Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real’

Laatste update:

Liverpool heeft zich gemengd in de strijd om het gewilde toptalent Leny Yoro, zo meldt Gianluca Di Marzio. De achttienjarige verdediger van Lille OSC geldt in Frankrijk als een grote belofte.

Yoro kon al rekenen op serieuze interesse van Manchester United, Paris Saint-Germain en Real Madrid. Daar komt Liverpool nu dus bij. Arne Slot volgt bij the Reds Jürgen Klopp op en hoopt tijdens de zomerse transferwindow enkele grote aankopen te verwelkomen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Slot en Liverpool hebben naar verluidt hun oog laten vallen op Yoro, die tijdens het afgelopen seizoen een basisplaats wist te veroveren bij Lille. De jonge Fransman is 1,90 meter lang en maakt veel indruk in de ploeg van trainer Paulo Fonseca.

De razendsnelle ontwikkeling van Yoro was ook terug te zien in de defensieve cijfers van Lille, want met het talent in het hart van de verdediging hoefde het slechts 34 tegentreffers te incasseren in de Ligue 1. Enkel OGC Nice (29) en PSG (33) kregen het afgelopen seizoen minder doelpunten tegen.

Yoro is een van de meest gewilde spelers binnen Europa. PSG maakt zich al geruime tijd sterk voor zijn komst, maar heeft nog geen akkoord weten te bereiken met Lille en Yoro zelf.

Volgens L’Équipe heeft Real Madrid op dit moment de beste papieren om de rechtsbenige centrumverdediger in te lijven. De Madrilenen zouden al twee jaar bezig zijn om Yoro in te lijven.

De jeugdinternational van Frankrijk ligt momenteel nog tot medio 2025 vast in het Stade Pierre-Mauroy. Marca hing in februari nog een prijskaartje van zestig miljoen euro om de nek van Yoro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Don Florentino heeft hem al in de pocket!

26 mei 2024 om 13:08

De strategie van Perez om de grootste talenten van de wereld naar Madrid te halen ipv galacticos werpt zijn vruchten af.

Real staat nu bekend als een club waar je als jonge jongen rustig gebracht wordt en waar je perfect wordt begeleid om een wereldtopper te worden.

Ik zou het wel weten als ik Yoro was..

26 mei 2024 om 14:06

Dit werkt alleen als Perez zijn gewijzigd trainers stand houd. Voorheen als je geen prijzen wint ontslaat hij de trainer. Bij Carlo gebeurt dat niet meer. M

Kijk hoe mooi, toen ten hag kwam ging die direct op zoek in de eredivisie. Ligt het nou echt aan het beleid van manU/Liverpool of aan ten Hag en Slot...

26 mei 2024 om 12:26

het verschil is dat de transfers bij liverpool gedaan worden door het "technisch hart" en niet door een passant, de trainer.

dat slot zijn zegje mag doen over eventuele aankopen, ja misschien.
ik vind het ook een beetje onoprecht om neer te zetten dat "slot voor een eerste aankoop gaat".. aangezien hij weinig in de melk te brokkelen heeft qua transfers. Waar bij man utd juist wel te zien was dat er een bepaalde voorkeur voor spelers was die werden gehaald.

26 mei 2024 om 13:12

De constcurctie bij Liverpool lijkt me logischer en verstandig en hadden ze met Ten hag bij United ook beter kunnen toepassen, had de club een stuk beter geholpen waarschijnlijk.

26 mei 2024 om 13:38

Wees maar heel blij dat slot zich niet met de transfers bemoeit.

26 mei 2024 om 14:51

Slot krijgt echt wel opties voorgelegd door de TD hoor. Dus hij bemoeit zich er wel mee. Alleen het scouten en daadwerkelijk vastleggen wordt voor hem gedaan.

26 mei 2024 om 15:03

@Kuipman, Waar baseer je dit nou weer op dan? Heb je misschien ook feiten die je claims onderbouwen of weet jij iets wat wij niet weten? Nogmaals, benieuwd naar je feitelijke onderbouwing dat hij "opties krijgt voorgelegd door de TD" en "hij bemoeit zich er wel mee"...

26 mei 2024 om 15:27

Jemig anfield. Je hebt wel veel woorden nodig om 3x dezelfde vraag te stellen. Denk jij dan echt dat een trainer met een bepaalde filosofie bij de club komt en dat hij dan 0 komma 0 inspraak heeft over de spelers die in zijn filosofie moeten spelen? Dan kun je net zo goed de tuinman aanstellen als trainer natuurlijk. Slot die mag best wel zn voorkeuren uitspreken lijkt me.Excuus dat ik geen feitelijke onderbouwing heb, nogmaals sorry voor mijn gebrek aan onderbouwing.

26 mei 2024 om 17:43

Gaat het, heb ik je van slag gemaakt? Voor de rest natuurlijk een hele domme vraag aangezien de rol van Slot zowel hier in de comments als in eerdere artikelen uitvoering is uitgelegd. Als je dat nou gewoon eerst had gelezen zou je ook niet deze onnozele vraag hoeven stellen. 💞

26 mei 2024 om 12:29

Als ik het goed heb is Ten Hag de manager van united dus regelt daar zelf de transfers en Slot wordt 'head coach' waarbij het meer lijkt op hoe het geregeld wordt in Nederland met een technisch directeur voor de transfers

26 mei 2024 om 12:47

Misschien wat meer artikelen lezen voordat je populaire reacties probeert te posten . Volgens mij al genoeg stemmingmakerij op de site.

We gaan de komende maanden nog wel vaker horen dat Slot voor een aankoop gaat, maar volgens mij is wel duidelijk dat hij hierin gaan grote rol speelt.
In het verleden heeft hij wel altijd spelers gehaald waar hij eerder mee heeft samengewerkt, dus het zou me niet verbazen als hij nog wat oud-collega's laat testen door de scouting. A la Ten Hag blind miljoenen bij zijn oude club neerleggen zie ik dan weer niet gebeuren.

26 mei 2024 om 12:54

"Blind wat miljoenen neerleggen bij zijn oude club." Het is maar hoe je er naar kijkt, de onderhandelingen doet hij namelijk niet zelf. En daarbij komt; Voor Antony is veel te veel betaald, dat is duidelijk. Maar ja, Martinez is dan weer een koopje gebleken. Tenminste, dat vinden ze in Engeland. Dus valt het allemaal reuze mee. Maar ja, het is tegenwoordig wel in om Ten Hag af te serveren geloof ik.

26 mei 2024 om 14:02

60+ miljoen is voor Martinez echt geen koopje hoor. Dat is gewoon een fors bedrag.

26 mei 2024 om 14:52

Met zijn lengte was Martinez ook gewoon een grote gok en vooral voor de PL. Ik vind hem ook een stuk beter sinds hij bij United zit want bij Ajax zag ik in hem geen 60 miljoen. Maar goed gescout, want gister zag je weer dat het een echte pitbull is van 1.75.

26 mei 2024 om 15:34

60 miljoen voor Martinez is echt een steal geweest. Die is nu rustig 100 miljoen waard. Fenomenale verdediger en zou op zijn positie overal ter wereld basis staan. Op wellicht een handjevol clubs na.

26 mei 2024 om 15:47

@ajaxf1

Ik vind die superlatieven van Ajacieden over (ex)spelers altijd wel aandoenlijk. Het zijn geen goede voetballers, het zijn fenomenen die overal ter wereld in de basis zouden staan.

Martinez is een prima verdediger bij de nummer 8 van Engeland en echt geen koekenbakker, maar laten we niet doen alsof hij in de basis zou spelen bij alle 7 teams boven ze in de PL. Als je het gaat hebben over de absolute top, komt hij al helemaal niet in aanmerking voor een plekje in de basis.

Slot is de coach en niet de TD. Bij Liverpool zijn de 2 functies gescheiden. Al meerdere malen vermeld in meerdere artikelen.

Komt uit dezelfde lichting als Tel. Maar man, de lichting centrale verdedigers die uit Frankrijk komen. Als je alleen al de onder-25 van Frankrijk pakt: Todibo (Nice), Saliba (Arsenal), Fofana, Badiashile (beiden Chelsea), Lukeba, Simikan (beiden Leipzig), Yoro (Lille), Lacroix (Wolfsburg) en Kalulu (Milan). De toekomstige bondscoaches hebben genoeg keus.

26 mei 2024 om 14:11

Pfff, die Tel deed laatst gewoon doodleuk nog mee met de onder 19 bij Frankrijk tegen Nederland Betrokken bij 16 doelpunten bij Bayern en naar de onder 19 gestuurd worden.

26 mei 2024 om 17:46

De lichting van stel, hoort ook Desire Doué bij. Ook een topper in vorm en ken je nagaan dan een speler als Eliesse Ben Seghir ook uit die lichting komt maar heeft gekozen voor Marokko maar ook weer uit de Franse opleiding.

Over Franse talenten gesproken er lopen er nog een paar rond, als VZ wilt kan ik er een verslagje van typen of tips geven dan kunnen ze zelf erop inzoomen

26 mei 2024 om 14:43

En dan heb je nog Konate, Kounde en Upamecano die allen 25 jaar oud zijn

26 mei 2024 om 17:43

El Shadaille Bitsiabu komt er ook nog aan. Ik hebt het al een aantal keer aangegeven en ik doe het nog een keer. Frankrijk is het beste opleidingsland ter wereld. Misschien een tip voor voetbalzone om een concept te maken hoe dat kan dat Frankrijk zoveel spelers produceert? Dat is echt bizar…

Hopelijk dat Florentino het weer voor elkaar krijgt net zoals bij Tchouameni en Bellingham🙏. Yoro is een verdediger die je moet hebben. Ook omdat je verjonging achterin nodig hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren