Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Euforie getemperd bij FOX Sports: ‘Erik ten Hag doet vannacht geen oog dicht’

Laatste update:

Ajax won dinsdagavond in de eigen Johan Cruijff ArenA met 3-0 van Lille OSC en begon zo zeer voortvarend aan de groepsfase van de Champions League. Het elftal van trainer Erik ten Hag kon zich geen betere start van het miljardenbal voorstellen, maar toch durft Arno Vermeulen na afloop nog wel een kritische noot te kraken.

De commentator van de NOS vond Ajax in verdedigend opzicht namelijk kwetsbaar ogen. "Aanvallend was Ajax heel goed, als je drie keer scoort in de eerste wedstrijd in de Champions League en ook wel wat kansen creëert. Daar zullen ze uitermate tevreden over zijn. Maar Ten Hag kennende doet hij vannacht geen oog dicht, want ze gaven ook wel heel veel kansen weg", zegt Vermeulen bij FOX Sports.

"Daar zal hij wel een paar uur naar zitten staren om te kijken hoe hij dat zondag beter kan doen", vervolgt Vermeulen, verwijzend naar de topper in de Eredivisie van aankomend weekend tegen PSV. "De wedstrijd had echt twee kanten. Het zag er af en toe heel frivool uit, maar het was af en toe ook heel slordig. Normaal gesproken krijg je toch wel één of twee tegengoals. Dat was een beetje mazzel."

Tafelgenoot Leon ten Voorde probeert nuance aan te brengen "Ik hoorde bij Veronica dat Lille er helemaal niks van kon, maar dat is ook wel een beetje overdreven. Je speelt wel tegen de nummer twee van Frankrijk, weliswaar enigszins uitgekleed", aldus de journalist van Tubantia. "Ajax is nog een beetje zoekende en er komen momenten dat je kansen tegen krijgt. De restverdediging is nu eenmaal erg belangrijk als je ziet hoe Ajax speelt. Je kunt niet verwachten dat die van A tot Z klopt. Ze gaven inderdaad wat kansen weg, maar de rest van Europa zal toch denken: Ajax is weer terug."

Kun jij je vinden in de woorden van Arno Vermeulen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo vermoeiend..

Zelfs een Barca, MN City geeft kansen weg.

P
Omdat Lille met sterke en snelle spelers in omschakeling er snel uitkwamen, betekent niet dat psv hetzelfde kan doen. Die missen sws middenvelders van kwaliteit van lille

17 september 2019 om 23:33

Daar zit wat in, maar de voorste drie zijn wel zeer gevaarlijk. Hoe dan ook moeten zij onze Nico bij corners in de gaten houden 😁

18 september 2019 om 00:29

We hebben het wel over de nr. 2 van Frankrijk en daar lopen dus geen koekenbakkers in het veld. Het is gewoon heel knap wat Ajax deed met een nog onwennig elftal.

17 september 2019 om 23:38

Ik denk dat PSV zeker niet onderdoet voor Lille, schat ze persoonlijk hoger in. En zelfs Barca? Die zijn vandaag met veel geluk op een gelijkspel gebleven tegen Dortmund.

17 september 2019 om 23:47

Waarom is Psv beter dan Lille dan?

18 september 2019 om 03:00

@marseillefan1 heb je die aanvallers van Lille gezien? die hadden er gewoon 3 of 4 moeten inknallen maar schoten alles recht op Onana af of de 2e ring in. die konden er voorin echt niet veel van. de aanvaller van PSV springt echt niet zo met hun kansen om

18 september 2019 om 05:20

Dat gaan we zondag zien Japie. Zoals jij het zegt heeft Ajax gewonnen doordat Lille slechte spitsen heeft. Het wordt voor PSV de sterkste tegenstander tot nu toe. Met een Europese wedstrijd in de benen.

18 september 2019 om 09:54

@Japie natuurlijk, want CR, Messi etc missen nooit kansen....

Die spits zou bij iedere NL topclub gewoon basis zijn. Die gaat na Lille nog stap hoger zetten.

Ajax heeft het goed gedaan en we hadden wat geluk met 1e minuut trekken van Veltman, Onana die op juiste plek steeds stond en slorig omgaan met de kansen.

Lille gaat tegem Chelsea sws punten pakken.

Het middenveld staat te hoog waardoor we enorme gaten creëren en kansen tegen krijgen. Dit moet wel anders tegen PSV want zij maken hun kansen wel. De afspraken moeten nageleefd worden en niet allemaal naar voren vliegen. Twee controleurs moeten wel de controle bewaken op het midden, dat gebeurt niet altijd

17 september 2019 om 23:50

Klopt voetballend zijn ze beide echt heerlijk voor het veldspel. Blind en Veltman durven in te spelen tussen de linies wat het spel echt ten goede komt!

17 september 2019 om 23:35

Ajax heeft het altijd moeilijk tegen Psv omdat ze ook counteren net als deze ploeg. Maar ik denk dat Lille beter is dan Psv, alleen op een of andere manier boekt Psv vaak goede resultaten tegen Ajax. Het risico van het spel dat Ajax speelt is dat je tegen counters aanloopt. Het voordeel is dat je ballen toont en mooi voetbal speelt waar iedereen van kan genieten. Hulde aan de spelopvatting, ik heb weer genoten!

17 september 2019 om 23:41

Dan kijk jij niet naar PSV als jij zegt dat ze counteren. De reden dat PSV vaak goede resultaten tegen Ajax haalt is het feit dat ze er tegen Ajax in Eindhoven niet voor niets altijd opklappen. Daarnaast is PSV in Eindhoven altijd ijzersterk, omdat ze vanaf 2016 daar al ongeslagen zijn.

17 september 2019 om 23:59

Ze zullen er wel op moeten klappen want voetballend ga je het anders niet redden. Psv heeft nu wel echt een paar leuke spelers, toch gaan ze luuk de jong missen tegen Ajax. Hopelijk wordt het een leuke wedstrijd, gaat Veltman niet te veel tikjes uitdelen en vallen en gaat van Bommel niet weer daten met de 4e man.

18 september 2019 om 06:59

Eerlijk gezegd schat ik Lille hoger in als PSV. PSV is een counterploeg. PSV wordt nu neergezet als een soort manchester city, maar is een ploeg die moeite had met RKC. Dat ze thuis met 5-0 winnen van Vitesse zegt me niet zo veel. Ze kregen de eerste 2 goals kado door een huurling. Als het langer 0-0 was gebleven had ik het nog weleens willen zien. Ik schat Feyenoord op dit moment hoger in

Kom op hey. Zulke kansen kan je nou eenmaal tegen krijgen. Lille is geen amateurploegje met alleen maar koekebakkers. Dit is de CL waar we het over hebben. Daar spelen teams in die zulke kansen krijgen en nog meer ploegen die die kansen benutten. Mensen maken zich druk om niets, zelfs clubs als City, Barca, Liverpool of een Bayern bijv krijgen zulke kansen tegen.

17 september 2019 om 23:38

Het verschil is dat dat soort teams niet 3/4 van dat soort kansen tegen krijgen. Daarnaast scoren dat soort teams die kansen 9 van de 10 keer waar Lille dat vandaag na laat. Ik wil het geen geluk noemen want Ajax was duidelijk de betere partij, maar die goal van Alvarez zat het nodige geluk bij en zal er echt niet altijd invliegen wat nu wel gebeurt en zo'n terug gelegde bal randje zestien die recht op onana afgeschoten wordt en zo'n vrije kopbal die recht op onana afkomt zullen ongetwijfeld goals zijn tegen de lewandowski's van deze wereld

Massaal roepen dat we niet hetzelfde mogen verwachten van Ajax als vorig seizoen. Prima, maar nu het zo ver is verwachten we weer dat Ajax tegen de nummer 2 van Frankrijk geen kansen weg geeft. En dan nog maar te zwijgen over die ouwe droeftoeter die bij Veronica zit. Die negativiteit tot een kunst heeft verheven. Wat een analisten hebben we toch.

18 september 2019 om 00:13

Het is inderdaad heel sneu hoe Nederlandse prestaties altijd de grond worden ingeboord door onze analisten. Dezelfde analisten die bepaalde tegenstanders van te voren ophemelen en inderdaad stellen dat Ajax niet hetzelfde is als vorig jaar. Tja als je zo te werk gaat, heb je altijd gelijk.

Ik voel geen euforie. We hebben één poulewedstrijd achter de rug. Als je met 3-0 wint moet je tevreden zijn. Dat ben ik ook, maar ik zag ook de gaten achterin. Tadic was na de wedstrijd al heel kritisch. Heus, bij Ajax is geen euforie, maar verdient de ploeg vanavond wel wat complimenten voor de overwinning.

Hoe mooi ...lekker met 5 tot 8 man in de aanval ….. zoals Cruyff ooit zei " wie het meest scoort die wint "had ook 4-3 kunnen worden ...heb je nog steeds 3 punten en je als club neer gezet.mensen in Argentinië en Mexico zien hun landgenoten scoren ….kopen een T-shirt ….. jonge talentenwillen dan ook sneller naar onze spektakelclub.zekerheid inbouwen …. een hoop gekluts op het middenveld ….alles breed of terug …. 1 doelpuntje meepakken ...en dan alsnog een bal die verkeerd valt... 1-1 …… niet om aan te zien ….en 2 punten minder.wie het weet mag het zeggen

Ik irriteer mij zo aan de Nederlandse media.Buitenlandse media/twitteraars niks anders dan lovend. Hier in Nederland zitten we te zeuren over een blok van 4, omdat het te defensief is. We winnen gewoon 3-0 in de CL van een sterke tegenstander, is uitstekend begin. Ja het kan beter, maar hier in NL verwachten we dat Alvarez en Martinez diezelfde ballen geeft als de Jong. Nou ik help jullie uit die droom gaat niet gebeuren wie je er ook voor gaat halen.Ik neem deze vergelijking, dit team is beter dan het team van Bosz en minder dan die van vorig jaar. Ga je verwachtingen eens allemaal heel gauw terug schroeven met zijn allen.Als je derde wordt in deze poule heb je het oke gedaan.

17 september 2019 om 23:48

Volgens mij is het probleem vooral dat dit defensieve blok niet zorgt voor extra verdedigende zekerheid uit deze wedstrijd op te maken maar er wel voor zorgt dat het niet zo sprankelend is als vorig seizoen. Volgens mij ligt bij de Nederlandse media daar het probleem en ziet de buitenlandse media natuurlijk liever een 6-5 dan een solide 2-0 overwinning aangezien die niet de Europese punten van Nederland in het achterhoofd hebben

3-0 winnen in de CL met aanvallend voetbal tegen de nummer 2 van Frankrijk is schijnbaar tegenwoordig niet voldoende. De tegenstander mag ook geen kansen krijgen. We mogen niet dezelfde prestaties van Ajax verwachten als vorig seizoen volgens de analisten, maar vervolgens rekenen diezelfde analisten Ajax er wel op af dat het nog niet zo loopt as vorig jaar. Wees blij dat een Nederlandse club in de CL met 3-0 wint. Naarmate het seizoen langer duurt zullen een aantal fouten er echt wel uit gaan.

Man, wat kunnen ze de NL analisten overdreven kritisch zijn? Is het niet normaal dat je op CL niveau kansen tegenkrijgt? At the end of the day speelt Ajax een goeie pot en winnen ze 3-0... what more do you want?? In België moeten we het doen met een kampioen die direct 6-2 onderuit gaat...

Talentloze, 6-5 0f 2-0 is allebei 3 punten, alleen veel meer spektakel

Het is een beetje logisch, want er zijn veel nieuwe spelers erbij. Vooral op het middenveld. Vorig seizoen ging ook niet alles vlekkeloos .

Er zijn maar weinig ploegen die bijna geen fouten maken en geen kansen weg geven, dat is ook voetbal. 3-0 is gewoon een goede uitslag in de CL , tegen wie je ook speelt. Natuurlijk is er ruime voor verbetering bij Ajax en is het niet perfect en moet er tegen PSV beter en scherper gevoetbalt worden. Maar drie keer scoren en de nul houden is gewoon goed...

18 september 2019 om 00:49

Is Psv nu de nieuwe graadmeter geworden in Nederland? Ik zie het hier -en in de media- zo vaak voorbij komen na één leuke wedstrijd tegen een Vitesse met een offday. Die laten een spits gewoon even vijf keer scoren?! Dit kan alleen in Nederland. Ik ben totaal niet onder de indruk van Psv na alle wedstrijden die ik heb gezien. Volgens velen moeten de Ajacieden zich nog meer zorgen maken om een vaderlandse concurrent dan een topclub uit Europa. We schieten echt door in dit land haha.

18 september 2019 om 00:55

Nee hoor , maar PSV uit is nooit makkelijk , of vind jij van wel ?

Barca heeft 80 miljard kansen weggegeven vanavond. Wat willen deze analisten nu eigenlijk?

18 september 2019 om 13:25

Ze willen altijd gelijk hebben. Derkssen vind Ten Hag niks, dus zijn de prestaties van Ajax niks. Speelt Ajax gelijk tegen Bayern, dan had Ajax van het povere Bayern moeten winnen. Wint Ajax van Real, dan kan Real er helemaal niets van en zijn het volgevreten vedettes. Schakeld Ajax Juve uit, dan is Juve geen schim meer van het grote Juve van vroeger. Nieuw seizoen dus daar gaan we weer. Ajax wint van Lille, de nummer twee van Frankrijk, dus kan Lille er helemaal niets van. Want stel je voor, Ten hag zou het geweldig doen in Europa. Derkssen zou het helemaal fout gezien hebben, Dat kan echt niet, dus kan Lille er niets van.

Goed gespeeld door Ajax tegen een gevaarlijke tegenstander. Het had een compleet andere wedstrijd kunnen zijn als de eerste bal op de paal van Ziyech er in gaat, maar ook als Lille een penalty krijgt in de 4e minuut. Ik heb genoten, Lille was een prima ploeg maar ik heb me verbaasd over de kracht van Ajax, heel sterk, heel volwassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren