Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gareth is zo'n freak, hij hoort in het rijtje met Messi en Ronaldo'

Laatste update:

In de strijd om een ticket voor het EK in Frankrijk treedt Wales zondagavond aan tegen België. Het elftal van bondscoach Marc Wilmots is favoriet voor die ontmoeting, maar zal rekening moeten houden met de klasse van Gareth Bale. Volgens ploeggenoot Neil Taylor is de Real Madrid-ster namelijk met afstand de beste speler op het veld. "Ik zou Gareth altijd boven Eden Hazard verkiezen", zegt de speler van Swansea City.

/

Daarmee is niet gezegd dat Taylor de vedette van de Rode Duivels onderschat. Integendeel zelfs: hij noemt de Chelsea-aanvaller de beste speler van de Premier League. "Hij presteert week na week. Hij passeert je als een spook, binnenkant, buitenkant, dat maakt voor hem niet uit", zegt de 25-jarige linksback, die zondagavond waarschijnlijk aan de aftrap zal verschijnen in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.

De vergelijking met Bale gaat echter mank, vindt Taylor. "Ik speelde tegen Gareth toen hij nog bij Tottenham Hotspur voetbalde. Hij is gewoon een natuurwonder. Eén van die freaks, die de techniek én dat atletisch vermogen heeft. Hij hoort in het rijtje met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Hij is geboren voor het voetbal."

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat hij in een rijtje met ronaldo en messi hoort klopt. Maar wrm noemt hij hem een freak. Is gewoon een verstandige, sociale en lieve jongen die aardig kan bakken.

16 november 2014 om 15:51

Nee zeker niet. Die 2 staan mijlenver voor op Bale... Op iedereen eigenlijk. Alleen Robben komt in de buurt.

16 november 2014 om 15:52

Maar jij vindt Isco ook beter dan Bale neem ik aan...

16 november 2014 om 15:56

Neehoor, kijk mijn post hierbeneden, voor je roekeloos onzin begint te praten en mij woorden in de mond legt

16 november 2014 om 15:58

Nee die discussie was gaande de laatste tijd. Het kon toch zo zijn

16 november 2014 om 17:22

In het rijtje van ronaldo? Ja, bale is gewoon een iets mindere versie van ronaldo. Maar in het rijtje van messi? Never nooit. Die staat in het rijtje van maradona, pele en braziliaanse ronaldo. Zo zal het uiteindelijk ook worden gezien

16 november 2014 om 17:49

hahaha weer eentje die t probeert Als dat zo is dan staat CR7 in t rijtje met Zidane Cruiyff en Ronaldinho boven de 3 die jij opnoemt

16 november 2014 om 16:08

Bart van Merwijk was grappiger geweest.

16 november 2014 om 16:09

Ik vind niet dat hij in t rijtje ronaldo en messi thuis hoort.

Laat m Barca of Madrid in zn eentje dragen, ik snap wel dat je er 10 spelers om je heen voor nodig hebt maar je begrijpt wel waar ik naar toe wil gaan.

Messi en Ronaldo hebben zich keer op keer bewezen en hun clubs prijzen bezorgd. Real heeft nu Kroos Modric etc... Dat had Ronado daarvoor niet n met Ronaldo als bliksemafleider kan Bale dus schitteren, maw, kan Bale ook een team op sleeptouw nemen?

16 november 2014 om 16:35

Is toch lachwekkend dat mensen een redelijk beperkte voetballers als Bale met die twee vergelijken? Oh en in in vergelijking met Messi is Ronaldo ook beperkt in de kleine ruimtes, net als Bale.

16 november 2014 om 16:43

Ja wel apart dat de speler die in beperkt is in de kleine ruimte de beste speler van de wereld is. Ronaldo kan goed in de kleine ruimte voetballen, maar ach ja zal je ogen wel dicht hebben als je Ronaldo speelt. Bale oke dat is pas een beperkte speler.

16 november 2014 om 16:48

Nee hoor. Kerels als Messi, Iniesta, Isco of Hazard zijn veel beter in de kleine ruimte.

16 november 2014 om 16:50

Heb jij messi laatste maanden zien voetballen.. Die kan het ook niet meer in de kleine ruimtes.

16 november 2014 om 17:01

Ja Melvin Platje is ook goed in de kleine ruimte, voeg Clasie er ook aan toe.

16 november 2014 om 17:08

Logisch of niet? Ik snap niet wat je nou duidelijk wilt maken. Deze spelers zijn ook stuk voor stuk zo'n 20 cm kleiner dan Bale en Ronaldo. Een lichtgewicht boxer is ook een stuk bewegelijker en sneller in zijn stoten. Dat maakt ze alleen niet beter dan een zwaargewicht.

Ik geniet ook van het tussen 3 man wegdraaien van deze spelers. Dat je daarom Bale en Ronaldo als beperkt moet neerzetten is het uiterste van en zeer oneerlijk. Je stelt het zo op dat er voor Ronaldo en Bale geen eer te behalen valt. Statistisch gezien daarentegen zit de passingpercentage van beide vrijwel evenhoog als de spelers die jij opnoemy net als de succesvolle dribbels.

Als je ook echt kijkt naar beiden zie je dat ze vrijwel geen moeite hebben om een mannetje of mannetjes te passeren. Misschien niet altijd in de kleine ruimte maar dat compenseren ze door de kaats te zoeken om vervolgens hun enorme snelheid te gebruiken om een pass te anticiperen waardoor ze vrij voor doel staan. De kracht van Real is op dit moment de enorme snelheid in het spel en dat wordt door dit soort spelers mogelijk gemaakt.

Ronaldo en Bale zijn gewoon wat zakelijker net als dat zelfs Messi met de jaren zakelijker wordt. Dit zal ook met Hazard, Isco en Neymar(merk je nu al) gebeuren. Dit komt door ervaring. Wij als fans worden graag entertained maar een speler wilt nadat hij de top heeft bereikt nog maar een ding, prijzen winnen en records verbreken. Dat doe je niet door de fans te entertainen, maar door te winnen.

Ik merk dat mensen zich teveel laten leiden door sympathieën als 'goed in de kleine ruimte', 'geen spelmaker'. Als je dat soort termen gebruikt dan heb je niet door waar profvoetbal om draait.

Dat is niet raar ook als de gemiddelde VZ supporter waarschijnlijk nooit hoger heeft gespeeld dan de 3rde klasse. Vandaar dat zulke termen worden aangenomen als waarheid door, nog zo'n leuke term, 'voetbalfilosofen'.

16 november 2014 om 20:06

Dat Ronaldo 1.85 is, overigens is dat niet heel lang, zorgt echt niet voor het feit dat hij niet briljant in de kleine ruimte is. Hij is net zo lang als bijvoorbeeld Zidane en die was toch best aardig in de kleine ruimte.

17 november 2014 om 15:21

Het moge duidelijk zijn dat dit niet voor iedereen geld maar ook Zidane speelde een bal terug of zocht een teamgenoot tegen 3 man in plaats van ze op te zoeken.

16 november 2014 om 17:10

in het rijtje ronaldo messi?
op basis van wat??
hij komt nog lang niet in de buurt van die 2

16 november 2014 om 17:51

Bedoel je ballen of kan hij echt lekker bakken, dit is niet sarcastisch of verwijtend bedoel gewoon nieuwsgierigheid

16 november 2014 om 15:54

Met freaks bedoeld hij een voetballer die dingen kan dat zeldzaam zijn, dus die bijna niks kunnen. Begrijpend lezen noem je dat Bert, zou jij eens moeten leren. Je kijkt te negatief en je kijkt als een kind. PS. Hoe the F weet jij nou weer hoe lief een arrdig etc hij is. Was je bij hem thuis ofzo!!

16 november 2014 om 15:58

Dude.. Hoe weet een priester hoeveel biertjes hij moet drinken?
Dat kan je tog gelijk aan hem zien, zo moelyk is het niet

16 november 2014 om 16:24

Hahaha ja ik dacht gelijk aan heel holland bakt ofzo maargoed,ik ga weer ff paardspringen kieken op 1,doei.

Bale is een topvoetballer die inderdaad bij de beste spelers van de wereld hoort in het rijtje: Ibrahimovic, Suarez, Neymar en Robben.
Maar er is geen "rijtje" met Ronaldo en Messi. Het is enkel Ronaldo en Messi en daarna komt er een punt.

16 november 2014 om 16:33

Er is daarna nog een rijtje en aan de top daarvan is zekr robben aan de top wie daarna volgt is heel moeilijk maar daar horen ibra rues neymar bale suarez echt wel bij

16 november 2014 om 16:38

Persoonlijk vind ik Ibrahimovic niet echt in dat rijtje passen en Suarez nog niet, maar dat zal misschien met smaak te maken hebben.

16 november 2014 om 16:55

Wat ik hiermee probeerde aan te geven is dat Ronaldo en Messi gewoon de besten zijn. En daarna kan je spreken over rijtjes.... en daar kan je inderdaad over discussiëren wie er wel en niet in hoort. Ik kan me voorstellen dat smaak dan ook een rol speelt.

Haha, dat mensen uberhaupt Bale en Hazard vergelijken... Bale staat echt hele stukken voor Hazard, al zal die dat wel inhalen, aangezien Bale op die leeftijd minder ver was. Hazard zie ik echt enorm graag als vervanger van Ronaldo als die stopt/vertrekt. Je wilt niet weten hoeveel.

16 november 2014 om 16:00

überhaupt? Is dat dan zo raar? De beste speler uit de BPL van 2 jaar geleden vergelijken met de 2e beste speler uit de BPL vorig jaar?
Al vind ik niet dat Bale op Hazards leeftijd minder ver was. Hazard mist het scorend vermogen van Bale.

Maar men overdrijft daar ook wel in. Het is niet zo dat Hazard veel minder scoort dan Ribéry,robben, Reus... Zijn stats zijn gelijkwaardig.

En bij Hazard heb ik veel meer het gevoel dat hij nog een niveautje hoger aankan, dat hij er nog niet alles uit haalt.

16 november 2014 om 16:15

Bale is nooit de beste speler in de BPL geweest.

Laat je niet leiden door die verkiezingen.

Vooral zijn eerste verkiezing was een grap.

16 november 2014 om 16:32

Wie had er dan moeten toen hij won? Rvp, Suarez of misschien Aguero.... Geen van hen kwam in de buurt van Bale in het seizoen12/13. Hij haalde toen een ontzettend hoog niveau. Daar kwam in dat jaar niemand bij in de buurt.

16 november 2014 om 16:37

Ik laat me daar niet door leiden, ik laat me leiden door wat ik gezien heb dat seizoen. Dat seizoen was spurs bale. Wat een jaar was dat. De enige die in de buurt kwam van bale dat jaar was v persie. Waar basseer jij op dat hij dat niet was?

16 november 2014 om 16:41

Hoort in het rijtje neymar

16 november 2014 om 16:58

Van Persie zeker ja. Suarez misschien.

'niemand kwam in buurt' Wat een grap.

Van Persie maakte United kampioen. Met 26 doelpunten en 9 assists en bij tal van andere doelpunten betrokken. Scoorde tegen Chelsea, City, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Everton en maakte een hattrick in de kampioenswedstrijd

Bale was prima en scoorde ook tegen grote ploegen, maar hij verpestte ook veel aanvallen met kansloze dribbels en schoten.

Van Persie was dat jaar ook gewoon fenomenaal.

Echt een ongelooflijk belangrijke en effectieve voetballer, hij is zeer zeker boven het niveau van Hazard op dit moment. Misschien nog niet van het niveau Messi of Ronaldo, maar wel direct daaronder met spelers als Suarez, Ibra en Neymar. Ik begrijp ook de mensen niet die Isco in de basis willen hebben ipv Bale.

16 november 2014 om 15:54

Het liefst zie ik ze allebei tegelijk spelen. Wan man o man, wat heeft die isco toch een geweldige techniek. Zonde dat ze james hebben gehaald. Anders kon je met bbc spelen en op 10 disco isco

16 november 2014 om 15:56

Ik ben er blij mee hoor. James is echt een top aankoop gebleken... Hij doet technisch echt heel weinig onder voor Isco, is volgens mij een paar maanden jonger, heeft een veel beter schot, overzicht en pass, en is ook sneller en sterker. Ik ben echt enorm blij met de aankoop van James..

16 november 2014 om 15:59

James is een 10, kan ook als middenvelder uit ten voeten. Echt ene heerlijk voetballer.

16 november 2014 om 15:54

Nouja, ik snap het aan de ene kant wel, aangezien Isco voetballend een stuk beter is. Het komt het spel van Real ook ten goede als Isco speelt. Alhoewel, als je naar efficientie kijkt, waarmee ik bedoel aantal doelpunten in zoveel wedstrijden, is Bale enorm veel beter dan Isco. Ik heb liever Bale eerlijk gezegd, maar met Isco zal het spel altijd mooier zijn.

16 november 2014 om 16:04

Dat Isco meer techniek heeft zou ik nooit ontkennen, maar Bale heeft zo veel meer impact op de wedstrijd en is veel belangrijker in een wedstrijd dan Isco. Hij is gewoon op dit moment van een veel hoger niveau alhoewel ik wel zeker weet dat Isco dat niveau ook ooit haalt en misschien overtreft.

16 november 2014 om 15:58

Met Bale krijg je geen grip op de wedstrijd en moet je op de counter spelen, anders mislukt hij. Met Isco domineer je zie je mooi spel met drie hoekjes.

16 november 2014 om 17:35

Drie hoekjes? Waarom geen 4 hoekjes?

16 november 2014 om 16:24

Wel je kan toch moeilijk zeggen dat Madrid slecht heeft gespeeld met Isco in plaats van Bale.
Bale scoort inderdaad zelf meer als Isco. Maar met Isco speelt Real echt mooi voetbal en wonnen ze oa de Clasico.

Vandaaaag zetten we Bale in het zonnetje

Nutteloze reacties altijd. Zaakwaarnemers, landgenoten en teamgenoten die hun speler/teamgenoot het beste vinden. Komkommertijd en heeft eigenlijk vrij weinig nieuwswaarde.

Bale is goed maar vind hem alleen qua prijs uiteindelijk bij Messi en Ronaldo horen. Hij moet zijn spel verbreden, met rennen alleen kom je er niet.

Bale is ook simpelweg gigantisch veel beter dan Hazard. Hazard heeft een leuke actie maar totaal geen rendement.

16 november 2014 om 15:58

Dat had Zidane ook niet, is Bale nu beter dan Zidane ooit was? Of is Bomy beter dan Cantona? Wat een kortzichtigheid. Letterlijk het ene wat Bale meer heeft is rendement, snelheid, en krachtige schot, maar qua dribbel, inzicht, visie, passing, spelen in de kleine ruimte, spelers passeren loopt Hazard mijlenver voor op Bale. Hazard gaat pas de credits krijgen zodra hij scoort, jammer dat het nu zo in elkaar zit. Over Isco precies hetzelfde, die is in de meeste dingen veeeeeel beter dan Bale, maar we zijn met zijn allen nu zo doelpunten geil. Maar wat dan weer raar is, is dat Neymar dan geen lof krijft, meest productieve speler na Ronaldo dit seizoen, 23 goals in 21 basisplaatsen

16 november 2014 om 16:06

Ik heb 1 vraag Ajaxcunian.
Wie zou je liever in jou team willen als je mocht kiezen?
Bale of Hazard?

16 november 2014 om 16:10

Hazard all day, vooral hoe LVG wil gaan spelen heb je weinig aan Bale. United speelt nu op balbezit, wat heb je aan Bale als hij geen ruimte heeft voor zijn acties, Hazard kan nog in die kleine ruimtes enorm veel doen, Hazard creëert zelf ook meer. Maar voor dit Real zou ik als ik een Real fan was liever Bale willen.

16 november 2014 om 16:14

Da's moeilijk te zeggen. Het zijn heel verschillende types flankaanvallers.
Als je al Ronaldo hebt aan de ene kant, zou ik kiezen voor Hazard aan de andere.

16 november 2014 om 16:21

Ik denk dat als LVG mocht kiezen voor Hazard of Bale.
Hij zeker niet met jou eens was.
Met Bale erbij zou je een speler hebben die opstaat als het niet loopt.
Met Hazard heb je een speler die goed speelt als de hele team ook goed speelt.
En laat dat nou iets zijn wat United nu mist.
En leuk geprobeerd trouwens met je balbezit.
Ik volg United intensief ze spelen alles behalve op balbezit.

16 november 2014 om 16:24

"met Hazard heb je een speler die goed speelt als de hele team ook goed speelt"

Je hebt hem duidelijk nog nooit zien spelen. Hij is zowat altijd de uitblinker, in goeie of slechte matchen van Chelsea.

16 november 2014 om 16:29

United had laatst bijvoorbeeld 72% balbezit, en de gemiddelde hoeveelheid balbezit nadert de 60%, waar heb je het over?

16 november 2014 om 16:31

Oohja is dat zo daarom was hij ook zo goed vorige seizoen tegen Atletico.
We weten allemaal hoe die wedstrijd geëindigd is.
En niet vergeten de recente wedstrijd tegen United met een niet te missen kans.

16 november 2014 om 16:36

Bedoel je die wedstrijd thuis tegen Palace?
Dat United tegen een degradatie kandidaat/middenmoter op balbezit speelde.
Betekent niet dat United elke wedstrijd zo speelt.
Komop zeg Chelsea en City domineerde bijde United.

16 november 2014 om 16:37

Dus dat maakt hem een mindere speler? Want Bale heeft nooit een slechte wedstrijd gekend, ik kan me een zekere clasico vorig jaar goed herrineren.

16 november 2014 om 16:37

Tegen Atletico verdedigde hij niet mee, maar dat hebben veel spitsen. Onder Mourinho is dat al enorm verbeterd, nu krijgt hij wekelijks lof van The Special One.
Overigens is het makkelijk om hem af te rekenen op die kans die hij miste, terwijl hij tegen Utd misschien wel de beste man op het veld was, wijsneus. (Na de 2 keepers dan)

16 november 2014 om 16:38

United had meer balbezit en tegen City speelde ze met 10 man, denk je weleens na?

16 november 2014 om 16:45

Omdat je een Belg ben natuurlijk.

16 november 2014 om 16:48

Ajaxcunian

Hartelijk dank voor je uitgebreide reactie. Iniesta heeft ook geen rendement maar is wel gigantisch goed. Een flankspeler moet simpelweg rendement hebben tegenwoordig. Dat weet je best. Hazard mist veel kansen, heeft een goede actie, maar daar bereik je dan niks mee.

Isco is als voetballer stukken beter dan Bale, alleen is Bale explosiever en een betere afwerker. Neymar krijgt juist gigantisch veel lof.

16 november 2014 om 16:53

Nogmaals Hazard is geen verkeerde speler vind hem op Sanches na momenteel de beste speler van de Pl.
Maar Bale is tog iets wat United nu mist.
Met Di Maria heb je al een zelfde type speler als Hazard.
Goed wanneer de team draait.
Maar wanneer hij zijn team moet dragen word het heel erg lastig.
En wat United speelt is kick and rush
Of alle ballen na Di Maria.
Je weet volgens mij echt niet wat balbezit inhoud?

16 november 2014 om 16:59

Kick and rush? Utd?

16 november 2014 om 16:59

Jij vond Giggs zeker een matige speler dan, of een leuk voetballertje, die heeft haast nooit meer dan 15 keer gescoord.

16 november 2014 om 16:01

Hazard is dan ook overschat in mijn ogen, die word zo over gehypt door veel mensen. Leuker speler, maar echt doorslaggevend is hij niet echt.

16 november 2014 om 16:08

Hij is Chelsea's beste speler, als het niet loopt is hij de speler die ervoor zorgt dat het nog gaat draaien, tegenwoordig kan je dus alleen doorslaggevend zijn in goals/assists.

16 november 2014 om 16:12

Geen rendement, leuk voetballer meer niet.

16 november 2014 om 16:30

Dus Zidane was ook maar een leuk voetballer? Cantona ook? Die hadden toch niet zo een goed rendement.

16 november 2014 om 16:39

Zidane droeg zijn teams en Land, dat doet Hazard niet.

16 november 2014 om 16:49

Hazard draagt zijn team wel, zijn land niet, maargoed kan je dat verwachten van iemand van 23?

16 november 2014 om 16:49

Je wordt wel heel ernstig afgetroefd Cunian

Je pakt steeds twee dezelfde voorbeelden van mensen op een andere positie. Mensen die hun team wisten te dragen. Wat Hazard niet doet, dan doen Costa en Fabregas vooral.

16 november 2014 om 16:57

Ik doe dat om te laten zien dat er meer is dan rendement, Zidane had ook niet enorm veel goals en assists maar is toch wel een van de beste ooit.. Als je denkt dat Hazard Chelsea niet draagt moet je meer voetbal kijken.

16 november 2014 om 16:58

Arsenallz
Wat een grappenmaker ben jij toch altijd. Costa en Fabregas zijn niet belangrijker dan Hazard, hun statistieken zijn gewoon beter.

16 november 2014 om 17:29

Iniesta en Zidane hadden geen redement maar hebben beide in zowel een CL finale en een WK finale de winnende gescoord.

Omdat ze redement hebben wanneer dat moet. Net als Bale dat heeft door in de Copa finale de winnende te scoren en in de CL finale.

Dat je überhaupt Zidane aandraagt in zoiets. Om je kapot van te lachen. Die argumenten ook. 'beter in de kleine ruimte'. No whooptie ff'in do, hij is 20 cm kleiner. Ibrahimovic is ook niet sterk in de kleine ruimte. Desondanks is het waarschijnlijk de meest puur techbische speler die er is vergelijkbaar met iemand als Isco.

Bij zulke argumenten valt geen eer te behalen voor Bale. Kleine spelers zullen over het algemeen altijd beter zijn in de kleine ruimte, want raad is?

Ze zijn klein.

16 november 2014 om 17:54

Dat is het domste wat ik ooit gehoord heb, was Ronaldinhi niet goed in de kleine ruimte? Of Zidane? Of hedendaags Pogba, of Berbatov?

16 november 2014 om 19:57

Belgunner

Daarom heeft Hazard ze vorig seizoen naar het kampioenschap geschoten ? Juist nee. Dat kan hij niet.

16 november 2014 om 22:15

Zidane en CR zijn even lang. Maargoed, het is niet dat iemand nog verbaasd is door domme en biased reacties van larsoboy

17 november 2014 om 15:32

Dat het niet voor iedereen geld moge duidelijk zijn. Dat 3 extreem technische spelers in jullie ogen geen uitzondering op de regel zijn maar juist een argument dat kleine voetballers geen gigantische voorsprong hebben in de kleine ruimte is natuurlijk een non-sense argument. Zelfde als dat Usain Bolt met zijn lengte normaal gezien nooit zo snel kan zijn als de overige sprinters, maar toch sneller is.

Een lichtgewicht boxer zal ook altijd sneller en beter zijn in de kleine ruimte terwijl het daarom niet zeker zal zijn dat hij beter is.

Daarbij speelde ook Zidane op de meest simpele manier de bal naar een teamgenoot als hij 3 man om zivh heen had in plaats van de actie te zoeken zoals Messi, Iniesta, Isco en dergelijke spelers doen.

Ronaldinho was een freak of nature. Ook duidelijk een uitzondering op de regel.

Ik verwacht ook niet dat jullie begrip hebben voor wat het inhoudt om goed te zijn in de kleine ruimte. Vandaar dat alleen extreem technische spelers met een enorm inzichtelijk vermogen dit kunnen. Dat het daarbij mag helpen dat je fysiek gezien op het veld veel minder ruimte inneemt en ook door lager bij de grond te zijn een veel hogere balans te hebben moge duidelijk zijn. Als je dit niet begrijpt moet je een boek openslaan want dit heeft niet eens iets met voetbal te maken. Meer in de richting van dat een kleinere persoon achterin een auto meer ruimte om te bewegen heeft dan een lang persoon.

Maar als je dit niet begrijpt zal ik het wel niet meer zeggen aangezien je het dan nooit zult begrijpen. Het grootste deel van de mensen hier zullen waarschijnlijk ook nooit hoger dan de 3rde klasse hebben gespeeld.

Het is ook niet zomaar dat je geen sollicitatie kan doen als voetbalanalist als een gemiddelde VZ criticaster.

16 november 2014 om 16:04

Als je nooit Chelsea kijkt, vergeef ik het je. Maar anders moet je dringend eens verder kijken dan je neus lang is. Statistieken zeggen niet alles. Bijv. Welbeck heeft dit seizoen al vaker gescoord dan Rooney, Falcao en RvP maar mocht wel weg omdat hij minder goed is.

16 november 2014 om 16:51

Ik hoef geen vergeving van jou, dat scheelt dan wel weer.

Ik kijk genoeg Chelsea, het is pure dreiging van Hazard maar er komt bijna niks goeds uit. Statistieken zeggen inderdaad niet alles, maar wel veel. Welbeck heeft dit seizoen simpelweg beter gepresteerd dan Falcao en Rvp. Die beide slecht bezig zijn.

Dat hij minder goed is dan beide, 100% waar. Echter snap ik de relevantie niet bij dit onderwerp. Bale heeft altijd meer gescoord dan Hazard.

16 november 2014 om 17:03

De relevantie? Ik wil duidelijk maken dat je je minder moet focussen op de statistieken van Hazard, da's niet alles.
Özil heeft 2x de statistieken van Iniesta, maar ik weet wel wie ik verkies.

Hazard is enorm belangrijk voor dit Chelsea. Hij trekt 3 à 4 man naar zich toe en maakt zo ruimte voor ploegmaats, zijn sterke punt is inderdaad zijn afwerking niet, maar daarom ben je geen slechte flankspeler.

16 november 2014 om 19:56

Ben je nou echt zo ongelooflijk blind ? Er zit een gigantisch verschil tussen een flankspeler en een middenvelder.

Hazard en Bale zijn flankspelers. Dan doen statistieken er toch echt toe.
Iniesta is geen 10 zoals Özil dus sowieso niet te vergelijken. Middenvelders staan er vaak niet voor hun goals eh ?

Het is een Welshman die het zegt. Laat het er ons op houden dat zijn mening niet echt objectief is.

16 november 2014 om 15:56

Een mening kan sowieso nooit objectief zijn.

16 november 2014 om 16:00

Wat ik er mee wil zeggen is dat zijn mening buiten Wales en uitgezonderd Realsupporters geen al te groot draagvlak zal hebben.

Je hoeft geen Argentijn, Portugees, Barca- of Realsupporter te zijn om te zeggen dat Messi of CR de beste is. Bij Bale zal dat veel vaker wel een vereiste zijn.

16 november 2014 om 16:04

Als Madridista vind ik Bale er niet bij horen, is hij te beperkt voor.

16 november 2014 om 16:05

Nee maar goed, zo heeft iedereen altijd een voorkeur voor dingen. De ene heeft in het algemeen een voorkeur voor subtiele, technische voetballers die alles doen op talent en zal daarom een positieve connotatie t.o.v. Messi hebben. Een andere groep mensen heeft weer een voorkeur voor een ander type speler en verkiest Ronaldo boven Messi. Uiteindelijk is elke voorkeur gekleurd, en dat nou toevallig Ronaldo en Messi er voor veel mensen bovenuit steken betekent niet dat objectief gezien die twee de beste spelers zijn.

Je hebt wel gelijk dat Taylors mening gekleurd wordt door het feit dat hij een Welshman is. Natuurlijk is dat zo. Maar ik probeer aan te geven dat ook jouw mening gekleurd is en dat het nogal raar is om Taylor te verwijten van hetgeen waar jij (en ik) zelf ook last van hebt.

16 november 2014 om 16:06

Tuurlijk wel, als jij je mening puur op beschikbare feiten baseert en je vooroordelen wegcijfert kan je wel een objectieve mening hebben, niet voortgekomen uit jouw persoonlijke voorkeur. Dan is het echter nog geen feit, maar nog steeds een mening.

16 november 2014 om 16:19

Zelfs dan is het een mening. Je kan niet feiten en cijfers zonder enige transformatie vervormen tot een mening. Je maakt altijd keuzes bij welke feiten je meeneemt. In de discussie Messi-Ronaldo: kijk je naar goals, assists of kijk je naar voetballende bijdrage? Je moet een keuze maken, want je kan niet elke statistiek meenemen. Die keuze is al subjectief.

Vervolgens moet je de feiten en cijfers ook nog interpreteren. In de discussie Clasie-Blind kan je beargumenteren dat Blind beter is omdat hij vier keer kampioen is geworden, maar je kan het ook interpreteren als het feit dat Clasie in een zwakker team speelt en het dus knapper is dat hij er zo bovenuit steekt. Nogmaals, het is maar net hoe jij een feit interpreteert.

Als jij denkt dat je een objectieve mening kan vormen, dan zit je er naast. Je kan wel proberen zo objectief mogelijk te blijven, maar uiteindelijk ben en blijf je subjectief. Tevens kan je je eigen vooroordelen niet wegcijferen, zo werkt dat niet. Stukje basispsychologie hier.

haha wat een grap om bale in het rijtje ronaldo messi te zetten, het niets meer dan een een copycat ronaldo. het is niets meer dan een renpaard, die alleen in de counter uit te voeten kan, niet voor niets toen bale speelde tegen rayo dat het voetbal minder werd..

met bale kan je geen wedstrijd domineren, hij is een beperkte voetballer, die matig is in de kleine ruimte. met bale heb je zoveel minder voetbal in je team, daarom wil ik isco voortaan in de basis dan heb je meer comibintie voetbal.

16 november 2014 om 16:01

Zoo jammer dat je alleen dit seizoen voetbal volgt

16 november 2014 om 16:03

Bale is echt bizar slecht in de kleine ruimte, slecht aannames verliest de bal veel in de kleine ruimte, niet voor niets als Bale speelt , laat Carlo ons op de counter spelen. Pas als Isco speelt zetten we meteen druk. en spelen we wel in de kleine ruimte, met Bale kan dat niet.

16 november 2014 om 16:08

Bale is wel heel beslissend, ik zou hem altijd basis zetten.

16 november 2014 om 16:10

Wat had Bale nog meer kunnen presteren om jou tevreden te stellen als "Madridista"?

16 november 2014 om 16:29

Dat is wel waar, Bale is inderdaad zwak in de kleine ruimte. In zijn tijd bij Tottenham vond ik wel zijn voorzet enorm sterk: zijn spelhervattingen zijn veel zwakker dan zijn voorzet is en het is zo jammer dat die er nu nooit meer uitkomt omdat hij op rechts speelt.

Ik zou ook met Isco spelen denk ik. Geeft je wat meer de ruimte om de tegenstander te domineren. Zuur voor Bale die weinig verkeerd doet maar het leven is hard in de top. Zou hem graag bij Manchester zien, zowel United als City kunnen hem goed gebruiken.

Bale is beter dan Hazard, maar om hem in een rijtje met Ronaldo/messi te plaatsen, slaat nergens op.

Bale hoort in het rijtje thuis met Hazard. Je hebt eerst Messi en Ronaldo, daarna komen spelers als Zlatan en Robben en daarna pas een hele rij met Bale en Hazard.

16 november 2014 om 18:13

Bale is gewoon verder dan Hazard hoor. Die hoort gewoon in het rijtje Zlatan, Robben, Suarez, etc.

16 november 2014 om 18:15

Dat is jouw mening. Ik vind hem nog niet in dat rijtje horen.

Hazard is met voetbal kwaliteiten geboren en bale vind ik meer gemaakte voetballer met heel weinig techniek. Naar hazard kijken is gwn fanastisch hoe hij mannetjes passeert is gwn buitengewonen klasse. Ik vind hazard persoonlijk beter maar het rendement van Bale is beter en daar draait het om

Bale is veel beter in mijn ogen dan, Hazard is leuk maar word niet eens gewaardeerd in eigen land door zijn eigen landgenoten, de meeste kiezen dan ook Bale boven Hazard. Hazard is geweldig maar het lijkt of hij stil zit in zijn ontwikkeling.

Vandaag zie ik Wales stunten, ik denk dat Bale gaat schitteren net als Isco gisteren.

16 november 2014 om 18:24

Hazard stil in z'n ontwikkeling? Hij is juist beter en voornamelijk meer beslissender geworden alleen is z'n rendement wat lager dan vorig seizoen nu de assists en goals wat meer verdeeld zijn tussen hem, Cesc en Costa. Hij is veel meer all-round geworden en staat defensief ook gewoon z'n mannetje wat hij vorig seizoen vaak na liet.

Op basis van wat en sinds wanneer trouwens wordt Hazard niet gewaardeerd in eigen land door z'n eigen landgenoten?

Kom op zeg. Als Bale in het rijtje Messi en Ronaldo hoort dan betekent dat dus dat hij bij de beste voetballers ooit hoort. Zelfs Zlatan, Suarez, Xavi, Iniesta, Robben etc. horen niet op dat lijstje, naar mijn mening past hij beter tussen die 5. Niet bij de beste ooit, wel bij de top 20 van deze generatie.

16 november 2014 om 16:58

Nou ik vind Zlatan zeker bij de beste voetballers ooit horen hoor. Waar hij ook speelt hij scoort veel en maakt zijn team kampioen.

16 november 2014 om 19:00

@leonardoacm: Als je naar de beste ooit kijkt kom ik bij namen als: Pele, Maradona, Cruyff, Zidane, Ronaldo (braziliaan) en nu dus Messi en C.ronaldo. Vind Zlatan daar net niet bij horen, maar snap wel wat je bedoeld.

Bale is beter dan Hazard dat is een ding dat zeker is.

Gaan we weer.. nee die vent strikt de veters van Robben nog geen eens laat staan van Messi en Ronaldo

Lol, het is dat Taylor zwaar subjectief is, anders zou ik hem eens aanraden een bezoekje aan de psychiater of oogarts te brengen.

Bale komt eerder in het rijtje van spelers die je nooit op een eind toernooi zal zien spelen,kan hij niets aan doen maar het rijtje ian rush, ryan giggs,george best etc etc word zijn hoogste ranking.

Zet Bale bij bv a.madrid en hij zal de ploeg niet op sleeptouw richting kampioen kunnen loodsen.

Spelers die dit hebben blijven wel hangen bij de mensen omdat zij gekke dingen erom heen deden en deze jongen is te braaf en zal herrinerd worden als een leuke speler die real gehaald heeft.

Leuke speler maar geen wonder voetballer. Hardlopen kan hij wel daar is het ook mee gezegd.

Ik ben een superfan van Gareth Bale, maar bij Real Madrid is het een totaal andere speler dan bij de Spurs. In de basis is hij een speler die het moet hebben van zijn snelheid, schot en wilskracht. Bij de Spurs was werkte hij enorm hard en dook hij alle gaten in. Echter nu hij voor 90 miljoen is overgekomen wil hij echt een vedette uithangen. Bale is bij Madrid flets en probeert alles mooi te doen ipv functioneel. Ik zie hem hakjes en buitenkantjes doen en daar ligt zijn kwaliteit totaal niet. Ik waardeer hem zeer, maar Ancelotti mag hem wel op scherp zetten, zeker nu Isco het zo fantastisch doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren