Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag heeft enorm probleem in zijn selectie na wéér een zware blessure

Laatste update:

De kans bestaat dat Luke Shaw dit seizoen niet meer in actie kan komen voor Manchester United, zo meldt de Daily Mail. The Red Devils bevestigen woensdagavond dat de 28-jarige linksback een spierblessure heeft opgelopen en verwachten dat hij ‘een paar’ maanden afwezig zal zijn. Shaw raakte afgelopen weekend in het uitduel met Luton Town (1-2) geblesseerd en moest al voor rust vervangen worden.

Het is nog onduidelijk of de 31-voudig international van Engeland wel in actie kan komen op het EK van deze zomer. Door de blessure heeft Erik ten Hag momenteel geen enkele fitte linksback in zijn selectie.

Shaw stond tussen augustus en november al drie maanden aan de kant wegens een spierblessure, waardoor hij zestien wedstrijden van Manchester United moest missen. Omdat ook Tyrell Malacia met een langdurige kwetsuur kampt(e), besloten the Mancunians om Sergio Reguilón te huren van Tottenham Hotspur.

De huurperiode van de Spanjaard op Old Trafford werd in januari door de club echter afgebroken, wat in eerste instantie ook al het plan was. Die beslissing van Manchester United komt de club nu duur te staan, aangezien Ten Hag nu geen linksbacks meer tot zijn beschikking heeft. Shaw zal ‘waarschijnlijk’ niet meer in actie komen dit seizoen, aldus de Daily Mail.

Malacia speelde dit seizoen nog geen minuut voor de Engelsen wegens een knieoperatie. De 24-jarige Rotterdammer kende onlangs een terugslag in zijn herstel en het is onduidelijk wanneer hij zijn rentree op Old Trafford kan maken. Dat betekent dat Ten Hag wederom creatief moet zijn wat betreft de invulling van zijn basiselftal. De manager speelde eerder met Victor Lindelöf of Sofyan Amrabat op de linksbackpositie.

Seizoen wordt overschaduwd door blessures


Het is zeker niet de eerste keer dit seizoen dat Ten Hag een dragende kracht uit zijn elftal moet missen wegens een blessure. Zo miste bijvoorbeeld Lisandro Martínez tussen september en januari liefst 22 wedstrijden van Manchester United wegens een voetblessure.

De linkspoot maakte in het thuisduel met Tottenham Hotspur (2-2) zijn rentree, maar raakte twee wedstrijden later opnieuw zwaar geblesseerd. Martínez kampt nu met een knieblessure, waardoor hij er nog zeker zes weken uitligt.

Ten Hag moest Casemiro dit seizoen ook al eens zeventien wedstrijden missen, terwijl onder meer Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka en Mason Mount momenteel met een blessure kampen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als 1 speler de club in een diepe afgrond stort dan kun je beter zelf de club al opdoeken. Wat een overeserven gedoe dit. Ze hebben al genoeg lange blessures gehad. Een erbij kan nog wel.

21 februari 2024 om 20:36

Als wan bisaka terug is scheelt het inderdaad en anders gewoon eens Antony linksback proberen

22 februari 2024 om 01:01

Shaw is anders dit seizoen samen met Mainoo wel de beste speler, als ze fit zijn.

22 februari 2024 om 09:49

Wat een onzin horen wel al het hele seizoen. Alsof de concurrenten volledige fitte selecties hebben.
In ieder geval hebben ze geen zware programma voor zich. Liggen al uit de Europese competities.

Geen nood ... Malacia to the rescue

21 februari 2024 om 18:50

Waar de fuck is Malacia?

21 februari 2024 om 19:35

Aan het herstellen van een flinke blessure.

Gesproken over geblesseerde linksbacks. Is Malacia ergens in een zwart gat gevallen oid? Heb echt al maanden geen teken van leven vernomen van em.

21 februari 2024 om 17:57

Staat in de tekst

21 februari 2024 om 20:11

Ja, alleen staat er nog steeds dat het onduidelijk is. Hij post zelf ook nooit iets oid.

21 februari 2024 om 17:57

Hij was (is ???) geblesseerd ...

Waarom hebben ze die Reguilon dan teruggestuurd haha. Je weet dat Shaw blessuregevoelig is en dat Malacia nog niet eens een seconde op het trainingsveld heeft gestaan met de groep dit seizoen. Tja dan moet je nu gaan gokken dus op Lindelöf ofzo als linksback. Lekker weer geregeld daar...

21 februari 2024 om 18:05

Bijzonder inderdaad.. kan me dan 2 situaties bedenken.. of hij deed het verschrikkelijk slecht of zijn eigen club wilde hem per se terug. Anders niet te verklaren inderdaad

21 februari 2024 om 18:25

Het laatste lijkt me ook niet aangezien ze hem direct weer hebben doorverhuurd aan Brentford.

21 februari 2024 om 18:30

Dacht dat ze daar wel tevreden over hem waren. En lijkt me sterk dat Spurs hem terug wou want die hebben ze gelijk weer doorverhuurd aan Brentford zoals @90 Minutes al heeft aangegeven. Gewoon weer bizar beleid.

21 februari 2024 om 18:51

Beter Lindelof of Dalot op LB dan Reguillon. Wat een drama is dat zeg. Lichaampje van een B-speler.

22 februari 2024 om 09:10

Dalot heeft vroeger wel een linksback gestaan toch?

21 februari 2024 om 18:25

Omdat toen ze besloten Reguilon terug te sturen de verwachting was dat Malacia weer fit zou zijn. Daarna heeft ie een terugslag gekregen maar was het al te laat voor United om nog een andere te halen.

21 februari 2024 om 18:32

Heeft ook met FFP te maken, United moest bezuinigen

21 februari 2024 om 18:46

Dan vergeten we nog Alvaro Fernández die naar Benfica is gegaan. Was volgens mij ook niet een slecht linksbackie.

Maar dat ze Reguilon hebben laten gaan had financiële redenen.

En zo goed was die ook weer niet. Aanvallend prima, maar verdedigend zo slecht. Ten Hag koos toen al eerder voor Lindelof dan voor hem

Die Shaw is ook standaard 8 Kilo te zwaar. Logisch dat je dan altijd wat hebt.

21 februari 2024 om 18:33

Weer makkelijk scoren dit. Als die te zwaar bevinden was, dan had elke trainer er wel wat van gezegd, zou het niet??
Shaw heeft een hele zware blessure gehad door die beenbreuk die hij op liep tegen PSV. Uit oa eigen ervaring blijf je naderhand altijd sukkelen met blessures.

21 februari 2024 om 22:44

Hij heeft wel een punt. Shaw is TE overdreven breed geworden of te dik. Maar hij is niet de Shaw toen hij overkwam van The Saints. Is enorm aangekomen & het heeft slecht uitgepakt voor hem

22 februari 2024 om 09:12

vind het het gek hij is voor mij weet al sinds zn transfer het grote gedeelte geblesseerd en dan in de gym het enige om je nog een beetje fit te houden. Eindstand wordt je dan ook breder in alle spieren als je er zo weinig bij kan voetballen

Wordt tijd dat United een nieuwe linksback gaat zoeken voor de basis. Shaw als back up voor Martinez of nog voor de linksback positie. Blijft hij iig (langer) fit. Dit gaat hem op deze manier niet worden met zijn vele en lange blessures.

United moet de linksback van Inter halen of de linksback van AC Milan en vol voor Kvaraskelia of Rafael Leao gaan.

Oei, ik dacht even dat het over Anthony ging. Die goals kunnen ze niet missen!!!

Manmanman... las dat die inmiddels al 200 (!) Wedstrijden heeft gemist sinds die voor Utd speelt. Het is bijna elk jaar wel weer wat . Erg jammer.
Zou graag Theo hernandez wel willen zien bij United.

21 februari 2024 om 23:49

Nee geen Theo aansteller eersteklas ik erger me dood aan hem. Gewoon voor Grimaldo gaan momenteel de beste linksback.

22 februari 2024 om 07:47

Dat zou lekker zijn zeg. Als er iemand altijd voorop gaat in de strijd en altijd 90 minuten lang blijft gaan dan is het Theo wel. Zou een geweldige versterking zijn voor United, maar betwijfel of hij de stap ziet zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren