Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verrast Van der Vaart: ‘Wie had dat ooit gedacht?’

Laatste update:
/

Rafael van der Vaart heeft opgekeken van de aanstelling van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. De oud-verdediger, die Ronald Koeman al assisteerde bij de club en nu de rechterhand is van Fred Rutten, krijgt het vanaf komende zomer voor het zeggen in De Kuip. Van der Vaart speelde de nodige interlands met Gio en zag naar eigen zeggen niet aankomen, dat Van Bronckhorst hoofdcoach zou worden.

In een interview met Panorama reageert Van der Vaart op de dieper wordende samenwerking tussen Feyenoord en Van Bronckhorst. “Wie had ooit gedacht dat Giovanni van Bronckhorst trainer van Feyenoord zou worden? Ik niet in ieder geval”, aldus de middenvelder van Hamburger SV. “Hij was een goede aanvoerder van Oranje, dat zeker, maar hij was altijd vrij rustig, zei nooit zoveel.”

“Aan Frank de Boer merkte je meteen dat-ie trainer zou worden. En bij Phillip Cocu had ik dat gevoel ook wel. Maar niet bij Van Bronckhorst”, zegt de 32-jarige middenvelder. Van Bronckhorst krijgt Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters als assistenten in het nieuwe seizoen. Ook weet hij al dat hij zal samenwerken met Dirk Kuyt, die na negen jaar terugkeert bij de club.

Gaat Giovanni van Bronckhorst het goed doen als hoofdtrainer, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Haha, ik dacht even dat het om een transfer zou gaan...

Het eerste wat ik dacht was dat Feyenoord interesse zou tonen in vd vaart.
Is dit geen interessante optie voor Feyenoord? Tussen alle harde werkers en talenten in een verfijnde middenvelder?

20 april 2015 om 15:20

Dat dit überhaubt in je op komt is al een beetje raar, dat zou hetzelfde zijn als dat Ajax bijvoorbeeld opeens interesse zou hebben in Kuyt. Naast het feit dat hij voetballend niet veel meer toevoegt aan dit Feyenoord, zal het gezien z'n verleden ook een onbespreekbare transfer zijn.

20 april 2015 om 15:35

Met dit verschil dat Kuyt nog bijna wekelijks presteert en Van der Vaart wel uit gevoetbald lijkt

20 april 2015 om 15:46

Tja, en wat als Kuijt bij HSV had gevoetbald en V/D Vaart bij Fenerbahçe? Dan hadden we V/D Vaart de hemel in geprezen... HSV is één pot nat, totaal ruk voor een spielmacher als V/D Vaart.

20 april 2015 om 16:00

Vermeer en Arnold Scholten soms vergeten?

20 april 2015 om 16:15

Niets ten slechte van Kuyt of de Turkse competitie, maar die is toch een stuk zwakker dan de Bundesliga. Als v/d Vaart daar zou spelen zou hij waarschijnlijk ook altijd in de basis staan.

20 april 2015 om 16:21

Meen je dit nou serieus? Is ongeveer net zo slim als de opmerkingen van VdV

20 april 2015 om 17:01

Klopt, rare gedachten, want ajax heeft dit in het verleden ook nooit gedaan, denk aan bv stam met lag verleden

20 april 2015 om 17:01

Psv

20 april 2015 om 17:27

Van de vaart kan de tempo van fenerbahce niet eens aan. Die is na 25 min klaar voor een wissel.

20 april 2015 om 18:01

Wat een grap, van der Vaart is voetballend 10x beter dan wat er bij Feyenoord rondloopt. Hij word nu verpest doordat hij duels moet aangaan, achter z'n man moet aanlopen en werkvoetbal moet spelen. Kijk jij überhaupt wel de wedstrijden van HSV ? Dan had je gezien dat van der Vaart conditioneel helemaal niet zo slecht is, en dat hij met zijn verfijnde techniek elke wedstrijd nog spelers vrij voor de goal kan zetten.

20 april 2015 om 16:16

Haha post je deze reactie nou om er reacties op te krijgen?, van der vaart zal never nooit naar Feyenoord gaan

20 april 2015 om 21:31

Gelukkig. Daar zit ook niemand op te wachten.

Beetje denigrerend richting Feyenoord in mijn ogen. Van de Boer en Cocu kon je het verwachten maar bij Feyenoord niet? Overigens zullen er veel mensen misleid zijn door de titel.

20 april 2015 om 15:22

Dat staat er ook niet.

Dit wel:

" Aan Frank de Boer merkte je meteen dat-ie trainer zou worden. En bij Phillip Cocu had ik dat gevoel ook wel. Maar niet bij Van Bronckhorst”

20 april 2015 om 15:22

Waarom denigrerend richting Feyenoord? Hij geeft toch alleen aan dat hij het niet verwacht had aan de hand zijn ervaringen met hem als speler. Hij geeft nergens aan dat het geen goede keuze of iets is of dat van Bronckhorst gewoon geen goede trainer zou kunnen zijn.

20 april 2015 om 15:23

Volgens mij geeft hij prima argumenten waarom hij in Gio niet direct een hoofdcoach zag. Er is niets denigrerend aan. De Boer was een speler die zich verbaal veel meer liet gelden dan Gio, maar dat is niet altijd alles. Stille wateren hebben diepe gronden, ofwel: Gio zou best een fantastische coach kunnen worden omdat hij het allemaal wel snapt en de juiste instructies / uitleg mee kan geven.

20 april 2015 om 15:23

Hoezo denigrerend? Het heeft niets met Feyenoord te maken, maar met de capaciteiten van Van Bronckhorst als trainer zijnde. Ik ben het met Van der Vaart eens, dat Gio niet datgene uitstraalt als Frank de Boer en in mindere mate ook Cocu. Maar dat is slechts een mening vooraf, wie weet wordt het wel een toptrainer.

20 april 2015 om 15:47

Niet eens over de capaciteiten van van Bronckhorst maar over hoe hij als speler was

20 april 2015 om 15:24

Hoezo denigrerend? Hij zegt het naar aanleiding van hun persoonlijkheden en de manier waarop ze als speler al met het team omgingen, hij zegt ook niet dat van Bronckhorst geen succes gaat hebben, alleen dat hij bij de Boer en Cocu als speler al zag aankomen dat ze hoofdtrainer zouden gaan worden waar hij dat idee bij Gio minder had.

20 april 2015 om 15:25

Niet per se voor Feyenoord bedoelt maar meer voor Van Bronckhorst. Hij zegt ook dat V Bronckhorst vaak stil was, terwijl je als coach toch moet kunnen praten. Een Feyenoorder die meer zoals De Boer en Cocu is zou hij het misschien wel van verwachten.

20 april 2015 om 21:33

Happel zei vaak geen woord en dat is de beste die Feyenoord ooit gehad heeft.

20 april 2015 om 15:26

Van sommige mensen zul je een trainerscarierre sneller verwachten dan van andere. Maar om er nu een artikel aan te wijden...

20 april 2015 om 16:16

Mee eens, maar daar kan V/d Vaart niets aan doen.

20 april 2015 om 16:25

Ik ben t helemaal met vd Vaart eens.

Het is echt dat Wouters en JP naast m staan en hem assisteren, want Gio als trainer? Daar heb ik zwaar mn twijfels over.

Ik ben voor Feyenoord, maar als aanvoerder in een moeilijke periode onder Verbeek, had hij t heel erg lastig en stond toen niet sterk verbaal in zn schoenen. Ik denk dat hij t heel moeilijk zal krijgen.

20 april 2015 om 17:06

Ik ben ook voor Feyenoord en ik denk dat Gio het heel goed gaat doen.
Zeker met JP en Wouters als assistenten en Makaaij als spitsentrainer staat er een hele goed staf.

Hele mooie misleidende titel. Dacht bijna dat Feyenoord interesse in hem had. Als Ajacied zou ik het niet fijn vinden als Van der Vaart naar Feyenoord zou gaan, ook al zie ik in hem geen speler van toegevoegde waarde voor Ajax.

20 april 2015 om 15:29

Ik zou het als Feyenoorder nog erger vinden als hij naar ons komt. Over het paard getild mannetje die niet eens meer 90 minuten vol de strijd kan aangaan. Die gozer is begin dertig en tien keer zo slecht qua conditie dan een Kuyt. Het is echt genant om te zien. Afgelopen weekeinde deed hij er ook alles aan om rood te pakken leek wel. Ik ken hem absoluut niet als smerige speler, maar als je hem dit weekend zag kan ik me voorstellen dat je het een smeerlap gaat vinden.

20 april 2015 om 15:42

Heel veel spelers zijn 10 keer slechter dan Kuyt op conditioneel niveau. Kuyt is technisch ook 10 keer minden dan vd Vaart. Ik zeg niet dat vd Vaart nog top is, maar je beoordeeld Kuyt op zijn sterkste punt, wat dan vd Vaart zijn slechtste punt is. Niet helemaal eerlijk.

20 april 2015 om 17:09

ik zag hem liever dan Schneider maar hij is nu gewoon niet goed genoeg meer en kan beter naar het Midden Oosten of Amerika gaan om nog wat te cashen.

Cocu en van basten zijn nou ook niet bepaald grote praters. Rustige trainers kunnen ook gewoon prima trainers zijn als ze het goed kunnen overdragen naar de spelers.

Ik moet nog zien hoe Gio het gaan doen bij Feyenoord. Gio krijgt heel veel steun van Wouters en Van Gastel dat scheelt en Wouters is de man met ervaring.

Ik denk dat Van Bommel ook wel een goeie trainer kan worden.

20 april 2015 om 15:49

Dat is inderdaad wel het verschil met de situatie bij cocu, hij stond gelijk op eigen benen zonder ondersteuning van een ervaren coach zoals de boer had met Spijkerman en van Bronckhorst nu met wouters.

20 april 2015 om 16:01

Iedereen zegt wel dat de titel door de spelers van PSV komen en niet door Cocu maar Cocu zijn assistent was Faber. Die is ook niet heel erg ervaren. Dus Philip dat titel is zeker ook aan jou te danken!

20 april 2015 om 17:37

PSV is pas gaan draaien nadat Hiddink zich er mee bemoeit heeft in de voorbereiding. Cocu had de jaren daarvoor gewoon ondermaats gepresteerd. PSV had mss wel de beste selectie en zeker na Ajax de beste selectie en toch eindigde PSV geregeld 3e of lager.

Of we op van der Vaart zijn gevoel moeten geloven betwijfel ik, alsof Cocu en de Boer het zo geweldig doen.
Cocu had de hulp van Hiddink nodig om de boel op de rit te krijgen en de Boer lijkt de controle elk jaar steeds meer te verliezen over zijn elftal.
De tijd zal het leren, er valt nu nog niet veel te zeggen over de trainerscapaciteit van Gio.

21 april 2015 om 08:43

Raffie zegt echter niis over de trainerscapaciteiten maarover het gedrag als speler

Het is echt waar! Raffie heeft ook een mening!

Ga voetballen man....

niemand zit op deze nutteloze mening van van der Vaart te wachten.

Wel grappig over deze drie. Gio was altijd de rustige persoon in het Nederlands Elftal waar Cocu en vooral Frank hun mond open trokken als het niet zo goed ging. Nu is Frank nog steeds precies diezelfde persoon die hij destijds als speler was en Cocu is totaal veranderd. Cocu is nu juist iemand die i.p.v. zijn mond open trekt waar het nodig is, met zijn handen in zijn zakken lang de zijlijn gaat staan.

Gio was als speler altijd rustig, maar ook hij is veranderd. Gio is nu een persoon die juist zijn mond open trekt waar het nodig is. Dat wat Cocu destijds als speler had heeft Gio nu.

Ik schrok al. Misleidende koptekst inderdaad

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren