Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord lijkt mis te tasten: ‘Ik ga ervan uit dat ze dat niet zomaar doen’

Laatste update:

Feyenoord is geïnteresseerd in Michiel Kramer en de geboren Rotterdammer zou graag de overstap maken naar De Kuip. Het heeft er echter alle schijn van dat de goalgetter ook de rest van dit seizoen voor zijn huidige club ADO Den Haag uitkomt. Trainer Henk Fraser rekent daar in ieder geval op.

/

Mededelingen van de Haagse clubleiding geven de coach het gevoel dat hij een beroep kan blijven doen op zijn topscorer. “Onze directeur en technisch manager zeggen dat hij bij ons blijft. Ik ga ervan uit dat ze dat niet zomaar doen”, maakt Fraser duidelijk in gesprek met RTV Rijnmond. Kramer leek eerder in het Midden-Oosten voor Baniyas te gaan voetballen, maar die transfer ketste op het laatste moment af.

ADO ging destijds akkoord met een afkoopsom van anderhalf miljoen euro, maar zou bij Feyenoord hebben aangegeven nu meer te vragen en daarop kwam van uit Rotterdam geen reactie meer. “Ik ga ervan uit dat Kramer bij ons blijft en dan denk ik ook dat we kunnen praten over eventuele contractverlenging. Ik denk dat de kans minimaal is dat hij alsnog weggaat, maar ook daar zijn we op voorbereid”, doelt Fraser op Feyenoorder Mitchell te Vrede, die naar Den Haag zou kunnen komen als Kramer alsnog zijn transfer krijgt.

Denk je dat Michiel Kramer alsnog naar Feyenoord gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Houden ze hem toch, soort van blufpoker dat ze willen spelen. 1.5 miljoen voor een speler als kramer met een 1 jarig contract is prima deal voor ADO.

5 augustus 2015 om 15:19

Feijenoord komt met vejinovic en kuijt die alletwee niet hebben kunnen overtuigen in de voorbereiding. Daarnaast zijn ze geïnteresseerd in botteghin, elia en Kramer waarvan ik bij alledrie mijn vraagtekens heb of ze Feijenoord naar een hoger niveau kunnen tillen ( al zou ik zeker de komst van botteghin toejuichen bij gebrek aan vertrouwen in kongolo ). En dan heb je ook nog eens een coach met 0 ervaring voor het komende seizoen. Ik ben benieuwd en hoop uiteraard op het beste, maar het kon nog wel eens een loodzwaar seizoen worden.

5 augustus 2015 om 15:27

Feyenoord eindigt dit seizoen fluitend in de top 3.
Geen enkele club is er beter op geworden in NL na de laatste transfers.

In principe is alleen Clasie weg uit de basis van vorig jaar. Daarmee hebben ze 2 doelpunten ingeleverd. Dat kan Vejnovic wel opvangen hoor.

Over 7 wedstrijdjes staat Feyenoord gewoon bovenaan met 19 puntjes.

5 augustus 2015 om 15:30

wat een voetbalgogme, degene die scoort scoort niet alleen hoor, in 99% van de goals zorgt het team daarvoor.

5 augustus 2015 om 15:32

Ik hoop dat je gelijk hebt. Doelstelling zou top 3 klassering moeten zijn.

5 augustus 2015 om 15:42

Ik denk, dat meer realistisch is 15 punten, maar aantal punten is niet super belangrijk, het spel en wat de concurrentie doet is ook belangrijk.

5 augustus 2015 om 15:47

Wat dat betreft staat PSV in mijn visie op eenzame hoogte en zijn er een aantal clubs die tweede kunnen worden, waaronder Feijenoord en Ajax uiteraard.

5 augustus 2015 om 16:40

Twente is er wel veel beter op geworden, we hebben onze troep verkocht en de toppers zitten er nog

5 augustus 2015 om 17:01

Je kan dan geen fan zijn van Castagnois maar om te zeggen dat Olaitan een vooruitgang is betwijfel ik toch wel.

Het is maar afwachten of de "troep" nu zoveel slechter is dan de "nieuwe" aanwinsten. Op dit moment heb je geloof ik 4 aanvallers in de selectie.
Lijkt me een beetje aan de krappe kant.

5 augustus 2015 om 17:27

Twente heeft Ziyech en Corona knap weten te behouden maar verder lopen er weinig toppers rond in Twente. Tapia zou het mss nog kunnen worden maar is nog vrij jong en wisselvallig.
Guiterrez speelt vaker niet dan wel dus kan je moeilijk als toegevoegde waarde zien.
Aanvallend en verdedigend vind ik Twente ook niet overtuigend. Twente zal wel ergens rond plek 6,7 of 8 uitkomen. Ook de keeper is niet geweldig. Vergeet ook niet dat Corona en Guitterez deze zomer door hebben gespeeld. Feyenoord en Ajax gaan om de tweede plek spelen. AZ en Vitesse zullen voor de 4e plek strijden. PSV is ook in 2016 weer kampioen vrees ik.

5 augustus 2015 om 18:14

Vitesse anders nirt slechter op geworden, dus pas maar op.

6 augustus 2015 om 02:03

Hahaha ik ga stuk hier 👍

5 augustus 2015 om 16:03

Zo vlak voor de competitie moet Feyenoord in elk geval moeite doen en 2 miljoen bieden als ze hem echt zo graag willen. Anders even goede vrienden en heeft ADO een klassespits komend seizoen

5 augustus 2015 om 21:14

en dan halen we hem volgend jaar transfervrij want hij gaat echt niet bijtekenen.

Ik vermoed dat er nog wel iets moois staat te gebeuren voor Feyenoord op de transfermarkt. Botteghin en Kramer worden nu door hun clubs gepresenteerd als niet te koop, Feyenoord zal zich wat nadrukkelijker voor eventuele vervangers gaan inzetten. Als Feyenoord straks voor beide spelers een alternatief transferdoelwit heeft zullen de onderhandelingen wel weer wat soepeler lopen vermoed ik. Beide spelers willen graag naar Feyenoord en beide spelers zijn aan het eind van het seizoen transfervrij.

Snap eigenlijk niet waarom Feyenoord geïnteresseerd is in Kramer. Met Achabar, Kazim en Kuyt hebben ze al 3 spitsen rondlopen die voor Eredivisie begrippen prima zijn te noemen. Kramer is afhankelijk van de aanvoer van de zijkanten en laat het juist daar bij Feyenoord aan ontbreken.

5 augustus 2015 om 15:18

Dat komt dit jaar wel goed met Elia en Bilal. Tegen Olympiakos gaf bilal ook twee voorzetten die normaal gewoon een goal moeten zijn.

Wel heel treurig voor Kramer. Kan je naar de club waar je fan van bent, gaat je club ineens moeilijk doen over de vraagprijs. Waarom 1.5 voor de één en 3 miljoen voor de ander? Dat is toch vreemd?
Kramer zal er niet vrolijk van worden denk ik. Of je blij bent met een ontevreden speler lijkt mij ook niet.

5 augustus 2015 om 15:30

Omdat het seizoen zo dichtbij is nu

5 augustus 2015 om 15:59

ADO wil gewoon een hoger bedrag omdat de competitie over een paar dagen begint. Dat kun je ze niet kwalijk nemen. Als t nou om je rechtsback gaat die ineens vertrekt is dat makkelijker op te vangen. Maar met of zonder een veelscorende spits is nogal een verschil voor ADO. ADO schijnt nu 2,5 miljoen te willen. Bied als Feyenoord zijnde 2 miljoen en ik weet zeker dat ze eruit komen. Op deze manier hoop ik dat ADO m behoudt en in september gaat praten met Kramer. Hem gewoon een contract van 5 ton bieden voor 4 jaar. In 1 klap de best verdienende speler van ADO. Dan ben je in 3 jaar tijd ook miljonair en ADO heeft ook nog eens ambitie de komende jaren. Wil hij niet dan heb je alsnog een klassespits in huis wat zomaar een paar plekken kan schelen.

5 augustus 2015 om 16:03

Snap niet dat jullie Te Vrede niet willen, maar wel interesse in Havenaar hebben...

5 augustus 2015 om 15:29

De competitie begint het aanstaande weekend. Dan wil je het elftal vanzelfsprekend 'zogenaamd' in tact houden. Clubs worden nu stugger in het onderhandelen en zetten logischerwijze hoger in dan de werkelijke marktwaarde van een speler. Zie op kort termijn maar eens een waardige vervanger te vinden. Ado zal nu ook meer betalen voor een spits.

5 augustus 2015 om 15:35

Zo vreemd is dat toch niet? Als ze hem aan een NL club verkopen dan maakt je een club die je zelf nog minstens 2x tegen gaat komen sterker.

5 augustus 2015 om 17:17

Zeker gezien Kramer een top seizoen voor zijn doen heeft gedraaid kan hij een promotie ook in de toekomst waarschijnlijk wel op zijn buik schrijven. Zeker als hij bijtekent want dan speelt hij minimaal nog 2 jaar in Den Haag. Kramer zou dan op zijn 28ste ADO kunnen verlaten echter gezien hij dan geen restwaarde meer heeft of in ieder geval vrij weinig zie ik Feyenoord of een vergelijkbare club zich niet meer melden voor Kramer.
Sorry Kramer maar ADO houdt je ontwikkeling tegen. Succes in Den Haag!

ADO gaat hem heus wel weg doen hoor. Zo niet, dan komt hij volgend jaar gratis erbij.

ADO kan het zich niet veroorloven om die 1,5 miljoen te laten schieten en achter te blijven met een ongemotiveerde en gefrustreerde speler.

5 augustus 2015 om 15:50

Vertel jij Wang maar dat ze het niet kunnen veroorloven om een bijna gratis gehaalde speler niet te verkopen en "gokken" op een contract verlenging die er waarschijnlijk niet inzit maar dat terzijde. Ongemotiveerd? Hij zal wel moeten als ADO besluit hem te behouden en hij gaat ongemotiveerd spelen en minder goals maken, denk je dat Feyenoord hem dan nog wilt hebben? Hij zal hoe dan ook gewoon moeten presteren en dat heeft hij ook aangegeven. Dat het het goedrecht is van de club om bij hun standpunt te blijven en dat accepteert Kramer.

Is Achabar eigenlijk niet gewoon beter dan Kramer? Dan is de aankoop van Kramer eigenlijk overbodig.

5 augustus 2015 om 16:01

Ik had verwacht dat Kramer eerste keus zou worden omdat iedereen telkens zat te zeiken over scorend vermogen. Volgens Mikos Gouka zal Kramer onze breekijzer worden. Ik snap er dan werkelijk helemaal niets van.

Achahbar kan toch ook als back-up fungeren? Lengte maakt vrij weinig uit aangezien ik Achahbar met zijn invalbeurten gevaarlijker vond dan Te Vrede. en Achahbar is levensgevaarlijk in en rondom de 16 meter.

Kan mij niet voorstellen dat Ado in de positie is om 1.5 miljoen te weigeren. Dat is gewoon heel veel geld voor de club die in nood verkeerd. Ik ben benieuwd wie Feyenoord weg gaat doen. Te vrede sowieso, maar ook Achahbar of Kazim? 4 Spitsen is echt te veel van het goede. Met Elia erbij gaat Kuyt ook niet op rechts staan vrees is. Bilal rechts, Elia links.

5 augustus 2015 om 16:19

ADO in nood? Dat is nieuw voor mij. Dacht dat ze de laatste paar jaar winst maakte. Plus met de nieuwe eigenaar denk ik dat die nood nogal meevalt

5 augustus 2015 om 16:49

Ken je feiten. ADO Den Haag schrijft al 4 jaar op rij zwarte cijfers en met de nieuwe Chinese eigenaar Wang is het alles behalve nood.

5 augustus 2015 om 17:40

Dat is toch diezelfde Chinees die zijn geld nooit overmaakt? Loze beloftes, er wordt Ado een dikke worst voorgehouden. Nood is misschien een groot woord maar Ado zit nog altijd in categorie 2 en is daarom momenteel niet financieel gezond te noemen.

het is volgens mij heel simpel als kramer gehaald word elia kramer bilal

en dan dirk gewoon rechtsback !!!

die man schiet er een stuk of 20 in bij ado waarom zou het dan niet bij feyenoord lukken

Vind het raar dat Feyenoord nu pas initiatief neemt want ze hadden moeten weten dat ze gewoon een spits nodig hebben die de goaltjes erin prikt, ja je hebt Kazim, Kuyt en Achahbar maar dat vind ik alle drie geen goalgetters en ik vindt Achahbar veel beter in een vrije rol met een sterke spits.

Ik zou als ik Gio was zo gaan spelen als je Kramer er nog bij krijgt.

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Woudenberg
El Ahmadi
Vejinovic
Kuyt
Gustafson
Elia
Kramer
5 augustus 2015 om 16:35

Ik weet helemaal niks van Gustafson, maar ik vind het nogal wat dat je Toornstra er naast zet!

Overigens verwacht ik dat Immers zondag gewoon speelt... Die vecht zich toch altijd terug, die zeurt niet en laat zien dat hij onmisbaar is. En dat zag je eigenlijk in de hele voorbereiding al terug.

Kramer is overbodig... niets meer dan een Vleminkx, heeft een jaartje gehad dat alles goed viel. Gaat bij Feyenoord niet lukken, want het is een hele matige speler!

5 augustus 2015 om 17:07

Immers vecht zich niet terug, Toornstra geeft gewoon basisplek cadeau. Ongelooflijk hoe matig Toornstra tot nu toe heeft gespeeld.

5 augustus 2015 om 21:41

Ben het helemaal eens met rbn_ want wat Toornstra in de voorbereiding en aan het einde van het seizoen heeft laten zien was echt dramatisch.

Ik weet ook niet veel af van Gustafson maar ze zeggen dat het een van de grootste talenten van Zweden is (zegt nog niks) maar ik denk dat je deze jongen best een kans kan geven ipv Toornstra en Immers.

Die komt echt nog wrl. Aankopen : Kramer / Elia / Botteghin. Verkopen : Te Vrede / Vilhena. Verhuren : Dammers / Lopes Cabral / Nieuwkoop. Verder zal er niet veel meer gebeuren denk ik. Misschien dat er nog intetesse is voor Immers of EL Ahmadi. Wilkshere / Nelom / Kazim / Vermeer / Dammers mogen wat mij betreft volgend seizoen vervangen worden.

Ik kan mij niet voorstellen dat Kramer gaat bijtekenen nu.

Als Kramer op zijn 26ste nog wil bijtekenen bij ADO moet hij dat vooral doen. Als dat zijn ambitie is lijkt het mij een prima zaak dat Feyenoord zich op een andere spits gaat richten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren