Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en PSV hebben oogje op Fer: 'Ik hoef hem niet te adviseren'

Laatste update:

Tonny Vilhena weigert om zijn aflopende contract bij Feyenoord te verlengen en Giovanni van Bronckhorst houdt daarom rekening met een winters vertrek van de middenvelder. Als vervanger van Vilhena wordt de naam van Leroy Fer genoemd: de voormalig speler van Feyenoord staat tegenwoordig onder contract bij Queens Park Rangers en zou al zijn benaderd.

/

Naast Feyenoord zou ook PSV een oogje hebben op de international. “Ik hoef Fer niet te adviseren. Ik weet dat zijn naam vaak valt de afgelopen weken, maar op dit moment is er nog niets concreet”, zei Van Bronckhorst volgens het Algemeen Dagblad op de persconferentie van vrijdag. “Ik heb met hem samengespeeld, destijds was hij één van de grootste talenten van de club. Maar ik ga nu niet in op interesse in Fer.”

De inmiddels 25-jarige Fer speelde 103 competitiewedstrijden voor Feyenoord en maakte in de zomer van 2011 de overstap naar FC Twente. Twee jaar later vertrok hij naar Norwich City, een club die hij na de degradatie uit de Premier League verruilde voor Queens Park Rangers. Ook met die club degradeerde Fer echter naar de Championship en nu volgde er geen transfer.

Denk je dat Leroy Fer haalbaar is voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV heeft helemaal geen middenvelder nodig wat mij betreft. Het staat nu goed en je hebt Maher nog achter de hand. Fer lijkt me daarnaast ook een dure speler.

Laat hem lekker naar psv gaan. Feyenoord heeft voldoende middenvelders en ook voldoende middenvelders op leeftijd. Tijd dat de jeugd doorschuift naar het middenveld.

27 november 2015 om 14:13

Feyenoord heeft voldoende middenvelders ja, maar wanneer Vilhena vertrekt, Immers nooit meer speelt en Toornstra het niveau niet haalt wat hij moet halen, is Fer meer dan welkom. Daarnaast zou hij direct de beste middenvelder zijn van Feyenoord. Ik zou het heel hard toejuichen!

27 november 2015 om 15:19

De beste? Overschatten is ook een kunst. Hij komt bij QPR niet eens aan de bak, plus waarom zou je een speler die je voor een half jaar huurt de voorkeur geven boven je eigen spelers/kapitaal?

27 november 2015 om 15:58

Ik zou dan liever zien dat Feyenoord weer een talent uit de A1 of Jong Feyenoord een kans gunt. Daarmee geef je ook naar de spelers in de jeugdopleiding het signaal af dat er voldoende kansen zijn om door te breken in Feyenoord 1. Anders vertrekken die jongens misschien op hun 15e naar Man City of Chelsea.

27 november 2015 om 16:23

Sjoerdie, ken je feiten. Hij was geblesseerd en is nu hij terug is net zoals voorheen. Is dus onzin dat hij niet aan de bak komt want hij is gewoon basisspeler..

27 november 2015 om 16:24

Net zoals voorheen basisspeler* kon niet aanpassen op telefoon.

On: laat maar komen, heerlijke speler en perfecte vervanger voor vilhena, krijgt marko het ook lastig mee km hem buiten het elftal te houden denk ik

Tja ik blijf erbij voor mij niet de speler die ik mis in het elftal.
Als je dan geld wil uitgeven dan maar aan een actieve scorende spits

27 november 2015 om 14:16

Zeg dat wel, want man man man wat valt die kramer me tegen. Dan roepen ze wel dat ajax miskopen heeft gedaan (niet onterecht hoor) maar kramer en vd heijden zijn nou ook niet om voor naar huis te schrijven. On: fer is bij feyenoord en psv beide niet nodig maar zou wel in de basis staan.

27 november 2015 om 14:19

Om 'voor' naar huis te schrijven moet natuurlijk 'over' zijn

27 november 2015 om 14:29

Rubenschaap

Wat brabbel jij nou allemaal jongen. Kramer doet het inderdaad nog niet opperbest, maar geef hem effe de tijd om zich aan te passen aan het niveau en speelwijze van Feyenoord. Qua spel doet hij nog absoluut te weinig mee, maar je ziet dat hij heel erg makkelijk scoort. En om van der Heijden nou een miskoop te noemen. Die jongen is transfervrij overgekomen. Ben absoluut geen fan van hem, maar om nou te zeggen dat hij het slecht doet. In de bekerpot tegen ajax speelde hij een uitstekende pot bijvoorbeeld. Niet zo snel mensen afschrijven. 2 weken geleden vonden veel mensen Botteghin ook een miskoop. Nu speelt ie 2 goeie potjes en is het weer een prima aankoop. Gun aankopen gewoon wat tijd.

27 november 2015 om 14:29

Vd Heijden is gratis opgehaald. Presteert redelijk en is de perfecte invaller.
Kramer moet zijn weg nog een beetje vinden, maar van een miskoop kun je niet spreken. Hij loopt goed en maakt vaak ruimte voor middenvelders om mee op te komen. Heb liever Achahbar, maar op zich is Kramer niet slecht.

27 november 2015 om 18:38

Ik begreep net dat er meer achter zit om Fer te halen/
El ahmadi gaat nog naar de Afrika cup en dan staat er gelijk iemand klaar en niet iemand die geen ritme ed heeft.

Denk dat hij wel van meerwaarde zou zijn voor Feyenoord in strijd om de titel. Zou me als Ajacied wel iets meer zorgen gaan maken.

Ik zou als PSV zijnde hem alleen een contract aanbieden als we Europees overwinteren. Anders is een extra middenvelder totaal niet nodig.

Zou me wel verbazen als hij naar Feyenoord gaat, hij is nou niet echt lekker behandeld door de supporters toen hij daar wegging (bv. rouwkaart incident, ferrader etc.)

27 november 2015 om 14:47

Volgens mij hebben Wijnaldum, Cabral, Fer, Castaignos altijd een zwak voor Feyenoord gehouden. Kwam in ieder geval vaak naar voren in interviews. Nu Feyenoord weer leuk meedoet in NL kan ik me voorstellen dat Fer het best ziet zitten om een half jaartje in de Kuip te komen ballen, heeft ie ten slotte mooie herinneringen liggen.

27 november 2015 om 15:29

Nou, als het echt over een contract van een half jaar gaat geef ik PSV meer kans dan Feyenoord.vooral als psv weet te overwinteren in de CL. Ik betwijfel wel of PSV echt concrete belangstelling heeft in Fer.

27 november 2015 om 16:04

Inderdaad. Beetje extra body en stootkracht zou in eventueel vervolg CL goed van pas komen.

die verdient veel meer dan 1miljoen netto. noet haalbaar voor Nederlandse clubs dus.

27 november 2015 om 15:04

In een huurconstructie is dat echt niet onmogelijk hoor. Volgens mij heeft PSV voor Ruiz destijds ook een salaris van meer dan een miljoen betaald.

Ik vind de vraag of hij (voor Feyenoord) wel de speler is die nu echt een beslissende zet richting eindelijk weer een titel kan geven. Liever zie ik een creatieve middenvelder a la Ziyech of een wat completere spits dan Kramer.

27 november 2015 om 15:08

Wel als die gehuurd wordt

Wijnaldum, Cabral, Fer en Castaignos moeten een levenslang stadionverbod krijgen. Schande voor Feyenoord zulke jongens. En nog waardeloze spelers ook. Fer en Wijnaldum kunnen net aan mee in de PL, maar zijn gewoon degradatie/middenmoot spelertjes daar.

27 november 2015 om 15:07

Doe toch normaal man. Fer, Wijnaldum en Castaignos hebben voor zichzelf gekozen en daarin kan ik ze, ook als hartstochtelijk Feyenoorder, geen ongelijk in geven. Achteraf kunnen we ook stellen dat het vertrek van deze spelers Feyenoord zowel financieel als sportief alleen maar voordelen opgeleverd heeft, dus ik koester absoluut geen wrok. Zou jij ook niet moeten doen.

27 november 2015 om 15:20

Kijk je ook voetbal toevallig? Wijnaldum doet het momenteel uitstekend bij Newcastle met 6 doelpunten en 2 assists uit 13 wedstrijden. Niet slecht voor "degradatie/middenmoot spelertje" toch!? Zal me niks verbazen als hij aan het einde van het seizoen alweer een stapje hogerop kan.

Fer heeft een redelijk tot goed seizoen gehad in de Bpl. Nu in de Championship heb ik wat minder wedstrijden kunnen volgen maar de wedstrijden die ik heb kunnen zien speelt hij dreigend naar voren. Wat mensen graag zien van een middenvelder.

Castaignos en Cabral zijn inderdaad beiden niet om aan te zien.

27 november 2015 om 15:27

Feyenoord bril afzetten en niet zo gefrusteerd zijn dat ze bij andere clubs het goed hebben gedaan ( fer en gini). Feyenoord zou blij mogen zijn als beide nu in Rotterdam zouden spelen

Maher verkopen en Fer halen zou ideaal zijn. Ontbrekende schakel een powerhouse op het middenveld bij Psv.

27 november 2015 om 15:36

Maher zou techniek en creativiteit moeten brengen (al valt dat wel tegen), samen met Propper. Fer brengt dat ook niet. En hoe kom je erbij dat PSV een powerhouse op het middenveld mist? Wat zijn Guardado en Hendrix dan aan het doen?

27 november 2015 om 16:49

Dat zijn geen powerhouses. Ze zijn allebei niet groter dan 1,80. Een echt powerhouse als Fer is iemand die 1,90 is, fysiek sterk en veel meters kan overbruggen. Dat kan in wedstrijden tegen Schneiderlin of Guilavogui heel handig zijn.

28 november 2015 om 11:19

Ik zou Ger toch echte niet halen haal dan zyech heb je veel meer aan

Denk dat Feijenoord fer niet nodig heeft. Genoeg kwaliteit op het middenveld evenals Psv.
Daarnaast denk dat hij een grootverdiener is en niet aantrekkelijk voor de Nederlandse top

Als het echt puntje bij paaltje komt wint PSV altijd wat betreft financiën. En het is de vraag wat Fer wil. Champions League spelen? Kan hij beter naar PSV gaan. Maar als hij echt zijn hart wil volgen, zal hij naar Feyenoord gaan.

Van mij mag Feyenoord hem hebben, heb liever dat PSV Van Ginkel zou halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren