Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray mist strafschop op bizarre wijze maar boekt wel overwinning

Laatste update:

Galatasaray heeft goede zaken gedaan in de Turkse competitie. Dinsdagavond rekende de ploeg af met Istanbulspor (0-1), mede dankzij een doelpunt van Mauro Icardi. Het hoogtepunt van de wedstrijd was een door diezelfde Icardi om zeep geholpen strafschop. De overwinning betekent dat Galatasaray in ieder geval voor twee dagen koploper zal zijn, aangezien concurrent Fenerbahçe donderdag pas in actie komt.

Hakim Ziyech was de grote afwezige bij Galatasaray. De Marokkaanse creatieveling maakte afgelopen weekend zijn eerste doelpunt voor de Turkse formatie, maar raakte ook licht geblesseerd in het gewonnen duel met Basaksehir (1-2). Tegen Istanbulspor was Dries Mertens zijn vervanger. Verder begon onder meer ex-PSV'er Angeliño, die in het vorige competitieduel nog op de bank startte, in de basis. Aan de kant van Istanbulspor verscheen voormalig FC Utrecht-doelman David Jensen aan de aftrap.

Gedurende de hele wedstrijd had Galatasaray het overwicht. De ploeg van trainer Okan Buruk had veel de bal en dat leidde tot de nodige kansen. Bij een 0-0 tussenstand werd Icardi neergehaald in het strafschopgebied van Istanbulspor. De daaruit volgende strafschop leverde een opmerkelijk moment op. De bal ging op de stip en Kerem Aktürkoglu mocht aanleggen vanaf elf meter. De buitenspeler van Galatasaray had echter geen traditionele penalty in gedachten. Aktürkoglu nam de strafschop en gaf de bal een kort tikje richting de linkerkant. Met snelheid kwam Icardi de zestien binnengerend om de penalty van Aktürkoglu tot een assist te promoveren, maar de spits schoot voor een open doel naast.

Niet veel later maakte Icardi zijn fout goed. Wederom kreeg de Argentijn een uitgelezen mogelijkheid door goed voorbereidend werk van Aktürkoglu, die de achterlijn haalde en laag voorgaf op Icardi. De aanvaller legde aan vanaf de rand van het strafschopgebied en schoot dit keer wel binnen achter doelman Jensen: 0-1. In de tweede helft dacht Galatasaray de marge te verdubbelen. Na een strakke voorzet kon Abdülkerim Bardakci voor een praktisch leeg goal intikken. Na ingrijpen van de VAR werd het doelpunt echter afgekeurd wegens buitenspel, waardoor 0-1 ook de eindstand werd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Hahahaha is dit serieus aub nooit meer doen

26 september 2023 om 20:21

Wat een sukkels :'

Hahahahaha sorry hoor en dan ook nog lachen als een boer met kiespijn

Langzamerhand past icardi zich ook aan, aan de turkse niveau.

26 september 2023 om 20:26

Zo goed is Icardi nou ook weer niet. Kon het in de Ligue 1 totaal niet bolwerken.

26 september 2023 om 20:31

Hij kreeg amper speeltijd en alle ballen moesten op Mbappé.
als afmaker kan die bij elke topclub mee maar dan moet er wel aanvoer zijn. Ik zie hem nog wel naar barca vertrekken als opvolger Lewandowski.

26 september 2023 om 20:34

In turkije scoort hij wel er op los, maar sws irriteerd die laconieke houding van gala mij. Deze wedstrijd ook weer. Het stond 0-0 ga je dit soort fratsen uithalen.

26 september 2023 om 21:46

Daarom legde PSG inderdaad zo veel geld neer om hem na zijn huurperiode definitief over te nemen

26 september 2023 om 22:01

Icardi een mislukkeling noemen kan ik niet serieus nemen. Als je bij zowel Gala als Inter geweldig speelt, dan ben je een goede spits. In Parijs kwam hij helaas vaker slecht in het nieuws met zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara, misschien dat dit ook invloed op z’n spel heeft gehad toentertijd.

Je mag toch sowieso pas lopen op het moment dat de penaltynemer de bal raakt? Desalniettemin is dit natuurlijk verschrikkelijk amateuristisch en arrogant, schiet die bal er gewoon in man ipv al die domme poespas

26 september 2023 om 20:22

Als cruijff t doet met olsen, is het geniaal

26 september 2023 om 20:25

Omdat Cruijff het als eerste deed en het toen nog niet verboden was.

26 september 2023 om 20:31

Trendsetter en goed uitgevoerd. Dit is een slechte kopie en nog slechter uitgevoerd.

26 september 2023 om 20:46

Cruijff was niet de eerste met deze variant. Rik Coppens liet dit in 1957 al eens zien.

26 september 2023 om 20:47

Het is nog steeds niet verboden, zolang je de bal maar vooruit speelt.

26 september 2023 om 23:46

Ook dan is het dom en arrogant om te doen bij een 0-0 stand

27 september 2023 om 00:28

Cruijff had hem mooi afgekeken zoals meneer F. kostic al aangeeft

26 september 2023 om 20:36

Je mag wel eerder lopen, maar je mag pas het strafschopgebied in als de bal genomen is. Dit is verder gewoon volledig legaal.

Ik snap hier dus helemaal niks van. Zelfs als die zou zitten zou de goal moeten worden afgekeurd

26 september 2023 om 20:32

Nee hoor. Dit is wel vaker gedaan. Zodra een penalty genomen is, mag je inlopen.

26 september 2023 om 20:36

Ik dacht inderdaad dat je tegenwoordig moest schieten, mits goed uitgevoerd had het gekund, maar Icardi loopt ook nog te vroeg in.

26 september 2023 om 20:56

Hij loopt al voordat de penalty genomen is, maar dan staat hij natuurlijk nog niet in het strafschopgebied. Volgens mij is de timing precies goed.

26 september 2023 om 20:33

Waarom dan?

Netjes, die kan in de archieven om over 10 jaar nog eens hard om te lachen.

Wat een amateuristisch gedoe dit. Doe het dan als je in ieder geval 0-2 voor staat. Niet wanneer het 0-0 is

26 september 2023 om 20:35

Ja dat snap ik ook nooit net als een panenka als je die goal gewoon nodig hebt. Het is cool als het lukt maar je moet dat risico niet nemen.

26 september 2023 om 20:49

Waarom dat? Ik geef 'm groot gelijk om het nu "al" te proberen. Kunt net zo simpel zeggen dat het juist bij een 0-0 stand niet verwacht wordt.

Daarnaast is dat juist wat de sport mooi maakt. Of zei je dit soort dingen ook destijds tegen je scherm wanneer je Ronaldinho leuke dingen zag doen?

26 september 2023 om 21:20

Almogaver, ik zou zeggen doe het als je het kan. Icardi en Kerem kunnen het niet dus dan beter niet doen. En het maakt sport zo wel mooi daar geef ik je gelijk in.

Wat n hopeloze penalty, doe dat niet meer jongens. Volgende keer gewoon normaal nemen.

Ja dan moet je ook Cruijff zijn of Messi als je dit soort ongein uithaalt. Maargoed, kan gebeuren.

Schandalige vertoning maar blij met de 3 punten. Dat Olympische stadion.. doek het maar op. Ontzettend zielloos en ze verven het gras gewoon groen, wtf? Team kwam heel ongemotiveerd over, leek alsof niemand het serieus nam met als klap op de vuurpijl die penalty. 3 minuten later schiet ie een moeilijkere erin, wat een man is het toch.

26 september 2023 om 21:08

Ik denk dat de spelers hun motivatie naar ManU hebben gericht, want tegen Ankaragucu zal het wel een soortgelijke scenario worden waarin we nipt winnen

Het was weer eens niet om aan te zien. De lamme tegen de blinde. Hoelang nog voor onze omgekochte journaille eindelijk kritiek geeft op dit zwakke spel? We zijn bijna oktober en nog steeds is bijna niemand fysiek in orde. Zelfs in Saudi Arabië ligt het tempo stukken hoger.

Wat een matige wedstrijd van Gala pffffff......
Het moest minimaal 5/6-0 worden, want dit Istanbulspor is echt super slecht! Dat die penalty zo genomen word oke! Maar dan moet je die bal wel erin schieten ongelofelijk dat het dan verkeerd gaat. Vlak daarna gelukkig de goal van Icardi, maar dit spel was niet om aan te zien laag tempo, teveel prutsen met kansen voorin, slechte teamspel etc....

Tete was deze keer wel matig na zijn afgelopen aantal goede wedstrijden. Oliveira en Baris zijn echt Gala 1 onwaardig prutsers gewoon. Voor mij als 1 van de weinige beste was Torreira!

26 september 2023 om 21:33

Onze competitie evolueert stilaan naar een competitie zoals Qatar. Lege tribunes, niveau om ter zwakst… wat een Istanbulspor in eerste klasse doet, snap ik echt niet.


Aantal ploegen dringend verminderen naar 12 of 14 en play-offs invoeren. Enige manier om deze competitie wat interessant te maken.

Drie punten zijn binnen en daar stopt het ook. Wederom niet kunnen genieten van het voetbal. Okan heeft momenteel zeer veel geluk dat er genoeg spelers zijn die op individuele kwaliteiten een match kunnen beslissen.Hoelang heeft Zaha nog nodig om fit te geraken? Hij wilt precies ook geen meter te veel lopen.

26 september 2023 om 21:26

Ja en iedere meter die Kerem A loopt is er 1 teveel. Dan heb ik nog lever Zaha die weet wanneer hij moet lopen

26 september 2023 om 21:44

Kerem mist een aantal basiskwaliteiten maar van waar komt al die kritiek opeens? Derde seizoen op rij onze flankspeler met het meeste rendement. Betrokken bij 8 doelpunten in 6 competitiewedstrijden.

Momenteel doet niemand het beter.

26 september 2023 om 21:49

Die kritiek komt door het feit dat hij zo inconsistent is. Die betrokkenheid van 8 doelpunten in 6 wedstrijden in onze flutcompetitie zeggen niks als hij in Europa onzichtbaar is en niet eens tegen Kopenhagen kon opstaan

26 september 2023 om 21:59

Ik geef je geen ongelijk maar zonder die rode kaart verliezen we gewoon tegen Kopenhagen. Aan wie ging het dan allemaal liggen? Hij was niet de enige met een onvoldoende.

Die jongen levert wel al voor een derde seizoen op rij al is het maar in de Turkse competitie. Hij zorgt voor een sterke opvulling voor één van drie Turken die er op het veld moeten staan.

Gezonde kritiek is goed maar het bashen van Kerem begint wel heel ver te gaan onder de supporters.

26 september 2023 om 22:02

Want iedereen was ook geweldig tegen Kopenhagen, inclusief Icardi he. Op Boey en Torreira na haalde niemand in de basis een voldoende. Kerem werd ineens de zondebok, maar in het eerste halfuur was hij een van de besten, echter hadden zowel hij als Icardi pech. Sowieso slaat het nergens op om na één Europese wedstrijd gelijk zulke conclusies te trekken.

26 september 2023 om 22:09

Dat is ook een beetje het probleem: er moeten 3 turken staan en hij is momenteel niet de 3de die in de basis moet spelen. Ben er ook wel van bewust dat hij goed aan zijn statistieken werkt op zijn tijd, maar meneer is momenteel wel uit vorm

Dinsdagavond training gaat niet door omdat Gala speelt natuurlijk, we hadden zelf beter kunnen trainen. Ik weet nog steeds niet wat ik net heb gezien. Niveautje zaterdag 4e klasse west 1. Istanbul had welgeteld 28x gepasst in 32min wtf!!! En dit speelt op het allerhoogste niveau. Dan verwacht je toch wel meer van Gala, maar dat was ook echt 3x niks. Zaha is nog steeds totaal niet fit. Waar was ziyech en sanchez?

26 september 2023 om 21:28

Ziyech kreeg rust vanwege de aankomende drukke speelschema, Sanchez & Ndombele konden niet spelen omdat dit een inhaalwedstrijd was en zij toen nog niet ingeschreven stonden

26 september 2023 om 21:50

Uit bij Istanbulspor gaat ook precies een thuismatch worden voor Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas. Die hebben niks te zoeken op het hoogste niveau in Turkije.

Daar zijn ook delen van de tribunes gesloten ivm ongeregeldheden? Of waarom is alles leeg?

26 september 2023 om 22:23

Niks met ongeregeldheden te maken. Türkiye is gewoon niet zo een voetballand als dat vele Turken jullie willen doen geloven. Bijna alle stadions zijn wekelijks voor meer dan de helft leeg. Stadions van de grote clubs daargelaten.

26 september 2023 om 23:05

Turkije is wel degelijk een voetballand. Istanbulspor is gewoon een van de kleinste clubs van het land. Ankaragucu, Goztepe, Altay, Karsiyaka, Giresunspor, Sivasspor, Konyaspor, Demirspor, Kayserispor, Antep: allemaal clubs die genoeg supporters hebben. Er is echter 1 groot probleem en dat is dat ze allemaal te grote stadions hebben gebouwd die allemaal een te hoge capaciteit hebben waardoor de stadia leeg lijken. Het Olympisch stadion waar vandaag werd gespeeld is sowieso een en al drama.

26 september 2023 om 23:51

Die clubs die je opnoemt spelen ook gewoon voor lege tribunes wanneer ze niet spelen tegen 1 van de grote 4.

Turkije is geen voetballand, of beter gezegd, Turken zijn geen voetballiefhebbers. Ze houden niet van het spelletje, ze houden van hun eigen kleuren, en that’s it. Voor de rest houden Turken gewoon van alle gossip errond. We hebben niet eens serieuze analisten. Van een land waar mannen als Ali Naci Kucuk als serieuze voetbaljournalisten worden beschouwd, kan je moeilijk zeggen dat het een voetballand is.

27 september 2023 om 07:46

Dus dat galagantoise34. Ik blijf bij mijn mening Flackogs. Turkiye is helaas geen voetballand. Hoe graag ik het ook anders zou zien, want ik volg de competitie op de voet. Ik kijk wekelijks alle samenvattingen en geloof me, de tribunes van die genoemde clubs zijn gewoon leeg. Alleen wanneer ze tegen de grote teams spelen of een Europese wedstrijd spelen zitten de stadions redelijk vol. Maar zelfs dan niet altijd. Dat zie je nauwelijks tot nooit in landen als Duitsland, Nederland, Spanje en Engeland.

27 september 2023 om 10:32

Mwua, ik denk toch echt dat als je gewoon stadia had gebouwd met een capaciteit van ongeveer 12-15k, deze echt wel wekelijks bijna vol zouden zitten bij de clubs die ik eerder heb benoemd. Nu zijn er allemaal mega-gedrochten waar het onderhouden van de grasmat ervan vaak al te duur is voor de clubs.

26 september 2023 om 22:54

Het is ook dat Istanbul 5 clubs (+1 Tuzla spor Lig 1) heeft. Ik zie geen reden om voor Istanbul spor te zijn als je GS, FB, BJK en (Geen idee waarom je voor deze club wilt zijn) BSK kan supporten.

26 september 2023 om 23:21

Vergeet Pendikspor niet! En natuurlijk Umraniyespor en Eyupspor beide spelend in turkse Lig 1 (2e niveau)

27 september 2023 om 00:23

En Fatih Karagumruk?

27 september 2023 om 01:35

En Kasimpasa dan?

27 september 2023 om 02:35

excuses 8 (+3 Lig 1) clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren