Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord laat ‘zeer talentvolle speler’ rijpen in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Emil Hansson zal dit seizoen te bewonderen zijn in de Keuken Kampioen Divisie. RKC Waalwijk communiceert via de officiële kanalen dat men de twintigjarige aanvallende middenvelder op huurbasis overneemt van Feyenoord.

“Emil is een zeer talentvolle speler die als aanvallende middenvelder kan spelen maar ook op de flanken uit de voeten kan”, reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld. “Vanwege de stevige concurrentie bij Feyenoord 1 had Emil weinig uitzicht op speeltijd, maar ik ben er van overtuigd dat hij voor ons een absolute meerwaarde gaat zijn.”

“We zijn blij dat hij gekozen heeft voor RKC Waalwijk en zich bij ons verder wil ontwikkelen”, besluit de sportbestuurder. Hansson, voormalig international van Noorwegen Onder-19, speelde tot dusverre vier wedstrijden in het eerste van het Feyenoord van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Hansson begon bij SK Brann en na een periode bij Kalmar FF te hebben gespeeld, vertrok hij in de zomer van 2015 naar Feyenoord, waar hij sinds 2013 al een paar keer op proef was geweest. Hansson maakte in maart 2017 in het competitieduel met AZ (5-2 winst) zijn debuut in het eerste en ligt er nog tot medio 2020 vast in De Kuip. Sparta Rotterdam toonde ook interesse, maar versterkte zich uiteindelijk met Mohamed Rayhi.

Een verstandige stap voor Emil Hansson?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem altijd wel een redelijke indruk maken. Begrijp niet dat hij amper kansen heeft gehad maar dat zo'n Bilal achter elkaar mocht blijven falen en zelfs na de rode kaart bij Vitesse mocht hij nog een aantal keer meespelen. Wat dat betreft ben ik jaloers op onze Amsterdamse rivalen, als zij een groot talent hebben, dan speelt hij in Ajax 1. Als wij een groot talent hebben, gaat deze naar Rkc...

19 juli 2018 om 09:14

Nou daar overdrijf je toch een beetje. Bij Ajax krijgen hun talenten ook vaak de kans bij Jong Ajax en dus in de Kkd. En qua talent mag je hem absoluut niet meten aan De Ligt of Frenkie de Jong.

19 juli 2018 om 09:15

@elmo:
Nee dat niet, maar Jari Schuurman was in zijn laatste jaar in de A uitgeroepen tot grootste talent. boven al die jongens van Ajax zelfs. En kijk eens wat daar mee is gebeurd.........

19 juli 2018 om 09:17

Dat laatste snap ik wel, maar het gaat er ook om of spelers de kans krijgen. Gio heeft Bilal veel te lang beschermd en als Nelom niet geblesseerd was geraakt toen Haps al geblesseerd was, hadden we Malacia nu niet gekend. Het kan zijn dat onze talenten nu kwalitatief minder zijn dan bij Ajax, maar dat ze kwalitatief minder zijn dan Bilal en Nelom is natuurlijk onzin. Wat dat betreft ben ik dan jaloers op Ajax, daar krijgt de jeugd toch echt aanzienlijk meer kansen de laatste jaren...

19 juli 2018 om 09:23

Uitgaande van de titel “zeer talentvolle speler” kan ik je zeggen dat er die niet waren bij Jong Ajax. Bijna het hele team is ook weg. Vitesse, AZ, Utrecht. Als je zeer talentvol bent heb je wel meer dan 3 invalbeurten achter je naam staan en ga je zeker niet naar RKC.

19 juli 2018 om 09:49

Zolang Feyenoord geen jong Feyenoord heeft heb je geen ruk aan onze talenten, zeker de creatieve spelers. De verdedigers kunnen vaak wel mee, maar de rest gaat moeizaam. Feyenoord betaalt nu de prijs voor het niet meedoen destijds met jong Feyenoord in te schrijven. Hoe mooi was het als Feyenoord in de KKD speelde en deze talenten hun minuten maakte en de betere talenten zich aansloten met het 1e. Maar helaas, van Geel zag het anders....

19 juli 2018 om 10:41

@blackpool, een zeer talentvolle speler kan prima gestald worden bij Rkc, zo is Van Bronckhorst ook ooit eens uitgeleend aan Rkc. Clasie ooit aan Excelsior. Het is voor sommige spelers prima om daar even te rijpen.
En zeer talentvol wil nog niet zeggen, de absolute top. Maar meer de potentie om ver te komen.

19 juli 2018 om 19:37

Capis, scheelt wel dat laatste jaar A van Schuurman Nouri, Cerny en vd Beek in de JL speelde net als bijvoorbeeld Bergwijn bij PSV dat deed. Althans, als je het jaar bedoeld dat Schuurman 2e jaar A was, dat zou 2 (of 3 afhankelijk van of je nieuwe seizoen als begonnen wilt beschouwen) jaar geleden zijn. Dat was het jaar dat Cerny en Vd Beek in Ajax 1 debuteerde Europees en ze enkel voor de YL terug kwamen. Als tweede jaar A in de o19 spelen is meestal niet even overtuigend. Nu komen seizoen zullen er ook weer deel 2e jaars naar Jong Ajax gaan (Botman, Ekkelenkamp, Jensen, Kuhn en Kotarski sowieso al, de jongere Gravenberch die nog u17 is komend seizoen zal ook daar aansluiten)

19 juli 2018 om 09:17

Vergeet niet dat de meeste ook eerst eerste divisie hebben gespeeld met Jong Ajax he, daar heeft Feyenoord gewoon de slag gemist als je het mij vraagt. Denk overigens dat dit wel goed is voor zo’n jongen, zullen een hoop mindere wedstrijden tussen zitten, dus kijken hoe hij daarmee om kan gaan. En verder is het gewoon belangrijk om veel te spelen op die leeftijd.

19 juli 2018 om 09:33

Onze trainer is er ook aan verhuurd, dat zal ook meespelen.

19 juli 2018 om 09:27

Als Feyenoord nou ook beloftes in de jl had je dit niet hoeven doen. Tja.

19 juli 2018 om 09:52

Niks als, als, als.... dit hebben de meeste Feyenoord supporters voorspelt dat Feyenoord hiermee een slag heeft gemis dus je mag er zeker wel op terugkomen nu! Het was destijds makkelijk te voorspellen dat de talenten van Feyenoord hierdoor meer weerstand konden krijgen en spelers die van blessure terugkomen weer ritme op konden doen....

19 juli 2018 om 10:21

Wanbeleid? Wanbeleid was geweest om ons destijds in te schrijven, omdat er geen (natuurlijk vooral financiele) ruimte voor was. Met het oprichten van het 'nieuwe' Jong Feyenoord en uitdelen van contracten aan vrijwel de gehele talentvolle O19 wordt aangetoond dat er nu de ambitie én ruimte is om Jong Feyenoord de piramide in te krijgen. Edit: Alleen zullen er wel een aantal jaren overheen gaan om in de Eerste Divisie te komen.

Ja, we hebben er de slag helaas mee gemist. Maar missen is iets anders dan niet kunnen.

19 juli 2018 om 12:03

@jasonrhijn En Willemholder:

Ach welke spelers van Ajax of PSV hebben zich daar zo ontwikkeld dat ze nu dan in Ajax 1 spelen. En Feyenoord verhuurt zijn talenten gewoon aan clubs die daar spelen of zelfs hoger. Dan heb je de zelfde weerstand......

Plus Feyenoord had toen het geld niet om een volledig 2de elftal te betalen. Lekker makkelijk zeiken achteraf maar het kon toen gewoon niet....

19 juli 2018 om 14:32

Die spelers kunnen je niet wanneer je blessures hebt zomaar even terug halen... bij Ajax zijn spelers als Nouri, van de Beek, de Jong, de Ligt, Kluivert doorgekomen nadat ze eerst in jong Ajax hun minuten hebben gemaakt. Waar maken de spelers van Feyenoord dan hun minuten die wel met het 1e trainen? Feyenoord heeft een goede jeugd, maar die moet je laten wennen en wanneer je ze verhuurt trainen ze ook met dat team terwijl ze bij jong Feyenoord af en toe met het 1e kunnen aansluiten en soms minuten in het 1e kunnen meekrijgen. Neem een Dylan Vente. Waar moet hij zijn weerstand krijgen wanneer hij niet in het 1e speelt?

19 juli 2018 om 15:01

We kunnen er heel lang over doorgaan: maar er is geen Jong Feyenoord in de Eerste Divisie en grote talenten werden/worden dus eventueel 'gewoon' verhuurd om ergens anders speeltijd op te doen. Want speeltijd blijft gewoon het belangrijkste. Of ze nou bij Jong Feyenoord spelen, RKC of FC Dordrecht, uiteindelijk moet een talent het toch zelf doen en dat 'meetrainen' valt allemaal reuze mee, omdat beide ploegen gewoon eigen wedstrijdvoorbereidingen hebben. Het is echt geen wondermiddel, hoor.

Nu is er gewoon weer een 'vernieuwd' Jong Feyenoord (zoals je nog niet weet?), waar ruimte is voor alle talenten en eventuele van blessure terugkomende spelers. De aanpak is daar nu een stuk serieuzer door de regeling met promotie naar de Derde Divisie.

Dat hadden ze vorig jaar ook al moeten doen, maar een goede stap dus. Die jongen barst van het talent, dat zie je als hij even mag spelen. Nu is het tijd om minuten te maken en te laten zien wat je kunt. Had hem zelf alleen proberen te slijten bij een ED club i.p.v. een niveautje lager.
Hoe dan ook, ben erg benieuwd hoe hij zich ontwikkeld. Als hij dit jaar geen stappen maakt, kun je afscheid van hem nemen.

Tuurlijk joh, weer een creatieve talentvolle speler om zeep geholpen!
Het is toch knap, 2 grote talenten aanvallend met veel techniek de deur uit. Na Jari Schuurman deze jongen nu ook al....

Hoe kan het toch dat Gio dat soort gasten niet in het eerste gepast krijgt....
Ja hij komt nog terug, maar sinds de samenwerking met Excelsior over is hebben we geloof ik niet 1 speler meer die na te zijn verhuurd als nog het maakte in Feyenoord 1.

19 juli 2018 om 09:23

Jari Schuurman heeft het niet bepaald gered toch? Uiteindelijk is het aan de speler om aan te tonen het niveau aan te kunnen. Overigens ben ik het wel met je eens dat de samenwerking met Excelcior voor een hoop spelers goed uitpakte. Denk dat het dan ook wel meespeelt dat het in Rotterdam is, en met meerdere jongens tegelijk.

19 juli 2018 om 09:32

Jari Schuurman is compleet verkeerd verhuurd. Ze verhuren een creatieve 10 aan NEC, waar kind van de club Kadioglu op 10 speelde. Vrij kansloos dus...

19 juli 2018 om 09:47

@genieterr:
Tuurlijk ligt het ook aan de speler zelf, en moet die het bewijzen.
Maar hij had best vaker minuten mogen maken in het eerste op 10. Dat is veel makkelijker en fijner spelen met kwaliteit om je heen dan bij Willem 2 die moeten overleven of daarna Nec.

Vind het echt dood en dood zonde van die jonge..
Ja was toch om de hoek nog, jongens kende elkaar allemaal gewoon al. En omgeving was redelijk het zelfde. Toch zonde dat dit niet meer bestaat, al snap ik wel dat Excelsior wat meer eigen identiteit wilde.

Uiteindelijk toch zeker een jaar te laat dat hij verhuurd wordt, maar nu is het dan zover. Is er een RKC-volger die me kan vertellen of de club komend seizoen hogere ogen wil/kan gooien dan het afgelopen seizoen? Want ergens is het toch 'jammer' dat Emil - op het eerste oog - niet bij een meer aanvallende/dominante ploeg komt te spelen.

Maar afijn; Hamer kwam ook bij het uiterst wisselvallige Dordrecht terecht en werd er als huurling zelfs aanvoerder. Hopelijk kan Hansson ook zijn stempel zo drukken op deze ploeg.

19 juli 2018 om 09:22

En waar is hamer nu?

19 juli 2018 om 09:27

PEC Zwolle.

19 juli 2018 om 09:27

Inderdaad niet bij Feyenoord, maar wel in de Eredivisie. Ik heb ook nooit gedacht dat Hamer het zou gaan redden bij Feyenoord, maar het toont alleen aan dat zo'n verhuurperiode bij een, op papier, laagvlieger in de Eerste Divisie niet slecht hoeft te zijn.

Hansson heeft daarentegen wel de potentie om het nog tot Feyenoord 1 te schoppen in mijn ogen.

19 juli 2018 om 10:13

net als Verdonk, Schuurman, Schenkeveld, Robertha, Gronsveld, Achabar, Dammers, en Lopes Cabaral. Gewoon einde verhaal dit. Stak er bij Feyenoord 2 ook niet bovenuit. Matige en vooral blinde speler

19 juli 2018 om 10:29

Feyenoord 2? Dat campingelftal waar iedere speler grotendeels als halve zool bij liep om alleen maar fit te blijven? Zonde van je tijd dat je daar blijkbaar constant bent gaan kijken. Pas deze zomer is er eindelijk een goede insteek aan gegeven.

Dat rijtje spreekt alleen niet in het voordeel van Hansson nee, maar dan heb je het ook grotendeels ook over spelers die uiteindelijk toch tekort zouden komen voor Feyenoord 1. Alleen Schuurman, Verdonk en Schenkeveld (evt. natuurlijk nog Achahbar) konden en/of kunnen het redden. Van Schenkeveld vond ik het enorm zonde van zijn blessures.

Zelf heb ik nog veel vertrouwen in Hansson. Eigenlijk vooral geen blinde speler, heeft een goed inzicht en is erg technisch/lichtvoetig.

20 juli 2018 om 00:18

Heb er weinig vertrouwen in. Heeft wee jaar stil gestaan. Beetje net als Achahbar destijds, ook eentje met inzicht en nog veel betere techniek.

Gio gaf Hansson zelfs bij 4-0 voor tegen Excelsior nog geen minuten. Jammer.

Overigens mist Sleegers nog in dat rijtje. Die werd toen zelfs nog uitgeroepen tot beste speler of talent van de JL.

19 juli 2018 om 09:23

RKC-Supporter hier. Het is voor ons ook even afwachten hoe en wat, maar beter dan vorig seizoen zal het bijna altijd wel gaan.

Doelstelling zal wel zijn onderin linkerrijtje eindigen en hopen op een play-off plek.

Wij zijn in ieder geval heel blij met Hansson .

19 juli 2018 om 09:32

Ah oke, thanks. Op zich hebben jullie met Maatsen, Vermeulen en Gaari al wat leuke aankopen gedaan. Ben benieuwd hoe het komend seizoen gaat, hopelijk een stuk beter inderdaad. Altijd wel sympathie voor RKC gehad. Succes in ieder geval!

19 juli 2018 om 10:01

RKC zal het dit seizoen sowieso beter gaan doen. Er word gebouwd aan een elftal dat mee zal moeten strijden om een nacompetitie plaats. Ik heb het idee dat er weer meer mogelijk is in Waalwijk, dat er ook weer wat meer besteed kan worden en dat er voorzichtig omhoog gekeken kan worden. Het schijnt dat Mandemakers zich ook weer wat meer met de club bemoeit nu het stadion van hem is en zijn zoon in het bestuur zit. Het is in ieder geval begonnen met een renovatie van het bussines gedeelte van het stadion en nieuwe lichtmasten.

19 juli 2018 om 12:45

Nieuwe lichtmasten? Hadden ze voor dat geld geen echt gras in het stadion kunnen gooien? Anyway mooi dat het wel beter met rkc gaat financieel gezien want het zou zonde zijn dat deze club (ook) weg valt.

19 juli 2018 om 14:05

De lichtmasten waren nogal oud, die hadden ze ooit van NAC overgenomen uit het oude stadion. Blijkbaar waren de hoeken nogal donker en dat is niet zo fijn met al dat avond voetbal in de KKD

19 juli 2018 om 10:49

Hier nog een RKC-SUPPORTER, persoonlijk denk ik dat we dit jaar weer iets kunnen verwachten in de richting van de play-offs. Het spelersbudget schijnt ook van 9 ton naar 1.3 miljoen te zijn verhoogd. Aangezien RKC op dit moment bijna alleen maar aanvallend ingestelde spelers aan het halen is verwacht ik dat Fred Grim aanvallend voetbal wil gaan spelen waardoor Hansson ook meer tot zijn recht komt. Voor RKC is dit in ieder geval een goede transfer en als Fred Grim aanvallend voetbal gaat spelen met deze jongen en RKC speelt erg goed denk ik dat dit een goede stap is voor zijn ontwikkeling.

Waar zit deze jongen qua niveau op dit moment? Zou hij beter kunnen dan de KKD of is hij nu pas echt op niveau voor deze competitie.
Las altijd lovende verhalen over hem, wel jammer dat ie dan pas op zijn 20e wordt verhuur.

19 juli 2018 om 09:31

Bij een club als AZ zou hij wss in aanmerking komen voor de basis (als het geen huurling was). Dat is trouwens geen sneer naar AZ, talenten krijgen daar snel de kans.

20 juli 2018 om 07:40

Hmm dan is het des te meer zonde dat ie richting rkc is gegaan

Keuken kampioen divisie..? XD

Dit lijkt me niet zo'n slimme zet. een aanvallende middenvelder die op huurbasis naar de club onderin de eerste divisie gaat. Zo'n speler kan beter naar een subtopper uit de eerste divisie gaan aangezien ie daar meer ervaring op doet voor de positie aanvallende middenvelder dan bij RKC waar hij vooral veel mee moet verdedigen. Of het moet zijn dat deze jongen aanvallend heel sterk is maar niet of nauwelijks meeverdedigd. Waarom niet naar een Telstar, Cambuur of Almere city waar die veel meer facetten van zn positie leert.

Jammer.. Snap ook echt niet dat hij vorig jaar niet zoveel kansen kreeg van Gio. Hansson vind ik persoonlijk echt een leuk talent en ook echt een 'mooie' speler om te zien. Een gozertje met lef en met een fluwelen techniek. Daarom is het ook wel jammer dat hij nu bij RKC terecht komt want zijn stylist moet je bij de topploegen hebben. Was ie naar Emmen of Fortuna gegaan dan had ik het nog gesnapt omdat het de Eredivisie is, maar nu gaat ie vechtvoetbal spelen. Weet niet of dat beter voor hem is

Einde verhaal dus voor Hansson bij Feyenoord. Blij dat hij weg is wat een blinde speler is dit zeg. Stak er bij Feyenoord 2 ook verre van bovenuit

Staat al helaas 2 jaar stil in zijn ontwikkeling. Misschien vanwege gebrek aan speeltijd. Ben benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen als hij iedere week minuten mag maken.

Zit al 3 jaar bij het 1e en geen kans gehad.
Waar andere middenvelders als Toornstra en Vilhena een slechte periode beleefden kreeg deze Hansson nog steeds geen kans. Ongelooflijk dat van Bronckhorst steevast voor dezelfde namen kiest en nooit wat nieuws probeert.

Opzich een goede zaak om talenten te laten rijpen in de kk divisie. Als je vantevoren toch weet dat hij weinig speelminuten zal gaan maken in het eerste. Vooral met de clubs die nu in de kk divisie zit heb je meer weerstand dan normaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren