Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fischer rekent op transfer: ‘Dat is ook de wens van Ajax’

Laatste update:

Viktor Fischer gaat ervan uit dat hij zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. De 21-jarige linksbuiten kwam dit seizoen met name sinds medio januari niet vaak meer aan spelen toe in het eerste elftal en lijkt, ondanks een contract tot 2017, na 111 wedstrijden afscheid te nemen van Ajax.

/

“Ik ben er klaar voor om mij opnieuw te bewijzen, maar nu misschien ergens anders. Ik denk dat dat ook de wens van Ajax is, maar daar moeten we nog over praten. Er komt ook een nieuwe trainer en het is dus ook nog afhankelijk van wat voor coach we krijgen”, aldus Fischer in een interview met Tipsbladet.

Op de vraag waarom hij van de ene op de andere dag buiten de boot viel, heeft Fischer geen pasklaar antwoord: “Ik heb geen idee. Er is mij niets verteld, dus ik heb geen idee waarom het is gelopen zoals het is gelopen. Ik moest er gewoon mee zien te dealen en dat heb ik geprobeerd te doen. Ik ben goed blijven trainen", besluit de international.

Denk jij dat Viktor Fischer volgend seizoen toch nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Missen ze weinig aan. Younes is een paar klassen beter en daarachter zit vast een jeugdspeler die de plek kan innemen.

23 mei 2016 om 12:45

Vince Gino Dekker!
Klassieke vleugelaanvaller: gaat voornamelijk buitenom, heeft een passeerbeweging en is snel en daarnaast een uitstekende voorzet in de benen. Wordt ook wel eens weer tijd dat we bij Ajax met zulke vleugels spelen. Als je 1 hebt die naar binnenkomt en een ander die continue buitenom gaat is je aanvalsspel veel gevarieerder

23 mei 2016 om 12:47

Helemaal eens met je, zo'n buitenspeler maakt je spits topscorer

23 mei 2016 om 12:57

Gino Dekker is nog lang niet goed genoeg om een vaste stand-in te worden voor Younes. De stap van de jeugd naar Ajax 1 is gewoon erg groot, dat is dan ook geen schande, maar ik verwacht dat hij ook nog een tijdje moet rijpen, als hij überhaupt Ajax 1 al ooit haalt als vaste waarde.

23 mei 2016 om 12:58

Ja je hebt gelijk, Younes trek vaak naarbinnen, wat robben en overmars ook vaak deden en scoort vaak. Als je dan een speler hebt die vaak buitenomgaat, moet je wel een spits hebben die messscherp is en ook goed kan koppen, plus een diepspelende 10.

23 mei 2016 om 13:00

Ligt ook aan het type spits. Milik zou het wellicht op termijn kunnen.

23 mei 2016 om 13:04

Van Dekker wordt een heleboel verwacht, er van uitgaande dat hij bij Ajax blijft en geen ernstige blessure oploopt zal hij het eerste op den duur zeker halen.

23 mei 2016 om 13:06

Wat is precies je argumentatie dat die nog niet goed genoeg is? Zijn voorzetten zijn messcherp en hij kan ze ook geven zonder zijn man telkens te moeten passeren ? Ik snap dat die wat minder verfijnd is maar ik denk dat hij een hoog rendement kan halen ...

23 mei 2016 om 13:15

Ze zijn nu messcherp omdat de verdedigers ook jeugdspelers zijn.

23 mei 2016 om 13:22

Wat Debers ook zegt. Ik vind er gewoon net te weinig variatie en power inzitten om direct een meerwaarde te zijn voor het eerste. Hij heeft zeker kwaliteiten, maar Ajax 1 is geen liefdadigheidsinstelling om jeugdspelertjes maar de kans te ggeven. Als hij constanter wordt en zich blijft doorontwikkelen dan geef ik hem zeker een kans, maar niet op dit moment (dus inderdaad nog niet goed genoeg). Ik ben (nog) niet overtuigd, maar ik zal ook zeker de eerste zijn die zegt dat hij het mis heeft.

23 mei 2016 om 13:23

Prima, we zullen het zien. Feit blijkt dat er ook in de A nog veel spelers afvallen, maar wel elders terecht komen. Op basis waarvan is Dekker beter dan dat Fischer was op die leeftijd? Fischer had ook hoge verwachtingen, maar blijkt uit bovenstaand bericht gewoon tegen te zijn gevallen.

23 mei 2016 om 13:33

Dekker is een groot talent maar nog niet klaar. Cerny wordt vaste backup op links gok ik. Muric en el ghazi plus een aankoop op rechts

23 mei 2016 om 13:35

Niemand heeft een glazen bol je kijkt naar het potentieel en daar koppel je een verwachting aan die kan altijd anders uitpakken! Sommige spelers die in jong Ajax zicht moeten bewijzen kunnen ook stagneren terwijl ze in een eerste elftal misschien makkelijker mee voetballen , nouri vind ik daar een voorbeeld van

23 mei 2016 om 13:44

Ik heb er alle vertrouwen in. Met een Dekker op links zal een milik nog productiever worden. Sierhuis is geen wereldspits maar scoort wel omdat Dekker ze pan klaar voor hem legt. Al heeft zo'n klassieke buitenspeler wel weer invloed op de ruimte die dijks krijgt. En die is ook niet onaardig in zijn voorzettjes

23 mei 2016 om 13:59

Niet helemaal waar. Een voorzet die de verdediging niet weg werkt kan inderdaad zo zijn omdat het jeugdspelers zijn. Maar als hij de voorzetten telkens op een mooie plek neer legt, ligt dat toch echt meer aan zijn traptechniek.

23 mei 2016 om 14:06

Persoonlijk zie ik meer potentie in Che Nunnely.

23 mei 2016 om 14:18

3 spelers op rechts? Beetje veel lijkt mij. Wie zou Overmars moeten halen dan?

23 mei 2016 om 14:32

Che nunnely speelt op rechts! Is denk ik zelf de nieuwe lesly de sa niet goed genoeg

23 mei 2016 om 15:50

Nunnely is niet zo goed man, denk niet dat hij gaat doorbreken bij Ajax 1..

23 mei 2016 om 19:36

Jochie van DVS'33 heb hem nog bij de F'jes rond zien rennen!

23 mei 2016 om 14:16

Zeker mee eens, je hebt ook nog een Nouri die op de flanken uit de voeten kan. Voor een leuk bedrag zou ik Fischer meteen weg doen.

23 mei 2016 om 15:49

Mooi een jaartje of half jaartje verhuren aan PEC zwolle wat mij betreft, mag die daar iedere wedstrijd spelen om daarna terug te komen. Ondanks zijn vele falen gaat hij er wel komen.

Een vertrek voor deze jongen is het allerbeste, hij heeft zijn belofte nooit kunnen waarmaken. En dat komt hoofdzakelijk, door zijn behoorlijk onrust in zijn spel en gebrek aan overzicht.

23 mei 2016 om 12:54

Heey Sulejmanii,

Das lang geleden, hoe is het?

Ontopic: Heb het idee dat we nog niet het beste van Fischer hebben gezien, ik denk echt dat er meer inzit dan dat we tot nu toe hebben gezien. Op dit moment vind ik Younes idd beter, maar zou het zonde vinden als Fischer zou vertrekken want hij heeft wel degelijk de kwaliteiten om het verschil te maken. Een topclub als Ajax moet gewoon op de vleugels een dubbelde bezetting hebben. Met Fischer en Younes heb je ieder geval de linksbuiten positie gevuld voor volgend seizoen en laat ze maar lekker met elkaar de concurrentie aangaan.

23 mei 2016 om 13:36

Caribbean,

Het gaat prima man, ik hoop met jou ook! Thanks for asking!

Vind je Fischer ook echt een linksbuiten? Ik vind het ook absoluut geen 10, zijn ideale positie voor zijn kwaliteiten weet ik gewoon niet.

23 mei 2016 om 14:11

Vind Fischer 'vis nog vlees' hij is geen buitenspeler wat ook veelal te zien is aan het gezwerf van hem op het middenveld en hij is geen klassieke nr omdat hij geen rust en overzicht kan bewaren en veelal als blind paard op het doel afrend/schiet.

Het is een speler die je in een goed draaiend team een vrije rol moet geven achter de spits of in noodgevallen in de spits maar linksbuiten en op nr 10 rendeert hij niet.

23 mei 2016 om 14:15

In de A1 speelde hij altijd op 10, en niet onverdienstelijk. Moet wel zeggen dat hij te onrustig is voor 10 en teveel een one trick pony voor de vleugel. Jammer dat het er niet uit is gekomen, iedereen was vol verwachting.

23 mei 2016 om 14:58

Nee man Fischer komt gewoon tekort. Heeft geen snelheid en geen diepgang in z'n spel. Kan ook geen mannetje passeren. Komt gewoon tekort als buitenspeler / aanvaller. Ajax moet hem gewoon zo snel mogelijk verkopen.

23 mei 2016 om 15:55

Ik zou met Ajax 4-2-3-1 spelen met Bazoer en Gudelj op het middenveld en een aanvallend middenveld van Fischer, Younes en El Ghazi met Milik in de spits. Super hoge druk zetten en dan zal Fischer vanzelf beter gaan spelen. Met zijn werklust wordt hij dan een enorme stoorzender bij de opbouw vd tegenstander. Zie Lamela bij Spurs dit seizoen.

23 mei 2016 om 18:49

Wel mooi dat iemand met het pseudoniem sulejmani aangeeft dat Fischer zijn belofte nooit heeft waargemaakt. Dan hoef je het niet met een korreltje zout te nemen. Als ik zijn voetbalstijl bekijkt kan het Sulejmani's vergeten neefje zijn. Fischer is briljant voor 442 systeem in de Engelse Championship..

24 mei 2016 om 07:34

@lennon
Bij Ajax zal niet worden afgestapt van de klassieke 4-3-3, en in dat systeem komt hij niet tot zijn recht. Fischer heeft een goede werklust, maakt zijn meters maar is geen killer of dribbelaar. Zijn meeste/beste acties die ik me kan herinneren waren ook allemaal op de counter, en niet bij het klassieke Ajax spelletje.

24 mei 2016 om 19:17

4-3-3 met een 10 is exact hetzelfde. Zet het maar eens naast elkaar:
4-2-3-1
Keeper
Rechtsback-Centrumverdediger-Centrumverdediger-Lin... Controlerende middenvelder-Controlerende middenvelder
Rechtervleugelspeler- Aanvallende middenvelder-Linkervleugelspeler
Spits

4-3-3 met punt naar voren
Keeper
Rechtsback-Centrumverdediger-Centrumverdediger-Lin... Controlerende middenvelder-Controlerende middenvelder
Aanvallende middenvelder
Rechtervleugelspeler-Spits-Linkervleugelspeler

Het enige verschil is dat je bij 4-3-3 de vleugels als aanvallers aanduidt en bij 4-2-3-1 ze aanvallende middenvelders noemt. De veldbezetting is echter identiek, aangezien ook bij 4-3-3 de vleugelspelers mee moeten verdedigen als de back opkomt.

23 mei 2016 om 13:16

Da klotp helemaal. Fischer is idd veel te onrustig. Wat deze jongen had moeten doen is terug naar de basis gaan. Gewoon een bal aannemen en naar een andere Ajax speler spelen.
Hij wilde zichzelf zo graag laten zien, dat het allemaal mis ging.

Ik kan echter niets zeggen over zijn inzet. Die is wel altijd top geweest.

23 mei 2016 om 13:37

Jan

Roerend mee eens, inzet en mentaliteit was altijd goed!

23 mei 2016 om 13:40

Hij heeft het wel degelijk in zich maar heeft vertrouwen en speeltijd nodig. Daarnaast is het een jongen die in de spits moet staan, waar hij constant diep kan gaan op steekpassen van zijn medespelers.

Het is geen linksbuiten en dat zal hij ook nooit zijn, het is een type Aguero, let wel type, en zou gewoon een kans moeten krijgen als diepe spits. Door het spel (breiwerk) van de Boer kwam hij er niet aan te pas. Maar misschien dat Bosz een directere speelwijze aanhangt. Daarnaast zou een speler als Nouri of Ziyech van deze jongen een dodelijke spits kunnen maken.

Gewoon lekker blijven dus en op zijn vroegst in de winterstop herevalueren.

Younes was gewoon veel beter, Fischer heeft een beetje hetzelfde als Boilesen, grote verwachtingen ook persoonlijk maar terugslag door blessures en dan geen stap terug doen. Als Invaller nooit echt laten zien dat hij er in moest in plaats van Younes. Hij heeft nog maar een 1 jarig contract dus als hij wilt blijven dan moet hij eerst verlengen. We zitten ruim in de buitenspelers dus bij niet verlengen inderdaad verkopen.

24 mei 2016 om 07:36

afcanats

Wil je Fischer alsjeblieft niet vergelijken met Boilesen, Fischer heeft wél altijd 100% gegeven in plaats van die volgepropte 'vedette'. Als Fischer vertrekt, dan voor een miljoen of 4/5. Dat is hij zeker waard.

Tuurlijk heb je wel een idee. Je was gewoon hopeloos uit vorm en een tijd geblesseerd geweest. Younes doet het ook gewoon leuk

23 mei 2016 om 13:19

In zijn beginperiode vond ik juist dat hij altijd goed zelfkritisch was. Soms verwachtte hij dan zelfs te veel van zichzelf waardoor hij ging forceren. Maar deze opmerking van hem vind ik idd wel zorgwekkend. Hij moet toch ook wel zien dat hij niet hetzelfde brengt als Younes.

23 mei 2016 om 14:18

Heel opvallend inderdaad. Hij was zelfs in de periode dat hij wel goed was erg kritisch op zich zelf zelf. Daarom had ik er altijd nog wel vertrouwen in dat het goed ging komen met hem.
Al ben ik eigenlijk bij hem wel heel bang dat hij bij een andere club wel weer gaat vlammer.

Nou het brengt het in ieder geval niet zo over als die linksback, die vond dat hij klaar was voor de volgende stap. Fischer wil zichzelf opnieuw bewijzen, en misschien is dat voor hem wel gewoon beter ergens anders. Hij stond 2de in de pikorde op LB en met Nouri die eraan komt is het ook wel lekker als daar niet een wachtrij staat. (ik zet nouri even op LB, omdat ik niet denk dat hij direct middenveld zal beginnen). Fischer moet gewoon met een schone lei beginnen, had een fantastische start, maar zakte erg ver terug na zijn blessure. Hij moet gewoon veel gaan spelen en dat gaat met Youness in de gelederen bij Ajax niet lukken.

Edit:
Dat hij niet weet waarom hij ineens erbuiten viel is niet heel terecht. De andere was beter en De Boer heeft gesprekken met hem gevoerd hierover. Dan heeft hij dus of niet geluisterd, of hij begreep het niet.

23 mei 2016 om 12:50

Aub niet Nouri op LB. Laat Nouri maar wrdstrijden afwisselenmet klaassen of de nieuwe Cam. Schuif dan Dekker door, als je toch een jeugdspeler achter de hand wil hebben op LB

23 mei 2016 om 15:28

Boilesen heeft nooit gezegd dat ie klaar was voor een stap omhoog. Hij zei juist dat het hem goed leek om eens in een andere competitie te voetballen en met voorkeur een grotere zoals de Duitse of de Spaanse. Daar zitten genoeg clubs die een stapje breed of omlaag zijn vanuit Ajax.

23 mei 2016 om 15:41

True..daar heb je gelijk in. Hij zei dat hij klaar was voor het grote werk.
Wat inderdaad niet betekent een stap hogerop, excuus.

Echter was het wel frappant, omdat hij hier gewoon tekort kwam.
Maar je hebt wel gelijk, wat ik zei klopt niet.

23 mei 2016 om 19:45

Echter heeft hij wel meerdere clubs bedankt omdat die niet van het "niveau boilesen" waren.. Welk niveau is dat dan?

24 mei 2016 om 19:21

Hij heeft nooit gezegd dat die spelers niet van zijn niveau waren. Maar wel omdat hij daar niet heen wilde. Ajax heeft ook meerdere clubs waar Boilesen wel heen wilde afgewimpeld omdat ze niet genoeg betaalden voor een speler van het 'niveau Boilesen'. Als je als Ajax alleen met Engelse clubs tot een akkoord komt voor een speler die het niet van zijn fysiek moet hebben, dan moet je bij jezelf eens te raden gaan. Het leek mij vrij duidelijk dat Boilesen best eerder weg wilde, maar niet naar het fysieke Engelse voetbal. Spanje had geloof ik al langer als een jaar zijn voorkeur, wat ook blijkt uit interviews waarin hij met name Celta de Vigo als interessante club noemt.

Jammer dat het er toch niet helemaal is uitgekomen. Wel vind ik dat hij overal weinig zelfreflectie beschikt als je zegt dat je niet weet waarom je niet speelt. Fischer speelde elke keer dat hij speelde erg zwak, dan lijkt het mij logisch dat de coach voor betere alternatieven kiest.

Gaat hetzelfde als Depay worden.
Van links constant naar binnen en dan schieten.
Is sinds zijn debuut niet veel beter geworden.
Zou geschikter zijn als CAM of rechtsvoor.

23 mei 2016 om 12:48

CAM doe maar niet. Fisher levert veel te veel ballen in bij de tegenstander. Lijkt inderdaad een beetje op Depay eerst oogt het heel wat maar valt uiteindelijk keihard tegen.

Raar dat hij niet weet waarom hij af en toe buiten de boot viel. Zelfs op voetbalzone hebben wij een aantal artikelen voorbij zien komen voor de reden.

En daarnaast moet hij misschien de samenvattingen kijken van jong Ajax.

Oef wat had ik hoge verwachtingen van hem na zijn prestaties in de a1. Keihard tegen gevallen. 111 wedstrijden? Ongelofelijk hoe weinig hij daarin gepresenteerd heeft. Van mij mag ie weg.

23 mei 2016 om 12:53

Ik vind dat hij in zijn eerste seizoen in Ajax 1 de lijn uit de A1 redelijk doortrok, zijn blessurejaar heeft hem gewoon te veel gekost, waardoor hij gewoon uit het team gespeeld is op basis van kwaliteit.

Deze jongen had voor zijn blessure zoveel potentie en was zo goed. Nu is er helemaal niets van gekomen. Zelfde geldt voor die Boilesen. Is dit toeval? Het waren zulke goede spelers..

Lijkt me het beste voor beide partijen, komt voor Ajax tekort, en moet aan spelen toekomen. Het begin van Fisher was aardig, al werd dat ook heel erg overdreven, het was leuk en fris, de goals vielen makkelijk maar er was ook nog genoeg op aan te merken. Je ziet een beetje hetzelfde als met Boilesen, ze debuteren aardig, iedereen denkt dat het wereldtalenten zijn, ze krijgen terugslag en of blessure, en uiteindelijk blijken ze helemaal niet zo goed. Laten we hopen dat het El Ghazi anders verloopt, want we hebben echt talenten nodig op de flanken. Hopelijk een kleine terugslag ipv enkel een geweldige entree.

23 mei 2016 om 13:36

Boilesen en Fischer zijn beiden langer dan een jaar geblesseerd geweest, dan vind ik het niet zo gek dat ze een stuk minder zijn dan daarvoor. Ik ben eerlijk gezegd nog steeds overtuigd van de klasse van Fischer, maar aangezien zijn contract afloopt is het logischerwijs bijtekenen of vertrekken. Persoonlijk hoop ik dat hij zijn contract verlengd en op huurbasis een jaartje vertrekt, Fischer moet gewoon veel minuten maken en dat gaat bij Ajax niet gebeuren.

Wil Ajax nog wat voor hem vangen dan zou hij dit jaar verkocht moeten worden. Van mij mag hij vertrekken Younes is vele malen beter.

Middenmoter Spanje of subtop België? Is kwalitatief absoluut achteruit gegaan en heeft niks met z'n talent gedaan. Z'n enige goede seizoen was z'n eerste. Espanyol, Sociedad, Depor of een Gent lijken me leuke ploegen voor Fischer.

23 mei 2016 om 12:51

Volgens mij hadden Hamburger sv interesse op Fischer?

23 mei 2016 om 12:54

Lijkt me niet zo een passende club. Degradatievoetbal ligt Fischer denk ik niet. Het is niet bepaald een harde werker, iets wat daar denk ik wel wordt verwacht.

23 mei 2016 om 13:03

Ik zie hem eerder bij een club als Basel spelen. Als hij bij Ajax al niet veel klaarspeelt hoeft hij het denk ik ook niet hogerop te proberen in de Bundesliga of Premier League. Stapje terug proberen om er vervolgens twee voorwaarts te maken.

23 mei 2016 om 13:04

Hamburger sv eindigde als een middenmotor zag ik op de stand. Misschien past Viktor wel.

23 mei 2016 om 13:51

Basel stap terug t.o.v. Ajax? Basel is van veel hoger niveau haha.

Fisher zijn fout was bij Ajax te blijven! Hij had het daarentegen waarschijnlijk verder geschopt bij een leuk voetballende team zonder die druk. Zoals een AZ en Utrecht. Fisher is ook nog niet afgeschreven en gaat nog wel bij een club als Sevilla of Villareal komen denk ik als die snel weggaat en zich gaat ontwikkelen

23 mei 2016 om 12:56

Onder de Boer slaagde bijna geen enkele aanvaller zelfs Bojan kreeg hij niet aan het voetballen ik durf zelfs te zeggen al had hij Wayne Rooney gehad dan had hij waarschijnlijk nog op de reserve bank gekomen , nee laten we blij zijn dat het tijdperk de Boer voorbij is hij heeft het prima gedaan , en ik denk dat als Bosz naar Ajax komt dat hij Fischer weer aan het voetballen krijgt en met El Gahzi hetzelfde .

23 mei 2016 om 13:09

Enige nadeel aan Bosz is dat hij heel aanvallend denkt en het hem altijd heel veel tegendoelpunten kost. Dus dat centrum moet wel heel sterk in zijn schoenen staan! En daar kan nog wel eens je volgende kampioenschap op beslist worden

23 mei 2016 om 13:54

Dat lijkt mij geen probleem met de minst incasserende verdediging van de Eredivisie.

23 mei 2016 om 15:05

Dat zit wel goed met Tete, Veltman, Riedewald en Dijks. 3 met snelheid en 1 met instappende kwaliteiten. Die kunnen wel met 50 meter in de rug voetballen. Bovendien, als je 2 keer scoort voor rust (waar het probleem dit seizoen lag) gaat Bosz het elftal echt wel dichter bij eigen goal laten spelen.

23 mei 2016 om 15:49

Dat zit wel goed als je Bazoer en Gudelj op het middenveld hebt. Veel ploegen die met hoge druk spelen gaan heel slecht lopen als er geen goed bal afpakkend middenveld staat. Ik denk dat je wat dat betreft niet beter dan Ajax kan krijgen in de Eredivisiem

23 mei 2016 om 16:07

Als hij aanvallender gaat spelen kan het ook zo zijn dat hij juist die punt weer naar voren zet. Daarbij kan er dus nog 1 op de bank verdwijnen zoals je zag op het laatst met Bazoer en bijvoorbeeld Schone of Sinkgraven de 10 positie innemen. Daarbij gaan Tete en Dijks met meer pressie spelen denk ik. Riedewald zal wel goed komen denk ik, alleen zal dit het seizoen worden of breken voor Veltman. Ik zeg niet dat het slecht zal gaan, maar het is ook daarbij spannend als Milik verkocht wordt wie de balletjes erin gaat leggen.

Ondanks dat hij dit seizoen niet heel sterk was vind het een prima aanvaller. Ajax moet hem daarom ook absoluut niet aan een NL club verkopen. Of ze moeten een terugkoopclausule in verwerken. Deze jongen is pas 21 jaar dus denk hij het nog wel gaat redden op Nederlands topniveau.

Logisch dat hij nadenkt over een vertrek. Ajax moet hem echter niet zomaar laten gaan, deze speler speelde (voor zijn blessure) de sterren van de hemel. Na zijn blessure helaas niet meer het niveau kunnen herpakken, maar laat hem nog een seizoen de concurentie strijd aangaan en dan ben ik er van overtuigd dat we de oude Fisher terug zullen zien.

Hij heeft zijn potentie niet waar gemaakt dus beter verkopen nu het nog kan. Doorselecteren en weer een nieuw talent voor de leeuwen gooien.

Na alle keren getrollt te zijn dood VZ dacht ik echt weer Sander Fischer haha.

On: Fischer mag van mij weg. Hij kan in het buitenland opleven maar we hebben nu Younes die past beter in het Ajaxspel dan Fischer

23 mei 2016 om 13:07

Zou wat zijn als Ajax zich zou bemoeien met een transfer van Sander Fischer

jammer als hij weg zou gaan. aan hem heb je meer dan aan een younes. Hij is een talent dat wanneer hij meer speeltijd had gehad zich sneller had kunnen ontwikkelen. ik zou als ik hem was de nieuwe trainer afwachten.

23 mei 2016 om 13:25

Zou je kunnen onderbouwen waarom je denkt dat je meer aan Fischer hebt dan aan Younes. Ik vind zelf namelijk dat er van Younes veel meer dreiging uit gaat en dat hij ook minder balverlies leid. Daarbij vind ik Younes beter in mannetjes passeren en heeft hij denk ik ook meer overzicht.

23 mei 2016 om 13:49

@kishna43

As je dat zo stelt, was Fischer ook niet zo (ongeveer) in het begin, voor zijn blessure?

23 mei 2016 om 14:30

Toen was hij wel heel erg goed inderdaad maar dat is inmiddels wel 2 jaar geleden. Heeft dit seizoen ook een jaar lang de kans gehad om terug op niveau te komen maar dat is hem niet gelukt. Direct helemaal afschrijven hoeft niet maar zeker op dit moment vind ik Fischer minder dan Younes.

Toch vind ik het raar dat deze beslissingen gemaakt worden zonder trainer. Misschien had Bosz hem wel aan de praat gekregen...

23 mei 2016 om 13:10

lees eens goed.. hij is nog niet weg!

23 mei 2016 om 13:24

Beslissing zal ook wel enigszins/vooral uit de speler zelf komen, als de speler het niet meer ziet zitten dan maakt het niet uit of je Peter Bosz, De Boer of Bertje van Hiernaast op de bank hebt zitten als coach.

Is geen echte linksbuiten, meer geschikt voor een 2 spitsen systeem, dus verstandig dat hij een andere club op gaat zoeken.

Fischer heeft op een enkele wedstrijd na niet kunnen laten zien waarom hij een vaste basisspeler van Ajax 1 zou moeten zijn. Veel hollen en draven met de kop omlaag geen tot weinig overzicht, simpelweg niet goed genoeg voor Ajax.

Wie is het eens met deze stelling: de boer heeft zijn respect verdiend door 4 keer kampioen te worden, maar schat de kwaliteiten van ajax spelers altijd verkeerd in: fischer, ebicilio, andersen, boilesen, menig, castillion en zo kan ik er nog 10 opnoemen. Waren volgens hem allemaal parels, maar is helemaal niks van uitgekomen. Daardoor daalt mijn vertrouwen, want ik geloof hem niet meer.

23 mei 2016 om 13:46

De Boer had inderdaad soms vreemde voorkeuren wat betreft spelers, maar van het rijtje wat jij opnoemt is/was de helft ook daadwerkelijk zeer talentvol. Fischer en Boilesen hebben allebei zeer goed gespeeld in de A1 en in hun eerste paar wedstrijden in het eerste. Echter zijn ze allebei zeer lang geblesseerd geraakt en dat heeft ze ver teruggeworpen. Andersen blijft voetbaltechnisch een van de beste spelers van Ajax, alleen was het fysiek en mentaal allemaal veel te slap. Deze drie voetballers worden/werden door mensen die vaak op de Toekomst te vinden zijn, gezien als grote talenten en dat was imo terecht. Jongens als Ebecilio, Menig en Castillion werden op de toekomst nooit echt gezien als grote talenten (helemaal niet meer in de bovenbouw), dus waarom FdB hen zag als potentiële toppers blijft me een raadsel.

Maar goed Frank had wel vaker last van dat soort idiote ideeën, zie het blinde vertrouwen in Sigthorsson en Van Rhijn...

23 mei 2016 om 17:07

Oke daar heb je wel een punt. Die 3 denen die jij opnoemt hebben/hadden redelijk veel potentie. Maar het is er gewoon bij lange na niet uitgekomen. Anderson miscchien aankomend seizoen. Over menig kan ik mij nog herinneren dat de boer zei dat hij in potentie de nieuwe Kluivert kan worden. Sorry hoor maar ik kan je dan niet meer serieus nemen. En ik kan meerdere van zulke voorbeelden opnoemen. Vandaar dat ik me hart vasthoud met de nieuwe generatie. Nouri, van de beek en cerny werden net zo opgehemeld als derest dus ik hoop dat het er deze keer wel uitkomt.

Hoop dat ie weggaat. Ben het een beetje zat geworden om maar elke keer te horen van hem dat ie beter is geworden. De man (jongen) is compleet de weg kwijt. Tuurlijk ligt het niet aan hem...pffff. Vraag maar aan Boilesen. Probleem met alle jonge voetballers van tegenwoordig. Totaal gebrek aan zelfreflectie.

Zijn karakter heeft hem na zijn blessure zwaar in de weg gestaan. Vind hem ten eerste geen echte lniksbuiten maar meer een spirts. In vergelijking met Sighortson had hij gewoon veel meer controle maar het kwam na zijn blessure erg onrustig over. Ik denk dat als hij in de spits had gestaan met Klaassen dicht bij hem als een van de twee aanvallende middenvelders, dat hij veel beter tot zijn recht gekomen was. Het blijft een jongen met veel talent en ben er bijna zeker van dat hij het elders gaat maken.

23 mei 2016 om 13:44

Fischer is van nature ook geen buitenspeler maar net als Andersen een aanvallende middenvelder. Een 10. Hij is door de Boer omgeturd naar een flankspeler. Net als Younes van nature ook op 10 speelt. De Boer had daar wel een houtje van. Spelers op andere posities neerzetten. Zelfde heeft hij met van Rhijn gedaan. Was tot de beloften een centrale verdediger.

Zou Fischer echt niet snappen waarom hij van de ene op de andere dag buiten de boot viel? Andere spelers presteerde gewoon beter en ik vond zelfs dat Fischer onterecht vaak nog de voorkeur kreeg boven andere aanvallers als Schone, Cerny en Muric.

Edit: met die voorkeur bedoel ik dan dat hij vaak mocht invallen waar andere spelers geen minuten kregen.

Na zijn blessure nooit meer de oude geworden, was weergaloos destijds tegen Feyenoord totaal niet te houden en dat was iedere week zo, hij had de kwaliteiten om echt door te groeien naar een heel hoog niveau maar die blessure gooide roet in het eten.

Is daarna gaan over presteren, werkt averechts maar hopelijk kan die nog ergens leuk gaan ballen met vertrouwen en misschien komt het er dan uit maar ik denk dat door die blessure destijds een fantastische carrière in de knop geknapt is.

Hij mist dat vrije, net zoals een Boerrigter die kon ook niet meer vrij spelen na zijn zware blessure kan Fischer dat ook niet meer, dan kom je er nooit meer totaal bovenop.

Het is toch duidelijk hoe het is gelopen Viktor? Jij zat er wekelijks bovenop met je neus. Jij rendeert niet en Younes wel. Is geen uitleg voor nodig.

Mooi. Als hij gaat kan Muric dat mooi opvullen. Nu Schöne (met alle respect) nog voor een definitieve plek bij het eerste voor Cerny, Serero eruit en Nouri kan ook aansluiten en zijn minuten pakken afwisselend met optredens bij Jong Ajax.

Die jongen moet naar een club die 4-4-2 speelt. Stevige spits en hij die er omheen zwerft en de vrijheid krijgt om acties te maken en overal te lopen.

Fischer is overbodig nu Cerny ook als linksbuiten kan spelen. Dan heb je met El Ghazi, Schone, Muric, Younes, Cerny en eventueel Nouri genoeg spelers die op de flanken kunnen spelen. Fischer en Andersen kan Ajax verkopen.

Fischer is overbodig nu Cerny ook als linksbuiten kan spelen. Dan heb je met El Ghazi, Schone, Muric, Younes, Cerny en eventueel Nouri genoeg spelers die op de flanken kunnen spelen. Fischer en Andersen kan Ajax verkopen.

23 mei 2016 om 14:20

Ik zie Andersen nog wel slagen bij Ajax, heeft een goed seizoen bij Willem 2 gedraaid. Muric en Schöne spelen op rechts niet op links. Maar inderdaad met Nouri heb je nog iemand achter de hand. Ik zie het probleem op links niet maar, juist op rechts. El ghazi niet goed genoeg, Schöne te traag ( moet eigenlijk op het middenveld ) en muric en cerny nog niet goed genoeg.

23 mei 2016 om 14:27

Ik zie geen kansen voor Andersen op het middenveld of als linksbuiten bij Ajax. Hij kan zich beter nog een jaartje verhuren maar hij heeft al aangegeven dat hij dat niet meer ziet zitten. Dan is een verkoop de enige overgebleven optie.

Na zijn blessure was Fischer echt Ajax onwaardig terwijl ik juist zon grote fan van hem was! Jammer

Ergens hoop ik toch dat hij onder een nieuwe trainer opbloeit en alsnog van waarde kan zijn voor Ajax voordat hij met een mooie transfer door de voordeur vertrekt. Heeft zoveel mooie dingen laten zien in de nextgen series, het leek of vooral zijn eigen psyche daarna in de weg stond (buiten zijn blessures om uiteraard).

Een leuk eerste jaar gehad, maar daarna in een vormdip geraakt, met een lange vervelende blessure er overheen. Daarna nooit meer het niveau en de rust uit zijn eerste seizoen benaderd. Sluit niet uit dat het er bij een nieuwe omgeving wel weer uitkomt hoor. Talent verleer je niet.

Zou zonde zijn. Als je met hoge druk zou spelen had je een fantastische speler (en elftal). Fischer kan met zijn inzet iedere defensie terroriseren door eindeloos druk te zetten (zie Lamela bij spurs dit seizoen). Dan heb je daarachter nog Bazoer en Gudelj die op PSV na misschien ieder Eredivisie middenveld slopen door keihard op de bal te jagen. Ik hoop echt dag Bosz dit ook ziet, want Ajax heeft echt fantastisch materiaal voor hoge druk met dit elftal.

strik eromheen en weg ermee. Speelde nooit constant en was paar keer een lichtpuntje thats it. Ik weet wel zeker wanneer hij de juiste keuze maakt dan komt hij vanzelf wel bij de top

Als hij zelf al niet begrijpt waarom hij niet speelt dan is dat veelzeggend
Weg er mee, mis je niets aan ....

Hoezo opnieuw bewijzen?
Waar heeft hij zich al bewezen dan?

Ik heb dit altijd een van de meest overschatte spelers van de laatste jaren gevonden bij Ajax. Heb hier totaal nooit de potentie van ingezien.

Hij begon zo goed, die wedstrijd tegen Feyenoord en Psv, blijf het jammer vinden met zijn blessure, ben er verzekerd van dat hij dan een groote zou zijn geworden. Jammer, er is weining van over, hoop dat hij het dan daar vind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren