Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag gunt Klaassen negentig minuten in verloren oefenduel

Laatste update:

Ajax heeft woensdagmiddag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht verloren. De ploeg van Erik ten Hag ging op sportpark De Toekomst met 0-1 onderuit door een doelpunt van Moussa Sylla. De trainer van Ajax koos ervoor om enkel reservespelers en spelers van het beloftenelftal te laten spelen. Komend weekend komen beide clubs niet in actie in de Eredivisie door interlandverplichtingen.

In een gelijkopgaande openingsfase miste Danilo een kopkans en wist doelman Charlie Setford zijn doel schoon te houden bij een gevaarlijke mogelijkheid van de bezoekers. Op slag van rust slaagde Utrecht er alsnog in om het duel open te breken, toen Sylla voor de openingstreffer zorgde. De beginfase van het tweede bedrijf was voor Ajax, zonder dat de Amsterdammers tot uitgespeelde kansen kwamen.

Ook de aanvalsdrang van Utrecht leverde geen treffer op. Ajax mocht zich daarbij gelukkig prijzen met doelman Setford, die Ajax enkele keren op de been hield. De pas zeventienjarige Engelsman stond op de juiste plek bij een afstandsschot en stopte in de absolute slotfase een strafschop van Simon Gustafson. Bij Utrecht maakte Tommy St. Jago na lang blessureleed zijn rentree.

Opstelling Ajax: Setford; Regeer, Schuurs, Rensch, Baas (46. Salah-Eddine); Klaassen, Fitz-Jim (62. Hlynsson), Taylor; Rasmussen (62. Martha), Danilo (82. Musampa), Daramy (82. Banel)

Opstelling FC Utrecht: Oelschlägel; Meissen, St. Jago (46. Huizing, 85. Sanches Fernandes), Janssen, Zagré; Van Overeem, Ramselaar, Van den Berg (68. Van der Kust), Gustafson; Sylla, Balk (80. Maddy).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had gedacht dat als je twaalf miljoen waard bent je wel enigszins kan voetballen, maar dat valt dus echt vies tegen bij sommigen.

26 januari 2022 om 16:55

Heb je deze wedstrijd kunnen kijken ergens dan?

Typisch Utrecht weer he, die kunnen zich ook alleen maar opladen voor wedstrijden tegen Ajax

Wel benoemen dat Ajax niet met basisspelers heeft gespeeld, maar ook Utrecht speelt lang niet met de gebruikelijke 11 volgens mij.

26 januari 2022 om 20:19

Precies, staan maar 4 basisspelers van Utrecht in. En janssen en gustaffson zitten ook alweer een tijdje op de bank.

26 januari 2022 om 20:58

Geen enkele basisspeler zelfs.
Van Overeem en Ramselaar spelen wel regelmatig, maar dit jaar (ramselaar mede door corona) geen basisplek. En na de winst van zondag zal Hake ook wel vasthouden aan dezelfde namen. Sylla en Janssen ook regelmatig gespeeld, maar nu allebei al een tijd niet (gepasseerd en geblesseerd).
Alleen maar wisselspelers en jeugdspelers van Utreg

Klaassen moet na dit seizoen zijn heil ergens anders zoeken
Leuk 90 minuten in oefenduel
Onderspit delft hij tegenover Berghuis

26 januari 2022 om 17:57

Je hebt meer dan 11 spelers nodig hè, hopelijk blijft hij lekker en pakt hij zijn speeltijd

26 januari 2022 om 18:08

Ja snap ik maar het aantal minuten wat Klaassen krijgt is hij echt niet blij mee

26 januari 2022 om 19:06

Dat managet eth ook niet goed. Net als met Nico

26 januari 2022 om 22:09

Nou kijkend naar Gravenberch de afgelopen weken/maanden hoop ik dat Klaassen eindelijk weer eens in de basis mag starten. Gravenberch als zeker 2 maand keer op keer slechtste op het veld.

Even een vraagje. Hoezo wordt er niet gespeeld vanwege interlandverplichtingen?

26 januari 2022 om 17:33

Er zijn WK-Kwalificatie wedstrijden in Noord- en Zuid-Amerika. Door corona waren daar een hoop wedstrijden afgelast, dus die moeten nog aardig wat wedstrijden spelen.

26 januari 2022 om 17:50

Ah, dat is duidelijk. Ik heb dat helemaal gemist.

Ach het is een oefenpot dus ….

Goed om te zien dat bij Utrecht St. Jago weer minuten heeft gemaakt. Beide teams absoluut niet in hun sterkste opstelling. En beide partijen hebben dit goed geheim weten te houden

Het is wel opvallend hoe ver Klaassen weggevallen sinds zijn blessure en Berghuis het overgenomen heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren