Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord komt met nieuw bod op Ivanusec, die hattrick maakt in Champions League

Laatste update:

Feyenoord zal gemengde gevoelens overhouden aan het duel tussen Dinamo Zagreb en FC Astana. In het heenduel van de tweede voorronde van de Champions League genoten de Kroaten halverwege al een 3-0 voorsprong, die in de tweede helft nog verder werd uitgebouwd: 4-0. Het voornaamste transferdoelwit van de Rotterdammers, Luka Ivanusec was liefst driemaal trefzeker. Het lijkt een bevestiging van het scorend vermogen van de aanvaller, maar aan de andere kant zijn er meer (kapitaalkrachtige) clubs geïnteresseerd in de Kroaat. Feyenoord heeft inmiddels een derde bod neergelegd bij Dinamo Zagreb, meldt 1908.nl.

Na de openingstreffer van Bruno Petkovic sloeg Ivanusec op slag van rust plots tweemaal toe. Eerst schoot hij met een diagonale schuiver van buiten het zestienmetergebied raak (2-0); vervolgens verschalkte hij doelman Josip Condric met een rake kopbal van dichtbij: 3-0. In het tweede bedrijf zette de rechtsbenige linksbuiten zijn naam wederom op het scorebord. De afvallende bal belandde buiten de zestien voor de voeten Ivanusec, die met een perfecte uithaal de rechterbovenhoek vond: 4-0.

Ivanusec staat ook in de belangstelling van VfL Wolfsburg, RCD Mallorca en Fiorentina, maar is bereid om te wachten tot Feyenoord een akkoord heeft bereikt met Dinamo. Een doorslaggevende factor daarbij is dat de Rotterdammers komend seizoen uitkomen in de groepsfase van de Champions League. Die voorwaarde kunnen de andere geïnteresseerde clubs niet bieden. Eerder op de dag meldde 1908.nl dat Feyenoord hoopt met een bod van circa 8,3 miljoen euro plus bonussen én een doorverkooppercentage Dinamo Zagreb te overtuigen.

Ivanusec speelt sinds 2019 voor Dinamo Zagreb, dat destijds ongeveer drie miljoen euro overmaakte aan NK Lokomotiva. Ivanusec staat op 32 goals en 18 assists in 166 officiële duels voor Dinamo. In juni gaf hij als basisspeler een assist in de halve finale van de Nations League tegen Oranje (4-2 voor Kroatië na verlenging). De veertienvoudig international komt het best tot zijn recht als linkeraanvaller, maar kan ook uitstekend uit de voeten op 10.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op haal die man nu op.

25 juli 2023 om 23:22

Denk dat we het zelfde moeten doen als Feyenoord bij Antwerp......mislintat wakker worden en een Mio er bij op en je hebt beet.... Kan ook op andere posities spelen. Doe je gelijk Vitik en Sutalo en bij elkaar hebben we net het geld uitgegeven wat Timber heeft opgeleverd... koopje.

25 juli 2023 om 23:27

Denk niet dat hij in de EL wil spelen CL was toch altijd zo belangrijk dacht ik

25 juli 2023 om 23:59

Wij betalen gewoon meer, dat is pas belangrijk zie je ook aan al die spelers die naar Saudi-Arabië gaan, uiteindelijk is de portemonnee hetgeen wat spelers het belangrijkste vinden. Bij ons komt er ook meer geld binnen. Bassey levert bijna net zo veel op als Kukcu en leiden we ook geen verlies op zo het nu lijkt. Daarnaast levert Timber gewoon anderhalf keer Kokcu op. Dat heeft puur met Marketing te maken dat de opbrengst van Ajax gewoon meer is. Er worden simpelweg wereldwijd meer shirts verkocht van Ajax om maar een voorbeeld te noemen.

26 juli 2023 om 00:55

Ajax mag dan wel meer betalen, ze halen er de laatste jaren alleen maar meuk van tov Feyenoord. Ik weet niet hoe trots je daar nou op moet zijn.

26 juli 2023 om 08:06

Prachtig om alle frustratie in deze reactie te lezen. Ze zijn in paniek in Amsterdam.

26 juli 2023 om 08:09

Bespeur bij de mensen waarom het gaat nog geen paniek, die wachten geduldig af tot ze echte versterkingen kunnen halen. Doen ze prima.

26 juli 2023 om 08:37

Dat werd inderdaad altijd hier op dit forum geroepen. Maar nu dat ajax geen cl speelt zullen er vast wel andere zaken belangrijker zijn dan cl voetbal.

26 juli 2023 om 10:44

Jij betaald toch helemaal niets op je SC na waarvan ik betwijfel of jij die wel hebt.
Dat ge-wij altijd, alleen als je daar werkt is het wij.

26 juli 2023 om 11:52

Hij geeft zelf aan CL te willen spelen, anders zou die wel al naar Fiorentine if Mallorca gegaan zijn, die meer kunnen betalen dan Ajax.

Niet alle spelers vinden de portemonnee belangrijk en daarnaast zal Ajax ook njet zomaar meer een salaris van 2-3 mil per jaar weg gaan geven, nu ze CL zijn misgelopen en het dit seizoen nog maar de vraag is of ze het wel gaan halen.

26 juli 2023 om 10:40

Moet je niet voor de derde keer met een bod komen dat niet goed genoeg is.
Helemaal teleurstellend als die 3e ook nier geaccepteerd word.

Kortom: prijs gaat flink omhoog en wordt weggekaapt door een andere club met meer geld. Zo werkt dat helaas in opportunistische voetbalwereld. Een voetballer is zoveel waard als z'n laatste wedstrijd. Als z'n laatste wedstrijd dan een hattrick is, is het niet onlogisch dat een club als Wolverhampton of Crystal Palace met 17 miljoen komt aanzetten en de speler onbetaalbaar maken voor Feyenoord qua transfersom en salaris. Zo werkt dat helaas in voetbalwereld.

25 juli 2023 om 22:07

Yep, wekelijk verdubbelen er tientallen spelers in waarde na een hattrick tegen halve amateurs.

25 juli 2023 om 22:07

We zullen zien ... hij heeft kapitaalkrachtiger clubs afgewezen ...

25 juli 2023 om 22:16

Dan toch maar Vente halen?

25 juli 2023 om 22:20

hahaha ... dan maar beter niets

25 juli 2023 om 22:08

Bedankt voor je voorspellende gave en je onbetwistbare feiten, Zermatt

25 juli 2023 om 22:19

Olympique Marseille had ook al interesse.
Dat is wel een iets grotere club dan Feyenoord en ook betere competitie. Alleen zij spelen voorrondes CL. Ik weet niet of ze daarmee Feyenoord kunnen overtreffen om Ivanusec over te halen.
Verwacht nog wel dat Feyenoord op een staat bij hem ..

25 juli 2023 om 22:33

Betere competitie? Voor zover ik weet staat onze competitie boven die van Frankrijk 😉

25 juli 2023 om 22:43

Nog niet toch?

25 juli 2023 om 23:09

1. Engeland
2. Spanje
3. Italië
4. Duitsland
5. *nederland*
6. Frankrijk
7. Portugal

26 juli 2023 om 09:10

We staan er inderdaad boven, maar als we nu een flutjaar draaien en Frankrijk veel punten pakt, halen ze ons dit jaar weer in. Anders gaan we richting plek 6 (verschil is maar 0.8). Dus wellicht een enorm voordeel dat Ajax in de EL zit en daar als een malle punten kan scoren, wellicht samen met PSV. Dan is alles wat Feyenoord in de CL doet, een bonus.

26 juli 2023 om 10:45

Gaat Ajax als een malle punten scoren?
Vergeet niet dat het huidige Ajax in her niets staat tot het Ajax van de afgelopen jaren.
Hoogmoed is weer heet.

25 juli 2023 om 22:22

Die komt wel. Aardig wat interviews met hem gezien en lijkt mij oprecht een verstandige jongen. Past heel goed in de tactiek van Slot/feye en zal hier denk ik goed aarden. Een perfecte stap om vervolgens door te groeien naar de subtop van Europa.

25 juli 2023 om 22:27

Als clubs pas komen omdat je een hattrick maakt tegen een nummer 2 van de 38e Europese competitie dan moet je er niet heen willen

In de Champions League? Lachwekkend, een voorronde potje tegen een ploeg die in Nederland geen potten zou kunnen breken in de derde divisie. Ik denk dat het wel mee zal vallen. Feyenoord heeft gewoon marktconform geboden en spelen wel Champions League.

25 juli 2023 om 22:00

Astana zou in Nederland gewoon met de topploegen meedoen

25 juli 2023 om 22:04

Haha Astana zou in Nederland misschien net in het linker rijtje meedoen ja. On topic: dit is een hele goede aankoop als het Feyenoord lukt. In ieder geval paar klassen beter als Idrissi imo.

25 juli 2023 om 22:45

Ik heb deze wedstrijd zojuist gezien en vraag me af waar jij op baseert dat Astana hier met de topploegen mee kan doen. Vond dinamo niet bijzonder maar Astana al helemaal niet. Deze jongen kan goed voetballen maar het niveau was ook niet echt hoog.

25 juli 2023 om 22:46

Notabene AZ (met alle respect, maar benzema heeft het over topploegen en AZ is in essentie toch de minste van de 4), heeft astana nog geen 4 jaar geleden met 11-0 (over 2 wedstrijden) afgedroogd. En dan ga jij beweren dat ze met de topploegen mee gaan doen?Dat ze misschien boven ajax kunnen eindigen dit seizoen wil ik nog wel inkomen, maar dat zie ik go ahead Eagles op dit moment ook wel doen

25 juli 2023 om 23:40

Nou ik zit er in ieder geval een stuk dichterbij dan derde divisie.

26 juli 2023 om 03:04

Gast ze staan 2e en werden vorig naar nipt 1e in hun competitie die 36e op de eufa ranglijst staat (van de ongeveer 55 overigens, dus echt wel ver onderaan.) Daar kunnen ze dus redelijk mee, en dan probeer je te claimen dat ze in NL ( momenteel de 5e competitie) ook wel ff mee kunnen doen met de top, dat slaat nergens op.

26 juli 2023 om 09:14

@real_amsterdam, ik wil Astana zeker niet omhoog praten, volg ze niet. Maar 4 jaar is in voetbal behoorlijk veel. Volgens mij promoveerde 4 jaar geleden Twente nog uit de KKD en spelen ze intussen hun 2e jaar Europees (voorrondes, maar toch). Bij dat soort teams hoeft er maar 1 of 2 spelers erbij te zitten die een dergelijk verschil maken, en ze spelen op prima niveau mee.

25 juli 2023 om 22:04

Het gaat er toch om dat hij zich in de kijker speelt?! Maakt niets uit hoe jij dat lachend noemt.....

In de eerste 10 berichten is al vaker gezegd dat dit een mooie aankoop voor fwywnoord is. Zijn goed bezig daar in Rotterdam m35 mix van aanstormend talent en wat oudere bevestigde spelers

Die is inmiddels niet meer te betalen, fijn weer dat treuzelen aan Feyenoord kant. Benieuwd welke Nederlandse alternatief we hier voor gaan halen.

25 juli 2023 om 22:01

Omdat 'ie er 3 tegen Astana scoort? Ik kan 'm ook lezen als dat 'ie Dinamo eigenhandig alvast een ronde verder schiet en nu makkelijker te halen is nu onderhandelingen toch al dicht bij elkaar zaten.

26 juli 2023 om 09:01

Hoezo zou een speler na een hattrick makkelijker te halen zijn? Bij andere clubs valt dit ook op en zullen de prijs opdrijven. Feyenoord had hem gewoon voor dit soort potjes al in huis moeten halen. Door kansloze biedingen met allerlei constructies duurt het allemaal te lang. Waarom kan Stengs binnen een week rond zijn en duurt deze al enkele weken?

26 juli 2023 om 11:56

Omdat Nice het bod van Feyenoord wel meteen accepteerde en wss met Stengs in de maag zag. (Waarom werd hij anders verhuurd vorig seizoen?).

Ivanusec is duidelijk basisspeler en gewaardeerrd bij Zagreb, dus willen ze het juiste bod voor vangen.

Ofwel: je vergelijkt appels met peren Hha.

26 juli 2023 om 13:07

Rustig aan, haha. Ik geef alleen aan dat het ook anders gezien kan worden. Als in: Dinamo Zagreb wil deze onderhandelingen over de voorrondes heen tillen waar Ivanusec belangrijk kan zijn (en verdomd, dat was ‘ie) en nu ze al gelijk 4-0 voor staan kan Zagreb ook makkelijker akkoord gaan met Feyenoord.

‘’kansloze’’ biedingen ook echt. Ze benaderen gewoon de vraagprijs. Als het kansloos was zou Zagreb allang de stekker eruit getrokken hebben.

25 juli 2023 om 22:02

Ze zullen waarschijnlijk wel weer met een El Ghazi, Menig, Misidjan of zelfs Dylan Vente komen aanzetten. Het ouderwetse Van Geel beleid zullen we maar eens zeggen.

25 juli 2023 om 22:06

Omdat Ivanusec (volledig gescout) wellicht niet komt?

25 juli 2023 om 22:10

Wat een negativisme ... Zit je iets dwars?

26 juli 2023 om 09:04

Mij zit in ieder geval dwars dat we weer eens ouderwets niet doorpakken en uiteindelijk bord op schoot scouting doorvoeren met 4 spelers uit de eredivisie/eerste divisie terwijl er zo goed geboerd hebben met transfers zoals een Aursnes en Sinisterra voor een prikkie.

26 juli 2023 om 13:04

Het zit je inderdaad goed dwars merk ik, haha. Wat een ongekend ongeduld denk ik dan. Van den Belt en Beelen twee prima buitenkansjes (a la Wieffer). En grotere transfers kosten nou eenmaal meer tijd. Hoe lang denk je dat Hancko vorig jaar duurde? Ook Sparta Praag trok de onderhandelingen door totdat de voorrondes gespeeld waren om maar wat te noemen.

Ueda wordt nu ook direct op doorgepakt nu Danilo weg is. Wij zitten nu eenmaal niet bovenaan de voedselketen.

Hopen dat door de hitte het internet eruit lag in Marseille en ze deze wedstrijd hebben gemist.

25 juli 2023 om 22:05

Ik hoop het ook. Ben zeer benieuwd of hij naar Feyenoord komt. Ik hoop het van harte, evenals Ueda trouwens.

Ohohoh dit is wellicht slechter. Hij had beter als een natte krant kunnen spelen. Goede voetballer met prima goals vanavond. Zoals meerdere malen aangegeven. Binnenhalen deze beste man. Investeren. Hij gaat het waarmaken. Net als Hancko waar ook duidelijk was dat het een klepper was.

25 juli 2023 om 22:10

Hancko duurde ook zo lang vanwege precies dezelfde reden, zijn ploeg speelde nog voorronde CL. Nadat ze eruit lagen was het binnen weekje rond.

25 juli 2023 om 22:43

Klopt. Daarom doet deze situatie mij er zo aan denken. Hopelijk dezelfde uitkomst. Mijn vertrouwen is hoog dat het goed komt.

Bij Stengs waren er als de kippen bij om te voldoen aan de vraagprijs, maar bij deze jongen doen we er een eeuwigheid over. Kapen wij Stengs, wordt deze jongen van ons gekaapt. Zucht.

25 juli 2023 om 22:12

Ja dat is wel frustrerend als supporter, die Stengs kan mij persoonlijk niet echt overtuigen voor het niveau van Feyenoord... Was dan inderdaad wat daadkrachtiger geweest met deze speler, en had gelijk een prima of

Bod uitgebracht.. waarschijnlijk vis je nu achter het net (maar dat is het risico van een laag bod uitbrengen)

25 juli 2023 om 22:16

Zou jij blij zijn als Twente direct akkoord zou gaan met elke vraagprijs voor een potentiële target? Feyenoord is daadkrachtig genoeg door veel tijd in deze Ivanusec te steken, maar laat zich gelukkig niet volledig gekmaken. Werkt plan A niet, komt plan B. Vorige zomer veel tijd gestoken in Gnonto, kwam achteraf Paixao om maar een voorbeeld te geven.

25 juli 2023 om 22:53

FCtwent3 : De wens is de vader van de gedachte, of niet FCtwent3?

25 juli 2023 om 23:15

Ik zie Stengs als een coinflip: of hij zet zijn hervonden spirit door in de Kuip met Arne Slot als extra katalysator, of mijn twijfels zijn terecht en hij blijkt voor de topwedstrijden een slappe zak te zijn.

25 juli 2023 om 22:13

Heeft natuurlijk vooral met de verkopende club te maken. Ze doen er alles aan om hem ivm de voorronde CL nog iets langer te behouden.

25 juli 2023 om 23:10

Met het risico dat hij zich verder in de kijker speelt bij rijkere clubs. Voor mijn gevoel verhogen we het bod iedere keer met een tonnetje of 2. Dat kon in 2005 nog, maar nu ben je dat kwijt aan vervoerskosten bij wijze van.

Heb in een korte tijd 3 wedstrijden van hem gezien en wat me opvalt is:

Man speelt overal behalve linksbuiten.

Heeft een enorm goede dribbel is alleen niet snel.

Technisch erg goed aanname vaak uit de
drukte, hoge ballen geen moeite om ze in een keer klaar te leggen.

Heeft een goed schot en kan een speler voor de goal zetten.

Moet wel stappen maken in het drukzetten kan dat nog wel eens na laten( enkele momenten).

Ik hoop dat we hem toch na vandaag nog binnen kunnen halen.

Ben benieuwd hoe slot het in gaat vullen voorin.
Een diepgaande 10 plus een overlappende back is een must.

Waarom vraagt Zagreb zo relatief weinig voor een Kroatisch international? Ze zullen toch ook zien dat voor bijvoorbeeld een Tijani Reijnders al 20 miljoen betaald wordt. Om maar te zwijgen over wat clubs uit het rechter rijtje van de PL, zoals een Nottingham Forest, aan enorme bedragen uitgeven.

En dan zeg ik in een ander topic dat deze man geen goeie statistieken laat zien. Sta ik ff voor lul.

25 juli 2023 om 22:21

Speelt ook een wedstrijd of 18 vanaf links en heeft in die tijd 13 G/A genoteerd. Dit lijkt zijn beste positie te zijn dus.

Speelde eerst vanaf 10/rechtsbuiten.

25 juli 2023 om 22:35

Had daarvoor ook stevige concurrentie van Orsic.

25 juli 2023 om 22:41

Dat was idd de man voor bij Zagreb. En speelde ook vanaf links.

Voor m'n mede gespannen Feyenoorders en liefhebbers van mooie transferjosti's: Ivanusec werd in de 94e minuut nog gewisseld. Publiekswissel of..

25 juli 2023 om 22:30

Laten we het hopen!

25 juli 2023 om 23:12

🙏.
Deze vent en Ueda en de transferstress is ook weer voorbij

Waarom heeft Ajax deze "complete" aanvaller niet gescout en op hun prioriteitenlijstje staan 🤔😳⁉️

26 juli 2023 om 09:07

Wellicht omdat hij CL voetbal wilt spelen bij de kampioen van Nederland?

Ben benieuwd of Feyenoord hem definitief kan halen. Zou denk ik een mooie aanwinst zijn wat ik tot nu toe gezien heb van hem. Ook voor de eredivisie eindelijk een club die een grote aankoop daadwerkelijk doet. Wel typisch dat die nu een hatrick scoort.. Hoop dat het snel tot een akkoord komt.

Wedstrijd gezien en tot de conclusie gekomen dat deze jongen niet naar Feyenoord gaat maar naar een subtopper in Engeland of top van Italie.
Wat een geweldige speler is dit zoveel flair en continu dreiging natuurlijk moet je het afspiegelen tegen Astana maar toch zie je dat deze jongen klasse heeft! Zou een topspeler zijn voor de eredivisie gelijk een kandidaat voor beste speler van de competitie.

Wat een transferperiode van feyenoord als dit zo door gaat. Topfavoriet

Mag hopen voor Feyenoord dat Marseille niet mee heeft gekeken of al ergens anders door is geschakeld. Dat zijn prima goals, vooral die laatste is prachtig. Worden interessante weken in Rotterdam, als je Ueda en Ivanusec pakt doe je goede zaken. Gaat Geertruida trouwens nog naar Leipzig?

Hoop echt dat we vandaag dikgedrukte letters gaan krijgen! Dit zou een topaankoop zijn voor Feyenoord en als we onze Japanse vriend er ook nog bij kunnen halen verwacht ik erg veel van ons, dan moet de top 2 echt weer haalbaar zijn en tot de laatste dag voor de titel. Overwintering in Europa moet ook de doelstelling zijn, achterin zit het wel goed, middenveld maak ik me alleen een beetje zorgen over.

Vind het eigenlijk wat te lang duren met deze speler. Nu hij ook nog eens 3x heeft gescoord komt er gelijk weer een paar miljoen bij. Het is te hopen dat achter de schermen al lang een akkoord is gesloten en ze hebben gewacht tot deze wedstrijd voorbij was. Anders ben ik bang dat ze wel eens achter het net kunnen vissen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren