Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson voorziet hegemonie Chelsea: ‘Het gaat pijnlijk worden voor ons’

Laatste update:

Louis van Gaal is ervan overtuigd dat hij komend seizoen om de landstitel mee kan doen met Manchester United, dat de afgelopen competitie als vierde eindigde. Voorganger Sir Alex Ferguson voorziet evenwel een langdurige succesperiode voor Chelsea, dat Engels kampioen is geworden.

/

De legendarische Schot liet weten dat Chelsea-coach José Mourinho wat hem betreft terecht is uitgeroepen tot de beste trainer van de Premier League. “Hij is succesvol, een echte winnaar. Hij verdient deze prijs. Ik ben van mening dat hij de beste selectie tot zijn beschikking had.” Chelsea werd uiteindelijk met ruime voorsprong kampioen en brak een record, door liefst 274 de koploper van Engeland te zijn geweest.

Ferguson voorspelt dat het team uit Londen voorlopig de grootste kanshebber blijft op het verzamelen van hoofdprijzen in Engeland. “De kampioen zal altijd de te kloppen ploeg zijn. José kent zijn elftal en hij is op zijn plek. Het worden een paar zeer succesvolle jaren voor Chelsea. José is veranderd, hij kijkt tegenwoordig naar de lange termijn. De komende paar jaar gaan pijnlijk worden voor ons”, zegt de voormalig coach van Man United.

Denk je dat Sir Alex Ferguson gelijk krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op naar volgend seizoen. Kan niet wachten.

27 mei 2015 om 23:29

"Door liefst 274 koploper van de....." Lekker vz

Nou Fergie, iets meer vertrouwen in je oude team. Vermoed dat Van Gaal volgend jaar de zaakjes beter op de rit krjgt. Arsenal zal zoals altijd weer de schoonheidsprijs winnen maar verder helemaal niks. City gaat m weer net niet worden. Liverpool... tja... Liverpool....

27 mei 2015 om 11:38

Hij is gewoon realistisch. En gelujk heeft ie.

27 mei 2015 om 11:51

Vind eerlijk gezegd dat hij niet per se gelijk heeft. Als je kijkt naar het materiaal van de andere clubs, is dat min of meer gelijkwaardig. Zeker met de versterkingen die nog komen bij Manu.

27 mei 2015 om 12:21

Idd, volgens mij zegt ie dit ook om meer druk bij Chelsea erop te leggen. Van kampioen mogen worden aangezien er meerdere kapers zijn tot kampioen moeten worden vanwege de beste selectie

27 mei 2015 om 12:21

Dat inderdaad. Vindt het niet ondenkbaar dat fergie een opvolger die het goed doet bij manu devalueert, puur om zijn eigen kunde achteraf te bekrachtigen. Misschien vergezocht, maar vind hem wel zo een mannetje

27 mei 2015 om 17:57

Je kan wel naar het materiaal kijken en dan indd zien dat veel topclubs in de PL een gelijkwaardige selectie hebben. Toch heeft Chelsea het voordeel dat ze al langer een topteam zijn en nauwelijks aankopen nodig hebben. Die zijn zo goed ingespeeld. Dat terwijl United nog opgeknapt moet worden en kijken of het nog gaat draaien.

27 mei 2015 om 11:42

Liverpool is een beetje het Feyenoord van Engeland ^^
Horen de laatste, wat is het, 20 jaar bij de topclubs van hun land maar kunnen uiteindelijk niet mee doen om de titel.

Ik zie Man Utd volgend seizoen een aardige kans hebben om kampioen te worden. vgaal weet zoiets toch vaak te flikken en als hij nog wat leuke investeringen mag doen zou ik niet weten waarom hij geen kampioen kan worden. Gok dat het tussen Chelsea en Man utd gaat met City er kort achter.

27 mei 2015 om 11:54

Haha, helaas gaat die vergelijking wel op inderdaad. Is ook een beetje gebrek aan ambitie denk ik. Bij PSV hebben ze bijvoorbeeld jaar na jaar uitgesproken kampioen te willen worden en ze durfden keihard op hun bek te gaan. Feyenoord is altijd voorzichtig, ook qua investeringen. Dat is logisch, maar wil je meedoen in de top, moet je ook risico's durven nemen. Nu de schulden grotendeels zijn verdwenen moet je gerichte aankopen doen die een absolute meerwaarde zijn en de rest aanvullen met jeugd.

Liever 2 spelers in de categorie Ziyech, dan 5 Wilkshere-achtigen.

28 mei 2015 om 02:53

@nolimit

Wat een simpele gedachten, City kan het roer ook gaan omgooien door spelers eruit te gooien en nieuwe te kopen, als Klopp bijv. naar city gaat zie ik Klopp het verder schoppen dan Van Gaal omdat ik vind dat city een betere selectie heeft vooral in verdedigend opzicht. United stelt niks voor verdedigend, Chelsea daar in tegen is perfect in balans, overal hebben ze stabiele en sterke spelers.
Ohja en Mou is perfect op zijn plaats bij Chelsea dus hij voelt zich goed en dat is belangrijk. Ferguson heeft gewoon zwaar gelijk.

27 mei 2015 om 11:51

Waarom zou hij? Kijk wat het team gepresteerd heeft, 2 seizoenen na zijn vertrek, helemaal niks. Het opvolgen van Fergie wordt wellicht de lastigste taak ooit voor de club, hij is alleen maar realistisch als hij voorspelt dat United niet direct weer kandidaat #1 is in Engeland.

27 mei 2015 om 13:25

Kijk ook even naar wat Fergie heeft achtergelaten, echt een dramatisch team was dat. Hij was er weliswaar kampioen mee geworden in zijn laatste jaar, maar dat was een wonderprestatie. Jaar later waren de spelers weer een jaar ouder en was het maar een middelmatig team als je het mij vraagt.

Moet er toch niet aan denken dat die verschrikkelijke ploeg de komende jaren gaat domineren. Mijn club Liverpool zal waarschijnlijk niet mee doen voor de bovenste plaatsen maar ik mag toch hopen dat Arsenal of City dan kampioen wordt.

27 mei 2015 om 11:37

Denk dat ie gelijk gaat krijgen, chelsea heeft een prachtige basis met hazard, willian, oscar( als die weer goed gaat ballen) courtois, fabregas, matic, costa , zouma. Alleen mag er 1 aanvaller bij en 1 verdediger

27 mei 2015 om 11:39

Dat moet pijnlijk zijn als Liverpool-fan ja.

Worden mooie jaren voor de Chelsea-fans. Prachtige jaren. Ferguson heeft gelijk.

27 mei 2015 om 11:49

Ligt aan de continuïteit van de verdediging, dat heb je met Zouma niet meteen opgelost als daar iemand wegvalt of zakt in niveau.

27 mei 2015 om 12:02

Niet alleen voor Liverpool fans. Voor iedereen die ook maar een beetje smaak heeft.

27 mei 2015 om 12:49

Nee inderdaad, Liverpool zal nergens in de buurt van top 1-3 komen de aankomende jaren.

Kan niks anders dan meegaan in de gedachte gang van Ferguson, zeker dankzij de solide organisatie die er staat met een belangrijke rol voor Mourinho. Dit zal in de komende seizoen net zo zijn dankzij Mourinho consistentie wat ervoor zal zorgen dat Chelsea alleen nog maar stabieler zal worden, het is meer de vraag of de rest van te Engelse top kan aanhaken of niet...

Als de verdediging niet snel achteruit gaat, zal dat idd goed mogelijk zijn. Als Terry en/of Cahill minder wordt/worden dan zal het echter heel anders zijn, want die twee zijn gemaakt voor het spel van Mourinho en dat is niet zomaar op te vangen.

Een uitgebalanceerd Chelsea gaat volgend seizoen weer voor de titel,zeker weten.
Van Gaal mag aankopen wat hij wil,hij krijgt geen kampioenen elftal in elkaar.
Laat ons eerlijk zijn 75 % van zijn wedstrijden afgelopen seizoen waren niet om aan te kijken.
Gekwetsten spelers ?
Ok,maar op het WK had hij ook gekwetsten en toch haalde hij een geweldige uitslag.
Als hij met hetzelfde systeem,heeeel-langzaaaam van uit verdediging,gaan we nog menigmaal Everton-wedstrijden krijgen.
Ik heb een stille hoop dat Giggs zo snel mogelijk Van Gaal gaat opvolgen,liever vandaag als morgen.

Toen Ancelotti naar Chelsea kwam dacht ik precies hetzelfde. Zeker nadat hij landstitel binnenhaalde. Ik dacht toen ook dat Chelsea aan een hegemonie ging beginnen. Maar toen werd hij ontslagen vanwege iets mindere resultaten. In mijn ogen nog steeds de grootste fout ooit van Chelsea. Nog groter dan het halen van Torres.

Ik hoop op een hegemonie nu. Maar meer dan hegemonie, heeft Chelsea behoefte aan stabiliteit. Anders floreert de jeugdopleiding nooit. Hou vast aan deze trainer. Ik kan niet zeggen dat ik groot fan ben van zijn voorkomen, maar hij is ongetwijfeld één van de beste trainers op dit moment. En hij heeft een groot Chelsea hart!

Terwijl ik voorzie dat die hegemonie (mooi woord) ook last krijgt van de home-grown regel. Terry, Cahill en Fabregas zijn nu basisklanten die daar aan voldoen, maar wie gaat binnenkort Terry opvolgen? Zouma waarschijnlijk.

Wat vangt eventuele basisspelers op? Cuadrado, Oscar of nieuwe aankopen telkens.

Mourinho heeft de laatste tijd wel praat over dat hij faalt als trainer als sommige spelers het niet halen, maar hij was ook erg lovend over Lukaku etc. en dus geloof ik het niet erg. Je krijgt dus een team met home-grown spelers op de bank.

Buiten dit om moet iedereen toegeven dat het er erg goed uit ziet voor Chelsea, maar dat wil niet zeggen dat andere teams niet aan kunnen haken.

27 mei 2015 om 12:48

Lukaku is wel een hele slechte voorbeeld die je daar opnoemt want die had verre van een goede relatie met Mourinho.

27 mei 2015 om 13:11

Ja dat doet de rest van mijn argumentatie helemaal teniet....

27 mei 2015 om 15:27

lukaku , komop mannen , die kan niet in de kleine ruimte voetballen( daarom dat hij er ook naast valt bij België) en dat heeft chelsea 9 matchen op de 10 zo voor...,
heeft ook geen controle genoeg om met de rug naar doel te spelen en een aanspeelpunt te betekenen van een aanvallende actie .
enkel bij teams die wel grote ruimtes voor zich krijgen kunnen lukaku met zijn power en snelheid gebruiken , dus zogenaamde subtoppers maar geen topteams !

27 mei 2015 om 17:30

Als je Chelsea een beetje volgt zie je vaak genoeg jeugdspelers IPS e bank zitten. De doorbraak van RLC komt eraan, verder word er verwacht dat in D sloop van d'r jaren meer doorbreekt. Dat heeft Mourinho zelf ook al aangegeven.

27 mei 2015 om 18:52

Ik zie ze inderdaad vaak genoeg op de bank en te weinig op het veld. Daarom mijn reactie...

Dat zeggen trainers zo vaak, maar zien ho maar.

27 mei 2015 om 19:39

Haha klopt ik zie ze ook liever wat meer, maar ik denk wel dat RLC komend seizoen echte kansen krijgt. Wat een Mikel/ramires dit jaar zijn, zo'n rol zou hij komend jaar kunnen krijgen. Verder is het inderdaad afwachten en duimen voor meer jeugd.

Laten we eerst kijken of Mourinho op lange termijn kan presteren. Hij is binnen twee jaar weg of hij heeft een slechte 3e seizoen. Chelsea heeft een goed team met veel potentie. Alleen heeft de filosofie van Mourinho een houdbaarheidsdatum.

nee zo zie ik het niet , united is nog steeds de club met de meeste inkomsten , elke week een stadion van 75 000 zitjes uitverkopen , dat is enorm ! united heeft nu wel enkele problemen gezien de enorme forse investeringen die het gedaan heeft om spelers te kopen zonder de inkomsten van CL , ..... dat gaat pijn doen in de boekhouding , dat is een zekerheid maar afgezien van een gezonde schuld , is dit voor united weg te werken in een goeie 2 jaar , gezien de inkomsten die ze normaal kunnen verwachtten .
het is nog altijd zo dat de clubs die het meeste geld kunnen genereren , afgezien van eens een onverwachte tegenslag , meestal the lead hebben om de beste spelers te kunnen aantrekken en zo ook vrij regelmatig prijzen te pakken , en zo zal het uiteindelijk ook met united lopen !

chelsea leeft ook gezond , maar heeft een handicap op united door hun te kleine stadion , 42 000 tickets verkopen of 75 000 , daar zit een groot verschil op qua inkomsten . chelsea is wel naarstig op zoek naar ofwel een plaats voor een nieuw stadion of een renovatie van het huidige maar dat stadion dat 62 000 zitjes zou moeten kunnen herbergen , staat er niet op één jaar , ook niet op twee jaar tijd , .... dus als je de uiteindelijke rekening maakt , gaat het echt niet te lang duren vooraleer united terug zijn plaats bij de eerste twee heeft ...... dat is mijn overtuiging .

Wat mis ik het om naar een match te kijken tegen een team onderin om te weten dat je ze een pandoering gaat geven. Wat een trainer. Hopelijk heeft hij het hier mis maar eerlijk gezegd is er weinig dat zijn gedachtegang tegenspreekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren