Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ghazi laat zich zien aan De Boer na uitverkiezing voor voorselectie

Laatste update:

Anwar El Ghazi is zondagmiddag tot scoren gekomen voor Aston Villa. De aanvaller, die deze week door bondscoach Frank de Boer werd opgenomen in de voorselectie voor het EK, zette zijn ploeg op bezoek bij Crystal Palace op een 1-2 voorsprong en maakte daarmee zijn negende competitiegoal van het seizoen. Zijn doelpunt was echter niet voldoende voor een goed resultaat, want in de tweede helft kantelde Crystal Palace de wedstrijd: 3-2.

El Ghazi kwam tot 33 minuten na scoren. In het strafschopgebied ontving hij de bal na een achterwaartse kopbal van Ollie Watkins. El Ghazi dook vrij op voor keeper Jack Butland en twijfelde niet in de afronding. Aston Villa was in de zeventiende minuut op voorsprong gekomen toen John McGinn een afvallende bal vanbuiten het strafschopgebied in de linkerhoek schoof, via de binnenkant van de paal. Christian Benteke maakte er daarna 1-1 van met een tegendraadse kopbal na een voorzet van Tyrick Mitchell vanaf de linkerflank.

Door het doelpunt van El Ghazi rustte Aston Villa met een 1-2 voorsprong. Die bleef lang staan, waardoor the Villans op weg leken naar de negende uitzege van het seizoen; sinds 2009/10 haalde de club dat aantal niet in de Premier League. In het laatste kwartier trok Crystal Palace de wedstrijd echter naar zich toe. Wilfried Zaha zorgde voor de 2-2 toen zijn uithaal van richting werd veranderd door Ahmed Elmohamady, waarna Mitchell de eindstand bepaalde toen hij de bal vlak voor de doellijn ontving van Eberechi Eze door een mislukt schot. Even voor het beslissende doelpunt had Eze al op de lat geschoten.

Zowel Aston Villa als Crystal Palace voetbalt in de slotweken van het seizoen niet meer voor een serieuze beloning. Aston Villa staat elfde en heeft geen uitzicht meer op plek zeven, die goed is voor Europees voetbal; Crystal Palace staat dertiende en is al enige tijd verzekerd van lijfsbehoud. Desondanks zal de nederlaag een nare nasmaak opleveren bij Aston Villa, temeer omdat het niet de eerste keer is dat de club een voorsprong weggeeft. Sinds het begin van het jaar 2021 verloor Aston Villa negentien punten nadat het op voorsprong stond; geen enkele club in de vier hoogste Engelse divisies verloor meer punten na een voorsprong.

Denk je dat Anwar El Ghazi de definitieve selectie van Oranje gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet me toch goed om te zien dat de voorhoede van oranje zo onderhand wat serieuze kandidaten begint te krijgen.Gakpo , weghorst , el ghazi toch namen die niet gaan misstaanDe voorhoede was toch het "zorgen kindje"

16 mei 2021 om 15:18

Kan Lang misschien nog bijkomen als hij het op een hoger podium laat zien (long term). Maar idd ziet er weer goed uit.

16 mei 2021 om 15:20

Vergeet ook Malen niet. Mogelijk in de toekomst Brobbey ook nog, die viel mij dit seizoen bij Ajax wel op met zijn afronding en sterke fysiek.

16 mei 2021 om 19:34

Als een Erdivisiespeler als Gakpo geselecteerd wordt dan kan je natuurlijk ook een aanvaller van Club Brugge selecteten

16 mei 2021 om 15:18

Zo te zien hebben wij precies dezelfde mening. Ik zie ons meer goals maken met Gakpo-Weghorst-El Ghazi dan Babel/Bergwijn-Depay-Stengs/Berghuis.

16 mei 2021 om 15:56

Ik neem aan dat je toch niet serieus wilt pleiten dat el ghazi en gakpo beter zijn dan depay. Laat me niet lachen

16 mei 2021 om 16:05

Nee zeker niet haha. Maar ik zie Depay niet slagen als linksbuiten bij Oranje. En ik wil Weghorst ook wel eens zien spelen. Uiteindelijk moeten we of met 2 spitsen spelen of toch Depay op linksbuiten.

Deze man presteert toch veel meer afgelopen seizoen in de PL dan een bijvoorbeeld Bergwijn? Als ik De Boer was zou ik lekker El Ghazi meenemen. Die heeft ook veel meer scorend vermogen. Ik zie het eigenlijk ook wel gebeuren. Weghorst, Gakpo en El Ghazi zijn toch wel spelers die eigenlijk wel mee moeten. Ben benieuwd!

Weer gescoord maar speelde ook enorm egoïstisch, zeker 2 assists moeten hebben maar hij heeft het overzicht gewoon niet. Wel terecht bij de selectie en ook gewoon beter dit seizoen dan Bergwijn.

16 mei 2021 om 17:40

In El Ghazi z'n geval is het toch een gebrek aan overzicht/kwaliteit, juist deze momenten zorgen ervoor dat hij er naast staat en niet het krediet heeft bij de fans die iemand met zoveel goals zou moeten hebben.

Mooi om te lezen dat El Ghazi wederom heeft gescoord. Wel ben ik benieuwd hoeveel reageerders hierover EL Ghazi ook daadwerkelijk hebben zien spelen om hun mening te vormen of is het puur scorebordjournalistiek.

De eerste Nederlandes speler sinds Van Persie (2015!) die af en toe het net weet te vinden in de PL. ongelofelijk gewoon hoever wij terug zijn gezakt in het opleiden van aanvallers. Mooi voor Anwar dit, maar ergens is het ook gewoon treurig.

Promes en bergwijn zou ik af laten vallen. El Ghazi en gakpo mee! Weghorst uiteraard ook.

Niemand kan ontkennen dat El Ghazi geen selectie verdient, hij heeft zich meerdere keren bewezen in de Premier League. Dus waarom niet meenemen naar het Ek dan?

Vind het totaal geen indrukwekkende speler. Leuk dat die bal erin valt maar dit is gewoon heel slecht ingeschoten. Ik denk niet dat El Ghazi iets zou toevoegen aan Oranje en zou eerder Lang meenemen.

Anwar kom voor Marokko spelen! Gezellig met Ziyech in het vliegtuig. Leuk voetbal spelen met o.a. Mazraoui, S. Amrabat, Labyad. En hopelijk zal je het minimaal net zo goed doen als N. Amrabat en spelen als een echte (atlas) leeuw. Jij hoort gewoon interland wedstrijden te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren