar halve finale met kans op CL finale! Dit is Milan!

18 april 2023 om 23:05

Jammer dat Ibra er niet bij is… met hem erbij had ik vertrouwen gehad in de beker.

18 april 2023 om 23:15

Ibra nog geblesseerd of niet ingeschreven?

18 april 2023 om 23:16

Niet ingeschreven vanwege zijn langdurige blessure waar hij inmiddels aan herstelt is.

18 april 2023 om 23:36

Over een paar dagen is dat ook alweer voorbij voor Roma.

21 april 2023 om 07:36

4-1

Dat dit middelmatig team de halve finale van de CL haalt is best wel bijzonder. Zit geen voetbal in, lange halen naar voren en hopen dat ze er iets mee doen. Jammer.

18 april 2023 om 23:11

Of het is een team dat defensief al 3x een van de beste aanvallende ploegen uit Europa succesvol afstopt en met individuele klasse (Diaz en Leao) heerlijke acties vertoont en terecht verdergaat. Ga je gal ergens anders spuwen. Al 5 jaar niks positiefs op dit forum en bij elk Milan topic extra negatief.

19 april 2023 om 00:24

Lekker laten gaan joh, ik geniet er juist extra van dat de laatste jaren Milan het goed doet, prima beleid, maar hij zo zoutig blijft, hij is wel volhardend. Zelfde geld met Arsenal die haat hij ook haha, net 2 clubs die aan het klimmen zijn

19 april 2023 om 01:10

Tsja. Je pretendeert altijd de wijsheid in pacht te hebben met je kritiek. Hoe verklaar je dit dan?

Jammer. Je hoopt van te voren op een halve finale tussen Napoli en Benfica. Nu wordt het een Milanese derby. Na zo'n spectaculair seizoen gun je het Napoli gewoon.

18 april 2023 om 23:13

En dan de Finale een 5-0 voor City of Madrid

18 april 2023 om 23:27

Ja ik denk dat het gewoon weer een editie wordt die Real gaat winnen

Zonde dat juist Napoli in deze weken een dip heeft...

Wel bizar dat het straks waarschijnlijk gewoon een Milanese-derby hebben in halve finale van Cl.
Als je dat aan het begin van het seizen gezegd had, werd je sowieso door iedereen voor gek verklaard.

Fantastisch dat we gewoon bij de laatste vier zitten. Nooit maar dan ook nooit verwacht na de banter era dat dit ooit nog zou gebeuren. Geluk met de loting, tuurlijk, maar een dominant Napoli drie keer verslaan waarvan 2x in eigen huis blijft toch klasse. Leao en Maignan zijn van wereldklasse. Leuk voor het Italiaanse voetbal dat er waarschijnlijk weer eens een Italiaanse ploeg in de finale staat, ervan uitgaande dat Inter het morgen afmaakt tegen Benfica.

18 april 2023 om 23:58

Uhm.. dit was toch echt een gelijkspel, dus 1x verslagen. Desalniettemin zal dit voor Napoli echt als verlies aanvoelen.
Gefeliciteerd!

19 april 2023 om 09:09

AC heeft deze maand ook in de competitie gewonnen van Napoli met 0-4..

Maignan is gewoon een van de beste keepers ter wereld, zo niet misschien gewoon de beste.

19 april 2023 om 13:25

Niet de beste, maar wel een van de beste ja. Maar wat mij het meest verbaasd, is zijn penalty statistieken. Van hij heeft bijna 20 penalty's gestopt in zijn carriã¨re. Bizar!

Voetbal heeft verloren vandaag, 2 kansen over 180 minuten en ze vliegen erin.

Plus puntje is Leao, die moet zo snel mogelijk naar een actuele top club ipv zijn talent te verspillen bij de meest Anti-voetbal spelende ploeg nowadays.

18 april 2023 om 23:25

Alleen vandaag al 2 100% kansen en een penalty. Jij hebt je bril niet opgehad.

Echt jammer, Napoli was echt bezig aan een prachtig seizoen. Dit was echt de kans om de Cl te winnen.

Zeer jammer dat we geen Napoli in de finale gaan zien...als er een ploeg was die Madrid of City zou kunnen verslaan dan was het Napoli geweest. Deze uitschakeling is aan te rekening op de conto van Spalletti, als favoriet aantreden in een KO-fase is toch hele andere koek. Hoop dat het team nog een jaartje bij elkaar blijft met eventuele aanwinsten in de zomer, echter lijkt dat zeer onwaarschijnlijk.

Nou onzin gebrabbel allemaal ook voor niks geweest. Napoli dit dat omdat ze van Liverpool en Ajax wonnen, nou nou. Napoli eruit en Benfica wellicht ook morgen. CL voetbal is wel even wat anders maar velen deden alsof Napoli en ook Benfica echt favorieten waren. Yeah right.

Voor Milan wel geweldig. Halve finale CL en mogelijk tegen hun stads rivaal. Dat wordt wel wat.

19 april 2023 om 01:12

Napoli is op cl niveau niet direct favoriet tegen Milan. Het blijft een bekercompetitie, en daar heeft Milan toch wel wat meer ervaring. Napoli begon natuurlijk fantastisch aan het seizoen, maar nu dat de knaken verdeeld worden blijkt dat ze mentaal nog niet zo ver zijn.

19 april 2023 om 06:43

Napoli was natuurlijk ook favoriet, alleen soms gebeuren er gewoon onverwachtse dingen

Ik heb niks met beide clubs,maar kijk net die samenvatting: Napoli wordt wel kei- en de keihard genaaid met die niet gegeven penalty. Milan krijgt hier de volgende ronde cadeau van de scheids

18 april 2023 om 23:36

Napoli kreeg daarna alsnog een pen. cadeau als goedmakertje dus tja. Handsbal was een steunarm, volgens de regels geen hands.

18 april 2023 om 23:43

Volgens de regels wel, even googelen. De steunarm moet op de grond zijn. Dat was hij nog (net) niet en dus is het een penalty.

19 april 2023 om 00:38

Haha goeie, niet dat het veel nut heeft overigens. Maar hey ik maak de regels niet. Het zijn echt onzin regels, totaal niet logisch ook.

19 april 2023 om 09:12

Een arm die in de lucht hangt kan natuurlijk nooit een steunarm zijn,dus die penalty was gewoon 100% terecht

Inter vs AC in de halve finale zou echt top zijn. Zo’n drama seizoen draaien en dan een van de twee toch nog de finale van de Champions League bereiken. De mogen god op hun blote knieën bedanken als zij de finale bereiken

Dit Napoli had zoveel kansen gehad. En dan ook nog een penalty missen. Ze hebben de laatste tijd echt zoveel penalties gemist. Dat kan eigenlijk niet. Dat zijn echt cruciale momenten die ze moeten benutten want nu kwam de aansluitingstreffer veel te laat. Jammer voor Napoli want ik vond ze de betere partij. Maar goed Milan speelde op zijn kunnen en deden dat behoorlijk. Knap hoor dat ze voor het eerst in decennia weer in de halve finale staan.

Wie was die knuppel die in de laatste allesbeslissende voorzet aan de zijkant de bal het stadion uit schoot? Wat een pannenkoek zeg!

Prachtig, hopen op een finale tussen Real - Ac Milan, de 2 Europese giganten

Ongelofelijk we zitten eindelijk weer eens bij de laatste 4.
Dit seizoen doen we het in de competitie minder maar Europees gaat het duidelijk beter. Forza Milan!!!

Napoli supporters niet getreurd want jullie pakken binnenkort toch de dik verdiende Scudetto
Alvast gefeliciteerd

Rafaël Leao zit wel echt op voetbal hè. Een genot om naar te kijken. Hoop dat hij bij AC blijft en de club weer terug kan brengen naar het niveau van 15 jaar terug. Een club met zo’n geschiedenis hoort ieder jaar zo ver te komen in de CL en dit dient niet als uitschieter gezien te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren