Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag zoekt nu al een oplossing voor aankoop van 75 miljoen’

Laatste update:

Manchester United gaat in de winterse transferperiode op zoek naar een nieuwe spits, zo meldt de Daily Mail. Volgens de Engelse krant is Erik ten Hag ervan overtuigd dat de huidige nummer 'negen', Rasmus Højlund, er baat bij zou hebben als er een ervaren spits in de selectie rondloopt.

Højlund werd afgelopen zomer overgenomen van Atalanta. Ten Hag ziet in hem nog steeds een spits voor de toekomst, maar momenteel zou de Deen tekortkomen voor het niveau van de Premier League. Een ervaren spits toevoegen aan de selectie zou de ontwikkeling van Højlund goed doen, zo is het idee.

Het twintigjarige talent tekende in de afgelopen transferperiode een contract tot medio 2028 op Old Trafford, met een optie voor nog een jaar. The Red Devils maakten daarvoor 75 miljoen euro over naar Bergamo. Dit bedrag kan middels bonussen met nog tien miljoen euro oplopen.

Vooralsnog is de transfer geen onverdeeld succes gebleken. Højlund kwam in twaalf wedstrijden namens United dan wel tot drie doelpunten, geen van zijn goals scoorde hij in de Engelse competitie. In de Premier League staat de teller ondanks zeven optredens nog op nul treffers.

Het is daarom dat Ten Hag en United in de aankomende transferperiode een nieuwe spits willen aantrekken. De voorkeur gaat dus uit naar een aanvalsleider met de nodige ervaring, zodat deze spits als leermeester kan fungeren voor Højlund.

Mogelijke doelwitten
De Daily Mail noemt enkele transfertargets van United. Volgens het medium is Ivan Toney een van de voornaamste spitsen op het lijstje van the Mancunians. Brentford zou er voor openstaan om zijn aanvaller in de komende transferperiode te verkopen als het juiste bedrag op tafel komt.

De andere twee namen die genoemd worden zijn Victor Osimhen en Mehdi Taremi. De interesse van United in eerstgenoemde is weinig verrassend, daar de Nigeriaan al langere tijd aan de club van Ten Hag wordt gelinkt. Taremi, een 31-jarige Iraniër van FC Porto, is een nieuwe naam. Hij zou een relatief goedkope aanwinst kunnen zijn, aangezien zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iranees bestaat niet, Iraniër bedoelen jullie.
Zit wel behoorlijk kwaliteitverschil tussen Osimhen en Taremi overigens.
Eerstgenoemde zal wel 130 miljoen kosten oid.

En extra spits die duurder is dan je huidige spits.. Ik zie het niet gebeuren dat Oshimen alsnog gaat komen al weet je het natuurlijk nooit.

3 november 2023 om 14:43

Tsjah en iedereen kon echt van mijlenver aan zien dat hojlund niet op dit moment het niveau van de premier league aan zou kunnen. Die had echt een kleine periode bij atalanta dat hij veel scoorde en daarna helemaal niks laten zien. Dat mensen die voor een topclub als united dan werken rustig zeggen. Voor deze spits kun je wel 75 miljoen voor neertellen. Die staat er direct. Acht amateurisme van de hoogste plank.

Ik moet oprecht lachen hierom. Leren ze het nooit? Als je Osimhen haalt is dat je eerste spits en heb je Hojlund voor niets gehaald. Alsof ze niet weten wat het woord kapitaalvernietiging betekend in het rode gedeelte van Manchester. Taremi en Toney zijn dan weer namen die perfect passen in het slechte aankoopbeleid van de laatste jaren.

3 november 2023 om 12:41

Toney is toch gewoon een prima tweede spits? Zou geen gekke optie zijn. Taremi daarentegen wel.

3 november 2023 om 12:46

Ik doel meer op het feit dat je eigenlijk alweer rond de winterstop een tussenoplossing als aankoop moet doen. Gokte hij dan op Martial? We konden allemaal al weten dat dat nooit meer wat wordt. Niet bij United.

3 november 2023 om 12:55

Ze haalden Hojlund natuurlijk als de grote spits. Maar die komt nog niet helemaal uit de verf in de PL. Martial komt tekort, zo gek is het dan toch niet? Misschien hadden ze meer verwacht van Hojlund.

3 november 2023 om 13:27

Taremi zou prima kunnen fungeren als back-up spits. Zit veel drive in, zet veel druk en maakt zn goals.

3 november 2023 om 12:41

Toney is toch gewoon een goede PL spits? Wereldtop is het niet, maar absoluut beter dan ze nu hebben.

3 november 2023 om 14:49

Maar betaal je daar doe 80 - 100 miljoen voor die Brentford wil hebben in de winter?

Goede spits die ik graag bij Arsenal zou zien. Maar niet voor dat geld.

3 november 2023 om 15:57

Contract tot medio 2025, ik weet niet of er nog een optie in zit voor nog een jaar, maar deze winter zouden ze met 55-60 toch ook wel akkoord gaan denk ik/hoop ik.

3 november 2023 om 13:12

Of er moet gewoon weer iemand een artikel schrijven…

3 november 2023 om 13:36

Daily Mail he.. Osimhen gaat nooit gebeuren natuurlijk. Toney of Taremi komen pas in beeld wanneer Martial vertrekt.

Als Osimhen nog steeds voor die positie in beeld is bij Man United mag de hele technische leiding, Ten Hag inbegrepen, hun ontslagbrieven naar de Glazers sturen.

De klasse van Osimhen is bekend, en hij werd afgelopen zomer al gezien als een dé kandidaten om de spitspositie van United te versterken. Om dan eerst 75 miljoen aan Hojlund uit te geven en daarna alsnog 100 miljoen of meer te lappen voor Osimhen is gewoon belachelijk. Had Hojlund dan niet gekocht.

De comeback van Wout Weghorst!

3 november 2023 om 13:51

Als ik het hele profiel zo schets, kom ik toch snel uit bij Michiel Kramer. Weet wat het is om kampioen te worden en is gepokt en gemazeld!

Beetje raar om Osimhen in hetzelfde rijtje te zetten als Taremi en Toney. Die eerstgenoemde gaat natuurlijk eerste spits zijn als je die haalt. Maar ja waarom haal je dan Hojlund voor 75 miljoen. Die gaat dan banken. Toney zou overigens een uitstekende concurrent zijn voor Hojlund.

Ze kunnen spitsen blijven kopen. Zolang ze geen aanvoer krijgen heb je er nog steeds niks aan.

3 november 2023 om 13:44

Een goede spits maakt dan nog steeds zijn doelpunten wel. Aanvoer is slechts een deel van het probleem. Hojlund is ook gewoon nog niet ver genoeg om als spits in de Premier League te fungeren.

3 november 2023 om 13:51

Als Haaland in de spits stond dan was United nog steeds opzoek naar een nieuwe spits. Afgelopen wedstrijden heeft United amper to geen doelkansen gecreerd. Laat staan dat een spits uberhaupt de kans krijgt om een doelpunt af te maken.

3 november 2023 om 13:53

Als United spelers van het kaliber Haaland had gehad, ging het momenteel uberhaupt niet zo moeilijk. Het probleem is ook dat deze selectie peperduur is voor de kwaliteiten die in de groep zitten. Dit is simpelweg geen Europese topploeg en buiten misschien Casemiro (ondanks wat uit vorm) hebben ze niet 1 speler die consistent een topniveau aantikt. Zelfs Bruno Fernandes is zo wisselvallig als het weer en dat al meerdere seizoenen.

Zou het jammer vinden als Toney naar Utd gaat, die zouden ze daar goed kunnen gebruiken maar ik zie m liever naar Arsenal komen.

"een ervaren spits toevoegen aan de selectie zou de ontwikkeling van Højlund goed doen, zo is het idee."

Best geinig om dat te lezen als je je nog herinnert dat ze de beste spits aller tijden in loondienst hadden, als je hem met meer respect had behandeld 7Hag dan had je dit probleem misschien niet.

3 november 2023 om 13:46

Er is een hoop aan te merken op Ten Hag - 7Hag is echt kinderachtig - maar de situatie met Ronaldo heeft hij juist wel goed aangepakt, die was simpelweg klaar in Europa net als Messi nu.

3 november 2023 om 15:02

Maar Messi heeft net de gouden bal gewonnen?

3 november 2023 om 15:34

Als ie Miami kampioen maakt, krijgt ie m volgend jaar gewoon weer.

3 november 2023 om 15:47

Als ie de Copa wint ook. Tweemaal kans

3 november 2023 om 20:00

Je kan vanalles over Weghorst zeggen,maar niet dat het de beste spits allertijden was. Overigens heeft de beste spits allertijden ook nooit bij Man Utd gevoetbald

75 miljoen voor hem, 95 miljoen voor antony, 60 miljoen voor martinez.

En het dan nog zo bagger doen.

Zou Wout Weghorst niets zijn? Of Cavani? Zlatan? Nee, Luis Suarez! Luuk de Jong? Michiel Kramer wellicht... Ervaring zat

3 november 2023 om 13:24

Of jezelf naar voren schuiven natuurlijk. Ik herinner me nog een paar wedstrijden tegen Feyenoord waarin je onnavolgbaar was.

Dus je koopt in de zomer een spits voor 75 miljoen (plus mogelijk nog 10 aan bonussen) en kom er dan in november achter dat hij eigenlijk een miskoop is. En dan ga je het verhaal verkopen dat je een meer ervaren spits wil gaan halen om je miskoop te helpen. Hoezo gaat die dan helpen ? Door er 20 in te rammen en daarna tegen je miskoop zeggen "kijk, zo doe je dat". En daarna gaat die ervaren spits vrijwillig zijn plekje afstaan aan de miskoop ? Wat een quatsch......

3 november 2023 om 16:03

theo uphus vind je hojlund echt al een miskoop? Hij scoort natuurlijk nog lang niet genoeg, maar ik vind wat ik zie echt wel hoopvol.

Niet de spits maar het systeem i.c.m. blessures is het probleem. Als Martinez en Shaw weer 100% fit zijn staat het achterin beter. Daarvoor is het de vraag of je met 2 verkapte driehoekjes kan blijven spelen.
433 of toch maar 442 en daarbij 1 aanvallende wingback (daar de middenvelder meer naar binnen) en aand e andere kant goeie vleugelmiddenvelder met een gooie voorzet.

Gelijk voor Toney gaan.. topspits!

kom op Erik je hebt aardig wat miljoenen geïnvesteerd, bij Utrecht en ajax moest je het met veel minder budget doen, en toen liet je ploegen ook boven zich zelf uitstijgen

Dan moet je je voorstellen dat ze deze zomer spitsen hebben besproken en het er wel over eens waren dat Hojlund al ver genoeg was om een mooi rendement te weerleggen. Dan heb je er toch totaal geen kaas van gegeten? Als je zo'n jongen op dat moment haalt, haal je hem voor de toekomst en natuurlijk niet voor 75 miljoen of iets dat daar in de buurt van komt.

3 november 2023 om 14:14

Het is gewoon een van de meest getalenteerde spitsen in Europa, dus voor minder haal je ze bijna nergens weg. Het grootste probleem van ten Hag is natuurlijk dat hij selecteert op basis van eredivisie niveau, waar het prima kan dat je hele aanval uit jonge knaapjes bestaat. In de grote competities heb je ect meer ervaring nodig. Een aanval met Antony, Hojlund en Rashford of Sancho gaat het nooit redden in de PL, CL of welke grote competitie dan ook. Als je dan Fernandes als oppas hebt, gaat ook hij verzuipen, die kan dat niet allemaal managen. Het is puur een kwestie van een uitgebalanceerde selectie, die hij niet heeft. En het is triest als je als Man U geen beleid voert waarbij er een ervaren technische man medebepaald wat komt en wat niet nodig is.

3 november 2023 om 14:40

Het grootste probleem van ten Hag is natuurlijk dat hij selecteert.

Hier kan je het al bij laten

3 november 2023 om 16:02

Daar ben ik het inderdaad mee eens. Juist omdat hij zich daarmee bemoeid heeft, zit hij met spelers die het niet kunnen bolwerken. Ten Hag is een uitstekende coach, maar heeft zelf de disbalans gecreeerd door kwaliteitsgebrek. Dat betekent overigens ook automatisch dat je dat technisch management van United per direct mag ontslaan als je Ten Hag de laan uitstuurt.

3 november 2023 om 16:05

Siriu... maar als hij united de aankopen had laten doen was het minstens net zo slecht geweest. Dat bewijzen ze al 10 jaar. Niet voor niets laten ze het aan hem over.

Alsof United op dit moment de een na de andere kans creëert haha. Geen enkele spits zou het met de huidige aanvoer goed doen bij United. De hele ellende begint al bij de opbouw van achteruit.
Ik heb wel vertrouwen in Hojlund. Hij is nog heel jong en is groot, sterk en snel. Qua mentaliteit lijkt het ook wel goed te zitten.
Een extra ervaren spits erbij is opzich geen slecht idee, maar een of meer creatieve spelers zou nog beter zijn.

Gimenez voor 101 miljoen.

Dit vind ik toch wel frappant. Ik las vorige week dat de aanvallers van United samen op 1 competitiedoelpunt staan. Volgens mij het minste van alle clubs in de linkerrijtjes van de top 5 competities. Dan vind ik het gek om te kijken naar je jonge spits die er net is en nog moet settelen. Waar zijn de 'grote namen' zoals Rashford en Antony? Die eerste geeft sinds zijn komst niet thuis en die 2e bewijst al 8 jaar consistentie niet eens te kunnen spellen (overigens een gouden knul die ik zeer graag mag maar qua prestaties teleurstellend.). Haal daar concurrentie of vervangers voor, toch niet de 20-jarige knul die praktisch net van het vliegtuig is gestapt? Wat die kan weet je nog niet omdat hij nog geen tijd heeft gehad. Die moet je toch eerst een seizoen de tijd en het vertrouwen geven lijkt me voor je aan concurrentie gaat denken.

3 november 2023 om 15:54

Kan niet anders dan dat het daarmee helemaal goed komt; lang, blond, blauwe ogen, naam begint met een H, bevat een L en eindigt op ND ... wat wil je nog meer?

Vorig seizoen liep het allemaal soepeltjes en bovenal had Rashford een seizoen waarin hij boven zichzelf uitsteeg. Er was zelfs sprake van dat PSG er niets van zou voelen als ze Mbappe lieten gaan en Rashford zouden halen.

3 november 2023 om 16:05

Als Rashford op papier je beste aanvaller is, ga je sowieso niet verder komen dan de subtop van Europa. Die is inderdaad veel te wisselvallig en piekt hooguit drie maanden per seizoen. Daarvoor en daarna is het vaak best weinig en presteert hij niet beter dan z'n mede-aanvallers (die sowieso te slecht zijn voor het niveau dat United ambieert). Overigens heeft Hojlund nou eenmaal een prijskaartje en daar horen verwachtingen bij. Die jongen is ook nog lang niet klaar voor een basisplaats in de top van de PL. Zo'n speler moet je halen als je de luxe hebt 'm voor de toekomst te kunnen halen. Die moet je niet halen als je een spits nodig hebt die er direct staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren