Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord versterkt zich met Gernot Trauner: ‘Een goede match dus’

Laatste update:

Feyenoord heeft zich versterkt met Gernot Trauner. De 29-jarige centrale verdediger komt over van LASK uit Oostenrijk en moet de leegte opvullen die Sven van Beek, Uros Spajic en Eric Botteghin hebben achtergelaten. Volgens RTV Rijnmond betaalt Feyenoord een vast bedrag van één miljoen euro voor de aanvoerder van LASK. Via bonussen kan de transfersom verder oplopen. Trauner tekent een vierjarig contract in De Kuip en sluit per direct aan bij de Rotterdammers.

LASK wees een eerste bod van Feyenoord af, maar daarna kwamen beide clubs toch tot een akkoord. Arne Slot zit dun in de rechtsbenige centrumverdedigers, daar ook Lutsharel Geertruida geblesseerd is. Geertruida raakte in de laatste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk (3-0 overwinning) op 16 mei geblesseerd aan zijn knie. Vijf dagen later al werd de multifunctionele verdediger geopereerd, waarna hij is begonnen aan de revalidatie. Verwacht wordt dat Geertruida niet eerder terugkeert dan oktober.

"Voor die linie waren we nadrukkelijk op zoek naar ervaring. Die hebben we gevonden in de persoon van Gernot, een zeer gelouterde speler die al meer dan tien jaar op het hoogste niveau in Oostenrijk speelt", zo licht technisch directeur Frank Arnesen toe op de website van Feyenoord. "Hij is defensief ijzersterk en past goed in de spelfilosofie die we bij Feyenoord voor ogen hebben, met agressief druk zetten en in de opbouw snel naar voren schakelen. Een goede match dus."

Slot kreeg Trauner voor het eerst in de gaten in februari 2020, toen AZ in de Europa League aantrad tegen LASK. Het Algemeen Dagblad meldde eerder dat ook de nieuwe scout Bernard Schuiteman, die bekend is met de markt in Oostenrijk, een rol heeft gespeeld bij zijn komst. Naast Trauner is Feyenoord ook in de markt voor Mario Vuskovic, meldde De Telegraaf onlangs. De negentienjarige centrumverdediger van Hajduk Split moet echter circa vijf miljoen euro kosten. Dat bedrag lijkt vooralsnog te hoog voor Feyenoord, dat zich deze zomer al versterkte met Alireza Jahanbakhsh, Ofir Marciano, Marcus Pedersen en Guus Til.

Slot geeft rechts in het hart van de defensie tot dusver het vertrouwen aan Leroy Fer, die doorgaans op het middenveld acteert. Ook Wouter Burger speelde in de voorbereiding al als centrale verdediger bij Feyenoord. Om de lege plek in het centrum van de verdediging definitief op te lossen heeft Feyenoord zich versterkt met Trauner. De verdediger is in zijn carrière nog niet buiten de landsgrenzen van Oostenrijk geweest en speelde de meeste wedstrijden voor SV Ried, waar hij tussen 2012 en 2017 onder contract stond. In de zomer van 2017 keerde hij terug bij LASK, de club waar hij zijn profcarrière begon. Vorig seizoen eindigde hij als derde in de verkiezing van Speler van het Jaar in Oostenrijk.

Trainer Dominik Thalhammer van LASK gaf vorige week zaterdag nog een duidelijk signaal af na de 6-0 overwinning van LASK op FC Marchfeld in de eerste ronde van de Oostenrijkse beker. "Het bod van Feyenoord komt niets eens in de buurt van wat wij voor ogen hebben. We kunnen het echt niet serieus nemen", zo klonk het na afloop van de ruime bekerzege op de persconferentie. Trauner droeg tot op heden vijf keer het shirt van de nationale ploeg van Oostenrijk, waaronder in de WK-kwalificatiewedstrijden in maart tegen Denemarken (0-4 verlies) en de Färöer Eilanden (3-1 winst). Tijdens het EK maakte hij geen deel uit van de selectie van bondscoach Franco Foda.

"Het was geen gemakkelijke keuze om LASK te verlaten, maar na mijn eerste kennismaking met de stad Rotterdam en de club Feyenoord werd het me een stuk makkelijker gemaakt", vertelt Trauner zelf over zijn keuze voor Feyenoord. Hij gaat met nummer 18 op zijn shirt spelen, een rugnummer dat hij overneemt van Aliou Balde. De Senegalese aanvaller krijgt nummer 14 toegekend. "Met mijn ervaring hoop ik iets toe te voegen aan deze getalenteerde selectie. Door mijn kennismaking met de trainer werd ik alleen nog maar enthousiaster, want ik pas denk ik bij de manier van spelen die hij voor ogen heeft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet slecht, de beste verdediger van de Oostenrijkse liga van vorig jaar.

26 juli 2021 om 19:29

Zeker niet, maar waarom 4 jaar contact voor een 29 jarige? Had dan 2 a 3 gedaan met een eenzijdige optie

26 juli 2021 om 19:52

Mocht ie zn mannetje staan heb je meteen wat stabiliteit achterin. Goede zet.

26 juli 2021 om 20:00

Goed seizoen gehad, ervaring & niet duur. Gewoon exact wat Feyenoord nodig had. Of hij het waar gaat maken is altijd afwachten, maar hij zal echt niet 2 jaar in de weg gaan lopen. Maakt het ook een stuk aantrekkelijker voor Feyenoord om een eventueel hoog bod op Senesi te accepteren, ondanks dat deze Trauner voor rechts centraal wordt gehaald.

Wat ik dan wel weer schrijnend vind is dat Feyenoord met pijn en moeite een bijna 30 jarige net niet Oostenrijks(!) international binnenhaalt en er nog zwaar op vooruit gaat ook. Feyenoord mag echt blij zijn met een plek in de top 5 dit jaar. Utrecht, Vitesse & AZ hebben naar mijn mening een minstens zo goede al dan niet betere selectie.

26 juli 2021 om 20:34

Zolang Hake trainer is van Utrecht verwacht ik niet al te veel van die club. Blijft een “net niet top 4” club, met uitzonderlijke seizoenen daargelaten. Daarnaast is Vitesse niet zo bijzonder, en al helemaal niet zonder Pasveer en mogelijk Tanane & Bazoer. AZ moet het gemis van de uitgaande transfers ook maar zien op te vangen. Denk dat Feyenoord hoe dan ook verplicht is om mee te doen om de top 3, ondanks de matige spelers die er rond lopen

26 juli 2021 om 20:42

Utrecht en vitesse wellicht een betere selectie? ben ze even na gelopen en ik kom hierop uit: Bijlow, Malacia, Senesi, Geertruida, Sinisterra, Jahanbakshs zouden bij beide in de basis staan. Trauner en Til zouden qua transfer ook basisspeler zijn bij beide clubs. kokcu twijfel ik vooral om Bero van Vitesse. maar dit zijn 8 spelers die bij zowel Vitesse als Utrecht in de basis zouden staan. blij zijn met een plek 5 ben ik het dus niet mee eens. 4 zou een normaal seizoen zijn en 3 zou een top seizoen zijn.

26 juli 2021 om 20:42

Ik neem aan dat dat nodig was om het voor hem aantrekkelijk te maken. Je hoort vaak dat oudere spelers moeite doen om niet al te korte contracten te tekenen.

26 juli 2021 om 21:03

Begreep dat hij ook de traagste verdediger in de competitie is. Wel vreemd dat hij al 29 is en dat niemand in het buitenland hem is opgevallen. Dit lijkt weer een Johnstone of Kelly verhaal te veel geld voor matige kwaliteit. Als Baumgartl al 10 mio kost wat haal je dan voor 1... dit is echt een gokje maar wel stom om dan de hele selectie te vragen een loonoffer ivm Corona te doen

26 juli 2021 om 21:14

Ik lees echt alleen maar onzin in je bericht.. hoe je dit ook schaamteloos plaatst. Beste verdediger in Oostenrijkse league, aanvoerder, publiekslieveling bij Lask. Je doet net alsof deze gozer geen ene kloot er van kan. En wat is 1 miljoen? Jorgensen en Berghuis verdiende samen bijna 4 miljoen..

26 juli 2021 om 21:18

@xajacfa, wat een ongelofelijk kromme vergelijking. Zowel Johnstone als Kelly zijn jonge gasten en hadden nog helemaal niks bewezen, waar deze gast juist routine en ervaring meebrengt
Daarnaast is dit juist veel minder een gok, aangezien hij dus bij de betere spelers uit die competitie hoorde. En over dat trage....dat werd hier geroepen op basis van een wedstrijd tegen Bergwijn. Ik kan je vertellen dat er weinig cv's zijn dit het in de sprint winnen van Bergwijn. En die vergelijking met Baumgartl ga ik niet eens op in. Lekker negatief allemaal en totaal nergens op gebaseerd.

26 juli 2021 om 21:25

Je doet nu net alsof de oostenrijkse competitie zo heel veel slechter is dan de de eredivisie, echter volgens mij werd Ajax een aantal jaar geleden nog compleet afgeslacht door RB Salzburg, wist PSV niet van dit LASK te winnen en won Feyenoord ook 2x niet van Wolfsberger.

We moeten eens kappen met het Nederlands voetbal zo op te hemelen, buiten 2 uitspattingen van Ajax in Europa hebben de Nederlandse clubs niets gepresteerd en is het niveau van de eredivisie gewoon zwaar achteruit gegaan.

Andere competities zijn daarentegen wel gegroeid, waar NL altijd arrogant is geweest en zich vastklampt aan het mooi verzorgde NL voetbal, wat er al tig jaar niet meer gespeeld wordt.

26 juli 2021 om 21:29

Ik word beetje moe van al die Ajacieden hier die alles afkraken bij Feyenoord. Gisteren ook na een verloren oefenwedstrijdje, nu ook met Trauner.. die gasten zijn veel te veel bezig met ons.

26 juli 2021 om 22:04

Je bent inderdaad niet zo maar aanvoerder bij Lask. Dan moet je wel iets hebben laten zien

27 juli 2021 om 01:24

Bij ADO hadden wij vorig seizoen de beste verdediger van de Schotse Liga (dario del Fabro). Ondanks dat ik een groot liefhebber van de mens was, bleek dat verdedigende talent toch onzichtbaar hier in Nederland. Ik probeer enkel de verwachtingen te temperen maar dit lijkt me de best mogelijke aankoop, te bedenken dat hij nu ook in clubverband in zijn nationale kleuren gaat spelen. (goed 95% van de voetbalclubs heeft rood en wit als kleuren, maar alsnog.)

Hele goede statts vorig jaar in Oostenrijk, beste speler benoemd, echte leider, ervaring. Klinkt mooi. Benieuwd wat het gaat worden.

26 juli 2021 om 18:52

En hij scoort vaak. Gemiddeld iets van vijf keer per seizoen. Het enige dat ik mij steeds afvraag is waarom hij dan maar een miljoen kost en waarom Feyenoord de enige is die dat blijkbaar weet? Dus wat is het addertje? Dit lijkt een topspeler voor een amateurprijs en dat vind ik toch een beetje raar.

26 juli 2021 om 18:58

Van de wedstrijden die ik er van gezien heb, is het zeker geen topspeler. Gewoon een degelijke verdediger. LASK heeft echter wel een specifieke stijl waarin spelers kunnen uitblinken. Maar voor deze prijs is het de gok wel waard.

26 juli 2021 om 20:05

Staar je niet dood op dit soort statistieken. Gewoon een middelmatige speler van bijna 30 die heel erg blij mag zijn dat hij bij Feyenoord mag spelen.

26 juli 2021 om 20:14

Je volgt de Oostenrijkse competitie begrijp ik?

26 juli 2021 om 20:20

Waar wil je het dan op baseren? Z'n leiderschapskwaliteiten? Ook die zijn aanwezig. Ervaring? Ook heel belangrijk zeker met de jonkies op de flanken. Je praat zeer negatief en het slaat werkelijk nergens op. Alles spreekt in zijn voordeel en jij bent aan het zeuren. Ik denk persoonlijk dat het een goede aanvulling is en een versterking op het een plek waar we het hard nodig hebben . Gebaseerd op alles wat we kunnen weten nu lijkt het een schot in de roos. En ja het kan slecht uitpakken, dat kan altijd. Al lijkt de kans wel vrij klein

26 juli 2021 om 20:52

Statistieken zijn inderdaad goed, maar waarom heeft ie dan geen EK gespeeld? Weet iemand dat?

26 juli 2021 om 21:16

Omdat de verdedigers op het EK beter zijn dan Trauner?

26 juli 2021 om 22:21

Goh, bedankt voor je reactie. De beste verdediger in de Oostenrijkse competitie, die bovendien recentelijk interlands gespeeld heeft, verwacht je toch in de selectie? Jij blijkbaar niet...

27 juli 2021 om 01:33

De centrale verdedigers die mee zijn gegaan met Oostenrijk op het EK zijn Alaba (toen Bayern, nu Real Madrid), Martin Hinterigger (basisspeler Eintracht Frankfurt), Philipp Lienhart (ooit een groot talent van Real Madrid, momenteel basisspeler bij Freiburg) en dan waren daar nog bij de 24-jarige Posch (hoffenheim) en de 23-jarige Friedl (werder Bremen). Wã¶ber was er ook niet bij Xavi, toch een basisspeler bij Salzburg en ooit gekocht van het grote Ajax. Misschien dat ze in Oostenrijk niet zoveel belang hechten aan hun eigen competitie. edit: ja dat klopt inderdaad, Dragovic was er ook bij, nouja die speelt al zijn hele leven in dat nationale elftal en ondanks dat hij zijn belofte nooit heeft waargemaakt snap ik wel dat hij er als zesde centrale verdediger bij is.

Die statistieken zien er goed uit zeg. Je zou toch zeggen dat hij de verdediging van Feyenoord flink gaat versterken.

26 juli 2021 om 18:38

Op papier is Alireza ook echt een versterking. Dus Feyenoord is wel goed bezig! Dure krachten als Berghuis en Jorgensson weg gedaan en nu 2 versterkingen. Nu nog een spits in deze categorie dan kan Feyenoord helemaal AZ en Vitesse achter zich laten. Geen idee of het haalbaar is, maar Luuk de Jong een seizoen huren zou denk echt sensatie zijn. Voorzetten van Alireze en Til die steeds aansluit. Denk moeilijk te kloppen ploeg dan.

26 juli 2021 om 19:21

Luuk de Jong gaat echt niet naar Feyenoord

26 juli 2021 om 19:32

Dat weet je helemaal niet.. De kans dat het gebeurt is klein maar zeker niet uit te sluiten. De Jong is trouwens wel een echte Feyenoord spits vind ik.

26 juli 2021 om 19:33

Ik hoorde dat Luuk de jong met psv bezig is. We hebben zeker nog een spits nodig.
En er mogen nog wat spelers weg zoals Diemers texeira Fer .
Ben zeer benieuwd wanneer de investeerders in willen stappen

26 juli 2021 om 20:14

Wat een gezever. Natuurlijk gaat Luuk de Jong niet naar Feyenoord. Gebruik je gezonde verstand. Heeft PSV al als optie wat een veel beter team is en "de voorzetjes van Jahanbaksh & aansluitende Til" vind ik al helemaal onzinnig. Til raakt al 3 jaar geen knikker en als hij dat dus wel doet scoort de Jong dus niet, maar Til. Jahanbaksh werd topscorer van de ED, die schiet ze er dus ook het liefste zelf in. Een spits bij Feyenoord is zeker nodig, maar Luuk de Jong gaat dit never nooit doen.

26 juli 2021 om 20:18

Ookal zal Luuk geen probelemen met Feyenoord hebben denk ik dat Luuk de Jong ook gewoon te duur is qua salaris. Ik denk dat hij een onhaalbare kaart is

26 juli 2021 om 20:30

Maar kan feyenoord ook zijn salaris betalen? Luuk schijnt behoorlijk te verdienen.

26 juli 2021 om 22:44

AZ en Vitesse achter je laten..... Ik denk dat Feyenoord het wel weer beter gaat doen als afgelopen jaren, maar je moet niet verwachten dat ze meteen 2e of makkelijk 3e worden....

26 juli 2021 om 18:43

Ben ook zeer benieuwd. Denk dat Feyenoord's zwakste linie de verdediging was de afgelopen jaren. Ben venieuwd hoe de verdediging verder vorm krijgt. Verwacht nog wel min. 1 CV aangezien er te weinig is op die positie.

26 juli 2021 om 19:26

@ticer, zal Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia worden. En Geertruida en Haps kunnen ze uitdagen als ze fit zijn. Verder lijkt het erop dat Burger en Hendriks de andere reserves zijn. Hopelijk trekt Senesi zich ook op aan Trauner. Die wordt er ook niet beter van met Fer naast hem en zal ook echt weer stappen moeten zetten. In de basis een aardige verdediging zo. Ik hoop nog wel op een jonge CV.

26 juli 2021 om 19:34

Als Geertruida fit is zal hij echt wel basis staan en ik denk ten koste van Pedersen. Geertruida zet je echt niet op de bank. Een van onze betere spelers. Zonde dat hij zich moet gaan richten op centraal achterin. Denk dat Slot hem alsnog op rechtsback gaat gebruiken.

26 juli 2021 om 19:59

Precies. En daarnaast als Senesi geblesseerd raakt heb je een probleem. Dan lever je met Hendriks of Birger echt te veel kwaliteit in.. ik zou iemand van het niveau van bijv. een viergever oid nog wel op de bank willen zien bij Feyenoord. Maar misschien is dat wel te veel gevraagd.

26 juli 2021 om 20:29

@wazza, verwacht idd dat Geertruida zich wel terug de basis ik knokt. Zou zelfs op 6 kunnen bedenk ik me nu.
@ticer verwacht dat een Viergever te duur is voor de bank

26 juli 2021 om 20:36

Zolang hij niet wilt bijtekenen zie ik hem zomaar op de bank belanden. Heeft nog maar een contract voor een jaartje..

Statistieken spreken heel erg in z’n voordeel. Zou het leuk vinden voor Feyenoord als ze in ieder geval een ervaren duo achterin krijgen voor ons e Conference League, Senesi wordt daar ook beter van denk ik. De conference League is echt een goudmijn voor coëfficiënten, zeker met al die voorrondes. Ik denk dat niemand de Oostenrijkse competitie volgt, maar iemand die mij meer over hem kan vertellen?

26 juli 2021 om 18:11

Ervaren genoeg zou je zeggen op basis van leeftijd. Dit is dus geen speler waarbij je gokt dat hij nog geld op gaat leveren. Een miljoen kosten dat wordt dus een miljoen afschrijven

26 juli 2021 om 18:17

Klopt maar hij geeft waarschijnlijk meer stabiliteit achterin. Maakt je team beter en zorgt voor betere prestaties. Levert op die manier toch geld op

26 juli 2021 om 18:19

@willemdeux: Azijn gedronken tijdens het avondeten? Lekker belangrijk. Je kunt niet op elke speler superwinsten maken. Misschien brengt hij met zijn ervaring Feyenoord voetballend verder waardoor ze nog meer kunnen verdienen. Waarom gelijk zo negatief gelijk.

26 juli 2021 om 18:30

Het probleem is dat alle kleinere/middelgrote landen diezelde voorrondes spelen en datzelfde voordeel hebben en dan helpt het niet wanneer je die wedstrijden alsnog gelijk speelt.
Overigens weet ik niet of er daadwerkelijk meer wedstrijden zijn, volgens mij komt een groot deel van de wedstrijden doordat er minder clubs de EL en de voorrondes van de EL instromen. Daar doen nu minder clubs aan mee.

26 juli 2021 om 19:34

In de Conference League krijg je echter wel maar de helft van het aantal punten wat je in Europa League of CL krijgt.

26 juli 2021 om 20:25

Volgens mij krijg je gewoon het zelfde aantal punten, maar als ik het mis hoor ik het graag

26 juli 2021 om 20:31

Nee hoor. Dat geldt alleen voor de voorrondes, maar ook voor de voorrondes van de andere hoofdtoernooien van de UEFA. Zelfs als je eruit vliegt, krijg je nog bonuspunten als goedmakertje (wel meer als je eruit vliegt in de EL voorronde, en nog meer voor de voorronde CL). Ook krijg je bij de EL en CL makkelijker bonuspunten (doorstoten naar een bepaalde KO-fase, groepswinst etc.). Maar de punten die je krijgt voor winst (2) en gelijkspel (1) zijn voor alledrie de toernooien hetzelfde. En in de voorrondes geldt dat alle punten door de helft gaan: 1 voor winst en 0.5 voor gelijkspel. Zo heeft Nederland nu 1.1 punt (5.5 punten totaal, 5 teams): 1 van PSV (winst Vs Galatasaray) 0.5 van Feyenoord (gelijk tegen Ditra) en 4 voor Ajax dat in de groepsfase van de CL zit. Als PSV dus nog 5 keer wint, zich dan dus plaatst voor de CL groepsronde, hebben ze al 10 punten verdiend. Feyenoord kan dus nog 5 punten verdienen, maar ook 2 als ze de poule winnen, en 1 als ze tweede worden in de poule.

Lijkt me precies de man die we nodig hebben achterin. Zal ook betekenen dat Geertruida straks eerste keus op rechtsachter wordt en dat Pederson wat meer tijd krijgt om te wennen.

26 juli 2021 om 19:20

Ik wil Geertruida ontzettend graag centraal zien. De minuten die hij daar heeft gespeeld, speelde hij echt uitstekend.

4 jarige contract voor een 29 jarige is wel veel.

Verder goede (hopelijk) transfer lijkt me.

26 juli 2021 om 18:11

Ach een verdediger kan meestal wel wat langer mee.

26 juli 2021 om 18:22

4 jaar tekenen is niet perse 4 jaar blijven.

26 juli 2021 om 20:19

Is toch prima wellicht blijft hij 2 jaar, kan je hem ook nog verkopen op z'n 31e voor een eventueel lekker bedragje heerlijk!

heeft betere stats dan die Ramalho van PSV. staat daar volgens mij al direct in de basis. zelfde leeftijd ook dus zou best een goeie kunnen zijn. een extra verdediger was in ieder geval hard nodig. nu nog een spits

26 juli 2021 om 18:22

En een creatieve middenvelder. Anders wordt het hoog druk zetten en verder amper een kans creeeren

26 juli 2021 om 18:28

hoop nog altijd dat til is wat gaat doen. zou die rol toch (redelijk) moeten kunnen invullen. wat mij betreft verkoop je Kokcu. schuif Antonucci door en haal je daar Lammers/zirkzee en die Kitolano van.

26 juli 2021 om 18:31

Eerder een echte 6 die ook kan voetballen. Middenveld is totaal uit balans met Köcku, Toornstra en Til. Alle 3 zijn het spelers voor de posities 10 en 8.

26 juli 2021 om 18:39

@japie jullie hebben met spoed een spits nodig. Luuk de Jong huren zou echt een stunt zijn.

26 juli 2021 om 21:05

Japie is schmidt aan het bellen of hij niet alsjeblieft Mo naar feyenoord wil laten gaan

26 juli 2021 om 21:26

@luissini jij was toch de man die aantrekkelijk voetbal wilde zien? hoe wil je dat gaan bereiken zonder creativiteit dan? een controleur gaat die creativiteit niet brengen. we zagen al tegen Drita hoe moeilijk het voetballen is zonder creativiteit. dan wordt je enorm voorspelbaar en makkelijk te verdedigen voor de tegenstander

26 juli 2021 om 21:27

@odesza Til is totaal niet creatief, dat is een loper met diepgang die moet worden gelanceerd, alleen wie gaat hem lanceren? ik zie niemand met een steekpass. vandaar ook dat hij tot nu toe totaal niet uit de verf komt

26 juli 2021 om 22:11

@Japie; de redbullteams laten zien dat je niet per se creativiteit nodig hebt om aantrekkelijk te spelen. Een liverpoolmiddenveld met fabinho, henderson en wijnaldum is ook niet creatief te noemen. Creativiteit helpt, maar is ook niet zaligmakend

26 juli 2021 om 22:54

@ijsmuts Firmino wordt vaak als veredelde nummer 10 gebruikt bij Liverpool. die heeft wel een eindpass in de benen waarmee hij de aanvallers Mane en Salah in stelling kan brengen. De Red Bull teams hebben imo ook genoeg creativiteit. Neem alleen al een Forsberg bv die wel de oplossing naar voren ziet en dieptepasses en steekpasses kan geven. Ik heb nog nooit een team zonder creativiteit structureel aantrekkelijk voetbal zien spelen. bij het huidige Oranje zien we ook dat we de kleintjes moeilijk kapot spelen omdat we geen creativiteit hebben. tegen de toplanden doen we het beter omdat we dan het spel niet hoeven te maken en ruimte krijgen omdat die teams willen voetballen. vorig jaar zagen we hetzelfde toen Feyenoord PSV versloeg

Erg blij mee met deze versterking. Zowel de verhalen als statistieken over/van deze man zijn erg positief, bovendien brengt die ervaring met zich mee die we achterin goed kunnen gebruiken.

26 juli 2021 om 18:22

Statistieken zijn in zijn voordeel, nu hopen dat hij Senesi of Geertruida zoveel stein kan geven dat ze beiden beter gaan spelen. Zijn beiden nog te druistig en maken nog wel eens een concentratie fout, met name Senesi.

26 juli 2021 om 20:21

Klopt deze man heeft in de oostenrijkse competitie als in de Europa League veel ervaring op gedaan. Ik denk ook dat dit een goede zet is van Feyenoord.

Of de oostenrijkste competitie wat voorsteld? Kende ook wel een spits genaamd Kollman bij twente die er 42 inlegde in de oostenrijkste competitie. In NL maar een stuk of 8 kf zo.. dus zegt niks he

26 juli 2021 om 18:21

Ken ook nog wel een Janko die voor Twente speelde. Wat wil je nou zeggen?

26 juli 2021 om 18:40

Bij Twente 0 doelpunten, nog geen 10 wedstrijden gespeeld 😜 staat tegenover dat Janko er een stuk of 25 inschoot in zo'n 45 wedstrijden.

26 juli 2021 om 18:45

Marco Arnoutovich , een Oostenrijker, is een topper,die bij, en na Fc Twente megastappen heeft gezet.
En was het nou PSV of Feyenoord die twee seizoenen geleden onderuit ging dankzij Lask Linz in de Uefaleague?
Austria Wien, Rapid Wien, Salzburg , menig Nederlandse subtopper zou hier nog een zware kluif aan hebben denk ik.

26 juli 2021 om 19:07

Het verschil is wel dat Arnoutovich op zijn 16-17e al bij Twente kwam als jong talent.
Net zoals in Nederland worden alle spelers die er in Oostenrijk bovenuit spelen al op jonge leeftijd weggekocht (ongeveer het hele nationale elftal speelt in de Bundesliga bijvoorbeeld).
Ik zie de Nederlandse subtop ook niet zo maar van de oostenrijkse subtop winnen, maar net zoals Feynoord als topclub niet veel stappen zal zetten met oudere spelers uit de Nederlandse subtop kun je je best afvragen of dat met een 29 jarige speler uit de oostenrijkse subtop wel het geval is.
Maar goed, hij kan best een laatbloeier zijn natuurlijk.

26 juli 2021 om 20:22

De Nederlandse clubs doen het anders niet altijd even goed tegen die Oostenrijkse clubs. Ik denk dat het niveau niet zo heel veel verschilt hoor.

Een brok ervaring en zo te zien een echte strijder. Precies wat Feyenoord nodig heeft! Succes de komende 4 jaar in Rotterdam

Klinkt prima dit, ben erg benieuwd. Toch word ik persoonlijk nooit warm van een nieuwe verdediger. Zeker niet na het aanschouwen van al die creativiteit afgelopen donderdag.

Nooit van gehoord maar hopelijk is het een voltreffer. Wat ervaring in deze jonge ploeg is niet verkeerd. Nu hopen dat hij ook wat tijd toevoegt

26 juli 2021 om 20:40

Nu hopen dat Feyenoord doorpakt. Er moet echt nog een spits en/of creatieve middenvelder bij. Ik zou zelf niet weten wie met dit budget, maar ik ben dan ook geen scout...

26 juli 2021 om 21:29

mee eens! die twee posities zijn cruciaal

Hier heeft Feyenoord een erg sterke verdediger mee in huis gehaald!

26 juli 2021 om 21:08

Kijk, daar word ik vrolijk van. Prima versterking en ervaring in huis gehaald. Sterk centrum met Senesi

Verstandige aankoop, ik zie liefste jonge talenten met doorgroei mogelijkheden maar achterin miste we wel wat leiderschap en ervaring. Dit is een jongen die er wss direct staat en wat dat betreft het verschil kan maken. Nu nog Fer en diemers lozen en een goede spits halen die echt het verschil kan maken, anders niemand halen!!!
Ben heel benieuwd naar of er wat jongen kunnen gaan verkopen na dit seizoen voor 8+ miljoen. Dan kunnen we komende jaren wat stappen gaan maken

Hoop van harte dat dit meer een Schwaab dan een Westermann aankoop wordt.
Duidelijk gehaald om ervaring in de verdediging te brengen, laten we maar zien wat het wordt. Iemand die herinnert of / hoe het het deed in de wedstrijden tegen PSV en AZ?

26 juli 2021 om 20:52

Volgens de beelden bij ESPN deed hij het wel prima. Is alleen niet zo snel, dus in een duel met Malen werd hij er flink uitgesprint.

26 juli 2021 om 21:18

Malen is ook niet bloed snel ofzo...

26 juli 2021 om 21:25

Dat waren sprintduels tegen Bergwijn. Ik denk dat iedere verdediger dat aflegt.

LASK speelt wel in een 532 systeem, dat is iets anders dan een verdediging van vier. Kan hem nog herinneren toen ze tegen PSV speelden volgens mij, viel toen positief op. Laten we hopen dat het een stabiele kracht gaat worden.

26 juli 2021 om 20:17

Hij weet in elk geval hoe het is om tegen PSV te winnen. Dat is altijd een handigheidje als je bij Feyenoord speelt.

Goede aankoop, dan kan Geertruida als hij fit is weer naar de back denk ik? Hoop wel dat het centrum een beetje snel is nu als je hoger op het veld wil spelen.

Zeker blij met deze aanwinst , prima statistieken en iemand die de verdediging wat meer in balans gaat brengen .
Nu nog een echte spits en die Vuskovic halen en dan staat er echt wel een leuk elftal .

Zag net t interview. Er zit een goede kop op. Denk dat hij vooral gehaald is voor zijn ervaring. Hij moet de rust brengen in de verdediging. Als Senesi nu ff wat rustiger wordt, z'n kop scheert en zijn niveau haalt, kan t qua verdediging wat worden. Nu nog een creatieve middenvelder die wel ideeën heeft en ze ten uitvoer kan brengen.

26 juli 2021 om 20:15

Inderdaad als hij zulke statistieken aflegt en Senesi zijn niveau haalt dan zit Feyenoord qua verdediging niet heel ver van Ajax en PSV af. Nu de rest nog!

Mooie stats! Welkom, kale sloopkogel!

26 juli 2021 om 19:29

Ik help het je hopen, zou mooi zijn om een ervaren goede verdediger erbij te hebben. Nu kijken hoe hij zich bij Feyenoord kan onderscheiden.

Een prima aankoop voor Feyenoord. Een degelijke verdediger die niet veel kost. Ik ben benieuwd wat er nu met Geertruida gaat gebeuren als hij weer fit is. Is te hopen dat hij snel zijn contract met meerdere jaren verlengd nu er behoorlijk wat geld is vrijgekomen in het salarishuis.

26 juli 2021 om 20:14

Ja klopt een goede verdediger inderdaad, dat is bij Feyenoord ook wel nodig. Ik zie dat hij goede statistieken heeft in de Oostenrijkse Bundesliga.

Een prima aankoop voor Feyenoord. Een degelijke verdediger die niet veel kost. Ik ben benieuwd wat er nu met Geertruida gaat gebeuren als hij weer fit is. Is te hopen dat hij snel zijn contract met meerdere jaren verlengd nu er behoorlijk wat geld is vrijgekomen in het salarishuis.

26 juli 2021 om 20:23

Geertruida zal wel op rechtsback gaan spelen lijkt me?

Ken de speler niet maar klinkt positief. Denk dat feyenoord zich hiermee voor weinig geld toch versterkt.

Beetje tegenstrijdig, met veel ruimte in z'n rug zoals slot graag wil spelen maar niet de snelste centrale verdediger, ben benieuwd hoe dit voor hem uitpakt

Een echte leider naar het schijnt, iets wat Feyenoord heel goed kan gebruiken. Ik heb het idee dat sinds van Persie weg is, er niemand in de kleedkamer zit die dat voortouw kan nemen.

Daarvoor had je Kuijt maar na van Persie niemand. Het zou mooi zijn als deze gozer dat zou kunnen zijn.

Uiteindelijk kan je nog zoveel spelers halen maar zolang je jeugdopleiding niet op niveau is kan je bezig blijven! Steek daar geld in en kom met een jeugdplan! Dan kan je deze spelers straks voor veel geld verkopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren