Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe boft met late strafschop en pakt alsnog de volle buit

Laatste update:

Fenerbahçe is zondagavond met de schrik vrijgekomen. De ploeg van Aykut Kocaman leek punten te gaan verspelen in de thuiswedstrijd tegen Kasimpasa, dat Fener tot kort voor tijd op 1-1 had gehouden. In de slotfase van het duel ging het echter toch nog fout, toen Pierre Webo een strafschop verdiende. Die werd benut door Emre Belözoglu, waarna Moussa Sow de eindstand op 3-1 bepaalde.

De supporters van Fenerbahçe konden zodoende opgelucht ademhalen. De gastheren hadden het opvallend lastig met Kasimpasa en kwamen al na twee minuten op achterstand, dankzij een benutte penalty van Kalu Uche. De Nigeriaan mocht aanleggen na hands van Mehmet Topal en maakte zijn dertiende treffer van dit seizoen. Daarmee is Uche gedeeld topscorer van de Süper Lig.

Fenerbahçe moest in de achtervolging en in de eerste helft kwam Raul Meireles nog het dichtst bij een treffer, maar zijn schot ging net over. Ook in de tweede helft gaf de thuisploeg veel druk naar voren en een kwartier na rust maakte Webo de 1-1, door binnen te koppen na een hoekschop. Fenerbahçe ging vervolgens op zoek naar meer en kreeg de nodige kansen.

De scherpte ontbrak echter bij Dirk Kuyt en consorten en daardoor leek Fenerbahçe genoegen te moeten nemen met een punt. In de slotfase kwam het toch nog goed voor de thuisploeg: Webo verdiende een penalty na een vermeende overtreding van Yalcin Ayhan en Emre maakte vanaf elf meter geen fout. Kort hierna wist ook Sow Andreas Isaksson nog te passeren: 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De druk van de fans heeft een punt van kasinpasa gestolen, man wat een intimiderende fans.

De scheidsrechters bakken er niet veel van in Turkije, zo snel mogelijk aanpakken dit. De scheidsrechter deed er alles aan om het goed te maken met Fenerbache, zie minuut 88' , de bal raakt de buik van de spelers waarna een enorme protest ontstaat, de ref lijkt te twijfelen, maar wordt van gedachte veranderd door de 'grens'?

Laat de scheidsrechter links liggen, fenerbache heeft wel verdiend gewonnen, maar wat kunnen ze zeuren zeg.
Zelfs Kuyt doet het nou, hou eens gewoon op en ga eens voetballen man.

Ik zie Fenerbache geen kampioen worden met dit matige spel, ik kan vooral niet wachten op de derby van volgende week zaterdag! Dat duel zal de beslissing brengen wie er met Gala gaat strijden voor de kampioenschap!

24 februari 2013 om 20:11

de scheidsrechters in Turkije zijn niet veel beter dan die van Nederland, waar het net zo erg is. dat een speler als kuyt er nu in mee gaat is wel verrassend aangezien hij niet daar niet het type voetballer voor is.
Ik zie fener ook geen kampioen worden hoor nu galatasaray flink wat geld heeft geinversteerd

24 februari 2013 om 20:14

Geloof mij ook zonder drogba en sneijder zal gala kampioen gaan worden. niet omdat we zo super zijn maar de concurent doed het nog slechter en als ze winnen is het meestal in de laatste 15min.

24 februari 2013 om 20:25

Dat zullen we nog wel zien

24 februari 2013 om 20:38

Je kan ook kampioen worden door in het laatste kwartier te winnen..

24 februari 2013 om 20:58

Aykut Kocaman zit elke keer te zeuren om speelschema, dat die van Fenerbahçe oneerlijk verdeeld wordt maar hij heeft niet eens gelijk. Dus al het zeuren is om niks. Galatasaray is de nummer een favoriet voor kampioenschap. Ook al staat Fenerbahçe 6 punten achter. Fenerbahçe speelt niet eens goed elke leer hebben ze hulp van scheidsrechters. Als je vorige week zag zegt iedereen dat Fenerbahçe heel goed speelde als je reëel bekijkt was trabzonpor heel slecht waardoor de speelstijl normaal was

24 februari 2013 om 21:41

Galatasaray speelt ook niet geweldig en komen vaak goed weg.

24 februari 2013 om 22:40

met name die debuut wedstrijd van sneijder, daar kwamen ze echt hoed weg.

25 februari 2013 om 14:20

Je bedoeld tegen Besiktas. Hoezo kwamen ze goed weg? Melo kreeg rood! Gala moest de 2-1 met 10 man een half uur lang verdedigen.

24 februari 2013 om 20:15

Je kan moeilijk voetballen als je een tegenstander hebt die constant een overtreding maakt en ook nog is tijd gaat rekken. Scheidsrechter was echt slecht, niet beetje slecht maar gewoon Echt slecht. Fenerbahce DIK verdiend gewonnen in mijn ogen.

24 februari 2013 om 23:09

Wat is Fenerbahce toch een walgelijke club geworden.. Vroeger was het nog een club met enigszins eer en trots maar sinds Yildirim voorzitter is is het een grote bende.

Grote omkoopaffaires, miljoenen pompen in het team maar het voetbal is nog steeds niet om aan te zien.

Daarnaast hebben ze nu een team opgefokte figuren die het bloed onder je nagels vandaan halen. Bij elke bal in de 16 vragen om een pingel, overal op het veld reclameren en constant met een paar man om de scheids zitten protesteren tegen iedere beslissing.

Als ik Fenersupporter was zou ik me kapotschamen..

Als ik vandaag scheidsrechter was had ik me echt moeten inhouden om een Fenerspeler niet k.o. te slaan.. Grootste kandidaat : Emre 'Judas' Belözoglu.

25 februari 2013 om 03:31

Wat loop je nou te huilen man , heb je een zakdoekje nodig of wat ? Aziz Yildirim is al 15 jaar voorzitter van Fener dus hoe bedoel je 'vroeger'.. Je kletst uit je nek , ga even op je blote knieen bidden voor Aziz , waar jullie als een schoothondje worden weggestuurd door Galatasaray voor het gebruik maken van het stadion , stelt dat zelfde Aziz Yildirim (!) waar jij dus een bloed hekel aan hebt zo te zien , zijn stadion die hij met het geld van Fenerbahce zelf heeft gebouwd open voor jullie.

Wees beetje een man en toon respect

25 februari 2013 om 08:04

Je praat alsof je fan was van Fenerbahce en bent overgelopen naar Besiktas.

Niet erg hoor, Besiktas presteert namelijk zo goed =), dan mag je Fenerbahce van mij wel even afkraken. Dat verzacht je verdriet wel

25 februari 2013 om 09:45

Jii bent duidelijk een voorbeeld van zo een domme fenersupporter die als een blinde kip achter Aziz Yildirim staat. Ja Yildirim is 15 jaar voorzitter, en dan? Dat is toch vroeger?

Hij heeft jullie naam te grabbel gegooid en van jullie club een criminele organisatie gemaakt..

Wees een man en heb respect? Voor zulke corrupte mensen die het turkse voetbal een slechte naam geven zal ik nooit respect hebben.

En die corruptie daalt ook neer op het veld van die agressieve gefrustreerde spelers van jullie zitten duidelijk ergens mee.. En het is leuk dat Yildirim zijn jawoord geeft voor gebruik van het stadion maar hij zal dat niet doen zonder eigenbelang. Besiktassupporters zitten daar echt niet op te wachten..

Open je ogen en zie wat er met je club is gebeurd, anders verdien je niet beter.

25 februari 2013 om 09:49

Strikdiploma.. Ik ging naar Inonu toen jij nog in je luiers lag, en ik ga nog dus praat geen onzin.. Besiktas laat tenminste voetbal zien, met weinig geld toch een aardige ploeg en ondanks alle blessures doen we bovenaan mee en hebben de meeste goals en het beste voetbal laten zien dit seizoen..

Fener heeft vandaag niet super gespeeld, maar we hebben de drie punten binnen gehaald. We moeten zo blijven doorgaan, maar Aykut moet echt het systeem veranderen. Hij moet 4-4-2 gaan spelen, want anders maakt hij Sow kapot.

Ik ben nog steeds niet tevreden over het spel, maar de punten zijn gelukkig wel binnen. We hadden het klusje eerder moeten klaren en niet in de laatste minuten!

24 februari 2013 om 20:12

Sterke lobby. Ze krijgen paar keer de scheidsrechter tegen en het volledige bestuur staat voor de Tff-gebouw. Dat is Turkije. Daarom bereiken we ook niks buiten Turkije. Voetbal wordt nog steeds bestuurd door ondergrondse figuren.

24 februari 2013 om 20:18

jij praat veel onzin.. dit is wat wel mag daar hebben ze het recht op. anders maken ze maar een nieuwe wetgeving en staan ze dat niet meer toe en alsof alle andere clubs dat nooit doen in turkije. wat een haat heb jij tegen de bestuur van fb?!

24 februari 2013 om 20:19

Tja zo is Turkije. Even huilen bij de bond en hard praten in de media en je hebt vervolgens de scheids mee voor een aantal duels!

24 februari 2013 om 20:23

Ik geef de scheidsrechter géén schuld! Wat moet die man anders? De wedstrijd 1-1 laten en een volle lading over zich heen krijgen, zodat hij weken mag rusten? Hij doet gewoon wat hem te doen staat. Zo simpel is het!

24 februari 2013 om 20:30

Bkorkmaz

Het is gewoon een terechte penalty , of je nou hoog of laag springt of dingen erachter gaat zoeken , pingel is pingel

24 februari 2013 om 20:36

Haha, jij vind dat. Jij probeert je hart te luchten, dat snap ik. Het lijkt net alsof je je neefje van 10 ervan wil overtuigen dat dit een penalty is. Vaak zeg ik, biz bes kardesiz birbirimizi iyi biliriz, hehe (vert: wij weten precies hoe het in elkaar zit).

24 februari 2013 om 20:43

Komop man broer , je ziet die gast overduidelijk trekken aan Webo , als dat geen penalty is wat dan wel ?

#birazsaygi ya #birazsevgi hèhè (vertaling : een beetje respect)

24 februari 2013 om 20:45

En jij probeert gewoon net als andere Gslilar FB tegen te praten..

24 februari 2013 om 21:44

Bkorkmaz3

Er wordt duidelijk getrokken aan het shirt van Webo, dus een terechte penalty.

25 februari 2013 om 14:24

Elke corner gebeuren er dit soort dingen. Dan mag je de bal wel 50 keer op de stip leggen per wedstrijd. Het is wel een vergezochte penalty. Maar buiten die penalty had fener de 3 punten alsnog verdiend gezien het spelbeeld van kasimpasa.

fener komt hier weer goedkoop weg. Om de minuut voor een penalty vragen en hem dan uiteindelijk krijgen. Ook nog eens zo sportief zijn als kasimpasa op de grond licht gewoon door te spelen. En die yalcin en volkan zijn 2 dolle dwazen.

24 februari 2013 om 21:01

Toen Kasimpasa aan de bal kwam ging het ook gewoon vrolijk door voetballen en schoot er iemand van 40 meter op goal. Dan moet je niet verwachten dat Fener de bal buiten gaat trappen omdat er iemand denkt dat die een kogel door de kop heeft gekregen en blijft liggen.

24 februari 2013 om 21:53

volgens mij heb jij de wedstrijd met je ogen dicht gekeken en volgens mij liggen mensen op de grond i.p.v. lichen

Dik verdiend, verder geen woorden voor...
Iedereen maar dan ook iedereen strijddeee er zo hard voor.

24 februari 2013 om 21:47

Jij mag ook wel strijden om wat beter te typen.

24 februari 2013 om 22:21

ik ben hier niet op sgool, me je En buyuk baskan Aziz yildirim! (dat sttaaat voor Ebbay) hij mag egt oprotten!
Ga gwn iets logisch posten?

Op basis van de druk in de tweede helft verdiend. Fenerbahce is alleen goed als ze alles op de aanval zetten, want dan hoeven ze niet georganiseerd aan te vallen/voetballen. 

De scheidsrechter is bezweken onder de druk. Hij geeft drie keer terecht geen penalty aan Fenerbahce, dat met man en macht bezig is met de scheidsrechter. Hoe gelijk de scheidsrechter ook handelde, hij krijgt twijfels over zijn beslissingen. Zijn weerstand neemt af. Daarna gaat Webo liggen bij een corner. Zo simpel, zo kinderachtig fluit de scheidsrechter voor een penalty. Als dit de maatstaaf is voor penalties, krijgen we binnenkort Rugby scores. 

Emre......emre......talentvol, smerig, fantastisch, mentaal gestoord. Je zag vandaag met name gedragseigenschappen 2 en 4. Uche heeft hem voor paal gezet door te wijzen naar zijn aanvoerdersband. De scheidsrechter heeft zichzelf voor paal gezet door zich te laten duwen door Emre. Ze zijn één voor één bang voor Emre. 

24 februari 2013 om 20:15

Je kan niet ontkennen dat Fener niet dik terecht gewonnen heeft. De scheidsrechters zijn wel dramatisch. Hij floot voor alles. Vond het wel overdreven dat we voor penalty's zeurden, maar dit had bij Galatasaray hetzelfde geweest. Met die adrenaline wil je winnen ook. Vond de penalty overigens wel terecht. Die zogenaamde penalty's waar onze spelers voor gingen zeuren sloegen nergens op. Kwam niet tegen hun hand aan. Maar Webo werd toch echt vastgehouden. En no offense, maar Burak is wel de meester in schwalbes, en met Drogba hebben jullie er nog zo een in huis gehaald, dus ik vind dat je daar niet al te veel over mag klagen.

En Emre spoort niet. Ik wilde nog zeggen in de eerste helft zeggen 'ik ben blij dat Emre zich eindelijk normaal gedraagt', maar dit sloeg volkomen nergens op. Viel die Viudez volgens mij half aan ook nog. Maar ja, zoals ik zei, bij sommige gasten doet die adrenaline gekke dingen.

24 februari 2013 om 20:48

@ mzk

Helder. Laten we een wedstrijd beoordelen om de wedstrijd en niet 'burak deed zus' en 'drogba deed zo' reacties plaatsen. We hoeven niet bij elke situatie de tegenstelling Fb vs Gs op te zoeken.

Fener heeft verdiend gewonnen. Je geeft echter geen penalty in de 90e minuut bij een 1-1 stand voor zo een lichte vergrijp. Dat is kinderachtig. Rechtvaardigheid hoort op een andere manier te geschieden.

25 februari 2013 om 08:50

Burak is (helaas) een duiker ja, maar mogen we dus daarom niet meer over Fenerbahce zeuren? Dacht het wel he? Het een sluit het ander niet uit namelijk.

Emre moeten ze zijn aanvoerdersband afpakken. Ik begrijp ook niet hoe een bewezen rascist aanvoerder mag zijn. Geef die band aan Volkan Demirel. Hij is daar veel beter geschikt voor. Het is teveel eer om Emre Belesoglu tot captain te benoemen.

24 februari 2013 om 20:16

Emre is heel erg rustig geworden vergeleken met zijn voorgaande periodetitel Fener , vandaag liepen de gemoederen hoog op , maar ik heb vandaag ook vaak zat gezien dat Emre zich probeert te concentreren op het voetballen.

Zo erg is het niet meer

24 februari 2013 om 23:37

Mensen die de Superlig niet kijken zouden jou misschien geloven, maar de volgers weten beter. Shota vertelt hoe Emre is, ook nu nog. Het zegt genoeg over het Turkse voetbal dat deze man sinds 2009 geen rood meer heeft gepakt.

Shota toont ook aan weer eens aan hoe voorbeeldig Lick TV is.

24 februari 2013 om 23:43

Emre was veel erger , daarom zeg ik ook hij is een beetje gekalmeerd in Spanje , hoe weet jij dat shots Emre bedoelt eigenlijk ? Ik zelf weet het ook niet hoor , maar ben wel benieuwd naar wat je te zeggen hebt

24 februari 2013 om 21:54

Heb je niet gezien dat Yalcin met z'n noppen op Webo z'n hoofd stond?! Zijn hoofd bloedde, als dat geen penalty is weet ik het ook niet meer. Bekijk het opnieuw zou ik zeggen, daarnaast wordt ook wel licht getrokken.

24 februari 2013 om 23:10

Fatih

Gaf hij daarvoor pingel ? Als je je als een stervende zwaan laat vallen, dan is de kans groot dat iemand die een luchtduel aan wilde gaan terecht komt op een object dat daar niet hoort: Webo zijn hoofd.

24 februari 2013 om 23:23

Kijk het opnieuw zou ik zeggen, Yalcin stapt duidelijk vrij bewust op zijn hoofd. Daarnaast weerhoudt hij in eerste instantie Webo ervan om los te komen van de grond om goed in te kunnen koppen. Het is misschien wat makkelijk gegeven, dat geef ik toe, maar zeker niet geheel onterecht.

ey even serieus als wij geluk hadden wat had Kasimpasa dan?????
Het spel was gewoon normaal, we hebbe zo veel kansen gehad dat die penalty wel moest komen!!

24 februari 2013 om 20:14

Jullie hebben veel kansen gehad dus die penalty moest wel komen ? Logische beredenatie man ! Is dat jouw manier van een onterechte penalty goedkeuren ?

24 februari 2013 om 20:19

Gangstarr, je stelt me hiermee toch wel teleur. Oké de penalty word heel eenvoudig gegeven en de meeste scheids fluiten hier niet voor (ondanks dat dit wel vaker zou moeten gebeuren).

De TFF heeft zelf ik meen vorig seizoen of begin dit seizoen aangegeven strenger te reageren op zulke overtreding (duw en trekwerk in de 16) echter doet geen een scheids dat vooralsnog opvolgen. Overigens, ben ik wel van overtuigd dat de scheids bezweken is onder de druk en daarom hiervoor floot.

24 februari 2013 om 20:23

Ey gangster boy, ik bedoel da we zoveel kansen hadden gehad dat er een goal moest komen en hij ging er normaal niet in dus moet wel met een penalty!
Wij hebben dit DIK maar dan ook DIK verdient

24 februari 2013 om 20:26

Plus Als je ligtv app hebt, kijk naar de statistieken aub.
Balbezit : FB 64% KP 36%
Schoten op doel: 8-1
schoten naast: 12-3
corners 11-2
Succesvole paassen 408!!!! tege 136!!!!!!

24 februari 2013 om 20:34

Skanarya

Ik lees je reactie en ik kan er maar niet uithalen waarom ik jou teleurstel. Je geeft toe dat de pingel eenvoudig is gegeven. Dan zijn wij het hartstikke eens met elkaar !

Je geeft geen 'eenvoudige pingels' in de 90ste minuut bij een 1-1 stand.

24 februari 2013 om 20:37

Omer mijn lieve nieuweling.

De zege van Fener was verdiend. Daar zeg ik toch niks over ? Een verdiende zege echter.........rechtvaardigt geen onterechte penalty.

24 februari 2013 om 21:05

Bullshit, Kasimpasa heeft het verdiend ookal spreken de cijfers totaal niet in hun voordeel. Fenerbahce heeft vast en zeker weer eens de scheids omgekocht.

Penalty is veel te makkelijk gegeven en Issakson dood express de verkeerde hoek in.

#yersentabi...

25 februari 2013 om 00:44

Shume beredenatie.. Gangstarr heeft gelijk, omdat je beter bent wil niet zeggen dat je voor een schwalbe een penalty moet krijgen..

25 februari 2013 om 00:47

Nog een statistiek voor je:

Begroting Fener: 120 mil

Kasimpasa 20 mil

25 februari 2013 om 01:24

Dus wat zegt dat ?

25 februari 2013 om 02:38

Bjkkartal1903

Jij doet niks anders dan provoceren. Rustig aan jonge, volgende week zijn jullie aan de beurt

25 februari 2013 om 03:26

Volgende week wanneer we Karakartal ook even pakaantjes gaan geven - insallah- gaat hij wel anders piepen joh , laat die kleuter lekker

25 februari 2013 om 09:55

Waarmee provoceer ik dan? Zijn jullie tevreden met Fenerbahce? Vinden jullie dat het geweldig draait? Al die miljoenen aan spelers en nog is jullie spel een ramp.. Zie het eens onder ogen.. En daarnaast zou ik me schamen voor het gedrag van je spelers.. Walgelijk

Niet gek dat iedereen Fenerbahce haat, maar wel doodzonde..

25 februari 2013 om 11:35

Vriend hou je lekker bezig met je eigen team , wie ben jij om te zeggen wat ik van mijn team moet vinden ?

25 februari 2013 om 16:07

? = een vraagteken. Dat betekent dat ik je een vraag stel. Maar je ontwijken van mijn vragen zegt genoeg. Struisvogelgedrag.

25 februari 2013 om 16:10

Nog een argument: Terechte penalty.
Bron: Markus Merk , Ligtv

Fener was de enige ploeg die nog wou voetballen in de 2de helft maar komen alsnog onterecht op voorsprong. Was in mijn ogen alles behalve een penalty maarja de niveau van scheidsrechters in Turkije ben ik ondertussen wel al gewoon.

Webo is btw een beest, die man kopt gewoon elke voorzet dat hij krijgt! Jammer dat hij al aardig op leeftijd is. Ook moeten de 2 centrale verdedigers van Fener leren uitverdedigen i.p.v. elke x de bal naar voor te rammen (hiermee bedoel ik vooral Egemen).

Fener verdiende het om te winnen alleen jammer dat het op zo een manier moest gebeuren!

Wie is er nog meer met mij eens dat die Meireles niet bij Fener hoort????

Die gozer geeft is/lijkt nooit 100% van zich zelf tegeven!!

24 februari 2013 om 20:17

Heb jij uberhaupt de wedstrijd wel gezien? Raul, was vandaag een van de sterren door wat hij verdedigend liet zien.

24 februari 2013 om 20:23

Jij hebt echt geen verstand dus.. Kijk hoeveel geld ze aan hem hebben gegeven hij speelt gewoon saai en niet vergeten we hebben tegen Kasimpasaspor gespeeld niet tegen Gs/bjk ofso. Ik zeg niet dat hij alles in zijn eentje moet doen, maar hij is iemand de een voetbalstijl heeft die FB niet kan tolereren. We hebben strijders nodig.

24 februari 2013 om 20:27

Jij wilt een elftal met allemaal types zoals Kuyt? Volgens mij heb jij aantal sprintjes van Raul niet gezien, waarna hij op de juiste moment een tackle inzette om kasimpasa af te stoppen?

24 februari 2013 om 20:31

Als jij Kuyt nog een strijder noemt dan ben jij niet goed in je hoofd.. Raul mag opdonderen met een paar sprintjes waaauww wat erg..

24 februari 2013 om 22:22

Wilde me hier niet mee bemoeien, maar kon er niet om heen. Raul Meirelles is een van de stille krachten van Fener. Iedere voetballer kent een eigen stijl, zo Raul Meirelles ook. Hij loopt weliswaar niet veel, oogt rustig, maar is tactisch en technisch sterk gewoon. Zonder Meirelles heb je een domme middeveld, sorry dat ik het zeg.

24 februari 2013 om 22:29

Sluit me bij jou aan Battigol. Al helemaal na vandaag. Kritische onderscheppingen gemaakt.

24 februari 2013 om 22:38

Plus we vergeten even voor de gemak dat Meireles km heeft gevreten vandaag

24 februari 2013 om 20:18

Ik vond hem best goed spelen vandaag. Heb toch liever Salih. 1: omdat het een Turk is, dus extra ruimte elders voor een buitenlander. 2: Hij is jong, talentvol, en nu al praktisch beter dan Meireles.

24 februari 2013 om 20:21

Salih moet je niet meteen voor de leeuwen gooien , hij speelt sterk , maar er is woensdag een beker wedstrijd waar hij in de basis zal starten , dus ik ben het met Aykut Kocaman eens dat hij vandaag niet werd opgesteld

24 februari 2013 om 20:27

Volkomen gelijk, maar had hem liever dan Topal..

24 februari 2013 om 20:46

Topal speelt goed hoor de laatste tijd.

24 februari 2013 om 20:51

Topal speelt de laats wedstrijden uitstekend ,ter hoogtepunt de perfecte chemie tussen Emre en hem in de wedstrijd tegen Trabzon , ik verwacht dat we tegen junior-trabzon met Salih en Meireles gaan spelen , de 3e middenvelder durf ik niet in te vullen nu

24 februari 2013 om 20:28

Meireles speelde een van zijn beste weds van het jaar. samen met gladbach weds

25 februari 2013 om 03:25

Idd Meireles speelde voortreffelijk vandaag

24 februari 2013 om 21:06

Ik ben al vanaf het begin geen fan van die Meireles. Speelt af en toe een leuke wedstrijd, maar daar is ook alles mee gezegd. Zet Salih op zijn plek en ik merk helemaal geen verschil.

Kan wat mij betreft vertrekken bij een goed bos of de prijs waar wij hem voor hebben gehaald.

O wat een spannende wedstrijd man sjonge jonge jonge

We beginnen meteen al met een 0-1 achterstand door een penalty die in mijn ogen wel gegeven kan worden , echter mehmet Topal kan moeilijk zijn armen eraf hakken toch ? De penalty kreeg ook van mij - net als de scheidsrechter - de voordeel van de twijfels. Daarna controleerden we de gehele wedstrijd.

Breakingpoint in mijn ogen was toen Gokhan de bal van de lijn haalde , de alom bekritiseerde Cristian en de kersverse papa Moussa Sow kwamen in het veld en meteen werd Fener nog sterker dan ze al waren , Webo die op aangeven van Kuyt de gelijkmaker binnenkopt , de bevrijdende treffer.

Laatste 10 min was het een gekkenhuis , de ene na de andere bal vliegt op de lichamen van de kasimpasa spelers , die van Kuyt was sowieso geen pingel , die van Caner heb ik me twijfels over , als je het aan de andere kant geeft , kan je deze ook toekennen , maar die van Webo is 100 procent een pingel , er is contact en dan gaat Webo wel wat makkelijk liggen maar contact is er wel degelijk dus een terechte penalty.

Issakson wou Sinan Bolat na doen maar dat lukte hem niet , en dan maakt black cobra Sow er 3-1 van !! Met de schrik vrijgekomen maar ik ben ntzettend blij met de 3 punten. We hebben ook wel goed gespeeld , er is zeker een positieve lijn naar boven

De 1e helft met Meireless op de AMC was niet om aan te zien m de combinaties konden niet worden uitgevoerd en Webo was op een eilandje voorin in de 2 e helft ging het al beter.

Al met al gefeliciteerd mijn kleurgenoten ! De weg omhoog is gelukkig gevonden , volgende week hopelijk ook vlammen tegen Besiktas.

De drie punten zijn meer dan verdiend. Mij rest echter een vraag? Hoezo, pas na de 1-1 zoveel druk zetten? zoveel aanvallender spelen? Dit is toch gewoon een drama. We kunnen amper gevaarlijke kansen creeren.

Voor de mensen die gaan zeuren over de penalty. Volgens de reglementen is dit een terechte penalty, die echter amper word gegeven in het voetbal. De TFF had aan het begin van vorig seizoen en dit seizoen dat trek en duwwerk zwaarder bestraft zou gaan worden in de 16. Tot noch toe, word dit echter niet toegepast in het voetbal.

Ja, ik ben het er mee eens, normaal gesproken zou hij ook niet fluiten. Hij is echter bezweken onder de druk en daarmee laat hij direct zien dat hij totaal onbekwaam is voor dit vak.

Aykut a.u.b. verander van systeem. Sow is een spits, laat hem daar ook spelen.

Mijn credits gaan naar de spelers van Fenerbahce. Door structureel druk te zetten op de scheidsrechter hebben ze alsnog een penalty weten te krijgen! De scheidsrechter vond al het aandacht strelend en besloot een penalty te geven voor een nikszeggende duel. De scheidsrechter zal nu denken: ik heb het gelukkig goed gemaakt met Fenerbahce. Maar ja, dat geeft niet.

Dat gezeggende te hebben over de scheidsrechter.

Het spel van Fenerbahce is matig, slordig en onverzorgd. Alleen Emre heeft mij weten te overtuigen (zijn karakter weer terzijde) en in mindere mate Meireles. Voor de rest was het hopen op dat ene moment en de scheidsrechter zorgde mede daarvoor.

Kortom, Fener laat geen steek vallen. De scheids juist wel, op naar morgen voor mij!

24 februari 2013 om 20:54

Ik heb medelijden met de scheidsrechter. Hij is hevig beinvloedt. Spelers, fans,(bestuur?) legden druk op hem. Lobby.

24 februari 2013 om 20:59

De naam van de scheidsrechter is niet belangrijk, ik waardeer zelfs dat hij in de eerste minuut een terechte penalty heeft weten fluiten voor Kasimpasa en dat nog uit bij Fenerbahce. Dat is gelijk aan een natuurlijk wonder!

Wat erna is gebeurt, heeft te maken met het beperkte concentratievermogen gepaard met emotionele aanvallen van de scheidsrechter. Hij kon - zoals jij het zegt - de druk niet meer aan. De spelers van Fenerbahce krijgen daarom mijn credits, dit is ook een manier om de overwinning over de lijn te betrekken. De afgelopen jaren hebben we zoveel manieren meegemaakt, dit is nog één van de normaalste!

Want eerlijk gezegd, om je carriere te behouden, moet je af en toe dingen door de vingers zien! Zie voorbeeld Halis die het woord rapport niet meer wil horen.

24 februari 2013 om 22:04

gangstarr, iedere Turkse topclub heeft een bepaalde lobby, de ene club meer dan de andere. Het was inderdaad geen penalty, maar je laat het woord 'lobby' nu wel erg vaak vallen. Overigens ruikt het derde doelpunt naar buitenspel, Sow stond volgens mij over de middellijn toen de pass kwam.

25 februari 2013 om 03:23

En dan vergeten we even voor het gemak dat de grootste lobbyisten bij Galatasaray zijn Xdxd

24 februari 2013 om 21:51

Ik snap ook niet waarom er bijvoorbeeld geen Aydinus of Cakir werd gekozen voor de wedstrijd. Deze twee heren kunnen tenminste beter met de druk omgaan en bijna iedereen kon wel voorspellen dat Kasimpasa geen makkelijke tegenstander is en dat er dus daarom veel druk zou komen op de scheidsrechter. Ook buiten de pingel heeft de scheidsrechter veel fouten beslissingen gemaakt. Emre mocht bijvoorbeeld rood krijgen en hij mocht veel vaker fluiten.

Het was een mooie tweede helft omdat er genoeg lust was. Het was tenminste geen saaie wedstrijd.

24 februari 2013 om 22:12

De scheidsrechters die jij noemt staan op de zwarte lijst bij Fenerbahce, zij weten ook dat ervaren scheidsrechters minder (snel) onder de invloed zullen raken. Dus wat doet Tff? Ze geven de wedstrijd aan een onervaren scheids die voor het eerst in aanraking komt met zo een atmosfeer. Dus die is makkelijker te beinvloeden en de spelers van Fenerbahce hebben hier prima op ingespeeld, de buit is binnen voor hen! Fenerbahce is een ploeg met de volgende motto: 'zafere giden yolda hersey mubah!' (vert: Bij het bewandelen van de weg naar succes, is alles geoorloofd) Op zich niks mee.

Daarom wil ik mijn rivalen feliciteren!

25 februari 2013 om 00:03

Dit is dus ons verschil. Forza Gala
'sonra dedim ki, iyiki Galatasarayliyim!'
(vert: Gelukkig ben ik een supporter van Galatasaray)

Tot nu hebben de transfers van fb beter uitgepakt dan miljoenen transfers van gs.
Maar ik hoop als een gs fan dat ze beiden gaan vlammen

24 februari 2013 om 22:25

Gala staat nog steeds bovenaan, en als je ziet hoe fb de wedstrijden pakt hou ik me hart vast tot het einde van het seizoen .

''kort hierna wist ook Sow Andreas Isaksson nog te passeren: 3-1.''

Ik heb geen Isaksson gezien toen Sow scoorde haha!

Ik ben het nu zat!
Fenerbahce heeft een heel ongelukkige tegendoelpunt gekregen doordat Topal weer met z'n hand aan het zwaaien was. De spelers van fener waren geschokeerd maar ze wisten hun temperament laag te houden. Ze wisten te schieten, ze wisten uit te spelen, ze wisten te winnen. Ondanks deze factoren word de spel van fener met geluk geciteerd. Word er gezegd dat Aykut nog een prutser is. Dat Fenerbahce weer heeft omgekocht en dat Fener nog altijd slecht speelt.

Willen jullie zeggen dat Fenerbahce de scheidsrechter heeft omgekocht om een penalty tegen te krijgen? Dit is belachelijk. Als er iemand hier geluk heeft gehad is kasimpasa dat wel (met alle respect). De score had zo kunnen oplopen als ze geen magnifieke keeper hadden.

Over het spel van fener: 15 schoten, 11 op doel. Balbezit van 63%. Verder hoef ik niet veel over uit te leggen.

'waarom doet Stoch niet mee' heb ik vaak gelezen en gehoord. Na deze wedstrijd was de vraag 'waarom deed Stoch mee'. Mensen wat willen jullie dan? Als je het beter kan ga je toch bij fener solliciteren. Fener speelt laatste tijden mooi en gecontroleerd. Teamspirit, dat is waar Fener half seizoen naar op zoek was. Nu ze dat bezitten, kan geen enkel groep supporter van welke team dan ook dat kapot maken.

Fenerbahce, hopelijk kampioen.

24 februari 2013 om 22:06

Hou op man..
Fener heeft misschien wel 63 % balbezit maar hoevaak hebben we georganiseerd kunnen aanvallen. We kome nauwelijks vooruit. Dt is ook een van de redenen waarom we maar van afstand schieten.

Hoe dan ook stoch moet spelen! Hij en sow zijn een van vn de weinigen die door een individuele actie een wedstrijd kunne bepalen.

Tijd om onze ogen te openen en niet alleen naar de score te kijken, maar ook naar het spel.

Bir fenerli olarak..

25 februari 2013 om 03:22

Welke actie van Stoch in de minuten dat hij heeft gespeeld heeft jou kunnen bekoren ? Welke actie was doorslaggevend dat je hem tegen Besiktas in de basis wilt ? Vertel me ?

25 februari 2013 om 10:00

Eindelijk een Fenerli die zonder oogkleppen op kijkt naar zijn club.. Respect.. Voor zoveel miljoenen investering aan spelers mag je als supporter toch wel meer verwachten.

Ja jongens , de overige fans zijn nu dus weer aan het huilen omdat Fener terug komt , we doen het dus goed kleurgenoten

24 februari 2013 om 20:29

Dat het wat beter gaat met Fener oké, maar dat jullie terug op niveau aan het komen zijn? Beetje teveel van het goede ofniet. Fener heeft in mijn ogen nog altijd moeite om gewoon overtuigend te winnen i.p.v. te hopen op dat ene momentje waaruit een goal zal vallen.

24 februari 2013 om 20:34

De concurrentie is geen haar beter , dus er is hoop.

Mersin 0-1 Fenerbahçe
Bate 0-0 Fenerbahçe - gehele wedstrijd 10 man
Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe
Fenerbahce 1-0 Bate
Fenerbahce 3-1 Kasimpasa

5 wedstrijden in 14 dagen , je krijgt 1 doelpunt tegen en dat van een penalty , speelt 3 wedstrijden uit , de automatisme om te winnen is er gelukkig weer. Dat was belangrijk , plus de zelfvertrouwen van de spelers hebben een enorme boost gekregen.

Dus maakje borst maar nat , Fenerbahçe komt eraan

Edit: word gek van die autocorrectie pfffff , steeds rare woorden

24 februari 2013 om 20:41

Tegen Bate hadden jullie ook een pingel nodig en ze stonden nog maar met 10 man op het veld. Idem voor Kasimpasa maar dit x geen rode kaart en als die goal van Trabzon gewoon gegeven werd kon het een heel andere wedstrijd zijn.

Het is uiteindelijk maar hoe je het bekijkt, of jullie wel overtuigend hebben gewonnen of omdat het door die ene moment was waardoor het nog goed afloopt.

24 februari 2013 om 20:47

Je begrijpt me punt niet , je hebt idd gelijk dat we een pingel odig hadden tegen Bate ( voor de rest kan ik weinig over die wedstrijd zeggen omdat ik het niet heb gezien ivm werk)

Maar dit team mist al sinds begin van het seizoen de automatismen om een paar wedstrijden te winnen m en dat gebeurd nu . Dat wil ik zeggen iste , dat is heel erg belangrijk , niet alleen voor Fener maar voor elke team , de zelfvertrouwen boost omhoog plus je zet een serie neer , is best knap hoor

24 februari 2013 om 20:45

Oh, jij komt hier daarom mensen even de definitie van geluk geven? Rot toch op man, gedraag je naar je leeftijd. Jij weet zelf ook dat je wel degelijk bepaalde groepen probeert te bereiken. Achja, er loopt nou eenmaal volk rond van die afgrijselijke club waar ik op spuug met het IQ van een baksteen.

24 februari 2013 om 20:55

Gefrustreerd? Je club heeft - hoe dan ook - gewonnen, geniet ervan. Enkel het resultaat telt toch? Ik legde die jongen uit wat ik onder geluk versta en wat er moet gebeuren als dit structureel gebeurt. Dit is mijn inbreng, maar jij gaat hier op in. Voel jij je aangesproken o.i.d.?

Je laatste zin laat ik even achterwege, dat heeft te maken met je leeftijd en je beperkt denkvermogen.

Wat een wedstrijd, wat een spanning!

Het eerste doelpunt viel meteen in de tweede minuut via een penalty. In mijn ogen een terechte penalty, al valt er wel over te twijfelen. De bal had echt een korte afstand voordat hij het hand van Topal bereikte, hij kon er niet heel veel aan doen misschien. Kasimpasa ging na het doelpunt met elf man verdedigen en Fenerbahçe had de controle over de wedstrijd, maar niet echt grote kansen.

In het begin van de tweede helft ging het zo door, totdat Baroni en Sow er in kwamen. Vanaf die twee wissels kreeg Fenerbahçe steeds meer kansen en in de 60e doelpunt viel het verdiende doelpunt. Fenerbahçe was op zoek naar de voorsprong, terwijl Kasimpasa al tevreden was met één punt. Kansen waren er voor Fenerbahçe, maar tot de 90e minuut viel het tweede doelpunt niet. In de 90e minuut kreeg Fenerbahçe (misschien een makkelijke) penalty. Het was wel makkelijk gegeven, maar als het buiten de 16 was, was het ook een overtreding. Als je het zo bekijkt was het een terechte penalty, maar ikzelf vond hem wel wat makkelijk geven. Maar dat is voor mij als Fenerbahçe alleen maar voordelig. Emre schoot de bal in de juiste hoek en het stond 2-1. In de 94e minuut wou Kasimpasa op gelijke hoogte komen en Isaksson was meegekomen. Aangezien er niemand in het goal stond, werden ze gepakt op de counter en Sow had een lege goal om in te scoren.

Ik ben echt opgelucht, het was een verdiende, maar tegelijkertijd ook een moeizame overwinning. De scheidsrechter heeft veel fouten gemaakt, floot veel te vaak en veel te snel.

Het verwende kindje fb krijgt naar huilen en trekken toch wat hij wil. Zolang er geen vader figuur opstaat die dit kind kan corrigeren. Zijn wij als land gedoemt tot lage prestaties in het buitenland.

25 februari 2013 om 03:20

Tot lage prestaties in het buitenland ? Gala staat in de top 16 van de CL idem met Fener in de El
Dus waar heb je het over ?

25 februari 2013 om 10:15

Het voetbal is niet om aan te zien we hebben dit jaar gewoon geluk gehad. Turkije heeft als land veel meer potentie. En zou gezien hoeveel geld erin word gestopt toch wel op zijn minst elk jaar een team moeten hebben die in de beste 8 zou moeten zitten in de champions league. Maar omdat clubs een makkelijkere manier hebben gevonden dan hard te werken blijven de prestaties alleen binnen het land en niet in het buitenland. Ook al is mijn vorige reactie puur gericht op Fenerbahce, zie ik besiktas trabzonspor en galatasaray ook vaak genoeg misbruik maken van hun macht.

De scheidsrechter heeft gelijk.

Stel je voor:

De scheidsrechter geeft drie keer geen pingel. Wat als het drie keer wel een penalty was ? Wat als de gezeur van de Fb spelers wel terecht was ? Dan is de carriere van deze scheidsrechter toch voorbij ? Dan staat Fb toch weer voor de deur bij de Tff ? Dan krijgt de scheids toch weer een aanklacht op zijn broek ?

Waarom zou hij dus geen pingel geven ? Op dat moment redt de scheidsrechter zijn carriere. Dat is waar het Turkse voetbal nu zit. Scheidsrechters die zich met dat soort processen bezig houden.

24 februari 2013 om 21:10

Niks op aan te merken, ik zou de pingel ook geven. Mijn carrière is belangrijk, dan moet Fener maar een penalty krijgen. Als ik maar door kan groeien in mijn functie, dat is wat telt. Vooral als ik kinderen heb.

Waarom zou ik gezeik van Aziz, Emre, Egemen etc over mijn heen krijgen? Echt niet nodig, daarom kan ik gewoon empathisch denken en geef de scheidsrechter gelijk.

Live meepraten topic: 18.00u Fenerbahce - Kasimpasa

karayalcin24 februari 2013 om 17:42
Na Eskisehirspor, Bursaspor en Antalyaspor zal Kasimpasa naar mijn verwachting ook tegen een scheidsrechterlijke dwaling oplopen.

Er zijn een heleboel nieuwe leden gekomen die niets nuttigs te plaatsen hebben en alleen maar provoceren. Fenerbahçe is hier goed mee weggekomen bij een puntenverlies zou Galatasaray een groot gat kunnen slaan. Nu blijft het nog spannend totdat de 2e plaats een misstap maakt.

24 februari 2013 om 21:22

Buiten de paar schoonheidsfoutjes , dus balverlies was hij echt overal , heel hard gestreden vandaag. Prima pot van Kuyt

24 februari 2013 om 21:49

De verwijzing van mij naar Kuyt als "blind paard" zoals hij genoemd werd in Turkse media is helaas verwijderd maar toch bedankt Belhanda8. Ik ben toch altijd benieuwd hoe hij het doet, mooi dat hij prima speelde.

24 februari 2013 om 22:19

Wat jammer van Kuyt is zijn balverlies, dat zie ik nu meer van hem, maar behalve dat, speelt Kuyt best goed. Hij scoort misschien niet zo vaak als toen hij nieuw was, maar hij toont veel inzet wat ook nodig is in voetbal.

24 februari 2013 om 22:27

Ja klopt , ik zag je reactie , ik reageerde erop en plots was het weg Kuyt kan het wel hoor , prima speler , maar heeft de laatste 6-7 wedstrijden veel balverlies , vorige week tegen Trabzon 0-3winst speelde hij magistraal , vandaag was hij ook echt overal op het veld , een dikke voldoende als je het mij vraagt

24 februari 2013 om 22:04



On: Overigens is het gewoon zo dat webo zich laat vallen , de scheidsrechter bezwijkt onder de druk van de fans , die van webo was geen pingel belhanda . De scheidsrechter kon niets meer doen dan een penalty toe te kennen omdat er daaarvoor al 2 maal om een penalty werd gevraagd , die kun je eventueel wel ter discussie stellen !

'' Kwalitatief kan Besiktas niet tippen aan Fener , maar kwaliteit zegt niet altijd alles , wel heel vaak maar niet altijd. Ik denk dat we een nipte overwinning gaan boeken in inonu ''

Welke kwaliteit ?? Mereilles topal en kuyt voegen niets toe aan fener , dit wordt herhaaldelijk door leden op Vz als fener fans buiten Vz beaamd ! Besiktas zal het spel maken , thuis beginnen we altijd sterk en drukken we de tegenstander op zijn veld. Sow , webo en baroni en stoch , mits hij speelt , zal gevaarlijk voor ons worden !

However , het probleem begint nadat we op voorsprong komen , besiktas trekt zich snel terug en laat de tegenstander komen , waardoor er kinderachtige doelpunten komen . De wedstrijd uit waarbij we 3-0 hadden verloren tegen fener was doordat aybaba op avonturr ging met ugur en escude op links te laten beginnen . Fener kwam 2 maal , en 2 maal was het meteen raak door escude en ugur . Althans van de kant waar zij stonden .

Maar een derby blijft een derby , of fener nou matig speelt of niet . Ik hoop alleen op een eerlijke scheidsrechter , dan zal de rest vanzelf komen ! En het feit dat we oguzhan en vooral almeida missen is een mega voordeel voor fener !

Afijn , we zullen het volgende week zien ! Gefeliciteerd met de 3 punten !



24 februari 2013 om 22:27

Was gewoon een pingel man , en ga je mij nu vertellen dat Besiktas meer kwaliteit heeft dan Fenerbahçe ?

24 februari 2013 om 22:33

Belhanda8, jammer dat je ook bij het groepje mensen behoort die de rode kaarten voor de tegenstanders van BJK in twijfel neemt. Dat laat gewoon zien dat je de wedstrijden helemaal niet hebt bekeken, of dat je een elleboog/spugen/schoppen geen rode kaart vindt.

24 februari 2013 om 22:37

@ Belhanda , ik vond die van webo geen pingel , webo liet zich daar makkelijk vallen !

De andere 2 kan je nog over discussieren !

Kijk , ik had een lange tijd geleden al deze discussie met jou gehad over namen en dergelijke ! Namen zeggen niets , mereilles en kuyt zijn grote namen , maar haal je rendement ermee ?? Dat moet je je afvragen ! Je bent zelf ook toch niet tevreden over kuyt en mereilles , van tijd tot tijd bashen jullie deze spelers op Vz . Topal voegt niets maar dan ook niets toe , geef salih meer kans en we hebben naast oguzhan een potentiele turkse topper op het middenveld !

Voorin hebben jullie meer kwaliteit , maar dat gaf ik ook aan met webo sow en stoch . Fener begint enigzins wat beter te spelen , maar hoort met dit soort namen vele malen beter te spelen !

Nogmaals in een derby weet je het nooit , we zullen het zien volgende week .
Toch denk ik dat Besiktas met 1 verschil zal zegevieren !

24 februari 2013 om 22:42

Ik heb al uitleg gegeven aan raging Eagle over die kaarten gedoe , wel via privebericht omdat onze discussie hier nog niet op gang was gekomen

24 februari 2013 om 22:43

Moge de beste winnen broeder !

24 februari 2013 om 22:43

Belhanda8

Ik weet het niet hoor maar het leek toch echt geen penalty. En we zijn kwalitatief misschien niet beter maar als ploeg zijn we dat zeker wel en we missen ook nog eens een paar zeer belangrijke spelers, maar toch heb ik er vertrouwen in dat wij de wedstrijd gaan winnen van Fener.

24 februari 2013 om 22:53

@ Carsi 14 , broer ik heb al via prive Belhanda toegelicht wat ik wilde zeggen , tis opgelost

Verder hoop ik volgende week op een mooie derby , may the best win !!

Ik vind het alleen erg zuur dat we Ozzie en Hugo missen , zei ik ook tegen Belhanda .

Fenerbahce zal met zijn aanvalslinie voor gevaar zorgen , wij hebben niang die nog niet topfit is .

Besiktas speelt thuis sterk en zal snel willen aanvallen , ik verwacht een open wedstrijd met veel kansen voor beide partijen !

24 februari 2013 om 23:06

Er is contact , Webo wordt aan zijn shirt getrokken , weliswaar licht maar er is wel degelijk contact , dus een zuiver penalty

Pierre Webo is de Necati van Fenerbahce!! Verdient gewonnen van Fener

24 februari 2013 om 22:32

Verdient met een D mate! Pierre Webo mag nog heel wat (discutabele) doelpunten maken om hem te meten met Neco. Neco was toch een klasse apart vorig jaar.

24 februari 2013 om 22:52

Ik doel op het aantal cruciale doelpunten die hij heeft gemaakt in de 3/4 wedstrijden die hij gespeeld heeft, net als Necati. Vorig jaar hebben we met Necati erg veel punten verzameld en zo kampioen geworden. Hopen dat dit zo niet met Fener zal gaan.

24 februari 2013 om 23:04

Ik vind het nog steeds jammer dat Necati weg is. Tuurlijk, Galatasaray heeft Burak, Umut, Elmander en destijds nog Baros en Sercan. Nu nog zelfs Drogba. Maar Necati is de spits die je nodig hebt als je tegen een kleine team speelt. Galatasaray heeft dit seizoen al vaak punten verloren bij laagvliegers.

1e helft was erg saai om te kijken, toen ik in de cafe was ik de hele tijd afgeleid bezig omdat de wedstrijd niet erg interesseerde.
Maar toen kwam de 2e helft, ik zag een Fenerbahce met meer wil/en een boost uit het niets door Moussa Sow en gedeeltelijk Baroni al vond ik Stoch eruit halen wel een beetje dom van Aykut.
Waarom zou je een speler eruit halen die makkelijk de 90 minuten kan voltooien ipv Kuyt die maar 5 min speelt en 40 min rent en niks doet.
En Aykut moet echt stoppen met de formatie 4-3-3 als hij Stoch niet gebruikt, anders heb je er helemaal niks aan, ik zie gewoon dat Fenerbache weinig tot matig effectief gebruik maakt van de vleugels alleen af en toe met Gokhan Gonul of Ziegler ( back's ) terwijl Kuyt vanuit de vleugel moet zorgen voor een goeie voorzet.

Ik geloof in dit Fenerbahce, ze worden kampioen!

24 februari 2013 om 23:30

Juist !! Erin geloven is al de helft !!

juist samenvatting gezien. fener domineerde maar onterechte strafschop gekregen. was te verwachten minuten lang ging men nadrukkelijk op zoek naar de pen. onder druk ging scheidsrechter ook pen geven.jammer.maar wel verdiend gewonnen.

25 februari 2013 om 03:18

De pingel was 100 procent terecht ... Webo wordt getrokken aan zijn shirt en gaat -wat makkelijk idd- neer , maar dat veranderd helemaal niets aan de zaak. Er is contact , en dan fluit je voor een penalty

Of het nou een verdiende of onverdiende penalty is, scheids heeft ervoor gefloten. Ik ben zelf gsli, het is natuurlijk zuur dat je rivaal in de laatste minuten met een penalty wint, maar moeten gewoon toegeven dat de scheids voor de overige momenten al een penalty had moeten geven, op z'n minst een moment. Bijv, waar Caner schoot vanuit de corner van Emre waar de bal duidelijk de arm/hand raakte van de tegenstander. Het aanvallend spel van fb wordt beloond, wil niet zeggen dat fb goed speelt. Je ziet wel dat er een behoorlijk druk naar voren wordt gespeeld. Dat er daardoor dit soort discutabele momenten ontstaat komt mede hierdoor.

Ridvan Dilmen zegt zelfs dat 't niet een penalty was en niemand is meer Fenerbahceli dan die gozer.
waar praten jullie nog over...

24 februari 2013 om 22:53

Markus merk zegt van wel en hij is een scheidsrechter die de beste van de eeuw is verkozen?

25 februari 2013 om 00:19

Hakan sukur zegt dat het wel een penalty was en niemand is meer Gs royaal dan hem.
Waar praat jij nog over ?

Markus merk beste scheids van de eeuw zegt op Lig tv: Terechte penalty
Ik houd het hierbij, die gast heeft altijd gelijk..

24 februari 2013 om 22:59

Ik hoop dat Markus Merk zegt dat jij een verkeerde club hebt gekozen . Ik hou het hierbij, want dat zal wel zo zijn aangezien hij altijd gelijk heeft :D

24 februari 2013 om 23:04

Wat Markus merk of ridvan zegt boeit me echt helemaal niks , ik heb eigen ogen en ik waarneem zelf -gelukkig- ook dingen.

Dat was een volledig terechte penalty

Ik las een schwalbe en dus een gestolen penalty?
Al met al een nodige overwinning voor FB, gat met GS kan morgen uitlopen naar 6 of GS moet verliezen.

Hoe speelde Kuyt?

24 februari 2013 om 23:12

kuyt vond ik vandaag wel goed spelen. Bekroond zijn inzet vandaag met een assist op de gelijkmaker.

Gadverdamme dat Fener wint weer zoals altijd met slecht voetbal en geluk het houd noooit op!! in de 90e minuut een penalty gekregen dat is toch geen penalty man, gelijk lekker makkelijk liggen op de grond terwijl Yalcin niet eens trok.

24 februari 2013 om 23:30

Geluk dwing je af grote vriend , Fenerbahçe was heer en meester vergeleken met kasimpasa , overwinning is meer dan terecht

24 februari 2013 om 23:20

Waar heb je het over ? Het is gewoon overduidelijk een strafschop , Webo wordt aan zijn shirt getrokken en onderuit gehaald , wat loop je nou te huilen man

24 februari 2013 om 23:28

Contact is contact , shirt wordt getrokken. In een reactie hierboven heb ik al gemeld dat Webo zich idd makkelijk laat vallen , maar dat veranderd niks aan de zaak . 100 procent zuivere penalty

24 februari 2013 om 23:40

Dzeko9 heeft gelijk jouw moet niemand serieus nemen. Zulke types als jij die nooit de waarheid vertellen hoeven niet te praten met mij hier.

24 februari 2013 om 23:44

Wat zal ik vannacht slecht slapen omdat jij niet met me praat pff

24 februari 2013 om 23:50

Dat bedoel ik niet. Het best is gewoon dat jij mij negeert en ik jouw. Slaaplekker

25 februari 2013 om 02:52

hamsi61

Wie ben jij om te zeggen dat Belhanda8 jou moet negeren? Jij komt hier naar een Fenerbahce artikel. Als je het niet eens bent moet je maar naar de vismarkt gaan. Je kan toch niet verwachten dat iedereen hetzelfde mening deelt.

25 februari 2013 om 03:16

Haha prachtig dat over de vismarkt haha , iyi guldurdun beni gece gece ( je hebt me goed laten lachen snachts)

Laat die gozer , hij kan er niet tegen dat we ze vorige week hebben gedeclasseerd voor eigen publiek , en vandaag weer winnen.

Zijn eigen team gaat misschien wel degraderen dus de frustraties zijn begrijpelijk

iedereen spreekt over de penalty, voor mij is de maatstaf voor mijn eindanalyse van de wedstrijd de strijdlust dominantie en de vraag: is er verdiend gewonnen? Ik let minder op de details, ik kijk naar het grote lijn in het spel. Ik denk dat fener gewoon verdiend heeft gewonnen, misschien in mindere mate dominant maar vooral de strijdust en inzet en het pushen om dat ene goal te maken zorgen ervoor dat ik denk dat het een verdiende overwinning is van fener.

Die penalty kan gegeven worden, Yalcin trekt Webo, weliswaar licht maar de scheids kan hem wel geven. Tuurlijk speelt de druk van de fans en fener spelers die appelleren voor een penalty een grote rol bij de beslissing van de scheids.

Morgen wint mijn Cimbom hopelijk, ben benieuwd of GS met Burak - Drogba en Sneijder daarachter zal beginnen.

Mooi dat Besiktas en Fenerbahce gewonnen hebben zo blijft de competitie niet ééntonig en lekker spannend. Nu Gala nog

25 februari 2013 om 01:26

Ik hoop juist dat jullie morgen punten verspelen

25 februari 2013 om 01:34

hahahah zou ik ook op hopen als fener 1e stond maar ik verwacht dat we morgen gewoon winnen.

25 februari 2013 om 01:38

Ja je hebt gelijk , als jullie morgen punten verspelen wordt het pas echt leuk !

Ik voorspel Kasimpasa een mooie toekomst. Geweldige trainers (shota Arveladze, Gerard van der Lem en Jan Nederburgh) en een uitstekend elftal waar overigens nog wel tactisch iets geleerd mag gaan worden. Maar dat gaat de technische staf absoluut realiseren. Ze zijn er tenslotte laat ingestapt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren