Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente tuurt horizon voorlopig af voor definitieve komst Miyaichi

Laatste update:

FC Twente en Arsenal maakten maandag bekend dat Ryo Miyaichi het seizoen 2014/15 op huurbasis afmaakt in de Eredivisie. De nu 21-jarige Japanner kwam vier seizoenen geleden tijdelijk uit voor Feyenoord en viel daar in zeer positieve zin op. Met een tussenpoos van enkele jaren is hij nu weer terug in Nederland, althans: bijna. Eerst moet de vleugelspeler nog de nodige papieren in orde maken voor zijn tijdelijke verblijf in Enschede.

/

De dartele Aziaat heeft nog geen werkvergunning en kan zonder dat papier niet aan de slag bij FC Twente. Het ANP weet dat trainer Alfred Schreuder in elk geval deze week Miyaichi dus nog niet kan verwelkomen. Met wat geluk sluit de Arsenal-huurling in de loop van volgende week aan op de training van de Tukkers. Dan gaat FC Twente zich voorbereiden op het duel met Go Ahead Eagles.

Miyaichi werd na zijn huurperiode bij Feyenoord nog uitgeleend aan Bolton Wanderers en Wigan Athletic en maakte vorig seizoen deel uit van de selectie van Arsenal. Hij maakte echter nauwelijks speelminuten: hij mocht als invaller maar in een competitiewedstrijd meedoen. Bij FC Twente hoopt Miyaichi meer speelminuten te kunnen maken.

Wordt Ryo Miyaichi een succes bij FC Twente, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is in die 4 jaar tijd niet echt beter geworden.

2 september 2014 om 21:04

Nou ik vond hem bij Bolton prima prestreren.... geen speler voor de top momenteel maar clubs als Everton, Schalke en Tottenham

2 september 2014 om 21:09

Dat is dus ongeveer 4 jaar geleden, heeft heel weinig gespeeld, snap ook niet dat Arsenal hem zo lang niet de kans heeft gegeven om zich elders verder te ontwikkelen.

2 september 2014 om 21:26

Je vergeet dat deze jongen tussentijds bij Wigan en Bolton ernstig geblesseerd is geweest. Daardoor stond hij stil in zijn ontwikkeling vergeleken met vier jaar geleden.

3 september 2014 om 05:28

ach niet lullig bedoeld, maar dit is een goed voorbeeld voor jongens die lekker vroeg naar clubs als Chelsea, Man U of C en Arsenal gaan (ook Barcelona en Real hoor).

je speelt bijna niet en je verhuisd elk jaar weer ergens anders naar toe. vind het zonde voor zo'n jongen hij is nu 21 en zal heel hard moeten werken wil hij de top bereiken, hij heeft door zijn verhuur periodes gewoon een achterstand.

ik ben echt overtuigd dat het beste voor zulke spelers gewoon een vaste club tot hun 20e waar je kunt voetballen (of een verhuur periode voor 3 seizoenen)

3 september 2014 om 09:12

Jeronsaik

Ik ben het volkomen met je eens! Als ze elk jaar weer worden uitgeleend, moeten ze telkens aan een nieuw systeem wennen, nieuwe taal, nieuwe ploeggenoten. nieuw land vaak.. Het is gewoon niet ideeal voor jongens die nog in ontwikkeling zijn en vaak nog zoekende naar hun eigen spel en kwaliteiten.

On:
Ik ben wel echt benieuwd hoe ver Miyaichi momenteel is en of hij een meerwaarde kan zijn voor Twente. Hij is natuurlijk nog jong genoeg om een belangrijke speler te worden voor Twente en misschien over 4 jaar wel bij een club als Dortmund.

3 september 2014 om 17:11

Vorig seizoen was hij naar mijn weten gewoon fit, dan had Wenger hem toen moeten verhuren of de kans moeten geven.

Ik weet niet echt wat ik moet denken van deze aankoop, het lijk een paniek aankoop, maar Miyaichi verras me!

Off;

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in fc twente ik heb nog een aantal stukjes op mijn profiel staan. Ik zou het waarderen als u de tijd nam om er even naar te kijken en evt een reactie te plaatsen!

2 september 2014 om 20:55

Ik denk dat Miyaichi wel het een en ander kan toevoegen aan de selectie, een speler die een actie kan maken. Dat is precies wat ze missen.

Off;

Super stukjes op je profiel. Ze lezen heerlijk weg!!

2 september 2014 om 22:39

Hoezo paniekaankoop? Bij twente kijken ze toch vooral naar feyenoord? Wat feyenoord wil willen de tukkers ook. Trieste club

2 september 2014 om 22:55

Volgens mij had Feyenoord meer spelers met een Twente verleden in de selectie dan Twente ex-Feyenoorders heeft?
Op dit moment Castaignos en Mokotjo, daar is nu bijna Miyachi bijgekomen.
Feyenoord heeft Verhoek, Wilkshire en El Ahmadi.

Dus praat niet iedereen zo na, is helemaal nergens voor nodig.

Verder denk ik dat wanneer je alle spelers naast elkaar legt die voor zowel Feyenoord als Twente gespeeld heeft er meer eerst voor FC Twente gespeeld hebben dan andersom.

OT: Zou mooi zijn wanneer Ryo Miyachi speelgerechtigd is voor de wedstrijd tegen Go Ahead over ruim anderhalve week. Normaal moet dit soort papierwerk niet meer dan 5 werkdagen duren. Heb er vertrouwen in dat het goedkomt

Een beetje concurrentie is voor Mokhtar niet verkeerd. Vind het een beetje een arrogant mannetje.

3 september 2014 om 08:42

Je vergeet voor het gemak nog even ebicillio en cabral die ook nog steeds ondercontract staat bij jullie. Daarbij heeft munstermann meerdere malen in het verleden aangeven feyenoord te zien als voorbeeld als heg gaat om allure en stature. Zou me niet verbazen als de scouts van twente op schiphol wachten op de feyenoord scouts en een last minute boeken om hun achter na te gaan.lol

3 september 2014 om 09:47

Och och, alles wat ze bij Feyenoord doen willen ze ook bij Twente doen. We hebben zelfs een trainer met een Feyenoord achtergrond (schreuder) en Kees van Wonderen loopt er ook rond. Alles om maar enigszins de allure van die geweldige club te hebben. Twente is zelfs ook naar categorie 1 gegaan omdat Feyenoord dat destijds ook deed.

Waarheid is natuurlijk dat Twente afgelopen periode de club is geweest met financiële middelen. Dan koop je wel eens een speler, zeker als je jeugdopleiding niet veel brengt. Aangezien Feyenoord die financiële middelen niet had, de opleiding wel en moest verkopen, was 1 en 1 twee.

Er zijn tijden geweest dat Feyenoord nog geld voor transfers had en dus de spelers van Twente naar Feyenoord gingen. Niemand die toen zat te zeuren over na-apen. Nu ook, moeten we dan maar gaan zeuren dat er een Twente icoon bij Feyenoord op de bank zit? (mind you: enige club uit actieve carriere Twente 307 wedstrijden, 7 seizoenen assistent en 3 jaar hoofdtrainer).

2 september 2014 om 23:01

@ fctinsider

Je weet dat hij wordt gehuurd toch? Geen aankoop dus.

Echt ongelofelijk dat v. Geel hier niet in geslaagd is om deze jongen nog een jaar te huren. Hoewel we redelijk wat buitenslepers hebben, zou hij echt een versterking zijn geweest.

Desalniettemin, Twente, wederom goed gedaan. Een zeer welkome versterking als je het mij vraagt. Ik denk als deze jongen het vertrouwen geniet, hij zeker van meerwaarde gaat zijn voor Twente.

3 september 2014 om 08:49

Overbodige speler. Hij zou alleen maar boetius en manu in de weg lopen en hun ontwikkeling remmen. Uiteindelijk moet je investeren in spelers die de club een transfersom opleveren. Huren doe je alleen wanneer kopen geen optie is of wanneer de risico te groot is.

Vind het beetje een paniek aankoop van Twente, althans zo lijkt het. En bovendien is hij van Feyenoord vind ik, beetje lelijk dit, maar doen wel meer clubs natuurlijk.

En wat is er dan eigenlijk met die Corona? Die zou toch een goede worden? Of brengen ze die net zo langzaam als Zanka. Als hij inderdaad teleursteld is het op links wel wat magertjes dus ik snap wel dat ze iemand willen voor die positie overigens.

Ben wel beetje geschrokken van Twente, die gaat niet meedoen dit jaar. Achterin en op doel nogal wat middelmaat en alles daarvoor is grillig. Geen ervaren jongens.

2 september 2014 om 21:55

'Is hij van feijenoord'
Hij is niet van Feijenoord. Als Feijenoord genoeg zou betalen konden zij hem ook huren (of E het zouden doen is natuurlijk het tweede).

Zo kan je ook zeggen dat Feijenoord guidetti, karim el almadhi (?) En wilkshire niet bij Feijenoord mogen voetvallen omdat die eerder bij twente waren.
Zo kan ook haast de helft van de spelers uit Nederland verbieden om om te spelen voor een club anders dan ajax. Sinds velen ooit bij ajax in de jeugdopleiding hebben gezeten.

Welke papieren zijn dat dan?
Deze jongen heeft overal al gespeeld. Of is er een limiet aan de geldigheid van een vergunning.
Soms is het raar, zo zit iedereen vaak in het vaarwater.
Dit is een mondiale sport; gedraag er dan ook naar!

2 september 2014 om 23:23

Dus voetballers moeten anders behandeld worden als andere mensen? Non-eu mensen moeten een werkvergunning hebben om in NL en the UK te mogen werken, zouden voetballers dat dan niet moeten?

Bij Feyenoord deed hij het goed, de eerste 5 wedstrijden, daarna ging het alleen maar minder, neemt niet weg dat als hij zn goeie vorm te pakken krijgt de Eredivisie er een attractie bij heeft.

2 september 2014 om 22:03

Als hij elke wedstrijd 1 of 2 leuke passerbewegingen maakt of de achterlijn op zoekt en een voorzet geeft, ben ik tevreden.

Natuurlijk wil ik in het stadion graag erg attractief voetbal zien, maar daar zijn we helaas dit jaar niet gezegend mee. Nu ga ik dus naar het stadion toe om vb Eghan te zien. Erg leuke speler. Klein maar snel, sterk, wendbaar en durft ook wat risico te nemen. Nirmand anders durft dat bij twente. Twente is koning in balletje breed en terug passen.

Trouwens Castaignos vind ik ook leuk om te zien. Hopelijk binnenkort dan een 3e speler die wat leuks laat zien.

3 september 2014 om 11:36

Logisch voor een jongen van 18 jaar. Daarnaast had je toen die ramp in Japan die vast een impact heeft gemaakt op hem.

Waarom heeft Twente dit niet eerder gedaan toen ze nog in de race voor Europees voetbal zaten? Nu liggen ze eruit en ik weet niet of ze volgend jaar nog Europees voetbal gaan halen. Want Twente heeft op mij nog geen indruk gemaakt.

2 september 2014 om 21:11

Ze hebben hem gehaald omdat nu blijkt dat je met Mohktar en Kusk echt geen potten kan breken terwijl zij dat wel verwachtte voor de tijd.

2 september 2014 om 22:27

Fout, van Kusk werd verwacht dat hij na de winterstop zou aanhaken qua niveau. Helaas werd Promes verkocht, dus kwam de druk direct op hem te staan.

2 september 2014 om 21:13

@ajax4xcl,

En Ajax imponeert wel wou je zeggen?

Ik vind op dit moment het niveau bedroefend in de hele eredivisie, ook de gedoodverfde kampioen Psv maakt op mij een alles behalve stabiele indruk, vooral verdedigend, maar da's in eindhoven elk jaar zo, en Twente heeft een heel nieuw middenveld in te passen, dat zal idd tijd vergen, maar europees voetbal zal er aan het einde van dit seizoen toch wel gehaald worden, daar ben ik met dit matereriaal wel van overtuigd.

2 september 2014 om 21:47

Als je nog niet eens van een club uit Azerbeidjan kan winnen hoop ik echt dat er volgend jaar een andere Nederlandse club de kans krijgt. Twente heeft zo ongelooflijk matige selectie. Afdankertjes van topclubs en wat jong grut. Twente mag blij zijn als ze de playoffs halen

2 september 2014 om 21:57

Wil je graag weer clubs in europa laten spelen die van een semi-amateurclub uit Luxemburg verliezen?

2 september 2014 om 22:03

Waarom gelijk over Ajax? We hebben het hier over Twente! Ajax drama bezig maar daar hebben we het nu niet over...
PSV heeft anders zich versterkt met Imat van ofzo van Monaco. Een sterke centrale verdediger.
En voor de rest is het middenveld een aanval waar Twente mag van gaan dromen.
Qarabag heeft jullie eruit getikt he

2 september 2014 om 22:06

@p107

Of Aberdeen

2 september 2014 om 22:10

@obiku86
Net als Feyenoord dus eigenlijk.

3 september 2014 om 01:24

@ajax4xcl,

Doe nou niet zo zielig man, ja qarabag heeft ons eruit getikt, maar ook gewonnen van Red bull salzburg, die jullie vorig jaar compleet venederd heef;t, dus doe nou niet net alsof ajax altijd heilig is, voorlopig scoort Twente de laatste 8 jaar meer europese punten dan feyenoord, vitesse en psv, dus overdrijven is ook een vak.

3 september 2014 om 07:07

Je geeft eigenlijk antwoord op je eigen vraag.... Daarom gaat Twente dus Miyachi huren!

Vind het ook raar. Twente is niet geplaatst voor Europees voetbal en volgens mij hoef je dan niet zo'n brede selectie te hebben. Gaat dit niet ten koste van dat grote talent? Vind dat een leuke speler. Ben alleen zijn naam even vergeten.

2 september 2014 om 21:17

Bilal Ould-Chikh?

Is meer een rechtsbuiten, net 17 nog maar, die pakt zijn minuten wel dit seizoen. Het gaat vooral ten koste van Mokhtar maar die haalt al ruim een jaar het gewenste niveau niet.

Dat komt er van als je te jong naar een topclub in Engeland gaat. Eerst kreeg hij daar geen werkvergunning en moest toen verhuurd worden. Later kreeg hij die wel, maar kon het niet maken bij Arsenal. En weer werd hij verhuurd. En nu dus naar Twente.
Ik zou toch zo graag zien dat de Fifa/uefa betere regels maken dat spelers niet meer zo tussen wal en schip raken. Wereldwijd worden talenten verzameld, waarvan er zelden een doorbreekt. Van de week las ik nog dat er weer een van Ajax naar Manchester United gaat, een jongen van 16. Deze jongen zullen we nooit in het eerste van Manchester United zien, hooguit in kleine competities, waar ze een jaar hier en dan weer een jaar daar spelen. Het is zonde van al die talenten.

Tja, het was alleen iets bij Feyenoord. Bij Arsenal heeft hij nooit wat redelijks laten zien en ook zijn verhuurperiodes waren niet goed. Hij is ook een brekebeen en 9 van de 10 keer geblesseerd.

Misschien dat hij bij Twente wat kan opfleuren, maar bij dit soort spelers is het moeilijk om weer op niveau te komen.

Ryo was bij Feyenoord wel een hele bijzondere speler. Als hij er stond gebeurde altijd wel wat.

Ik vind dat Twente het uitstekend heeft gedaan op de transfermarkt met mokotjo,ziyech en myiachi en volgens mij nog iemand. Het grotendeel van de selectie is in takt gebleven. Ik had nog wel een ervaren verdediger erbij gehaald persoonlijk

2 september 2014 om 22:16

Tadic en promes weg. Daar kunnen alle aankopen niet tegen op. Totaal geen creativiteit en durf..daarentegen heeft twente ook pech gehad met de boessure van eghan en guiterrez. 0,0 % creativiteit

2 september 2014 om 22:30

P107

Geef het tijd. Vind sowieso dat veel Twente supporters snel klagen. Eghan moet idd wel vaker spelen. En de aankopen komen er wel. Van Arnautovic, de Jong, Elia, John, Fer, Douglas, Stoch etc werd ook gezegd dat ze niet goed konden vervangen. Het enige wat er direct moet veranderen bij Twente is de trainer, de slechtste sinds jaren...!!

3 september 2014 om 00:46

Idd helaas klagen er te veel supporters, de meesten hebben ook geen geduld. Merk het helaas ook steeds meer in het stadion, veel fluiten minder sfeer zoals afgelopen zondag. Mjaa

3 september 2014 om 20:31

Ik klaag niet snel, maar ben realistisch. Velen denken nog steeds dat Twente een kampioenskandidaat is. dat is het zeker de afgelopen 2 jaar niet meer.

Schade valt voor Twente nog redelijk mee als het om een werkvergunning gaat en het bij 1, max 2 wedstrijden missen blijft. Gezien de huidige matige creativiteit bij Twente, kan je Miyaichi toch wel degelijk als een versterking beschouwen voor op de vleugels. Maar het blijft sowieso lastig om een speler met de kwaliteiten van Tadic iedere keer weer te moeten vervangen, dat kan gewoon niet in de Eredivisie vanwege het gebrek aan financiële middelen veelal

Bij Feyenoord was hij gruwelijk goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren