Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United geeft voorsprong na rode kaart Rashford volledig uit handen

Laatste update:

Manchester United heeft na een spectaculair duel in het Parken Stadion met 4-3 verloren van FC Kopenhagen. Er leek niets aan de hand voor de ploeg van Erik ten Hag, die Rasmus Højlund nog voor rust tweemaal zag scoren. Vlak voor de onderbreking ging het helemaal mis: Marcus Rashford kreeg direct rood voor een harde overtreding en Kopenhagen kwam nog voor rust terug tot 2-2. Met tien man lukte het United om weer op voorsprong te komen, die in de laatste tien minuten volledig uit handen werd gegeven: 4-3. United staat nu onderaan in Groep A met drie punten. Kopenhagen en Galatasaray staan op vier, terwijl Bayern met twaalf al ver uit zicht is.

Aan de kant van Kopenhagen had trainer Jacob Neestrup een basisplaats in huis voor Kevin Diks. De voormalig speler van onder meer Feyenoord en Vitesse stond in het centrum van de verdediging. Mohamed Elyounoussi was de aangewezen man om in de voorhoede voor de creativiteit te zorgen. André Onana begon onder de lat bij Man United. Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Jonny Evans, en Diogo Dalot vormden de verdediging. Scott McTominay, Christian Eriksen en aanvoerder Bruno Fernandes stonden op het middenveld. Rashford en Alejandro Garnacho moesten spits Højlund zien te bedienen.

United kende een absolute droomstart. Wan-Bissaka gaf prima mee op McTominay, die de bal op zijn beurt bij de tweede paal legde. Daar stond Højlund klaar om binnen te werken tegen de club waar hij een deel van zijn jeugdopleiding genoot: 0-1. Vlak nadat Rasmus Falk Jensen zich liet zien met een schot, kreeg Evans last van, zo leek het, zijn lies. Op het moment dat hij behandeld werd, werd ook duidelijk dat er iemand op de tribune onwel was geworden. Onder meer Eriksen, die op hetzelfde veld twee jaar geleden een hartstilstand opliep, keek gespannen toe. Niet veel later werd het spel hervat, met Evans die zich al had laten wisselen. Raphaël Varane was zijn vervanger.

De Fransman zag Kopenhagen voorzichtig aandringen en dat kwam de Denen duur te staan. Uit een vlijmscherpe counter bediende Fernandes Garnacho, die zijn schot nog gekeerd zag worden door Kamil Grabara. De Poolse goalie kon echter niet voorkomen dat de bal voor de voeten van Højlund terechtkwam, die simpel binnentikte: 0-2. De Deen kwam na gepruts in de defensie van Kopenhagen vlak na zijn tweede ook dicht bij zijn derde treffer. Ditmaal schoot hij echter een meter over het doel van Grabara.

Toch bereikte United de rust bepaald niet ongeschonden. Rashford ging op de enkel van Elias Jelert staan, waarna de arbiter na het zien van de beelden een rode kaart uitdeelde aan de Engelsman. United kwam uit de daaropvolgende vrije trap goed weg, daar Fernandes tegen zijn eigen lat kopte. Toch wist Kopenhagen vlak voor rust nog toe te slaan. Diogo Gonçalves legde perfect terug op Elyounoussi, die in één keer succesvol uithaalde: 1-2. Daar bleef het niet bij. In de dertien minuten aan blessuretijd kwam de bal op de arm van Maguire terecht: strafschop. Gonçalves ging achter de bal staan en verschalkte André Onana: 2-2.

In de fase net na de hervatting van de tweede helft werden beide ploegen dreigend. Zo schoot Dalot uit een onmogelijke hoek tegen de buitenkant van de paal en probeerde Denis Vavro het met een afstandsschot, dat onschadelijk werd gemaakt door Onana. Kopenhagen maakte gebruik van de overtalsituatie door de controle over de bal te houden. Écht groot gevaar leverde dat in eerste instantie niet op. Sterker nog, de tien man van United kregen de uitgelezen kans om weer op voorsprong te komen, nadat Maguire op de arm van Vavro kopte. Bruno Fernandes pakte zijn verantwoordelijkheid en schoot raak: 2-3.

United slaagde er echter voor de tweede maal niet in om een voorsprong vast te houden. Tien minuten voor tijd maakte Lerager bij de tweede paal gebruik van een scherpe voorzet van Falk: 3-3. Kopenhagen rook bloed en kwam in minuut 88 zelfs op 4-3. Een afvallende voorzet leverde niets op, totdat de bal bij de pas zeventienjarige Roony Bardghji terechtkwam. Zijn volley vloog heerlijk in de korte hoek achter de kansloze Onana. United kon daarna niets meer uitrichten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal ten hag inmiddels eens ontslagen worden? Laatste in de poule met galatasaray en Kopenhagen en enorm matig in de PL. Wordt er met de week slechter op

8 november 2023 om 23:12

Hij zal na deze wedstrijd niet ontslagen worden. Als je meer dan een helft met een man minder speelt, kun je een uitwedstrijd in de CL verliezen.

9 november 2023 om 00:46

Nee dat kan niet wanneer je speelt tegen een club met een transferwaarde van de selectie die tussen AZ en Twente in ligt.

9 november 2023 om 01:08

Gaar argument. Bayern won een maand geleden ook maar met alle moeite van ze. Kopenhagen is een ontzettend stugge ploeg, zeker thuis.

9 november 2023 om 08:28

Wat wel een argument is zijn alle blessures. Casemiro, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Diallo…dat zijn toch wel belangrijke spelers, zeker de eerste twee. Alsnog moet je winnen van Copenhagen, maar als je dan met 10 man komt te staan heeft dat natuurlijk niks te maken met Ten Hag.

9 november 2023 om 09:10

Alle PL topclubs hebben daar last van. Kijk wat Chelsea al maanden mist. Arsenal mist Partey, Timber, Jesus, ESR, Odegaard en Nketiah. Spurs heeft nu blessures bij Maddison en van de Ven. En hoe kom je bij Diallo? Casemiro speelt al heel het seizoen als een zoutzak..

9 november 2023 om 10:03

Tja een Varane zet hij ook gewoon op de bank voor Evans/maguire

9 november 2023 om 10:28

@ Sjaakpolak070

United speelt onlangs al die blessures hier met een team die rond de 400 miljoen euro heeft gekost.

Uiteindelijk is het een 17 jarige jongen die belangrijk is bij de 2 laatste goals van Kopenhagen. Je mag hier nooit zo ten onder gaan.

8 november 2023 om 23:12

Ahh daar heb je onze "Ten Hag iS aL vOoR kErSt ThUiS" lui. Kijken jullie wel is zo een wedstrijd? Weten jullie wel wat er allemaal speelt bij United?

8 november 2023 om 23:19

Wat er vooral speelt is dat er kapitalen zijn uitgegeven aan brandhout omdat Erik dat zo graag wilde. De verzachtende omstandigheden zijn op aan het raken.

9 november 2023 om 08:29

Casemiro, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Diallo…dat zijn toch wel belangrijke spelers die geblesseerd zijn!

9 november 2023 om 10:35

"weten jullie wat wel er allemaal speelt?"

Er speelt niet zo gek veel. Iedere club heeft last van blessures momenteel. Ten Hag zit nu al meer dan een jaar bij United en er is geen enkele lijn te herkennen in wat hij wil. Hij geeft aan transitie voetbal te willen spelen, maar koopt wel een keeper waarvan zijn grootste kwaliteit mee voetballen is.

Tuurlijk hebben ze blessures, maar je stelt hier wel gewoon een verdediging op die meer dan 100 miljoen heeft gekost. Niet zo dat ze het met de restjes moesten doen.

Er wordt structureel wanbeleid gevoerd bij United, en Ten Hag heeft volledig laten zien dat hij niet in staat is om enige voetballende structuur toe te passen. Hij heeft enkele jongens die hij persoonlijk kent, waarvan eigenlijk iedereen door de mand zakt, behalve Martinez.

Zijn aankoop beleid is waardeloos, en hij is vorig jaar letterlijk gered door de hierarchie van United die een ego aankoop moesten doen in de vorm van Casemiro. Als die niet gehaald was (een aankoop waarover ze zeggen dat Ten Hag geen zeggenschap had), had Ten Hag er vorig jaar al direct uitgelegen.

De glazers maken United kapot, helemaal mee eens. Er zijn veel blessures, ook helemaal mee eens. Sommige beslissingen vallen niet in United zijn voordeel (al vind ik dit gewoon een rode kaart en was de scheids consistent in het toekennen van penaltys voor bullshit handsballen), ook mee eens. Maar alsnog is er dan geen enkel excuus voor de wanprestaties die er op het veld neer worden gezet.

Toen Arteta bij Arsenal startte was het vanaf dag 1 duidelijk wat hij wilde. Het kwam er niet direct uit, maar zijn visie was zichtbaar. Hetzelfde voor Klopp bij Liverpool, en nu zelf bij Pochetinno bij Chelsea. Ange krijgt het klaar om direct de visie en de resultaten om te gooien, maar dat is een uitzondering. Bij Ten Hag is het vanaf dag 1 niet duidelijk wat hij wil. Helemaal niet nu hij heeft aangegeven dat hij niet het Ajax spel wil gaan spelen.

9 november 2023 om 12:34

@Hij niet.. volgends jou wilde ten hag dus mbappe niet en bellingham en frenkie niet. wilde die kim jae niet en de ligt niet maar volgends jou wilde hij amrabat en mount liever dan hun en heeft hij gezegd niet 15 maar 60m bieden? hoe kom je er op @hijniet!

8 november 2023 om 23:12

Nee nog niet. Als je dit weekend een grote zeperd om je oren krijgt dan wordt het wel penibel.

8 november 2023 om 23:13

United nog alle kans om door te gaan. Nou wil ik niet zeggen dat ten hag niet ontslagen moet worden, maar dat is meer vanwege de extreem waardeloze selectie die hij heeft samengesteld.

Ze hebben nu ook wel pech met blessures overigens en in dit geval een rode kaart terwijl er helemaal niks aan de hand is. Zonder die kaart win je hem waarschijnlijk en zegt iedereen dat United de weg naar boven heeft ingezet.

8 november 2023 om 23:34

Ten Hag werd vandaag weer aan zijn lot overgelaten door zijn spelers. Het had voor de rode kaart gewoon 0-3 moeten staan, er was geen vuiltje aan de lucht. Die rode kaart is zeer strikt maar naar mijn mening pure pech. Die strafschop tegen was ook vrij makkelijk.

Lijkt mij niet dat een United fan hem deze nederlaag kwalijk neemt.

9 november 2023 om 06:29

Voor de nederlaag niet. Een aanvaller wordt eruit gestuurd, dus het is niet dat hij een speler in moest brengen om de verdediging stabiel te krijgen. Had mogelijk Amrabat er gelijk mogen en kunnen inbrengen.Eerste goal is slecht verdedigend in eigen 16. Maar naderhand op de beelden is te zien dat er een speler buitenspel staat die voor Onana staat. De tweede was die pingel wat imo (net als die voor United) geen pingel was. Daarvoor was United gewoon de betere ploeg en wat je al zei hadden ze 3-0 voor kunnen en moeten staan. Kopenhagen had niet eens een schot op doel.Breng je alsnog je enige verdedigende middenvelder in met Amrabat samen met SMT voor de verdediging. Dan had je imo als trainer zijnde niet meer kunnen doen. Zelfs als je nog met 3-2 voor komt. Imo hebben de spelers het laten schieten. Vooral de verdediging. Elke voorzet werd een doelpunt waar je toch koppers hebt staan.Zwakke mentaliteit waar je toch dat gif mistEn shaw en Martinez zijn daar gewoon belangrijk in.

Hoelang kan ten Hag nog aanblijven?
Al denk ik dat niemand dit man United draaiende krijgt.

8 november 2023 om 23:11

Hij heeft nu 2 makkelijke potten met Luton en Everton. Als het tegen Luton mis gaat zal het wel over zijn denk ik?

8 november 2023 om 23:41

Tot wanneer blijft van t Schip trainer? Ik vraag dit voor een vriend...

9 november 2023 om 00:04

Makkelijk tegen Everton? Makkelijk tegen Luton? Het is de Premier League waar je het over hebt. Daar bestaan vrijwel geen makkelijke potjes.

9 november 2023 om 00:32

Ik snap dat sommigen Erik ten Hag moeten beschermen in NL maar tegen Everton en Zeker tegen Luton moet je winnen. Luton komt alleen eventjes PL geld innen en Everton is de laatste wedstrijden wat beter maar dat is ook gewoon een matige ploeg.

9 november 2023 om 00:54

@ErikTenHag, heet die vriend toevallig Erik ten Hag? ;-)

Bizarre wedstrijd, bizarre arbitrage. Het zit ook echt niet mee voor united in de Champions Leagie.

Heerlijk dat Manchester United het laat afweten. Hoe lang houdt ten Hag het nog vol?

Manchester United was slecht maar de scheidsrechters waren een stuk slechter. De penalties sloegen nergens op en de rode kaart van Rashford is nooit rood. Hij komt op de enkel maar dat is perongeluk en komt ook niet gevaarlijk in.

8 november 2023 om 23:13

Wat verwacht je met 10 man dat ze de tegenstander van. Kastje naar de muur spelen?? Voor die rode kaart was United juist de betere ploeg en wat Kopenhagen helemaal nergens.

8 november 2023 om 23:17

United geeft 2x een voorsprong weg en kan geen punt meenemen. Dat is gewoon slecht tegen kopenhagen.

9 november 2023 om 00:39

Hoe is die penalty van Kopenhagen onterecht? Maguire steekt letterlijk zijn arm uit om die bal te blokkeren

9 november 2023 om 00:55

De bal komt van heel dichtbij op de arm en daarnaast ging de arm al omhoog voordat die kopenhagen speler de bal raakte dus expres is het ook niet.

9 november 2023 om 03:11

Nooit rood ??? Ookal is het perongeluk rashford kan het been van zijn tegenstander breken. 1000%rood.

Je staat 0-2 voor en na die rode kaart stort het helemaal in bij United. Hoe kan het toch steeds dat het mentaal zo zwak is bij United. Ook al krijg je rood dan hoor je niet binnen 3 minuten 2 goals om de oren te krijgen. En daarna sta je weer 2-3 voor en dan krijg je weer in een mum van tijd 2 goals achter je oren. Het is echt beschamend gewoon bij United...

Oh oh oh en dan mag United nog blij zijn dat Bayern sowieso van iedereen wint en eerste wordt (en al door is).

United moet nog uit tegen Gala in de heksenketel daar. Kan hun enige redding nog worden met daarna misschien een bayern die rustiger aandoet.

8 november 2023 om 23:20

Dan zal ik alle United-fans alvast uit hun droom halen en de Gala-fans wat hoop geven, Bayern doet het nooit rustig aan, ongeacht ze door zijn of niet. Afgelopen 5 seizoenen 3x 18 punten, 1x 16 punten en 1x 14 punten. Die gaan United gewoon oprollen.

9 november 2023 om 12:41

Om extra aan te geven hoe slecht Bayern München is in "rustig aan doen": ze werden ooit uitgenodigd voor een afscheidswedstrijd van Johan Cruijff. Ajax had zoiets van "lekker gezellig ballen". Bayern nam het iets serieuzer. De uitslag? Ajax 0 Bayern 8.

Bayern doet het nooit rustig aan.

8 november 2023 om 23:54

Haha Bayern is al 38 groepswedstrijden in de CL ongeslagen, dat is een genadeloze ploeg.

Rashford is ook wel een van de meest overschatte spelers op deze aardbol, he? Één schamel doelpuntje dit seizoen, nou nou.

Zou wel tof zijn als Kopenhagen en Galatasaray overwinteren in Europa. Geeft eens te meer aan dat United kan kopen wat 't wil, succes krijgen ze niet.

8 november 2023 om 23:18

Rashford is voor mij de definitie van een overschatte speler. Hij is geweldig als er grote ruimtes zijn waar hij zijn snelheid en zijn directe spel kan benutten, maar vanaf die ruimtes er niet zijn dan heb je niets aan hem. Hij heeft echt een zeer laag voetbal iq om gezien te worden als een topspeler. Hij is geen slechte speler natuurlijk, maar ik vind hem niet beter dan een Bowen ofzo.

Dalot is een linksback, hij moet dus allereerst kunnen verdedigen maar dat kan ie niet blijkt maar weer bij de 2-3.

8 november 2023 om 23:17

Dat was meer ene fout van Onana dan van Dalot. Bal
Komt op twee meter van z’n goal in de zestien. Pak eens een voorzet ofzo.

8 november 2023 om 23:25

Onana had meer kunnen doen zeker, maar de doelpuntenmaker is echt Dalot zijn directe speler. Die moet hij strak dekken. In de herhaling was goed te zien dat hij hem echt kwijt was, later probeerde hij het nog te corrigeren maar was het al te laat

8 november 2023 om 23:32

Heb het nog even nagekeken en je hebt gelijk. Maar denk ook dat hij dacht dat Onana wel zou komen. Wat je nooit moet doen natuurlijk, maar toch…

Heerlijke wedstrijd na de rode kaart. Of het terecht was of niet zal nog veel over gediscussieerd worden. Wat ik wel heel misselijk vond was de 3-2 van bruno fernandes. Irritant arrogante gebaren van garnacho en bruno naar het kopenhagen publiek toe, alsof de buit al binnen was, dus ik vond het geweldig om te zien dat ze het konden keren.
Ik snap niet waarom ze dat doen terwijl ze dit seizoen dramatisch zijn. Ze presteren zo slecht… focus je lekker op het verbeteren van het spel ipv shush gebaren.

9 november 2023 om 00:01

Sorry hoor maar het publiek van Kopenhagen zat zelf uit te dagen met hun zwaaien bij de penalty..

Manchester United moet nog uit tegen Galatasaray en thuis tegen Bayern. Ik zie ze uit in Istanbul niet punten halen, en thuis tegen Bayern wordt ook nog moeilijk genoeg - zelfs als Bayern zoals ik verwacht tweede garnituur zou opstellen. Zou zomaar kunnen dat United als laatste eindigt.

9 november 2023 om 00:03

Bayern gaat geen 2e garnituur opstellen in de CL. Bayern is 38 groepsfase wedstrijden ongeslagen dat willen ze gewoon uitbreiden + wederom 18 punten in de CL.

Je zult maar supporter van Man United zijn. Ongelooflijk dit en gewoon 3 uit 4 verloren in niet eens een heel zware CL poule. Zo slecht dit! Dan verdien je het ook niet om door te gaan. Geweldige naam prachtige club, maar zo'n matige ploeg dit is United onwaardig!

8 november 2023 om 23:19

Tja, als je gewoon een fatsoenlijke scheidsrechter en var hebt, win je hier gewoon met een nulletje of 5.

Tot de 0-2 speelden we voor het eerste in een lange tijd fatsoenlijk voetbal en hadden we volledige controle. Na de rode kaart zijn we het kwijt in de rest van de eerste helft. Tweede helft begonnen we ook goed en komen we met een belachelijke penalty op voorsprong. Daarna begint Kopenhagen te pushen en verdedigen we zo zwak. Laatste goal kun je Onana ook aanrekenen, hj moet gewoon uitkomen. We geven te makkelijk doelpunten weg.. Scheidsrechter was belachelijk slecht

8 november 2023 om 23:15

Die derde ook een fout van Onana. Bal komt op twee meter van z’n goal in bij de verdediger. Die had hij gewoon uit de lucht moeten halen. Kom eens je goal uit bij een voorzet. Misschien moet hij eens naar videootjes van van Breukelen kijken.

8 november 2023 om 23:25

Ja ik bedoelde de 3e goal. Die bal moet ie gewoon wegstompen zo slecht. Lijkt geen vertrouwen in zichzelf te hebben

Manchester United is gewoon het niet meer, en zal ook nooit meer zijn zoals het is geweest.

Ik denk dat Ten Hag snel ontslagen gaat worden.

8 november 2023 om 23:15

Hahaha dat moet als Barcelona-fan toch bekend voor komen.

(Zei de Ajacied, ik maak hem zelf maar ff)

8 november 2023 om 23:20

@EredivisieAjax

Bij Barca is het anders, die hebben een geweldige team en hebben zoveel jong talent met name Pedri Gavi Fermin en kan zo nog een heel lijstje opnoemen, en ze hebben een president die weet wat die doet.

8 november 2023 om 23:20

Omdat ze de CL voor het laatst in 2015 hebben gewonnen of ? In eigen land pakken ze gewoon nog landstitels. Wanneer was de laatste van United? Of je bedoeld op iets anders dan het sportieve aspect, anders slaat je reactie kant noch wal.

8 november 2023 om 23:33

@Joga_Bonito10

Ja eens, United had vorige seizoen hun eerste prijs te pakken na 6 jaar geloof ik wat echt een verschil is vergeleken met die van Barca. United is het gewoon niet meer sinds Alex Ferguson weg is.

8 november 2023 om 23:48

Haha lekker gepikeerd jongetjes. Jullie stellen dat United niet meer is wat het was en dat niet meer gaat worden. Dat exacte gevoel heb ik ook bij barca, waar het voor mij vroeger een magische club was zie ik het de laatste jaren steeds meer als een karikatuur. Mag toch ?

9 november 2023 om 00:21

@EredivisieAjax

Barca heeft met Pedri Gavi Frenkie Fermin Lamine Vitor Roque Balde Christensen Araujo Kounde een geweldig team klaarstaan voor in de toekomst en vast nog een paar die ik ben vergeten, United heeft dat niet hun enige speler voor in de toekomst is Garnacho maar daar houdt het ook bij op.

Ja ik snap wel dat je het zegt dat Barca een karikatuur is want sinds frenkie vorige zomer werd gedwongen om te vertrekken, zijn vele hier heel gek gaan reageren op Barca en doen ze net voor alsof Frenkie iets levensgevaarlijk heeft meegemaakt.

Maar goed die discussie gaan we niet maken slaaplekker.

9 november 2023 om 00:34

Denk je echt dat die meningen gevormd zijn puur door die schaamteloze situatie met Frenkie? Enige wat nog niet verkocht is is de clubnaam. Twee jaartjes geen prijzen en je kijkt naar FC Rakuten Spotify Barcelona. Maar lekker je kop in het zand steken joh, slaapt wel lekkerder

9 november 2023 om 00:41

@Suurbier

Barca is op 15 mei dit jaar nog Kampioen geworden en won ook nog de supercopa dus wat je zegt over dat Barca al 2 jaar geen prijzen heeft gewonnen kan de prullenbak in. En ja sinds die schaamteloze situatie met Frenkie is de haat niet normaal groot.

9 november 2023 om 13:08

Lezen, ik schets een hypothetische situatie.

9 november 2023 om 13:10

Jij denkt niet dat de afkeer is gekomen omdat een eens mooie club, voorbeeld zelfs toen ze zonder shirtsponsor speelden de grootste karikatuur ooit is geworden? Nee komt puur omdat ze Frenkie een keer of zes om salarisverlaging hebben gevraagd 🤡

Er is maar een woord passend hier en dat is schandalig. Een schandalige vertoning van het arbitrale kwartet en de scheidsrechter. De rode kaart, twee penalties die er beiden geen een waren. En een derde die nog het meest hands was niet geven. Daar is niet tegen op te voetballen natuurlijk.

Te belachelijk voor woorden die scheids, wat een aanfluiting. Die zou 3e divisie landelijk niet eens mogen fluiten met zijn niveau. En dan heeft hij ook nog eens een VAR tot z’n beschikking. Never nooit een rode kaart en die 2 pingels waren schandalig. Daarnaast gewoon een bal die die verdediger van 30 meter al ziet aankomen en hem nog steeds tegen z’n arm krijgt in de laatste minuten.

Sterspeler geschorst voor de aankomende wedstrijden, ik zie ons precies 0 punten halen.

8 november 2023 om 23:16

Rashford hoef je dit seizoen geen sterspeler te noemen. Heeft letterlijk niks laten zien.

8 november 2023 om 23:18

Heeft gewoon laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt. Heeft alleen de vorm niet, en ik geloof dat dat tijdelijk is.

8 november 2023 om 23:32

Alles is tijdelijk, alleen is bij Rashford het geval dat zijn goede periodes een stuk meer sporadisch zijn dan zijn slechte periodes.

9 november 2023 om 09:18

Denk dat het eerder andersom is. Rashford heeft periodes en voor de rest laat hij nooit iets zien.,

8 november 2023 om 23:18

Tsja jullie sterspeler heeft dit seizoen ook nog maar 1 doelpunt gemaakt, weet niet of je dat gaat missen

8 november 2023 om 23:20

Als je puur naar de statistieken kijkt is het niet best. Als je echt naar de wedstrijden kijkt zie je dat hij nog steeds makkelijk 2 man passeert. Alleen is het eindproduct minder, maar dat komt wel weer goed.

Een schitterende wedstrijd gezien, dat wordt hier gevierd hoor. Niet alleen nu, maar ook nog steeds over 5, 10, 25 en 50 jaar. Het, voor veel Denen, grote Manchester United wordt verslagen.

Hoeveel geduld hebben ze nog met ten Hag? Gaat in zo een poule gewoon 4e worden waarschijnlijk.

Wat een armoede achterin en heb het dan vooral over het voetballende gedeelte, zo veel paniek bij elke bal echt om ziek van te worden. Begon al bij die kutpass van wan bissaka op onana waar even later de 3-2 uit kwam. Varane is ook op.

Ik heb het idee dat dit United gewoon vervloekt is. Dit verzin je toch niet? Denk je eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen zonder een vuiltje aan de lucht dan gaat alles wat verkeerd kan gaan verkeerd. Tegen Galatasaray hadden ze al een enorme flater geslagen, maar ja kan gebeuren zou je denken. Maar hoe ga je hier weer bovenop komen….

Je verliest van afgedankte talenten uit de eredivisie zoals Boilesen en Diks. Het is een schande!
Ten Hag illustreert Manu. Bij die 3-3 stond die er terneergeslagen bij, als een standbeeld bij de 4-3.
Dat Maguire één van de betere was zegt genoeg.
Met 10 man (onterecht door rode kaart Rashfort) moet geen excuus zijn.

Notabene Roonyyy die de winnende scoort tegen Man U lmao. Heerlijke toptalent. En wat een drama van Man U. Zo slecht!

Heb wel een beetje medelijden met Ten Hag. De verdediging is van niveau conference league. Desondanks moet je er wel meer uit kunnen halen.

Ik snap de reacties niet zo goed hoor, het leek mij een zeer terechte rode kaart. Heeft absoluut 0,0 intentie om de bal te spelen. Ja wil de bal afschermen, en ja was ongelukkig, en wil ook niet de speler raken, maar het blijft gewoon een extreem vieze actie, je kan gewoon iemand zijn onderbeen breken.

Dat Maguire weer als Mister Roboto door het penalty gebied paradeert en bijna de bal tussen de armen neemt, was toch ook logisch dat de scheids weinig andere keuze heeft. Tuurlijk zijn de intenties er niet, maar het gaat gewoon nergens over. Je moet sowieso niet 2x 2 goals tegenkrijgen binnen 5-10 minuten tijd.

Na die rode kaart heeft United er echt alles aan gedaan om de wedstrijd te verliezen. Heel matig.

8 november 2023 om 23:28

Wat een onzin reactie. Het feit dat hij zijn been neezet en de ander zijn been er onder zet maakt dit gewoon een ongelukkig samenkomen. Zoals de tackle van Moreno op Shaw. Dus nu mag je je been niet meer neerzetten want iemand kan zijn voet eronder zetten?
Maguire krijgt de bal van 2 meter tegen zich aan gespeeld, die kan er niks ana doen. Net als de penalty voor United trouwens, ook onzin. Wel jammer dat het hele scheidsrechterskorps de meeste handsbal van allemaal gemist heeft op het einde…

9 november 2023 om 00:20

Hmm ik heb die overtreding voor de grap eens paar keer bekeken en je kan toch echt niet zeggen dat t onzin is. Het ziet er wel degelijk vrij bewust uit. Los daarvan wth ik heb de wedstrijd niet gezien maar zag 2-0 staan dus dacht komt wel goed. Zelfs met 10 man hoe kun je een 2-0 weggeven? Je gaat zo zelfs Luton vrezen komende weekend.

9 november 2023 om 00:40

Je mag niet de bal afschermen door bijna je tegenstanders been te breken doordat je gewoon vol op zijn onderbeen gaat staan, het is vrij simpel.

Ik heb de overtreding 10x teruggezien maar ik vind het een zeer terechte kaart. Waarom je uberhaupt je been daar neer, de bal ligt op een gigantisch andere plek. Hij staat amper af te schermen omdat hij als trekpop gestrekt staat, hoezo is dat normaal?
Gewoon olie dom.

En tuurlijk krijgt Maguire die bal wat ongelukkig en van dichtbij, maar zijn armen fungeren bijna als een bowlingbaangoot, wat moet je scheids doen?
Het door laten gaan? Dat zou toch ook niet oke zijn?

9 november 2023 om 10:39

Maar in principe doet hij dit niet. Hij maakt zich breed, zet daardoor inderdaad zijn voet naar buiten en die gozer zet net toevallig zijn voet daar neer. Was die voet daar niet geweest, was het niet eenseen vrije trap geweest. Dáar zit ‘m het verschil in tussen rode kaart of niet. Dit is ongelukkig neerzetten van de voet. Natuurlijk zet hij hem bewust daar neer, maar nooit met de intentie om even op het been van die gast te gaan staan, want die was er niet eens toen hij de beweging inzette.
Als het been er al was en dan maakt hij deze beweging, ja dan is het rood. Nu niet eens een vrije trap.

enkel liverpool kan met 10 man een ploeg nog helemaal wegspelen... Niet united haha

Gaat die Louis toch gelijk krijgen. Hij adviseerde Ten Hag om niet te gaan en alhoewel zijn 1ste seizoen alles ook wel mee zat gaat het dit seizoen vooral allemaal tegen en zie je dat dit United niet te redden is.
Nu moet ik zeggen dat vandaag ook wel heel veel tegen zat en laat de rode kaart wel zien dat er verschillende richtlijnen in Europa zijn wat rood is en wat niet.
Als ik deze overtreding vergelijk met die van Kovasic op Odegaard paar weken geleden snap ik niet dat kovasic destijds alleen geel kreeg.

Maar zo was er in de wedstrijd vandaag bij Napoli-Union ook een situatie bij een doelpunt wat werd afgekeurd voor duwen in de rug terwijl die in het weekend nog goedgekeurd word.
Het is jammer dat er geen algemene regels bestaan zoals aanvallend duwen in de 16 en er valt een goal uit altijd afgekeurd.
Of zoals deze overtreding van Rashford waar 0 intentie is om deze speler te blesseren maar gewoon een beetje lomp gewoon geel en meteen laatste waarschuwing.

Rashford laat na het binnenslepen van zijn contract helemaal niets meer zien. Terecht rood nu ook. Intentie was er niet, maar het was behoorlijk slecht getimed en onbeheerst. Raakt die Kopenhagen-speler echt lelijk op zijn enkel. Sinds Witsel op Wasilewski krijg je daar rood voor.

Als je Varane vandaag zag, dan snap je waarom hij op de bank zit voor Maguire en Evans. Was altijd al een slordige verdediger, maar hij is nu echt helemaal klaar. Ergens ook humor dat United verliest door een doelpunt van een 17-jarige spits die Rooney heet. Nou, niet helemaal Rooney, hij heet Roony, maar zeg die zin hardop en niemand die dat opmerkt.

8 november 2023 om 23:35

@TheRoscoe

Varane is het al jaren niet meer, als hij alles alleen moet doen zonder Martinez is het echt niks met hem helaas, dat zag he ook al bij Real Madrid als hij niet Ramos naast zich had.

9 november 2023 om 12:35

Ik wou nog aardig zijn voor Varane, maar als hij echt zo goed was, dan was hij niet verkocht door Real Madrid. En ook bij Real Madrid was hij vaak de zwakste schakel in de verdediging inderdaad. Zijn palmares verbloemt een hoop.

8 november 2023 om 23:36

Wow. De tackle van Witsel erbij halen. Hoe je het ook went of keert, die heeft hier absoluut niets mee te maken. Wat een onnozelheid.
Dit komt door de komst van Var en de slowmotion waarin het bekeken wordt. Er gebeurt eigenlijk niets. Rashford zet zijn voet neer en die gast zet zijn enkel eronder omdat hij probeert de bal te spelen. Dit is niet eens een overtreding. Wat Varane betreft ben ik het wel met je eens.

9 november 2023 om 12:34

Je weet dat ik je eigenlijk niet serieus neemt omdat je altijd als een klein kind op iedereen loopt af te geven die iets tegen Manchester United zegt toch?

Over dingen dat er niks te maken mee heeft gesproken, VAR en slow-motion. Dat moment ziet er erger uit wanneer je het afspeelt op 100% snelheid. Mensen hebben het idee dat slow-motion dingen erger laat lijken, maar wie heeft dat bepaald? Bij dit soort incidenten kijk je ook naar de snelheid van het impact, iets wat je niet kan waarnemen in slow-motion. Btw, ze spelen het ook o.a. af op volle snelheid op het veld. Ook wanneer dat niet gebeurt op TV. Dus de scheids heeft het ook kunnen bekijken op normale snelheid.

Rashford landt met gestrekt been, noppen vooruit, vol op iemand z'n enkel. Wat hij wou doen, maakt totaal niet uit. Ik noem Witsel op omdat het al zo lang een rode kaart oplevert. Dat is, wat, 15 jaar geleden? Dit is niks nieuws. "niet eens een overtreding", ja vast hahaha. Gebeurt dit andersom, dan is de wereld te klein, maar je wilt wel doen alsof jouw mening puur objectief is en dat iedereen die er tegen in gaat een idioot is.

Ik geef je nog eentje cadeau, Arsenal - Manchester United in september. Saka werd van achteren neergehaald en komt in zijn val met gestrekt been in op Fernandes, vol op de enkel. Ik zei destijds dat het rood was, niet gegeven. Geen intentie aanwezig, maar met de noppen vooruit op iemand z'n enkel levert gewoon een rode kaart op. Helemaal in de Champions League.

Maar zoals ik al zei, je doet altijd kinderachtig met dit soort dingen. Je zegt nog net niet dat die gozer zich voor de voeten van Rashford wierp om geraakt te worden. Misschien duwde God hem onder die voeten. Geen verklaring dat een United-speler vrijspreekt is ondenkbaar voor jou lol

Het zit Ten Hag ook niet mee de laatste tijd. Maar ook wel een beetje eigen schuld door alleen maar middelmatige spelers te halen zoals Mount en Amrabat.

Ik dacht trouwens te zien dat Maguire bij de penalty voor de 2-3 de bal tegen zn eigen hand aan kopte. Maar hoor daar verder niemand over dus zal het wel mis hebben.

En die keeper van tig miljoen, Onana heet hij geloof ik, laat een indraaiende voorzet zomaar op 3 meter van zijn lijn op de voet!!!!!van een tegenstander vallen.

Heb geen medelijden meer met Ten Hag. Die man roept na wedstrijden ook zoveel onzin.
Ja, Utd was niet slecht met 11 vs 11.

Maar 4-3 verliezen van Kopenhagen is werkelijk onacceptabel. Hoe kan je ook met Evans bijv. beginnen als je Lindelof & Varane op de bank hebt? Lachwekkend.

Gelukkig slaapt Ten Hag goed, wat een wanvertoning weer zeg.

Het begon goed met die 2 goals, al vond ik dat er positioneel nog steeds niks van klopte.
Ze staan allemaal vaak te dicht op elkaar of lopen de verkeerde kant op bij United. Ze houden niet altijd het veld breed
Daarnaast wordt een bal vaak te lang vastgehouden, met name in de verdediging bij Maguire en Evans/varane. Die moeten sneller het spel verleggen, maar staan altijd te kijken met de bal aan de voet hoe ze een splijtende steekpass kunnen geven ergens lijkt het. En dat is niet echt hun kracht.
Daarnaast probeert geen vleugelspeler eens een fatsoenlijke actie te maken.

Ook nog onterecht die rode kaart. Daarna moet er weer karakter getoond worden en daar ontbreekt het toch vaak aan.
Dan weet je eigenlijk al dat het mis gaat en ja hoor, daar gaan we weer. Erg frustrerend.

Dus nu speel je elke keer in de competitie om Champions League voetbal te halen en ben je daar blij mee als supporter als het lukt in zo'n sterke competitie. Om vervolgens weer dit soort wedstrijden voorgeschoteld te krijgen. Dan schiet het lekker op.

Oei dit is geen goede uitslag voor Galatasaray. Een gelijkspel was beter geweest. Maar goed, we moeten van onze eigen kracht uitgaan. Haydi Cimbom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren