Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er komt nooit een nieuwe Zlatan, hij is sterker dan Messi en Ronaldo’

Laatste update:

Mino Raiola werkt al sinds de eeuwwisseling samen met Zlatan Ibrahimovic en beschouwt de aanvaller van Paris Saint-Germain als een van de beste paarden van zijn stal. De Italiaans-Nederlandse zaakwaarnemer stelt in gesprek met Téléfoot dat de 33-jarige Ibrahimovic eigenlijk met niemand te vergelijken valt.

/

“Een nieuwe Zlatan? Die komt er nooit meer. Hij is sterker dan Cristiano Ronaldo en Lionel Messi”, aldus Raiola. Hij wenst zich overigens niet uit te spreken over de toekomst van zijn cliënt. De Zweed heeft in Parijs nog een contract tot volgend jaar zomer, maar het is nog onduidelijk wat hij daarna gaat doen. “Ik doe niet aan voorspellingen. Hij respecteert zijn contract.”

Raiola laat zich in het interview ook lovend uit over Paul Pogba, de middenvelder van Juventus. “Pogba zou naar een van de zes beste clubs van Europa kunnen gaan. Als het juiste moment daar komende zomer voor is, dan gaan we ervoor. Maar het is geen doel op zich, we hebben geen haast. Als hij vertrekt, dan denk ik wel dat hij het transferrecord van Ronaldo gaat breken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar hij wint nooit wat en hij speelt nooit een WK EK kan er niet zo veel mee.

6 februari 2015 om 23:32

Ehm. Hij heeft WK 2002, EK 2004, WK 2006, EK 2008 en EK 2012 gespeeld.

En dit is zijn bescheiden lijst met prijzen bij zijn clubs.

Ajax

Eredivisie (2): 2001–02, 2003–04
Knvb Cup (1): 2001–02
Johan Cruijff Shield (1): 2002

Juventus

Serie A (2): 2004–05, 2005–06 (both revoked due to the Calciopoli scandal)

Internazionale

Serie A (3): 2006–07, 2007–08, 2008–09
Supercoppa Italiana (2): 2006, 2008

Barcelona

La Liga (1): 2009–10
Supercopa de España (2): 2009, 2010
Uefa Super Cup (1): 2009
Fifa Club World Cup (1): 2009

Milan

Serie A (1): 2010–11
Supercoppa Italiana (1): 2011

Paris Saint-Germain

Ligue 1 (2): 2012–13, 2013–14
Trophée des champions (2): 2013, 2014
Coupe de la Ligue (1): 2013–14

7 februari 2015 om 00:12

Ben jij jezelf nu al klem aan het zuipen voor morgen ofzo?

7 februari 2015 om 00:19

Dat is al vroeg om je klem te zuipen voor de Derby die past om kwart voor twee begint

7 februari 2015 om 01:32

Geloof mij Lors, het is nooit te vroeg...

7 februari 2015 om 14:32

@samsterdammer

Precies, je kan alleen te laat beginnen. Te vroeg niet. Alcoholics unite!

7 februari 2015 om 00:43

En dat niet alleem! Hij heeft ook geen enkele belangrijke individuele prijs gewonnen. Ik vind hem de meest overschatte speler van de wereld.

7 februari 2015 om 02:47

Die jongen wint geen enkele individuele prijs omdat CR7 en Messi zo goed zijn. Hij is totaal niet overschat hij heeft een fenomenale techniek, een sterk lichaam,een geweldig schot en hij zorgt er altijd voor dat je je als supporter vermaakt. Dit is een van de beste spitsen ooit en ook zo'n prachtig persoon.deze man heeft het totaal pakket voetballende kwaliteiten en een uitstraling waar iedere jongen van droomt. Ik heb nog nooit een speler zoals hem gezien wat hij allemaal kan is niet normaal meer. En de arrogantie van hem is nog het mooist niemand durft tegen hem in te gaan!

Nee hij wint nooit iets. Met clubs als inter juve Barca Ac Milan mog nooit kampioen geworden

Tegenwoordig worden spelers als snel de nieuwe Messi de nieuwe Ronaldo genoemd, en achteraf valt dat meestal zwaar tegen, en voetballen ze bij de plaatselijk woonwijk.

Fysiek is hij sowieso sterker.

Maar die drie met elkaar vergelijken is echt appels met blikken bier en slagroomtaarten vergelijken, die drie zijn gewoon totaal verschillend in eigenlijk alles.

Zoveel spelers zijn sterker dan Messi...

Hahaha. Ik las een uur of twee geleden nog een artikel met Zlatan. Hij zei: Dat Messi beter is dan Ronaldo en de beste voetballer is.

Raiola weet beter, maar zegt dit natuurlijk omdat Zlatan zijn Cliënt is.

6 februari 2015 om 23:46

Ik zie aan andere reacties dat hij blijkbaar fysiek bedoelt en niet sterker als "beter voetballer" dan slaat zijn opmerking helemaal nergens op. Er zijn genoeg voetballers die fysiek Zlatan evenaren of zelfs beter zijn.

6 februari 2015 om 23:57

Dan acht ik Ronaldo nog steeds sterker dan zlatan

7 februari 2015 om 00:25

Gebaseerd op? Ronaldo heeft enkel een showlijf. Ik heb hem nog nooit een duel zien winnen door gebruik te maken van zijn fysiek. Dan duikt hij liever om een penalty uit te lokken.
Zlatan is wel degelijk sterker en zelfs die kleine Messi is niet tegen de grond te krijgen.

7 februari 2015 om 00:33

Zlatan is zeker sterker dan Ronaldo, grotere spieren betekent niet altijd sterker.

7 februari 2015 om 00:41

Ja showlijf, dat zeer gespierd is, wat wil je ermee zeggen Zwoelle? Meer wedstrijden volgen van hem, fysiek is niemand hem de baas. Messi zie ik ook geregeld te makkelijk naar de grond gaan hoor met iemand met zulke dikke benen.

7 februari 2015 om 01:48

Heb je objectieve Lors weer.
Kan je er niet tegen dat iemand een realistisch beeld schetst over je idool?

Fysiek is niemand hem de baas? Hij mijdt meestal fysieke duels. Meeste van zijn duels zijn sprintduels. De bal diep spelen op Ronaldo en die gaat achter de bal aan.

Messi valt bijna nooit makkelijk. Zelfs tegen de houthakkers van Atletico probeert hij zichzelf staande te houden. Je kijkt duidelijk met een Cr7bril op, als je de kleine Argentijn ziet spelen.
En over makkelijk naar de grond gesproken. Vorig jaar viel Ronaldo nog erg makkelijk in duel met Chiellini, die alleen zacht zijn gezicht aaide. En zo zijn er wel meer voorbeelden. Meer als Messi in ieder geval.

Alle 3 zijn een genot om ernaar te kijken. Overigens vind ik Zlatan sterker dan die 3. Hij gaat minder liggen dan die 2 en zegt wat hij wilt zeggen. Dat maakt hem ook zo geweldig!!( kan soms irritant zijn). Alle 3 spelers hebben een andere soort waarden voor mij.

Wel grappig dat hij niet aan voorspellingen doet en zegt dat hij zijn contract respecteert om daarna dit te zeggen in hetzelfde interview: "pogba zou naar een van de zes beste clubs van Europa kunnen gaan. Als het juiste moment daar komende zomer voor is, dan gaan we ervoor."

En hij heeft wel meer geroepen over Pogba's toekomst, zelfde geldt voor Kishna enzo.

Maar goed, ik denk dat hij wel gelijk heeft dat een nieuwe Zlatan er nooit meer zal komen. Unieke persoonlijkheid, bijzondere speler. Types als Ronaldo zie je wel meer, niet zo goed natuurlijk, maar er zijn zat spelers met Ronaldo te vergelijken qua stijl.

Zlatan is een big guy, met skills en speelt oldschool. Zo'n man komt maar 1x voor. Messi is gewoon Maradonna, ze lijker er veel op elkaar. Messi is goed maar dit soort spelers zijn er vaker geweest, iemand als Zlatan is nooit geweest en zal ook niet 1,2,3 opduiken. Deze man is gewoon uniek, hij behoort gewoon tot de greatest of all time players.

7 februari 2015 om 03:04

Zlatan behoort niet tot ''de greatest of all time players''.

Daar komt hij duidelijk te kort voor.

Messi trouwens niet uniek? Iemand die de beste doelpuntenmaker, dribbelaar en passer van een generatie is, is niet uniek??

7 februari 2015 om 14:39

@tbs

Ik vind dat Zlatan er zeker bij hoort. Als we het over een top 10 of 20 hebben niet maar "of all time?" Zeker wel. Ik ken geen voetballer die zo'n enorm aantal 'nooit gemaakte', doelpunten heeft gemaakt. Dat maakt Ibra zeker uniek.

Daarbij is Messi sowieso een unieke voetballer, net als Maradonna dat was ondanks dat ze op elkaar lijken.

Het is de beste speler van onze generatie wat naar mijn mening wel een van de zwakkere is. Messi had daarentegen in elke generatie een van de grootste of grootste geweest.

Duidelijk voor mij een top 5, of net erbuiten, voetballer aller tijden.

Zlatan is een zeer unieke speler, dus zijn speelstijl zal je inderdaad niet zo snel meer zien. Nooit vind ik echter een nogal definitief begrip. Zeg nooit nooit enzo.

En sterker dan Messi en Ronaldo? Tja ik denk dat hij meer kilo kan bankdrukken dan Messi. Bij Ronaldo twijfel ik, die ziet er vrij sterk uit.

7 februari 2015 om 04:05

Massa != Kracht

Wel een belangrijke co-factor, maar de meeste 'bodybuilders' zijn relatief zwak tegenover powerlifters.

Natuurlijk heeft Ronaldo wel een geweldig fysiek, maar kracht is niet altijd gelijk aan spiermassa/droogheid.

nooit zou ik niet zeggen maar het komt inderdaad niet veel voor dat je een boomlange spits hebt waarbij het koppen wel mee valt, kan nog aardig rennen, heeft een goede conditie voor zijn leeftijd, kan geweldig dribblen, meer dan goed overzicht, laat zich zakken, kan aardig passen, geweldige skills zo lenig als een elastiek, die omhaal en sommige hakjes zijn voorbeelden daarvan.

Een lange spits is normaal juist heel ander ingestelt.

Hij wint nooit de echt grote prijzen namelijk de CL

Van de 3 wil ik zeker niet knokken met Zlatan. De andere 2 worden uitgelachen in een club als ze ruzie zoeken. Met Zlatan denkt iedereen toch wel even na.

Wat is dat voor uitspraak, dat hij sterker is, huh? Je kan wel strerk zijn, maar die Messi is stukken beter.

Goh, raoila, raar dan dat hij nooit bij de top 5 staat op de wereld ranglijst. Ruzie maken met hem moet je zeker niet, daar is hij echt wel de sterkste in, maar alle gekheid op een stokje. Soms vraag ik me dat af waarom hij er nooit bij staat in de top 5, want een geweldige speler is het wel, dat zegt zijn status toch wel, 13 kampioenschappen gewonnen bij verschillende clubs, wilt toch wat zeggen. Alleen kan ik niet zo goed tegen dat gedrag van hem, bv zijn eigen speler in de rug/nek stampen, bewust met zijn voet langs messi's gezicht gaan en net doen of hij het niet weet. Soms heeft hij wel echt van die waanzins dingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren