Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft driejarig contract klaarliggen voor oude bekende

Laatste update:

FC Porto heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Champions League en Feyenoord moet nu nog vrezen voor een bod van de Zuid-Europeanen op Jordy Clasie. Fred Rutten weet wel wie de middenvelder zou kunnen vervangen: hij hoopt op een hernieuwde samenwerking met Karim El Ahmadi. De vraag is of de Marokkaans international terug naar Nederland gehaald kan worden.

/

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord een driejarig contract klaarliggen voor de middenvelder en staat El Ahmadi wel open voor een rentree in De Kuip. Het grootste struikelblok is echter de transfersom die aan Villa moet worden betaald: het eerste bod van Feyenoord zou niet hoger zijn geweest dan vier ton. Villa zou dat bod direct van tafel hebben geveegd.

De 29-jarige El Ahmadi kwam in de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen niet in actie en heeft nog een eenjarig contract bij Villa. Rutten erkende afgelopen weekeinde de interesse in El Ahmadi. “We hebben naar hem geïnformeerd”, vertelde de coach van Feyenoord. “Daar hoef ik niet omheen te draaien. De rest is aan de directie. Ik denk dat hij een type is dat heel goed de rust in het team kan brengen. Je hoopt altijd op spelers die iets extra's kunnen brengen. En niet op spelers voor de breedte, want die hebben we hier al.”

Karim El Ahmadi zou een aanwinst zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

4 Ton!?!?! Erg schaamteloos, doe dan minimaal het bedrag dat ze aan ons hebben geboden destijds of in de buurt daarvan, dit een top middenvelder voor de eredivsie, 3-4 miljoen is een mooi bedrag, vooral in Engeland is dat wisselgeld 4 ton man man.

27 augustus 2014 om 10:53

Dan betaal je dus het bedrag waarvoor Aston Villa hem van Feyenoord overnam, ik mag aannemen dat Aston Villa niet al te moeilijk doet. Uiteindelijk hebben ze Vlaar voor 4 miljoen kunnen kopen en El Ahmadi voor 3,75, als Karim terug wilt naar Feyenoord kan Villa het niet maken om al te veel te vragen, 4 ton is inderdaad bijzonder weinig, maar veel meer dan een miljoen zal het denk ik niet worden hoor.

27 augustus 2014 om 10:53

Zal wel rond de 1 miljoen worden, El Ahmadi zat niet eens meer bij de selectie van Aston Villa afgelopen weekend en heeft geen restwaarde meer. Dan ga je daar geen 3-4 miljoen voor betalen lijkt me.

27 augustus 2014 om 10:54

Hetzelfde bedrag? Ben je helemaal wijs. Deze jongen heeft geen marktwaarde meer over hoor. Dus als je 3/4 miljoen bieden, plus zijn salaris, kost deze jongen 2 miljoen per jaar. Dat is veels te veel. El Ahmadi is een leuke voetballer, maar we weten ook allemaal dat het niet een type is die de club op sleeptouw neemt.

27 augustus 2014 om 10:59

Geen restwaarde, laatste jaar contract, 3 a 4 miljoen? Dan heb je wat gerookt hoor...
Overigens prima versterking. Brengt zoals gezegd rust en is in de passing minimaal gelijkwaardig aan Clasie. Voor een miljoen maak je een goede deal. Clasie weg voor 12, vervanger voor 1 miljoen zonder veel aan kwaliteit in te boeten. Daarnaast qua leeftijd ook goed voor de balans in de selectie denk ik.

27 augustus 2014 om 11:11

Zo! Ze moeten blij zijn in Rotterdam dat ze jou niet als technisch directeur hebben zeg. Vriendienstjes als 'biedt in ieder geval hetzelfdr al wij hebben geboden' bestaan niet in het voetbal jongen Het is 3 jaar verder, de restwaarde is een stuk minder, Karim heeft aangegeven dat hij heimwee heeft, Karim zat afgelopen weekend niet eens bij de wedstrijdselectie. Nee, Aston Villa staat bijzonder zwak in deze transfer en daar moet je als Feyenoord zijnde natuurlijk gewoon op inspelen. 4 ton vind ik een prima openingsbod, als ze uiteindelijk op de miljoen uitkomen hebben ze een goede speler voor een 'relatief' prikkie opgehaald. Dat is handelen Ronnie, niet aankomen zetten met hetzelfde bod wat zij een aantal jaar terug hebben gedaan.

27 augustus 2014 om 11:33

hij zou wel een eerlijke technische directeur zijn haha maar daar heb je denk ik niet veel aan

27 augustus 2014 om 12:54

Haha, lees nu pas dat die op de bank zit, ik las een tijdje geleden dat hij het nog zo goed deed etc. maar goed, dan is een laag bedrag wel normaal ja.

27 augustus 2014 om 11:47

Het zelfde bedrag betalen terwijl er geen meerwaarde is op een speler van 29? Ik ben niet blij met v Geel op dit moment, maar gelukkig is hij de TD en niet jij.

27 augustus 2014 om 12:55

Ik dacht dat hij basis stond, dan is 3 ton wel erg armoedig maar iemand die op de bank zit en weg wilt is een lager bedrag wel beter ja...

27 augustus 2014 om 11:54

Voor 1 miljoen moet je hem wel kunnen halen denk ik hoor.

27 augustus 2014 om 13:23

Ik hoop het voor jullie. Zal mij weinig verbazen als Rutten anders overschakelt op een andere speler waar hij fijn mee heeft gewerkt om Clasie te vervangen: Wout Brama

27 augustus 2014 om 13:35

Brama zou echt een blamage zijn. Kan Rutten direct inpakken.

27 augustus 2014 om 14:58

@ Josephius

Zou me ook weinig verbazen, Rutten werkt graag samen met ex-spelers.

Overbezet middenveld wordt het dan. Ik denk dat Karim wel de enige is die Immers direct op de bank doet laten zitten. En dat zou toch is goed nieuws zijn voor Feyenoord.

27 augustus 2014 om 11:31

Karim is volgens mij verdedigender ingesteld en niet aanvallend. Dus eerder een vervanger voor clasie. Miss dat Jens op immers ze plek kan gaan lopen.

27 augustus 2014 om 11:51

Clasie vertrekt, dat lijkt mij na de CL deelname van Porto wel een zekerheid.

27 augustus 2014 om 13:19

Ik denk dat het best mogelijk is om te spelen met El Ahmadi, Vilhena en Toornstra op het middenveld als Clasie vertrekt. Anders speelt Clasie natuurlijk gewoon. Immers zou dan eventueel in de spits kunnen.

Aston Villa kocht hem voor 3,75 miljoen van Feyenoord, 4 ton is misschien iets te laag, maar mag toch aannemen dat Aston Villa niet ineens boven in de boom gaat zitten met hun vraagprijs. El Ahmadi zie ik als een zeer geschikte vervanger voor Clasie, aan de bal misschien nog wel sterker.

Ik denk dat er uiteindelijk niemand meer bijkomt. 4 ton voor el ahmadi, kon je op voorhand al weten dat dat niet gaat lukken, evenals de dure Dost of het 'medisch dossier' van Guidetti.

Ik begrijp dat we niet met miljoenen kunnen smijten, maar als je ziet wat er bij is gekomen:
-Boulahrouz die al 3 jaar niet fit is
-Kazim die niet fit is. Boulahrouz en Kazim zijn zelfs niet fit binnengekomen.
-Bilal 3,5 miljoen voor een aardig talent. Maar niet iemand die er direct staat of het team direct beter maakt. Dat kan ook niet meteen op die leeftijd
-Wilkshere die het wel goed doet.
-Toornstra prima versterking

Er moet toch echt een fitte ervaren cv bij, een sterke spits en een linksback. Jammer dat Drenthe niet wordt getest voor de linkerkant.

27 augustus 2014 om 11:01

Ze moeten Drenthe meteen vastleggen ,alles beter dan die kneus van Nelom.

27 augustus 2014 om 11:06

Jezus, over kneuzen gesproken. Drenthe is toch echt de meeste simpele, nutteloze, talentverklotende voetballer die we ooit gekend hebben.

Oke Owusu Abeyie komt aardig in de buurt

27 augustus 2014 om 11:11

Drenthe is een aanwinst voor Feyenoord en de Eredivisie. Is ervaren, heeft voldoende wedstrijden gespeeld, is fit en een winnaar. Drenthe speelt ten minste met bravoure en geloof. Hij wilt graag voor Feyenoord spelen, is transfervrij en wilt inleveren.

Maar goed, blijf jij maar op je wolk de zogenaamde analisten napraten

27 augustus 2014 om 11:45

Wat heeft Drenthe nu gepresteerd de laatste jaren? Helemaal niets. Tenzij je zijn youtube-filmpjes een prestatie vindt of het spelen van fifa met fans. Op voetballend gebied helemaal niets.

Maar goed, blijf jij maar op je wolk denkend aan de Drenthe van Real, die bestaat niet meer. Hij speelt op het tweede niveau in Engeland, daarvoor speelde hij nauwelijks bij een rare Russische club.

27 augustus 2014 om 12:37

Drenthe is wel de allerlaatste die je er bij wilt hebben. Zelfs als hij gratis wil komen voetballen wil je hem niet in je team. Die jongen is uitgerangeerd, nutteloos en veel te dom om van waarde te kunne zijn. Drenthe kan de balans opmaken van zijn carriere: mislukt, maar wel rijk geworden. Hopelijk is hij er zelf blij mee. De rest van de voetbalwereld kijkt met minachting naar die vent.

27 augustus 2014 om 13:41

Een winnaar??? Doe is normaal joh! Drenthe is een enorme loser! Zelfs in Rusland niet aan spelen toekomen.

Als hij maar een goede kapper vindt... triest

Depay kan niet tenminste nog uitstekend ballen. Maar wat betreft intelligentie zitten deze twee op niveau trekdrop...

27 augustus 2014 om 11:03

Niet nog een ervaren cv, we hebben er al twee, kongolo en van beek moeten gewoon gaan spelen op die positie. Dat zal nog een paar keer mis gaan, maar dat is de enige manier om ze het niveau te laten halen en ze ervaring op te laten doen. Als je ze nu niet het vertrouwen geeft kan je ze net zo goed laten gaan.

27 augustus 2014 om 11:08

Natuurlijk moeten van beek-kongolo spelen. Dat ben ik zeker met je eens. Maar nu nemen ze dingen aan van Mathijsen. Met alle respect maar Mathijsen maakt alle beginnersfouten die er zijn. Vorig seizoen nog redelijk, maar dit seizoen 'dodelijk' slecht.

27 augustus 2014 om 11:14

Ja ik zie Mathijsen ook fouten maken en zoiets zal wellicht afbreuk doen aan zijn status in de groep, maar haal maar eens een ervaren verdediger die een hoger niveau heeft. Dat er bij Feyenoord een verdediger rondloopt die een WK-finale heeft gespeeld is een godswonder, dat levert echt wel status op. Ik zie Mathijsen echter ook trager worden en minder sterk in de duels, maar tactisch is het een goede verdediger. In zijn carrière heeft hij het altijd van zijn tactisch inzicht moeten hebben, niet van zijn snelheid en niet van zijn kracht of postuur. Ik denk dat juist Kongolo en Van Beek daar veel van kunnen leren, die hebben fysiek een beter aanleg dan Mathijsen.

27 augustus 2014 om 11:51

Het lijkt erop alsof Dost toch naar Feyenoord gaat komen. Een Duitse journalist meldt zojuist op Twitter dat Feyenoord ongeveer 1,5 miljoen betaalt voor een jaar huur + optie tot koop (bedrag onbekend).

27 augustus 2014 om 13:11

Je moet wel alle transfers los van elkaar blijven bekijken en je niet laten leiden door emotionele factoren. Ik vind dit een slim eerste bod van Feyenoord. Aston villa zal nu met een tegenbod van 2 miljoen komen en dan eindig je rond de 1.2-1.5 miljoen. Prima toch voor een speler die in de premier league heeft gespeeld en nog altijd maar 29 jaar is.

Volgens mij hebben ze met Vormer toch al een vervanger voor Clasie in huis. Jammer dat deze jongen nooit echt de kans/vertrouwen heeft gehad zich meerdere wedstrijden te bewijzen op zijn positie. Zeker als er geen Europees gespeeld gaat worden heb je in de eredivisie aan Vormer meer dan genoeg. Ik zou geen miljoen betalen voor een speler die in Nederlad nooit echt potten brak. Een degelijke speler, maar echt geen topper. Zal ook niet veel beter worden gezien zijn leeftijd.

27 augustus 2014 om 11:04

Laatste seizoen was het wellicht de beste middenvelder van Nederland.

27 augustus 2014 om 11:54

Haha. Meest overschatte speler? Ik vind Clasie zeker niet zo goed als de media doet voorkomen, maar je kan niet ontkennen dat Clasie een van de beste middenvelders van de eredivisie is als Cvm. Op het WK heeft hij in 2 wedstrijden laten zien goed het spel te kunnen verdelen, prima crosspass, inzicht en een keiharde werker.

27 augustus 2014 om 12:16

Sam Menkehorst, ik bedoelde het laatste seizoen van El Ahmadi.
Overigens is wat je schrijft over Clasie onzin, die heeft het toch wel laten zien afgelopen jaren en bleef zelfs moeiteloos overeind tegen Argentinië en Brazilië op een WK. Ik weet niet of je hem vaak ziet spelen, maar die onbesuisde overtredingen ken ik helemaal niet van Clasie. In 134 wedstrijden eredivisie heeft Clasie slechts 17 gele kaarten gehaald, net iets meer dan 1 gele kaart per 8 wedstrijden. Om het even te vergelijken met Blind de afgelopen twee seizoenen: Blind 8 keer geel in 63 wedstrijden, Clasie 9 keer geel in 65 wedstrijden. Niet echt de cijfers van een gefrustreerde overschatte voetballer die gelijk onbesuisde overtredingen gaat maken, of vind je soms van wel?

heel leuk allemaal middenvelders kopen maar het echte probleem ligt denk ik bij de keeper...tijd voor de nieuweling onder de lat...trouwens nu mag vormer gratis de deur uit...

Ja zo lust ik er nog een paar.... ,,we'' hebben een 3-jarig contract klaarliggen maar bieden dan een bedrag van 4 ton.van Geel, dan ben je niet geloofwaardig en probeer je de achterban rustig te houden. Nee, die Van Geel is een rakkertje! Met al die 2e handsjes begint Feijenoord een beetje te lijken op een kruimeldief. Nu weer een middenvelder erbij, doe maar gek. Gewoon lachwekkend! Maakt niet uit wat ze aankopen, dit jaar wordt een jaartje middenmoot! Geen schulden meer, maar ook geen elftal!

De hoofdprijs vragen voor je eigen spelers en dan 4 ton voor el ahmadi bieden. Belediging voor el ahmadi en Villa. Die zullen wel geen faxen van van Geel meer lezen.
Ondertussen nog steeds geen spits voor Feyenoord.

In Duitsland word gezegd dat Feyenoord en dost eruit zijn voor 2 miljoen

27 augustus 2014 om 11:23

Het laatste nieuws wat ik hoorde was ze 1.5M wouden voor het huren, vorige week werd er nog gezegd dat hier ook nog een deel salaris bij moet komen. 2m zou kunnen al geloof ik niet dat het al rond is.

27 augustus 2014 om 11:26

Sorry, kijk net op twitter en die ontploft bijna haha. Het zou bijna rond zijn, echter wacht ik toch nig even rustig af al is deze bron wel heel betrouwbaar.

27 augustus 2014 om 11:54

en Feyenoord heeft inmiddels dit gerucht weer ontkend.....pffff

Na dit seizoen is hij transfervrij en hij heeft aangegeven terug te willen naar Nederland. Hij wil weer gaan wonen in Enschede. Lukt het Feyenoord niet om hum nu vast te leggen, dan verwacht ik dat hij volgend seizoen bij ons speelt. Twente is toch zijn club, en hij heeft aangegeven ooit terug te willen naar Twente, om samen te voetballen in het eerste met Cherry van Groningen.

27 augustus 2014 om 11:36

jullie hebben al ziyech is dat niet genoeg

27 augustus 2014 om 11:41

Haha, ik ben erg blij met Ziyech, maar El Ahmadi mag van mij best wel terugkomen .

Niet doen joh. El Ahmadi moet je lekker volgend jaar gratis ophalen. Nu hebben we met Clasie, Villhena, Immers, Toornstra en Vormer een goed bezet middenveld. Als Clasie volgend jaar vertrekt kan je El Ahmadi gelijk ophalen, heb je weer een ervaren pion voor tussen de nieuwe talentjes die dan doorstromen. Maar goed, dat is een ideaal scenario en die worden meestal geen werkelijkheid helaas.

27 augustus 2014 om 11:37

Toch denk ik dat met Karim je een extra middenvelder heb die Vilhena af en toe kan prikkelen, al speelt Tony naar mijn mening best goed kan het geen kwaad denk ik om hem zo nu en dan eens op de bank te zetten. Daarbij mocht Clasie vertrekken hebben we wel een goede vervanger. En mijn stille hoop is dat Rutten het eens gaat proberen zonder Immers en met Vilhena of Toornstra als zijn vervangers, daar achter Karim en Clasie. Immers word verguisd door velen toch heb ik hem nog hoog zitten maar zie ik hem het vaak erg moeilijk hebben in de grotere wedstrijden. Maar ja we hebben ook nog Karsdorp lopen die ik ook graag speelminuten zie krijgen,

27 augustus 2014 om 11:37

ALS je wint donderdag heb je dat geld gelijk terug verdiend

27 augustus 2014 om 11:40

Hoezo terugverdiend? Dat heb je dan met de huidige selectie verdiend want El Ahmadi gaat daar geen bijdrage meer aan kunnen leveren.

@justbecause: Ik ben het wel met je eens dat Vilhena een extra prikkel kan gebruiken. Maar mijns inziens heb je dat met Toornstra ook al. Die kan op zich ook af en toe op zijn plek spelen.

27 augustus 2014 om 11:59

Klopt Jerome, Met Karim erbij heb je 6 middenvelders, dat is wat veel denk ik, tenzij Van Geel ervan uitgaat dat Clasie nog weggaat en hij heeft gezegd dat oa Vormer weg naar een andere club kan uitkijken net als Verhoek en Goosens.

Ik weet het niet meer maar ben blij als het 1 september is en we onze selectie rond hebben. Net ook weer het gerucht van een journalist en insider van Wolfsburg dat Dost zo goed als zeker naar Feyenoord zou gaan, een half uur later werd het weer ontkend door Feyenoord!!

27 augustus 2014 om 12:11

Ja van dat soort onzingeruchten wordt je ook helemaal gek. Het halve legioen stond al feest te vieren geloof ik, hahaha! Overigens deel ik zelf die vreugde absoluut niet als Dost wordt gehaald want ik zie hem als pure kapitaalvernietiging, maar goed dat is slechts mijn mening. Ik zal ook blij zijn als de transfermarkt straks gesloten is. Het liefst zie ik Clasie gewoon blijven.

Toch zonde van de tijd die de jurist nodig had om het contract op te stellen.
4 ton...

Rutten heeft wel een voorliefde voor spelers waarmee hij heeft gewerkt. Probeert altijd weer oude spelers terug te halen. Heeft hij niet door dat spelers ouder worden en daardoor ook minder worden en/of als ze niet aan spelen toekomen ze ook achteruit gaan? Rutten is een aardige trainer, maar wel een trainer met wie je nooit kampioen zal gaan worden.

@ Justbecause dat is helemaal niet veel als je er vanuit gaat dat we EL gaan spelen. Bovendien komen Vormer Immers en Goosens tekort voor het niveau waar feyenoord naar toe wil. Dus van die 3 zou ik sowieso afscheid nemen die hebben geen meerwaarde voor feyenoord. De enige spelers die wel het feyenoordniveau hebben zijn Toornstra Vilhena en Clasie. Vilhena is net als Boetius de laatste tijd ook niet echt in vorm ik heb hem veel betere wedstrijden zien spelen. Kortom El Ahmadi is zeker nodig en die zou ik ook zeker halen alleen moet je daar natuurlijk niet teveel voor willen betalen. 1,5 miljoen lijkt me meer dan genoeg voor El Ahmadi max 2 miljoen maar meer zou ik er niet voor geven. Hij komt namelijk niet in de plannen voor van Paul Lambert en zat afgelopen zaterdag niet eens bij de selectie.

We hebben inderdaad sowieso nog een Aanvaller nodig Dost zou ik een hele goede vinden hoop dat hij komt. Verder denk ik dat als we de EL mislopen de kans heel groot is dat Clasie gaat vertrekken als we het halen blijft hij gewoon.

27 augustus 2014 om 12:13

Als je er vanuit gaat dat... toen ben ik gestopt met lezen. Dit is gezien de afgelopen 10 jaar wel de meest domme redenering die je nog kan hebben. Nooit geld uitgeven dat je nog niet daadwerkelijk binnen hebt of niet kan missen.

Goede ervaren versterking voor Feyenoord. Die hebben ze echt nodig. Kan Fred eindelijk weer blij zijn.

27 augustus 2014 om 12:34

Feyenoord loopt ondertussen haast over van ervaring met Matthijsen, Boulahrouz, Kazim en Wilkshire. Zolang Clasie er nog zit, lijkt mij El Ahmadi eigenlijk nog overbodig.

27 augustus 2014 om 13:13

Er is verschil tussen oude versleten ervaring en niet fitte ervaring. EL Ahmadi is echt een aanwinst hoor.

27 augustus 2014 om 13:15

Tuurlijk is dat zo, maar toch.. zolang Clasie er nog loopt...

@ Jansen Joenite het is eigenlijk heel simpel Goosens Vomer en Immers komen tekort voor Feyenoord. Dan heb je nog Clasie Toornstra en Vilhena die laatste is uit vorm net als Boetius trouwens. El Ahmadi kan je dus heel goed gebruiken aangezien hij meer rust geeft op het middenveld ervaring heeft en leiding kan geven. Zo een speler heb je dus altijd nodig op je middenveld als Clasie ook blijft waar ik wel van uitga. Dan heb je net als in 2012 een mooi middenveld met Clasie El Ahmadi en Toornstra die laatste is toch een type Bakkal. Een lopende aanvallende middenvelder met scorend vermogen en een goede vrije trap in de benen.

27 augustus 2014 om 13:00

Gebruiken misschien, maar hoe groot wil je je loonlijst hebben?
Ik zou met zoveel spelers toch eens de regel invoeren dat er niemand bij komt voor er iemand weg is.

Bij een topclub heb je nou eenmaal concurentie nodig bij Ajax hebben ze ook ruim keus op het middenveld. Zo hoort het ook concurentie is goed dat houd de spelers scherp ik vind het niet meer dan normaal voor een topclub. Bovendien is het seizoen lang er kan van alles gebeuren als je dan een te smalle selectie hebt. Of op de bank weinig kwaliteit hebt dat heeft ons vorig seizoen trouwens de titel gekost. Dan heb je gewoon een probleem een brede selectie is goed het is ook belangrijk dat je kwaliteit op de bank hebt zitten.

27 augustus 2014 om 13:16

Maar concurrentie in de vorm van Goossens en Vorm?
Ik weet niet of iemand daar beter op wordt...

Goosens mag weg bij Feyenoord hetzelfde geld voor Verhoek wat betreft Vomer en Immers die zullen ook voorbijgestreefd worden door de jeugd. Vormer en Immers komen gewoon tekort leuke spelers voor Roda en Ado maar niet voor Feyenoord. In de A1 lopen een aantal talentvolle spelers het is een kwestie van tijd voordat die gaan doorbreken. Wil Feyenoord echt verder komen dan zullen ze afscheid moeten nemen van dit soort middelmatige spelers. Karsdorp en Sleegers zijn ook spelers die eraan zitten te komen natuurlijk. Dan heb je nog bij de A1 spelers zoals een Hamer Slakkeboorn wat ook talentvolle spelers zijn.

27 augustus 2014 om 13:47

Dat bedoel ik ook te zeggen. Je krijgt een lange loonlijst met overbodige spelers. Ook Toornstra is erbij gekomen, dus wat moet je dan nog met bijvoorbeeld Vormer als Immers een goede backup is?

Als het aan mij ligt mogen zowel Vormer als Immers vertrekken komen tekort voor Feyenoord zie liever een goede jeugdspeler op de bank.

Hahaha 4 ton. Nee daar gaat het wel mee lukken. Dan laten ze hem nog liever op de tribune zitten.

Laten ze nou el ahmadi volgend jaar transfer vrij ophalen en met dat geld gewoon Vermeer halen voor in de goal...want daar verliezen we de slag....een keeper die de punten pakt in moeilijke wedstrijden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren