Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse media fileren Manchester United en Ten Hag na ‘horrorshow’

Laatste update:

De druk op Erik ten Hag wordt groter en groter, zo concluderen de Engelse media. Woensdagavond ging Manchester United in de EFL Cup kansloos onderuit tegen Newcastle United (0-3). Ten Hag, die met een sterk gewijzigde basiself aantrad, leed alweer zijn achtste nederlaag van dit seizoen in alle competities.

“Newcastle vertrapt United en voert de druk op Ten Hag op”, schrijft The Guardian. “Misschien moet Ten Hag zich binnenkort echt zorgen gaan maken over zijn baan. De gieren cirkelen rond boven de manager. Alle tegendoelpunten had United aan zichzelf te wijten. Op het veld was een gebrek aan eenheid en vertrouwen zichtbaar. Als Ten Hag niet snel een ommekeer voor elkaar krijgt, moet hij er binnenkort mee stoppen. Hij moet echt terug naar de tekentafel.”

De Manchester Evening News is hard voor Ten Hag en beoordeelt de manager met een 2. “Hij rouleerde te veel, maar juist de spelers die recent gefaald hebben, werden opnieuw beloond met een basisplaats.”

De Engelse tak van GOAL geeft Ten Hag hetzelfde rapportcijfer. "Het feit dat hij de reservespelers die tegen Newcastle een kans kregen niet kon motiveren, is veelzeggend. De positie van Ten Hag komt steeds meer onder druk te staan.”

The Express rept zelfs over 'een vernedering' van Manchester United. “Het werd een horrorshow in de eerste helft. Het ziet er niet goed uit voor Ten Hag. Hij staat stevig onder druk en de uitfans hielpen hem nog een handje door massaal ’sacked in the morning' te zingen. Ten Hag kan zich niet meer van dit soort avonden permitteren, als hij wil voorkomen dat hij de kleedkamer niet meer achter zich heeft staan.”

“Halloween mag dan wel voorbij zijn, maar de horrorshow van United duurt voort”, kopt The Sun. De krant stelt dat the Red Devils in eigen huis verslagen werden door de zwakste Newcastle-basiself die manager Eddie Howe ooit heeft opgesteld. The Magpies traden aan met acht wijzigingen ten opzichte van het duel met Wolverhampton Wanderers (2-2) van afgelopen zondag.

Reactie Ten Hag
Ten Hag trok na de zoveelste nederlaag van dit seizoen het boetekleed aan, al bleef hij wel strijdbaar. “Ik ben een vechter”, zei hij tegenover The Daily Mail. “Ik heb er vertrouwen in dat ik het tij kan keren, maar ik realiseer me dat we onszelf momenteel in een slechte positie bevinden. Ik neem mijn verantwoordelijkheid, maar ik zie dit ook als een uitdaging. We moeten bij elkaar blijven en samen zullen we vechten om betere resultaten te halen.”

Is de positie van Erik ten Hag bij Manchester United nog houdbaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat ze zo snel zullen overgaan tot ontslag. United heeft de laatste jaren sterk vertrouwen gegeven aan hun coaches en we zitten nog niet in 'einde van de wereld'-territorium. Zaak is dat United CL-voetbal haalt en weer eens indruk weet te maken. Het is doodzonde dat zoveel vooruitgang- want die was er, afgelopen seizoen -nu ongedaan lijkt te worden gemaakt. De Premier League is echt de moeilijkste competitie ter wereld.

2 november 2023 om 09:06

De coach van Spurs bewijst toch het tegendeel momenteel. Dat had ik van Ten Hag ook verwacht. Met Ajax kon hij zich wel meten met de Engelse, Duitse en Spaanse top. En daar had hij maar een schijntje te besteden dan nu met MU en op papier veel minder kwalitatieve spelers ter beschikking.

2 november 2023 om 09:15

Ten Hag heeft met Ajax in de CL zeker een hele bijzondere prestatie neergezet. Ik vind wel dat hij daar niet oneindig op kan teren. Het lag ook deels aan de geweldige talenten en spelers dat jaar, het viel gewoon precies goed allemaal. Een beetje net als leicester in het kampioensjaar. Een combinatie van goede timing/ beetje geluk, goede spelers en een sterke coach met veel vertrouwen aan het roer. Ik genoot toen echt van Ajax. Wat een contrast met nu.

2 november 2023 om 09:15

We kunnen ons ook afvragen of er wel zoveel progressie was. Liverpool, Chelsea en Tottenham waren gewoon dramatisch vorig seizoen. En Newcastle speelde een half jaar voor de start van vorig seizoen gewoon nog kei hard tegen degradatie. Daarnaast lijkt het er dan ook nog eens op dat Rashford een van zijn goede (halve) seizoenen had (het lag dus blijkbaar toch niet aan Ronaldo of Ten Hag).

Want die ronduit dramatische uitvorm (8 nederlagen en 1 gelijkspel tegen de top 9 van dat jaar) was toch al een stevige indicator dat het misschien niet allemaal zo goed ging.

2 november 2023 om 10:00

Er is heel veel progressie onder Ten Hag. Die indicator van jou gaat niet op aangezien het jaar daarvoor nog veel slechter was. Ook dit jaar zal gewoon beter zijn als het jaar voor Ten Hag.
Wat hij heeft uitgegeven is geen argument en wanneer je dat toch gebruikt is het om te zieken of omdat je het niet snapt.
Ten Hag kwam aan bij een uitgeklede selectie waar iedereen transfervrij vertrok, dan moet er nieuwe spelers komen, Ten Hag onderhandeld ook helemaal niet over transfers, geeft gewoon aan wat hij wil en die worden dan gekocht of niet gekocht. Dit jaar wilde hij Rabiot, Min Jae, Kane. Geen van gekomen.
Het lijkt wel of iedereen hier wil dan Ten Hag mislukt, maar overall gezien doet hij wat de club nodig heeft, hij zit alleen nog met ellende uit het verleden en daarnaast is er geen Technisch directeur en zit de club in overname shitzooi.
Al met al veel respect voor Ten Hag!

2 november 2023 om 10:08

Haha vergeleken met het jaar met Ragnick is alles een vooruitgang. En ik heb het niet eens over zijn uitgaven in mijn reactie.

Je gaat dus eigenlijk gewoon op niks in dat ik zeg. Mooi man.

2 november 2023 om 11:17

Ik volg United al 20 jaar op de voet maar wat je hierboven zegt gaat werkelijk waar nergens over. Ik vind dat Lierse juist heel goed de vinger op de zere plek weet te leggen. Na het seizoen van Ragnick is alles een vooruitgang idd maar dat betekent niet dat er nu verbetering in zit. Zeker als je de punten van Lierse meeneemt dat United afgelopen seizoen mazzel had dat clubs als Liverpool, Chelsea en Spurs verzaakten (want anders had waarschijnlijk Conference League het hoogst haalbare geweest) en de belabberde resultaten in uitwedstrijden tegen de bovenste ploegen. United wil weer aansluiting vinden bij de top van de PL maar dat gaat met dit voetbal en de gedane aankopen niet lukken.

2 november 2023 om 13:18

ik volg United al langer dan 20 jaar. Het seizoen met Ragnick is wel waar we als club uitkomen. Daar komen we vandaag momenteel. Sinds SAF weg is heeft de club een val gemaakt met als dieptepunt dat seizoen.
Dat Ten Hag de beslissingen neemt die genomen moeten worden is duidelijk en daarom staan de fans achter hem.
Dezelfde rotte appels zitten nog in de selectie omdat ze onverkoopbaar zijn door de contracten die ze hebben, waar Ten Hag niks aan kan doen.

Vorig seizoen was gewoon goed en dit seizoen is er in de zomer niet doorgepakt en daarnaast, de overname.
Nee Ten Hag doet het gewoon goed, resultaten komen vanzelf wel.
Ieder jaar zijn er wel 2 a 3 topclubs die het laten afweten dus dat is helemaal geen argument. Echt complete onzin.

2 november 2023 om 16:33

Sorry, en om het er even in te gooien, ik volg de club al meer dan 30 jaar op de voet😂
Allemaal leuk en aardig dat hij andere spelers wilde hebben, maar als die niet komen, ga jij me niet vertellen dat deze spelers dan uit de hoge hoed van Darren Fletcher komen…
Daarnaast, de tactische keuzes, de wissels, de belachelijke uitspraak dat je met deze spelers het Ajax spelletje niet kunt spelen, omdat ze daar niet goed genoeg voor zijn, terwijl ze 1 op 1 allemaal beter zijn, behalve Antony doet me wel steeds meer twijfelen.
In balbezit staan middenvelders nooit vrij, Onana speelt alles lang, wat de Gea niet meer mocht. Er is sowieso geen opbouw, middenveld wordt overgeslagen, omdat ze daar geen idee hebben hoe ze moeten vrijlopen lijkt het wel. Geen driehoekjes, een-tweetjes, ingeslepen gewoontes.
Met tegenstander in balbezit is er geen druk, of op de verkeerde momenten of met 2, 3 man ipv hele ploeg. Er wordt zoveel ruimte gelaten dat tegenstanders er gewoon doorheen slalommen, het veld wordt veel te smal gehouden, waardoor er constant over de flanken van alles mis gaat.
Begin bijna te denken dat je een troll bent met het statement dat het gewoon goed gaat en beter dan het jaar voor ten Hag…😅

2 november 2023 om 10:16

Welke progressie heb je precies gezien dan? Het spel was niet goed, het was niet het flitsende en aanvallende spel wat men bij United voor ogen had. Het was 'alle ballen op Rashford en bidden dat hij er iets goeds mee doet'-spel. De mensen die dat toen ook al zeiden werden gefileerd, maar je ziet dat als de vorm van Rashford verdwijnt (heel voorspelbaar ook!) dat er dan dus helemaal niets over blijft van de "progressie" die onder Ten Hag geboekt is..

2 november 2023 om 10:20

Op mentaal gebied nog wel enigszins vind ik zelf. Daar heeft hij wel progressie gemaakt. Die nu wel terug verdwenen is lijkt het.

2 november 2023 om 10:57

Nee precies, er is dus geen greintje progressie meer over. Wellicht dat de fans dit liever hebben dan onder Rangnick, maar in feiten zijn ze dus geen meter opgeschoten.

2 november 2023 om 11:32

Het is ook wel niet verder achteruitgegaan. Dat op zichzelf is misschien al progressie.

Volledig terecht die kritiek natuurlijk. Antony heb ik altijd al een hekel aan gehad met zijn maniertjes. Vind het ergens wel lekker dat het er niet uit komt. Maar dat je als United zijnde zo veel geld uit geeft aan spelers als Mount/hojlund en Sofyan Amrabatv (met zijn koopoptie).. Kom op zeg dan vraag je er ook om. Pure middelmaat en hebben niks te zoeken bij een topclub.

2 november 2023 om 09:06

Dit waren dan ook allemaal spelers die niet de eerste optie waren, zelfs niet eens de tweede of derde.

2 november 2023 om 09:10

Tja als je aankomt met allemaal onrealistische namen wat verwacht je dan? Dan wordt het al gauw optie 2 of 3.

2 november 2023 om 09:37

Raar ook dat dit nu het argument is. Zoek maar eens even op Mount en Ten Hag. Overal lees je dat Mount een topprioriteit was van Ten Hag deze zomer en dat hij er alles aan heeft gedaan om Mount te overtuigen. Fabrizio melde ook meerdere keren dit soort dingen:

“With Ten Hag, he shared the vision with the club, as players like Hojlund, Onana, Amrabat were strongly wanted by the Dutchman, so he is having a key role in re-building this squad.
“This is something fairly normal in football, it’s not particularly surprising, but as I said it varies from club to club to some degree, and it gives you an idea of United’s plans to work with this manager for the present and future.”

2 november 2023 om 09:45

Maar waarom ga je dan zoveel geld uitgeven voor spelers die je eigenlijk niet eens wilt ? Ten Hag heeft gefaald met zijn aankopen en doet het ook niet goed met zijn spel.

2 november 2023 om 09:51

Ik snap dit niet van Ten Hag. Je hebt bij Ajax al spelers binnen gehaald die totaal niet het niveau hadden (klaiber, Labyad, Marin onder anderen). Dan weet je toch op een gegeven moment: misschien moet ik me niet meer met scouten bezig houden maar gewoon vertrouwen op mijn scouts en spelen met de spelers die ik aangereikt krijg? dat hij Antony voor 100 miljoen haalt, en Onana, en Hojlund, dat is toch gewoon een gotspe? Tactisch is hij sterk maar hij moet zich gewoon niet met het aankoopbeleid bemoeien.

2 november 2023 om 12:02

Gaalm... dara heb je gelijk in. Alleen beetje lastig als je bij een club komt waar 0 technisch beleid is. Ik vraag me wel eens af of er zelfs wel een scout werkt. Dan blijft er weinig keuze over.

Ten Hag bakt er niks van. man man. Hoeveel heeft ie uitgegeven? Hij zou alleen al ontslagen moeten worden voor het aantrekken van Antony voor 100 miljoen. En dan haalt ie ook nog een clown als Onana erbij, die logischerwijs in deze competitie op een hoopje geschoten wordt, en een trage voetballer als Amrabat waar je geen reet aan hebt in deze competitie. Mount was bij Chelsea een paar seizoenen nuttig, maar is eveneens een zeer beperkte speler.

Die kritiek is volledig terecht. Het verschil is dat Ten Hag een nederlandse trainer is, en die van Spurs niet. En we weten wat Nederlanders doen, ze proberen het wiel opnieuw uit te vinden, ze hebben de wijsheid in pacht en proberen altijd het spel van hun vorige club over te hevelen. Dus haalt hij spelers als Antony, omdat ie bij Ajax af en toe uitblonk tegen laagvliegers. Onana haalt ie er bij, omdat ie een paar goede jaren in de ED en CL had. Ik snap die tunnelvisie van figuren als ETH, FdB en Van Gaal nooit en ik snap niet waarom buitenlandse clubs hier nog mee in zee gaan. Het heeft nog nooit gewerkt.

Kap ermee. Ons voetbal heeft sinds 2002 geen Internationale prijs meer gepakt op club niveau en op landen niveau sinds 1988. Kleinere landen als Portugal, en zelfs Griekenland, is dat wel gelukt. Zo'n EL finale van Ajax, heel knap, Glasgow stond er ook in en Eintracht won hem zelfs.

2 november 2023 om 09:59

Ik ben dit 100% met je eens. Altijd maar denken het beter te weten. Nu is Ten Hag tactisch wel sterk maar hij moet gewoon geen spelers willen scouten. Hij moet gewoon tegen zijn scouts zeggen wat voor type speler hij nodig heeft en de scouts moeten dat dan maar vinden.

Inderdaad Koeman (dest, Depay, Luuk de Jong), van Gaal (bogarde, Reiziger, Hesp, Cocu, Zenden, Kluivert, Frank en Ronald de Boer), FdB (riedewald) - je ziet het iedere keer weer mis gaan, waarom leer je daar niet van?

2 november 2023 om 10:38

Tactisch sterk?
Hij ging af bij zijn 2e wedstrijd tegen Bentford door van achteruit te willen opbouwen met spelers die dat nooit zullen kunnen. De coach van Brentford had het door en liet hoge druk zetten op de verdedigers. Ten Hag had dat na een kwartier (2-0) kunnen zien maar stond 20 minuten later (0-4) nog even dom voor zich uit te staren.
Ze speelden n.b. in een 4x3x3 formatie met Ronaldo, Rashford en Sancho voorin. Die hebben geen bal gekregen.
Alle coaches in Europa (en miljoenen kijkers) weten wat eraan schort aan dit United en maken daar gretig gebruik van.

2 november 2023 om 11:35

Koeman was ik nog vergeten. Maar die doet het inderdaad ook. Haalde Maduro nog naar Valencia. FdB kwam binnen bij Inter, en ging ze vertellen dat de Ajax school beter was. Tja, Inter kon nog buigen op een CL winst van 2010, waarom zouden die hem uberhaubt serieus nemen?

Het gaat uiteindelijk gewoon om resultaat. En onze voetballers zijn niet meer toonaangevend. Ze gaan internationaal niks winnen. Er zijn toch veel betere voetballers dan Antony, goedkoper ook? Als hij die bril afzet had hij bijvoorbeeld Diaby kunnen proberen los te weken. Of Gnabry, Chiesa, Nico Williams... die komen waarschijnlijk voor minder dan 100 miljoen. Antony is niet eens een van de beste 20 wingers in Europa, ook niet in zijn Ajax tijd.

2 november 2023 om 10:54

Wat een analyses!

Ik ben het wel met je eens, het bedrag dat hij voor Anthony heeft betaald is absurd. Alleen hoor ik je niet over Sancho? Die heeft het United ook 85 mln gekost?
Onana, heeft vorige seizoen goed gedraaid met Inter zelfs finale gehaald. Waar je met De Gea ook al geen stabiele keeper had. Als dat wel zo was, dan had hij allang een nieuwe club gevonden?

Men vergeet gewoon even toen Ten Hag kwam waren er spelers als Bailly, Cavani, Matic, Lindgard, Pogba Mata en een halve Ronaldo al weg waren. Ze hadden geeneens een Spits.

Ik ga er vanuit dat er een Scoutingsteam bestaat bij United, als je United een beetje volgt ze kopen pas spelers als de transferperiode bijna gaat sluiten. Dat is gewoon veels te laat. Met Martinez hadden ze een hele goede centrale verdediger. Die is nu tijd gebleseerd en je speelt weer met Lindofl Maguire. Selectie is gewoon niet sterk genoeg.

Volgens mij ben je nog even vergeten hoe Ajax, Juventus en Real madrid even de les gaf. Of is dat ook niks? Vind het altijd zo triest om je eigen competitie zo te denigreren!

2 november 2023 om 11:42

Ja kijk, ik weet dat men zo'n enkele wedstrijd er bij haalt, van 4 of 5 jaar geleden. Ik weet dat Frenkie toen Modric zoek speelde, maar Modric heeft alweer een CL bijgeschreven, en een halve finale WK gehaald onder meer. Ik weet ook dat notabene Tottenham de finale haalde. Zou Modric wakker liggen van Frenkie, denk je?

Real, toen in een vrij zwarte periode onder Solari trouwens, verliest ook wel eens van pakweg Sociedad. Juventus was ook al op retour, en wist in die jaren nauwelijks potten te breken in de Cl.

Wat ik wil zeggen, dit is precies waarom wij nooit iets winnen. Wij gaven x en x team ooit een lesje.. ja nou, die teams lachen je vervolgens uit. Uiteindelijk draait het om de prijzen en die wint Ajax niet. Neem die reactie van Sergio Ramos, die gewoon een foto post van een stuk of 6 CL bekers. Uitgepraat.

Wat Sancho betreft, dat is een miskoop. Net als Martial onder Van Gaal trouwens. Maar Sancho heeft betere statistieken dan Antony. Ik vind Antony de allergrootste miskoop. Juist na Sancho hadden ze beter moeten opletten.

2 november 2023 om 14:15

Ik zeg tegen niemand dat ze wakker moeten liggen hé, ik snap jou punt ook.

Alleen zo doen van, wij stellen niks voor vind ik een beetje apart. Ajax moest destijds de CL winnen. Ze hadden een hele goede mix van jong talent en ervaren spelers die niet te "oud" waren.

In NL krijgen wij niet zo vaak de kans om iets te winnen, want als je het goed doet dan is het zeker dat je volgend jaar aantal spelers gaat missen.

Anthony had je de helft gekost als ze begin de zomer hadden geboden. Zij komen in de allerlaatste minuut terecht dan schieten de prijzen gewoon ook omhoog.

Dit is natuurlijk niet lang meer vol te houden voor Ten Hag. Vorig seizoen met veel pijn en moeite CL gehaald door onder andere het uit vorm verkeren van Liverpool, Chelsea en Tottenham waardoor er veel verbloemd is. Daarnaast zijn er wederom bij een nieuwe manager van United een lading aan matige spelers gekocht voor een boel geld.

Het feit dat Ten Hag (en andere spelers van dat seizoen) nog steeds kunnen teren op dat ene CL seizoen wat inmiddels alweer 5/6 jaar geleden is blijft voor mij ook onbegrijpelijk. Je moet als spelers en trainer worden beordeeld op de prestaties van het nu en niet in het verleden.

2 november 2023 om 11:48

Iedereen is dat allang vergeten joh. Ik woon voor de helft in Spanje, we hebben het vaak over voetbal. Ze kunnen zich dat niet eens meer herinneren. Ze vinden wel dat Oranje meer had moeten winnen, maar verder liggen ze niet heel erg wakker van onze topspelers en ook niet van Eth.

Het is toch meer Cruijff enzo waar ze het dan over hebben. LvG bijvoorbeeld vinden ze een draak van een kerel.

Verliezen van Newcastle kan altijd gebeuren, ik zie Arsenal daar ook niet zomaar een resultaat halen dit weekend, maar de manier waarop is echt schandalig. Het lijkt er op alsof de spelers niet eens weten wat ze moeten doen, laat staan dat ze het van elkaar weten. Zodra een mannetje van Newcastle een gat trekt is er niemand van Utd die daarop anticipeert, allemaal staan ze als schapen te kijken wat er gaat gebeuren. De bewierookte Casemiro lijkt me ook wel klaar op het hoogste niveau, die heeft veel teveel hulp nodig en zorgt geen moment voor rust.

2 november 2023 om 16:40

Ben het grotendeels met je eens. Echt geen enkel idee, geen enkele ingeslepen ideeën. Tegenstanders lopen er constant dwars doorheen.
Alleen Casemiro, ik kan me gewoon niet voorstellen dat die op zijn 31ste al op zou zijn. Vraag me af of het iets tactisch zou kunnen zijn of dat hij teveel wil ofzo.
Maar ben het met je eens dat hij bij lange na niet brengt wat hij bij Madrid liet zien.

2 november 2023 om 16:51

Als Ten Hag niet zo koppig zou zijn, zou hij Casemiro en Amrabat samen opstellen met Bruno op 10. Als ie dan graag Mount gebruikt zou je die op rechts kunnen zetten, slechter dan Antony zal hij het daar niet doen denk ik. Hoe dan ook moet er iemand naast Case komen te staan die hem kan coveren, want hij is geen Rice die het alleen kan blijkt wel. Bij Real had hij daar Kroos -en in mindere mate Modric- die altijd in de buurt waren, bij Utd staan de 8en altijd veel te ver van hem vandaan. Wellicht dat het beter kan worden als Amrabat hem kan ondersteunen, maar ik denk dat ze toch verder moeten gaan kijken, want hij heeft ook geen snelheid meer zie je nu.

2 november 2023 om 18:46

Helemaal eens. Alleen is Amrabat in mijn ogen ook niet goed genoeg, dus of dat überhaupt Casemiro zou gaan helpen… Ik zou straks Dalot wel eens op rechtsbuiten willen zien. Komt regelmatig z’n man voorbij, redelijke voorzet, vult het in ieder geval beter in dan Bruno en helemaal dan Antony.

Wat is Man utd toch afgezakt.
Probleem begint van bestuur, als daar al de verkeerde mensen zitten weet je het wel.
Heimwee naar tijden onder SAF.
Kopen spelers zonder plan daar achter, dan krijg je dit.
Begrijp niet dat de supporters zich niet roeren.
Een club van die omvang.
Normaal zou het kot nu in brand moeten staan.
Supporters die bestuur tegenhouden voor verantwoording.
Blijkbaar zijn ze daar nogal gelaten en berusten ze.

2 november 2023 om 12:07

pride8 supporters zijn murw, en hebben geen macht. De glazers hebben volledige controle over de club. Zolang dat zo blijft, is gelatenheid beter. Anders word je gek.

Ik probeer de complotdenker in mij wat meer te ontwikkelen.
Het kan dus niet anders dan dat dit een complot is. Ten Hag wordt binnenkort ontslagen, neemt een paar maanden rust en neemt het voor volgend seizoen weer over in Amterdam.


Maar wat een teloorgang van Man Utd zeg. Vroegah keek in MOTD vooral voor Arsenal en United. Maar het is de afgelopen jaren bagger geweest en het wordt er met EtH niet beter op.
Jammer. Had hem wel wat meeval gegund.

2 november 2023 om 12:08

Ik denk dat ten hag nog wat clubs in het buitenland zal willen proberen. Als hij nu al naar nederland komt denk ik dat hij liever naar de clubs in de huidige top4 gaat dan naar ajax.

Man utd is al lang niet meer wat het ooit was en houdt spelers veel te lang bij de club. Phil Jones heeft er gewoon 12 jaar gespeeld! Daarnaast blijven ze vasthouden aan spelers zoals Maguire, Lindelof, Martial, Mc Tominay. Zelfs Rashford leunen ze te veel op, de grote man voorin, maar niet goed genoeg om die rol consistent in te vullen.

2 november 2023 om 12:10

Dutchred begint natuurlijk allemaal met de bizar slechte onderhandelaars bij de club. Niet alleen betalen ze exorbitante transfersommen, maar ook exorbitante salarissen. Je raakt spelers gewoon niet meer kwijt. Vervolgens loopt het contract bijna af en verlengen ze ze nog ook omdat ze bang zijn voor kapitaalvernietiging bij transfervrij vertrek. Het is gewoon zo bizar.

Net even de samenvatting gezien, maar het zijn toch echt gewoon 3 persoonlijke fouten bij de goals.
Bij het eerste doelpunt verliest Garnacho makkelijk de bal en vervolgens vind Dalot het een slim idee om niet mee te lopen. Bij doelpunt nummer 2 staan ze niet goed op te letten bij de gegeven vrije trap. Dan lijkt het nog goed te komen, maar kopt Maguire die bal precies in de voeten van Hall. En bij het derde doelpunt begint Amrabat aan een domme solo op een plek waar je het niet moet doen (en hij had ook nog meerder afspeelmogelijkheden).

Aanvallend zag het er bij vlagen aardig uit, mensen werden aangespeeld tussen de linies, een paar goede steekballen (bijv. Antony op Fernandes), maar de afronding was echt zeer slecht.

Al denk ik dat dit niet meer goed komt voor Ten Hag.

Ik vond het niet dramatisch. Maar er worden ontzettend weinig kansen gecreeerd met het vele balbezit. Tot de 16 gaat het prima. Maar daarna creert men niets.

Ik zou ten Hag niet ontslaan. Hij mist Martinez, Varane en Shaw. Bijna je hele verdediging. Geen enkele club kan dat opvangen. Dat merk je bij elke tegenaanval. Restverdediging staat dramatisch. Elk balverlies van Man U is een kans tegen.

2 november 2023 om 11:01

Sorry hoor maar hij zei afgelopen weekend in een interview nog dat het opstellen van Evans boven Varane, een tactische keuze was. Varane zat namelijk gewoon op de bank..

2 november 2023 om 11:23

Hmm ik dacht dat Varane nog niet 100% fit was? Ik begrijp er niets van als het daadwerkelijk een tactische keuze is.

2 november 2023 om 12:43

Kijk het interview maar terug..

Tsja. Als je shopt in de Eredivisie met een Antony, Malacia en bijvoorbeeld ook onnodig veel geld aan een Onana (je had de Gea) & Mount uitgeeft, vervolgens niet presteert, dan kan je dit verwachten.

Meest schokkende vond ik dat United toch met een relatief sterk elftal speelde en Newcastle gewoon echt met bijna een geheel B elftal speelde.

Zag namen als Dummett, Kraft, Ritchie (Hij lijkt echt op Eddie Howe haha) in de basis. En dan 0-3 thuis op de broek krijgen?

Nee. Ik denk niet dat Ten Hag het nog lang gaat volhouden. Vind hem qua spel (als trainer zijnde) ook totaal niet bij United passen, maar goed...

Denk dat Erik misschien wel spijt heeft van zijn keuze. Nog een jaartje Ajax en hij had misschien toch bij een, nog wat meer voetballend team, kunnen aansluiten als trainer waar hij zijn stempel meer had kunnen drukken.

Die elf van Newcastle lijken een beetje op het Newcastle van vóór de overname, toen ze er niks van bakten, en nog spelen ze Man Utd weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren