Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kent nog genade met zeer zwak FC Twente

Laatste update:

Feyenoord heeft in de Eredivisie optimaal geprofiteerd van de gelijke speler van PSV (2-2 tegen Willem II) en Heracles Almelo (0-0 tegen Excelsior). In eigen huis had Feyenoord geen kind aan een uitermate zwak FC Twente. De Tukkers kregen in de afgelopen twee wedstrijden in totaal acht goals om de oren en Feyenoord had er even na rust ook al vier gemaakt. FC Twente mocht van geluk spreken dat daarna de handrem er wat op ging: 5-0.

/

FC Twente eindigde de laatste jaren steevast in de top van de Eredivisie met een kampioenschap als hoogtepunt, maar tegenwoordig is de club uit Enschede weggezakt. Vorig seizoen eindigde FC Twente als tiende en dit voetbaljaar gaat het nog slechter. De Tukkers stonden voorafgaand aan speelronde dertien op plek vijftien, waardoor het team van coach René Hake moet knokken om weg te blijven van de degradatieplekken. FC Twente kreeg dit seizoen al 26 tegentreffers (alleen SC Cambuur en De Graafschap kregen meer tegengoals) en in De Kuip ging men er eens goed voor zitten.

De bezoekers traden tegen Feyenoord aan met een piepjong team; de oudste speler in de verdediging is geboren in januari 1995. Zes andere spelers in de ploeg waren twintig jaar of jonger en dat zorgde ervoor dat Feyenoord heer en meester was in de eerste minuten. FC Twente speelde angstig en kreeg na zes minuten een tegentreffer om de oren. Simon Gustafson, die de voorkeur kreeg boven Tonny Vilhena, schoot vanaf de rand van het strafschopgebied fraai raak. Dat deed hij op aangeven van Eljero Elia, die wonderbaarlijk snel was hersteld van een blessure.

/

Gustafson tekende niet veel later ook voor de 2-0, door zwak optreden van keeper Joël Drommel af te straffen. De arme Drommel tikte de bal weg bij een inzet van Michiel Kramer, maar op die manier stelde hij Gustafson in staat om simpel binnen te tikken voor zijn tweede. Het machteloze FC Twente werd van het kastje naar de muur gestuurd en het leek wachten op meer doelpunten, maar de Tukkers mochten van geluk spreken dat Feyenoord in de laatste fase voor rust slordig was in de afronding. Met name Kramer baalde daarvan, omdat hij nog niet had gescoord in De Kuip.

Dik dertig tellen na rust kreeg Kramer dan wel zijn felbegeerde doelpunt in eigen huis. De spits kopte fraai binnen bij een uitstekende voorzet van Dirk Kuyt (3-0). Een uitstekende voorzet later, dit keer van Rick Karsdorp, was het ook 4-0: Karim El Ahmadi deed zijn oude club pijn door binnen te prikken. FC Twente moest vanaf dat moment oppassen voor een monsterscore, want het frivole Feyenoord was dus ijzersterk uit de kleedkamer gekomen. Invaller Bilal Basacikoglu raakte de paal, maar daarna kende Feyenoord genade met de Tukkers. Het tempo ging omlaag, tot invaller Tim Hölscher weer voor opschudding zorgde. Hölscher kwam het veld in en kreeg 49 tellen later een rode kaart. Het record in de Eredivisie blijft in handen van Ajacied Marcio Santos, die ooit na negentien tellen rood kreeg. In de absolute slotfase prikte Basacikoglu er toch nog een doelpuntje bij: 5-0.

Denk jij dat FC Twente nog op gaat klimmen richting het linkerrijtje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een luie zak is Gutierrez zeg, nooit meer opstellen, loopt er elke week bij als een zak zand, maakte onder andere een grote fout waardoor de 1-0 ontstond. Daarnaast was het verder weer bedroevend van Twente, zoals elke week tegenwoordig. Het leek er op alsof de spelers niet wisten waar ze mee bezig waren.

Ook weer jammer dat er weer een aantal hersenloze Feyenoord "supporters" waren die het blijkbaar nog steeds hilarisch vinden om vuurwerk geluiden te maken.

22 november 2015 om 16:25

Die vuurwerk geluiden supporters hou je altijd. Voetbal is voor het hele volk, jammer dat daar altijd hersenloze mensen tussen zitten die de maatschappij niet beter maken. Maar ik zal als ik jou was zorgen om Twente maken. Het is een club van niks aan het worden op de ranglijst.

22 november 2015 om 16:37

Naar jezelf kijken. Twente supporters roepen bommen op Rotterdam. Dus niet zo hypocriet

22 november 2015 om 16:40

Vuurwerkgeluiden helemaal niet gehoord in de Kuip. Wel bommen op rotterdam.

22 november 2015 om 16:43

Dan heb je met je oren dicht gezeten. Het was niet massaal maar je hoorde af en toe wel een "vuurpijl".

22 november 2015 om 16:53

Je hebt gelijk.. Maar ben ervan overtuigd dat je je er minder aan geergerd zou hebben als je gewonnen had. Niet zo moeilijk over doen. Dat soort idioten hou je bij iedere voetbalclub. Ook bij Twente trouwens....

22 november 2015 om 17:06

Daar ben ik het zeker mee eens! dat is ook zo (ook al had ik niet verwacht dat we hier een punt zouden halen)

En het gedrag van Twente supporters keur ik ook niet goedmet dat bommen op Rotterdam slaat ook nergens op gewoon triest

22 november 2015 om 16:41

Ook jammer dat het uitvak massaal "bommen op Rotterdam" zong. Al voor de wedstrijd en ook tijdens de wedstrijd. Echter is het natuurlijk onsmakelijk om die vuurwerk geluiden te uiten.

22 november 2015 om 16:47

Wat pas echt jammer was, was dat een paar twente suporters het nodig vonden om door de minuut stilte heen te schreeuwen

22 november 2015 om 16:47

Ook weer jammer dat een aantal hersenloze 'Twente' supporters het nodig vonden om 'Bommen op Rotterdam' te zingen en dat ze tijdens een minuut stilte niet stil kunnen zijn.

22 november 2015 om 17:39

Oa de knvb, utrecht en feyenoord vinden het nu eenmaal prima dat de supporters vuurwerkgeluiden maken om mensen te kwetsen met de doden en gewonden van de vuurwerkramp. Deze organisaties kun je dat meer kwalijk nemen dan die hersenloze supporters op de tribune die dit doen en waarvan het geaccepteerd wordt.

22 november 2015 om 18:12

Slaat idd nergens op maar als je in het stadion zat kon je eerst horen dat de twente aanhang zong over de bommen op rotterdam.

22 november 2015 om 20:14

Kan iemand mij vertellen wat ''vuurwerkgeluid'' is? Het gooien van strijkers ofzo?

Wedstrijd overigens niet gezien. Maar 5-0 zegt genoeg. Twente is weer terug bij af, en dan heb ik over het net gepromoveerde Twente.

Prima wedstrijd als Feyenoord zijnde. Maar wat is Twente een bedroevend slecht team. Het is 100% een degradatie kandidaat. Als Zyiech er niet was dan stonden ze stijf onderaan.

22 november 2015 om 16:30

Ik heb gewoon medelijden met Ziyech. Zo een man gun je toch een beetje team om je heen. Ik hoop dat hij snel weg gaat

22 november 2015 om 16:34

moet hij eens gaan werken, verschrikkelijk vandaag egoïstisch zelfs!

22 november 2015 om 16:44

Vind je het heel gek als hij de enige is die een goed is? Ik vind het wel logisch dat als niemand iets brengt bij Twente, dat Ziyech bij zichzelf denkt, laat ik het zelf allemaal maar doen/proberen.

22 november 2015 om 16:54

Ja die is voor zichzelf aan het spelen in de hoop in de winterstop weg te kunnen.

En neem het hem eens kwalijk.

22 november 2015 om 17:31

@troy
Nee. Hij liet structureel zijn man lopen en verdedigde niet mee. Als depay dit doet dan deugt hij niet en heeft hij teveel sterallures.

Feyenoord speelde niet eens heel goed. Als ze echt goed speelde, was het zeker 8-0 geworden.

22 november 2015 om 16:26

Ja en als iedereen bij Twente heel goed speelde waa het 4-4 geworden

22 november 2015 om 16:28

Haha, met welke kwaliteit hadden zij tegenstand kunnen bieden? Snap je sarcasme, maar Feyenoord speelde erg laks hoor en dat zegt wat over Twente

22 november 2015 om 16:29

Das niet waar. Ik denk dat als Twente heel goed was geweest ze met twee doelpunten verschil zouden verliezen. De achter- en voorhoede zijn namelijk om te janken en hun middenveld (dat in potentie zeer aardig is) was vandaag verschrikkelijk slecht.

22 november 2015 om 16:30

Het ging er niet om dat ze heel goed speelden. Als Feyenoord slecht zou hebben gespeeld zouden ze ook wel winnen. Maar als ze vandaa ietsjes scherper waren..........8-0...?

22 november 2015 om 16:37

Dan was het 5-4

22 november 2015 om 16:55

Defban, weet je uberhaupt wat sarcasme betekent? Want dat was dit niet.

Gefeliciteerd Feyenoord. Klinkende overwinning! :-)

Jammer van de vuurwerkgeluiden, nergens voor nodig.

22 november 2015 om 16:54

Vooral jammer van de Twente fans die bommen op Rotterdam zingen en tijdens een respectvolle minuut stilte het nodig vinden erdoorheen te gaan schreeuwen!

22 november 2015 om 20:38

Triest ja. Ik liep me er ook aan te ergeren in de Kuip. Echter was vandaag van beide supporterszijden het gedrag niet chic. Door de minuut stilte heen gaan bléren voor de slachtoffers in Parijs door de Twente supporters was een ander dieptepunt. Klaarblijkelijk blijft het voor sommigen te moeilijk om zich niet als randdebiel te gedragen.

Twente moet echt gaan vrezen voor degradatie nu... Als Feyenoord nog iets scherper was geweest had het zo 10-0 kunnen worden!

22 november 2015 om 16:34

De nonchalance spatte ervan af na de 4-0. Deze wedstrijd had minstens 8-0 moeten eindigen, maar hoe achteloos er passes werden gegeven die of niet aankwamen, achter de speler werden gespeeld of op het verkeerde been. Achja, liever dat ze zo spelen bij een ruime voorsprong en de eerste 50 minuten waren goed.

Ondanks een 5-0 ben ik niet helemaal tevreden! Feyenoord moet echt leren om de tegenstanders op de slachtbank te leggen! In het verleden werden er om dit soort dingen de wedstrijden weggegeven. Ik zat maar steeds te kijken wanneer er weer gescoord zou worden dus een 5-0 vind ik te weinig vandaag

Jammerlijk dat de scheids nog wilde laten zien wat voor grote kerel hij was. Onzinnig om die jongen een rode kaart te geven. En verder viel het me als Feyenoordsupporter enorm op hoe Ziyech alleen maar met Ziyech bezig was. Ik denk dat er vier a vijf momenten in de eindfase zijn geweest waarbij hij ervoor koos om zelf te schieten. Misselijkmakend. Dit Twente is rijp voor degradatie.

22 november 2015 om 16:34

Inderdaad een belachelijke rode kaart. Die jongen wil duidelijk gewoon die bal over de zijlijn glijden, maar is te laat. En Ziyech, wat een treurnis straalt die jongen uit. Die is daar komende winter weg denk ik.

22 november 2015 om 16:47

Vraag me af hoeveel er voor hem betaald gaat worden. Denk dat menig scout hem na deze wedstrijd direct van het lijstje heeft afgegooid. Kan beter nog een stap maken in Nederland of in de Belgische top, alvorens hij naar de grote competities wil gaan. Daar is hij namelijk niet klaar voor.

22 november 2015 om 16:47

Kom op zeg hij was er langs,de tackle was van achter,veelbelovende aanval,hoe roder wil je m hebben?

Wat een kans op een grote overwinning laat Feyenoord hier liggen zeg,dit Twente was duidelijk het slechtste elftal waar we dit seizoen tegen hebben gespeeld,schande dat je er geen 8/9 maakt. Maar ja voor Feyenoord is 5 al veel als je de laatste jaren kijkt.

Nog een minpunt dat vanuit beide supporterskampen rare geluiden en stomme liedjes gezongen moeten worden. Ben wel blij dat het er bij Feyenoord nog maar een paar imbecielen zijn die fluiten.

22 november 2015 om 17:13

Wat een onzin! je hebt 5-0 gewonnen wees gewoon eerlijk en zeg dat het geel was. tackle was van de zijkant en niet van achter.

het waren jullie toch die tijdens de klassieker lekker ''mannelijk speelden'' met tackles van achteren en harde aanslagen. dat vond ik ook lekker dat mannelijke spel en daar was ik het mee eens.

waarom dan nu hypocriet gaan doen en zeggen dat dit super rood was...nee! dit was tijdens die desbetreffende klassieker geel geweest want tijdens die klassieker heb ik wel 6 van zulke tackles gezien van feyenoord denk bijvoorbeeld aan die aanslag van Elia.

Wel gefeliciteerd met de overwinning! de lijn doortrekken want ik zie jullie liever kampioen worden dan die club uit Amsterdam!!! succes en groeten uit Twente!

22 november 2015 om 17:20

Karsdorp kreeg er ook eens rood voor.. werd destijds teruggedraaid. Kijken hoe consequent de arbitragecommissie is..

22 november 2015 om 17:20

Hypocriet? Wat is er mannelijk om iemand neer te schoppen terwijl er geen kans is om hem te ontwijken? Rood is rood en niet bij 0-0 wel en 4-0 niet das pas hypocriet.

22 november 2015 om 19:13

Vanuit mijn positie in t stadion dacht ik van achter,op de beelden was het idd van zijkant,maar vind het toch echt rood hij mikt geeneens op de bal en Karsdorp was dus gewoon doorgebroken blijft rood.

22 november 2015 om 16:45

Nouja ik ben nog steeds blij dat schreuder weg is!

Heb onder hake al meer goede wedstrijden gezien dan Schreuder in 1,5 jaar

22 november 2015 om 17:01

Nou ben ik wel heel benieuwd naar wat jij een goede wedstrijd van Twente vond? Ik heb ze dit seizoen nog niet gezien

22 november 2015 om 17:04

ja ook minstens zo veel slechte wedstrijden, 4-2, 4-1 en nu 5-0 verliezen op rij. Hake is ook geen verbetering gebleken tot nu... komt ook natuurlijk door het spelersmateriaal en spelers die al weten dat ze na dit seizoen vertrekken of zelfs al deze winter.

22 november 2015 om 17:59

Schreuder is nog steeds grotendeels verantwoordelijk voor deze dramatische serie. Een nieuwe trainer verdient een fatsoenlijke voorbereiding, tuurlijk kan Hake hier niet zomaar weer een stabiele subtopper van maken. Ik hoop op een flinke transformatie in de winterstop, andere verdediging, andere spits en lamzakken als Gutierrez zo snel mogelijk de deur uit.

Verdiende zege, jammer dat Feyenoord er niet voor meer doelpunten ging. ze konden makelijk voor 7/8-0 gaan. En die juiching van Bilal vind ik een beetje ongepast.

22 november 2015 om 16:29

Ja idd die bewegingen kunnen nu ff niet, dat moet hij ook wel begrijpen.. Hoop dat Gio hem er even op aanspreekt.

22 november 2015 om 16:36

Heb dat niet meegekregen,wat deed hij dan?

22 november 2015 om 16:38

Hij maakte een soort schietbewegingen met zn armen. Dat doen spelers normaal wel vaker, maar met die dreiging is dat natuurlijk flink ongepast.

22 november 2015 om 16:49

Nou ja. Dus met de dreiging mag dat niet meer? Wat een onzin. We kunnen wel heel erg doorschieten vind je niet?

22 november 2015 om 17:38

Tja erg slim is het natuurlijk niet. Hij zette zich voor de hele wereld enorm voor paal met die achterlijke duikeling en blijven doorrollen tegen Ado. Als je dan zelf moslim bent en een week geleden hebben extreme moslims een aanslag gepleegd, dan moet je geen schiet bewegingen maken als je er even bij nadenkt.

22 november 2015 om 20:16

Waarom zou je in godsnaam eerst je respect en steun bewijzen aan Parijs om vervolgens als je scoort schietgebaren te gaan maken? Dan geef je toch een signaal af dat het je niet boeit?

Goede eerste helft, maar die tweede helft heb ik me ook wel geërgerd aan de onzorgvuldigheid, ze hadden er zeker nog drie kunnen en moeten maken. Maar goed al met al een mooie uitslag natuurlijk, vooraf teken je ervoor.

22 november 2015 om 18:02

We komen inderdaad nog goed weg met 5-0. Echt ongelooflijk, maar twente is echt een degradatiekanditaat dit seizoen.

Gefeliciteerd feyenoord fans.


Wat is er gebeurd met Mokotjo zeg.

Hij is geen schim meer van de Mokotjo die hij bij PEC was.

22 november 2015 om 16:34

Zelfde als mokthar, die was ook niet meer de speler die hij bij Zwolle was. Blijkbaar is de druk bij Twente groter als bij jullie.

22 november 2015 om 16:40

En andere taktiek, andere sfeer 😊 en t gaat er gemoedelijker aan toe bij pec als bij twente

23 november 2015 om 00:16

En daar schuilt het grote gevaar, dat gemoedelijker. Publiek komt op het resultaat af. En als het een keer tegenzit en Zwolle zit niet meer in die flow. Dan worden ze kritischer. Die aanhang heb je bij ons ook. Niks is meer goed. Wat wil je, ze zijn getrokken door mooi voetbal. Kampioenschap. Het kon niet op. En nu gaat het minder. Ze blijven weg en degene die gebleven zijn. Die zijn weer kritisch.

Komen we met 5-0 nog goed weg. Het zag er echt niet uit. Met een achterhoede van gemiddeld nog geen 20 jaar mis je toch nog de ervaring van Uvini, Katsikas en Schilder. Nu maar richten op de kleine ploegen en hopen daar voldoende punten te sprokkelen.

22 november 2015 om 16:31

Als je zelfs al Schilder mist, dan zegt dat heel wat..

Zijn er uberhaupt positieve punten te benoemen voor FC Twente, buiten dat de jonge jongens ervaring opdoen.

22 november 2015 om 16:38

Haha, dat zegt heel veel indrrdaad want Schilder heb ik al erg vaak verafschuwd. Enige positieve is dat de financien weer wat op orde komen. Het is natuurlijk wel hopen dat we niet degraderen.

22 november 2015 om 16:48

Het meest kwalijke aan dit Twente vind ik dat de 'talenten' die ze hebben geen schim van talent laten zien. In hoeverre zit daar nog veel groeipotentie in?

22 november 2015 om 16:38

Eerst zeikte jij altijd Schilder af en nu is het ineens weer een genot van een verdediger.

22 november 2015 om 16:39

Waar lees jij genot? Het blijft een waardeloze verdediger, maar zelfs nog beter dan wat er nu staat.

22 november 2015 om 17:47

@jansen

Typisch een Twentenaar ineens heel hoog van de daken en nu ineens laag op de ranglijst en alles relativeren van andere clubs of het slecht is en zelf nu ineens weer doen of alles goed is.

22 november 2015 om 18:02

Ik vraag me af met wie je mij verward. Geeft niets. Ik zie meer Twentenaren die niet realistisch zijn.

Ingecalculeerd verlies, niks aan de hand.

Wel weer heel matig gespeeld, maar wat kun je verwachten van zon jong team.

Komende 3 wedstrijden zijn wel van belang, willem 2 thuis, excelsior uit en de graafschap thuis. Als we die 3 winnen is er niks aan de hand, maar we moeten minimaal 6 punten halen. Come on Twente! En altijd trots daw veur Twente bunt!

22 november 2015 om 16:31

Ik denk niet dat Twente een punt gaat pakken uit die drie wedstrijden. Twente leverde vandaag niet eens strijd en het voetbal is al niet om aan te gluren. De Graafschap en Excelsior hebben in ieder geval de 'kwaliteit' om er vol voor te gaan, iets wat Twente absoluut niet laat zien.

22 november 2015 om 16:31

Verliezen is niet erg, maar de manier waarop is natuurlijk wel zorgelijk. Wel mooi dat de fans van Twente er achter bleven staan.

22 november 2015 om 16:35

We kunnen ook niet anders, 4 nederlagen op rij. Lang geleden dat dat gebeurt is. Maar goed, het is niet anders

22 november 2015 om 16:40

Ja ik weet hoe het is zo'n situatie. FF volhouden dan komen er echt wel weer betere tijden.

22 november 2015 om 16:38

In deze vorm heeft twente alleen tegen de graafschap kans op punten denk ik zo.
Excelsior is goed bezig dit seizoen en willem II schat ik ook hoger in eigenlijk.

Die lichaamstaal van Ziyech zegt zo ontzettend veel. Wat een armoede bij Twente zeg. Een voor Feyenoorders helaas maar al te bekende situatie.

22 november 2015 om 16:38

Zeker. Bij Twente lopen geen jongens als De Vrij, Fer, Wijnaldum, Castaignos. Zelfs geen spelers als Bahia of Lucius, die in elk geval redelijk betrouwbaar zijn voor het team. Wat er daar nu rond loopt, is simpelweg niet bijzonder talentvol.

22 november 2015 om 17:04

Op zich is dat wel vreemd omdat hun jeugdelftal voor een jaar of wat geleden onder Kluivert landskampioen is geworden. Daar zou toch eea aan talenten in moeten zitten..

22 november 2015 om 16:39

Ja wel enigszins bekend inderdaad, maar bij feyenoord is het voor mijn gevoel destijds (gelukkig) nooit zo dramatisch geweest als nu bij twente.

22 november 2015 om 16:47

Omdat wij terug konden (moesten) vallen op grote talenten als Wijnaldum, Fer en De Vrij. Ook jong en wisselvallig, maar van een veel hoger niveau dan de jongens die nu bij Twente spelen.

22 november 2015 om 17:03

Ja inderdaad, die waren al een stuk verder dan deze groep talenten. Daar heb ik ook nooit angst gehad voor degradatie, maar bij twente durf ik dat echt niet te zeggen.

22 november 2015 om 16:39

Met je eens. Volgens mij zijn veel Feijenoorders vergeten waar ze vandaan kwamen (ik herinner aan de 10-0 van PSV)

22 november 2015 om 16:47

Nee hoor, maar we vergeten ook niet hoe de Twente supporters toen konden lachen om Feyenoord, heb weinig medelijden voor twente daardoor.

22 november 2015 om 17:06

Feit dat ie het nu naar voren brengt getuigd ook niet van veel sportiviteit.....

Ik denk dat Twente een Duitse trainer er neer moet zetten, hoeft niet eens een ervaren trainer te zijn. De Duitse winnaars mentaliteit en het doorzetten van de Duitsers kan dit misschien nog laten voetballen. Verder eerst maar eens 5-3-2 gaan spelen met 2 snelle aanvallers en dan zien we het wel. Dit jaar kijken we wel vaker naar 4-0, 1-4, moeten we maar aan wennen. Volgend jaar beter!

22 november 2015 om 16:57

Moet je wel de voetballers ervoor hebben. We hebben te weinig kwaliteit

Blij met de uitslag,al had het natuurlijk minimaal 7-0 moeten worden.
Vond het geen beste pot,maar uiteindelijk telt het resultaat.

Vond de rode kaart toch wat zwaar,had van mij ook met geel afgekund.

Wat zitten er toch een lapswansen tussen het publiek zeg.
Wel een minuut stilte kunnen houden,om dan vervolgens tijdens de wedstrijd vuurwerkgeluiden gaan maken,een hele dikke bah.

Weet niet wat er met de spelers van Twente aan de hand is,maar had niet het idee of de spelers weten hoe ze op de ranglijst staan.
Er zit totaal,maar dan ook totaal niks in dit elftal. Het loopt maar te sjokken etc,echt waardeloos.

Toch jammer dat we dit soort wedstrijden niet volledig uitbuiten. Had best 7/8-0 kunnen en eigenlijk ook moeten worden. Zeker met het doelsaldo van Ajax moeten we daar echt iets aan gaan doen i.p.v. de wedstrijd rustig uitspelen. Het verschil is gewoon nu al te groot daarvoor als we mee willen blijven doen om de titel.

Dat Twente zwak speelde is nog zacht uitgedrukt. Wat is er aan de hand daar?!
Oké, ze hebben geen team dat overloopt van de kwaliteiten, maar het is ook gewoon laks en slap. Daar kan toch wat aan gedaan worden zou je zeggen?

En zeker de verdediging. Als zelfs Nelom zichzelf op zijn elf-en-dertigst alleen voor de goal kan zetten weet je dat het goed mis is. Wat een amateurs in die achterhoede. En dat meen ik serieus. Ik pik geregeld een wedstrijdje van fc Lienden mee, en zij staan gewoon beter gepositioneerd en grijpen wel in wanneer dat nodig is.

22 november 2015 om 17:01

De verdediging vandaag is allemaal 2e en 3e keus. Schilder, katsikas, uvini en ter avest is de beoogde verdediging maar ze zijn allemaal geblesseerd. Daarnaast is bijen absoluut geen linksback en zijn bijen, andersen en vd lely nog niet klaar voor wekelijks topvoetbal en dan heb je tapia die een middenvelder is. Dus wat wil en kun je verwachten van zon verdediging?

Ik hoor iedereen hier over feyenoord supporters zeuren over vuurwerk. Kijk eerst naar je eigen supporters die eerst een minuut stilte verstoren en vervolgens bommen op rotterdam roepen.
Ik zit zelf naast het uitvak en heb maar 1 keer iets aan vuurwerk gelieerd gehoord

Na de uiteindelijk op het tandvlees behaalde 2-2 tegen Ajax kon het optimisme bij een aantal Twente fans niet op. Een aantal wedstrijden later vraag ik me af of de vorige trainer hier wel iets aan kon doen.


Wanneer doen die kut knvb plus die scheid scheidsrechters iets tegen die vuurwerkgeluiden in de stadions.
Er was toch afgesproken dat bij kwestende geluiden de wedstrijd zou worden stilgelegd ,maar dat telt alleen maar voor de clubs uit het westen.
Als wij sissende geluiden laten horen (wat ik afkeur) dan staat heel Nederland op zijn kop .
Het liep al fout dat de dag na de ramp FC Twente wel moest voetballen ,was dit in Amsterdam gebeurt
of Rotterdam dan was die wedstrijd wel verzet.
En die burgemeester uit dat kakkeriakkendorp is ook geen knip voor de neus waard want die zat wel in het stadion maar deed niets

22 november 2015 om 18:05

Dus bommen op rotterdam roepen vind je wel netjes?

22 november 2015 om 18:07

En een minuut stilte verstoren. Heb hun vaker dingen over rotterdam horen roepen dan vuurwerk geluiden. Ga lekker terug naar duitsland en daar uithuilen

22 november 2015 om 20:39

Ik kom niet uit Duitsland maar wel er dichtbij ,maar ik heb het liever te doen met een Duitser dan met een middelmatige westerling

22 november 2015 om 20:40


Jullie doen het al vanaf het begin schijt kakkerlakken

22 november 2015 om 20:50

Focus eerst op jezelf in plaats van naar anderen te wijzen. Volwassen kerels die vuurwerkgeluiden moeten maken op zondagmiddag om je tegenstander te krenken, hoe zielig ben je dan?

Dit FC Twente is rijp voor de slacht. Feyenoord had ze vandaag compleet kunnen vernederen, maar speelde ook erg matig. Dankzij Drommel een redelijk hoge uitslag, maar Feyenoord was schandalig slordig en nonchalant. Vilhena waardeloos, Kuyt liet weinig zien en Kramer bewijst wederom een matige spits te zijn die slechts met het hoofd zo af en toe gevaarlijk kan zijn. Een Feyenoord in vorm met gemotiveerde spelers had hier makkelijk de dubbele cijfers moeten halen.

Pff respect voor Feyenoord. Gewoon keihard erop klappen en een zo groot mogelijke score neerzetten. Kan PSV een flink voorbeeld aan nemen. Feyenoord is de grote favoriet voor de titel in mijn ogen. Er staat echt een ongelooflijk goed team, dat moeten we niet vergeten. Met Van der Heijden, Botteghin en Vejinovic zijn er deze zomer 3 spelers gekomen die het bij een subtopteam erg goed deden. Als je daarnaast ook nog een groot talent uit Zweden, de (bijna) topscorer van de Eredivisie en 2 spelers van de Europese top haalt, staat er gewoon een heel goed team. Tel daarbij op dat Kongolo, Van Beek, Karsdorp, Vilhena en Basacikoglu zich goed ontwikkelen, en je kan gerust spreken van een kampioenswaardig team. Maar dan moet het er wel van komen. Nu of nooit is het voor Feyenoord.

22 november 2015 om 17:29

De score was lang niet zo hoog als mogelijk. Ik vind het mooie woorden van je, maar Feyenoord is absoluut niet een ploeg die door blijft gaan bij een voorsprong. Je zag het vandaag ook, iedereen vond de 4-0 wel prima.

23 november 2015 om 18:36

Ik vind dat als je doorbeukt tot 4-0, je lekker lang door bent gegaan. PSV (waar het niet lukt) vindt het na 1-0 al goed, net als Internazionale (waar het wel lukt).

24 november 2015 om 10:58

Dat is op zich wel zo, maar na de 4-0 waren er nog 40 minuten te spelen, maar vanaf toen vond iedereen het wel best. Als je echt door wil beuken, en dat kon heel simpel zondag, dan waren er wellicht dubbele cijfers gekomen.

Feyenoord zonder subliem te spelen heer en meester tegen een onthutsend zwak Twente. Als Feyenoord wat scherper was geweest hadden de dubbele cijfers erin gezeten.
Twente mag blij zijn dat de Graafschap zeker rechtstreeks gaat degraderen op de Graafschap na zijn er geen zwakkere teams dan Twente.

Eh,vooraf had ik op dit forum al gezegd,dat we het lastig zouden krijgen,en op voorhand rekening moeten houden met 2-0/3-1,voor Feyenoord,uiteindelijk dus 5-0
Zoals meerdere met mij ,ben ik blij dat het geen 8,of 9-0 is geworden.
Dirk zei het heel diplomatisch bij Fox,dat Twente een beetje op zoek is naar de juiste balans,terwijl die joost hem iets anders proberen te laten zeggen.
Jammer voor jou joost,het is je niet gelukt,van Dirk kun jij leren hoe je het moet verwoorden.
En voor Feyenoord/fans: gefeliciteerd

Snap nog steeds niet waar Schreuder weg moest. Nu gaat het veel slechter. Regelrechte degradatiekandidaat. Met een hele hoge begroting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren