Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bevestigt komst Alireza Jahanbakhsh met tweet in Perzisch

Laatste update:

Feyenoord heeft de selectie versterkt met Alireza Jahanbakhsh. De 27-jarige vleugelaanvaller komt over van Brighton & Hove Albion en tekent een contract van drie seizoenen in De Kuip met een optie voor nog een seizoen, zo bevestigt de club zaterdagmiddag. Feyenoord tweet een video van de Iraanse aanwinst met de tekst 'Ik ben er!' in het Perzisch.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de komst van de voormalig topscorer van de Eredivisie, die naar verluidt enkele miljoenen euro's kost: "Met Alireza voegen we de gewenste aanvallende versterking toe aan de selectie. Een speler die meerdere seizoenen bewezen heeft een hoog rendement te halen. Bovendien zit hij nu in de fase van zijn carrière waarin hij snel van enorm toegevoegde waarde voor ons kan zijn."

Jahanbaksh zelf hoopt die verwachtingen waar te kunnen maken, vertelt hij. "Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan. Arne Slot was tijdens mijn periode bij AZ als assistent-trainer een van de mensen die mij hebben geholpen om een betere speler te worden. Dus toen hij belde en vroeg of ik naar Feyenoord wilde komen, heb ik hem gezegd dat ik er alles aan ging doen om deze transfer te maken. Ik had geen twijfel."

Jahanbakhsh beschikte bij Brighton over een contract tot medio 2023. Desondanks krijgt de 27-jarige aanvaller de gelegenheid om twee jaar voor het verstrijken van de verbintenis om terug te keren in Nederland. Onder manager Graham Potter kon al enige tijd niet rekenen op een vaste plaats. Hij verlaat the Seagulls met 61 wedstrijden (4 doelpunten en 2 assists) achter zijn naam. De Premier League-club legde in 2018 25 miljoen euro voor hem neer.

Feyenoord had naast Jahanbakhsh ook Garry Rodrigues en Javairô Dilrosun in beeld in de zoektocht naar een geschikte opvolger voor de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis. Het binnenhalen van de aanvaller van Brighton bleek uiteindelijk de meest realistische optie. De Engelsen lieten eerder Davy Pröpper al terugkeren bij PSV en zijn nu ook bereid om Jahanbakhsh naar Feyenoord te laten gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier hoeft Feyenoord niet perse op achteruit te gaan. Mooie transfer voor beide partijen.

17 juli 2021 om 15:52

Met Narsingh, Botteghin, Berghuis en hopelijk nog Jorgensen komt er behoorlijk wat salarisbudget vrij.

17 juli 2021 om 16:46

Ik ben inderdaad benieuwd naar zijn transfersom, ik zie daar niks overstaan. Iemand die wellicht kan melden hoeveel hij gekost heeft?

17 juli 2021 om 17:11

Lees de laatste dagen steeds 5 miljoen inclusief bonus

17 juli 2021 om 17:14

Nu.nl weet te melden, dat het om een bedrag van 3 miljoen zou gaan.

17 juli 2021 om 15:58

Berghuis was de beste speler van Feyenoord in de laatste 10 jaar. Weet niet of Jahanbakhsh hetzelfde niveau heeft. Prima speler, laat dat duidelijk zijn. Maar direct betrokken zijn bij 30 doelpunten zoals Berghuis afgelopen seizoen is een lastige taak.

17 juli 2021 om 16:04

Van Persie, Kuyt, Pelle, Guidetti… maar Berghuis was inderdaad ook goed.

17 juli 2021 om 16:30

Berghuis kwam ook vanuit een club waar hij niets liet zien.

17 juli 2021 om 16:33

Guidetti vergelijken met Berghuis, oke... En Van Persie/kuyt speelde wel voor Feyenoord in de laatste 10 jaar maar waren echt niet zo goed als Berghuis in die periode. Voordat ze bij Feyenoord kwamen waren ze wel beter, maar niet tijdens de Feyenoord periode. @bliek: Berghuis was 23, Jahanbakhsh is in zijn prime de laatste 2/3 jaar qua leeftijd.

17 juli 2021 om 17:24

What.. Tuurlijk was van Persie beter dan Berghuis toen hij terugkeerde.

17 juli 2021 om 17:40

Belangrijk zijn voor een ploeg heeft niet alleen te maken met je voetballende kwaliteiten. Van Persie op halve kracht is altijd tien keer beter dan Berghuis. Kuyt een ware aanvoerder. Berghuis had sowieso een minder team dan Kuyt maar kon ook niet de rest beter laten voetballen. En daarnaast Kuyt was gewoon een baas bij Liverpool en v Persie een legende. Nee Berghuis is echt beter Hawky…

Mooi. als we nu nog vuskovic binnen kunnen halen (al lijkt die kans wat klein) zou je gewoon echt mee moeten kunnen doen voor plek 3 de komende 2 jaar.

17 juli 2021 om 15:42

De selectie lijkt dan nog wat smal, maar je weet nooit...

17 juli 2021 om 15:56

Jorgensen weg en 2 centrale verdedigers erbij en dan ziet het er aardig uit. Mocht er nog geld vrij komen hoop ik nog op een spits...en anders benieuwd wat Bozenik en Bannis kunnen laten zien als ze echt een kans krijgen.

17 juli 2021 om 15:59

Ik zou inzetten oo Vuskovic, jong en talentvol. Trauner al 29 jaar en heeft na 3 jaar geen restwaarde meer. Blijf je nog steeds in het verdomhoekje zitten waardoor we 3e rangs spelers blijven aankopen.

17 juli 2021 om 16:23

Waarom niet Vuskovic én Trauner? Trauner is relatief gemakkelijk te halen en snel inzetbaar. Daarnaast haal je wat ervaring in huis. Ervaring die we nu missen met het vertrek van Botteghin. Momenteel hebben we alleen de multifunctionele en tevens geblesseerde Geertruida die als RCV uit de voeten kan. Daar achter zit niet zoveel en we kunnen ook niet alles aan talenten overlaten. Dan heb je met Trauner voorlopig het defensieve probleem opgelost en kan Arnesen de transfer van Vuskovic in orde maken. Daar gaat gewoon wat meer tijd in zitten om hem bij ons te krijgen.

Lijkt mij een prima speler voor Feyenoord. Bij AZ was hij erg goed en in Engeland liet hij bij vlagen leuke dingen zien.

17 juli 2021 om 15:48

Ik heb die vlagen gemist. Kan je er wat meer over vertellen?

17 juli 2021 om 15:49

Hij heeft eens een mooie omhaal gescoord.

17 juli 2021 om 16:04

Ik denk dat we Engeland vooral moeten vergeten, maar bij AZ speelde hij prima. Als hij dat niveau terug haalt, dan hebben we echt een prima vervanger voor Berghuis.

17 juli 2021 om 16:07

In die vlagen rende hij heel vaak naar een bord, daarop stond ‘haters gonna hate’.Gewoon een prima speler voor Feyenoord met Eredivisie ervaring en een mooie techniek. En bijna 3 jaar jonger dan Berghuis, dus Feyenoord kan er weer even mee vooruit.

17 juli 2021 om 16:32

Een prima aankoop voor Feyenoord maar ze gaan er zeker op achteruit t.o.v. Berghuis. Maar bij de eerste 5 moet haalbaar zijn met dit elftal.

17 juli 2021 om 16:25

Dan heb ik door toevallig ook gemist

Geweldige transfer!! Hopelijk kan hij gaan vlammen bij Feyenoord!! 😁

Ben benieuwd wat het bedrag is wat ze voor hem neertellen. Zal denk ik rond de 5/6 miljoen zijn? Wel een prima aanwinst in mijn ogen. Nu moet hij het nog laten zien!

17 juli 2021 om 15:54

Schijnt nog wat minder te zijn en in termijnen. Dus opzich goed gehandeld

Feyenoord is goed bezig. Het verleden achter je laten en nu gaan bouwen. Hopelijk wordt niet direct een plek bij de top drie geëist. dat zal leuk zijn, maar beter is als er een fundament wordt gelegd

Erg goede aankoop. Zal het leed van de vertrekkende Berghuis kunnen verzachten. In zijn laatste seizoen bij AZ heeft hij in mijn ogen een hoger niveau gehaald dan Berghuis heeft laten zien. Op een omhaal na amper iets laten zien in de Premier League, maar dat is ook geen vereiste om de Eredivisie aan gort te kunnen spelen.

17 juli 2021 om 15:52

Man man, prima transfer hoor en ik denk dat hij heel nuttig voor Feyenoord gaat zijn, al zal de spitspositie ook belangrijk zijn. Maar al die (vooral Feyenoorders) mensen die nu zeggen dat Feyenoord erop vooruit is gegaan….slaat toch nergens op, Berghuis stak er met kop en schouders bovenuit, dat hij niet altijd waardevol voor Feyenoord was, lag vooral aan het team om hem heen. Ik denk dat Berghuis bij Ajax nog een stapje omhoog gaat en dat het rendement misschien wel verdubbeld omdat daar wel fatsoenlijke spelers lopen. Zou mij niks verbazen als Berghuis volgend seizoen de revelatie van de eredivisie word en dat Ajax hem voor 25+ miljoen verkoopt.

17 juli 2021 om 15:57

"ik denk dat Berghuis bij Ajax nog een stapje omhoog gaat en dat het rendement misschien wel verdubbeld omdat daar wel fatsoenlijke spelers lopen. Zou mij niks verbazen als Berghuis volgend seizoen de revelatie van de eredivisie word en dat Ajax hem voor 25+ miljoen verkoopt." Dat slaat pas nergens op, geloof je het zelf? En lekker trapje na ook, dat er bij Ajax wel fatsoenlijke spelers lopen. Alsof het team van Feyenoord alleen maar uit koekenbakkers bestaat die er werkelijk geen klote van kunnen. Feyenoord had vorig seizoen niks klaar gemaakt nee, maar we moeten niet doen of dat Bijlow, Malacia, Senesi, Geertruida, Kökcu, Sinisterra enz. er niks van kunnen. Zeker met enkele gerichte aankopen staat er straks een prima team.

Berghuis is voor een fooi naar Ajax. Van die fooi moet Feyenoord haar selectie zien te versterken. Als je dan ziet dat ze Jahanbaksh binnen hengelen kan je niet anders zeggen dan dat Feyenoord top heeft gehandeld.

17 juli 2021 om 15:58

@okydoky, dat lijkt me ook wat overdreven, maar als Berghuis echt zo'n stoorzender is gebleken zoals men nu zegt kan je er als team wel op vooruit gaan.
Over Berghuis denk ik idd ook dat hij nu een nog hoger rendement gaat halen, maar die 25 miljoen zie ik niet gebeuren...(al mag het van mij wel als er een % voor Feyenoord is

17 juli 2021 om 16:06

Kan id zijn dat het team erop vooruit gaat, zoals aangegeven prima aankoop.

Maar omdat je aanvoerder en veruit beste speler naar ajax gaat, dan zeggen dat Jahanbahsh beter is….gaat mij veel ste ver. Dan hadden andere topclubs hem wel opgehaald toch?

We gaan het zien, maar nogmaals ik verwacht een Berghuis, die heel belangrijk gaat zijn voor Ajax volgend seizoen. En dat is toch echt een paar stapjes hoger dan Feyenoord.

17 juli 2021 om 17:19

Nou nou nou, ik denk niet dat er nog een club die met 25 miljoen op de tafel komt. Hij is ook niet de jongste meer. Maar is prima zo, ajax is in de positie om een aankoop te doen wetende dat er weinig tot geen restwaarde is. Puur kwaliteit en ervaring injectie aankoop, en dat voor max 6.5 mil, iit tadic,blind en klaassen. Prima. Ik zeg overigens niet dat berghuis dezelfde impact zal hebben als die 3.

Prima transfer voor Feyenoord denk ik. Hoop dat hij Feyenoord wat gaat brengen, vooral Europees gezien natuurlijk.

17 juli 2021 om 15:48

Op het oog zeker een prima transfer voor Feyenoord. Het niveau van de BPL was te hoog gegrepen voor hem, maar in de veel zwakkere Eredivisie moet deze jongen er toch wel 10-15 kunnen maken. En mocht ‘ie het zelfs boven verwachting goed doen kunnen wij ‘m volgend seizoen weer van Feyenoord overnemen

In potentie een leuke speler maar het is nog maar afwachten of hij echt zijn draai gaat vinden na 50 (gedeeltelijke) potjes in de afgelopen 3 jaar natuurlijk.

Mooi! Hopelijk is ie snel fit, weinig gespeeld natuurlijk, maar eredivisie moet geen probleem zijn

Ondanks dat de komst van Jahanbakhsh niet perse creatief is, denk ik wel dat dit een verstandige keuze is. Uiteindelijk moet je ook zekerheid hebben over de kwaliteit van je team en dan heeft de komst van hem toch een relatief klein risico vergeleken met een Zuid Amerikaans talent. Welkom!

Fantastisch gehandeld door Feyenoord! In mijn ogen is hij van hetzelfde kaliber als Berghuis, mits hij uiteraard zijn vorm zoals bij AZ weet te halen. Ik had eigenlijk niet verwacht dat men met beperkte middelen Jahanbaksh kon halen. Hij was immers voor een hoog bedrag aangekocht en het is toch vrij bijzonder dat Feyenoord hem voor een peulenschil (voor een Engelse club dan hé) weet te halen. Die maken zich in ieder geval niet druk om een miljoenenverlies en daar plukken wij nu de vruchten van. Ik denk voor Feyenoord echt de best mogelijke oplossing!

17 juli 2021 om 15:55

Denk dat Brighton het wel heeft gezien met 2 doelpunten in 50 wedstrijden. Niemand gaat daar veel geld voor neertellen. Dus iets van de transfersom terugkrijgen + salaris weg is voor Brighton een goede deal.

17 juli 2021 om 16:00

Daar heb je ook gelijk in, het zijn beslist geen spectaculaire cijfers. Hij heeft gelukkig in het verleden zijn waarde bewezen in de Eredivisie en het is te hopen dat hij dat niveau weer gaat halen. De Premier League was gewoon te hoog gegrepen voor hem en dat is geen schande. Berghuis had hetzelfde meegemaakt en heeft het onwijs goed gedaan bij Feyenoord. Fijn dat Jahanbaksh weer lekker in Nederland zijn kunsten mag vertonen en hopelijk weet hij de verwachtingen waar te maken. Dan heeft Feyenoord gewoon "goud" in handen!

4-4-2 zou ook nog een optie zijn als bozenik en bannis toch niet lekker gaan draaien. hoe dan ook: ik heb der zin in.

Bijlow
Pedersen
Geertruida
Senesi
Malacia
Toornstra
Til
Kokcu
Hartjes
jahanbakhsh
Sinisterra
17 juli 2021 om 16:04

Wat mij betreft speelt Feyenoord zo (zie opstelling). Het is echt te hopen dat er nog wat bij komt omdat de spoeling vrij dun is. We hebben enkele leuke talenten rondlopen maar kunnen niet alles vullen met enkel talenten. Als Feyenoord die Trauner kan halen, hebben we oplossing voor de huidige problemen in de defensie. Burger of Fer in de verdediging is een noodoplossing. Laten we hopen dat Arnesen achter de schermen nog steeds druk bezig is om spelers te halen. Vuskovic, Kitolano wellicht en het liefst ook Ugbo (of Lammers huren). Ik weet niet wat Feyenoord nog in kas heeft maar er moet echt wat bij. Laten we hopen dat Haps nog een mooie transfer kan maken, scheelt ook weer qua transfer- en salarisbudget. Met Bjorkan hebben we dan een relatief goedkope vervanger. Ik ben ook wel benieuwd of er nog meer uitgaande transfers gaan komen. Het is ineens heel stil rondom Senesi en Kökcu en ook Jörgensen speelt nog altijd bij Feyenoord...

Bijlow
Pedersen
Vuskovic
Senesi
Malacia
Toornstra
Til
Kökcu
Jahanbaksh
Ugbo
Sinisterra
17 juli 2021 om 16:35

@kaws Niet om je aan te vallen hoor, maar wat had je in gedachten met Geertruida? Vond ik na Berghuis vorig jaar de beste speler van Feyenoord en een speler met veel potentie.

17 juli 2021 om 16:52

Ik heb hem er bewust niet op gezet omdat hij er tot (en met?) oktober nog uit ligt. Eer dat hij dan weer wedstrijd fit is, zijn we weer een poosje verder. Ik was er een groot voorstander van om Geertruida centraal te positioneren. Maar mocht het Feyenoord lukken om Vuskovic te halen, wat toch een behoorlijk groot talent schijnt te zijn, dan zou ik Geertruida toch op rechts zette, stand-in voor CV óf zelfs op het middenveld. Hij kan het immers allemaal. Het valt nog maar te bezien hoe goed Pedersen daadwerkelijk is natuurlijk. En Toornstra is natuurlijk ook redelijk op leeftijd waardoor dat daar mogelijk ook wel kansen voor Geertruida liggen. Die jongen moet in ieder geval wel spelen wanneer hij weer fit is. Hij vertegenwoordig een bepaald kapitaal (zeker als hij zijn contract eindelijk eens gaat verlengen) en heeft vorig seizoen heel behoorlijk gepresteerd, was toch een van de lichtpuntjes.

Ik verbaas me er wel over dat er niemand in de gaten heeft dat er ook een keeper van Ajax die kant op gaat. Verkocht voor 5 miljoen. Feyenoord heeft een koopje aan jahan. Zou het mischien niet kunnen dat iedereen nu de deal heeft die ze willen, en dat Feyenoord het uiteindelijk helemaal zo slecht niet heeft gedaan?

17 juli 2021 om 16:35

Kom op zeg, Feyenoord is een speler kwijt wat in een hopeloos seizoen betrokken is bij 30 doelpunten. Snap dat Berghuis uitgekotst word in Rotterdam, maar zijn kwaliteiten vervang je niet met Jahanbakhsh.

Ben heel benieuwd naar deze jongen wat zijn niveau nog is. Als hij nog steeds hetzelfde kan als in zijn Az tijd dan heeft Feyenoord een goede slag geslagen om deze man te halen als backup van Berghuis.

Lijkt me sterk dat hij de positie Berghuis gaat overnemen. Jahanbakhsh kan op rechts uit de voeten maar is echt veel gevaarlijker wanneer hij vanaf links naar binnen komt en kan vuren. Samen met Malacia gaat dat een sterke tandem op links zijn. Beiden ook niet vies om verdedigend werk op te knappen.. Meer dan prima aankoop als hij fit blijft.

17 juli 2021 om 17:59

Je hebt gelijk, Malacia idd mogelijk naar Club Brugge... Jammer, maar Haps is een uitstekende vervanger, aanvallend zelfs beter. En wat betreft Jahanbakhsh moet ik je ook gelijk geven. Sinisterra moet natuurlijk spelen en die heb ik nog nooit van rechts zien spelen en Jahanbakhsh wel, onder Slot volgens mij zelfs. Heel benieuwd hoe Feyenoord eruit komt te zien komend seizoen.

Als hij ook maar iets van zijn vroegere niveau zal halen, dan is dit een hele goed aankoop voor feyenoord.

Totaal het tegenovergestelde karakter van berghuis maar zo lijken meeste spelers te zijn. Als Ali zich snel weet aan te passen zie ik dit als win situatie voor feyenoord. En worden er geen transfersommen betaald aan brighton? Dat is wel even 25 miljoen wat verdampt lijkt te zijn. Of misschien iets van een doorverkoopclausule.

Erg blij met deze transfer. Dit heeft Frank Arnesen gewoon goed gedaan. Prima leeftijd en nog eigendom ook. Ik denk dat Alireza snel Berghuis doet vergeten/verbleken. Feyenoord heeft echt wel leuke transfers gedaan deze zomer.

Mooie aanwinst voor AZ Rotterdam.
Hopelijk maakt hij de verwachtingen waar en pakt hij zijn oude vorm terug die hij in Alkmaar had. Hij zal in ieder geval minder (domme) kaarten pakken dan Berghuis.

zou mooi zijn als hij 2 seizoenen 15+ goals maakt en ongeveer 10 assist per seizoen geeft, dan is hij 29 en kan je hem voor een mooie winst verkopen. en een jongere opvolger halen waar je dan weer op kan verdienen. Feyenoord moet nu echt slim onderhandelen en slim scouten

Ik vond hem bij mijn clubje NEC ook vaak niet geweldig. Ben benieuwd wat hij kan laten zien.

17 juli 2021 om 18:40

Daar ben ik het niet mee eens, hij moest zich wel even aanpassen aan een totaal andere omgeving maar buiten dat het een prettig mens is heeft hij het ook bij NEC fantastisch gedaan.

20 juli 2021 om 08:20

Je zag hem ook heel veel wedstrijden niet bij Nec. En er waren wedstrijden dat hij wel mooie dingen liet zien. Was dus niet echt onder de indruk.

Ik denk dat feyenoord er alleen maar op vooruit gaat. Geweldige aankoop. Had hem graag in Eindhoven gezien.

Ondanks de belabberde statistieken in de Premier League, denk ik echt dat hij Feyenoord naar een hoger niveau kan tillen. Bij AZ was hij weergaloos voordat hij vertrok, hopelijk vindt hij die vorm terug.

Prachtig, hoop dat ie z'n AZ niveau kan halen, dan is Berghuis zo vergeten.

Als Alizera in de buurt kan komen van zijn niveau dat hij bij AZ had dan is dit een geweldige aanwinst voor Feyenoord. Opvallend dat Brighton hem voor enkele miljoenen laat gaan als ze 25 miljoen voor hem hebben betaald!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren