Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema krijgt spotgoedkope ‘opvolger’ bij Real; Pérez heeft nieuws voor Mbappé

Laatste update:

Real Madrid heeft zich versterkt met Joselu. Dat bevestigt de club maandag in een officieel persbericht. Met de komst van de Spaans international vult Real het gat in dat Karim Benzema achterlaat én lijkt de selectie nagenoeg rond. Florentino Pérez erkende zondag namelijk geen grote aankopen meer te zullen doen. De komst van Kylian Mbappé lijkt daardoor uitgesloten.

Het nieuws over Joselu hing al enige tijd in de lucht. Relevo wist donderdag al dat de overgang rond was en nu geeft ook Real witte rook. Joselu, kersvers Nations League-winnaar, komt op huurbasis over van degradant Espanyol en kan na dit seizoen de definitieve overstap maken naar Santiago Bernabéu. De 33-jarige spits heeft al een verleden bij Real: tussen 2009 en 2012 speelde hij al in het hemelwit, al was dat voornamelijk in het beloftenteam.

Joselu lijkt in Madrid de directe opvolger van de naar Al-Ittihad vertrekkende Benzema te worden. Dat kan geconcludeerd worden op basis van Pérez' woorden van afgelopen zondag. De Real-voorzitter werd aan fans gevraagd naar Joselu's komst, wat hij bevestigde en aanvulde met info over de rest van deze transferzomer. Pérez zei geen grote aankopen meer te zullen doen na Jude Bellingham, waardoor de komst van Mbappé en/of Harry Kane zo goed als uitgesloten lijkt.

Zeker Mbappé werd afgelopen week veelvuldig aan Real gelinkt. De steraanvaller zou willen vertrekken bij Paris Saint-Germain en volgens Le Parisien zou hij zijn zinnen op een transfer naar de Koninklijke hebben gezet. Mbappé drukte laatstgenoemde gerucht al snel de kop in. Kane werd in een eerder stadium al in verband gebracht met Real. The Athletic schreef begin juni dat Carlo Ancelotti de goalgetter dolgraag aan zijn selectie zou willen toevoegen.

Mogelijk ziet Real Joselu toch meer als back-upoptie, en wil het alsnog een één-op-één-vervanger van Benzema uit het goedkopere segment halen. Ook Mariano Díaz, die vorig seizoen tweede keus was, vertrekt namelijk uit Bernabéu. Naast Benzema en Díaz nemen ook Eden Hazard en Marcos Asensio afscheid, waartegenover de komst van Brahim Díaz, Fran García, Antonio Blanco en dus Bellingham en Joselu staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje, wel een vreselijke downgrade dan van Benzema naar Joselu. Ik maar denken dat hij gekocht was als back-up, blijkt het gewoon de 1e spits te worden volgend seizoen. Nou, zal wel een overgangsjaar worden dan

19 juni 2023 om 12:07

Gewoon tactisch en rustig achter de schermen onderhandelen.
Of Perez wil Mbappe volgend seizoen transfervrij binnenhengelen. Mbappe heeft gezegd seizoen nog te willen afsluiten (en natuurlijk om weer tekengeld bij Real te pakken)

We zullen gewoon iedere dag Mbappe nieuws lezen.

19 juni 2023 om 12:36

Of mbappe gaat dit jaar naar real ofwel als hij met pensioen is. read my lips 😁

19 juni 2023 om 13:25

Maar eerlijk...mbappe speelt vanaf links de spits in...dat is toch precies dezelfde plek als Vinicius?
Als Real Mbappe zou kopen zou dat echt een terugkeer zijn naar kopen om het kopen. Ze hebben veel meer een nr 9 spits type nodig, die er al staat ipv ieamnd komend van de linkerkant.

19 juni 2023 om 13:28

Mbappé kan perfect van rechts komen. Daar brak hij door en won hij zijn eerste WK.

19 juni 2023 om 12:09

Vergis je niet in Joselu. Hij maakt wel 17 doelpunten in 38 wedstrijden. Nu klinkt dat niet veel, maar hij deed dit wel in een veel slechter elftal dan Real Madrid.

Je kan hem uiteraard niet vergelijken met Benzema, maar dat die is een klasse apart.

Veel goede spitsen zijn er niet op de markt momenteel.
Ja, je kan vol voor Mbappe gaan, maar laten we eerlijk wezen, ze hebben net 100 miljoen uitgegeven aan Bellingham. Daarnaast is je directe concurrent (barcelona) financieel niet machtig om dit seizoen hun selectie flink te versterken, dus zoveel verschillen ze niet aankomend seizoen.

Een overgangsjaar is het niet. Met deze selectie kunnen ze prima de concurrentie aangaan met Barcelona en dan in het achterhoofd dat Mbappe volgende jaar "gratis" is op te pikken.

Denk dat Real heel uitgekookt is als het aankomt op transfers.

19 juni 2023 om 12:15

Maar de selectie van barca is teminste dubbel bezet, madrid laat in 2 jaar tijd heel veel ervaring gaan ( en dus ruimte in het salarishuis). Ze moeten wel gebruik maken van het moment zodat ze over 2 jaar een geoliede machine kunnen zijn ,afhankelijk van de trainer ook.

19 juni 2023 om 12:46

Real Madrid kan zeker nog een spits erbij gebruiken.
Maar om nu 200 miljoen + astronomisch salaris uit te geven aan Mbappe die misschien volgend jaar transfervrij is, lijkt mij geen verstandige zet.

Er zijn weinig clubs die Mbappe kunnen en willen betalen.
Man City heeft Haaland al.
Chelsea zou een optie kunnen zijn, maar ik verwacht niet dat Mbappe dat zelf wilt.
Man Utd heeft (nog) niet de financiele middelen en ook daar de vraag of Mbappe dat wilt.

Hij heeft zelf aangegeven dat Real Madrid zijn droomclub is. Dus even 12 maanden wachten en je kan hem gratis binnenhalen.

19 juni 2023 om 12:50

Kijk jij praat met visie op gracias

19 juni 2023 om 13:49

Wie weet verlengt Mbappe over een jaar wel gewoon bij PSG. Als hij het puur om het geld doet is hij over een jaar in een veel betere onderhandelingspositie dan dat hij nu is en kan hij bij PSG opnieuw een bizar salaris vragen.

19 juni 2023 om 12:26

Is Rodrigo niet geschikt om in de spits te spelen? Denk dat je met al die middenvelders in een 442 ruit moet gaan spelen, en dan met Vini en Rodrygo in de spits.

19 juni 2023 om 12:48

Het probleem is dat je dan ook geen rechtsbuiten of linksbuiten in de selectie hebt. Of diaz moet opeens basis gaan spelen.

19 juni 2023 om 13:18

Vini en Rodrygo zijn juist gevaarlijk met wat ruimte en in de 1 tegen 1. Laat je ze in de spits staan haal je ze juist uit hun kracht

19 juni 2023 om 12:27

Alweer?

19 juni 2023 om 12:31

Ik vind het juist te prijzen dat Perez weigert om enorm veel geld (wat zal het zijn voor, 150 - 200 miljoen?) uit te geven aan een Mbappe die volgend deur gratis de deur uit loopt. Dat getuigt juist van slim financieel beleid om je niet te laten verleiden tot paniekaankopen.

Natuurlijk hebben ze veel aan Bellingham uitgegeven, maar dat wordt toch wel over het algemeen als een hele verstandige aankoop betiteld.

19 juni 2023 om 12:35

Volgend jaar gaat mbappe overal behalve naar Real. Denk eerder united of liverpool. Hij wil schitteren in de beste competitie en niet in een vergane laliga

19 juni 2023 om 13:16

Vergane LaLiga? Er zijn weinig clubs die de afgelopen 10 jaar zo goed gepresteerd hebben als Barca Real en Atletico, en dan niet te vergeten de Europa League toppers uit Sevilla.. het enige wat Engeland meer heeft is geld, maar daarbij komt ook kijken dat er veel visieloze clubs zijn die teveel geld uitgeven aan te matige spelers. Kijk het uitgaven patroon van United en wat ze ermee bereikt hebben zonder Ferguson. City is gaan draaien sinds Txeberian oid en Guardiola, daarvoor gaven ze maximaal geld uit aan centrale middenvelders. Chelsea heeft na drogba amper presterende spitsen gehad. Liverpool is gaan draaien onder Klopp en deden het uitstekend de laatste jaren en Arsenal is eindelijk aan het opkrabbelen. Het gevecht tussen Engeland en Spanje is er voorlopig nog wel en Spanje is echt nog niet in de staat waarin Italië de afgelopen jaren zat, die ook weer aardig in de lift zitten. Real is top en zal dat voorlopig ook nog wel blijven, niet voor niks de grootste club ter wereld daar kunnen Moneyball Arabieren nog lang niet aan tippen.

19 juni 2023 om 13:16



Perez wilde in 2021 gewoon 200 miljoen neertellen voor Mbappe met een 1-jarig contract (nooit op het bod gereageerd door PSG trouwens), terwijl hij de zomer erop ook gratis de deur zou uitlopen. Inmiddels zitten we in 2023 en zal Mbappe minstens tot 2024 speler van PSG zijn.

Sportief snap ik wel dat Perez hem zo graag wilt, maar het neemt nu wel echt belachelijke vormen aan. Een club met de grootte van Real Madrid moet niet als een soort schoothond achter Mbappe aanlopen ondanks meerdere afwijzingen door de jaren heen, op een gegeven moment is het gewoon klaar. Er zijn genoeg andere goede voetballers op deze aardbol die misschien wel veel beter in het team passen dan Mbappe.

19 juni 2023 om 15:39

Hij wil de cl winnen en bij united of Liverpool gaat dat niet lukken. Madrid of hoogstens city maar die hebben haaland. Maar door al dit diva gedrag van mbappe, begin ik steeds meer te neigen dat hij niet meer hoeft te komen. Voetballend geweldig, maar madrid is geen psg en ik denk zijn persoonlijkheid geen toegevoegde waarde is voor real. Zou overigens ook niet snel weten wie madrid dan moet halen, want 120-130 betalen voor kane is ook absurd.

19 juni 2023 om 16:06

Ah joh, probeer je jezelf voor de gek te houden? Vrijwel alle merengues zouden op hun knietjes gaan en bidden dat ie komt, als ie ook maar enige indicatie geeft. En een gat in de lucht springen zodra hij daadwerkelijk komt.

En dan het gezeur over divagedrag en dat dit niet gewenst zou zijn. Jarenlang genoeg diva's gezien bij de merengues en tot er geen prijzen komen, hebben jullie daar in z'n algemeen nooit problemen mee gehad. Genoeg diva's die zelfs publiekslievelingen zijn geworden. Of ze nu daadwerkelijk leveren of niet. Van Cristiano tot Guti.

19 juni 2023 om 16:49

Jezus man, die club zit jou wel hoog geloof ik. Volgens mij heb je een grotere hekel aan alles wat maar in de buurt van Real Madrid komt dan dat je fan bent van je eigen club. Als Mbappe een Madrid speler zou worden kan je als merengue niet anders dan blij zijn, daar hoef je niet voor doorgeleerd te hebben om dat te snappen. Maar de opgefokte manier waarop jij altijd Los Blancos becommentarieerd is wel heel frappant en zuur. Ik zou last van mijn maag, hart en bloedvaten krijgen als een voetbalclub mij zo dwars zat. Lighten up man.

19 juni 2023 om 14:14

Het is geen overhyped speler dus automatisch downgrade volgens vele.

We maken ons op voor een jaar zonder prijzen!

Als Perez dat serieus meent dat Joselu de laatste aankoop zal zijn deze zomer is dat te belachelijk voor woorden. Vorig seizoen had je al moeite met een aanval bestaande uit Benzema, Vini, Rodrygo, Asensio, Hazard en Mariano (ondanks dat die laatste 2 amper hebben gespeeld). En dan ga je nu het seizoen in met Vini, Rodrygo, Brahim en Joselu. Dat kan toch niet zeg. Hier ga je echt geen potten mee breken. Zeker in de CL niet...

19 juni 2023 om 12:15

Dat word echt 3x niks met die subtopaanval volgend seizoen idd.

19 juni 2023 om 12:28

Lekker een seizoen strijden om een CL-ticket... het bestuur heeft de afgelopen jaren echt bizar weinig uitgegeven en dan krijgen wij als supporters dit...

Overigens wat anders: Ancelotti zal dit ook niet pikken. Het bestuur heeft hem heuse versterkingen beloofd, maar als ze met dit materiaal komen aankakken dan zal hij ook wel bedanken. Doet hij dat niet, dan wordt het een seizoen waarin hij de oude garde, bijna uit protest, voortdurend zal opstellen wat weer zal resulteren aan slechte resultaten.

19 juni 2023 om 12:46

Er is nog die jonge spits uit de jeugd die aan de deur klopt. Raul schijnt nogal gecharmeerd van hem te zijn. Zou de club sieren om hem het vertrouwen te geven. Met Joselu achter de hand. Toen wij Ronaldo misliepen gooide Van Gaal Kluivert voor de leeuwen. Heeft ons geen windeieren opgeleverd.

19 juni 2023 om 13:57

Bellingham heeft nog wel eens rechts/linksbuiten gespeelt voor Dortmund en Engeland, misschien dat ze hem nog wel zien als optie voor rechtsbuiten samen met Valverde.

Behalve Vinicius nu wel extreem weinig diepgang in de aanval van Madrid zeg...

Lijkt me wel frappant als ze niemand halen. Voorin is de spoeling al heel dun. En Josule is een leuke back up maar toch geen 1e spits voor een club als Real.

Real Madrid heeft natuurlijk wel al wat uitgegeven, maar het lijkt mij toch dat ze in ieder geval nog een “goede” aanvaller erbij halen voor de dunne spoeling voorin, anders zie ik het somber in voor Real Madrid.

Lijkt me sterk. Dat zou betekenen dat je het seizoen met 1 spits ingaat. Er zou toch echt een 9 van niveau moeten komen .
Los van een 9
Er zijn 4 aanvallers vertrokken ( Mariano , benzema , hazard en assensio. En daar zijn tot nu toe alleen joselu en brahim voor terug gekomen

Het Bernabeu renoveren zal wel 200% duurder zijn geworden dan in eerste instantie begroot is. Ik kan het verder niet meer verklaren. Het wordt het zoveelste seizoen op rij met i.m.o. een Madrid-onwaardige voorhoede. Denk dat nog een Copa winnen het hoogst haalbare is. Als we met Benz geen kampioen konden worden afgelopen seizoen mogen we dat van Joselu ook niet verwachten lijkt me. Ach Perez, Osimhen ziet er ook zo aantrekkelijk uit voor de 9...... Maar zijn Kylian fixatie heeft hem blind gemaakt.

19 juni 2023 om 12:08

misschien weet Perez al dat Mbappe volgend jaar komt en is hij nu aan het sparen voor de tekenbonus. Perez is een slimme man en kan me niet voorstellen dat hij niet nog iets achter de hand houdt

19 juni 2023 om 12:14

Ik hoor je, maar dat dacht hij in 2022 ook als ik me niet vergis. Vandaar dat hij gedesillusioneerd aangaf in de media dat dit "niet 'mijn' Mbappé" is. Ik heb vaak volledige vertrouwen gehad in Perez, omdat hij mijn gedachtes als het ware las betreft transfers. Ik hoopte op spelers zoals Kroos, James, Chicharito en Alaba en vaak werd ik op een dag wakker en voelde het als 1e kerstdag, omdat bleek dat Florentino deze spelers had gestrikt. Mbappé is toch echt wel een hoofdpijndossier geworden. Hoevaak heeft hij Madrid inmiddels afgewezen? 4 of 5 keer sinds zijn puberteit. Je moet op een gegeven moment verder..

Haha, het transferseizoen is nog niet eens echt begonnen en dan al roepen dat het klaar is. Dat is echt een zinloze opmerking. Als de kans aanwezig is, pakt Real natuurlijk gewoon door. Denk ook dat ze op de achtergrond nog altijd bezig zijn



Is dit serieus of zand in de ogen strooien? De back posities bij Real moeten echt vervangen worden. En eigenlijk had ik sowieso nog wel een rechtsbuiten verwacht. Dat hij geen 9 wil halen heeft denk ik puur te maken met dat Endrick en Mbappe in de nabije toekomst naar Real zullen verkassen. Ik vermoed namelijk dat Mbappe ''gewoon'' naar Real verkast.

19 juni 2023 om 12:10

Ik hoop op een fitte Mendy, die vervangen kan worden door Fran Garcia of Camavinga. Maar inderdaad, de rechtsback positie is een zorgenkindje. Carvajal moet echt de hete adem voelen van een andere back die hem evt. uit de basis kan spelen. Endrick komt binnen als een broekie en het zou een schande zijn om in 2024 meteen de gehele last die komt kijken bij een club als Real Madrid op zijn schouders te laten rusten. Er moet en zal een Madrid waardige spits komen, anders heeft de gehele directie gefaald.

19 juni 2023 om 12:19



Linksback zit wel goed met Mendy en vooral Fran Garcia. Fran is voetballend echt beter dan Mendy. Over de middenlijn heb je aan Mendy weinig. Ik zou Mendy als LCV proberen. Barca deed dat destijds met Abidal en dat was een goede zet. Verdedigend is Mendy ijzersterk en hij is pijlsnel dus kan met veel ruimte in de rug voetballen. Fresnada zou een hele goede jonge back zijn voor Real. Had Vinicius 2x goed in de tang en is ook aan de bal erg sterk, pas 18 jaar.

Ik denk dat Perez dan liever een jaar wacht. Mbappe komt vrijwel zeker volgend jaar vermoed ik. Als je dan nu geld gaat gooien voor een Osimhen (zal ook rond de 100M zijn), dan denk ik dat Perez liever eieren voor zijn geld kiest.

19 juni 2023 om 15:49

Fresnada komt ook nog eens uit de jeugd al lopen er natuurlijk wel meer potentiële targets rond

19 juni 2023 om 12:24

Nou, als je het me een paar jaar geleden had gevraagd dan had ik hetzelfde gezegd over Real Madrid en Mbappe. Maar op dit moment kan ik niet anders concluderen dat een transfer van Mbappe naar ons alles behalve 'gewoon' is. We zitten als sinds 2017(!!!) achter Mbappe aan, zonder resultaat. Als hij deze zomer of volgend jaar niet komt mag het voor mij een keer klaar zijn.

19 juni 2023 om 12:28

Na dat geintje wat hij vorig jaar geflikt heeft zou ik hem nooit meer aantrekken. Puur uit principe kwestie. Real Madrid is groter dan welke speler dan ook. Maar sportief gezien en het totale plaatje kan ik volkomen begrijpen als Real hem toch een ''2e kans'' geeft.

19 juni 2023 om 12:33

Ik kan je verzekeren dat ik en heel veel Real Madrid supporters met mij die ik spreek hem het liefst nooit in ons maagdelijke wit zouden willen zien spelen. Maar het is puur een gebrek aan beter en de noodzaak om resultaten te kunnen boeken (wat jij zegt. sportief gezien) dat ik deze transfer als supporter nog een kans wil geven. Oprecht, pure noodzaak: als er een speler was die ook maar een beetje in de buurt kwam van de klasse van Mbappe dan had ik hem nooit meer in ons shirt willen zien spelen.

Die tweede kans is overigens ook niet zomaar gegeven. Verschillende media hebben naar buiten gebracht dat Mbappe enorm veel spijt heeft van zijn verlenging en dat hij Perez persoonlijk zijn excuses heeft aangeboden.



Ik hoop op niets meer dan dat PSG Mbappe volgend seizoen een grotere zakgeld aanbied dan afgelopen zomer, zodat die alsnog bijtekent. Perez kan dan op de blaren zitten.. Ik.kan me niet voorstellen dat een club als Real zich zo geobsedeerd kan opstellen t.o éã©n speler.. Ancelotti kan dan lekker vertrekken want het komend seizoen wordt met deze aanvallers sowieso niets. Zeker als Joselu de enige spits wordt..

Een 33-jarige spits van een gedegradeerde club, is dat waar Real dit jaar op gaat gokken voor de spitspositie? Ik weet niet wat Ancelotti in gedachten heeft, maar hiermee ga je het in de Champions League echt niet redden.

Bij Espanyol heeft hij er dan wel weer 16 gemaakt dit seizoen, wat behoorlijk goed is als je kijkt naar hoe slecht ze het dit seizoen hebben gedaan. Het voelt voor mij alleen een beetje als de categorie Braitwaithe/de Jong naar Barca.

19 juni 2023 om 14:29

Dit heeft toch gewoon met Mbappe te maken? Je kon het eigenlijk wel voorspellen: Of ze haalden een topspits als opvolger voor Benzema en lieten Mbappe lopen, of ze zetten in 2024 vol in op Mbappe en komen met een tijdelijke oplossing die vrij goedkoop is.

19 juni 2023 om 17:29

Uiteraard. Maar ik vind Real Madrid niet de club die een seizoen weggooit om het jaar erop een speler, die hen nota bene al meermaals nee heeft verkocht, te halen.

19 juni 2023 om 21:18

Tja, het is nu of nooit. Als ze een speler als Osimhen halen, is Mbappe eigenlijk geen optie meer. Ik vraag me vooral af of het de gok waard is. Zelfs als hij dit keer wel naar Real Madrid verkast, neemt hij ongetwijfeld aanzienlijk meer ruimte in beslag binnen het salarishuis dan iedere andere spits. Daarnaast zie ik hem niet zomaar cijfers halen als dat van Messi of Ronaldo. In De Ligue 1 komt hij daar al niet enigszins aan. Als je Mbappe haalt, moet je op andere posities inleveren.

Het seizoen ingaan met Vini, Joselu, Rodrygo en Alvaro Rodriquez als aanvallers is zelfs bij amateurvoetbal te weinig, laat staan een club dat een wedstrijd of 60 speelt.

19 juni 2023 om 12:21

Dat wordt dan een seizoen waarin we moeten vechten voor een CL-ticket... regelrechte ramp.

19 juni 2023 om 15:54

Vechten voor een cl ticket is qel heel erg overdreven maar ene stop spits/aanvaller zou we heel fijn zijn. Geld is er genoeg in madrid dus als mbappe 1 augustus niet binnen is, zou ik heel snel verder schakelen

Perez op zn woord geloven. Is er 1 iemand die dat doet? Natuurlijk gaat hij zn best doen Mbappe te halen.

19 juni 2023 om 12:12

Natuurlijk voetbalzone,……..🙃 Joselu is gehaald omdat Mariano Diaz weg gaat. Voor Benzema hebben ze waarschijnlijk geen vervanging nodig…Er gaat echt nog wel een grote naam gekocht worden!

Ik denk niet dat Perez zijn plannen over welke transfers er nog gaan plaatsvinden aan een willekeurige fan gaat blootgeven, al helemaal als er een telefoon op hem gericht is. Deze uitspraak zegt eigenlijk helemaal niets.

Mocht het toch waar zijn, dan hoop ik dat Perez van zijn fouten heeft geleerd. Mbappe heeft ons als een keer de rug toegekeerd. Als hij nu gaat uitsparen om Mbappe volgende zomer te halen en Mbappe besluit om toch bij te kennen omdat Qatar hem een fikse loonsverhoging geeft en hem semi-directeur van de club gaat maken o.i.d., dan mag Perez meteen zijn biezen pakken.

Alles in deze hele soap is afhankelijk van wat PSG gaat doen: hem deze zomer verkopen omdat meneertje niet wil bijtekenen of toch behoudend met volgend seizoen de voornoemde voorstel. Als dat eerste toch de enige optie is voor PSG om er nog een bedrag uit te halen, dan zie ik hem wel deze zomer komen. Als het op volgend jaar aankomt wordt het voor Perez denk ik toch een gok. Een intentieverklaring... daar heb je met Mbappe geen ruk aan.

Joselu zal wel niet het slotoffensief zijn. Ik zou toch graag Osi zien voor de spits en io rechts een van de 3 : salah, mahrez of bernardo silva. Dan is de aanval gewoon weer levensgevaarlijk in de omschakeling. Zeker met het powerhouse middenveld ( in potentie ). Zo zou je bijna alle ploegen wel overlopen.

Joselu is voor nu gehuurd, niet gekocht. De hand blijft op de knip. Want voor de hele wereld heeft Real Madrid uiteraard tekortgeschoten dit afgelopen seizoen. Voor- en tegenstanders van de club eisen immers dat de Koninklijke minstens 4 prijzen per seizoen wint, anders is het een mislukte campagne. De lat ligt hoog, en een Europese Supercup, Club World Cup en Copa del Rey in 1 seizoen is natuurlijk veel te mager. Belachelijk gewoon. Dat wil zeggen dat clubs als Barcelona, Atletico, Liverpool, City, Bayern, Chelsea, Spurs, United, Paris, alle Italiaanse clubs beter kunnen opdoeken. Want die presteren nog heel veel minder. Volgens mij mag je er toch van uitgaan inmiddels dat Perez prima weet wat hij doet. En dat is datgene wat mogelijk is.

19 juni 2023 om 15:55

Precies en dit maakt ook dat ik erop vertrouw dat er nog spelers bij gaan komen

Nou, mocht het inderdaad zo zijn dat er niemand bij komt verder mag je toch wel de volgende conclusie trekken: Het word in het seizoen 2023/2024 helaas niets met Real Madrid.
Tot op heden is real er alleen maar slechter op geworden, terwijl ze juist in de breedte stappen moesten maken.

Waarom hoor ik geen geruchten mbt Vlahovic bijv?
Of Oshimen? Ik lees alleen geruchten mbt Kane..

Een spits is nog noodzakelijk, naast een eventuele rechtsback.

19 juni 2023 om 12:26

Er zijn in Spanje geluiden over Adeyemi. Maar dat komt van As, dus daar moet je vraagtekens bij zetten.

19 juni 2023 om 12:29

Vlahovic is ook echt niet zo'n wereldspits. Kerel is voetballend matig en vooral helemaal niet dodelijk voor de goal.

Ik denk dat die echt een jaar wacht op Mbappe en die 16 jarige volgend jaar.

Kane zou geweldig zijn kerel kan alles. Is misschien wel de beste spits ter wereld en toch wel enigsinds haalbaar met z'n 1 jarige contract.

19 juni 2023 om 13:25

Snap niet dat meerderen hier Osimhen noemen, die is na zo een topseizoen gewoon niet te koop met die gek van een de Laurentiis aan het roer. Kijk naar Koulibaly die ook jaren in de belangstelling stond van de Engelse top, maar tot vorig jaar altijd gegijzeld is door de Laurentiis die bezopen bedragen vroeg. De enige manier om als basisspeler weg te komen bij Napoli is door een clausule af te dingen in de contractonderhandelingen, zoals Kim Min-jae gedaan heeft zodat hij nu zonder problemen naar Bayern kan, of door transfervrij te vertrekken.

19 juni 2023 om 14:31

Van de namen die door de media de ether in werden gegooid denk ik dat Lukaku te wisselvallig is, Havertz naar Arsenal gaat, Osimhen meer dan 120 miljoen moet kosten, Kane meer dan 130 miljoen moet kosten en Mbappe niet komt. Niet voor 2024/2025 seizoen in elk geval. En dan is Endrick er inmiddels ook.

19 juni 2023 om 14:36

Osimhen is toch niet haalbaar. De Laurentiis heeft al bevestigd dat zowel hij als Kvaratskhelia niet weggaan. En als je hem toch wil moet je heel diep in de buidel gaan zitten want die voorzitter is samen met Levy en El Khelaifi wel de meest koppige die er zijn.

19 juni 2023 om 15:48

@ Modric

Sure, niet haalbaar. Dat weerhoudt de media er normaliter niet van om geruchter in the ether te slingeren.

Het ging mij niet percee om die namen, maar meer om t feit dat ik alleen maar Kane lees als hardnekkig gerucht. De rest zijn toch 2 misschien 3 lager nog.....

19 juni 2023 om 15:58

Vlahovic vind ik echt helemaal niks, lukaku ook gewn real speler, dan eerder lautaro die heeft er dit seizoen 28 gemaakt. Vervelende is dat welke spits real ook wil halen, ze diep in de buide moeten gaan tasten. Ik zou dan misschien wel voor de transfervrije firmino gaan

Madrid moet toch serieus door gaan selecteren met opvolgers voor Benzema, Kroos, Modric, Carvajal. Allemaal 30+ die op dit moment geen vervanger in de huidige selectie hebben.
Ik verwachtte van Madrid wel flink wat aankopen deze zomer.

19 juni 2023 om 12:33

Het middenveld is op orde. Twee aanvallers en een RB zijn idd prio op het moment

Hier ga je oorlog niet mee winnen. Je hebt firmino die transfervrij is kom je aan met deze spits trage spits.

Joselul als opvolger van Benzema. Doe normaal hoor haha.

19 juni 2023 om 14:27

Die zetten gewoon vol in op Mbappe in 2024 en overbruggen dus schijnbaar dit jaar. Perez is niet dom en het is min of meer de meest logische verklaring.

Nou indien dit waar is en Joselu de nieuwe eerste spits van Real Madrid wordt, zou ik in de schoenen van Ancelotti gewoon mijn contract inleveren en alsnog bondscoach van Brazilië proberen te worden, die kerel is dan namelijk keihard beetgenomen. In het overleg waarin hem verzekerd is dat hij volgend seizoen ook trainer van Real is, zouden ook beloftes zijn gemaakt dat de selectie serieus versterkt zou worden en dat hij hier inspraak in zou hebben. Dat het dan zou blijven bij een topaankoop, en drie goede maar vooral breedte-aanwinsten, terwijl de selectie van Real al jarenlang uit balans is, had ik niet gepikt aangezien de coach er uiteindelijk op wordt afgerekend door de fans en media.

Joselu is een uitstekende aanwinst als tweede spits; ervaren, al jaren met afstand de beste aanvaller in de lucht van La Liga, en heeft nu iets van 4 jaar op rij de dubbele cijfers aangetikt bij degradatiekandidaten. Voor tegen de kleine clubs in de competitie en wanneer het vastzit over de grond in grote wedstrijden gaat hij echt zijn waarde hebben en doelpunten maken. Als eerste spits is het echter pure armoede, en zal je eerder verder achter raken ten opzichte van clubs als City dan dat je het gat verkleint. City gaat na een treble gewoon doodleuk topspelers doorselecteren voor vers bloed om hun positie aan de top te verstevigen. Indien dit oprecht alles is, wordt het al een hele prestatie om voorbij de kwartfinale van de CL te komen en tweede te worden in de competitie. Wat een domper na een goede start van de transferperiode.

Dit is toch niet waar neem ik aan?

Mbappe halen ze volgend jaar”gratis”op.

Dit is werkelijk niet te geloven. Dit is gewoon catastrofaal. Ancelotti zou per direct de handdoek moeten gooien. Hoe kan je nou, met de ervaring van afgelopen seizoenen (wanneer Benzema niet speelt krijg je aanvallend niks voor elkaar) besluiten om zonder spits het seizoen in te gaan. Hoe haal je het in je hoofd als bestuurder zijnde. Nou hebben ze de afgelopen jaren zo goed werk geleverd op bestuurlijk niveau. Qua selectie en transfers was er weinig op aan te merken. Als er al versterkingen nodig waren dan was het voorin en op de rechterflank. Wat gebeurd er… Asensio (rechtsbuiten) vertrekt en middelmaat (Brahim) terughalen. Benzema vertrekt en middelmaat (Joselu) terughalen. Nu ga je het seizoen in met 2 aanvallers die voldoende zijn als basisspeler (Vini en Rodrygo). Heb je dus grote kans dat je in 2025 voor het eerst in de geschiedenis een champions league seizoen gaat meemaken zonder Real. En dit seizoen voor het eerst een knock-out fase zonder Real. En bedankt weer hè! Oh misschien is het een idee dat er nog een extra middenvelder wordt aangetrokken want daar zijn we namelijk al lang en breed voorzien.

Als dit waar is dan is Barcelona in december al kampioen.
Je belangrijkste speler vervangen met Joselu?
Bellinham goede aankoop, maar op die positie loopt al zoveel rond... Achterin is real kwetsbaar en voorin mager bezet dus zonder extra aankopen gaat het een zwaar seizoen worden.

Die titel klopt niet : Joselu is namelijk de opvolger van Mariano Diaz, Mbappé die van Benzema.

Volgens mij had Mbappé een bericht voor Pérez , al eerder. Niet andersom….

Het is dus duidelijk dat Real Madrid een jaar overbrugt en vol in zet op Mbappe volgend jaar. Wel risicovol, want Barcelona heeft momenteel echt wel een voorsprong en vooral als Lewandowski relatief fit blijft het komende seizoen. Bovendien ga je de CL niet winnen als je van Benzema naar Joselu gaat. Die eerstgenoemde was er bijna eigenhandig verantwoordelijk voor dat Madrid die laatst gewonnen CL won en z'n rendement was meer dan uitstekend de laatste jaren.

Zorgwekkend als het klopt maar kan haast niet geloven dat ze niet achter de schermen toch bezig zijn met een aantal topspelers. Spitspositie is gewoon echt lastig en de schoenen van Benzema zijn enorm.

Nog even de zomer afwachten, niet te vroeg panikeren.

Ik vermoed dat Real het Mbappe project laat afhangen van volgend jaar. Ze kunnen hem dan zonder transfersom voor 100 miljoen tekengeld contracteren, of ze raken hem kwijt aan een Manchester United als die club door Qatar wordt gekocht. Ik denk dat Perez ook aankomend seizoen als een tussenjaar ziet en het meeste belang hecht aan de ontwikkeling van het nieuwe middenveld van Cama, Tchoua, en Bellingham. Dat betekent dat Real dit seizoen ook geen hoge ogen gaat gooien in de Liga en in de Champions League niet verder komt dan de kwartfinales. Dat zou ook betekenen dat er volgend seizoen naast een aanvalsleider (dus Mbappe of Leao of Osimhen), een stel backs gehaald moet worden. Ik hoop dat die nog voor dit jaar op de planning staan, maar ik verwacht van niet. Davies of Theo Hernandez en Reece James zouden echt welkome versterkingen zijn. Ben in ieder geval erg benieuwd, maar Real gaat op deze manier aankomend seizoen niks winnen en dat is deel van het Perez plan. Trust in Florentino.

Van Benzema en Asensio, naar Joselu en Brahim. Nog 2 aanvallers die vertrokken zijn en niemand halen ervoor terug halen? Perez schaamt zich ook niet. Als dit waar is, dan gaat Europa League na de winter een realiteit worden. Sterker nog, je gaat voor geen 1 prijs meedoen. Ancelotti wordt hier in een set up gegooid.

Ik zie het gebeuren dat Real met 4 aanvallers het nieuwe seizoen in gaan. Ongetwijteld gaan we Valverde vals op rechtsbuiten weer zovaak zien, en wellicht worden Alvaro en Arribas doorgeschoven.

Real is het niet type niet meer gewoon om veel miljoenen te spenderen in 1 zomer.

Als dit klopt zal ik geen enkele wedstrijd kijken volgend seizoen... en ik ben een echte die hard Real fan! Pfff

Ik kan echt niet geloven dat dit waar zou zijn. Een club als Real Madrid met Joselu als 9? Indien toch waar, dan wordt het een seizoen zonder prijzen en moeite om de 4de plaats te halen in La Liga. Over CL moeten we dan zelfs niet praten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren