Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse topclubs grijpen mis: ‘Virgil is niet te koop’

Laatste update:

Virgil van Dijk hoeft deze maand niet te rekenen op een transfer. Ondanks vermeende interesse van Chelsea, Everton en Manchester City, heeft Southampton bij monde van technisch directeur Les Reed laten weten dat de Nederlands international niet te koop is.

/

De waarde van Van Dijk wordt in Engeland geschat op zestig miljoen euro, bedragen die de genoemde clubs voor hem over zouden hebben. Maar Southampton zal in januari niet zwichten voor grote bedragen. “Virgil is niet te koop”, stelt Reed volgens de Daily Mirror. “We hebben geen aanbiedingen voor hem gehad. Ook al zouden we deze ontvangen, dan nog zouden we een verkoop niet overwegen. Het is onzin om te denken dat wij Virgil van Dijk midden in het seizoen zouden laten gaan, terwijl we nog altijd overal voor spelen. We zijn door geen club voor hem benaderd en op dit moment is het heel simpel: hij is niet te koop.”

The Saints raken deze maand waarschijnlijk wel een andere centrumverdediger kwijt. Portugees international José Fonte heeft namelijk een transferverzoek ingediend. Hij kon een nieuw contract krijgen bij Southampton, maar hij geeft de voorkeur aan een nieuwe club.

Is Virgil van Dijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat hij niet mag vertrekken, zeker als Fonte al gaat. Van Dijk zal in de zomer onhoudbaar worden, maar ik denk niet dat dat zo'n groot gemis zal zijn voor Southampton. Natuurlijk is het een zeer goede cv, maar voor 60/70 mln kun je toch een geweldig duo binnen halen.

6 januari 2017 om 12:32

Sluit ik me bij aan. Het is anders wel heel toevallig dat dit bericht net naar buitenkomt nadat Fonte gisteren aangaf een transfer verzoek te hebben ingedient.

6 januari 2017 om 15:34

Overschat verdediger. Als die zo goed was. Speelde hij al lang voor een top club. Kijk naar zijn optreden voor Nederland. Mager voldoende. Hij speelt voor oranje bij gebrek aan beter.

6 januari 2017 om 17:29

Hij speelt pas sinds september 2015 voor Southampton. Waarom zou hij dan al lang voor een topclub moeten spelen? Onzin.

6 januari 2017 om 17:41

Zelden zoveel onzin gelezen. Hij heeft zelf het pad der geleidelijkheid gekozen door naar Celtic te gaan en erna Southampton. Daarnaast, als je hem ziet spelen bij Southampton zou je wel anders roepen. Hij organiseert (samen met Fonte) de gehele verdediging (en niet alleen de backs, maar echt werkelijk elke verdedigende actie. Hij is constant druk bezig met positionering en daardoor heeft ie ook heel vaak goede acties met betrekking tot rugdekking.

Man tegen man is hij natuurlijk sowieso een absoluut monster. En in de lucht haast onklopbaar, alleen voorzetten op inschuivende spelers die worden losgelaten door hun man zijn soms tegengoals (zoals twee/drie wedstrijden geleden).

Daarnaast, je neemt die ene wedstrijd bij Oranje als maatstaf? Waarin ie, wederom, belachelijk veel bezig was met fouten compenseren van zijn collegas.

Maarja, als jij je mening wilt formuleren aan de hand van slechts de wedstrijden in Oranje dan zegt dat meer over jouw niveau dan van Van Dijk.

6 januari 2017 om 16:27

Qua geld wel, maar qua prestige minder. Het is niet zo dat de echte toppers naar Soton komen, je zal toch echt moeten zoeken naar toppers in spe.

6 januari 2017 om 17:28

Als je goed scout, zoals Southampton vaak doet, zullen ze echt wel goede spelers vinden die wat toevoegen.

Lijkt me ook een sterke zet om hem nog een half seizoen te behouden. Met hem is plaatsing voor Europees voetbal realistischer, maar nogsteeds een behoorlijke opgave. Laat ze in de zomer maar terugkomen. De prijs gezamenlijk lekker opdrijven.

Ik zou van Dijk wel graag bij Chelsea willen zien, zal daar niet misstaan denk ik.
Ben benieuwd wat er volgend seizoen over is van Southampton als zowel van Dijk als waarschijnlijk Fonte weg zijn.

6 januari 2017 om 13:26

Hopelijk weten ze de miljoenen die ze gaan ontvangen op een juiste manier te investeren. Misschien dat ze een ruildeal met Chelsea kunnen verwezenlijken , Akã© ruilen met Van Dijk en nog een miljoen of 50 erbij? Akã© zal in de huidige markt zeker 10 miljoen waard zijn en heeft nog enorm veel groeipotentie. Laat zich het kaas niet van het brood eten bij Bournemouth en zou zo stapsgewijs groeien kwa niveau.

6 januari 2017 om 13:29

Dat is zeker een goede optie, ook al doet Bournemouth het meer dan goed dit seizoen denk ik dat de stap van Bournemouth naar Southampton niet verkeerd zal uitpakken voor Ake!
Alleen blijft het voor Southampton dan toch wel een aderlating als van Dijk weg is.

6 januari 2017 om 13:33

Chelsea heeft met Zouma & Christensen een prima duo voor de aankomende jaren. Zie ze geen 50/60 uitgeven aan Virgil, maarja you never know in the BPL.

6 januari 2017 om 13:49

@borderlands,

Chelsea speelt met 3 centrale verdedigers he en heeft dus minimaal 5 cv's nodig om volgend seizoen, naast de wedstrijden in de PL, FA en Leaguecup, ook de mogelijke Champions League/europa League wedstrijden te kunnen spelen. Met 2 cv's red je het namelijk niet en gezien de leeftijd van Terry en Cahill is er toch wel vers bloed nodig. Luiz speelt dit seizoen fenomenaal maar daar heb ik eerlijk gezegd altijd mijn twijfels over gehad. En om nu te beweren dat Cristensen het een heel jaar zal kunnen laten zien weet je ook niet op voorhand. Dus een extra cv is zeker geen overbodige luxe en wat is dan een betere optie dan een jonge international die al meerdere jaren PL ervaring in de benen heeft en bovendien wekelijks uitblinkt bij een subtopper.

6 januari 2017 om 13:59

Ja dat weet ik. Maar met Zouma, David Luiz, Azpi en Christensen hebben ze verdedigers die prima presteren. Christenen wordt inderdaad zien of het wat wordt, maar is dat met Virgil niet hetzelfde? Virgil speelt pas vanaf september 2015 bij Southampton.

6 januari 2017 om 18:36

Chelsea heeft een John Terry figuur nodig in de verdediging, iemand die kalm is en een leider die bovendien goed moet kunnen verdedigen. Dat is Virgil van Dijk. Met alle respect voor Zouma en Christensen, met deze nieuwelingen ga je waarschijnlijk het niet goed doen als je het tegen de grootmachten van Europa moet opnemen. Het zijn niet voor niets talenten. Virgil laat al 1.5 seizoen zien bij de beste te behoren en is wederom opgenomen in team of the season.

Dus waarom Virgil? Zijn leiderschapskwaliteiten, kalmte, groeipotentieel, voetballende kwaliteiten en is een schrik voor aanvallers.

6 januari 2017 om 14:54

Waarom bij Chelsea? Chelsea heeft achterin genoeg goede spelers, bijvoorbeeld Zouma die ik in potentieel opzicht beter vindt dan van Dijk. Van Dijk zou juist niet misstaan bij City of Liverpool.

6 januari 2017 om 18:31

Best wel lachwekkend om te lezen dat Zouma 'in potentie' beter zou kunnen worden dan van Dijk. Als je hem een beetje volgde zou je weten dat van Dijks kracht hem nou precies zit in zijn compleetheid, hij heeft geen zwakke punten, is goed tegen sterke bonkige spelers en goed tegen behendige en bovendien is hij zelf een kolos die nu al een leider is. Kortom Virgil van Dijk is de perfecte opvolger voor John Terry.

Dus hij wordt deze transferperiode nog verkocht.. Doen de clubs alleen om de prijs op te schroeven.

6 januari 2017 om 12:51

Haha of hij meent gewoon wat hij zegt? Als clubs dit enkel zeggen wanneer ze de prijs willen opdrijven voor een verkoop, wat zeggen ze dan wanneer ze oprecht niet willen verkopen volgens jou?

6 januari 2017 om 13:02

Zodra directeuren gaan roepen dat iemand niet te koop is speelt er wat, hij zegt zelf dat hij geen biedingen voor Van Dijk heeft gehad dus waarom roep je nog dan dat iemand niet te koop is?

Iedereen is te koop maargoed je moet toch wat roepen als je andere centrale verdediger weg wil.

6 januari 2017 om 13:04

Precies! Hetzelfde geldt voor de clubvoorzitters die roepen dat ze nog alle vertrouwen hebben in hun trainer als het even slecht gaat. Pas dan moet je je zorgen maken als trainer voor een ontslag.

Dan zullen ze niks zeggen in de media en slaan ze gewoon ieder bod af. Door hem onmisbaar te verklaren en nogmaals te benadrukken dat hij absoluut niet weg mag, zorg je ervoor dat de prijzen nog meer stijgen.

Die is aan het einde van het seizoen weg. Ze kunnen hem tot het einde van het seizoen misschien nog aan boord houden maar uiteindelijk zal Southampton ook voor het geld zwichten

6 januari 2017 om 13:27

Niet alleen kwa geld, maar ook de speler heeft op gegeven moment door dat hij het niveau ontgroeid is en die zal dan ook wel eens willen vertrekken. Een ontevreden speler heb je niets aan, daalt alleen maar in waarde en dan heb je uiteindelijk ook alleen jezelf daarmee.

6 januari 2017 om 14:26

Snap ook niet dat ze hem nu niet wegdoen.
Het is in principe gratis geld want je kunt voor hetzelfde bedrag een heel elftal kopen.
En southampton doet niet meer mee om de prijzen of wat dan ook.

Wordt erg overschat vind ik.
Southampton staat ook niet meer dan in de middenmoot.
Wat moeten de topclubs met een zo'n speler?

6 januari 2017 om 14:38

Hoezo word hij overschat dan?

8 januari 2017 om 21:28

Ja goede vraag, ik begrijp dat ook niet namelijk.

6 januari 2017 om 14:51

Een speler afschrijven op basis van de ranking van het hele team... Over scorebord journalistiek gesproken. Voegt een speler pas iets toe als hij eigenhandig zijn team de top vier in helpt? Als je van Dijks beoordelingen en statistieken erbij pakt, kun je je ook afvragen waar Soton gestaan had zonder van Dijk...

8 januari 2017 om 21:28

Over begrijpend lezen gesproken, zeg ik hier dat ik een speler afschrijf op basis van de ranking van het team?
Southampton maakte indruk toen ze promoveerde, nu niet meer.
Van Dijk moet ook gewoon blijven waar hij nu zit daar doet hij zichzelf en de topclubs alleen maar goed mee.

6 januari 2017 om 18:44

Vervang Van Dijk door Alderweireld, om maar eens een populaire naam te noemen, en ze gaan echt niet meteen top 4 staan hoor. 1 speler kan het hele team niet op sleeptouw nemen. Als aanvaller is dat eventueel nog eenvoudiger, omdat je met goals het verschil kunt maken.

Elke keer als ik dit soort berichten lees, denk ik er weer aan terug dat Ajax Van der Hoorn verkoos boven dit beest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren