Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles beleeft totale afgang en wordt uitgeschakeld door amateurs van HHC

Laatste update:

Voor Heracles Almelo is het bekeravontuur al in een vroeg stadium ten einde gekomen. De ploeg van trainer John Lammers was woensdagavond niet opgewassen tegen tweededivisionist HHC Hardenberg: 2-0. Uitgerekend Jesper Drost, die een verleden heeft bij de club uit Almelo, was een van de doelpuntenmakers.

Lammers koos ervoor om een groot aantal basisspelers rust te gunnen op Sportpark de Boshoek. Zo zaten Michael Brouwer, Emil Hansson en Thomas Bruns op de bank. Bij de thuisploeg was er een basisplaats voor Drost, die als speler van Heracles tot 21 wedstrijden kwam in de Eredivisie. De aanvallende middenvelder zag een openingsfase zonder grote kansen.

Het eerst wapenfeit van de wedstrijd kwam van de voet van Brian de Keersmaecker. De middenvelder van Heracles zag zijn schot worden gekeerd door doelman Jorick Maats. Aan de andere kant was het niet veel later wel raak. Een hoekschop kon worden verlengd door Matías Jones, waarna reservedoelman Fabian de Keijzer was geklopt: 1-0.

Nadat Bryan Limbombe vervolgens op slag van rust in het zijnet had geschoten met een vlammend schot, besloot Lammers bij aanvang van de tweede helft twee wissels door te voeren. Thomas Bruns en Mario Engels kwamen binnen de lijnen voor meer stootkracht voorin.

Bruns dook al snel gevaarlijk op voor Maats, maar vond de doelman van HHC op zijn weg. Na een uur spelen was het vervolgens aan Drost om de score te verdubbelen. Opnieuw een indraaiende standaardsituatie, ditmaal een vrije trap, en opnieuw moest De Keijzer een antwoord schuldig blijven: 2-0.

Lammers had even voor de 2-0 Hansson binnen de lijnen gebracht voor Mohamed Sankoh en zag de Zweed meteen voor gevaar zorgen. Zijn schot, na een actie vanaf de linkerkant van het veld, werd echter gekeerd door Maats. De rebound van Bruns ging rakelings langs de paal.

Heracles werd naarmate de wedstrijd vorderde gevaarlijker, maar mocht van geluk spreken dat Ashwin Manuhutu het duel niet in het slot gooide. De verdediger stuitte van dichtbij op De Keijzer. De thuisploeg, die in de omschakeling nog een paar keer gevaarlijk dreigde te worden, hield betrekkelijk eenvoudig stand tegen de Eredivisionist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een stunt!! Het mooie van bekervoetbal. Heracles mag zich echt kapot schamen

1 november 2023 om 21:30

HHC, houzee!

Ik snap niet dat je als trainer van heracles spelers rust geeft. Die paar wedstrijden die ze moeten spelen per jaar.

1 november 2023 om 20:47

Ik denk dat het niet zozeer gaat om rust geven aan de basisspelers, maar om de reservespelers ook wedstrijdminuten te laten maken.

1 november 2023 om 21:54

Ik snap hem wel. Nu kan Heracles zich volledig richten op het landskampioenschap.

HHC uit is misschien wel de zwaarste amateur ploeg die je uit kan loten. Die moet je nooit onderschatten, dus spelers rust geven lijkt me niet handig.

1 november 2023 om 21:01

Hoe komt dan zo'n Jones in Harderberg terecht? Jeugdinternational geweest van Uruguay...

1 november 2023 om 21:06

Ik vond die Jesper Drost ook altijd wel een prima speler toen hij nog prof was

1 november 2023 om 21:09

Helaas in de tijd bij Heracles kwam het er niet uit en raakte geloof ik geblesseerd. Maar bij Zwolle destijds een belangrijke speler geweest.

1 november 2023 om 21:34

Hij heeft 2 periodes bij pec gespeeld, eerste periode was die geweldig, wel in een ploeg die echt goed was en de beker won. 2de periode in een ploeg die een stuk minder was, daar kon hij het verschil niet maken en is dus uiteindelijk bij HHC beland.

1 november 2023 om 22:37

Jones komt uit Uruguay, dat klopt. Hij werd door Fc Groningen naar Nederland gehaald, maar wist daar niet door te breken (en ook niet bij Cambuur en Emmen). Tussendoor weer in eigen land gespeeld, maar daar kon hij ook geen potten breken.

Toen weer teruggekomen naar Nederland, omdat hij hier een gezin heeft (woont in Roden) met 2 kinderen.

1 november 2023 om 23:13

Thanks voor de info. Vond het al raar dat er een vlag van Uruguay hing dus vandaar.

2 november 2023 om 09:21

Wij hebben hetzelfde artikel gelezen, Sterkejerke. Wat zo'n clubwebsite toch voor informatie kan vergaren.

2 november 2023 om 12:43

Haha Jerry, wat zo'n clubsite en transfermarkt al niet doet om een mooi verhaaltje te schrijven.

Wat een drama,graag dat Lammers opstapt.Zit geen visie lijn in het spel,en met recht schaam je Heracles diep.Of en tegen fct alleen opbrengen klopt niet dat was jullie eigen arrogantie.

1 november 2023 om 21:04

Tja ja. Het spel is niet leuk om naar te kijken. Afgelopen seizoen werden ze weliswaar kampioen in de KKD, maar lang niet altijd met goed voetbal en ook echt een aantal slechte wedstrijden, of geen inzet/strijd.
Ik ben het helemaal met je eens. Ik verlang nog weleens terug naar 2009-2010 bijvoorbeeld...

Wat een wanprestatie, tegelijkertijd een topprestatie van HHC Hardenberg.

Eigenlijk kreeg alleen de keeper en Hansson "rust", Bruns maakt genoeg minuten maar speelt echt niet elke wedstrijd vanaf het begin. Hansson viel de vorige wedstrijd geblesseerd uit dus zal het waarschijnlijk ook wel voorzichtigheid zijn. Dat de reservekeeper start in bekerwedstrijden is al een aantal jaar heel normaal.

1 november 2023 om 21:00

Daarbij schat ik die reservekeeper nog hoger aan..

1 november 2023 om 21:06

Brouwer is juist degene die veel punten 'pakt'. Aan hem heeft Heracles echt een goede keeper. Dus dan ben ik benieuwd waarom de Keijzer dan niet eerste keus is, gezien jouw reactie.

1 november 2023 om 21:32

Vond hem afgelopen weekend pas goed keepen toen hij al 2 keer had kunnen vissen...

1 november 2023 om 21:49

Tegen Heerenveen faalde het collectief. Brouwer is meestal een van de beteren van Heracles.

Fantastisch. Dit is Bekervoetbal!! Mijn felicitaties aan alle Hardenbergers. Van Slagharen tot aan Kloosterhaar. Geweldig!!

Het gebeurd nu wel heel vaak dat amateurs winnen van een profclub. Niet zo uniek meer.

Heracles en spelen op echt gras. Het blijft een probleem.

Heracles geeft de spelers rust. Wat een onzin. Mooi voor hardenberg deze overwinning.

Bij Heracles Almelo hebben ze blijkbaar nog nooit gehoord van het spreekwoord 'rust Roest'. Elke zichzelf respecterende trainer-coach zou tegen een getergde regioclub starten met zijn beste 11 spelers. Zeker en vooral als die tegenstander niet op competitievervalsend en voetbalverziekend kunstgras speelt.
Ik verwacht dat de club uit Almelo op korte termijn een eind maakt aan het dienstverband vanjohn Lammers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren