Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Frank de Boer is enthousiast, er is veel geld en je kunt er echt iets doen’

Laatste update:

Frank de Boer zag in november vorig jaar een einde komen aan zijn avontuur bij Internazionale en wacht sindsdien op een nieuwe kans als hoofdcoach. Die nieuwe uitdaging lijkt er nu aan te zitten komen, aangezien de oud-trainer van Ajax dicht bij een dienstverband bij Crystal Palace zou zijn. Broer Ronald de Boer denkt dat het een interessante keuze zou zijn.

“Hopelijk ronden ze alles snel af. Frank is natuurlijk erg enthousiast. Het is de grootste competitie, dat weet iedereen. Iedereen kijkt naar de Premier League”, vertelt hij in gesprek met talkSPORT. “Je kunt hier echt iets doen als je de kans krijgt, omdat er veel geld is en je spelers kunt kopen.”

“Het is een interessante competitie om te zien hoe ver je het kunt schoppen als trainer”, gaat Ronald de Boer verder. “Ik weet dat ze in gesprek zijn en ik denk dat het nu om de details gaat, zoals de invulling van de staf. Ik voorzie geen problemen, al is het natuurlijk niet aan mij om te zeggen of de deal gesloten is of niet.”

Denk jij dat Crystal Palace een goede club zou zijn voor Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Southampton was beter geweest, die zijn nog enigszins stabiel. Palace kan zomaar degraderen en met dat beleid daar sta je zomaar weer op straat. En dan is je 4 keer kampioens-krediet wel verspeeld en kan je Van Marwijk achterna de zandbak in.

23 juni 2017 om 13:33

Begrijp je, southampton was ook een betere club geweest maar die waren vorig seizoen 8e geeindigd en vervolgens werd alsnog de coach ontslagen. Kortom valt er daar wel eer te behalen ? Ik denk dat Frank een man is die graag de uitdaging aangaat en iets moois wil neerzetten. Denkt dat dat eerder mogelijk is bij palace en er meer potentie is om een huzarenstukje uit te halen dan bij southampton.

23 juni 2017 om 13:38

Natuurlijk, ik bemoedig het ook alleen maar om een uitdaging aan te gaan. Echter moet je wel de clubs met elkaar vergelijken qua manier van beleid. Southampton heeft dit jaar inderdaad boven haar stand gehandeld door hun coach te ontslaan, maar voor zo ver wij weten kon dit net zo goed iets interns zijn geweest zoals bij Tuchel. Palace heeft, hoe je het ook wendt of keert, veel meer coaches versleten in de afgelopen jaren. Maar Frank heeft er natuurlijk meer verstand van dan ik met mijn vz account, dus als het voor hem klopt dan moedig ik hem aan. Ik ben enkel huiverig voor het feit dat we na de generatie V Gaal, Hiddink, V Marwijk, Advocaat etc (behalve Koeman) niet echt coaches hebben die wat neerzetten in het buitenland. Vandaar dat ik De Boer graag zie slagen.

23 juni 2017 om 13:41

Er zit ook wel ff 20 jaar tussen die generaties, dus gelukkig hebben de huidige coaches nog wel een tijd om zich te bewijzen. Als coach wordt je nou eenmaal gewoon vaak ontslagen, dat is niet meteen een ramp en een enorme smet op je cv. Kan altijd weer via een omweg terug aan (sub-)top komen als coach.

23 juni 2017 om 14:03

Er waren ook intern problemen met spelers en Puel + 17 punten minder als jaar ervoor + het publiek was erg ontevreden.

Heb het al vaker gezegt hier maar heeft niks te maken met 8e eindigen en ontslagen worden, er speelde veel meer bij Southampton.

23 juni 2017 om 14:25

Volgens mij heeft Southampton al een coach. Ik vind het een beetje raar hoe zoveel mensen maar doen alsof Frank de clubs voor het uitkiezen heeft.

23 juni 2017 om 15:01

Zeg alleen maar dat het beter voor Frank was geweest. Zeg niet dat hij verkeerd gekozen heeft. Begrijpend lezen.

23 juni 2017 om 13:39

Nou het is anders niet verkeerd bij Palace. Afgelopen seizoen kon je ook zien dat zodra het begon te lopen het een goede ploeg is met veel individuele klasse met vooral Zaha, en ook nog Benteke en Townsend. Paar gerichte aankopen erbij en je kan een stabiele factor in de middenmoot of zelfs subtop worden.

23 juni 2017 om 13:57

Ja, dat kan inderdaad. Wat ook kan is dat het allemaal een beetje tegenzit. De eerste drie wedstrijden gaan misschien ongelukkig verloren en dan slaat al gauw de paniek toe bij zulke toch niet stabiele PL-clubs. Het is een beetje vergelijkbaar met een PEC Zwolle of Willem11. Gaat het goed dan speel je hoog in de middenmoot, zit het een beetje tegen, kun je zomaar degraderen. Het zal echt afhangen van gerichte aankopen en chemie tussen spelers en de Boer.

23 juni 2017 om 14:14

Voor 3 miljoen per jaar wat gasten, die er vrij weinig van kunnen, voetbaltraining geven, daar tekent iedereen voor toch?

23 juni 2017 om 14:28

Mijn inziens kun je beter bij de nummer 14 instappen en ervoor zorgen dat je volgend jaar 9de wordt in plaats van bij de nummer 7 instappen en als 8ste eindigen. Mensen willen namelijk verbetering zien. De kans dat Southampton de top 4 in gaat lijkt mij zeer klein

Inderdaad Frank ! Met 100 miljoen kan je een heel end komen hoor. Als je de juiste aankopen doet kan je zeker een seizoen a la southampton draaien en 8e worden, met heel heel veel geluk 7e. Maar dan moetje wel een topseizoen draaien. Uiteindelij om op me punt terug te komen.... Denk zeker dat er mogelijkheden zijn en dat je al coach zijnde door kan groeien. Kom op frank ik hoop dat je er wat van maakt en een naam gaat maken !!

23 juni 2017 om 14:00

Al hebben ze 100 miljoen te besteden dan nog strijden ze tegen teams die minimaal hetzelfde en zelfs veel meer te besteden hebben.

Veel geld klinkt leuk maar denk nou niet dat er topspelers zijn die naar Crystal Palace willen. Die club heeft totaal geen uitstraling en dus kom je al snel uit op spelers met een deukje en dan maar hopen dat je erin blijft.

Ik hoop voor 'em dat het wat wordt. Voor mijn gevoel presteert Crystal boven haar kunnen de afgelopen seizoenen, en is het dus lastig in te stappen als de verwachtingen op basis van budget eigenlijk net iets te hoog liggen. Ze zijn de laatste 4 keer 11e, 10e, 15e, 14e geworden, dus ik kan me voorstellen dat de fans hopen op een klassering in de middenmoot, terwijl lijfbehoud normaal gesproken een realistische doelstelling is. Maar goed, puur speculatie, ben vooral benieuwd hoe Frenkie het gaat doen. Zet 'm op!

Ikw as al niet zo gecharmeerd van dat hij toen Inter koos.. mocht hij Crystal kiezen vind ik het hetzelfde geval.
Maar blijkbaar hebben andere engelse clubs gewoon weinig tot geen belangstelling voor hem waardoor zo een club als Crystal overblijft?
Want als er meerdere waren denk ik niet dat hij Crystal zou kiezen..maargoed wel leuk dat hij weer aan de slag lijtk te gaan.

Crystal Palace vind ik echt geen gekke keuze, met een paar goede aankopen kan je daar echt wel een leuk team van maken.

Hebben al best aardige aanval met Benteke, Zaha, Townsend en Cabaye, paar versterkingen achterin erbij en is het echt zo slecht nog niet.

Ik snap Ronald de Boer niet echt. Ja, Crystal Palace kan wat geld uitgeven, maar kijk wat de andere clubs te besteden hebben... Al met al zou ik deze keuze van Frank niet begrijpen, maar misschien hoopt hij via deze 'grijze muis' weer een job bij een topclub te krijgen?

Opzich kan je van Crystal Palace, als het ook een beetje meezit, best wat maken. En vinden we over een paar jaar Crystal Palace wel een soortgelijke club als Southampton nu is bijvoorbeeld. Ze hebben best een aantal goede spelers (zaha, Benteke, Cabaye), maar het is wel een fysiek elftal met veel kracht en snelheid. Heel anders dan het materiaal wat de Boer bij Ajax had. Daarnaast was hij met Ajax gewend om te domineren (althans dat probeerden ze), maar zal hij nu voor Crystal Palace toch een soort tegenaanval tactiek moeten gaan creã«ren. Waar je overigens wel de spelers voor hebt, dat scheelt.

Ben heel benieuwd wat hij er van zou maken mocht het doorgaan. Ook leuk om te zien of hij nog achter spelers uit de eredivisie aangaat, met in het bijzonder die van Ajax.

Als ik frank was, had ik Ziyech, Riedewald, Vilhena en Larsson gehaalt naar Crystal. Ze hebben ff de voorbereiding nodig, maar je kan wel op iedere linie goed met ze communiseren en ze weten we wat Frank wil. Frank moet idd niet te veel tikkie breed en op balbezit gaan spelen, daarin kan Ziyech echt belangrijk zijn, want die speelt alleen diep. Ziyech kan ook beter nu al naar het Engelse niveau gaan met de hoogste weerstand, want zo weet hij wat hij wat fysiek gevraagd wordt. De passes en het overzicht zullen dan vanzelf wel komen. Crystal zal gewoon ff geduld moeten hebben in het begin van het seizoen. Zo tegen de kerst zal het dan gaan lopen en dan zijn er nog genoeg punten te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren