Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord Transfermarkt weet enorme salariseisen van Isaac Babadi’

Laatste update:

PSV hoopt nog altijd het aflopende contract van Isaac Babadi te verlengen. Volgens Feyenoord Transfermarkt wordt dit vanwege de hoge salariseisen van het achttienjarige talent nog een behoorlijke opgave. Het doorgaans goed ingevoerde medium schrijft dat Babadi een netto jaarsalaris van 1,5 miljoen euro verlangt.

Rutger Vinke, de man achter het socialmedia-account Feyenoord Transfermarkt reageert onder een nieuwsbericht van 1908.nl wat er waar is over de geruchten die rondgaan over interesse van Feyenoord in Babadi.

“Belangstelling, meer niet. Net zoals Feyenoord voor nóg 349 spelers belangstelling heeft", laat Vinke weten.

Volgens hem wordt het voor de Eindhovenaren lastig om het talent alsnog te laten bijtekenen. “Babadi eist voor het verlengen van zijn contract bij PSV 1,5 miljoen euro netto salaris. Dat gaat zowel PSV als Feyenoord hem niet geven.”

Rik Elfrink, clubwatcher van PSV namens het Eindhovens Dagblad, liet zich vorige week ook uit over de vermeende interesse van Feyenoord in Babadi. “Feyenoord had in de zomer al belangstelling, er is bij hem geïnformeerd”, zei Elfrink in de AD Voetbal Podcast.

“Ik heb het voorgelegd bij de zaakwaarnemer van Babadi, maar die zei dat Feyenoord op dit moment niet concreet voor hem is. Dat zou natuurlijk altijd nog kunnen veranderen.” Elfrink durfde een week geleden nog niet met zekerheid te zeggen wat Babadi gaat doen. “Op dit moment heeft hij nog niet bijgetekend en ik vraag me af of dat nog gaat gebeuren. Hij gaat alles naast elkaar leggen natuurlijk, maar over drie (inmiddels twee, red.) weken kan hij al met andere clubs gaan praten.”

Babadi heeft bij PSV hevige concurrentie van Guus Til, Malik Tillman en Ismael Saibari, waardoor hij onder Bosz weinig aan de bak komt. Babadi debuteerde dit seizoen onder de Apeldoorner en staat inmiddels op 274 officiële speelminuten in 11 optredens. In het Champions League-duel met Arsenal (1-1) mocht Babadi afgelopen dinsdag nog 16 minuten meedoen.


De reactie van Feyenoord Transfermarkt onder een bericht op 1908.nl.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netto zelfs nog? Wat een bedrag. Geen Nederlandse club die hem dit gaat geven.

Heeft het erg hoog in zijn bolletje, na een handjevol redelijke optredens.

13 december 2023 om 10:22

Isaac lijkt meer met zijn salaris bezig te zijn dan voetbal. Jammer als hij meer geduld heeft dan komt dat goed. Maar geld gaat bij hem voor heb ik de vermoeden.

13 december 2023 om 10:30

Doet me een beetje denken aan Bakkeli of Labyad en dat is voor beide zeer goed uitgepakt, 1 van de 2 voetbalt tegenwoordig bij RKC en de andere bij Utrecht denk dat ze allebei niet meer dan 300.000 verdienen. Deze jongen gaat op korte termijn wel leuk geld verdienen maar komt er op de lange termijn er slechter uit.

Waarom blijft zo'n jongen zich gewoon niet door ontwikkelen als een Bakayoko en gaat dan wel overwogen naar een mooie andere club, dan komt geld vanzelf.

13 december 2023 om 11:24

Hoezo dan? Labyad en Bakkali zijn gewoon niet beter. Ze hebben het allebei op topniveau geprobeerd, echter liggen hun plafonds bij rkc en Utrecht. En en met 3 ton per jaar kan je ook lekker leven. Niet iedereen is gemaakt voor City of Bayern etc.

13 december 2023 om 11:58

Het is natuurlijk koffiedik kijken hoe een talent zich ontwikkelt, maar zowel Labyad als Bakkali waren ontzettend grote talenten toen ze doorbraken bij PSV. technisch maar ook fysiek gewoon hele sterke spelers op jonge leeftijd. Maar als je (snel) naar het buitenland gaat is er weinig tijd voor ontwikkeling. Ik denk dat dat hen genekt heeft. Want qua arbeidsethos zijn er nooit klachten geweest (zeker niet over Labyad). Alleen in de buitenlandse top is er minder geduld, mag je minder fouten maken etc. Dat remt de ontwikkeling.

13 december 2023 om 18:50

@jsmooth - Bakkali werd als een zeer groot talent gezien. In dat seizoen spraken de Kerkhofjes bijv. al dat PSV de CL ging winnen en Bakkali het nieuwe wereldwonder was.

Is op een vervelende manier weggegaan en Babadi lijkt nu hetzelfde te gaan doen. De vergelijking is helemaal niet zo slecht.

13 december 2023 om 11:00

Op je 18e na 3 goede wedstrijden zulke eisen hebben getuigd wel van de verkeerde prioriteiten. Die zal wel ergens bij een Chelsea tekenen ofzo, waar hij nog 3 jaar met de jeugd ploeg meespeelt en vervolgs 8x verhuurd wordt en vervolgens zijn carrière als een nachtkaars ziet uitgaan. Ik snap het niet... Als 18 jarig talent heb je nog 20 jaar om goed te verdienen als voetballer. Dat is juist het moment dat je een keuze moet maken voor speeltijd en perspectief. Als hij nu 2-3 jaar goed speelt bij een club als PSV of Feyenoord kan hij naar alle competities (als gevestigde naam) en wordt die 1,5 miljoen ineens 5 miljoen...

13 december 2023 om 11:26

Ja precies dit. Ik denk dat hij deze onredelijke eisen stelt omdat hij iets anders op het oog heeft.

13 december 2023 om 19:17

Die salariseisen komen waarschijnlijk niet van de speler zelf maar van de zaakwaarnemer(s) en/of familie.

13 december 2023 om 19:36

Is zijn broer niet zijn zaakwaarnemer?

Zo jammer dat een speler van 18 jaar al zoveel salaris eist. Zul je zien dat het dadelijk helemaal niks wordt omdat die nu al zo jong zoveel salaris wil verdienen. Kan zich beter bij PSV verder gaan ontwikkelen en zorgen dat die klaarstaat als Tillman en Saibari weg zijn. Kans is groot dat Tillman na dit seizoen al weg is.
Maar zijn broer is zijn zaakwaarnemer toch?....

13 december 2023 om 10:07

Tilman is toch voor 10 Miljoen over te nemen?? Dan denk ik dat die blijft

13 december 2023 om 10:32

12-14 miljoen dacht ik.

13 december 2023 om 11:30

Ligt er natuurlijk aan hoe goed hij het doet. Weet niet precies hoe dat werkt, maar dan moeten de club en speler er ook nog uit komen, zal vast wel een principeakkoord liggen maar niks definitiefs, of gaat dat wel zo? Szymanski en xavi hadden het blijkbaar na een jaartje je carrière nieuw leven in blazen in de eredivisie ook weer snel voor gezien

13 december 2023 om 13:49

Xavi en Szymanski zijn twee verschillende verhalen. Xavi kiest bewust voor een pas in z’n carrière terwijl onze Poolse vriend duidelijk voor t geld heeft gekoze

13 december 2023 om 10:58

Volgens mij is de zaakwaarnemer van Rudiger er ook bij betrokken, die is toen ook transfervrij naar Real gegaan. Lekker snel cashen voor die lui

13 december 2023 om 11:20

De stief/half broer van Babadi is ook de stief/half broer van Rüdiger! Hij vertegenwoordigd inderdaad zowel Babadi als Rüdiger.

13 december 2023 om 19:27

Die man is dus heel toevallig de half broer van 2 voetballers? Best apart.

13 december 2023 om 13:58

Je kan mij niet vertellen dat het een goed idee is achter till, Tilman en saibari op de bank te zitten? "Voor zijn ontwikkeling"

Zou hij daarmee niet direct het hoogste salaris van heel de Feyenoord selectie hebben? Gaat natuurlijk nooit gebeuren. Dan blijft hij denk ik eerder bij Psv, die betalen toch een stukkie meer. Al zal het wel een jeugdteam uit Engeland of Italië worden, die zien vast wel een handeltje in hem.

13 december 2023 om 10:09

Feyenoord gaat dat sowieso niet netto betalen.

Ik hoop dat het niet gevalletje Bakkeli of Labyad wordt. Je wordt als een speler van PSV of andere topclubs echt wel goed betaald voor je leeftijd. Deze spelers hadden ook in zich om iets te laten zien. Alleen was de focus op iets anders.

Bij babadi had ik het meer gevoel, dat er teveel concurrentie nu is op zijn plek.

Til, scoort toch wel regelmatig.
Tillman, een hele goede speler met veel potentie.
Saibari, hebben we gezien wat hij kan.

Het zijn ook niet de minste.

13 december 2023 om 10:26

Sportief gezien is PSV de ideale plek voor Babadi, waar hij ook gewoon minuten kan blijven maken in Jong. Kijk eens hoe Saibari nu ineens explodeert, zo een ontwikkeling wens ik hem ook toe.

Dat concurrentie verhaal moeten we ook niet groter maken dan het is. Als dit de salariseisen zijn en hij nog steeds niet heeft bijgetekend, is het heel logisch dat de club gewoon door moet. Babadi en zijn management hebben dit zelf veroorzaakt.

13 december 2023 om 10:40

Bij Psv heeft hij 3 man voor zich waarbij de kans groot is dat het volgend seizoen weer zo is.. Saibari zou ik zelf altijd opstellen evenals Tilmann, Til ben ik niet zo kapot van maar is toch altijd wel belangrijk.. Wat is er sportief voor hem te halen op dit moment? Jong Psv hebben zulke jongens niet veel aan want daar zijn ze te goed voor

13 december 2023 om 10:54

Normaliter speelt hij bij Feyenoord ook niet veel met Stengs voor zich. Zal de concurrentiestrijsd aan moeten gaan met Lingr, maar die krijgt aook al nauwelijks speeltijd.

Desalniettemin is de spoeling aanzienlijk dunner dan bij PSV. Maar als die salaris eisen kloppen, vrees ik dat het niks gaat worden voor Babadi. Zal ergens vast wel wat miljoenen bij elkaar kunnen harken, maar niet bij een Nederlandse club.

13 december 2023 om 11:11

@KokkieAFCA Klopt helemaal wat je zegt. Is begrijpelijk als hij vanwege de concurrentie weg zou willen bij PSV. Echter als je de concurrentie van deze 3 gasten verliest ben je toch never nooit 1,5 miljoen per seizoen waard? En als er een club gek genoeg is dit wel te betalen zal de concurrentie daar ook niet gering zijn. Het strookt allemaal niet echt met elkaar.

13 december 2023 om 12:13

@kokkie, het ideale systeem van Bosz is een middenveld met de punt naar achter. Er vanuitgaande dat Veerman zal vertrekken en ook Til misschien toe is aan meer speelminuten zouden kunnen bijdragen aan de kansen van Babadi.

Ook als je PSV de afgelopen jaren een beetje analyseert , krijgt de jeugd meer dan genoeg kansen. We schreeuwen het mss niet van de daken zoals andere clubs, maar ook gister bestond de basis toch uit ruim 7 spelers die uit de opleiding komen of vanuit Jong zijn doorgeschoven.

Persoonlijk vind ik dat we daar de afgelopen jaren ook een beetje in zijn doorgeslagen, omdat op een gegeven moment de balans zoek was. Spelers als Teze, Obispo moesten hun kans krijgen, dus werd er minimaal geïnvesteerd in de verdediging. Ondanks Madueke blessuregevoelig was, wilde we nooit een echte vervanger halen omdat Vertessen en Bakayoko eraan kwamen. Kijk eens wat er achter Malen, of Bergwijn zat en hoe we het moesten oplossen toen zij geblesseerd waren en dan vragen mensen zich af waarom PSV zo wisselvallig was…

Ook ben ik het niet met je eens dat “dit soort jongens te goed zijn voor JPSV”. De grote talenten zoals Malen, Bergwijn, Gakpo, Ihatarren, Madueke, Bakayoko lieten wekelijks hun klasse zien en combineerde dat met rendement. Wat dat betreft zal Babadi echt een grote stap moeten zetten, zeker omdat er weer een aantal jongens vanuit Jong zich gaan aandienen voor het eerste.

Ik erken het talent van Babadi zeker, maar ik denk gewoon dat er momenteel geen betere omgeving is om het te laten zien dan PSV. In Nederland zie ik alleen Ajax eigenlijk als optie, gezien zij kunnen voldoen aan de salariseisen en ook een Jong elftal hebben. Maar na 2 mindere seizoenen, verwacht ik ook daar het een en ander op de transfermarkt en zal de concurrentie niet minder zijn.

13 december 2023 om 13:44

Ajax heeft juist een aantal grote talenten op zijn positie en van zijn leeftijd die eraan komen. Die zullen hun vingers hier gezien zijn eisen niet snel aan gaan branden. Maar ja, in de huidige jaargang is helaas niks meer zeker bij Ajax.......

13 december 2023 om 13:59

Op zijn positie drie (Veerman evt ook nog als vier) spelers voor zich. Ik weet niet waarom dit ideaal is voor babadi.

13 december 2023 om 10:30

Volgens mijn bron (salarysport) verdient Santi 1.1 miljoen en daaronder Ueda, Trauner, Hanco, Paixao rond de 900k.

13 december 2023 om 11:01

Deze salarissen zijn netto? Want Stengs zit over de 2m bruto voor zover ik weet.1,5 netto is wel direct een grootverdiener.

13 december 2023 om 11:13



Dat staat er helaas niet bij en het zal ook niet 100 feitelijk/betrouwbaar zijn. Maar in mijn ogen wel een goede indicatie dat Babadi echt buitenproportioneel veel vraagt. Stengs staat er trouwens voor bijna 800K op daar (en volgens een krantenbericht 1.25 netto).

Ach, die gaat weg. Financieel harken en uiteindelijk het op voetbalgebied niet redden.

Of ben ik te pessimistisch na al die mislukte voorbeelden.....

13 december 2023 om 10:42

Misschien zijn er wel andere clubs die het hem wel willen bieden?

Misschien komt er dadelijk wel een club van het niveau Frankfurt of iets dergelijks met een mooi aanbod wat dichter bij zijn eisen ligt. Gaat hij daar heen en blinkt hij uit. Kan toch ook?

Babadi heeft het volste recht om te eisen wat hij wil. PSV heeft het recht om dat natuurlijk te weigeren (van de zotte).

Ik zie Babadi niet perse een slechte voetbalcarriere krijgen hoor. Maar hij moet wel een juiste club kiezen na PSV. Niet naar een Man City of Chelsea gaan.

13 december 2023 om 10:59

Ik weet Frankfurt is een willekeurig genoemde club, maar daar is toch ook geen enkel nog te bewijzen talent van 18 dat al anderhalf miljoen verdiend?
Ik zou zo op geen club kunnen noemen dat bekend staat voor het verder ontwikkelen van talenten (want dat heeft Babadi toch echt nog wel nodig) en al zulke salarissen betaald.
Misschien dat een Psg/city/chelsea dat wel betaald als ze een gokje willen wagen, maar die clubs staan nou niet echt bekend van het doorbreken van jonge talenten. Babadi kan een uitzondering worden die het wel via een dergelijke weg haalt met zijn talent. De slangingskans van een dergelijk pad zal echter niet heel groot zijn.

13 december 2023 om 11:05

De kunst zal dan zijn om een club te vinden die het bedrag wil ophoesten EN waar Babadi basis plaats garantie krijgt (?).

Als ie de garantie namelijk niet krijgt, dan is dat dezelfde situatie als bij psv. En dus zou de move alleen voor het geld zijn.

13 december 2023 om 11:13

Bedoel meer: als er een club is die van minder niveau is, waar hij een grotere kans heeft op een basisplek dan de City's van deze wereld en hij krijgt daar toch een aardig netto salaris (tussen de miljoen en 1,5 miljoen), dan kan het gewoon goed komen toch?

Dan krijgt hij op een niveau dat bij hem past, momenteel, minuten. En hij krijgt salaris wat hij wil.

Benieuwd welke clubs interesse hebben in Isaac.

Babadi heeft natuurlijk het volste recht om dit te eisen, maar het is wel jammer. 850K per jaar voor hem is echt meer dan redelijk, en bij PSV worden sowieso de contracten flink geupgrade als je een goede ontwikkeling toont en belangrijk bent/wordt.

Het lijkt allemaal zo onnodig gierig.

13 december 2023 om 10:21

Het recht? Op basis van wat? Prestaties? Onmisbare basisklant?
Of eigendunk?
Ga je hierin mee, als PSV zijnde, dan heb je de poppen aan het dansen binnen de selectie en voor toekomstige talenten.

13 december 2023 om 10:31

Als jij met je baas een functioneringsgesprek hebt dan heb jij toch ook het recht om 1.5m te vragen?

Je bent vrij om te vragen en eisen wat je wil.

13 december 2023 om 10:26

Ia hij is ook pas 18! Saibari breekt nu pas echt door en hij is 22. Die heeft gewoon heel rustig op zijn kans gewacht en nu hij het bewezen heeft is hij meer gaan verdienen.

13 december 2023 om 11:12

Saibari is niet Babadi.
Babadi is ook niet Vertessen,
Babadi is ook niet Bakayoko.

Allemaal spelers uit de opleiding van psv met meer of minder voetbal talent, met meer of minder speelminuten, andere salarissen, andere carrière paden en bijbehorende geduld, etc.

Babadi kiest duidelijk voor een eigen traject. Dat moet hij zelf weten en bepalen en het is aan psv om daar al dan niet in mee te gaan. Zij hebben een heleboel spelers te managen en Babadi is er eentje van. Het lijkt me dat psv er energie in steekt al heel lang, maar op een bepaald moment kan ik me voorstellen dat je ook de spelers die WEL samen met PSV verder willen voorrang gaat geven. Ik denk dat we dat punt al een hele tijd geleden zijn gepasseerd.

13 december 2023 om 10:34

850k bruto neem ik aan? Hij heeft toch nog niks bewezen om 'bijna' een miljoen netto te krijgen? 500/600k per jaar netto lijkt me een meer dan prima bedrag voor een 18 jarige jeugdspeler.

13 december 2023 om 11:33

Weet ik niet. Ik las op 1913 dat PSV hem 850k bood. Of dat bruto of netto is weet ik niet.

Hij viel gisteren echt erg goed in. Maar 1,5 miljoen netto is gewoon 3 miljoen bruto+werkgeverslasten is ruim 3,5 miljoen ofzo voor PSV. Volkomen terecht dat ze dat niet gaan betalen. De ellende is alleen dat een PL of BL club dit grif neerlegt voor dit soort talenten...

Jammer dat deze jongen geen geduld heeft en snel wil cashen want gisteren droop het talent er wel weer vanaf.

Ironisch dat Feyenoord Transfermarkt betere informatie heeft dan hun concullega's uit Eindhoven. Daarnaast natuurlijk gekkenwerk dat Babadi dit vraag, mocht dit zo zijn. Heeft een handjevol leuke dingen laten zien in de wedstrijden dat hij minuten mocht maken, maar dit stijgt echt volledig naar zijn hoofd (of die van z'n broer, z'n zaakwaarnemer).

Altijd handig om je salariseis te laten circuleren, anderhalve week voordat je met andere clubs mag gaan praten. Babadi zou gewoon een aanbod moeten tekenen wat qua voorwaarden in de buurt ligt van bijvoorbeeld Saibari en Bakayoko.Een jaar of 2/3 basis spelen bij Psv en dan een mooie transfer maken. Misschien dat Bosz hem op voetbalgronden weet te overtuigen om bij te tekenen, maar hij gaat tekenen bij de hoogste bieder zo te zien zoals het verhaal nu verloopt.

13 december 2023 om 10:05

Wat in de buurt ligt van Saibari en Bakayoko? Dacht het niet. Daar moet je eerst voor presteren.

13 december 2023 om 11:15

Nou ja, inderdaad. Dat zou wat zijn zeg, dat een gastje van 18 hetzelfde zou krijgen nu als jongens die loyaal aan de club zijn gebleven al die tijd en die al op CL hebben gespeeld en kastanjes uit het vuur hebben gehaald.

Als psv daaraan gaat beginnen, dan pas gaan de onderhuidse strubbelingen bij spelers echt opspelen. Killing voor teamspirit. Daar moet je zeker voor waken.

13 december 2023 om 11:50

Als Babadi in de zomer bijgetekend had, had hij anders zomaar in hetzelfde schuitje kunnen zitten. Speelde een hartstikke goede wedstrijd tegen Feyenoord voor de JC schaal en dan had hij in het lopende seizoen echt al veel meer speeltijd gehad. Ik zie liever Babadi spelen ipv Til.

13 december 2023 om 10:20

Dit soort gastjes gaan op termijn alleen maar problemen geven…. Als dit al de start is, dan komt er nog veel meer voorbij wanneer ie geen basis staat of ergens meer geld kan harken…



Dan spoor je serieus niet. Komt net kijken en wil met amper invalbeurtjes dit aan salaris krijgen. Lekker laten gaan met zo'n instelling. Dit gaat niemand betalen. Twee ton als starter is al royaal. Bij goed presteren over 2 jaar eens opwaarderen. Snotneus

!.5 miljoen nette dat betekent dus gewoon 3 miljoen bruto. Ongelofelijk dat zo'n jongen nu al zo'n geldwolf aan het worden is. 1.5 miljoen netto op basis van wat? Deze jongen heeft letterlijk alles nog te bewijzen bij PSV en hoort normaliter ''gewoon'' nog 1 a 2 seizoenen in Jong PSV te spelen.
Zulke jongens mogen al blij zijn als zij 500K op jaarbasis binnen halen.

Lekker laten gaan. En eigenlijk te bizar dat deze jongen nog steeds lid is van PSV 1. Had hem bij de Onder 19 rondjes laten lopen tot hij zijn contract verlengt of tot zijn contract is afgelopen. Waarom energie steken in een speler die toch geen toekomst heeft bij PSV? Had dan gisteren Tycho Land laten invallen.

Missen ook niks aan Babadi. Til/tillman en Saibari zijn allemaal beter. Iets wat ik in September al zei: Babadi is in Oktober 4de keus op de 10 positie. En zie hier.

13 december 2023 om 11:17

Al je boosheid mbt niet bijtekenen die kan ik wel begrijpen, maar om nou te stellen dat we niks missen aan Babadi…echt wel een groot talent als je het mij vraagt. Ik zou juist super blij zijn als psv en hij er wel uit komen voor de komende jaren. Maar dan wel genormaliseerd voor de groeicurve die verwacht wordt, en niet al belonen alsof ie al vanalles heeft betekend voor psv.

13 december 2023 om 12:04

Het is inderdaad een goede voetballer (voor een 18-jarige) maar Til/tillman/saibari zijn gewoon beter. En dat is niet erg, ze zijn ook ouder.

Maar in September toen de eerste berichten doorkwamen dat Babadi extreem hoge salariseisen had, zei ik al dat deze jongen wel erg hoog van de toren blaast en dat het mij niets zou verbazen als hij in Oktober 4de keus was. Zie hier, hij is 4de keus.

En ja, ik denk dat spelers die geen toekomst bij PSV hebben ook niet in PSV 1 zouden moeten spelen. Ze zouden zelfs niet in Jong moeten spelen, want je kunt die tijd/energie, die plek beter laten invullen door een speler die wel nog toekomstige waarde voor PSV vertegenwoordigt. En dat heeft niets met boosheid te maken. Spelers zijn er voor hunzelf en moeten doen wat zij denken dat het beste is voor henzelf. Maar PSV moet dat ook. En uiteindelijk ben ik fan van PSV en niet van Babadi.

13 december 2023 om 19:23

Ik ben het wel eens met alle onderbouwingen van het probleem mbt verlengen en zo, maar ik vind het dus zelf wel een gemis als we een talent als dat van Babadi moeten laten gaan

Lekker man! Vragen staat vrij, zolang je voorkomt dat je eigen glazen worden ingegooid. Ik verwacht dat hij dit dus nu wel gaat doen.

Lekker bezig Rutger, groetjes Kali

De waanzin deze dagen! 1,5 miljoen netto? Voor wat? Die jongen is 18, een talent, maar geen vaste basisspeler…. Lekker laten gaan zo’n gast…. Dat laat de motivatie ook weer zien en daar ga je alleen maar meer ellende mee krijgen.

Gevalletje bakkali gaat dit worden.
Als je hier nu in mee gaat, heb je over een jaar oid weer het volgende gedoe met hem.
Lijkt in alles dat zo’n jongen voor de korte termijn gaat en zichzelf belangrijker vindt dat het team/club

Dit zie je helaas bijna altijd wanneer een familielid zaakwaarnemer is. Die denken alleen maar aan zo snel mogelijk cashen en niet aan de voetbalcarrière.

Poe meneer heeft nog niks bewezen en eist nu al een vergelijkbaar of hoger salaris als Lang, Lozano en Luuk?! Dat gaat hem toch nooit worden. Ik vraag me af of er clubs uit de grote competities zijn die dat wel zomaar neer gaan leggen.

13 december 2023 om 10:39

Helaas vaak wel, maar dan op het tweede plan en dan zak je steeds verder weg zonder meters te maken op hoog niveau.

13 december 2023 om 11:09

True, en vermoedelijk zien we hem over 10 jaar weer terug bij RKC.

Dit gaat een gevalletje Labyad etc worden ben ik bang. Belachelijk bedrag voor iemand die nog niks heeft bewezen.

Tsja. Men doet nu wel verbaasd, maar waarom? Hij mag toch eisen wat hij wil. En PSV mag het ook weigeren als zij dat willen.

Ik denk dat een miljoen euro netto eigenlijk al te veel is voor Babadi momenteel. Het enige wat ik jammer vind is dat PSV een Tillmann huurt (ondanks dat hij goed speelde gister en afgelopen tijd) en een Til terug haalt naar Nederland, terwijl ze gewoon Saibari en Babadi hebben.

Tillmann kan ik nog inkomen dan, maar Til? Die is toch geen haar beter dan Babadi. Zeker voetballend niet.

Babadi is een groot talent in mijn ogen, maar 1,5 miljoen netto is bijna 3 miljoen bruto. Dat is bizar voor een talentvolle speler die amper minuten gemaakt heeft in PSV 1.

Vind wel jammer dat hij zo naar de achtergrond is verdreven nadat hij op het begin (voorronde CL, JC Schaal etc) zo goed speelde.

13 december 2023 om 10:43

Komt ook vooral omdat je als een team wil denken en vooruit wil met een team, en hij een onzekere factor is in deze.

13 december 2023 om 11:15

Als je Tillman niet gehaald had, had Babadi denk ik al lang bijgetekend voor minder salaris. Dan had hij ook meer kans op minuten gehad in PSV 1.
Ben ik bijna heilig van overtuigd.

13 december 2023 om 11:42

Het lijkt met heel stug dat psv gewacht heeft tot zijn laatste contract jaar begonnen is om het over verlenging te hebben, dit zal dus waarschijnlijk al langer spelen en grote kans dat ze toen dus ook zijn salaris eis te hoog vonden
Ten 2e, en dit lijkt me een nog belangrijker teken. Het lijkt er nu op dat hij dat ook bij andere clubs wilt hebben dan is dat argument toch al helemaal uit de deur. Want een club waar je eerste keus gaat zijn gaat dit echt niet gebeuren. Bij feyenoord zal hij op zijn positie ook wat minder concurrentie hebben, maar daar lijkt hij dezelfde eisen aan te stellen.
Ik denk dat psv dit gewoon aan zag komen en gewoon verstandig verder dacht. Stel je had tillman niet gehaald en babadi houd deze eisen dan geef je hem speeltijd, speelt hij zich alleen nog maar meer in de kijker bij andere clubs en misschien zijn die dan wel bereid die 1,5 miljoen te betalen en is hij alsnog weg en heb je al helemaal niks.

13 december 2023 om 10:50

De verbazing zit hem in de hoogte van het bedrag wat absurd is voor en jeugdspeler. Op Tillman zit een optie tot koop dus niet raar dat hij gehuurd wordt. Til ben ik absoluut geen fan van maar is vorig jaar al gekomen en toen was net bij Jong PSV, dus dat je iemand daarvoor haalt is niet heel gek.

13 december 2023 om 11:14

Ik snap dat er een optie tot koop is. Maar ik snap niet dat je iemand huurt als Tillmann, wetende dat je al Saibari, Babadi en Til hebt. Je hebt al 3 nummers ''10''. En die zijn alle 3 ook divers. Saibari het technische powerhouse. Babadi de frivolere voetballer en Til de voetballer die niet uitziet, maar wel loopt en rendement heeft.

Uiteindelijk doet Tillmann het ook goed en gaat die vast gekocht worden nu voor een (naar het lijkt) prikkie. Maar ook Malikk moet dit niveau eerst maar vasthouden

Anderhalf miljoen euro netto voor een 18-jarig talent dat feitelijk nog niets heeft bewezen is natuurlijk totaal van de pot gerukt. Mocht dat kloppen en dus ook de reden zijn dat hij niet bij wil tekenen, dan moet PSV hem echt geen minuut speeltijd meer geven en meteen ook maar uit de A-selectie zetten. Het is graag of niet...

13 december 2023 om 10:55

PSV moet gewoon de beste spelers opstellen. Jammer als hij niet bijtekent maar 1 of 2 blessures en je kan hem zo maar nodig hebben. Als je dit doet wat jij zegt is hij sowieso weg, nu is er nog een kans dat hij misschien toch verlengt.

13 december 2023 om 11:28

"psv moet gewoon de beste spelers opstellen."

Niet helemaal mee eens. Iemand die niet bij wil tekenen heeft niet het beste voor met zijn club, en heeft ook geen toekomst meer bij de club. Vind ik twee prima redenen om hem niet meer op te stellen.

"1 of 2 blessures en je kan hem zo maar nodig hebben."

Hij heeft bij PSV drie uitstekende concurrenten op zijn positie.

13 december 2023 om 12:15

Wat een onzin. Hij zal net zo graag zich willen laten zien als anderen en met PSV successen willen bereiken dit seizoen. Dat hij niet bijtekent vind ik uiteraard ook niet slim, maar als bijvoorbeeld Veerman en Saibari een blessure krijgen, zou je hem prima kunnen gebruiken als wissel.

Niet iedere speler hoeft ook een toekomst voor de club te hebben, uiteindelijk heb je als PSV zijnde altijd een paar spelers waarvan je weet dat ze geen jaren meer blijven. Als er nou een andere speler was die zijn rol over had kunnen nemen dan had ik je gelijk gegeven, maar denk niet dat die er is.

Daarnaast ga je er volledig aan voorbij dat hij met jou maatregel sowieso niet bijtekent. Als hij bijtekent heeft PsV misschien wel een nieuw pareltje die vele miljoenen op kan leveren. Die reden alleen al lijkt mij genoeg zoiets niet te doen.

13 december 2023 om 12:32

@cabinessence, gister had je 9 spelers op de bank waarvan 2 keepers en 4 verdedigers en dan stond van Aanholt al op het middelveld. Luuk de Jong zit al op 2000+ minuten dus die wil je logischerwijs ook sparen als het kan

Haha wat denkt die kerel met zijn 1,5 miljoen netto?! Die kerel is volgens mij op zijn achterhoofd gevallen. Zoveel geld voor iemand die letterlijk nog niks heeft betekent. Zulke jongens mogen meer bescheiden zijn. Een jeugdspeler die alleen maar aan geld denkt zonder er wat voor hebben gepresteerd is wel echt een hele slechte mentaliteit...

Ik verdien nog geen €100.000,- niet bruto en niet netto.
Babadi kan een contract tekenen dat ver boven modaal ligt. Heel ver.
Teken toch gewoon een heel goed basis contract met prestatie bonussen of contract verhoging na zoveel wedstrijden in PSV 1 en verhuur hem aan een ploeg die Europees speelt, zoals bijvoorbeeld Twente.
Je hebt daar veel meer kans op speeltijd dan bij welke ploeg dan ook. Maar als hij 1,5m netto wil ontvangen, dan kan hij beter in Arabië gaan spelen. Of in Engeland. Maar dan niet spelen maar wel cashen!
Kijk naar Noni Madueke. Speelt nooit meer voor Chelsea en mag alweer weg. Die teams hebben zoveel geld en kopen zoveel spelers, dat de kans op speeltijd klein is.

Succes in de talentenmolen van City Group of Chelsea en tot over 4 à 5 jaar wanneer we op bezoek komen bij NEC. Geld boven carrière, dit gaat hem niet worden.

13 december 2023 om 11:19

Ja of….uitlenen aan Troyes en dan via via bij Girona terecht komen 😁

Feyenoord zou er wel goed aan doen om een 10 binnen te halen deze winter. Als je dan ziet dat psv gewoon 4(!)spelers voor deze positie heeft....
Wel zo vriendelijk om er dan eentje aan je concurrent te geven 😄

Juventus incoming? Genoeg PSV talenten die hem voor gingen.

Koekoek! Nooit aan beginnen. Niets bewezen en 1.5 miljoen verlangen. Next!

Ik snap niet wat hier raar aan is? Beste man komt gratis over. Stel je verkoopt hem na 3 jaar, dan ben je 3x 1,5 mil aan hem kwijt dus 4,5 mil en als je hem dan nog flink ken verkopen… ik zeg doen! Ueda hebben ze 10 mil voor betaald en daar zit ze Salaris niet eens bij pfff

13 december 2023 om 13:19

Omdat er ook nog zoiets is als een salarishuis en hiërarchie in de groep. Je wil niet dat een snotneus die nog niks heeft bewezen op het hoogste niveau meteen een van de grootverdieners wordt in de selectie. Dat zorgt geheid voor scheve gezichten en schept een precedent voor andere talenten met dollartekens in de ogen. Nóóit aan beginnen.

Beter neemt hij een voorbeeld aan zijn gabber Bakayoko, anders strik er om en verkopen deze winter. In de zandbak wil er vast wel een club betalen

Nou op het 3 niveau van Engeland kunnen ze je dst wel geven dus misschien toch maar bij Gillingham FC aankloppen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren