Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ouahim verschalkt Cillessen met zwabberbal en bezorgt Heracles drie punten

Laatste update:

Heracles Almelo heeft vrijdagavond tegen NEC de eerste zege van het Eredivisie-seizoen geboekt: 2-1. De Almeloërs kwamen in het eerste bedrijf op achterstand door een doelpunt van Koki Ogawa, maar wisten de wedstrijd na rust om te draaien dankzij treffers van Emil Hansson en Anas Ouahim. De Nijmeegse bezoekers kennen daardoor een slechte seizoensstart en geven voor de tweede week op rij een voorsprong weg.

Bij Heracles krijgt Michael Brouwer nog altijd de voorkeur onder de lat. De promovendus versterkte zich afgelopen week met doelman Fabian de Keijzer, die overkwam van FC Utrecht. Verder moest trainer John Lammers zijn elftal op één plek wijzigen. Jizz Hornkamp ontbrak in Almelo wegens een blessure, waardoor Mario Engels als spits startte. Zijn plek op het middenveld werd overgenomen door Thomas Bruns. Bij het NEC van Rogier Meijer keerde Dirk Proper terug in de eerste elf, wat ten koste ging van een basisplek voor Mees Hoedemakers.

Proper liet zich halverwege de eerste helft direct zien met een heerlijke actie. De talentvolle middenvelder wist een counter van Heracles onschadelijk te maken met een tackle, waarmee hij ook nog eens Ogawa kon bedienen. De Japanner wist Brouwer vervolgens te verschalken met een schot in de korte hoek: 0-1. Voor Ogawa betekende dat alweer zijn tweede doelpunt van het seizoen. Het doelpunt van de spits kwam overigens uit het niets, daar de Nijmegenaren in de eerste helft verder niets wisten te creëren. Vlak na rust was Brouwers belangrijk, toen hij met een knappe reflex redding bracht op een inzet van NEC-aanvaller Sontje Hansen.

Aan de hand van invallers Bryan Limbombe en Antonio Satriano toonde Heracles veerkracht. Een voorzet van Navajo Bakboord belandde bij Hansson, die kalm bleef, kapte en doelman Jasper Cillessen op koelbloedige wijze passeerde: 1-1. Vervolgens werd het mooier voor de thuisploeg, dat middels een variant een hoekschop omzette in een doelpunt. Ouahim werd direct ingespeeld door Engels, waarna de Belg Cillessen vanuit de tweede lijn op het verkeerde been zette met een zwabberbal: 2-1. NEC probeerde in de slotfase nog een punt te pakken, maar keert na negentig minuten met lege handen terug naar Gelderland.

Moet Rogier Meijer zich binnenkort zorgen maken om zijn positie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Hansson vond ik bij Feyenoord al ècht een talent en die had nu niet misstaan op linksbuiten

18 augustus 2023 om 23:01

Sorry maar was vandaag weer totaal onzichtbaar tot z’n goal! Heeft z’n vorm van vorig jaar eerste seizoenshelft nog niet terug gevonden

19 augustus 2023 om 10:52

Inderdaad. Helemaal mee eens. Pas na zijn goal ging hij wat vrijer voetballen. Het luchtte duidelijk op. Overigens wel goed gedaan van Hansson, de manier waarop hij scoorde.

Van koning van de gelijke spelen tot de grootste degradatie kandidaat.Wij hebben zo niets te zoeken in de eredivisie, wat een slappe hap zeg.We gaan vrolijk verder waar we vorig jaar geëindigd zijn, we hebben ons duidelijk niet versterkt met de nieuwe spelers en een trainer waar niemand in Nijmegen nog vertrouwen in heeft.Kortom paniek in Nijmegen

18 augustus 2023 om 22:04

Bizar hoe NEC zich al twee keer de kaas van het brood laat eten. Je geeft twee keer een overwinning weg. Dat moet echt snel anders daar, het wordt wel heel moeilijk zo!

18 augustus 2023 om 22:10

We hebben met Tannane, Souf en Marquez zoveel pit weg gedaan, en alleen wat slappe zakken teruggehaald. Dat is echt het grootste probleem. Inderdaad NECLent, als het zo door gaat, vliegen we er in maart al uit.

18 augustus 2023 om 22:13

Hou op hoor, ik heb nec in beide wedstrijden prima voetbal zien spelen bij fases. Nec gaat gewoon 9e-14e zoiets worden

18 augustus 2023 om 22:21

Ben je wel heeel positief, kijk tuurlijk seizoen is nog lang.. maar jullie hadden eigenlijk 6 punten moeten pakken... Gaat heeeel moeilijk jaar worden, en zoals ik jou hoor daar gaat het mis... Denken dat jullie kwaliteit genoeg hebben om plek 9/14 te spelen

18 augustus 2023 om 22:43

Tannane ben ik het volkomen mee eens, toen ie vertrok was ik daar al drie dagen chagrijnig van maar met Meijer als trainer missen hem nog meer dan ik had gevreesd. Serieus, met Tannane erbij was onze Japanse vriend gewoon topscorer van de Eredivisie geworden. Marquez (waar ik wel fan van was) en El Karouani (waar ik dan weer totaal geen fan van was, nooit geweest ook) waren richting het einde van vorig seizoen ook heel zwak, dat zijn ook spelers die door de ondergrens zakken als het hele team niet goed staat. Enige die mij vandaag echt kon bekoren was Proper. Schone was niet per se slecht maar moet het team wel meer aan de hand namen, net zoals mede-routiniers Cillessen en met name Nuytinck.

Jetro willens, wat een held. Ik was hem een tijdje uit het oog verloren, maar hij heeft een groot aandeel gehad in deze overwinning. Proficiat heracles. Ze zitten in een goede flow.
Bij nec vielen vooral schone en cillese tegen. Dat zijn de 2 ervaren rotten die de kar horen te trekken, maar beiden hebben het elftal vandaag in de steek gelaten. Jasper liet gewoon weer een houdbare bal door, al 2 wedstrijden op rij dat het punten kost. Denk dat de directie zich achter z'n oren zal krabben om branderhorst te laten gaan. Was een mooi moment geweest om hem een kans te geven

18 augustus 2023 om 23:27

In een goede flow? Het seizoen is pas net begonnen en vorige week verloren ze nog kansloos van een matig Ajax dat er makkelijk 2 meer had kunnen scoren. Heracles heeft nog wel een volledig jaar nodig om qua niveau over de degradatie heen te komen. Dat gaat ze denk ik wel lukken overigens, maar 'een goede flow' vind ik wat overdreven nu ze weer op het niveau actief zijn waar ze eigenlijk ook thuishoren.

19 augustus 2023 om 08:06

Heracles in een flow? Ze hebben 2 wedstrijden gespeeld. De eerste logischerwijze verloren en dan nu gewonnen. Hoe kun je nu met 1 gewonnen wedstrijd in een flow zitten.

Kunnen we alsjeblieft stoppen met Meijer?
Geen beleving en mensen op de verkeerde plek opstellen, waarom verdonk geen linksback.
Als het zo doorgaat zijn we degradatie kandidaat nummer 1.
Je mag gewoon niet verliezen van Excelsior en Heracles en 6 goals tegen in 2 wedstrijden kom op zeg..

18 augustus 2023 om 22:24

Hoezo mag je niet verliezen als je uit speelt tegen Heracles? De score had zelfs nog hoger uit kunnen vallen als Heracles het beter uitspeelde het laatste kwartier. Maar goed, drie punten en door, succes in Nijmegen.

18 augustus 2023 om 23:31

Met alle respect, maar het is toch ook gewoon een bij elkaar geraapt zooitje spelers? Er is wel kwaliteit, maar er zit al een poos 0 visie in de spelers die ze aantrekken? Het was lang best leuk om te volgen, NEC. Ze haalden interessante spelers binnen en jongens vanuit de opleiding braken door. Vervolgens kwam Van Leeuwen die met een leuke portemonnee mocht spenderen en nu doet z'n opvolger min of meer hetzelfde. Die indruk krijg ik er in ieder geval van.

19 augustus 2023 om 01:10

Ondanks dat snap ik niet dat Meijer nog steeds rondloopt bij NEC. De promotie naar de Eredivisie vond ik de kroon op zijn werk.
Vind hem niet in het plaatje passen bij de ambities die NEC heeft. Dan heb je toch echt een ander kaliber trainer nodig.

19 augustus 2023 om 08:10

Wanneer je Ted van Leeuwen binnenhaalt als TD dan weet je dat je het woord visie wel in de prullenbak kunt gooien. Die heeft ooit een keer met geluk 2 leuke spelers gehaald bij Agovv en daar heeft hij jaren op geteerd. Vergeet het nooit weer bij Twente. 1 rechtsbuiten, 1 linksback en 7 middenvelder. En wat kwam erbij nog een middenvelder.

19 augustus 2023 om 10:58

Het ergste was dat hij allemaal spelers haalde met subtop-salarissen, maar die moeite hadden zich staande te houden in de middenmoot van de Eredivisie, als ze dat al konden. Ik snap ook niet waarom men z'n werk bij FC Twente prijst. Hij werkte met een budget hoger dan waar Streuer mee begon. De man heeft er werkelijk niets van gebakken en ook bij NEC wordt zijn werk weer hevig overschat. Die mocht serieus veel geld spenderen, maar meer dan middelmaat en ongunstige contracten zit er niet tussen.

Wat een aanfluiting van NEC weer. Het is echt zo iinspiratieloos en dat was vorig seizoen ook al. Maar toen had je Tanane die nog wel eens de ban brak. Maar er moet echt een creatieve middenvelder komen, of een trainer die snapt wat hij aan het doen is.

Terechte uitslag maar cillessen echt uit vorm hopelijk word hij wel weer in vorm maar met deze niveau verdiend hij het niet om in Nederlands elftal te spelen maar heb genoten van de wedstrijd

18 augustus 2023 om 22:30

Hij is dan al wel erg lang ‘uit vorm’ ik denk dat het beste er gewoon van af is, net zoals bij schone.

18 augustus 2023 om 22:41

Ja kan hoop het niet voor nec hun supporters verdienen wel meer punten en plezier

18 augustus 2023 om 23:23

Cillessen lijkt wel een beetje klaar toch? Van de degelijke betrouwbare doelman is vrij weinig meer over.

Lekkere poll weer. Twee wedstrijdjes onderweg en er wordt alweer gesuggereerd dat er een kop moet rollen.

18 augustus 2023 om 22:07

Ze geven wel voor de tweede keer een voorsprong weg en gaan ten onder. Zelfs met twee gespeeld is het dan logisch dat zulke vragen opkomen, vooral ook als je ziet dat er geen beleving in zit!

18 augustus 2023 om 22:10

Komt ook omdat we vorig seizoen de playoffs hebben vergooit door in de laatste 8 wedstrijden maar 5 punten te pakken.
De tijd van Meijer zit er op in Nijmegen.
Komt wel ook door Aalbers die pure middelmaat heeft gehaald.

18 augustus 2023 om 22:13

Ik vind tot nu toe onze nieuwe japanse spits en Hansen de verlichting van dit seizoen, 2 voetballers waar tenminste nog wat in zit! Hoedemakers, Baas zijn wel echt drama tot nu toe.

18 augustus 2023 om 22:11

2 wedstrijden onderweg, maar het is ook een trainer die vorig jaar op het einde van het seizoen veel heeft laten liggen. Het is al 2 seizoenen vrij inspiratieloos bij NEC.

18 augustus 2023 om 22:15

De poll is prima en volledig terecht en om er antwoord op te geven: ja, Rogier Meijer moet zich denk ik hele grote zorgen maken. Een behoorlijk deel van het (toegegeven, bij vlagen nogal kritische) Nijmeegse publiek was er aan het eind van vorig seizoen al klaar mee na een heel slecht einde van vorig seizoen en nu gaat het alleen maar van kwaad tot erger. Heel snel ingrijpen zodat er nog wat te redden valt.

18 augustus 2023 om 22:20

Mee eens Keizerstad, het voetbal was vorig jaar al niet om aan te zien en de eindsprint is nooit ingezet. Onder Meijer is de koek gewoon op.

18 augustus 2023 om 22:15

We zitten nu al 2 seizoenen lang te kijken naar dramatisch voetbal en 6(!) thuisoverwinningen in die 2 seizoenen. Daarnaast is de dalende lijn van vorig seizoen keihard doorgetrokken.

Volgende week PSV en dan Utrecht. Grote kans dat NEC dan stijf onderaan staat als ze daarna de derby spelen.

Ik vind dat NEC een mentaliteitsprobleem heeft als club. Nuytinck komt terug en heeft het nog nooit zo gezellig gehad, lijkt vorige week echter totaal vergeten dat hij nog wel steeds profvoetballer is. 4 spelers met kramp, vandaag weer een totaal gebrek aan echte wil of geloof (?) om te winnen.

Meijer zal ongetwijfeld de eerste coach worden die er dit jaar uitvliegt in de eredivisie, maar die is vorig jaar zo slecht geëindigd en dit jaar nog beroerder begonnen dat het wel eens een hele lastige klus kan worden voor een
nieuwe coach. Fred Rutten is nog steeds regelmatig in Nijmegen, of is dat te mooi om waar te zijn?

Ooh ooh Nec... Dit gaat een lastig jaar voor jullie worden, heel makkelijk programma wat 6 punten hadden moeten zijn

18 augustus 2023 om 22:33

Wat is een makkelijk programma voor een club zoals NEC. NEC is een club net zoals pec en Heracles, zit het een seizoen tegen of heb je je selectie niet op orde, kan je er zo uit vliegen.

18 augustus 2023 om 22:37

NEC is qua grootte absoluut een club van het kaliber PEC of Heracles maar is dat qua financiã«le mogelijkheden dan weer niet aangezien het kan leunen op Marcel Boekhoorn. Dat is wat heel veel mensen nog wel eens vergeten. Clubs om NEC heen kunnen het zich echt niet veroorloven om spelers als Schone, Sandler, Cillessen, Tannane, Dimata en Nuytinck te betalen. die verdien(d)en volgens mij echt heel fors. Qua financiã«le mogelijkheden zal NEC echt stevig in het linkerrijtje staan, was niet voor niets dat de directeur van Heerenveen vorig jaar ergens (?) zei dat NEC gewoon meer kan betalen dan de Friezen. Met dat in het achterhoofd is verliezen van Excelsior en Heracles gewoon volkomen onacceptabel en beschamend, zeker als je vorig seizoen ook nog eens slecht geã«indigd bent.

18 augustus 2023 om 23:34

@myloki - Naar mijn mening nogal kort door de bocht. Ze konden/kunnen spelers als Tannane, Cillessen, Ogawa, Nuytinck, Schone, Sandler e.d. binden. Dat zijn veelal jongens met een subtop-salaris. Ik denk dat als je de salarislijst van NEC tegenover dat van PEC en Heracles legt, je nogal schrikt wat het verschil is. Als NEC zou degraderen, mag het zich werkelijk kapot schamen.

19 augustus 2023 om 17:59

Dat is een aardig verschil kwa salaris , nec betaald veel meer dan Heracles kan betalen.

Man, had dat salaris van de twee Japanners en Nuytinck allemaal aan Ivan Marquez gegeven, dat was nou een echte leider en iemand die 110% gaf iedere wedstrijd. Nu staat op die plek Nuytinck die het allemaal wel best vindt.

Dit lijkt me een ideaal moment om het gezegd 'beter ten halve gekeerd dan ten hele gedraaid' eens in de praktijk te brengen. Dit is namelijk volkomen, maar dan ook volkomen onhoudbaar.

Nu ben ik persoonlijk niet zo snel van het ontslaan van trainers. Het is m.i. vaak een schijnoplossing die aangegrepen wordt voor directies om te laten zien 'dat ze echt wel dingen durven te doen'. Er zijn wat mij betreft maar twee redenen om een trainer tussentijds te ontslaan en dat is als 1) de werkrelatie tussen trainer en selectie compleet verstoord is of 2) als uit het spel blijkt dat de chemie tussen trainer en spelers weg is. Van het eerste lijkt mij, voor zover ik kan beoordelen, geen sprake. Het tweede is, als je er rustig rationeel naar kijkt en het grotere plaatje beschouwd, overduidelijk het geval. Dit NEC is geen team, het is een verzameling van 11 individuen die toevallig hetzelfde shirt aan hebben. Spel aan de bal vertoont geen enkele coherentie en verdedigend heb je er al 6 om de oren gekregen tegen Excelsior en Heracles, niet tegen Ajax of PSV. Spel is ook laf, weinig avontuurlijk en er wordt pas gevoetbald bij een achterstand. Dan kan je over individuele prestaties van spelers praten wat je wil maar het ligt allemaal veel dieper dan dat. Het is ergens wel sneu voor Rogier Meijer want ik heb het altijd een integere vent gevonden en voor de promotie van twee jaar geleden ben ik hem eeuwig dankbaar (zonder twijfel een van de mooiste dagen uit mijn supportersbestaan) maar er moet ingegrepen worden in het belang van de club. Je hebt ergens de hoop dat Boekhoorn er even met de harde hand overheen gaat maar die bemoeit zich volgens mij niet zo met het puur voetbalinhoudelijke.

Verder moet ik zeggen dat ik de selectie ook, op z'n zachtst gezegd, een beetje bleekjes vind. Veel ideale schoonzonen, weinig mes tussen de tanden. Wat dat betreft mis ik Tannane echt enorm. Ergens heb ik de hoop dat hij daar in Qatar een van de 38 vrouwen van de sjeiks in de bil knijpt of in het openbaar zijn beste vriend vol op de bek pakt en daardoor zijn spullen kan pakken, want van de gedachte dat je van Tannane naar Matsson bent gegaan wordt je bijkans suïcidaal.

18 augustus 2023 om 22:42

Op zich ben ik het met je eens dat de positie van de trainer niet meer houdbaar is, en dan niet obv vorig seizoen qua resultaat, maar obv selectiekeuzes. Vorig seizoen heeft nec naar behoren gepresteerd. Echter mis ik wel een kritische blik op een aantal spelers in je lange betoog. Welke trainer je ook voor de groep zet, met bijvoorbeeld cillese op doel wordt het bij voorbaat al kansloos. Vorig seizoen kostte hij al een wedstrijd of 10 jullie punten, nu is het meteen 2 uit 2. Dus ik vraag me af, welke trainer zou je het liefst willen zien die haalbaar is, en ben je het eens dat dit niveau te hoog is voor Jasper en ook een nieuwe keeper noodzakelijk is?

18 augustus 2023 om 23:00

Cillesen had vorig seizoen een hoger reddingspercentage dan de keepers van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Waarmee die bij de beste 7% kwa reddingen zat van keepers in de Eredivisie. Kansloos inderdaad.

18 augustus 2023 om 23:08

Reddingspercentage zegt niet veel. Je kan ook rollertjes op je af krijgen als keeper, ben je dan een top keeper? Hoeveel blunders maakt iemand cq houdbare ballen laat iemand door is een interessante statistiek. Nec had vorig jaar 8e kunnen en zelfs moeten eindigen. Teveel zwakke optredens van cillese hebben dit helaas onmogelijk gemaakt

18 augustus 2023 om 23:11

Kijk bochherief, dat wij anders denken over Cillessen moge duidelijk zijn. Ik vind dat je ontzettend overdrijft want hij heeft NEC er vorig seizoen er ontzettend vaak doorheen geholpen, veel vaker dan dat hij punten kostte. Eigenlijk heb ik ook niet ontzettend veel zin om deze discussie voor de 364e keer te voeren (het leidt wat mij betreft ontzettend af van de kern van het probleem) maar als je een mening hebt moet je daar ook voor staan. Het moge duidelijk zijn dat hij vorig jaar ontzettend slecht is geëindigd met een paar afgrijselijke blunders en ik vond hem toen ook heel onrustig. Dit jaar, en dan neem ik ook de voorbereiding mee waar ik op 1 wedstrijd na alles heb gezien, vind ik hem ieder geval wat meer rust uitstralen. Dat gezegd hebbende vind ik hem nog absoluut niet de Cillessen die hij kan zijn, zowel de 2-2 vorige week als de 2-1 vandaag schaar ik niet onder echt grote fouten ofzo maar het zijn wel ballen die hij tegenhoudt als hij top is, en dat vind ik hem tot nu zeker niet. Zit hem ook in de kleine dingen zoals het minder durven meevoetballen. Maar voor NEC blijft een keeper met de intrinsieke kwaliteiten/potentie van Cillessen gewoon een buitenkansje, ga je nu de markt op dan is de kans echt 99 procent dat je bij een keeper uitkomt die, in ieder geval qua puur keeperstalent, veel minder is.

Maar zoals ik al zei, ik vind de hele discussie rondom Cillessen niet zo heel interessant (en eigenlijk doodvermoeiend) want hem weghalen lost helemaal niks op behalve een zondebok zoeken. Wat ik in het verlengde daarvan wel vind is dat de routiniers in de ploeg, d.w.z. Nuytinck, Schone en Cillessen, zich m.i. veel meer moeten laten gelden en de ploeg er doorheen slepen als het moeilijk wordt. Dat kan je van de andere spelers redelijkerwijs niet verwachten, die missen daar of de ervaring of de kwaliteiten voor, en soms zelfs allebei (ik noem geen namen want dat is zielig voor Baas, Hoedemakers en Matsson). Maar zelfs daar raak je m.i. de kern van het probleem niet, want dat is er dat gewoon een enorm gebrek aan tactische duidelijkheid is. Spelers lijken totaal geen idee te hebben wat te moeten doen, spel is onsamenhangend, defensief, voorspelbaar, traag en er zit totaal geen pit in. Daarbij ogen ook een aantal spelers helemaal niet fit. En daar is maar een iemand verantwoordelijk voor en dat is de trainer. Die moet lekker de Graafschap gaan coachen, daar zullen ze hem ongetwijfeld wel waarderen.

Als opvolger zou ik sowieso graag iemand met ervaring zien, dus niet een talentvolle trainer die het goed doet op het tweede niveau maar iemand die de klappen van de zweep kent en heeft bewezen op redelijk korte termijn resultaat te kunnen halen. Vanaf nu moet alles draaien om dit seizoen niet in de problemen te komen, de lange termijn zien we dan wel weer later. Fred Rutten zou wat mij betreft met stip op een staan, is ook een goede bekende van Boekhoorn en is de laatste weken al meerdere keren rond de club gesignaleerd. Ron Jans zou ook een uitstekende optie zijn maar niet haalbaar denk ik.

18 augustus 2023 om 23:11

Je hebt natuurlijk liever een keeper met een reddingspercentage van 50%. Maar dat alle schoten op doel onhoudbaar zijn. Weet je in ieder geval dat 1 op 2 schoten op doel erin gaan. Terwijl bij Cillesen die kans vorig seizoen maar 23% was. Reddingspercentage zegt dus genoeg. Maar dat past niet in je verhaal natuurlijk.

18 augustus 2023 om 23:13

Cillessen kreeg ook meer doelpogingen tegen dan de genoemde clubs die je aangeeft... Je kan niet ontkennen dat ie vorig seizoen extreem veel blunders maakte en toch echt NEC veel punten heeft gekost... Maar zag je bijdrage bovenaan de pagina en die is nogal gekleurd... Omdat er 2 oud ajacieden werden genoemd.. Ja je mag toch met hun ervaring iets meer verwachten... Zijn toch niet de minste spelers.. Maar als je een oud speler iets verwijt is er gelijk een haat of dergelijke gaande... Wat een onzin

18 augustus 2023 om 23:23

Dat betekent toch alleen maar dat als je meer schoten op het doel van Feyenoord, Ajax en PSV zou schieten ze nog meer tegendoelpunten zouden hebben. Dat is namelijk de betekenis van het reddingspercentage over een heel seizoen. Als die keepers zo goed waren hadden ze toch meer moeten redden van de weinige schoten op doel die ze hebben. Een de Gea bij United had vorig jaar bijna net zoveel schoten op doel tegen maar zijn reddingspercentage was 7% lager dan Cillesen. Toch werd de Gea genoemd bij Real.

18 augustus 2023 om 23:45

Cillesen is vorig jaar heel goed begonnen, maar de hetze tegen hem rond het Nederlands elftal en dat gedoe met zijn ex en dochtertje in Spanje heeft hem heel onrustig gemaakt.
Resultaat was dat NEC daardoor werd geslacht door Vitesse en de playoffs heeft misgelopen.

Wat ik vanavond heb gezien was niet goed, zwakke eerste helft, Heracles wilde wel aanvallen maar het lukt niet. NEC had wat mazzel met die individuele actie van Hansen en valt het doelpunt. Echt het eerste schot ook van NEC.

Tweede helft was beter van Heracles, dreigender en de goal van Hansson deed het team goed. Dat gaf vertrouwen. Ook Hansson ging wat vrijer voetballen daarna. Ik denk, al met al, wel een verdiende overwinning voor Heracles.

NEC heeft nu al twee keer verloren van directe concurrenten. Misschien wat vroeg om te zeggen, maar zo zie ik NEC dit seizoen wel strijden voor degradatie. Heracles begint het seizoen daar in tegen dikke prima. Ondanks de 4-1 van vorige week tegen Ajax, hebben ze denk ik nog een goed gevoel daar aan over gehouden. En dan vandaag nog 3 punten erbij. Meer dan prima begin van Heracles. Maar buiten de wedstrijd om, dat kunstgras van Heracles kan echt niet meer. Stiekem hoop je daardoor dat Heracles weer degradeert.

19 augustus 2023 om 07:14

Heracles vervangt na dit seizoen het kunstgras. Het is niet dat er van de een op de andere dag een nieuwe mat kan liggen. Daarnaast zijn ze nu bezig met het bouwen van een trainingsaccomodatie, gezien ze eerder altijd in het stadion trainden.

Ik heb de eerste 2 wedstrijden van NEC gezien. Je mist inderdaad pit in het elftal. Ik lees echter bijna geen kritiek op Bram Nuytinck. Wat valt hij tegen zeg. Erg traag, verdedigend zwak en opbouwend risicoloos met veel balletjes breed. Ik had echt meer van hem verwacht gezien zijn status en ervaring in het buitenland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren