Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flets Real Madrid boekt regelmatige zege op verrassing uit Baskenland

Laatste update:

Real Madrid heeft in de Primera División niet nog meer achterstand opgelopen ten opzichte van Barcelona. De lijstaanvoerder won zaterdag al met 4-0 van Real Sociedad en Real Madrid zegevierde met 0-2 over het verrassend goed presterende Eibar. De bekritiseerde trainer Rafael Benítez zal blij zijn met de punten, maar sprankelend was het spel van de witte brigade allerminst.

/

Eibar is misschien wel de grijze muis in de Primera División, zo is stadion Ipurua met een capaciteit van iets meer dan zesduizend toeschouwers verreweg het kleinste stadion van de competitie, maar op sportief gebied is Eibar een waardevolle toevoeging. Eibar staat knap in de subtop van de ranglijst, dus Real Madrid zal geweten hebben dat het niet makkelijk zou gaan in Baskenland.

Toch maakte de Koninklijke een ongelooflijk fletse indruk. Real Madrid kreeg via Mateo Kovacic weliswaar een grote kans in de openingsfase, maar daarna was Eibar minstens gelijk aan de supermacht uit de hoofdstad. Op slag van rust maakte kwaliteit toch een verschil: Gareth Bale kopte knap binnen op een voorzet van Luka Modric. De Kroaat had even daarvoor een korte corner genomen en gecombineerd met James Rodríguez.

/

Ook na rust deed Eibar niets onder voor Real Madrid, dat maar niet tot ontbranding wilde komen. Sergi Enrich kroop voor bij Pepe om de bal richting het doel te koppen, maar de spits kopte de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal. Ook centrumverdediger Aleksandar Pantic kreeg een dot van een kans, maar ook hij kwam niet tot scoren.

Ondertussen maakte Cristiano Ronaldo een gefrustreerde indruk, maar nadat Real Madrid de teugels steviger in handen nam kon de superster uit Portugal toch tot scoren komen. Na een tuimelpartij van Lucas Vázquez in het strafschopgebied mocht Ronaldo aanleggen van elf meter en vanaf de stip faalde hij niet.

Is Rafael Benítez de juiste trainer voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Regelmatige zege? Is dat iets?

29 november 2015 om 17:59

Inderdaad. Snap de titel ook niet helemaal. Wss bedoelen ze 'zeer matig'.

29 november 2015 om 18:23

Nope, vgm bedoelen ze dat Real vaker wint met 0-2 of dat 0-2/2-0 de meest voorkomende score is, als een team wint.

29 november 2015 om 21:30

Ja ik ook niet zovaak winnen ze ook weer niet de laatste tijd

Wat is die Ronaldo toch een vies mannetje. Vieze arrogante kwal. Telkens maar vallen, telkens mopperen als er een x de bal niet wordt gepast. Hij Moet elke vrijetrap claimen, want hij is toch o zo geweldig met vrijetrappen. Ik weet 100% zeker dat als Ronaldo wordt vervangen, Real 10x beter gaat spelen. Dan Moet elke bal iig niet naar één persoon gepast worden, dan neemt iig de meest geschikte persoon de vrijetrappen. Ronaldo en Benitez Out!!

29 november 2015 om 18:01

Real heeft al waanzinig voetbal gespeeld MET Ronaldo in het team, het ligt echt niet alleen aan hem. Het draait gewoon niet bij Real en iedereen gaat daar onder gebukt.

29 november 2015 om 18:08

Emree verander aub je logo. Ronaldo speelde gewoon zijn wedstrijd. Hij had er vandaag zo maar 3 kunnen maken. 2x alleen op de keeper. Kopbal, omhaal, vrije trappen matig maar was echt niet de slechtse vandaag. Ik was tevreden over hem. Ik ergerde me weer aan het lompe balverlies net als vorige week tegen Barca. Kovacevic, Danillo, Carvajal waren drama aan de bal, maar ook Kroos en Modric niet balvast genoeg. 70% kwam maar aan. Veel te weing.

29 november 2015 om 18:26

En waarom zou ik mijn logo moeten veranderen? Jij bent gewoon typisch een ronaldo fanboy. Hij had er 3 kunnen maken, heeft ie niet gedaan. Vrijetrappen meer dan matig, gewoon slecht. Als Bale die ballen had gekregen dan weet ik wel zeker dat er meerdere goals waren gevallen. Ronaldo was zeker wel de slechtste vandaag, wat voor toegevoegde waarde had hij vandaag aan het team? Niks. Ik heb liever een andere vleugelspeler in de plaats van Ronaldo, maar Benitez heeft die ballen niet om hem te wisselen.

29 november 2015 om 18:25

Ondanks dat emre wel enorm negatief is, klopt het absoluut. Het is tijd dat real met een bepaalde visie moet komen waarbij spel/team/prijzen aan moet voldoen. Met een trainer als Benitez gaat dat zeker niet lukken.

Vertoningen van vanavond was beschamend, hoe kunnen die spelers van real niet een pass geven op 5 meter afstand?!! Dit is hilarisch slecht en real worstelt meer met zichzelf dan de tegenstander. Ik kan van alles roepen, maar het is tijd voor een visie, een duidelijke visie. Exit Perez ( alleen financieel een goede directeur, heeft een uitstekende visie op financiële vlak meer niet sportief )

Exit Ronaldo, het is mooi geweest. Tijd voor real om een nieuwe weg in te slaan, past hij daarin dan mag hij blijven en anders foetsie!
EXIT Benitez, geen uitleg nodig.

Dit real moet een team worden ( wat het onder ancelotti was ) swingen, aanvallen, domineren en als team er staan. Prijzen pakken realiseer je absoluut als je die punten gewoon behaald!!

29 november 2015 om 19:28

Helemaal gelijk heb je. Ronaldo klaagt alleen maar als het niet gaat zoals het wilt en moet alles opeisen: penalty's en vrije trappen. De penalty's kan ie makkelijk nemen maar zijn kwaliteit om vrije trappen er in te shiieten is al 3-4 jaar geleden verdwenen. De reden dat msn beter is dan BBC is omdat msn elkaar alles gunt en BBC (met name Ronaldo) elkaar niks.
Benitez moet ook weg; Perez' heeft zichzelf gewoon belachelijk gemaakt door ancelotti eruit te sturen en Benitez te halen. De reden waarom real geen prijzen kan winnen is omdat Perez' een coach niet meer dan 1 jaar een kans geeft.

29 november 2015 om 22:11

Benzema moet gewoon id spits spelen en Ronaldo op links.

Ongelooflijk hoe veel Madrid fans Ronaldo nu afkraken en zelfs weg willen. Zeggen dat het niet loopt momenteel bij Ronaldo is één, zeggen dat het beter moet is twee, maar een man die 300 goals voor je club heeft gescoord verdient verdomme respect en krediet. Sommige fans gaan jammer genoeg mee in de gedachtengang van de moderne clubs, handelen naar de waan van de dag.

29 november 2015 om 18:01

'heeft' gescoord. Ik heb heel veel respect voor zijn prestaties de afgelopen jaren, maar deze laatste 2 jaar speelt hij gwn te bagger. Weet jij hoeveel doelpunten intikkertjes waren? Hoeveel doelpunten wel niet penalty's waren? Waarom Moet Ronaldo altijd Elke vrijetrap nemen als hij er gewoon slecht in is? Waarom Moet elke bal naar Ronaldo gepast worden als hij toch niet een man voorbij kan komen? Deze man weet niet wat Teamplay is, het draait bij Real allemaal om hem. Hij Moet alle aandacht hebben.

29 november 2015 om 18:08

Emre Loser,hij zit in een vormdip en meteen mag hij weg. Laatse 2 jaar? Haha grapjas laatste 2 jaar met name vorig seizoen beste seizoen ooit voor Ronaldo.

29 november 2015 om 18:13

Intikkers maken is ook een kunst, daarvoor moet je namelijk geniaal positioneren voor doel, en dat is een wapen van Ronaldo. Of je er nu 100 vanop 25 meter maakt of 100 van binnen de 16, wat maakt het?. Hij heeft het instinct van een echte topspits. Die vrije trappen zouden naar James of Bale moeten gaan ja, maar als niemand de ballen heeft binnen de club om Ronaldo hier eens op aan te spreken, wat dan? Neen, Ronaldo wilt ze zelf zetten en zal zelf nooit die verantwoordelijkheid afgeven, dat had Real al lang moeten aanpakken ipv het te laten begaan tot een punt waar het onomkeerbaar is geworden. Dat Ronaldo zogezegd geen teamplayer is klopt niet, hij heeft geen spelbepalende kwaliteten zoals sommige dat hebben, maar hij is zeker wel een teamplayer die de nodige assists op zijn naam heeft voor Real.

29 november 2015 om 18:18

Ik ben het helemaal met je eens. Het lijkt werkelijk nergens op. Khoop ook dat ze hem wegdoen. Het is echt tijd voor wat anders.. Hij veotbalt al ruim 3 jaar niet meer. Niet om aan te zien. Sporadisch een goede actie meer in huis.

29 november 2015 om 18:27

Iedereen zegt wel intikkers, maar wat doet Barca dan de laatste weken? En daarbij Ronaldo heeft meer goals van buiten de 16 dan Messi. Niet dat hij hier iets mee te maken heeft maar wel gewoon een statistiek, om iets duidelijk te maken. Heel Real speelt bagger en Ronaldo was gewoon ongelukkig in de afwerking vandaag.

29 november 2015 om 18:28

Ga lekker in een hoekje op Ronaldo haten met je laatste 2 jaar bagger heb je überhaupt wel voetbal gekeken de laatste 2 jaar.

29 november 2015 om 18:29

Vorig jaar was hij echt nog goed vriend!!! Maar ik heb al heel 't seizoen de indruk dat hij niet de vrijheid krijgt van Benitez die hij wil/verdiend. Hij geeft die aan een zekere Bale, en die doet er totaal niets mee!!! Benitez miet eruit en je zal het zien een het spel van Real en Ronaldo!!!!

29 november 2015 om 18:41

Wat is er mis met intikkers of pingels scoren? Hij tikt ze in omdat ie t spel goed leest malloot.. Je bent geen fan als je ronaldo zo afdankt. Je kan kritisch zijn maar jij bent gewoon een ondankbare successupporter emre. Laatste 2 jaar.. Hij had vorig seiz niet alleen de meeste goals maar ook meeste assist. Beter trek je een barca shirt aan en ga jr die maar "supporten" .. Als je die al niet aanhebt

29 november 2015 om 18:42

Wat doet Barca de laatste weken? Goed verzorgd spel laten zien, prachtige aanvallen opzetten die resulteren in een even zo mooi doelpunt en tegenstanders van het kastje naar de muur sturen misschien?

En verder wil ik graag je bewering bevestigd zien worden, dat Ronaldo meer doelpunten buiten de 16 scoort dan Messi.

29 november 2015 om 19:09

Messi’s goal percentage outside the box was 12.1 percent compared to an overall average of 3.1 percent. Ronaldo’s was a mere 4.1 percent, by comparison. Over that time span, Ronaldo shot 292 more times than Messi and still had less goals scored. Messi’s goals above average was nearly three times higher than Ronaldo.

29 november 2015 om 19:14

Haha emree, onze wolf in schaapskleren. Als je ronaldo als oorzaak ziet van alle problemen ben je echt een pinda. Intikkers, elke vrije trap claimen haha. Straks ga je nog klagen dat hij teveel met het hoofd scoort. Doe iedereen een plezier en blijf weg

29 november 2015 om 20:20

Dit seizoen is ie niet in geweldige vorm nog nee maar vorig jaar was hij direct betrokken bij 100 doelpunten voor real. Honderd...

29 november 2015 om 22:12

Emre, ik als Real fan vind het jammer dat jij zo negatief tegenover een Ronaldo bent. Aan de ene kant is het normaal dat je zo veel van hem verwacht maar aan de andere kant denk je er niet bij na. Begrijp je wel dat hetzelfde team als dit, niet heel lang geleden records heeft verbroken? Een La Decima iets waar elke Real fanaat zo lang op heeft gewacht, daarna nog eens (22?) achter een volgende wins. Dat team wat uitermate goed heeft gepresteerd kan nu nog amper winnen van een degradatiekandidaat(overdreven i know). Het enige verschil wat er met dat team is, is de coach. Hiervoor liep alles als een geoliede machine, Ronaldo heeft zijn beste seizoenen gedraaid onder niemand anders dan de voorganger van de huidige coach. Je kan Ronaldo niet verwijten dat als de teamcoach welke van Mourinho's vuilnisbelt een efficiente lamborghini heeft gemaakt, vervolgens werd de motor hier uit gehaald, dan haalt een fiat panda je nog in. Dat is precies wat Perez heeft gedaan. Al die tijd was het meesterbrein a.k.a. Ancelotti de motor. Hij heeft ze prachtvoetbal laten spelen, waar nu, zonder Ancelotti, een blinde zelfs geen Real wedstrijd zou willen zien. Je verwijt Ronaldo of anders gezegd, de spelers. terwijl je Perez moet hebben. Hij is een plaag voor het huidige Real, zijn beleid slaat werkelijk nergens op. Perez is een zakenman en dat nog meer dan voetballiefhebber.

30 november 2015 om 00:12

Ermee 70 onbegrijpelijk deze reactie op Ronaldo. Wat ben jij een eendagssupporter zeg. Deze man heeft een plaats in de geschiedenis van real Madrid met nooit vertone statistieken. Het draait niet bij real dat is duidelijk en dan ga jij Ronaldo afvallen. Verander idd je logo

30 november 2015 om 07:36

Emre

Je moet ook zien dat Ronaldo niet lekker ligt in het systeem wat Benitez speelt. Vergelijk hem maar eens hoe hij onder Benitez was. Gewoon simpel nadenken, geen reden om gekke dingen te roepen. We hebben Ronaldo hartstikke hard nodig en dat weet je.

29 november 2015 om 18:01

Het probleem is dat die 300 goals geen prijzen hebben opgeleverd. Af en toe werd er wel eens wat gewonnen maar over het algemeen is de prijzen kast van real de afgelopen 10 jaar zeer matig.

29 november 2015 om 18:07

En das Ronaldo zijn schuld? Neen, komt door het beste Barcelona ooit, dat doet niks af van zijn prestaties.

29 november 2015 om 18:12

Maar dat is toch een beetje eigen aan Ronaldo? Hij krijgt veel te veel lof als het goed gaat, en veel te veel kritiek als het slecht gaat.

Je zult zien dat zodra het weer gaat lopen bij Real, Ronaldo weer gaat scoren en dan vinden dezelfde mensen die nu teveel kritiek hebben hem weer de beste van de wereld, wat natuurlijk ook onzin is.

29 november 2015 om 18:23

Gtootod

Ronaldo is enkele periodes zeker de beste ter wereld geweest, zelfde geld voor zijn grote "rivaal".

29 november 2015 om 18:29

Prijzen pak je niet alleen. Daar weten Bale, Suarez en Neymar genoeg over. Zelfs Messi weet dat. De eerste 3 weten het door hun (ex-)club en hun allemaal weten het door hun nationale team.

29 november 2015 om 18:49

Alex

Maar hij werd door de Real Madrid fans niet beschouwd als 'in periodes de beste'. Ze hebben hem constant verteld dat hij de allerbeste voetballer ter wereld was, terwijl dat van 2009 tot de blessure van Messi in 2013 echt helemaal nergens op sloeg.

29 november 2015 om 19:00

Gtootod

Dat klopt wel ja, ergens ook logisch dat je je eigen speler steunt.

29 november 2015 om 18:04

Ik begrijp jou wel, maar aan de andere kant hebben ze ook wel weer gelijk, hij is een en al drama sinds begin 2015 en zoekt alleen maar naar penalties en als die ze eindelijk krijgt en scoort dan juicht ie alsof die de CL wint.. En hij heeft dit siezoen in 5 van de 13 Liga wedstrijden gescoord ook een slechte prestatie voor iemand die 'de beste speler' van de wereld genoemd wordt

29 november 2015 om 18:05

Gelukkig hebben ze bij onze club wel respect voor hun spelers en of oud gediende! Forza juve

29 november 2015 om 18:05

Ik snap ook niet dat ze zo over deze legende praten. Ze vergeten allemaal wat deze man voor ons betekend heeft. En dat noemt zichzelf een 'fan'

29 november 2015 om 18:05

Zulke fans kan je gen Real fans noemen maar meer gloryhunters dat ervan stikt

29 november 2015 om 18:06

Je haalt de woorden uit mijn mond, Ronaldo heeft zoveel voor Real betekent, Real supporters moeten juist blij zijn met wat deze man allemaal toevoegt. Hetzelfde geldt trouwens voor Bale, Bale is 1 van de beste spelers van de Liga Bbva.

29 november 2015 om 20:24

In vorm is bale is beest. Maar hij heeft mij nog niet bewezen om constant te presteren zowek bij real als zijn voorgaande clubs niet. Als hij wat meer constant zo presteerde was het een wereld speler

29 november 2015 om 18:07

Wat hebben die fans aan die 300 goals op dit moment? Ze zien alle wedstrijden van Madrid en concluderen gewoon zijn egoïstische gedrag en slechte prestaties op het veld. Dan mag je als fan gewoon kritiek hebben hoor. Zij betalen tenslotte zijn salaris. Ronaldo gedraagt zich te vaak als een kleuter op het veld.

29 november 2015 om 18:21

Mifc-Wazza

Och god zij betalen ten slotte zijn salaris? Ze beslissen toch zelf of ze gaan kijken of niet? Je mist trouwens volledig mijn punt, tuurlijk lijkt het nergens op momenteel maar mag die vent is effe minder draaien? Weet je wat hij gedaan heeft voor Real Madrid? Vast wel, dus is het zeer ondankbaar om hem nu, wanneer Ronaldo een wat mindere periode heeft, af te kraken tot op de grond.

29 november 2015 om 19:01

dus dan moet je hem maar voor altijd zijn hand boven het hoofd houden? het Real madrid supporters zijn altijd heel kritische naar hun spelers toe! of ze nou een staat van dienst hebben of niet toch ? Ronaldo is daar geen uitzondering op als je niet speelt naar behoren en je bent de grote man in het elftal krijg je ook het meeste de vergrootglas over je heen! en wat dan nog als je 300 doelpunten maak of 70 per seizoen of iets als je aan het eind van het seizoen geen prijs heb is het gewoon een slecht seizoen voor real madrid geweest ondank dat jij zelf een top seizoen heb gedraaid.

29 november 2015 om 20:00

Piraatjez

Voor altijd man man hoor jezelf eens bezig, hij presteert nu wat minder na jaren van constant presteren, en dan gaan ze hem afbranden op één mindere periode, een fractie van deze man zijn prachtige carrière bij Real. Je snapt er echt niks van en gaat net zoals mufc wazza niet in op wat ik zeg en duidelijk wil maken, dat Ronaldo dit niet verdient, hij heeft veel meer krediet opgebouwd dan wat hij nu krijgt.

29 november 2015 om 18:09

Dat is real. Zelfde reden waarom real zo faalt de afgelopen jaren en de rivaal het stokje heeft overgenomen. Ondankbare fans en egoistische spelers.

Wat speelde real weer slecht zeg. Modric, kovacic, james en pepe (beste man op het veld) verdienen een voldoende. De rest was echt heel matig met als dieptepunt danilo en ronaldo. Penalty was trouwens makkelijk gegeven. We mogen blij zijn met 3 punten.

29 november 2015 om 18:01

We mogen zeker blij zijn! En Ronaldo zijn sterke periode komt wel weer. Vergeet niet dat Real zonder Marcelo Varane Ramos en Benzema speelde. Kroos voegt weinig toe aan het spel van Real en James heeft een echte spits voor zich nodig! 3 punten daar is alles mee gezegd! En nu opmaken voor Cadiz uit! Hala

29 november 2015 om 18:04

Voor de competitie is het goed dat ze hebben gewonnen. Spectaculair was het niet. Madrid zit gewoon in een hele lastige fase. De balans is zoek, de beleving is zoek, het vertrouwen is zoek. Verder heel veel geblesseerde spelers.

Man o man. Ze zijn echt heel ver weggezakt tov de vorm van vorig seizoen toen ze 20 wedstrijden (zo ongeveer) achter elkaar wonnen....

29 november 2015 om 18:07

die pingel was uit eindelijk wel gewoon terecht, ik d8 eerst aan een schwalbe maar vanuit een ander camera punt was het goed te zien dat hij werdt geraakt

Wat ik heb uitgemaakt uit dit verslag is dat ze FLETS waren.

Ronaldo is echt slecht dit seizoen en dan commentaar hebben op ander bijvoorbeeld op Kovacic .. Terwijl Kovacic voetballend meer talent in z'n kleine teen heeft dan Ronaldo in z'n hele lichaam.

29 november 2015 om 18:14

Wat een onzin. Ronaldo is een exeptioneel talent waar kovacic tegen op moet kijken! Als.je dat niet ziet ben je blind. Kijk wat hij heeft bereikt?

Ronaldo is echt slecht dit seizoen en dan commentaar hebben op ander bijvoorbeeld op Kovacic .. Terwijl Kovacic voetballend meer talent in z'n kleine teen heeft dan Ronaldo in z'n hele lichaam.

Als Ronaldo minder presteert kan hij echt een probleem worden voor zn team, zodra hij weer zn vorm vindt wordt hij weer belangrijk voor Real zoals altijd het geval was. Die ongelooflijke drang om te presteren pakt soms ook negatief uit en dat zie je soms terug op het veld.

29 november 2015 om 18:14

Als benz fit is moet hij altijd spelen. Hij beheerst het spelletje als geen ander om als 9 in dienst van Ronaldo te spelen. Bale gaat meer voor eigen succes (vaak ook terecht hoor). James rendeert ook het best bij een balvaste combinerende 9.

Inmiddels is wel gebleken dat Madrid het beste in een 4222 opstelling kan spelen. Benz maakt ruimte en combineert erop los. Ronaldo kan gaan en staan waar wij wil. James en Balen kunnen vanuit het midden (flanken) het spel maken en modric en kroos kunnen vanuit achteren het spelen verdelen en het tempo bepalen.

Laat die verdomde tactiek met buitenspelers lekker links liggen. Inmiddels is toch wel duidelijk dat Madrid op die wijze niet rendeert

Het was weer eens niet zo best wat Real liet zien. Vooral verdedigend lieten we veel steken vallen. Carvajal en Nacho leverde alles in. Pepe stond wel sterk te verdedigen en Danilo vond ik de tweede helft wel goed eigenlijk. Op het middenveld vond ik Kovacic een goede wedstrijd spelen. Snap niet waarom Sierd de vos hem slecht vond spelen. Modric en Kroos verliezen te vaak de bal. Met name Kroos vond ik zwak spelen. Normaal legt hij ze neer op de stropdas, met links of rechts dat maakt voor hem niet zoveel uit, maar vandaag ging veel mis bij hem. Snapt iemand waarom James gewisseld werd? Dat is de enige die nog een beetje de bal in de ploeg kon houden. Ik snap ook niet waarom Benzema zo laat word gebracht. Hij is zo belangrijk voor dit Real. Al met al blij met de 3 punten en op naar de volgende wedstrijd.

29 november 2015 om 19:23

Kroos is inderdaad zeer slecht bezig. Kovacic speelde wel heel erg goed en modric was ook belangrijk. Ik vond het alleen jammer dat casemiro niet begon.

29 november 2015 om 19:37

Ja het leek wel of Kovacic al jaren bij Real speelt en Kroos net komt kijken. Toch denk ik dat Kroos belangrijk is voor dit Real. Ik denk dat hij een wedstrijdje rust nodig heeft. En ben het helemaal met je eens over Casemiro. Hij mag meer speeltijd van mij hebben.

Ronaldo is echt een fantastische speler, maar laat nou aub een keer iemand anders de vrije trappen nemen. Het kan gewoon echt niet meer. Het maakt die rare wijdbeense stand vooraf ook steeds suffer.

Bale heeft al bewezen veel betere vrije trappen te nemen dan die nagemaakte Ronaldo. Vandaag weer zo'n wedstrijd gezien dat als Ronaldo niet of moeizaam scoort hij geen toegevoegde waarde heeft voor het team. Juist daarom mag hij niet in de schaduw van die kleine staan, ook al mist die wat meer penalties..

Ik lees steeds dat Bale de vrije trappen moet nemen, maar James Rodriquez is ook beter in vrije trappen dan Ronaldo.
Ongelooflijk dat die man totaal geen zelfkritiek heeft en eens zo eerlijk is om een ander de vrije trappen te laten nemen.
Daar laat hij bijv. echt weer zien zichzelf belangrijker te vinden dan het team.

Als ik een dip zou hebben (van een behoorlijke periode) en mijn trappen gaan er totaal niet in, terwijl er anderen zijn die het beter kunnen..dan laat je hen die vrije trappen toch nemen.
Maar nee..ronaldo voelt zich god almighty en heeft totaal geen zelfkritiek.

30 november 2015 om 00:14

Als iemand zelfkritiek heeft is het Ronaldo wel hoort er alles voor en dat maakt hem groot. Iedereen die Ronaldo afvalt is een eendagssupporter en vergeet wel heel snel. Vorig seizoen maakte hij er 48 in de competitie alleen.

30 november 2015 om 19:38

Ja en? Blijkbaar valt zijn zelfkritiek wel mee aangezien hij steeds roept dat hij zichzelf de beste van de wereld vind terwijl feiten en cijfers uitwijzen dat Messi een stuk beter is en een stuk meer prijzen heeft gewonnen.
Blijkbaar valt zijn zelfkritiek wel mee aangezien hij steeds alle vrije trappen op eist en niet de voornoemde spelers wat vaker de kans geeft.
Die man is totaal uit vorm.

Maar goed..volgens jou heeft hij wel veel zelfkritiek..alleen is de realiteit wel wat anders dan wat jij hier zegt.

1 december 2015 om 09:51

@paddepoel

Als je zolang aan de top staat dan heb je zeker zelfkritiek. Enkel wissel jij een andere karaktereigenschap met zelfkritiek. Messi speelt in een beter team dan Ronaldo. Ze hebben Messi zelfs niet meer nodig bij Barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren