Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson: ‘Ik snap het niet, ik weet niet wat hij nog meer had kunnen doen’

Laatste update:

Sir Alex Ferguson loopt het langst van alle Premier League-managers mee, maar zelfs de ervaren Schot wordt nog wel eens verrast. Maandag nog keek de coach op van het ontslag van collega Brian McDermott bij Reading. The Royals slachtofferden hun trainer omdat de club vier keer op rij had verloren. Ferguson denkt dat die beslissing iets te rigoureus was van eigenaar Anton Zingarevich.

/

“Met name de timing vond ik verrassend”, aldus Ferguson in de Engelse media. “Als er een nieuwe trainer komt, kan hij natuurlijk niet alles en iedereen aankopen. Wat je hebt, daar moet je het mee doen. Had de club dit in december of januari gedaan, dan had ik het wellicht beter begrepen. Dan zou de nieuwe trainer de tijd hebben gehad nieuwe spelers aan te trekken gedurende de transfermarkt.”

Maar ook los van de timing vindt Ferguson het ontslag van McDermott opmerkelijk, zegt hij. “Hij heeft iets van anderhalf miljoen euro uitgegeven en er is tegen de acht miljoen euro binnengekomen. Financieel gezien was hij dus succesvol, en daarnaast heeft hij ze naar de Premier League geloodst. Ik weet niet wat hij nog meer had kunnen doen dan dat. Hij was in januari nota bene nog trainer van de maand. Laat ik maar hopen dat ik deze maand geen trainer van de maand wordt…”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal mee eens. Reading heeft gewoon een van de zwakste selecties in de BPL en doet het nog niet eens zo slecht. Ze kunnen nog in de premier league blijven als ze de laatste wedstrijden wat puntjes pakken.

15 maart 2013 om 20:45

Reading zijn wel slecht bezig en ze moeten ook nog steeds tegen elke grote club spelen, ze gaan zeker degraderen.

15 maart 2013 om 20:58

Natuurlijk zijn ze wel goed bezig als je naar de kwaliteit van de spelers kijkt. Ze staan maar een puntje of 6-7 van de nummer 15 af ...

Is ook ridicuul en lost eigenlijk nooit iets op. Bij Southampton kunnen ze daarover meepraten.

15 maart 2013 om 22:58

Die eigenaar van Southampton maakt sowieso de hele club kapot.

Wel lullig voor zo een man.. Maarja ook dat is de voetballerij

Ontslaan en een nieuwe aanschaffen. Het is algemeen bekend dart dit vaker geen zin heb dan wel. Zie sir Alex. Die heeft mindere tijden gekend maar er komen vanzelf goede tijden. Niemand maakt zich zorgen als Frank de Boer een paar keer verliest en je ziet het resultaat. Gewoon vertrouwen uitspreken en bouwen volgens een visie.

Maakt niet uit, in de Engelse competitie kijken men meer naar manager dan naar trainer. Bovendien snappen ze daar niet zo veel van het voetbal. Ze denken daar het voetbal meer in de richting tussen rugby en basketbal. Ze hebben daar veel jeugdspelers die uit buitenland hebben gekocht, ze zijn vrijwel niemand beter geworden. Arsenal misschien wel op een zeer lange termijn maar prijzen pakken ze niet. Tevens zijn de infrastructuur qua spelers en het voetbal zeer matig. Het begint bij jonge Engelse spelers en ouders. De Engelse ouders denken weinig aan tactisch en tactiek maar meer in de richting 'beuk erin'.

16 maart 2013 om 02:29

De boodschap van je verhaal is duidelijk en ik kan me er enigszins in vinden, de Engelse competitie doet het niet best met eigen aanwas en de filosofie van kick and rush is inderdaad achterhaald. Alleen kloppen er meer dingen niet dan wel aan je reactie en daarenboven gaat het niet over de manager die ontslagen wordt.

Desalniettemin, om de dag wijzer af te sluiten dan deze begonnen te zijn:
Infrastructuur:
voorzieningen in een wijk of gebied, waardoor het goed kan functioneren. Bruggen, wegen, spoorlijnen, enz. vallen onder de infrastructuur.

16 maart 2013 om 11:10

Gezien jouw opmerkingen de laatste tijd snap jij ook niet zo veel van voetbal. Stoke City is inderdaad een handbalvereniging qua verdedigen en rugby qua tackles, maar wat een debiele generalisatie is dit toch van jouw kant. Jij weet inderdaad wat alle Engelse ouders qua opvoeding doen..

Het enige probleem in Engeland is de wetgeving waarin bepaald wordt dat jeugdspelers minder uren mogen trainen in vergelijking met Nederland e.d. Maar dat over infrastructuur mag je toch nog wel eens uitleggen.. Komt op mij over als veel blabla met weinig betekenis.

16 maart 2013 om 22:45

gelijk heb je.

als in nederland kleine jongetjes op straat of op een veldje tegen elkaar spelen, dan spelen ze samen. vrijlopen en overspelen. is normaal in nederland. zo zijn we opgevoed. echter in engeland is het gewoon hollen met de bal of de bal hoog naar voren rammen en er met zn allen hard achteraan rennen. ook op een veldje of een pleintje. dat is gewoon een verschil in voetbalcultuur.

Bijvoorbeeld in Nederland kijkt men meer naar slimheid en tactisch en tactiek. Daar worden de meeste kinderen meegebracht door ouders en trainers dankzij vele goede analisten en trainers hier in Nederland.

Ook al heeft Ferguson hier waarschijnlijk gelijk, hij moet zich echt niet met het beleid van Reading bezighouden. Dat is zijn taak niet om daar uitspraken over te doen.

15 maart 2013 om 23:10

Ferguson had aandacht tekort en dacht: 'laat ik eens naar de media gaan om m'n oordeel te vellen over de situatie Reading - Mcdermott'.

Als je serieus denkt dat Ferguson zomaar even een uitspraak doet, snap je er toch maar bar weinig van. Journalisten interviewen hem en precies dit stukje uit een interview wordt eruit gehaald.

16 maart 2013 om 01:02

Hij is toch niet verplicht om te antwoorden op die vraag? Als De Boer zich met het beleid van Feyenoord bezighoudt in negatieve zin in een interview, dat zou ook niet overal in Nederland geapprecieerd worden.

16 maart 2013 om 07:56

Dramatiseer dit toch niet jongen, Ferguson krijgt zoals nagenoeg elke dag van zijn leven een vraag van een journalist en hij antwoord daar op en geeft zijn eigen kijk en mening, daar is niks mis mee, hij verdedigt enkel een mede collega die het gezien zijn spelersmateriaal niet zo slecht deed, zoek niet zoveel achter niets.

16 maart 2013 om 17:46

Ten eerste is het voorbeeld wat je geeft al iets totaal anders, daar Feyenoord en Ajax aartsrivalen zijn, in tegenstelling tot Man Utd en Reading.

Daarbij komt dat Ferguson niets verkeerds zegt en zich al helemaal nergens mee bemoeit. Hij zegt nergens dat het anders had gemoeten, alleen dat hij het raar vind dat het zo is gegaan.

Dat Reading nog steeds kans heeft op handhaving verbaast mij, ik achtte ze de zwaktste van de Premier League maar ze staan niet laatste. Trainer ontslaan was volgens mij ook niet nodig.

Klopt wel, om hem meteen na 4 nederlagen op rij te ontslaan is gewoon onzin.
Voor de periode werd er 4x gewonnen en 1x gelijk gespeeld, dus dan vind ik het vreemd dat hij ineens wordt ontslagen.

Siert Ferguson wel.

Hij neemt het altijd op voor trainers in problemen of trainers die de laan uitgestuurd worden. Vaak heeft hij ook nog eens gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren