Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gehavend Man United krijgt bij promovendus volgende dreun

Laatste update:

Voor Manchester United is het een bijzonder droevige week geworden. De ploeg van Louis van Gaal werd midweeks uitgeschakeld in de Champions League en hoopte zaterdagavond sportieve revanche te kunnen nemen, maar in de competitie ging het mis tegen Bournemouth. De promovendus waren vorige week al met 0-1 te sterk tegen Chelsea en bonden zaterdag ook United aan de zegekar: 2-1. Voormalig United-speler Joshua King maakte het winnende doelpunt.

/

Daley Blind en Memphis Depay stonden allebei in de basis bij United, maar wisten de derde competitienederlaag van dit seizoen niet te voorkomen. Bournemouth kende een droomstart en kwam al in de tweede minuut op voorsprong, toen een hoekschop van Junior Stanislas werd gedragen door de wind en in een keer in het doel zeilde. David de Gea zag er bij dit merkwaardige moment niet goed uit en de doelman hoopte maar dat United snel iets terug kon doen. Marouane Fellaini kreeg al snel een goede kans op de gelijkmaker, maar zijn volley werd gekeerd door Artur Boruc, die vervolgens de rebound van Paddy McNair onschadelijk wist te maken.

Anthony Martial hielp ook nog een grote kans om zeep, maar na ruim twintig minuten spelen kwam United dan toch op gelijke hoogte. McNair vond met een lange bal van achteruit Depay, wiens schot gekeerd werd door Boruc. De keeper kon echter niet voorkomen dat Fellaini uit de rebound alsnog de 1-1 binnen schoot. Dat was een flinke opsteker van Van Gaal, maar deze werd gevolgd door een domper: Jesse Lingard moest zich namelijk geblesseerd laten vervangen en meldt zich dus in de toch al zo volle ziekenboeg van United. Vooralsnog is niet bekend hoe groot de schade voor de jongeling is.

/

Met Andreas Pereira op de plek van Lingard kreeg Bournemouth in het laatste kwartier van de eerste helft nog de beste kans, maar het schot van Matt Ritchie ging recht op De Gea af, waardoor beide ploegen in evenwicht aan de thee gingen. Tien minuten na rust kwam er echter een einde aan dat evenwicht, toen King scoorde tegen zijn oude werkgever. United werd verrast door een ingestudeerde hoekschop en King kon Bournemouth zo op een nieuwe voorsprong zetten. Voor de spits betekende het zijn tweede doelpunt van dit Premier League-seizoen.

United moest opnieuw in de achtervolging en Fellaini kreeg al snel een goede kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging recht op Boruc af. Twintig minuten voor tijd had Glenn Murray de wedstrijd vervolgens moeten beslissen, toen hij wel erg veel ruimte kreeg, McNair uitkapte en alleen voor De Gea kwam te staan. Murray leek de bal rustig binnen te kunnen schuiven voor de 3-1, maar ramde onbeheerst over, waardoor United mocht blijven hopen op tenminste een punt. Martial kreeg nog de beste kans op de gelijkmaker, maar schoot hoog over, en dus ging United onderuit. De ploeg van Van Gaal heeft nu vijf wedstrijden op rij (twee in de Champions League, drie in de Premier League) niet meer gewonnen.

Manchester United moet afscheid nemen van Louis van Gaal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gehavend of niet. Bye bye Louis, bring on Ancelotti!

12 december 2015 om 20:30

Bye bye Louis? Als je naar het elftal van vandaag kijkt, vraag ik met af welke manager wel zou hebben gewonnen. De hele verdediging is geblesseerd en hij mist voorin ook de nodige spelers...

12 december 2015 om 20:34

Wie heeft dat elftal samengesteld?

12 december 2015 om 20:40

Misschien traint hij te hard? Waarom Fellaini eraf? Waarom komt Young er niet in? Waarom deze spelers verhuurt. Wilson en Januzaj. Waarom Hernandez weggedaan of rafael.

12 december 2015 om 20:57

Ook met 10 blessures en 1 geschorst? Nee.

12 december 2015 om 20:31

Maar ook respect voor Bournemout dat na de 2-1 niet ging verdedigen maar gewoon er vol op bleef klappen. Zo zie je maar dat dat best resultaat levert ook tegen grote clubs. Zou dat ook graag willen zien bij mijn club Groningen!

Deze keer was de kleedkamer te koud.

on topic: Gaat nu toch moeten opletten dat ze niet in vrije val komen. Want nu ook de CL verpest is raakt het krediet langzaam aan op.

Heerlijke wedstrijd. Hopelijk kan Tottenham Hotspur morgen gewoon 3 punten halen tegen Newcastle United en dan staan wij in de top4.

Dramatisch. Louis Van Gaal out.

Geweldig! Ik vraag me af wat ik leuker vind: dat United verliest of dat de arrogante Van Gaal vernederd wordt

12 december 2015 om 20:31

Haha silvacity, niet gewend dit van jou. Maar na al dat City gebash en het ophemelen van United alleen omdat het Van Gaal is, is dit wel even lekker ja. Als hij de laan uit gaat zullen de United artikelen halveren op deze site.

12 december 2015 om 20:36

Haha, klopt . Beledigen is niet mijn stijl. Maar soms moet het gewoon gezegd worden. Ik zag voor de wedstrijd nog zijn persconferentie en het altijd drogredenen die die man verkoopt, rijzen de pan uit. Ik vind het daarom echt heerlijk.

Maarja, wat er ook gebeurd.... we are sitting in a process!
Het excuus op al uw problemen, aldus Van Gaal!

Ik zou ook niet willen dat hij ontslagen zou worden hoor. Maar als als ik United zie voetballen, dan schreeuwt mijn voetbalhart om een andere coach.

13 december 2015 om 05:33

Ik hoop ook echt dat hij aanblijft. Weet namelijk zeker dat hij United uiteindelijk echt wel weer op de rails kan krijgen, en dat zou alleen maar goed zijn voor het (engelse) voetbal. Maar dat doet toch niets af aan het feit dat het heerlijk is om ze nu even zo enorm te zien zwijnen

12 december 2015 om 20:37

Jullie mochten ook niet klagen vandaag he :-)

12 december 2015 om 20:46

Hehe, zeker! Ik moest er eigenlijk wel om lachen dat die 1-1 nog viel. Maar ik zei nog tegen mijn pa dat ik er niet van zou staan te kijken als de 2-1 alsnog zou vallen. En zo geschiedde het

City is echt in een dip. Spelen zonder passie, concentratie en inzet. Op Otamendi en Hart na op dit moment. Ik ben benieuwd of ze er tegen Arsenal wel staan!

Slecht United gezien, maar gezien het aantal blessures had ik dat ook wel verwacht. Was eerder United onder 21 dit. Afgezien daarvan was LvG weer bizar slecht met zijn wissels.

Ferguson maakte de overstap naar het Engelse kampioensteam van Manchester United in 1986. In het begin had ook Ferguson het niet gemakkelijk. Hij zorgde weliswaar voor een cultuuromslag bij de club, maar resultaten bleven uit. Ferguson dreigde zelfs ontslagen te worden in 1989.

12 december 2015 om 20:31

United suffered a humiliating 5–1 away defeat against fierce rivals Manchester City. Following this and an early season run of six defeats and two draws in eight games, a banner declaring "three years of excuses and it's still crap ... ta-ra Fergie." was displayed at Old Trafford, and many journalists and supporters called for Ferguson to be sacked.

12 december 2015 om 20:33

Heeft ferguson toen ook 300 miljoen geinvesteerd?

12 december 2015 om 20:44

185 punten en alleen maar met zo'n kortzichtige dooddoener komen. Wat heeft 300 miljoen voor extra waarde, als alle andere teams ook een selectie hebben die een dergelijk bedrag vertegenwoordigd? Inderdaad, helemaal niets.

12 december 2015 om 20:55

Hebben deze andere selectie ook zo veel geld uitgegeven in dezelfde periode? Het antwoordt daarop lijkt mij toch echt nee. Van Gaal moest veel spelers kopen, dat klopt, maar hij heeft ook veel spelers verkocht die niet beduidend minder waren dan wat er nu staat (gekeken naar hoe er nu gepresteerd wordt bedoel ik). Dan is de vraag hierboven toch zeker terecht, aangezien van Gaal toch vergeleken wordt met hoe Ferguson het in het begin deed. Als je die vergelijking maakt moet je ook kijken naar de gespendeerde transferbedragen (met inachtneming van de huidige inflatie van de prijzen) van beide managers. Weet iemand uberhaupt hoe veel Ferguson uit heeft gegeven in die periode?

12 december 2015 om 21:20

Als je dan zou kijken naar hoe de prijzen zijn veranderd dan zou je in die tijd ook nooit aan 300 miljoen komen voor de gekochte spelers. 80 mil voor martial had in die tijd nooit gekund. Dus al met al gaat de vergelijking met fergie wel op. Overigens hebben de teams waarmee lvg concureert ook een soortgelijk bedrag uitgegeven, op misschien arsenal na. Ook is het niet gek dat er 300 miljoen is uitgegeven aangezien er een karrevracht aan spelers is vertrokken en de talenten uit de jeugdopleiding de achtergebleven gaten niet kunnen opvullen.

12 december 2015 om 21:27

Dat zeg ik toch ook met inflatie. Stel dat Ferguson 20 miljoen had uitgegeven (ik weet het bedrag dus niet, vandaar dat ik nu hypothetisch spreek). Dan is zelfs met de ongekende prijsinflatie van nu het een groot verschil. Zelfs al had Ferguson 60 miljoen uitgegeven bijvoorbeeld. Dan nog is het verschil wel erg groot. Dat bedoelde ik.

12 december 2015 om 21:46

Ferguson heeft veelspelers gehaald toen. wat een onzinnig reactie btw... Puur om mensen uit de tent te lokken, maar even verder: Fergie kreeg gelukkig de tijd en het vertrouwen. Wat zo ontzettend belangrijk is.
Transfers waren in die tijd nog niet hetzelfde als dat ze nu zijn. Ook had de club meer macht over zijn spelers. En transferwaardes lagen veel en veel lager.

Fergie kocht in zijn eerste 3 seizoen maarliefst 15 spelers de duurste aankoop hiervan was gary palister 2,3miljoen pond.
(Dit zijn netzoveel aankopen als in de 6 seizoen hierop volgend, dus dit zegt wel genoeg)

In deze periode (86,87,88) werden ook 12 spelers verkocht.

De club ging eigenlijk een soortgelijke verandering door zoals de verandering die nu bezig is.
Het koste SAF 4 jaar voordat hij eindelijk een prijs won (FA Cup)

Mooie uitspraak:
"Keep the faith, Red till your dead! Manchester for life not just for Christmas."

12 december 2015 om 21:51

daar ben ik het zeker niet mee eens, veel spelers die weg zijn gegaan waren echt gewoon niet goed genoeg, of ze waren gewoon al best wel oud. Nani die zag het niet meer zitten om niet elke wedstrijd te spelen, RvP hoe jammer het ook is scoort gewoon niet meer zoveel als vroeger en Chicarito die heeft ineens een gouden voet gekregen. Zij zouden natuurlijk alle 3 prima in dit team mee kunnen, maar er spelen meer dingen mee dan alleen het niveau van een speler zelf. Veel aankopen van Van Gaal hebben zeker de potentie of het niveau, maar het heeft allemaal wat tijd nodig.

13 december 2015 om 08:51

Fijn dat mijn reactie gelijk onzinnig is als ik naar iets vraag... Ik vroeg toch ook hoe veel Ferguson had uitgegeven? Dan kun je dat ook normaal zeggen in plaats van mijn reactie onzinnig te noemen. Ik wist dus niet dat Ferguson zoveel spelers had gekocht. Maar dan blijf ik er wel bij dat van Gaal verkeerd inkoopt. Hij heeft 300 miljoen besteedt voor 8 spelers volgens mij. En dan nu zitten ze zogenaamd met het probleem dat er jeugdspelers moeten spelen die er nog niet klaar voor zijn vanwege de blessures. Waarom verhuur je Januzaj dan? Welbeck, Chicharito, Kagawa, Nani, Di Maria waren echt wel goed genoeg om als concurrent/back-up te dienen. Dan had je nu dat probleem ook niet gehad met je blessures. Arsenal wordt altijd afgerekend op het feit dat de selectie zogenaamd niet breed genoeg is, maar bij van Gaal is dit niet het geval? Hij heeft zijn selectie dan toch ook niet breed genoeg gemaakt?

13 december 2015 om 08:55

Die potentie hebben ze ook zeker, dat ontken ik absoluut niet. Ik vind de aankopen zelf ook helemaal niet slecht. Ik vind alleen het feit dat je nu zogenaamd met jeugdspelers "moet" spelen vanwege blessures een slap excuus omdat je spelers hebt laten gaan die prima bankmateriaal en in sommige gevallen zelfs basismateriaal waren. Di Maria speelde echt niet zo slecht als United fans deden voorkomen bijvoorbeeld. Het probleem is gewoon dat van Gaal zijn spelers dan ook op de juiste manier moet gebruiken. Depay op 10 in het begin van het seizoen? Mata als rechterwinger? Blind als CV? Herrera veelvuldig op de bank? Rooney nooit slachtofferen? Dit zijn toch wel beslissingen waardoor United in mijn ogen niet lekker speelt.

14 december 2015 om 12:39

mijn eerste reactie van de 2 was ook niet op jouw gericht, die was meer gericht op die uitlok reactie van Belgie, die 2e was volgens mij wel aan jou gericht.

Di Maria is wel een beetje een ander verhaal, Di Maria wilde zelf eigenlijk na een maand al niet meer bij United spelen, omdat zijn vrouw zo snel mogelijk weg wilde. hij had het mentaal zwaar door een overval van zijn huis etcetera en daar kwam ook nog een best wel zware vormdip bij natuurlijk, Di Maria was gewoon een en al pech, niks zat hem mee en dus ook niks zat mee voor United in zijn situatie.

Jaja gehavend United; was ook een beresterke tegenstander ....haha

Hahah vgaal 300 miljoen besteed. En kan niet eens een fatsoenlijk team maken deze man maakt United gewoon kapot hij laat ze saai lelijk voetbal spelen. En hij maakt ook nog eens van United en koopclubje door allemaal spelers voor veelste hoge prijzen te kopen.

Wat speelde Bournemouth goed voor hun doen/ budget etc.. netjes hoor! Eddie Howe verricht daar al lang goed werk, maar dit is echt heel erg nice.. Chelsea en Mufc verslaan is niet voor veel mensen weggelegd. We gaan nog heel veel over deze man horen, wat een klasbak!

12 december 2015 om 20:36

Inderdaad. Dat deed hij vorig seizoen ook al heel goed op het tweede niveau. Hij had ook een zeer grote impact gehad toen Bournemouth nog in de League Two speelde. Helaas zullen er andere clubs ook geïnteresseerd zijn in zijn werkwijze, en zullen er zeer waarschijnlijk belangrijke spelers vertrekken (arter, Ritchie, Wilson). Maar voor nu is het echt genieten met Bournemouth in de Premier League. Laten van alle ploegen het beste voetbal zien.

Bournemouth wederom een prima pot gespeeld. Verzorgd voetbal, gedisciplineerd en veel drang naar voren. Zij stellen nooit teleur. Met wat meer stabiliteit in de verdediging, kunnen ze zich zeker handhaven in de Premier League.

United daarentegen.. wederom slappe hap. Fellaini was nagenoeg de enige die tot gevaar kwam. Weliswaar veel blessures, maar dan alsnog moet je veel meer kunnen brengen. Het wordt nog een lastig karwei voor United om volgend seizoen weer Champions League voetbal te spelen.

Zelden zo'n slechte pot voetbal gezien, haha. Ben benieuwd wat de verklaring is van Louis.

Welbeck verkocht, Chicarito verkocht en Di Maria laten gaan. Daar sta je dan met je goeie gedrag. Ongelooflijk dat deze ploeg zo veel geld heeft uitgegeven, het is nergens te bekennen.

United was onder Moyes zelfs nog niet zo slecht als nu vanavond.

12 december 2015 om 20:52

Leuk he, United bashen.

Het is ook dram maar waar het aan ligt is wel duidelijk. De komende tijd overleven. Een spits kopen in de winter en hopelijk snel iedereen terug. Volgend jaar drie aankopen en normaal voetbal en ik heb er vertrouwen in. Vandaag 4 jongens uit eigen opleiding. Twee jonge Engelsen en drie jonge top talenten gezien. Dat zie ik bij Arsenal niet.

12 december 2015 om 21:04

Overdreven reageren is ook een kunst. Jij kunt ook niet ontkennen dat de afgelopen 3 jaar niet des Uniteds zijn geweest. En dan met name kijkend naar het gespeelde voetbal. Ja Ferguson liet een zwaar verouderde en manke selectie achter. Ja er moest veel geinvesteerd worden. Maar vindt jij dan niet dat je nu wel een leuke pot voetbal mag verwachten dan? De vele blessures mogen, zoals Arsenal supporters altijd te horen kregen en nog steeds krijgen, niet als excuus worden gebruikt. In mijn opinie ligt het toch ook echt wel aan de spelopvatting van meneer van Gaal. Schneiderlin en Schweinsteiger naast elkaar, of Schweinsteiger en Carrick, terwijl je meer kunt bereiken met een creatieve speler die vooruit speelt naast een verdedigende middenvelder; oftewel een Herrera. Op 10 staat vaak Rooney, in een enkele wedstrijd zelfs Depay, terwijl je Mata hebt. Mata is als 10 een echte kwaliteitsspeler, maar nee, hij moet op de rechterflank wat leidt tot: geen snelheid, geen actie, geen voorzet en continu door het midden voetballen. Waarom speelt Rooney nog terwijl hij al een hele tijd in een dip zit? Ja hij is aanvoerder, maar je moet hem durven slachtofferen. Verwacht geen wonderen van Martial want dat is absoluut oneerlijk naar een jongen die net 20 is geworden. Waarom heb je dan Chicarito en Welbeck weggedaan? Met name Chicharito heeft toch vaak bewezen dat hij zeker zijn doelpunten kan maken. Waarom heeft Louis Blind zo lang als CV gebruikt terwijl hij daar de zwakste schakel is? Dat zijn toch allemaal punten waarop je Louis zeker mag aankijken, en die naar mijn idee tevens van invloed zijn op de manier waarop er gespeeld wordt.

12 december 2015 om 21:10

Bij Arsenal hebben we vaak genoeg 4 jeugdspelers in de basis gehad. Szczesny, Coquelin, Wilshere en Gibbs. Waarvan 2 Engelsen

12 december 2015 om 21:17

Het is gewoon lachwekkend aan het worden. Leuk dat je die jeugd erbij haalt, maar dat het pure armoede is, en geen weloverwogen beslissingen zijn, dat weet jij ook wel.

Die talenten worden nu gewoon voor de leeuwen gegooid. Zo'n Pereira is er helemaal niet klaar voor, hij stond zelfs te trillen op zijn benen, maar daar wordt wel even van verwacht dat hij potten gaat breken.

Januzaj heeft dat ook meegemaakt, slachtoffer geworden van mismanagement, die nu juist een impact had kunnen maken.

Je kan het verpakken hoe je wil, maar het United dat vandaag speelde was zo slecht, dat los je niet op met wat aankopen. Aankopen? Is er niet genoeg gekocht dan? De spelers die een team echt stappen doet laten maken zijn ongelooflijk lastig vast te leggen.

Schweinsteiger is over datum, Depay is een talent, en de wereldtopper Di Maria hebben jullie laten gaan. Welbeck was nu perfect bruikbaar geweest, hetzelfde geldt voor Chicarito.. all gone. Het is triester gesteld met United dan jij denkt.

12 december 2015 om 21:55

Chambo en Chambers als jonge Engelsmannen natuurlijk niet vergeten en Bellerin die vanuit de jeugd is doorgestroomd. Chuba die is uitgeleend maar die ook al vaker in het eerste heeft gevoetbald en natuurlijk Walcott die al vanaf zijn 17e voor Arsenal voetbalt.

Van Gaal vrij met kerst!

12 december 2015 om 20:36

Haha hij heeft kerst al gevierd!

12 december 2015 om 20:46

lol nu weten we waarom ie perse kerst in oktober wilde vieren .. wat een visie!

12 december 2015 om 20:42

Ik heb gehoord dat Van Gaal, na al zijn successen, heeft besloten om met kerst zijn eigen geboorte te vieren

Gehavend United, wat een zwakke excuses toch altijd zeg , want bij de tegenstanders zijn nooit geen blessures !

Gehavend en 300 miljoen uitgegeven hebben !

On: Ik hoop dat we V. Gaal bij Chelsea terugzien, of ergens in Nederland! Waar dan ook !
Als v.gaal stopt valt er wel een hele grote leegte!

LvG presteert niet goed genoeg gezien het bedrag aan aankopen vorig jaar en dit jaar en gezien de begroting van MU. Hij is al 1,5 jaar bezig en er zit onvoldoende schot in. Supporters zien het niet meer gebeuren en hebben vertrouwen in LvG verloren. Diverse spelers (waaronder basis spelers) schijnen 'off the record' te klagen. Het is wachten op goede resultaten of op het opgeraakte geduld van de eigenaren.

Dag om snel te vergeten maar dit was te verwachten natuurlijk. Ik had niet veel meer verwacht van dit B-elftal met alleen maar jonkies uit het beloftenelftal. Over die beloftes gesproken, ik heb Borthwick-Jackson nu een aantal wedstrijden in actie gezien en ik vraag me af op basis waarvan hij is opgeroepen voor het eerste. Hij komt nog veel te kort om uberhaupt als stand-in te fungeren, laat staan om 90 minuten te spelen. Het is niet de eerste keer, maar ook vandaag vond ik de wissels van Van Gaal weer heel erg opmerkelijk. Soms lijkt het alsof Van Gaal bewust handelt om juist niet te winnen. Ik wilde hem graag het hand boven het hand houden vanwege zijn verleden en staat van dienst, maar eerlijk gezegd is mijn geduld nu wel op. Ik zie Van Gaal nu liever vertrekken. Januari komt eraan en dan moet er heel doelgericht en goed ingekocht worden en dat is nu een taak die ik Van Gaal niet meer toevertrouw. Wat betreft het team, gewoon het ritje uitzitten en hopen dat United 2 of 3 wonderaankopen doet volgende maand. Ik heb voor de resterende wedstrijden in 2015 echt 0,0 verwachtingen. Elk punt is mooi meegenomen, hoe triest dit United-zijnde ook klinkt.

12 december 2015 om 20:44

Misschien maar Young als LB opstellen? Niet de beste LB, maar dan heb je tenminste nog iets.

12 december 2015 om 21:08

Maar van Gaal/Woodward heeft dus gewoonweg verkeerd ingekocht? Want je kan niet 300 miljoen aan speler kopen en dan gaan klagen dat je te weinig spelers hebt. Ja er zijn wat blessures, maar dat heeft elk team. Zet jij dan je vraagtekens bij het vertrek van een aantal spelers, zoals bijvoorbeeld: Welbeck, Chicharito, Di Maria, Rafael? Want dat zijn toch gewoon goede back-ups/(aardige)basisspelers? En ben jij het eens met de opstellingen en gekozen spelers als ik het vragen mag? Trouwens, waarom wisselde van Gaal vandaag maar 2x terwijl ze 2-1 achterstonden? Heeft hij daar toevallig wat over gezegd?

Wat gun je dit man u en van Gaal toch!
Zoveel investeren, je beste spelers weer verkopen of miet opstellen. En blind nog steeds bij de a selectie haha. Die zou bij Ajax zelfs weer in t 2e gespeeld hebben, doet ze achternaam echt eer aan. Meest waardeloze international van de laatste 10 jaar!

12 december 2015 om 20:50

dat ie het slecht doet is zeker, maar beste spelers verkopen? chicharito had van mij mogen blijven al deed ook hij het niet best laatste tijd, maar de rest was toch allemaal niks? sterker nog, het beste dat van gaal voor united heeft gedaan zover is al die prutsers eruit gooien. helaas doen de opvolgers het alleen niet veel beter.

12 december 2015 om 21:12

Nou, een Di Maria deed het niet eens slecht, en is zoals het er nu voor staat helemaal geen misselijk alternatief. Idem voor Welbeck, die kon op de flanken goed uit de voeten en was wel een van de spelers die altijd 200% gaf. Kagawa had toch ook niet misstaan op de 10? Mata zou nu ook gewoon op 10 moeten staan trouwens, maargoed. Rafael is toch een betere back-up voor de rechtsback dan een Valencia die van nature geen verdediger is? Hij heeft zeker goed gehandeld door middelmatige spelers als Fletcher en Evans te verkopen, maar ik ben van mening dat hij ook wel is doorgeslagen in het weg doen van spelers. Zeker als je kijkt naar hoe die posities zijn aangevuld: talenten, routiniers en jeugd.

14 december 2015 om 10:42

Di maria wilde zelf weg en deed het trouwens erg slecht, vooral als je bedenkt wat de man kostte aan transfer en salaris. Welbeck is matig. Kagawa had ik veel van gehoopt maar heeft toch bijna altijd teleurgesteld bij united, zelfs op 10. Rafael mag ik idd wel, maar kwa ook tekort, net als valencia idd.
Tuurlijk kun je vraagtekens zetten bij sommige van zn beslissingen, maar de opmerking "beste spelers verkopen" vond ik iig onzin.

man united een schande. 300 miljoen uitgeven en dan zo voetballen. het zou me zelfs niks verbazen als manchester united champions league voetbal misloopt dit seizoen. Onder LvG gaat dit team weinig klaar spelen. zelfs in de europa league zie ik ze niet veel bereiken.

Opnieuw naar een verschrikkelijk, wanstaltig United zitten kijken. Dat Fellaini de beste man aan de kant van United is, zegt eigenlijk alles over het niveau van United. We zijn een club geworden dat uitpuilt van de middelmaat. Spelers met extra klasse zijn er niet meer te vinden ondanks dat er wel met geld wordt gesmeten.

Ik roep niet vaak om een ontslag van een trainer, maar Louis begint nu wel heel dichtbij te komen. Hij heeft de tijd, de middelen en het vertrouwen gekregen om van United weer een topteam te maken. De realiteit is dat we nog verder zijn weggezakt. Er zijn ook geen lichtpunten te ontdekken waar je als United fan nog aan vast kan houden aangezien het spel saai, traag, voorspelbaar en vooral op geluk is gebaseerd.

Ondanks dat v. Gaal nu alles over zich heen krijgt, mag er ook wel wat gezegd worden over de werkzaamheden van meneer Woodward want ook deze meneer is verantwoordelijk voor het trieste niveau van de selectie. De man die voor elke middelmatige speler de hoofdprijs betaald, zelden te betrappen is op het aantrekken van toptalenten of buitenkansjes en ook nog is gigantische salarissen aanbied aan de middelmaat.

Ik hou me hart alweer vast als United met v. Gaal Januari ingaat en opnieuw gigantische bedragen gaat uitgeven aan waarschijnlijk opnieuw middelmaat. Het zijn helaas niet de leukste tijd om een United fan te zijn..........

12 december 2015 om 20:54

Ik heb geen medelijden met United, als je zoveel geld heb om uit te geven! En dan nog zo slecht voetbalt , vraag ik me af wat voor amatueristische scouts er bij United werken! v.gaal ziet het blijkbaar ook niet helemaal helder meer als je zulke matige spelers haalt voor 300 mil !

Arsenal kan morgen tijdelijk aan kop komen. Zie leicester overigens wel winnen van chelsea.

12 december 2015 om 21:48

Jij zegt net of Chelsea een kans maakt tegen lester. Dit Chelsea en man u gaan de aankomende 2 seizoen onder deze coaches helemaal niks bereiken. Zou toch echt GEWELDIG zijn als Chelsea degradeert, wat ik toch echt wel als mogelijkheid ga zien

Het lijkt ook alsof ze er helemaal geen zin in hebben, staan ze achter blijven ze nog rustig rond tikken en ongemotiveerd spelen. Dit is geen Man United meer. Van gaal out a.u.b.

bye bye LvG. bye bye Blind. bye bye Depay.

Komt ie ook weer aanzetten met die Nick Powell. Louis is het kwijt en gaat het ben ik bang niet meer aan de praat krijgen daar. Hij zal er als het nog even zo door gaat sowieso geen tijd voor krijgen.

Het valt mij op hoe veel mensen nu van Gaal aan het verdedigen zijn. Je kan geblesseerde of geschorste spelers hebben - dat hoort er eenmaal bij - maar als topclub zijnde moet je toch wel kunnen winnen van Bournemouth. Zeker als je ziet hoeveel geld er is gepompt in de selectie.

Toen Moyes met een veel minder team het nog beter deed dan van Gaal nu sprak iedereen van schande, maar nu het een Nederlandse manager is, liggen de oorzaken ineens bij andere factoren. Ik durf te wedden dat als Moyes de tijd en het geld had gekregen die van Gaal heeft gekregen, hij het op zijn minst beter had gedaan dan dit.

Zonder schweini spelen ze nog slechter.

Kunnen we nu concluderen dat Burnemouth uit altijd lastig is? Ik bedoel zowel Chelsea als United verliest van hun, al wee tik niet zeker of Chelsea uit bij hun had veloren.

13 december 2015 om 00:05

Oeps er staat duidelijk aangegeven dat Chelsea thuis speelde, my bad

13 december 2015 om 00:21

Enigste team dat kon overtuigen was Tottenham. Everton gelijk, Sunderland kansloos onderuit, Newcastle met ongelooflijk veel geluk nipt gewonnen, en nu dus Man Utd. Leicester overigens ook nog hard moeten vechten voor een resultaat. Dus je mag dat gerust zeggen.

Wederom een fantastisch en zeker ook verdient resultaat. Ik was bang dat het een mission impossible ging worden na blessures van Mings, Gradel en Wilson maar toch blijft het team presteren. Met hard werken, vol power spelen kun je dus resultaten halen tegen de goede ploegen(Everton, Chelsea en Man Utd). Dat Man Utd zoveel geblesseerde heeft kan niet de reden zijn, kijk naar wat Bournemouth mist en wat er nog op de bank zat.

klasse Cherries! Mijn cluppie voor altijd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren