Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rafael van der Vaart: ‘Hij wint met 6-0 van Ajax, maar hij is zó ongelukkig’

Laatste update:

Rafael van der Vaart genoot van de wissel van Santiago Gimenez, zo legt hij uit tijdens het programma Studio Voetbal van de NOS. De analyticus vond het opvallend dat de spits in zijn ogen de enige Feyenoorder was die niet tevreden was met de 6-0 overwinning op Ajax. “Ik hoop dat hij zich er snel overheen zet”, aldus Van der Vaart.

“Ajax had nog geluk dat Arne Slot nog zonder Gimenez speelde”, merkt tafelgenoot Pierre van Hooijdonk met een knipoog op. “Hij kreeg twee hele grote kansen, maar hij was verder onzichtbaar. Dit zijn wel wedstrijden waarin je een slechte periode eigenlijk weer kan vergeten. Ballen die bij medespelers wél voor de voeten vielen, vielen voor hem gewoon niet.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Het zit hem ook niet mee”, vult Van der Vaart zijn collega aan. “Vond jij het moment dat hij gewisseld werd niet mooi? Hij was echt de enige teleurgestelde Feyenoorder.”

Gimenez verontschuldigde zich via zijn socialmediakanalen na de wedstrijd nog bij Feyenoord-fans vanwege zijn tegenvallende doelpuntenproductie. “Ik weet dat jullie doelpunten van mij verwachten en de afgelopen periode heb ik jullie in de steek gelaten. Ik wil jullie alleen vertellen dat ik van deze club houd en dat ik altijd voor dit shirt zal strijden”, zei Gimenez onder meer.

Van der Vaart genoot van de wissel van Gimenez, die na 77 speelminuten naar de kant gehaald werd ten faveure van Ayase Ueda. “Ik vind het juist mooi. Je wint 6-0, maar hij is zó ongelukkig op dit moment.”

“Hij staat wel op de juiste positie, want hij krijgt de kansen. Kijk, als je die wedstrijd ziet, dan zou je hem er eerder uithalen. Maar ik denk dat het in dit geval het best was geweest als je Ueda liet invallen en naast Gimenez zou zetten.”

“Ik hoop wel dat hij zich er snel overheen zet, want anders krijg je zo’n Jørgensen-verhaal. Je wilt Gimenez uiteindelijk voor heel veel geld verkopen. Als scout nu in het stadion zitten... Je wint 6-0, maar de spits speelt slecht. Dat is niet lekker”, besluit Van der Vaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gimenez had drie grote kansen, maar liet zien dat hij niet in de vorm van de eerste seizoenshelft verkeert.

Aan de andere kant had hij wel een briljante assist op Hancko

7 april 2024 om 23:32

Ik hoop je sarcasme te spotten in je laatste zin haha.

7 april 2024 om 23:35

Zou je denken ?

Eigenlijk voor Feyenoord een geluk voor een ongeluk toch? Ik denk dat Giménez door dit dipje niet meer onhoudbaar is komende zomer en ze in Rotterdam zich dus volgend seizoen niet echt zorgen hoeven te maken om de spitspositie want het komt heus wel weer. En ook zonder Giménez z'n goals kan je Ajax historisch hard verslaan. Niks aan de hand.

8 april 2024 om 00:01

Precies dat en een jaartje extra is niet zo erg voor beide kampen

8 april 2024 om 01:19

Jorgensen
Gimenez is een eendagsvlieg. Heeft Feyenoord er gek genoeg wel meer van gehad. Uit mijn hoofd ook Guidetti..

8 april 2024 om 01:37

Uit jouw hoofd had je misschien ook kunnen opmaken dat Guidetti een jaar was gehuurd van Manchester City.

8 april 2024 om 02:11

Leuke trol. Gimenez was vorig seizoen al goed. Onderstreepte dat met een fantastische eerste seizoens helft, maar is nu uit vorm. Maar is het echt niet verleerd. Deze spits is nog erg jong en gaat het gewoon weer laten zien.

8 april 2024 om 07:46

Dat hij het niet verleerd is kun je nog niet zeggen. Gaat waarschijnlijk wel goed komen maar 50 miljoen gaan ze er niet meer voor krijgen.

8 april 2024 om 09:07

Waarom niet? Misschien niet komende zomer. Maar als hij straks uitgerust terug komt van vakantie en een goede voorbereiding draait komt zijn vorm vast wel weer terug. En als hij er dan weer 25 goals inlegt komen de clubs heus wel.

Hele middag uitgekeken naar die kop van Raf bij Studio Fussball, genieten zeg.
Wat een heerlijk weekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren